GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άρης «μετακομίζει» στο κλουβί με τα ευρώ...

Δείτε τι απάντησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, όταν ο βουλευτής Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μανώλης Γλέζος παρωμίασε το ευρώ με... κλουβί ( 04:20 ).


Δείτε τι απάντησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, όταν ο βουλευτής Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μανώλης Γλέζος παρωμίασε το ευρώ με... κλουβί (04:20).

12 σχόλια

  1. Η Ν.Δ ΛΕΝΕ ΘΑ ΠΆΡΕΙ 40% τότε, ΜΆΛΛΟΝ έχομε στους 100 Ελληνες τους 40 εφοπλιστές..

    Άρα καλά κάνουν και παίρνουν μέτρα..

    Όπως και η κ. Ντόρα πως πάει σε ένα κόμμα σαν την Ν.Δ που έφαγε λεφτά του Ελληνικού Λαού, ώστε να κάνει εκλογές ..Η πουτάνα η εξουσιολαγνεια τι κάνει; Κατά τα άλλα παλεύουν όλοι για ΤΟΝ ΛΑΟ...

    Σεβαστή όμως η γνώμη του ΛΑΟΥ.. ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΏ ΔΕΙΛΩΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ..

    ΕΊΜΑΙ ΒΑΜΜΈΝΟΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΗΣ...

    ΕΥΧΟΜΕ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΊΑ ΝΑ ΈΛΘΕΙ ΚΆΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΊΑ..


    Μπουτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μανώλη ζούμε, εσένα να ακούμε!
    ____________________
    Ο Γλέζος ξαναχτύπησε.
    Το χρήμα δεν είναι το παν στη ζωή!

    Η φράση του λειτούργησε σαν μαγνήτης γύρω από την υπαίθρια τηλεόραση.
    Τα κλάσματα του δευτερολέπτου μέχρι την επόμενη φράση του, έγιναν χρόνος ακίνητος.
    Ένα νεαρός πήρε το σπρέι και άρχισε να γράφει. «Το χρήμα δεν είναι το παν στη ζωή – το πολύ χρήμα είναι».
    Ένας γέροντας άρχισε να απαγγέλει Χιώτη.

    «Το χρήμα δεν το λογαριάζω
    τα δυο σου μάτια σαν κοιτάζω
    δυο μαύρα μάτια σαν κι αυτά
    αχ δεν τα βρίσκω με λεφτά»

    Σε χροιά Παγιουμτζή (Τεμπέλη στο παρατσούκλι) βεβαίως, όχι Νταλάρα.

    Μια δεσποινίς τραβούσε τον αρραβωνιάρη της στα έγκατα ενός πολυκαταστήματος.
    Ένας γιάπης έκανε λοταρία τις πιστωτικές του κάρτες. Λουλούδια φύτρωναν τον οδόστρωμα, ένα νέο Γούντσκοκ γεννιόταν στην καρδιά της Αθήνας. Και αυτά που έβλεπα γύρω μου δεν ήταν βιτρίνες αλλά σπηλιές στα Μάταλα.
    Χίπηδες τραγουδούσαν Τζόαν Μπαέζ «I shall be released».

    Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. Και το τέλος ήρθε μαζί με την συνέχεια από το στόμα του Γλέζου. «Το χρήμα δεν μπορεί να κανονίζει τις τύχες ενός λαού. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα είμαστε ή όχι στο ευρώ».

    Ο νεαρός παραδόθηκε οικειοθελώς στην διμοιρία που παραφύλαγε στην γωνία. Ο γέροντας ζήτησε μια καρέκλα και ένα ποτήρι νερό. Η αρραβωνιάρα έτρεξε να προλάβει τις τράπεζες ανοιχτές. Ο γιάπης έψαχνε τους Φαινάλσιαλ Τάιμς στον μπλε κάδο της ανακύκλωσης. Οι χίπηδες ξανακύλησαν στα σκληρά.


    Τελικά νομίζω ότι ήταν λάθος μας που δεν δεχτήκαμε την προηγούμενη πρόταση του Μανώλη Γλέζου (αυτήν που είχε κάνει το περασμένο Σάββατο στο MEGA). Θα δίναμε εθελοντικά 100ε κεφαλικό φόρο ο καθένας το μήνα, θα φορολογούσαμε 75% τους πλούσιους που παίρνουν 20.000 ετησίως (δηλαδή όσους παίρνουν 1.666 μηνιαίως
    – νά' τος ο εωσφόρος κρυμμένος)
    και θα τελείωνε εκεί το πράγμα.

    Αλλά ποτέ δεν είναι αργά.
    Ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί έστω και τώρα «το ευρώ δεν είναι απαραίτητο».


    Αλλιώς ακολουθούν ακόμη πιο ριζικές λύσεις. Ας πούμε: το φαϊ είναι απαραίτητο ;
    Το νερό ;
    Το φως;
    Άντε γιατί πολύ μέσα στην πολυτέλεια σάς βλέπω (κροίσοι ελληναράδες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ Ν.Δ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ! ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ 1.000.000 ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΝΩ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΥΦΕΣΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ, ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ.

    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ 3-4 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΙ, ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ Ν.Δ.

    Η ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ 2-3% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ.

    Η Χ.Α, ΤΟ ΛΑΟΣ, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ 8/10 ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΙΔΕΩΝ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΆΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΔΗΣΥ, ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 11- ΕΩΣ 120 ΕΔΡΕΣ, ΑΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ "ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ" ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΟΙ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ, ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ "ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΟ" :

    ΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ :
    1) 1.100.000 ΑΝΕΡΓΟΙ
    2) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΦΑΝΑ
    3) ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ Ή ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ,ΑΚΙΝΗΤΩΝ!
    4) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ, ΕΝΟΙΚΙΑ, ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
    5) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!
    6) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ Ή ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ Ή ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ
    7) ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ Ή ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

    ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΛΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και λοιπών συνεργατών του είναι τελειωμένο

    Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έρχονται κεραμίδα οι φορολογικές δηλώσεις, όπου σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει επιστροφή φόρου ( μειωμένο αφορολόγητο, τεράστια αύξηση τεκμηρίων ), αλλά πληρώνει και φόρους πάνω από 1000 ευρώ ! Επίσης, έρχονται παλιά εκκαθαριστικά για ακίνητα από το 2009, δηλαδή κι άλλοι φόροι, χώρια το χαράτσι που αδυνατούν να πληρώσουν 1, 5 έως 2 εκ. Έλληνες για τα σπίτια τους ( πληρώνουν μόνο ΔΕΗ και δημοτικά τέλη ) !

    Αυτές τις μέρες έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις στους συνταξιούχους ( οι μισθωτοί ήδη πληρώνουν από Φλεβάρη και έχουν γονατίσει ), οπότε η μεγάλη μάζα του 13, 1% θα τους εγκαταλείψει και αυτή. Όσα σώφρονα στελέχη του πασοκ έχουν απομείνει, θα μετακινηθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, ακόμα και προς Νέα Δημοκρατία ( οι κεντρώοι, φιλοευρωπαϊστές, το πατριωτικό πασοκ ) και προς Σύριζα, Δημ. Αριστερά του έντιμου κ. Κουβέλη ή προς Ανεξάρτητους Έλληνες Καμμένου- Δημαρά, μαζί με τη μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο «ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ» ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
    ΣΤΗΝ.........ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ...!!!


    ΜΟΝΟ
    χθες Τετάρτη άκουσα τα εξής:

    - τον κ. Παπαδημούλη το πρωι στον Real να εξηγεί ότι δεν θα καταγγείλουν το Μνημόνιο αλλά θα το επανεξετάσουν.
    - τον κ. Στρατούλη το βράδυ στην Νετ, να λέει ότι δεν θα το επανεξετάσουν αλλά ότι θα το καταγγείλουν.
    - τον κ. Μητρόπουλο στο extra να λέει ότι δεν θα το καταγγείλουν αλλά θα το επανεξετάσουν και
    - τον κ. Λαφαζάνη στον Alpha να λέει ότι θα το καταγγείλουν οπωσδήποτε.
    - Στο ενδιάμεσο άκουσα και τον κ.Μηλιό να προτείνει να φορολογήσουμε 1% επί του τζίρου όλες τις επιχειρήσεις ζημιογόνες ή μή...

    Επιπλέον έχουμε Λαφαζάνης-Γλέζος υπέρ δραχμής...
    Παπαδημουλης-Τσίπρας υπέρ Ευρώ...

    Κοινώς χάος...φαντασθείτε και να κυβερνήσουν....

    Ο Θεός να μας φυλάει..
    και λίγο ο Αλλάχ..αλλά απο μακριά
    εε....gay Λαθρολάγνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά ακούστε αυτή την στιγμή δυο πολιτικές υπάρχουν ,του ΚΚΕ που λέει ΟΧΙ σε όλα και του Μνημονίου..

    Κανένας δεν μπορεί να ανατρέψει το μνημόνιο ούτε να το ακύρωση
    ΚΑ-ΝΕ--ΝΑΣ..

    Το χρέος- μνημόνιο αλλάζει ανατρέπεται ΜΟΝΟ,όταν μια χώρα απόδειξη ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΆΝΕΙΩΝ πήγαν σε ένα καθεστώς {ότι τα έφαγαν οι πολιτικοί} και με αναταραχές του ΛΑΟΥ , ΈΤΣΙ Κυρισεται απεχθείς ένα χρέος , αυτό έγινε με το ΙΡΑΚ ...

    Ο πονηρός Πάγκαλος γιατί είπε το περιβόητο {μαζί τα φάγαμε} τυχαία νομίζετε ότι το είπε; ΟΧΙ ήθελε να βάλει όλο τον ΛΑΟ ΣΤΟ ΚΆΔΡΟ..

    Κρατήστε αυτό το κείμενο στο υπολογιστή σας , μελέτησετο δεν παν να λέει Η Ν.Δ..Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ...Η ΔΥΜ.ΑΡ...ΟΙ ΑΝ.ΕΛ.όλοι μα όλοι .. Και μετά της εκλογές να δείτε ότι δεν θα αλλάξει ΤΊΠΟΤΑ..

    Ας πάνε στης Ε.Ε, Ας λένε ΟΤΙ ΘΈΛΟΥΝ για επαναδιαπραγματευσεί, όλες αυτές μπούρδες ..

    Και ΑΝ θα τους πουν δεν ΔΕΧΌΜΑΣΤΕ ΤΊΠΟΤΑ , τι θα κάνουν;

    Μονομερή καταγγελία; ΤΟΤΕ πάμε αμέσως σε πτώχευση..

    Αν ΠΑΛΙ πάμε από δάνειο σε δάνειο, μια ωραία μέρα και πολύ σύντομα μάλιστα θα μας πουν ΑΥΤΆ ΟΛΑ είναι ΔΙΚΆ ΜΑΣ στην χώρα σας ...

    Η Λογική του Κ.Κ.Ε έξω από την Ε.Ε έξω από το Ευρώ έξω από το ΝΑΤΟ είναι πιο καθαρή...Τι κάνουμε; τα κρατικοποιούμε ΟΛΑ; οκ..

    Όμως αυτό θα φέρει σίγουρα αίμα νομίζετε ότι ο ΧΧΧ Βαρδινογιάννης, ο Λάτσης, ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος, ο ,ο,ο,ο,ο,.. θα τους πούνε περάστε ΚΎΡΙΟΊ δικά σας; Δεν νομίζω!!!

    Ακούω κάτι πολιτικούς που είναι Β!Γ!,Δ! που λένε εμείς , εμείς, εμείς ..θα διαπραγματευτούμε καλύτερα από εσάς και λέω ,ΑΥΤΟΊ Η ΆΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!!

    Εγώ θα κάνω μια σκέψη...ΤΟ ΔΟΛΆΡΙΟ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ , και μάλιστα με ένα ακόμα άστρο στην σημαία της ... και εδώ πάλι θα γίνει με αίμα , γιατί κάποιοι θα κάνουν τους δύσκολους {ΜΈΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΏ } δεν είμαστε δα και κανένα κράτος ΣΟΒΑΡΌ ,σε μια δυο μέρες έχουν ΞΕΠΕΤΆΞΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΙ ...

    ΣΊΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΑΛΆΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!ΣΙΓΑ...ΤΑ ΑΥΓΆ !!!!

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Υ.Γ... ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ .. Όμως βλέπω τόσο ψέμα τόσες κολοτούμπες από τους {{σωτήρες πολιτικούς}] που αμφιβάλω αν κάνουν τόσες μεταγραφές εφέτος οι ποδοσφαιρικές ΟΜΑΔΕΣ, όλοι θέλουν την καρεκλιστα τους ΌΛΟΙ και ο λαός που ψηφίζει κόμματα που τον έφεραν ΕΔΏ ΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ... Λέω ΔΕΝ είναι δυνατών να ειναι τόσο μαλάκες οι πολιτικοί να μην τα ξέρουν αυτά ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ..και αν δεν σπάσουμε αυγά {ΑΙΜΑ} δεν γίνετε ομελέτα.. καθιστέ τώρα να βλέπετε δημοσκόπησης...////


    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΚΎΡΙΟΙ

    ΣΑΜΑΡΑ...ΒΕΝΙΖΈΛΟ..ΤΣΙΠΡΑ...ΚΟΥΒΈΛΗ..ΚΑΜΕΝΝΕ.. ΠΑΠΑΡΗΓΑ..ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ;

    Γιατί αφήσατε το κοράκι Παπαδημο να πλήρωση αυτόν τον ΑΛΗΤΗ; ,ποιοι πολιτικοί ΜΑΣ κρύβονται πείσω από αυτών ; Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ PSI..Δεν πληρώνεται τους νομίμους ομολογιούχους - καταθέτες, κουρευτε τα δημόσια κοινωνικά ταμεία..Και φοβάστε μην σας πάει στα δικαστήρια ΤΟ ΚΟΡΆΚΙ; Μα έτσι θα βρίσκαμε από που ξεκίνησε το ΟΜΌΛΟΓΟ...


    ΕΊΣΤΕ ΔΩΣΊΛΟΓΟΙ ΠΡΩΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΈΛΕΤΕ ΚΡΈΜΑΣΜΑ ΌΛΟΙ ... ΞΎΠΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΈ ΛΑΈ, ΞΎΠΝΑ...ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΊΔΙΑ Η Ε.Ε... ΚΡΕΜΆΣΤΕ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΆΛΛΗ ΛΎΣΗ ..

    Ένας Αμερικανός που ζει στον φορολογικό παράδεισο των Νήσων Καϋμάν έγινε κατά μερικά εκατοντάδες εκατομμύρια πλουσιότερος από την ελληνική κρίση χρέους.



    Πρόκειται για τον Κένεθ Νταρτ, κληρονόμο μιας βιομηχανίας πλαστικών ποτηριών. Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του βρετανικού Independent, η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε την Τριτη στον λογαριασμό του μια επιταγή 350 εκ. ευρώ καθώς ο Νταρτ πήρε το ρίσκο αρνούμενος να συμμετάσχει στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

    Το fund του Νταρτ κατείχε ένα σημαντικό μέρος από το περίπου 5% του ελληνικού χρέους που δεν “κουρεύτηκε”. Η ελληνική κυβέρνηση την Τρίτη πλήρωσε το ομόλογο των 436 εκ. που έληγε και ο Νταρτ κέρδισε την μερίδα του λέοντος.

    Καθώς εντείνονται οι φήμες ότι οι Έλληνες αποσύρουν μαζικά τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες, η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να “αναμετρηθεί” με το hedge fund του Νταρτ και άλλα παρόμοια funds, funds-κοράκια όπως τα αποκαλεί ο Independent, που έχουν αγοράσει ελληνικό χρέος και απειλούν με μηνύσεις εάν δεν καταβληθούν οι τόκοι τους.

    Παρά τις αντιρρήσεις της ΕΕ, η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να αποπληρώσει το ομόλογο, αφού στην παρούσα χρονική στιγμή κρίθηκε ότι το να μην πληρωνόταν το ομόλογο θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα από ό,τι θα έλυνε.

    Ο Independent σημειώνει ότι το fund του Νταρτ μαζί με ένα άλλο, το Elliott Associates, εξακολουθούν να μηνύουν την Αργεντινή στα αμερικανικά δικαστήρια για να απαιτήσουν την πλήρη εξόφληση των ομολόγων που η κυβέρνηση είχε αθετήσει την αποπληρωμή τους το 2002.

    Χθες, η εταιρεία αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο. Η ελληνική κυβέρνηση, εν τω μεταξύ, δήλωσε ότι οι πληρωμές της Τρίτης δεν δημιουργούν προηγούμενο. Η καταβολή της Τρίτης δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει να διοχετεύει στο μέλλον πόρους από το πακέτο διάσωσης στα ληστρικά hedge funds.

    Μπουτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΩΝΕΙ, ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Κ. ΜΠΕΝΥ ΧΙΛΛ ΕΚΟΨΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΒΑΛΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΚΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ή ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΖΕΣΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΝΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΣΤΙΣ ΡΩΜΑΙΚΕΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ "ΨΟΦΗΣΟΥΝ" ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ 1,5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟ 1,3 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ 2 ΕΥΡΩ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗ, ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ 20 ΜΕΤΡΑ.

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ Ή ΣΩΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ. ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΟΙ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιδού τα κατορθώματα του επιτελείου Βενιζέλου- Σαχινίδη. Μετά το χαράτσι, στέλνουν νέους φόρους για τα ακίνητα. Και το καλοκαίρι ακόμα χειρότερα.

    Αίρεται το «απαγορευτικό» εκκαθαριστικών με φόρους

    Στο «στόχαστρο» του υπουργείου Οικονομικών μπαίνουν και πάλι από την επόμενη εβδομάδα οι ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς αρχίζει η αποστολή από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) των εκκαθαριστικών του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (ΕΤΑΚ) για το 2009.!

    Τα έσοδα σε σχέση με τον Μάιο του 2011 (πρώτο 15ημερο) είναι “πεσμένα” περίπου 15% και ουσιαστικά το κράτος οριακά μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, καθώς εαν δεν τονωθούν αναμένεται η μείωση να φτάσει και το 50% ως τα τέλη του μήνα.

    Από 23/05 τέρμα και τα φάρμακα, από 20 Μαίου πετσοκομμένες οι συντάξεις, και όλες σχεδόν οι φορολογικές δηλώσεις έχουν να πληρώσεις φόρο, ενώ πέρσι είχες επιστροφή !!! Με μειωμένους μισθούθς, άνεργος, με μειωμένες συντάξεις, και πρέπει να πληρώνεις τις ανοησίες του Βενιζέλου !!!

    Και το Χρηματιστήριο πέφτει και σήμερα, όλα τα διέλυσαν μέσα σε 2 χρόνια οι Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλος. Και αντί να κρύβονται, να έχουν παραιτηθεί, να πάνε σπίτια τους, ζητάνε τη ψήφο μας. Θα πάρουν κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ , ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΤΙΔΕΣ...

    ΤΟ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ Η ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος στον Σαχλαμαρά-ΝΔ και Μπενιζέλου-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση