GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «Κούβα του Αιγαίου»… μετακόμισε

Όσοι νομίζετε ότι η « Κούβα του Αιγαίου » είναι και σήμερα η Ικαρία ασφαλώς κάνετε λάθος. Όπως είναι γνωστό, μετά την ήττα του υποψη...

Όσοι νομίζετε ότι η «Κούβα του Αιγαίου» είναι και σήμερα η Ικαρία ασφαλώς κάνετε λάθος.

Όπως είναι γνωστό, μετά την ήττα του υποψηφίου του ΚΚΕ στην πάλαι ποτέ «Κούβα του Αιγαίου» στις δημοτικές του 2010, ο χαρακτηρισμός αυτός είχε μείνει ορφανός.
Μέχρι που ήρθε χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κω ο δήμαρχος, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρώην «κολλητός» του Κώστα (Σκανδαλίδη) Κώστας Καΐσερλης και έδωσε (και πάλι) τη λύση.
Για την ακρίβεια, ο Κώστας που πρόσφατα είχε γεμίσει το νησί με σημαίες της... Γαλατασαράι, όταν ρωτήθηκε από αντίπαλο δημοτικό σύμβουλο αν γνωρίζει τι απέγινε ο «σύντροφος» στο ίδιο κόμμα υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης στις πρόσφατες εκλογές (σ.σ.: όπως είναι γνωστό δεν επανεξελέγη), του απάντησε με το πιο φυσικό ύφος του κόσμου:
«Ποιο κόμμα μου; Εγώ ψήφισα ΚΚΕ,  γιατί το είχα υποσχεθεί στην Κική» (όπου «Κική», η Κική Μακρή, υποψήφια δήμαρχος και δημοτική σύμβουλος του ΚΚΕ στην Κω).
Συμβουλή στήλης: Κώστα μας, κατεβάστε τις σημαίες της... Γαλατασαράι και υψώστε αυτές με το... σφυροδρέπανο.
aftodioikisi.gr

7 σχόλια

  1. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΡΑΧΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI Η ΔΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ...
    «ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...!!!

    «ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ» ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΣΤΗΝ... ΤΟΥΡΚΙΚΗ Zaman...!!

    «Η υφαλοκρηπίδα να γίνει αιτία συνεργασίας και όχι έντασης», δήλωσε η Ρένα Δούρου Βουλευτής τού «κουραδόμαγκα» Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ στην Τουρκικη εφημερίδα Zaman και αναφέρθηκε στο πως βλέπει το κόμμα της τις σχέσεις... Τουρκίας –Ελλάδας...!!!

    Το κόμμα της δραχμής και της πτώχευσης σύμφωνα με τα συμφέροντα των ξένων και ντόπιων μαζί με την πτώχευση και την εκτός Ευρωζώνης αδύναμη Ελλάδα, επιδιώκουν ως τελικό σκοπό την παραχώρηση του Αιγαίου--Θράκης- τού ονόματος Μακεδονία στους Σκοπιανούς και ποιός ξέρει και την «Τζαμουριά» στους Αλβανούς...

    ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Τάξη πού είναι υπέρ της πολυτισμικότητος, του διεθνισμού και της Οικουμενικότητας είναι και κατά της καθαρότητας των Εθνών.

    Ή μήπως δεν ήσαν οι Συριζαίοι υπερ της εισβολής των Αμερικανών στην Γιουγκοσλαβία και του διαμελισμού της;;;


    - Δεν ειχαμε καμια αμφιβολια για την προδοτικη συμπεριφορα της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ...ΠΡΩΤΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ,ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ

    ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ

    ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ

    Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΑΣ.

    ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΗ ΝΔ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥΣ,

    ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EIΣΑΙ
    Τ
    Ε
    Λ
    Ε
    Ι
    Ω
    Σ

    Μ
    Α
    Λ
    Α
    Κ
    Α
    Σ
    ...

    μήπως σε λέλε Γιωργάκη Παπανδρεου
    και απο την Μαστούρα έχει ΚΕΝΟ ΜΝΗΜΗΣ
    συν όλα τα άλλα ..κουσούρια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδα την εκπομπή του Χασαπόπουδο και Αναγνωστάκη την Κυριακή στο ΜΕΚΑ ο κ. Γλέζο και έλεγε κάτι μπαρούφες για τα οικονομικά..
    Και τον Μπουμπούκο ΑΔΩΝΙ Γεωργιάδης να κάνει πλακά , ποιος ο Γεωργιάδης!!!!

    Κάπως έτσι βγαίνουν μερικοί βουλευτές , ΈΛΕΓΕ ο κ. Γλέζος πράγματα που δεν τα γνωρίζει, ότι θα κάνουν εσωτερικό δάνειο 100 ευρώ τον μήνα σε όσους έχουν εισόδημα άνω τον 20--30 χιλιάδες ευρώ όμως ήθελα και να ήξερα γιατί αφήνουν αυτόν κατά αλλά σεβαστό άνθρωπο να λέει πράγματα που δεν γνωρίζει Για να βγει ο Μπουμπούκας Βουλευτής;..

    Το ίδιο λάθος έκανε και ο κ. Στρατούλης, είπε θα πάρουν χρήματα από της καταθέσεις των Ελλήνων ώστε να γίνονται επένδυσης σωστό έτσι Μπουμπουκο; με αυτό τον τρόπο δουλεύει το τραπεζικό σύστημα ΠΑΝΤΟΥ.. Εδώ όμως αλλά γενάτε ένα τεράστιο θέμα, υπάρχουν καταθέσεις; ε Μπουμπουκο;

    Αυτά γίνονται μόνο όταν λειτουργούν υγιής τράπεζες και σε υγιής οικονομίες , τα παπαγαλάκια τον ΜΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ μαζί με τον ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ , έχουν αφήσει ΚΑΝΕΝΑ σέντσι από καταθέσεις τον Ελλήνων;

    Άπλα είναι τα πράγματα να το μάθουμε Μπουμπουκο δεν χρειάζεται καμιά έκθεση της ΜΠΛΑΚ ΡΟΚ και μπούρδες ..

    Η Τράπεζα της Ελλάδος δήλωσε στης 3 ΜΑΪΟΎ ότι πήραν στης αρχές του 2012 οι Τράπεζες 73 δις ευρω.

    Οι τράπεζες δηλαδή δανείστηκαν 73 δις ευρώ από την Ε.Κ.Τ μέσω του ΙΕΛΕΪ ,προεκλογικά ΤΩΡΑ δηλαδή, τους έδωσε ο Παπαδημος αλλά 25 δις ευρώ, από αυτά ΟΛΑ ΑΥΤΑ έδωσαν 13 δις ευρώ σε χορήγησης ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ..ρε κλεφτές για κάνετε μια ερεύνα γι’ αυτό και πάρουν και αλλά 18 δις ευρώ τον άλλο μήνα για να σωθούμε έτσι πάμε στα 53 δις ευρώ στην περιβόητη ανακεφαλαιοποίηση...

    Αν Πιστεύει λοιπών κανείς καταθέτης ότι έχει λεφτά στης τράπεζες κάνει ΛΑΘΟΣ .. Οι καταθέτες σήμερα του Ελληνικού ΛΑΟΥ είναι 73.2 δις ευρώ στοιχεία της τράπεζας της Ελλάδος , αυτό το ποσό το κατέχει περίπου το 16% του Ελληνικού λαού …

    Οι καταθέσεις που υπάρχουν ΣΗΜΕΡΑ είναι μόνο σαν νούμερα στους υπολογιστές τους..

    Αν βάλετε λοιπόν 73 δις δάνειο και 25 δις έχουν πάρει μας κάνουν 98 δις ευρω ,θα πάρουν και αλλά 18 δις πάμε 116 δις ευρώ σύνολο, όλα με εγγύηση του κράτους ,,και ΑΥΤΆ μόνο εφέτος , βγάλετε τώρα τα 13 δις που έδωσαν για χορηγίες πόσα μένουν; 103 δις θα πρέπει να έχουν στα θησαυροφυλάκια τους . ΑΛΛΑ δεν είναι μόνο αυτά Βάλετε και τα 73 δις ευρω τον Ελλήνων καταθετών σύνολο 176 δις ευρω, να βγάλουμε και όλα τα τοκοχρεολύσια του 2012 που είναι 12.8 δις ευρώ ,μένουν περίπου 163.2 δις ευρω .

    ΑΡΑ θα πρέπει να έχουν οι τράπεζες 163 .2 δις ευρώ μαζί με της καταθέσεις των Ελλήνων..

    Υπάρχουν; η τα έχουν τσεπώσει οι τραπεζίτες και είναι στο εξωτερικό; ; Αν υπάρχουν γιατί δεν τα κείνουν για ανάπτυξη στην αγορά οι μπινέδες;

    Εγώ υποθέτω ότι δεν υπάρχει ΤΊΠΟΤΑ τα έχουν βγάλει έξω για να κάνουν τα παιγνίδια τους εδώ, και μας λένε ότι έχουμε λεφτά μόνο μέχρι στης 15 Ιουνίου!!!!! ΨΕΜΑ …..

    Αυτό φοβούνται και τρομοκρατούν τον κόσμο ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ, ώστε να τα ξεπουλάνε όσο όσο πλούτο, νερό ήλιο υδρογονάνθρακες κ.τ.λ έτσι θα ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ όλη την η δημόσια και ιδιωτική περιούσια...


    Ποιοι θα πρέπει να πάνε φυλακή να τελειώνει το παραμύθι ; λέτε ποίος; ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσίπρας: ο Γ. Αρσένης εκφράζει το εκλογικό αποτέλεσμα (!!!)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Θα μας τρελάνουν τελικά οι ΣΥΡΙΖΑιοι.

    Διαβάστε τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας για την πρότασή του στην σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωθυπουργός ο … Γεράσιμος Αρσένης, τσάρος κάποτε της οικονομίας επί Ανδρέα και παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ, υπεύθυνος των κρατικοποιήσεων και άλλων δεινών για την χώρα.

    Όπως είπε λοιπόν ο κ. Τσίπρας, πρότεινε τον Γεράσιμο Αρσένη για τη θέση του υπηρεσιακού Πρωθυπουργού, με το σκεπτικό ότι έπρεπε στο πρόσωπο αυτό να αντανακλώνται και οι νέοι εκλογικοί συσχετισμοί (!!!) ενώ ανέφερε ακόμη πως διαθέτει εμπειρία για την εκπροσώπηση της χώρας σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.

    Όλοι βεβαίως κατάλαβαν ότι η υπόδειξη Αρσένη αποσκοπεί στην σύζυγό του Λούκα Κατσέλη που θα καταλάβει όπως λένε οι πληροφορίες εκλόγιμη θέση στο νέο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Η πρόταση του κ. Τσίπρα να ορισθεί ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο κ. Γεράσιμος Αρσένης, δεν σημαίνει ότι η Κοινωνική Συμφωνία είναι παράρτημα οποιουδήποτε κόμματος ή ιδιοκτησία οποιουδήποτε στελέχους της», δήλωσε σχετικά ο Χάρης Καστανίδης, ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος και συναρχηγός με την κ. Κατσέλη.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Στο μεταξύ χαμός γίνεται στα κοινωνικά
    δίκτυα με αρνητικά σχόλια και επικριτικά μηνύματα στον Αλέξη Τσίπρας από φίλους και συντρόφους του που του υπενθυμίζουν την εποχή των μαθητικών κινητοποιήσεων και καταλήψεων επί θητείας του Γεράσιμου Αρσένη στο υπουργείο Παιδείας, την δεκαετία του 90.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Την εποχή εκείνη ως μαθητής ο κ. Τσίπρας πρωτοστατούσε στους μαθητικούς αγώνες που είχαν ως σύνθημα το ” Κάτσε καλά Γεράσιμε”.

    ____________________________________
    Αντιγράφουμε από δημοσίευμα των ΝΕΩΝ
    της εποχής....
    Ο υπουργός Παιδείας Γεράσιμος Αρσένης προαναγγέλλει την ελεύθερη πρόσβαση στα Πανεπιστήμια -η οποία ακόμη αναζητείται. Θεσμοθετεί Πανελλαδικές Εξετάσεις σε Β’ και Γ’ Λυκείου σε όλα τα διδασκόμενα μαθήματα, ενώ καταργεί τον θεσμό των μετεξεταστέων, προκαλώντας έτσι ασφυκτική εξεταστική πίεση στους μαθητές που ξεσπούν εξεγειρόμενοι. Τα Πανεπιστήμια χωρίζονται σε πέντε Επιστημονικά Πεδία ενώ δημιουργείται το Ανοικτό Πανεπιστήμιο και τα περίφημα ΠΣΕ (Προγράμματα Σπουδών Επιλογής) στα ΑΕΙ.

    Οι γενικευμένες καταλήψεις της εποχής, με το σύνθημα «Κάτσε καλά, Γεράσιμε», οδηγούν σε σταδιακό ξήλωμα της μεταρρύθμισης Αρσένη
    από τον επόμενο υπουργό Π. Ευθυμίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαχλαμαρά, Μάνο, Ντόρα, Βενιζέλο, Καρατζαφέρη,

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ...

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΤΕΣ!!!!

    Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΖΟΜΠΙ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 40-ΧΡΟΝΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...

    ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ,ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ...

    ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΖΩΑ, ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ!!!

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ", ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!!!!

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ, ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΧΡΕΙΟΙ,

    ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΦΘΑΡΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,

    ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση