GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΛ.ΑΣ, Τιμή, Χρυσή Αυγή.

Της Άντας Ψαρρά Μέσα στον αντιμνημονιακό κυκλώνα πέρασαν σχεδόν απαρατήρητα τα επικίνδυνα πλοκάμια της νομιμοποίησης των ναζιστών στα ε...

Της Άντας Ψαρρά

Μέσα στον αντιμνημονιακό κυκλώνα πέρασαν σχεδόν απαρατήρητα τα επικίνδυνα πλοκάμια της νομιμοποίησης των ναζιστών στα ελληνικά νοικοκυριά. Ένα τέτοιο πλοκάμι και ίσως το πλέον ακραίο και επικίνδυνο είναι η αποδοχή των εγκληματικών μεθόδων και της ιδεολογίας τους σε μεγάλο μέρος της ΕΛΑΣ και ειδικά στις δυνάμεις των ΜΑΤ.
Με ποια ΕΔΕ άραγε ο κ. Χρυσοχοίδης, ο κ. Παπουτσής, ο κ. Παυλόπουλος και κυρίως ο κ. Πολύδωρας με τους πραίτορες του θα εξηγήσουν σε όποιον επιμένει να διατηρεί τα δημοκρατικά του αντανακλαστικά, την φοβερή αυτή παραδοχή; Ότι δηλαδή η μισή αστυνομία ψήφισε Χρυσή Αυγή! Πως θα ερμηνεύσει αύριο η ηγεσία της ΕΛΑΣ την λυσσαλέα επίθεση σε μετανάστες, δημοσιογράφους, εργαζόμενους και ανέργους με τα ανάποδα κλομπ, με τις κοτρόνες ακόμα και με τα όπλα; Πόσο επίκαιρο θα παραμένει στην Ελλάδα ακόμα και σήμερα το φοβερό εκείνο απόσπασμα του Μπέρτολτ Μπρέχτ για την ατάραχη στάση των γερμανών πολιτών όταν στην αρχή κυνηγούσαν τους Εβραίους, μετά τους κομμουνιστές, μετά τους τσιγγάνους, μετά τους ομοφυλόφιλους μέχρι που έφτασαν τα πογκρόμ στους ίδιους.
Πόσο πολύ έχει στραβώσει τις ευαίσθητες ηγεσίες των αριστερών και δημοκρατικών πολιτικών σχηματισμών το θέμα του μνημονίου ώστε να μην έχουν ακόμα εξεγερθεί με τα αποτελέσματα στις τάξεις της αστυνομίας; Πως είναι δυνατόν να μιλάνε για το φαινόμενο δημοσιογράφοι και αναλυτές και να μην γνωρίζουν τι σημαίνει ναζιστικό κόμμα στη Βουλή ενός ευρωπαϊκού κατά τα άλλα κράτους;
Ούτε μια έρευνα για το πώς φτάσανε εκεί τα πράγματα στην αστυνομία. Οι αγανακτισμένοι πολίτες που έγιναν συνεργοί σε έκνομες ενέργειες της ΕΛΑΣ εδώ και δεκαετίες είναι η μαγιά της φασιστικής ψήφου. Η εκτός ορίων προπαγάνδα της τηλεόρασης και όχι μόνο για την συνωνυμία εγκληματικότητας και μεταναστών που αύριο θα μεταφεθεί στις πλάτες των ανέργων ίσως ακόμα και των αριστερών έθρεψε τις ναζιστικές συμμορίες ακόμα και μέσα στις τάξεις της ΕΛΑΣ.
Το μίσος με το οποίο χτύπησαν τα ΜΑΤ όλες τις διαδηλώσεις των εργαζόμενων κατασκευάστηκε βήμα βήμα. Μέσα στα αστυνομικά τμήματα εναντίον μεταναστών χωρίς χαρτιά, στα κρυφά και χωρίς κανενός είδους τιμωρία, απέναντι στις νεολαιίστικες δυναμικές διαδηλώσεις με βίαιες στοχεύσεις αστυνομικών σε νέους αναλόγως των στερεότυπων της εμφάνισης (μακριά μαλλιά, σκουλαρίκι κλπ.), απέναντι σε απελπισμένους εργαζομένους, απέναντι στους εκπροσώπους θεσμών της δημοκρατίας, απέναντι ακόμα και σε άρρωστες γυναίκες και ηλικιωμένους.
Τώρα τα πράγματα βρίσκονται ήδη στο σημείο μηδέν. Στο σημείο που μετά από την τυχαία και λόγω εκλογικής διαδικασίας αποκάλυψη της διασποράς του μίσους και του ναζισμού μέσα στις τάξεις του μηχανισμού της ΕΛΑΣ, όλοι σωπάσανε. Δεν παραιτήθηκε ο υπουργός μόλις βγήκε η είδηση στην επιφάνεια, δεν κάλεσαν οι δημοκρατικοί φορείς τον κόσμο του σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, δεν μπήκε ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος σε διαδικασία περισυλλογής και σκέψης για αυτό το κατάντημα με τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή και στην αστυνομία.
Δεν έγινε τίποτα. Μόνο μερικές αδύναμες τηλεοπτικές εκπομπές ανθρώπων που ήταν φανερό ότι δεν προβληματιζόντουσαν χρόνια τώρα με αυτό το διαρκές αναδυόμενο φαινόμενο της φρίκης. Προς τιμή του βέβαια ο Φώτης Κουβέλης ήταν ο μόνος αρχηγός που επέλεξε, έστω και καθυστερημένα, στην πρώτη του δήλωση μετεκλογικά να αναφερθεί στην εγκληματική οργάνωση που μπήκε στη Βουλή.
Όλες οι εφημερίδες, τα πρακτορεία, τα κόμματα ακόμα και οι εκπρόσωποι κυβερνήσεων της Ευρώπης και όχι μόνο μίλησαν πριν από όλα γι’ αυτό το φαινόμενο, για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα και για τις αντίστοιχες καταδίκες της χώρας. Ακόμα δεν ήξεραν καν το ποσοστό που πήρε η Χρυσή Αυγή στις τάξεις της ΕΛΑΣ κι την ανύπαρκτη θεσμική αντίδραση έστω και σαν απλές σκέψεις αντιμετώπισης του αυτού του φαινόμενου.
Τα πλοκάμια της Χρυσής Αυγής επί χρόνια έχουν εντοπιστεί σε χουλιγκανικούς συνδέσμους με «βαριά» ονοματεπώνυμα, σε μπράβους που με το αζημίωτο παρέχουν προστασία, σε στέκια και νυχτερινά μαγαζιά με γυναίκες, σε γυμναστήρια και μποντιμπιλντεράδικα και σε άλλα «ευαγή» ιδρύματα. Οι υπαινιγμοί και οι αποδείξεις για τη διασύνδεση με την αστυνομία παρέμενε μέχρι τώρα σε επίπεδο αριστερών καταγγελιών.
Τώρα που είναι χειροπιαστό και ατράνταχτο το γεγονός μέσα από τις αστυνομικές κάλπες τι πρόκειται να γίνει λοιπόν; Ποια θα είναι τα μέτρα της όποιας αντιμνημονιακής ή μνημονιακής ή οικουμενικής κυβέρνησης; Πόσοι μετανάστες πρέπει ακόμα να μαχαιρωθούν, πόσοι δημοσιογράφοι να χάσουν την ακοή τους, πόσοι πολίτες να σύρονται στα δικαστήρια επειδή δεν αρέσει η φάτσα τους σε κάποιον Ματατζή;
Το σημερινό κυνήγι της ψήφου δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι μπροστά στις εκδηλώσεις μίσους και στις αγαστές σχέσεις νεαρών αστυνομικών με εγκληματικές συμμορίες που δήθεν τους υπερασπίζονται. Οι φυλακές ψήφισαν Χρυσή Αυγή διότι πολλοί υπόδικοι και κατάδικοι ανήκουν στις τάξης της κι όχι επειδή είναι λαϊκά παιδιά όπως ισχυρίστηκε ο Μιχαλολιάκος.
Οι αστυνομικοί που έχουν ορκιστεί να φυλάνε το Σύνταγμα και τη δημοκρατία γιατί ψήφισαν τους ναζιστές; Πόσους ακόμα τέτοιους ψηφοφόρους έχει το κόμμα αυτό ακόμα και στην Ελληνική ανεξάρτητη δικαιοσύνη και στο Στρατό; Ακούει κανείς;

26 σχόλια

  1. Ένας πολιτικός που πρέπει να υποστεί μείωση της εκλογικής του δύναμης είναι ο κ. Βενιζέλος. Στον ένα χρόνο που διετέλεσε υπουργός Οικονομικών ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να πετύχει ούτε μια διευκόλυνση, ούτε τη παραμικρή επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.
    Τον διάλεξαν, όχι σαν ικανό οικονομολόγο, αλλά για να μπορεί μέσα από τη δεινή ρητορική ( και υποκριτική του ) ικανότητα να χειραγωγεί τις μάζες ( βασικά τους ψηφοφόρους του ). Κάθε επιπλέον ψήφος στο κ. Βενιζέλο, είναι μια ακόμα μαχαιριά στη πλάτη κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας. Οι συνετοί ψηφοφόροι του πασοκ της 6ης Μαίου, ας ψηφίσουν οτιδήποτε άλλο. Πρέπει το μήνυμα των εκλογών να είναι ακόμα πιο καταδικαστικό για τον κ. Βενιζέλο και την εναπομείνασα παράταξή του, γιατί αυτός και οι συνεργάτες του έχουν διπλουπογράψει τα μέτρα του Ιουλίου, εκτός από τις φορολογικές δηλώσεις, που οδηγούν σε νέα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων. Όλοι στις κάλπες, αλλά διαλέξτε άλλα κόμματα, εκτός από το πασοκ του Βενιζέλου.
    Μόνο τα άλλα κόμματα μπορούν να πετύχουν μερική επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΜΑ- ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    για την Ελλάδα, για τους Ελληνες . Εξω οι ξενοι από την Ελλάδα. Αλληλεγγύη και βοηθεια μονο στους Ελληνες. Στην ελληνιδα μάνα στους ελληνες ηλικιωμένους, ανεργους, φτωχούς, πολύτεκνους. Κανένα επίδομα σε ξενο. Καμία περίθαλψη σε ξενους. Δεν αντεχει η οικονομία μας. Αλήτες προδότες πολιτικοι, Αιμα - Τιμη- Χρυση Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο σε πειραξε; Πιες ξυδι αρρωστημενη.
    Το ξερεις οτι η ηγεσια της ΕΛ.ΑΣ. ελεγε στους αστυνομικους να μην ψηφισουν Χ.Α.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Y.A.T. TIMH ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. - Νέος με 9.000 εισόδημα με σπίτι 80τμ που του παραχωρούν οι γονείς του θα πληρώσει 1252,40 ευρώ
    - Όσοι έχουν αφορολόγητο έως 9.000 ευρώ εάν το ξεπεράσουν τότε ξαναπέφτουν σε αφορολόγητο 5.000 ευρώ
    - Ο φοροτεχνικός Β. Αμπελιώτης προειδοποιεί ότι σε ένα-δύο μήνες οι επιχειρήσεις δεν θα έχουν να πληρώσουν μισθούς
    - Σε όλα αυτά τα φορολογικά βάρη θα προστεθούν σύντομα το νέο χαράτσι και το ΕΤΑΚ 2009

    Το επόμενο χρονικό διάστημα η ύφεση στην Ελλάδα θα γίνει ακόμα βαθύτερη και πως στην πραγματικότητα το κράτος δεν έχει να εισπράξει γιατί απευθύνεται στους μη έχοντες οι οποίοι δεν δίνουν γιατί δεν έχουν, με τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομίας να καλεί την Τετάρτη σε έκτακτη σύσκεψη τους 10 εφόρους των μεγαλύτερων ΔΟΥ, λόγω εκτροχιασμού των εσόδων.

    Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 19:00, όπου φιλοξενήθηκε ο γνωστός φοροτεχνικός, Βαγγέλης Αμπελιώτης, ο οποίος έκανε λόγο για μία παράμετρο του φορολογικού όχι ιδιαιτέρως γνωστή και η οποία αποτελεί πασιφανή τρόπο τιμωρίας των φορολογουμένων. Όπως τόνισε για έναν νέο μέχρι 30 ετών ή έναν συνταξιούχο ισχύει το αφορολόγητο στις 9.000 ευρώ και όχι στις 5.000 όπως ισχύει για όλους. Εάν όμως κάποιος από αυτούς ξεπεράσει τις 9.000 ευρώ το κράτος "τον τιμωρεί" κατεβάζοντας το αφορολόγητό του στις 5.000 ευρώ.

    Σύμφωνα με όσα εξήγησε ένας νέος φορολογούμενος με ετήσιο εισόδημα 9.000 ευρώ που του έχει παραχωρηθεί από τους γονείς του κατοικία 80 τετραγωνικά μέτρα και παλιό αυτοκίνητο 1.600 κυβικά, αυτός με βάση το εισόδημά του θα έχει φόρο 0. Αλλά με βάση τα τεκμήρια ο φόρος κύριος και προκαταβολή θα ανέρχονται στα 1252,40 ευρώ.

    Αυτό σημαίνει ότι ο πολίτης αυτός ενώ δεν θα φορολογείτο με βάση το παλιό σύστημα θα φορολογηθεί με 1252,40 ευρώ, μία φορολόγηση που είναι περίπου μιάμιση φορά ο βασικός μηνιαίος του μισθός ή 100 ευρώ το μήνα. Να σημειωθεί εδώ ότι με βάση το συγκεκριμένο παράδειγμα εάν αυτός ο πολίτης ξεπεράσει τα 12.000 ευρώ καλείται να πληρώσει και έκτακτη εισφορά.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


    Με βάση αυτό το παράδειγμα, τις αδικίες, αλλά και το γεγονός πως ένας πολίτης δεν θα ΜΠΟΡΕΙ πλέον να πληρώσει αυτά που τον καλεί το κράτος, ο κ. Αμπελιώτης προειδοποίησε ότι σε έναν-δύο μήνες με βάση την υπάρχουσα κατάσταση, οι εταιρείες και οι επιχειρήσεις δεν θα μπορούν να πληρώνουν μισθούς.

    Σε ένα άλλο παράδειγμα που ανέλυσε ο κ. Αμπελιώτης φαίνεται επίσης ότι η φορολογία αντί να βοηθήσει έναν πολύτεκνο ή τρίτεκνο έρχεται να τον δυσκολέψει ακόμα περισσότερο. Συγκεκριμένα, ένας πατέρας 3 παιδιών με εισόδημα 20.000 ευρώ για το 2010 δεν πλήρωσε φόρο, ενώ φέτος θα πληρώσει φόρο 1720 ευρώ, κάτι που δείχνει ότι το κράτος τον "τιμωρεί" επειδή έχει τρία παιδιά.

    Στα δύο προηγούμενα παραδείγματα είναι επίσης απαραίτητο να διευκρινιστεί πως δεν αποτυπώνεται η έκτακτη εισφορά στο ρεύμα και για το ΕΤΑΚ το 2009.

    Στο τελευταίο παράδειγμα με τα τραγικά του φορολογικού συστήματος, αποτυπώνεται ένας φορολογούμενος χωρίς εισόδημα που μένει σε κατοικία 70 τετραγωνικά, την οποία του την έχουν παραχωρήσει οι γονείς του. Αυτός ο φορολογούμενος θα υποβάλλει δήλωση και επειδή δεν έχει εισόδημα δεν δηλώνει αποδείξεις. Επειδή όμως τον πιάνει το τεκμήριο λόγω της κατοικίας και το τεκμήριο διαβίωσης θα κληθεί να πληρώσει φόρο 201,50 ευρώ.

    Αυτή η εικόνα αποδεικνύει το τραγικό κράτος και τις τραγικές ευθύνες των μέχρι τώρα κυβερνήσεων και το μόνο σίγουρο είναι πως εάν δεν το αλλάξουν από μόνοι τους αυτό το σκηνικό, θα αλλαχτεί αναγκαστικά γιατί ο κόσμος δεν ΕΧΕΙ να δώσει άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι οι μόνοι χρήσιμοι σήμερα.
    Ολοι οι αλλοι ζητούν και μονο αυτοί προσφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ενοχλεί η Χρυσή Αυγή που στο κάτω-κάτω εκφράζει πατριωτισμό και κρατάει ελληνικές σημαίες?

    Κανένα πρόβλημα.

    Πήγαινε με τον Άκη,τον Πάκη,τον Τσουκάτο και τον Μαντέλη που είναι δεόντως "δημοκράτες-προοδευτικοί".

    Και κράτα κόκκινη διεθνιστική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ....ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΕΙΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ?

    ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα΄ρε μαλάκα δεν σε ενοχλούν τα επικίνδυνα πλοκάμια της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών στην ελληνική πολιτεία που τους εδωσε δικαίωμα ψηφου και σε ανόχλησε η ψηφος 450000 ελλήνων σχεδόν όσον και των ψηφοφόρων του κκε?.
    αλήτη βρωμοδημοσιογράφε,
    Αγαλμα σαν εχουν κανει οι χρυσαυγίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ ΠΑΝΤΑ:
    1.ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
    2.ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΟΠΛΑ ΣΩΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ"
    3.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ", ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΙ 450.ΟΟΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 28 Μαϊ 2012 10:41:00 μ.μ.

    Καραφασισταριό του κερατά "δημοκράτη-προοδευτικέ",
    αν δεν το αντιλαμβάνεσαι,υπάρχουν και κάποιοι που δεν συμφωνούν μαζί σου.

    Γκέγκε φασιστάκο?

    (Ήσουν με εκείνους που κάψανε τους εργαζόμενους στην Μαρφίν?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 28 Μαϊ 2012 10:36:00 μ.μ...ΜΑΛΑΚΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ..ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ..ΠΟΛΛΕΜΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ; ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩΜΕ ΝΑ ΤΕΛΙΟΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

    Προεκλογικο αγωνα κανει τησ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΓΚΑΙΛΑΟΥΝΤΕΡ ΡΕ;;;;; ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΣΑΣ ΟΛΩΝ..

    Στην Κρήτη βρίσκεται από νωρίς σήμερα ο Γερμανός υφυπουργός εργασίας, Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ όπου συναντά εκπροσώπους φορέων, επιχειρηματίες και τοπικούς παράγοντες.

    Ο Γερμανός αξιωματούχος έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, κάτω από άκρα μυστικότητα και διακριτική φρούρηση της Αστυνομίας .

    Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δηλώσει την πρόθεσή της Γερμανίας να στηρίξει την Ελλάδα, εκφράζοντας την ελπίδα του πως σε κεντρικό επίπεδο, μεταξύ των υπουργών Ελλάδας και Γερμανίας, θα υπάρξουν αποτελέσματα.

    Όπως μεταδίδει το cretalive, σε δηλώσεις που έκανε στο τοπικό δίκτυο, περιμένει από την Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και επεσήμανε ότι, όπως είπε και η καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, δεν πρό-κει-ται να αλλά-ξουν οι ό-ροι του μνη-μο-νίου.

    Τόνισε ότι μπορεί να υπάρξει στενότερη συνεργασία της Γερμανίας με την Κρήτη. Αμέσως μετά θα επισκεφτεί την Καβάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΤΟΥΣ ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16, 8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ..

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΆΛΛΟ ΚΌΜΜΑ ΑΝΤΙΜΗΜΟΝΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ..ΔΥΜΑΡ..Δ.Ν.. ΠΑΣΟΚ..ΙΑΧΩΒΑΔΟΜΑΝΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι αριστεροφασίστες κλαίνε ότι η Χρυσή Αυγή πήρε το τάδε και το δείνα ποσοστό ενώ την έχουν ψηφίσει μισό εκατομμύριο Έλληνες...

    Μα φασισμός είναι να κολλάς ταμπελάκια "ναζιστή" σε κάποιους που δεν έχουν ιδέα από "ναζισμό", για να δίνεις διαπιστευτήρια στην αόρατη δύναμη που χρειάζεται αντιπάλους για να διατηρεί την εξουσία της, που επιβάλλεται με βία και αίμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θεία Άντα δεν με πείσατε.Τα γραφομενά σας αναδύουν φασίζουσα οσμή.Γράψτε και άλλα τέτοια για να γελάμε.Το έχουμε ανάγκη αυτές τις αποφράδες ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ηρθε η ωρα να πληρωσετε και πανω στο πανικο αας γραφεται μαλακιες σαν το αρθρο σας!το οτι η αστυνομια φυλαει απατεωνες πολθτικους που ηδη επρεπε να ειναι φυλακη δεν σε πειραζει?εννοια σας ξερουμε πολυ καλα τι θα κανουμε μετα τις 17 ιουνιου.....ερχομαατε απο παντου Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΚΡΙΒΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.
    Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΣΤΡΑΤΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΘΥΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ......
    ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣ ΠΡΩΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΘΡΟΓΑΦΟΣ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ....ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ....ΑΝ ΜΗ Ι ΑΛΛΟ ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΑ
    περαν των αερολογιων που μας αραδιαζετε, το οτι 450000 ψηφισαν Χ.Α. δεν σας λεει τιποτα?? ενα μεγαλο μερος της ευθυνης ειναι και της αριστερας γενικως.αφηστε τα γραφεια και κατεβειτε στον κοσμο της ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΤΗΣ Γ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΗ οχι με συνοδεια και προσπαθειστε να διασχησετε την αχαρνων απο την αρχη μεχρι την ΣΤΡ. ΚΑΛΑΡΗ.ελατε μια φορα ρωτηστε και εμας που δουλευουμε στο κεντρο και θα βγαλετε πολλα συμπερασματα γιατι βγηκε η ΧΑ με τετοιο ποσοστο Οσον αφορα τους αστυνομικους που ψηφισαν ΧΑ.δεν καταλαβαινω πρεπει να υπαρχει κατευθηνομενη ψηφος?? αλλιως δεν ημαστε αρεστοι στο αριστερο συστημα? τα περισσοτερα που γραφετε ειναι ιδεολογηματα της αριστερας που τα ακουμε εδω και 40 χρονια . το κουμμουνιστικο μπλοκ εχει διαλυθει εδω και 20 χρονια και εσεις ακομα με την ιδεολογια του 40 και του 50 μπροστα.κατεβειτε αυτονομοι στις εκλογες και οχι σαν συνιστωσα και τοτε θα δειτε ποσο περαση εχουν τα ιδεολογηματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ Η΄ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ....ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΑΝ ΖΩΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΙ? ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.
    ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ''ΑΠΈΞΩ'', ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Guardian:

    "Eurozone crisis: if Greece goes, Germany's prosperity goes with it"

    "Αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ, η ευημερία της Γερμανίας θα χαθεί"

    Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο η βρετανική εφημερίδα Guardian κάνει λόγο για την εξάρτηση της Γερμανίας από τις »μικρότερες» οικονομίες της Ευρώπης, όπως της Ελλάδας.

    «Αν Ελλάδα φύγει από το ευρώ η ευημερία της Γερμανίας… πάει περίπατο», γράφει η Guardian εξηγώντας ότι αν οι »αιχμάλωτες» οικονομίες φύγουν από το ευρώ δεν θα μπορούν να κάνουν εισαγωγές όπως σήμερα, ένα βαρύ πλήγμα για την Γερμανία και τις εξαγωγές της.

    Με σκληρά λόγια μιλά για την »αποτυχημένη» πολιτική των Μερκοζί μέχρι σήμερα στην Ευρώπη καταλήγοντας ότι: «Η Γερμανία την τελευταία δεκαετία έχει αποκομίσει ήσυχα από τη συμμετοχή της στο ενιαίο νόμισμα οικονομικά μερίσματα και θα πρέπει τώρα να αποφασίσει αν είναι διατεθειμένη να πληρώσει φόρο αλληλεγγύης σε κλίμακα-ευρώ».

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΨΗΦΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΨΗΦΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. εχετε χεστει ρε μαγκες του αναρχοφλωρικου χωρου, η ΧΑ σας εκανε και χασατε τον υπνο σας.φατε στη μαπα αυτο που θρεψατε τοσα χρονια ,βια , αριστεροσυνη ,τσαμπουκα ,ροπαλα , κρανη, υπατια , λαθρο,και οποιος δεν ειναι μαζι μας ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΤΩΡΑ ΡΙΧΤΕ ΕΝΑ ΚΛΑΜΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, της Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι αστυνομικοί και οι στρατιωτικοί δεν έχουν δικαιώμα να ψηφίζουν? Τι φασισμός είναι αυτός που περνάτε στο άρθρο σας? Ζώα είναι οι ένστολοί? Θέλουμε ένστολούς με προσωπικότητα και να εφαρμόζουν τον νόμο και όχι να τους λυπάσαι όταν τους κοιτάς από τον φόβο που τους έχετε περάσει όλοι εσείς οι δημοσιογράφοι. Το δίλημα δεν είναι δραχμή ή ευρώ, αλλά Ελλάδα ή Μπανανία και ξεπούλήμα-σκλαβιά στα ξένα κεφάλαια. Στον φασισμό σας δεν απαντάμε. Μείνετε μόνη σας φασίστρια με τις υποδείξεις σας για το τι πρέπει να ψηφίζει ο κόσμος. Βαρεθήκαμε πια του ποιμένες και τους προστάτες. Ο κόσμος είναι ελεύθερος να ψηφίσει ότι γουστάρει.
    Με εθνική υπερηφάνια: Αίμα Τιμή Χ.Α! Ζήτω η Ελλάδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση