GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνες της Ν. Υόρκης: Στον αγύριστο όσοι ταπείνωσαν την πατρίδα μας...

Με ανάμεικτα και συχνά αντιφατικά συναισθήματα, οι Ελληνες της Νέας Υόρκης υποδέχθηκαν, λίγες ώρες μετά το άνοιγμα της κάλπης, το αποτέλ...


Με ανάμεικτα και συχνά αντιφατικά συναισθήματα, οι Ελληνες της Νέας Υόρκης υποδέχθηκαν, λίγες ώρες μετά το άνοιγμα της κάλπης, το αποτέλεσμα των εκλογών της 6η Μαΐου. «Νιώθω δικαιωμένος. Πήραν ένα μάθημα όσοι επί χρόνια κορόιδευαν. Και από τα δυο μεγάλα κόμματα. Υπήρξαν αλαζόνες. Ειδικά οι Σαμαράς και Βενιζέλος…. Τι τις ήθελαν τις εκλογές- Αυτά τα λεφτά που δόθηκαν δεν θα μπορούσαν να δοθούν σε ανέργους. Σε άστεγους. Σε συνταξιούχους που τους έβγαλαν στο δρόμο και την ζητιανιά- Σε πεινασμένους-» λέει ο κυρ Γιώργης αλλά δεν θέλει κάμερα και φωτογραφίες.
«Τι να τα κάνω εγώ υιέ μου αυτά- Να με δουν τα παιδιά μου και οι συγγενείς που κατάντησα- Ηρθα εδώ να δουλέψω σε συγγενείς για να ξεχρεώσω το σπίτι να μη μου το πάρουν οι τράπεζες. Να μη μείνει στο δρόμο το παιδί μου. Τα εγγόνια μου. Εγώ που όλα τα χρόνια δούλευα και κάνανε κρατήσεις και σήμερα μου λένε, μιας και έπαιρνα τα πολλά λεφτά, οι κόποι μιας ζωής, ήταν δεν ήταν 720 ευρώ και έφτασα να παίρνω σχεδόν 280 ευρώ! Πώς να ζήσω- Με τι -» σταματώ τον βλέπω να δακρύζει… ξεσπά σε λυγμούς.
«Παιδί μου άσε με σε παρακαλώ στην φτώχεια την πείνα και την δυστυχία μου…άσε με βάλε τα όπως τα λέω και αυτό μου αρκεί… δεν θέλω ούτε κάμερες ούτε φωτογραφίες. Δεν καταλαβαίνεις να δουν τον παππού τους τα εγγόνια μου σε αυτή την κατάσταση εγώ τους είπα άλλα για να μη καταλάβουνε… τους είπα ότι πάω να ετοιμάσω τα χαρτιά για να έρθουν και εκείνα εδώ… τι άλλο να πω…να πάνε στον αγύριστο όσοι υπέγραψαν και ταπείνωσαν την πατρίδα μου. Καλά εμένα την κυρά μου και χιλιάδες συνταξιούχους. Θα κάνουμε υπομονή. Θα το καταπιούμε. Θα πονέσουμε. Θα φάμε όσπρια. Πέτρες εν ανάγκη. Αλλά τι τους έφταιγαν τα παιδιά μας- Τα εγγόνια μας που τους υποθήκευσαν το μέλλον με όλα όσα υπέγραψαν- Τι τους έφταιγαν- Τσίπα δεν έχουνε μέσα τους. Μπέσα δεν υπάρχουν- Που είναι ο πατριωτισμός τους- Δώσαμε και τα βρακιά μας στους γερμανούς εμείς μωρέ που τους πολεμήσαμε- Εμείς που τους εξευτελίσαμε δώσαμε …άντε να μη πω%26#8230- άσε με παιδάκι μου. Γράψτα εσύ όπως τα λέω και τούτο μου αρκεί…».
Τον αφήνω. Του υπόσχομαι ότι θα ξανά μιλήσουμε. Σκουπίζει τα δάκρυα του, κάνω να φύγω και ξαναπιάνω συζήτηση μαζί του. Μιλήσαμε για αρκετή ώρα και από όσα είπαμε και από την υπόλοιπη παρέα που κάθονταν σε ένα από τα γνωστά στέκια της Αστόριας στο Athens Café κατάλαβα ότι σαν τον Κυρ Γιώργη είναι και άλλοι δεκάδες Ελληνες συνταξιούχοι όντας, που ήρθαν στην Αμερική (στην Νέα Υόρκη στο Σικάγο στην Φλόριδα και στην Βοστόνη) για να δουλέψουν! Ήρθαν για να ξεχρεώσουν σπίτια και υποχρεώσεις για να μη τους τα πάρει η τράπεζα. «Να έχω κάτι να αφήσω στο παιδί μου», όπως χαρακτηριστικά μας είπε ένας άλλος. Ή το ακόμα χειρότερο είναι περιπτώσεις που ήταν παλιά εδώ τις δεκαετίες του ‘50 του ‘60 και του ‘70 δούλεψαν γύρισαν Ελλάδα και σήμερα με την κρίση αναγκάζονται να επιστρέψουνε τώρα στα γεράματα…
Για άλλο βγήκα να κάνω ρεπορτάζ και άλλο βγήκε στην επιφάνεια. Άλλο ένα κοινωνικό φαινόμενο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο γιατί αφορά μια αδύναμη κοινωνική τάξη απόμαχων της ζωής που ενώ δούλεψαν και θα έπρεπε να απολαμβάνουν τα αγαθά των κόπων και των στερήσεων τους σήμερα δυστυχώς πεινάνε, ή φεύγουν στην ξενιτιά για να ορθοποδήσουν ή να μη τους πάρουν οι τράπεζες το σπίτι… Δυστυχώς. Παρακάτω συναντώ μια παρέα νέων ανθρώπων. Όλο ζωή. Νεοφερμένοι και αυτοί. Σχεδόν οι περισσότεροι.
«Τι να σου πω φίλε μου. Καλά να πάθουν τα δυο μεγάλα κόμματα. Εξαπατούσαν. Λεηλατούσαν. Έκλεβαν. Μάθαιναν τον κόσμο στο ρουσφέτι και στην ψευδαίσθηση της εύκολης ζωής με τις κάρτες τα δάνεια και σήμερα ο κόσμος δυστυχεί. Πονάει. Πεινά! Το αποτέλεσμα ήταν ένα σαφέστατο μήνυμα. Λες και ο λαός ήταν συνεννοημένος. Τιμώρησε αυτούς που έπρεπε και τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση και έδωσε δύναμη σε εκείνον που τα έσπαγε, έβγαζε τον κόσμο στα πεζοδρόμια , τον Τσίπρα λέω, για να δει τι θα κάνει- Έλα να δούμε λοιπόν κύριε Τσίπρα πόσα φίδια βάζει ο σάκος- Να σε δούμε τώρα θα κυβερνήσεις ή θα λιποτακτήσεις- Γιατί προσωπικά δε νομίζω το παιδί να θέλει να κυβερνήσει. Παίζει. Και τώρα που ο λαός του είπε έλα να σε δούμε και εσένα. Τώρα θα δούμε τι θα κάνει», μου λέει ένας αρκετά νέος στην ηλικία-είναι δεν είναι 40αρης- με μεστωμένη πολιτική άποψη.
Νέα Υόρκη:
Αλεξ Στεφανόπουλος

13 σχόλια

  1. Η μόνη λύση είναι για μια φορά ο Ελληνικός λαός να αφεθεί να υποστεί τις συνέπειες των επιλογών του.
    _______________________________________
    Να δει στην πράξη τι σημαίνει κυβέρνηση
    αριστεράς χωρίς χρήμα από τον ...ουρανό.

    Ο Σαμαράς πρέπει να παραδώσει την εντολή στους ΤσιπροΚαμμένους, μαζί με την υποστήριξη του και να καθίσουμε όλοι με πατατάκια να παρακολουθολυμε την υπερπαραγωγή
    να μας βγαλει απο το μνημονιο, να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος...

    Η Ελλάδα στα Τάρταρα με..Ψεκασμαα

    Γουστάρω πολύ.
    Να κυβερνήσουν Τσίπρας-Καμμένος και λοιπές δυνάμεις.

    Και ο Αντώνης να κάθεται στην άκρη και να χαμογελάει σαρδόνια.
    Αυτό είναι το πιο δίκαιο.
    Ο,τι και να έκανε ο Σαμαράς και η ΝΔ πάντα ήταν κατακριτέο.

    Παλιότερα ο Κ.Καραμανλής ο νεότερος είχε ανεβάσει τις συντάξεις του ΟΓΑ και τις άλλες συντάξεις (με την κατάργηση του ΛΑΦΚΑ) και ο κόσμος ψήφισε τον ανεπαρκή Γιωργάκη.

    Ασε φίλε να μας κυβερνήσουν οι αριστεροί και ο αριστεροδεξιός Καμμένος, έτσι να το νοιώσει ο κόσμος στο πετσί του.....

    Βέβαια ο Αλέξης ο νέος Ρομπεν των φτωχών..
    ...άρε ρε λαέ... -το μυαλο ακατοίκητο-
    μάλλον θα μοιράσει λεφτά, με την σεσουλα..$$$$$$$$$$$$$$$$$
    αλλά Ανδρέα Παπανδρέου ....εεεεεεεεεεεεεεεε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον αγύριστο ο Μπένυ και ο Γαπ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 20 xronia mas doulewoun,,emeis apo exo akoma na psifisoume,kathikia pasok kai nd,zito i X.A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο συριζα βγηκε πρωτο κομμα
    σε ιδιωτικους υπαλληλους
    δημοσιους υπαλληλους
    ανεργους
    αυτοαπασχολουμενους

    προς το παρον απετυχε η τακτικη των φραγκατων
    να διαιρεσουν τα θυματα,να τα βαλουν να φαγωθουν μεταξυ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ,ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΡΟΦΑΪΤΕΡ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ,
    ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟΝ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ,ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ
    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΦΑΤΕ ΑΠ'ΤΟ ''ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ''.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΟ ΕΥΡΩ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΛΕΙΨΙΜΟ.
    ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ,ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΣΑΣ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ.
    ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΟΧΙ.
    ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.Η ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ.
    Η ΔΡΑΧΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ,
    ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΖΟΡΙΣΕΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ,ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΡΑΧΜΗ...ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ.ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ.Ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.
    ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ,ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠ'ΤΟ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΑΠ'ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ μου άρεσε το σχόλιο "τι τις ήθελαν τις εκλογές οι ΝΔ ΠΑΣΟΚ" και ακόμα καλύτερο "τόσα λεφτά να τα έδιναν σε ανέργους".

    Είναι η καλύτερη απόδειξη της ασχετίλας του λαού και όσων των παραπλανούν. Το ΠΑΣΟΚ απέφυγε τις εκλογές και τις επέβαλλε ο Σαμαράς. Πολλοί από το ΠΑΣΟΚ είπαν ότι πρέπει να κριθούν το 2013 αλλά δεν εισακούσθηκαν.

    Επίσης φοβερή ανάλυση αυτό περί απόδοσης στους ... ανέργους του κόστους των εκλογών!!!! Τέτοιοι ψηφίζουν, σχολιάζουν και τραυματίζουν το καλύτερο πολίτευμα, τη δημοκρατία. Αφενός γιατί "σιγά το κόστος". 60-70 εκ ευρώ για μια κορυφαία στιγμή σε κάθε λαό. 60 € για κάθε άνεργο δηλαδή. Πω πω σπατάλη....

    Οι 300000 διορισμοί άχρηστων ημετέρων επί ΚΑραμανλή επί 5 χρόνια δε συγκινούν κανέναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατέθεσε την εντολή ο Σαμαράς... τώρα πρέπει και να τους ξεβρακώσει στηρίζοντάς τους.

    Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα ΤσιπροΚαμμενοι..
    Γουστάρω.....
    Τώρα θα κάθομαι να δώ τί θα την κάνουν την εντολή που θα πάρουν
    οι Τσιπροκαμμένοι.
    Απίθανα!

    Τι τι μαλακίες ακούγονται δεν περιγράφεται...
    Μπροστάρης ο Παπαδημούλης που χθες επέμενε για αριστερή κυβέρνηση χωρίς ΝΔ την ώρα που όλοι του έλεγαν ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα.

    Πρίν λίγο καλεσμένος του MEGA είπε:
    Θα κρατήσουμε την εντολή επί 3ήμερο όπως μας επιτρέπει το Σύνταγμα για να έχουμε χρονο να συναντηθούμε εκτός από τα κόμματα της αριστεράς και με κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις!!

    Μπορεί να εννοούσε και οργανώσεις καταναλωτών...με τα μαρούλια ;


    Ο δε γελοίο νούμερο.. Χαϊκάλης απάντησε αντί του Καμμένου...
    Γιαυτό σου λέμε ρε Αντώνη: ΔΩΣΤΟΥΣ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝΕΒΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΣ!!!!

    Αφού ρε Αντώνη οι Έλληνες δεν θέλουν τα δανεικά των Ευρωπαίων!
    Δεν τα θέλουν!
    Θέλουν Τσίπρα και Καμμένο!
    Ε δώστους την εντολή και στήριξέ τους!

    Άσε τον Τσίπρα να πάει να διαπραγματευτεί το χρέος μας με τους Γερμανούς και τους Γάλλους.

    Άσε τον Καμμένο να πάει στις...Βρυξέλλες να βαρέσει το χέρι στο τραπέζι στις αδελφές της Ε.Ε. και να τις κάνει να κατουρηθούν από τη μαγκιά του.

    Στήριξέ τους και μετά ας κάτσουμε στο σαλόνι μας για να δούμε το έργο....
    ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΔΩΣΤΟ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.'
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ
    ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην Αμερική ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ οποιος κλεψει ή παρανομήσει ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ στην Ελλάδα που ισως ειναι η μοναδική χώρα που ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΜΝΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ και ξαναβγαίνουν ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ για επιβραβευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως δείχνουν τα πράγματα κυβέρνηση συνεργασία δεν υφίσταται από της εντολές τον αρχηγών , ΑΝ θα υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας θα ύπαρξη όταν θα πάνε όλοι οι αρχηγοί στον ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και με της δύναμης του ΠΑΣΟΚ,Ν.Δ, ΔΥΜΑΡ.. και προβλέπω ότι θα πέσουν μέσα σε έξι μήνες και δεν θα ξανασηκωθούν...

    Όμως η γνώμη μου και η εμπειρία μου λέει ότι αυτό δεν θα συμβεί και θα πάμε σε εκλογές στης 10-17 Ιουνίου ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΎΣ { ΦΑΣΑΡΙΕΣ , ΝΟΘΕΊΑ , ΛΑΣΠΟΛΟΓΊΑ κ.τ.λ} Όσοι βιαστήκατε να πείτε ότι καθαρίσαμε από αυτούς κάνετε λάθος ΤΑ ΣΥΝΕΦΕΡΌΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΆΣΤΙΑ μην τους κρύβετε άλλο τα ονόματα τους οι οικογένειες που είναι σε ΛΕΣΧΕΣ, ΣΕ ΣΥΛΟΓΓΟΥΣ, ΣΕ ΣΤΟΕΣ είναι γνωστές στο πανελλήνιο και κάνουν κουμάντο ΣΧΕΔΌΝ όλους τους πολιτικούς και πολιτική ,αν δεν είσαι τσεκαρισμένος από αυτούς δεν ανεβαίνεις σε υψηλά κλιμάκια ,και αν ανέβεις έχουν ΌΛΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΝΤΌΠΙΟ ΚΑΙ ΞΈΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ να σε εξοντώσουν... Δεν υπάρχει θέμα χρέους η Γερμανία χρωστά 5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ , αλλά εμάς τρομοκρατούν γιατί δεν έχομε πολιτικούς με ΓΌΝΑΤΑ, τους έδιναν οι τράπεζες λεφτά και τους άφηναν και έκαναν επένδυσης σε Βουλγαρία, σε Σκόπια, σε Κόσοβο, σκεφτείτε αγόραζαν τράπεζες στην Τούρκια η το ξεχάσατε; ΚΑΙ ΑΦΟΎ ΤΑ ΦΆΓΑΝΕ καλούν ΣΗΜΕΡΑ τον απλό Ελληνα να τους πληρώσει ...

    Ο κόσμος θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη , για να γίνει ΑΥΤΟ χρειάζονται πολιτικές εξελίξεις και πολιτικούς κόμματα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ {ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ}..

    ΟΧΙ ΚΌΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΗΤΙΚΟΥΣ που δεν έχουν πιάσει ούτε το όριο του ΦΠΑ 23% που μας έχουν επιβάλει ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΆΝΕ ΤΟ ΔΆΧΤΥΛΟ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ ΠΑΡΆΤΗΣΑΝ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΝ ΑΕΡΟΤΟΥΜΠΕΣ ...

    Εχομε δρόμο ακόμα σήμερα μας είπε ο Τόμας Στραουμπχάαρ , η Ελλάδα πρέπει να μετατραπεί σε Γερμανικό προτεκτοράτο ''η Ελλάδα είναι ένα αποτυχημένο κράτος, και το πρόβλημα της δεν είναι η έλλειψη χρημάτων, αλλά θεσμών''

    ΤΟΥ ΑΠΆΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΝΑ Μ.Μ.Ε , ο πρόεδρος της δημοκρατίας; ΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ;

    ΚΑΛΏ ΑΓΏΝΑ ...Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Κώστας Καραμανλής και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι οι μόνοι που μπορούν να ΕΝΩΣΟΥΝ την παράταξη που έχει γίνει χίλια κομμάτια εξαιτίας της παιδικής χαράς της ΠΟΛΑΝ.
    Πρέπει να υπάρξουν ΑΜΕΣΑ εξελίξεις
    ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
    Η παράταξη διαλύεται.Κι άμα έχουμε εκλογές σε ένα μήνα,μην γελιέστε,
    ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ 18,8% που μόλις και μετά βίας μαζέψαμε.
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΜΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
    ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΛΛΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ,
    ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ 20% ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΝΕ.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10.23 Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!
    ΑΡΑ ΤΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ;
    ΘΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!
    ΚΑΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ!
    ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΝΔ ΠΟΛΑΝ!!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ!ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ.
    ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση