GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Δημήτρης Στρατούλης σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί...

Διαβάστε τι λέει σε λίγο αποκλειστικά στο PRESS-GR , ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τις τραπεζικές καταθέσεις και τη φορολόγηση 1% του τζ...

Διαβάστε τι λέει σε λίγο αποκλειστικά στο PRESS-GR, ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τις τραπεζικές καταθέσεις και τη φορολόγηση 1% του τζίρου των επιχειρήσεων. Ξεκαθαρίζει αν το κόμμα του θα καταργήσει ή τελικώς, θα επαναδιαπραγματευτεί τα μνημόνια, σε περίπτωση που εκλεγεί στη θέση του κυβερνώντος κόμματος και σχολιάζει το "Ολαντρέου". Παρουσιάζει τις προτάσεις του για τα ΜΑΤ και περιγράφει -μεταξύ άλλων- πως φαντάζεται την 18η Ιουνίου...

17 σχόλια

  1. Ελεύθερο κάπινγκ στο Σύνταγμα χωρίς τον φόβο των ΜΑΤ!
    Κάθε βράδυ συναυλίες, συνελεύσεις και λαϊκές αμεσοδημοκρατικές συζητήσεις!
    Ζωή και κότα σύντροφοι!
    Ζήτω ο Συριζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης...

    Μου θυμίζετε όλοι την Παπακώστα της Ν.Δ που όταν την ρωτούν στην tv ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΎΝ η Ν.Δ από το μνημόνιο δεν απαντά, μόνο λέει αλλά ντα άλλων..

    Δυστυχώς ΜΑΣ λυπάμαι όλους ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν έχουνε καταλάβει, δεν έχουν πάρει χαμπάρι οι πολιτικοί και το περνάνε και στον ΛΑΟΣ τι θα γίνει στης 18 Ιουνίου, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ..

    2012= ΤΌΚΟΙ =10.4 δις... χρέη 8.6 δις = >Σ19 δις.με αναχρηματοδότηση τραπεζών =>Σ.50..δις..


    2013 = ΤΌΚΟΙ = 13.4 δις .. χρέη 12.9 δις=>Σ.26.1..δις ..αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0 ΜΗΔΈΝ..

    2014= ΤΌΚΟΙ =13.8 δις.. χρέη 25.4 δις=>Σ.39.1 δις..αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0..ΜΗΔΕΝ..

    2015=ΤΟΚΟΙ=13.3 δις.. χρέη 16.9 δις =>Σ 31.2 δις αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0..ΜΗΔΕΝ..

    2016=ΤΟΚΟΙ=14.4 δις... χρέη 13.4 δις =>Σ 27.7 δις..αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0 ΜΗΔΕΝ..

    Είναι κανείς οικονομολόγος εδώ; Τα στοιχεία είναι από την επίσημη έκθεση του ΔΝΤ με ημερομηνία 16-3-2012.

    Αυτά θέλει να μάθει ο κόσμος κύριοι , ώστε να τα ψάξει και ο ποιος άπιστος , και να του πείτε μετά τι κάνετε στα πάνελ τον TV ΌΛΟΙ ΣΑΣ..

    όταν ΛΕΝΕ..αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0 ΜΗΔΕΝ.. ξέρετε τι σημαίνει ότι πήρατε πήρατε ΤΕΛΟΣ.....ΤΩΡΑ θέλουμε αυτά πάνω από ΟΛΑ πρώτα, και μετά ζήσετε τον λαό σας ..

    Μας έχουν στην αγνεια του θανάτου μας ώστε να μας πάνε σαν πρόβατα στην σφαγή , να λεμέ και καμιά μαλακία μεταξύ μας εγώ ΠΕΙΣΤΕΥΩ ότι ΌΛΟΙ ξέρουν την σοβαρότητα της κατάστασης και κανείς δεν μαζεύεις τα πρόβατα να τους εξηγήσεις την πραγματικότητα ,,ιεραρχείς τι πρεπε να κανείς ΚΑΙ ΔΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ..

    Βλέπετε εσείς κανένα να ενδιαφέρετε για αυτά; τι Πλάνο Β! της ΠΛΑΚΑΣ; .. ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΡΑΊΑ ΚΑΙΡΙΚΆ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ .. ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΕΛΟΣ,ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ,, ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΚΑΛΆ ΌΛΟΙ ...

    Ίσως ακόμα ακόμα να μην προλάβουμε να πάμε σε εκλογές, όλοι φοβούνται μην σκάσει η βόμβα της επίσημης χρεωκοπίας στα χέρια του και είναι μόνοι και γράψει ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΧΧΧ...

    Εκτιμώ ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή που ίσως σκάσει στα χέρια του πρωθυπουργού που λέγετε κ. Πικραμένος ... Γιατί; ΠΆΝΤΑ υπάρχει σχέδιο για αυτούς,,εμείς δεν έχομε πολιτικούς να έχουν σχέδιο
    Β! ΑΚΑΡΙΑΙΟ σαν χώρα. 100 συν-Κυβέρνησης να κάνουμε ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωταγωνιστής στο θίασο του Τσίπρα ο Στρατούλης!!! Ή μήπως συγγραφέας και σκηνπθέτης;;;;

    Σε όλα πάντως αποτυχημένος. Μόνο για αριστερό εφετζιλίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιοι είναι οι «πέντε» του ΣΥΡΙΖΑ, μάρτυρες της 17 Νοέμβρη.
    ------------------------------------------------------------
    Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», τα στελέχη αυτά του ΣΥΡΙΖΑ
    -που σήμερα βρίσκονται στην Διοικούσα Επιτροπή του και ήταν μάρτυρες υπεράσπισης κατηγορούμενων της 17Ν-
    είναι ο καθηγητής Βένιος Αγγελόπουλος, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο γιατρός Νίκος Μανιός, ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος και ο Παναγιώτης Λάμπρου.

    Βένιος Αγγελόπουλος, Καθηγητής του ΕΜΠ
    Ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του καταδικασμένου με ισόβια κάθειρξη, Αλέξανδρου Γιωτόπουλου. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, στην κατάθεσή του επιχείρησε να αποσυνδέσει τον Γιωτόπουλο από το ρόλο του αρχηγού της οργάνωσης, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε στο εδώλιο να κάθεται ο ίδιος καθώς ο «Γιωτόπουλος είναι άλλος ένας εγώ».

    Δημήτρης Στρατούλης
    Κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γιάννη Σερίφη, που απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι ο τελευταίος ήταν για χρόνια «συνήθης ύποπτος» και στόχος των διωκτικών αρχών.

    Νίκος Μανιός, γιατρός
    Ήταν και αυτός μάρτυρας υπεράσπισης του «συνήθους υπόπτου» Γιάννη Σερίφη, τον οποίο χαρακτήρισε «ιδεολόγο εργάτη επαναστάτη» και μίλησε για κατασκευασμένες κατηγορίες.

    Χριστόφορος Παπαδόπουλος
    Ήταν στους μάρτυρες υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη (εκτίει ισόβια κάθειρξη) αλλά η κατάθεσή του διεκόπη πριν καν αρχίσει, με τον ίδιο να λέει ότι ήρθε να υπερασπιστεί την παραβίαση του κράτους δικαίου, και τον εισαγγελέα να τον ρωτά αν το κόμμα του τον είχε στείλει ως εκπρόσωπό του.

    Παναγιώτης Λάμπρου
    Επίσης μάρτυρας υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη, στο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο, όπου είπε ότι τον ήξερε από το αριστερό κίνημα, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να καταθέσει αν είχε ή όχι ο κατηγορούμενος σχέση με τις τρομοκρατικές ενέργειες της 17 Νοέμβρη, αλλά μεταφέρει την εικόνα που «υπάρχει έξω. Ότι η εμπλοκή του έχει σχέση με την προσπάθεια εμπλοκής του Γιάννη Σερίφη».

    - Χρειάζεται να φτύσω ;
    Μπά.. αυτονόητο για τα ΣυριζοΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    Άντε και υπουργοί στην περιοχή πρώην Ελλάδας, Παράρτημα Βενεζουέλας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στρατα,στρατουλη!
    Ρε πο καταντησαμε,απο τη μια ο Στρατουλης ο ασχετος και απο την αλλη ο Ρουμπατης που ταβαλε το πρωι με τον παλαιοκομματισμο!Ποιος; ο Ρουμπατης υπηρετης του παλαιοκαομματικου παπανδρεισμου,εξ Αμερικης ορμωμενος και κρατικοδιαιτος επι χρονια της ΕΡΤ!
    Ντροπη ρε ρεταλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωστε Στρατουλης και υπερασπιστης των δολοφονων της Νοεμβρη.!.Σαν δεν ντρεπεσαι ρε μουσιτσα που βγαινεις στα καναλια και πουλας αυτη την γελοια μουριτσα με το βαμμενο μαλλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνασπισμό, ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζω από το 1989. Αλλά με την θέση που πήρατε για τους μετανάστες με απογοητεύσατε και περισσότερο με αυτό στην νομική που κάνατε και τάχα πως δεν ξέρατε τίποτα. Δεν είναι τυχαίο που έκοψε πέρα ο Κουβέλης γιατί σας πήρε χαμπάρι ότι τρείς χορεύουν και «δώδεκα» λαλούν.
    Έδιναν πριν τις εκλογές μεγαλύτερο ποσοστό στην ΔΗΜΑΡ από εσας μέχρι που ακούστηκε ότι προσχώρησε και η Ρεπούση, η «καταξιωμένη» ακαδημαϊκός, η ιστορικός με «ανιδιοτέλεια» ειδικά !!!!!! Θα τρίζει το μνήμα του Λεωνίδα ρε συντρόφια από τα καμώματα σας.
    Με λύπη το ομολογώ ότι θα ψηφήσω στα 64 χρόνια μου για πρώτη φορά ΝΔ για να μην πέσει ο τόπος μας σε περιπέτειες. Εσεις δεν ξέρετε τι λέτε διότι δεν έχετε πρόγραμμα πιστεύω και ο Κουβέλης που τον πίστεψα έβαλε την ακαδημαϊκό Ιστορικό στην ΔΗΜΑΡ και ο πατέρας μου είναι Μικρασιά της.
    Ψήφησα ΔΗΜΑΡ στις προηγούμενες εκλογές γιατί δεν το ήξερα.
    Για τον αείμνηστο Λεωνίδα βρέθηκα από το 89 στον Συνασπισμό της Αριστερας και της Προόδου. Με τα καμωματά σας με αναγκάζετε να φύγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε και υπουργοί στην περιοχή πρώην Ελλάδας, Παράρτημα Βενεζουέλας !!

    Ποιοι είναι οι 19 που αποτελούν την Διοικούσα Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
    Πρόεδρός της ο Αλέξης και άλλοι 18 γύρω από το τραπέζι.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ποιοι όμως είναι αυτοί;
    1) Φυσικά, ο Αλέξης Τρίπρας συστάσεις δεν χρειάζεται.
    Ανδρώθηκε μέσα στον ΣΥΝ, ανέλαβε την προεδρία του, κόντεψε να τινάξει το κόμμα στον αέρα και σήμερα κάνει την Ευρώπη να… τρέμει.

    2) Συστάσεις φυσικά δεν χρειάζεται ούτε ο Μανώλης Γλέζος. Επίσημα εκφράζει τους Ενεργούς Πολίτες. Επί της ουσίας είναι το μυαλό του, μόνος του και η ιστορία του. Λειτούργησε ως σύμβολο συσπείρωσης και ο ρόλος του ήταν καταλυτικός στη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο επαναστατικός όμως χαρακτήρας του κάνει πολλούς να κρατούν την ανάσα τους, όταν εκείνος ανοίγει το στόμα του.

    3) Νικόλας Μανιός. Και επίσημα και ανεπίσημα ανένταχτος. Τόσο ανένταχτος που είναι ο Νο1 στις επιλογές των αναρχικών. Ανήκει στον εαυτό του και την επιστήμη του (γιατρός), ενώ προέρχεται από τον υπερεπαναστατικό χώρο της Αριστεράς.

    4) Από τη ΔΕΑ προέρχεται ο Αντώνης Νταβανέλλος. Δημοσιογράφος στο επάγγελμα, είναι μία από τις τρεις αιτίες (οι άλλες δύο ακούν στο όνομα ΡΟΖΑ και ΚΟΕ) που ο Φώτης Κουβέλης και τα στελέχη που στη συνέχεια συγκρότησαν τη Δημοκρατική Αριστερά και πήραν των ομματιών τους από την πλατεία Κουμουνδούρου.

    5) Η Αναστασία Χριστοδουλοπούλου ευρέως γνωστή έγινε ως συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη». Ακόμα και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι άγνωστη μεταξύ αγνώστων και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παραμένει ανένταχτη, προερχόμενη από τον παλιό αριστερίστικο χώρο. Οι «εχθροί» της λένε ότι δεν έχει πρόσβαση στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Στις ρίζες της μπορεί κανείς να ανακαλύψει την ΚΟ Μαχητής.

    6) Από τα πολύ καλά μυαλά του ΣΥΡΙΖΑ ο Γεράσιμος Σπαθής. Ο καθηγητής του Πολυτεχνείου παραμένει ανένταχτος, ενώ κινείται ανάμεσα στον οργανωμένο ΣΥΡΙΖΑ, την πανεπιστημιακή κοινότητα και στον επαναστατικό χώρο.

    7) Οι φίλοι του ΚΚΕ γνωρίζουν τον Γιάννη Θεωνά, ο οποίος με τον Δημήτρη Κωστόπουλο εγκατέλειψαν τον Περισσό για να δημιουργήσουν την ΚΕΔΑ. Σήμερα είναι ο άνθρωπος που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με τους δυσαρεστημένους της... Αλέκας!

    8) Ο Πάνος Λάμπρου έγινε γνωστός κυρίως λόγω της κουμπαριάς του στον περιβόητο γάμο των ομοφύλων στην ακριτική Τήλο. Επί της ουσίας έχει σηκώσει μόνος του το βάρος του αγώνα για τα δικαιώματα των φυλακισμένων και ομοφυλοφίλων. Θεωρείται ως ιδιαιτέρως ενεργητικός μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ηγετικά. Προέρχεται από την ΑΚΟΑ, θεσμικά δεν έχει ρόλο, αλλά πλέον θεωρείται από πολλούς ως ο Νο1 μετά τον θάνατο του Γιάννη Μπανιά πριν από λίγους μήνες.

    9) Άγνωστο πρόσωπο ο Γιώργος Σαπουνάς, ο οποίος έχει και τη ρετσινιά ότι διεκδικεί ρόλο κυρίως για τον εαυτό του. Ο τροτσκιστής ζωγράφος (ΑΠΟ) παλεύει αντικαπιταλιστικά.
    Υπερασπιστής της «17Ν»

    10) Και όσοι δεν τον ήξεραν, έμαθαν τον Βένιο Αγγελόπουλο, όταν συνελήφθη πριν από τρία χρόνια στο αεροδρόμιο Κένεντι στη Νέα Υόρκη. Τότε δεν του επετράπη η είσοδος στην ΗΠΑ, λόγω του... παρελθόντος του, ενώ ήταν προσκεκλημένος να μιλήσει σε πανεπιστήμιο. Έγινε πρώτο θέμα αλυσοδεμένος. Καθηγητής στο Μετσόβιο και μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της «17 Νοέμβρη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11) Άγνωστος επίσης και ο Κώστας Πουλάκης, ο οποίος χαρακτηρίζεται από κάποιος ως ο δοτός του ΣΥΝ στον Βόλο. Άνθρωπος του γραφειοκρατικού συστήματος. Εφοριακός. Αποσπασμένος από το 1992. Λέγεται ότι οι σχέσεις του με την τοπική οργάνωση δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς –όπως λένε– δεν φαίνεται να έχει επαφή με τον κόσμο

    12) Άνθρωπος του μηχανισμού και ο Δημήτρης Βίτσας. Προερχόμενος από το ΚΚΕ, διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. της Αυγής, και σήμερα είναι γραμματέας του ΣΥΝ.

    13) Ο Κώστας Αθανασίου προέρχεται από τη ΡΟΖΑ, σήμερα είναι συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ, οδοντίατρος και μεταφραστής από τα ισπανικά. Άνθρωπος του Δικτύου. Πλέον θεωρείται πολύ πιο κοντά στον ΣΥΝ. Έδωσε τα πάντα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΝ όμως σχεδόν τον εγκατέλειψε στον δρόμο για τις εκλογές...

    14) Μέλος της διοικούσας επιτροπής και ο Αλέξανδρος Καλίδης, προερχόμενος από την ΓΣΕΕ. Υπεύθυνος Τύπου του ΣΥΝ, και εκπρόσωπος του εργατικού κινήματος.

    15) Η Σοφία Σακοράφα εκπροσωπεί τον εαυτό της. Πρώτη σε ψήφους βέβαια, καθώς ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισε κανένα από τα μέτρα. Την ήθελαν υποψήφια στο Επικρατείας για να σηματοδοτήσει το καθαρό ΠΑΣΟΚ.

    Άγνωστοι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ οι Γεώργιος Νικολακάκης, Νικόλαος Μπουζάνης, Ευσταθία Κωτσάκη και Σπυρίδωνας Κότσιας.
    Εδώ οφείλουμε να επισημάνουμε το πολύ απλό, αν και παρανοϊκό.
    Όλοι αυτοί μπορούν να αλλάξουν από λεπτό σε λεπτό.

    Πολύ απλά γιατί όταν μπήκαν στη λίστα ήταν η ανάγκη της στιγμής για να συμπληρωθούν τα έντυπα και να κατατεθεί στον Άρειο Πάγο η αίτηση ίδρυσης κόμματος, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να λάβει το όφελος των 50 εδρών που προκύπτει για το πρώτο σε εκλογική δύναμη κόμμα, με βάση τον ισχύοντα εκλογικό νόμο. Προχειρότητα ;
    Μάλλον όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνέντευξη στην Ρωσική Κρατική Τηλεόραση:

    Πρώτο βήμα η ακύρωση του προγράμματος λιτότητας, δηλώνει ο Αλ.Τσίπρας

    Η ακύρωση του προγράμματος λιτότητας και η προσπάθεια αύξησης των συντάξεων θα είναι τα πρώτα δύο μέτρα, στα οποία θα προχωρήσει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Vesti.

    «To πρώτο βήμα είναι να ακυρώσουμε το πρόγραμμα λιτότητας. Την πρώτη κιόλας ημέρα το σχετικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί προς συζήτηση στη Βουλή. Επίσης, θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τις συντάξεις, βάζοντας πρόσθετο φόρο στους πλούσιους» δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

    Επιπλέον, όπως είπε: «Θα κάνουμε διάλογο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Θα τους εξηγήσουμε ότι το πρόβλημα της Ευρώπης είναι κοινό πρόβλημα», ενώ τόνισε ότι «χωρίς ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ από την κρίση δεν θα βγούμε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με λύπη το ομολογώ ότι θα ψηφήσω στα 64 χρόνια μου για πρώτη φορά ΝΔ για να μην πέσει ο τόπος μας σε περιπέτειες.
    28 Μαϊ 2012 11:10:00 π.μ.
    ..................................

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης...

    χα χα καλό ?????? το άλλο με τον το τοτο πες μας?...ρε αφήστε την μαλακία που σας δέρνει στα μπλογκ αυτη η προπαγάνδα ήταν για τους παπουδες σου ... ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΎ 64 ΕΤΏΝ ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ 64 ΜΗΝΩΝ;;; αλλά μια και είσαι 64 ετών για πες μας τι προσμένης από την Ν.Δ; ΤΉΡΗΣΉ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΊΟΥ ΚΑΤΆ ΓΡΑΜΜΑ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΙ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προσοχή. Δείτε τι σας έχει ετοιμάσει το επιτελείο Βενιζέλου- Σαχινίδη ( δεν μιλάμε για τα μέτρα Ιουλίου που είχε συμφωνήσει, αλλά μπορεί να παγώσουν μετά τις εκλογές, είτε κερδίσει η ΝΔ, είτε ο Σύριζα ). Αυτά σας τα αποκρύπτουν οι υποψήφιοι βουλευτές και τα κομματικά όργανα του πασοκ ( δήμαρχοι, περιφερειάρχες ) για να αρπάξουν κανένα ψηφουλάκι και να έχουν μέρος στη εξουσία, καρέκλα, κουτάλα ! Καμαρώστε και αποφασίστε αν θα "αυτοκτονήσετε", εμπιστευόμενοι αυτούς ( Παπανδρέου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη ) που έσκαψαν ένα τάφο για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, βάζοντας χέρι στο μισθό, στο σπίτι και στις αποταμιεύσεις μιας ζωής !

    Ρεπορτάζ : Γιώργος Αυτιάς
    (από την Ισοτιμία της Κυριακής)
    Έρχονται πάλι οι φόροι. Αυτή τη φορά ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Η μείωση του αφορολογήτου προκαλεί τριγμούς σε πολίτες και νοικοκυριά. Αυτοί που...
    περισσότερο θα πιεστούν είναι οικογένειες, πολύτεκνοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι. Οι αλλαγές φέτος στους φόρους.
    1. Αφορολόγητο 5.000 ευρώ
    2.Για κάθε 1000 ευρώ ο φόρος είναι 100 ευρώ
    3. Τα τεκμήρια ανεβάζουν κατακόρυφα το φόρο
    4. Με ΜΗΔΕΝ εισόδημα αν υπάρχει σπίτι 90 τετραγωνικών ή ΙΧ 1600 κυβικά ο φόρος είναι 1400 ευρώ!
    5.Μαζί με το εκκαθαριστικό του φόρου θα έρθει και η έκτακτη εισφορά που θα πληρωθεί σε έως έξι μηνιαίες δόσεις.
    6. Φέτος το τέλος επιτηδεύματος απο 300 ευρώ πάει στα 500
    7. Τα τεκμήρια διαβίωσης ανεβάζουν το φόρο έως 100%
    Από φέτος έχουμε
    - Αύξηση φόρου 58,3% λόγο μείωσης αφορολογήτου στα 5.000 ευρώ.
    - Αύξηση φόρου για 30άρηδες και συνταξιούχους άνω των 65 ,λόγο μείωσης αφορολογήτου σε 9.000 ε.
    - Αύξηση φόρου για χαμηλά και μεσαία εισοδήματα λόγο αλλαγής της φορολογικής κλίμακας.
    -Φόρος 10% αν δεν συγκεντρωθούν αποδείξεις για το 25% του εισοδήματος!
    - Μείωση αφορολογήτου τρίτεκνων από 11.500 στα 7.000 ευρώ
    -Μείωση αφορολογήτου για 4τεκνους από 13.500 στα 10.000 ευρώ .
    - Αύξηση από 10%- 71% στα τεκμήρια για κατοικίες, Ι.Χ., σκάφη και πισίνες.
    - Αύξηση της παρακράτησης φόρου εισοδήματος από τους μισθούς και τις συντάξεις.
    - Διπλός φόρος κάθε μήνα ! Κεφαλικός φόρος και φόρος μισθωτών μαζί! Δηλαδή θα παρακρατείται από το μισθό!
    - Αύξηση προκαταβολής φόρου εισοδήματος 55% !
    - Φόρος σε ακίνητα από 400 - 200.000 ευρώ κατά 0,2% , για το 2011 και 2012!
    - Αύξηση του Εκτάκτου Φόρου Ακινήτων μέσω ΔΕΗ
    - Επιβολή 6 φόρων στην κατοχή της ακίνητης περιουσίας.
    - Είσπραξη τριών φόρων ! Κεφαλικού, επιτηδεύματος , έκτακτης εισφοράς για ΙΧ .
    - Διπλή Πληρωμή Κεφαλικού φόρου 2011 και 2012 .
    - Αύξηση φόρου επιτηδεύματος από 300 σε 500 εύρο.
    - Αύξηση της έκτακτης εισφοράς για Ι.Χ. άνω των 1.929 κυβικών εκατοστών.
    - Αύξηση του ΦΠΑ στις μεταβιβάσεις νέων οικοδομών.
    - Αύξηση φόρου σε μεταβιβάσεις παλαιών οικοδομών, οικοπέδων,αγροκτημάτων.
    - Αυξήσεις στους φόρους για δωρεές, γονικές παροχές και κληρονομιές ακινήτων.

    ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.
    (βίντεο)

    Ο Τσίπρας λέει ΨΕΜΑΤΑ και παραποιεί την πρόταση Γλέζου..

    Επειδή ο Α.Τσίπρας το τελευταίο διάστημα διαμαρτύρεται ότι παραποιούνται δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτουμε σήμερα μια τέτοια περίπτωση.

    Μόνο που η παραποίηση έγινε από
    ΤΟΝ ΙΔΙΟ τον κ.Τσίπρα και αφορά στην πρόταση του Μ. Γλέζου για το "αναγκαστικό" δάνειο των 100 ευρώ
    σε όσους έχουν εισόδημα πάνω από 20.000 τον χρόνο.

    Ο Α. Τσίπρας είπε ΨΕΜΑΤΑ στον Σκάι ότι η πρόταση αφορούσε εισοδήματα πάνω από 20.000 τον μήνα...



    Δημοσιεύτηκε στις 23 Μάι 2012 από kolotoubes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι άνθρωποι εκεί στη Συγγρού, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!

    Ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, Υπουργός Εξωτερικών του Μητσοτάκη (που εξαιτίας του καιροσκοπισμού του και του "τζάμπα μάγκα-εθνικισμού" του, δεν λύθηκε πριν 20 χρόνια το θέμα των Σκοπίων, όπως ΜΟΝΟΝ ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε από τότε, αλλά συμφωνούσε και ο ίδιος ο Κ.Μητσοτάκης, για "ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ" και συναινούσε σε αυτό και ο ίδιος ο Κίρο Γκλιγκόρωφ, ο Πρόεδρος τότε της ΠΓΔΜ!!!!!),

    το άεργο τζάκι από τη Μεσσηνία, ο άνθρωπος που δεν έχει ένα ένσημο στη ζωή του, ο κυκλοφορών μόνο στα μεγάλα σαλόνια της διαπλοκής, ο "Βασιλάκης Λεβέντης" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος - ακόμα γελάνε μαζί του οι Ευρωπαίοι...

    ο "Θέλω να γίνω Πρωθυπουργός με το Στανιό", ακόμα κι αν χρειαστούν αλλεπάλληλες εκλογές", ο άνθρωπος, που η θλιμμένη φάτσα του μετά την 6η Μαΐου, ήταν σαν να τον πάτησε ελέφαντας...

    ΖΗΤΑ ΝΤΙΜΠΕΪΤ (!?!?!?!)...Ουαχαχαχαχα....Ουαχαχαχα

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ, Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΤΕΣ!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ

    ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ,

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!!!

    Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η 17Ν ΕΦΑΓΕ 17 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ

    ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 2000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΖΩΗ 10.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΝ

    ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το "βαθύ" ΠΑ$$ΟΚ πάει ΣΥΡΙΖΑ !
    Φωτόπουλος, Ραυτόπουλος, Κοτσακάς και λοιποί...

    Ο Αλ.Τσίπρας ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθειά του για το παλιό ΠΑΣΟΚ ("Είμαστε το ΠΑΣΟΚ του 1981"). Και η στρατηγική που ακολουθεί αυτό ακριβώς φανερώνει...

    Το "άνοιγμα" στον Γ. Αρσένη ήταν μόνο ένα από τα πολλά στοιχεία που καταδεικνύουν πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να...σκυλεύσει το ΠΑΣΟΚ.

    Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, τις τελευταίες μέρες, επαφές με την Κουμουνδούρου έχει και ο Ν.Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Οι σχέσεις του κ.Φωτόπουλου με το ΠΑΣΟΚ έχουν "παγώσει" από τη περίοδο της διακυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, ενώ ο κ. Βενιζέλος δεν έχει επιχειρήσει κάποιο "άνοιγμα" προς τον συνδικαλιστή. Έτσι, ο κ. Φωτόπουλος βρίσκεται σε επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με τον ίδιο τον Αλ. Τσίπρα, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

    Συν τοις άλλοις, πολλά ιστορικά συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν προσχωρήσει, εδώ και αρκετούς μήνες, στον ΣΥΡΙΖΑ. Μερικοί από αυτούς είναι οι κ. Ραυτόπουλος, Κοτσακάς και Γκόβας. Οι δύο πρώτοι, μάλιστα, ήταν στο πλευρό του Ακ.Τσοχατζόπουλου, στη "μεγάλη σύγκρουση" του 96'.

    Επίσης, από το ΠΑΣΟΚ προέρχονται και οι εκλεγέντες, στις τελευταίες εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλής και Σ. Σακοράφα, ενώ συζητήσεις με τον Αλ. Τσίπρα έχει κατά καιρούς και ο Ν. Κοτζιάς, παλιός συνεργάτης του Θ. Πάγκαλου και του Γ. Παπανδρέου. Από το ΠΑΣΟΚ, τέλος, προέρχεται και ο εργατολόγος, Αλ. Μητρόπουλος.

    Άντε και Υποργοί Οικονομικών
    με ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ σε όλους του άνδρες...

    και επιδόματα ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΧΕΡΙΩΝ στους ...πάντες !



    Οι συνιστώσες του κωλοχανείουΣΥΡΙΖΑ
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    (αναφέρονται με αλφαβητική σειρά και επισημαίνεται
    η ιδεολογική τους αναφορά και το έτος ένταξής τους στο σχήμα):

    Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά (ΑΚΟΑ)
    - ευρωκομμουνιστική / οικολογική συνιστώσα - 2004.
    Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα (ΔΗΚΚΙ)
    - σοσιαλιστές / σοσιαλδημοκράτες * 2007.
    Διεθνιστική Εργατική Αριστερά (ΔΕΑ)
    - τροτσκιστές κομμουνιστές - 2004.
    Ενεργοί Πολίτες - δημοκρατική πατριωτική αριστερά - 2004.
    Κίνηση για την Ενότητα Δράσης της Αριστεράς (ΚΕΔΑ) - ενωτικοί κομμουνιστές / αριστεροί
    - 2004.
    Κόκκινο - τροτσκιστές κομμουνιστές - 2004...
    Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ)
    - μαοϊκοί κομμουνιστές - 2007.
    Οικοσοσιαλιστές Ελλάδας - Μέλη του Διεθνούς Οικοσοσιαλιστικού Δικτύου (ΕΙΝ)
    - πολιτική (αριστερή) οικολογία - 2008.
    Ρόζα - πολιτική ομάδα που βασίζεται στο ριζοσπαστικό αριστερό Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα - 2008.
    Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας (ΣΥΝ) - πολυτασικό κόμμα που περιλαμβάνει από κλασικούς μαρξιστές έως σοσιαλδημοκράτες - 2004.
    Ανένταχτοι Αριστεροί του Χώρου Διαλόγου
    Αντικαπιταλιστική Πολιτική Ομάδα - ΑΠΟ - 2011.
    Ριζοσπάστες - 2011.

    = Δραγασάκης: Θα κινηθούμε βάση
    του μνημονίου____________________

    Δείτε το βίντεο και διαπιστώστε και μόνοι σας ότι ο Δραγασάκης ο οποίος είναι υπεύθυνος για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
    (το οποίο λένε ότι τώρα θα ξαναγράψουν επειδή μπορεί να κυβερνήσουν ενώ μέχρι τώρα έλεγαν ότι μαλακία τους κατέβαινε),
    λέει πως θα κινηθούνε ανάλογα με τον μνημόνιο και ενδεχομένως και πιο σκληρά!!

    Τα μέτρα που προβλέπει το μνημόνιο θα μείωναν το έλλειμμα σε κάποιο ποσό, ο Δραγασάκης όμως λέει ότι αν το έλλειμμα είναι μεγαλύτερο τότε θα χρειαστούν επιπλέον (έκτακτα) μέτρα από αυτά που προβλέπει το μνημόνιο!!!

    Άρα τι μας λένε ότι θα καταργήσουν το μνημόνιο;;
    Εννοούν ότι θα σκίσουν το χαρτί αλλά θα κρατήσουν σε ισχύ όλα τα μέτρα που περιγράφει και θα πάρουν κι άλλα αν δεν βγούνε τα νούμερα;;;


    ΤΣύριζα = το λαγνοΛάθρο κόμμα των χαρατσιών και της υπανάπτυξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλα ρε καριλες ολη η 17 Νοεμβρη στο Συριζα ειναι;
    Και ο γνωστος Ντανανελος τι ρολο βαραει εκει μεσα;Ποιο βιολι παιζει το ρεταλι της παραδημοσιογραφιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση