GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή ΣΥΡΙΖΑ, μέσω Πουλάκη, "βόμβα", για τις δημοσκοπήσεις...

"ΑΦΟΥ κακώς απαγορεύεται η δημοσιοποίησή τους, τουλάχιστον να μην επαναληφθεί το «όργιο διαδικτυακής και έντυπης φημολογίας για ...


"ΑΦΟΥ κακώς απαγορεύεται η δημοσιοποίησή τους, τουλάχιστον να μην επαναληφθεί το «όργιο διαδικτυακής και έντυπης φημολογίας για δήθεν δημοσκοπικά ευρήματα»" - ΔΙΑΒΑΣΤΕ την επιστολή του Κ. Πουλάκη προς τους προέδρους ΣΕΔΕΑ και Ελεγκτικής δημοσκοπήσεων 
Ο Κώστας Πουλάκης, μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, από τη θέση του ως υπεύθυνος της Επιτροπής Ερευνών και Δημοσκοπήσεων, με επιστολή του προς τον Σύλλογο Εταιριών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ), έθεσε ευθέως θέμα "διαρροών και οργίου διαδικτυακής κυρίως αλλά και έντυπης φημολογίας για δήθεν δημοσκοπικά ευρήματα".
Με επιστολή του προς τον πρόεδρο των δημοσκοπικών εταιρειών Σπ. Ζαβιτσάνο και της Ελεγκτικής δημοσκοπήσεων Ηλία Νικολακόπουλο, ο κ. Πουλάκης τονίζει ότι «τα νέα δεδομένα του πολιτικού και εκλογικού ανταγωνισμού, η έντονη ρευστότητα και η οξυμμένη αντιπαράθεση, καθώς και το εθνικό και διεθνές περιβάλλον εντός του οποίου ο ανταγωνισμός αυτός διεξάγεται κατά την τρέχουσα περίοδο, καθιστούν ακόμα πιο καθοριστικό το ρόλο των δημοσιευόμενων δημοσκοπήσεων στη δημιουργία εντυπώσεων και στον επηρεασμό της συμπεριφοράς των εκλογέων».
«Από τη στιγμή που – κακώς – η απαγόρευση αυτή ισχύει και επειδή κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου προ των εκλογών της 6ης Μαΐου γίναμε μάρτυρες απίστευτων διαρροών και ενός οργίου διαδικτυακής κυρίως αλλά και έντυπης φημολογίας για δήθεν δημοσκοπικά ευρήματα, είμαστε αναγκασμένοι να ζητήσουμε και τη δική σας παρέμβαση με όποιο τρόπο κρίνετε πιο πρόσφορο για την τήρηση της απαγόρευσης αυτής και την υπενθύμιση στους πολίτες ότι τυχόν διαδόσεις κατά τη διάρκεια της δεκαπενθήμερης απαγόρευσης δεν ισχύουν», τονίζει.
Για το λόγο αυτό η Επιτροπή Ερευνών και Δημοσκοπήσεων ζητά
- να γίνεται ουσιαστικός έλεγχος των πλήρων και πρωτογενών στοιχείων – αποτελεσμάτων όλων των δημοσιευόμενων πολιτικών δημοσκοπήσεων που κατατίθενται στην Ελεγκτική Δημοσκοπήσεων (άρθρο 5 παρ. 5ε του Ν. 3603/2007),
- να βρίσκονται στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου ιδιωτικού ή δημόσιου φορέα και πολιτικού κόμματος.
- να προστατευτούν οι πολίτες από τη διαρροή, σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε., ιστοσελίδες και ιστολόγια, φημολογούμενων δημοσκοπικών ευρημάτων κατά τη διάρκεια της δεκαπενθήμερης απαγόρευσης δημοσίευσης δημοσκοπήσεων πριν τη διεξαγωγή των εκλογών.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής :
Επιτροπή Ερευνών και Μελέτης Δημοσκοπήσεων
Υπεύθυνος: Κώστας Πουλάκης
Πλατεία Ελευθερίας 1
105 53, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 210 3378450
Email: poulakisk23@gmail.com
ΠΡΟΣ
Προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Ε.Α.,
κ. Σπ. Ζαβιτσάνο,
Υπερείδου 7
105 58, ΑΘΗΝΑ
Κοιν.:
Πρόεδρο της Ελεγκτικής Δημοσκοπήσεων,
κ. Ηλία Νικολακόπουλο,
Αλεξανδρουπόλεως 25
11527, ΑΘΗΝΑ
Αθήνα, 28/5/2012
κ. Πρόεδρε,
Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας και του γόνιμου προβληματισμού που υπάρχει τόσο στον Σ.Ε.Δ.Ε.Α. και την Ελεγκτική Δημοσκοπήσεων, όσο και στη δική μας Επιτροπή Δημοσκοπήσεων, θα ήθελα να σας κοινοποιήσω τις ανησυχίες μας για τη λειτουργία των πολιτικών ερευνών κοινής γνώμης στην παρούσα συγκυρία.
Θεωρούμε δεδομένη την ιδιαιτερότητα της πολιτικής περιόδου που διανύουμε, απότοκο της καινούριας και εξαιρετικά έντονης πολιτικής πόλωσης που δημιουργείται, για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ελληνική πολιτική ζωή, αλλά και το γεγονός ότι οι εκλογές της 17ης Ιουνίου ενδέχεται να είναι καθοριστικές για τις εξελίξεις όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε ευρύτερο ευρωπαϊκό επίπεδο και επομένως η προεκλογική περίοδος προσελκύει το πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο ενδιαφέρον.
Επιπλέον, τα νέα δεδομένα του πολιτικού και εκλογικού ανταγωνισμού, η έντονη ρευστότητα και η οξυμμένη αντιπαράθεση, καθώς και το εθνικό και διεθνές περιβάλλον εντός του οποίου ο ανταγωνισμός αυτός διεξάγεται κατά την τρέχουσα περίοδο, καθιστούν ακόμα πιο καθοριστικό το ρόλο των δημοσιευόμενων δημοσκοπήσεων στη δημιουργία εντυπώσεων και στον επηρεασμό της συμπεριφοράς των εκλογέων, ενώ παράλληλα τα αποτελέσματα των ερευνών γίνονται αντικείμενο πολιτικής επικοινωνιακής εκμετάλλευσης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Στη βάση των ανωτέρω και εκτιμώντας πολύ θετικά τη διάθεση και το ρόλο σας για προστασία της δημοσκοπικής δεοντολογίας και της αμερόληπτης, αντικειμενικής και διαφανούς λειτουργίας του πολύτιμου επιστημονικού εργαλείου των δημοσκοπήσεων, θα θέλαμε:
1ον. Να επαναφέρουμε την προτροπή μας να γίνεται ουσιαστικός έλεγχος των πλήρων και πρωτογενών στοιχείων – αποτελεσμάτων όλων των δημοσιευόμενων πολιτικών δημοσκοπήσεων που κατατίθενται στην Ελεγκτική Δημοσκοπήσεων (άρθρο 5 παρ. 5ε του Ν. 3603/2007), και να βρίσκονται στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου ιδιωτικού ή δημόσιου φορέα και πολιτικού κόμματος.
2ον. Να συμβάλλει με τον πιο πρόσφορο τρόπο και ο Σ.Ε.Δ.Ε.Α. και η Ελεγκτική Δημοσκοπήσεων στην προστασία της αντικειμενικής και ανεπηρέαστης ενημέρωσης και κρίσης των εκλογέων από τη διαρροή, σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε., ιστοσελίδες και ιστολόγια, φημολογούμενων δημοσκοπικών ευρημάτων κατά τη διάρκεια της δεκαπενθήμερης απαγόρευσης δημοσίευσης δημοσκοπήσεων πριν τη διεξαγωγή των εκλογών. Όπως γνωρίζετε, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχει από καιρό τοποθετηθεί κατά της συγκεκριμένης απαγόρευσης και είμαστε υπέρ της ελεύθερης δημοσιοποίησης των ευρημάτων των δημοσκοπήσεων, χωρίς κανέναν περιορισμό, πλην της τήρησης των κανόνων της επιστήμης και της δεοντολογίας. Ωστόσο, από τη στιγμή που – κακώς – η απαγόρευση αυτή ισχύει και επειδή κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου προ των εκλογών της 6ης Μαΐου γίναμε μάρτυρες απίστευτων διαρροών και ενός οργίου διαδικτυακής κυρίως αλλά και έντυπης φημολογίας για δήθεν δημοσκοπικά ευρήματα, είμαστε αναγκασμένοι να ζητήσουμε και τη δική σας παρέμβαση με όποιο τρόπο κρίνετε πιο πρόσφορο για την τήρηση της απαγόρευσης αυτής και την υπενθύμιση στους πολίτες ότι τυχόν διαδόσεις κατά τη διάρκεια της δεκαπενθήμερης απαγόρευσης δεν ισχύουν. Εμείς από την πλευρά μας επιφυλασσόμαστε να χρησιμοποιήσουμε κάθε πολιτική και νομική δυνατότητα για την προστασία της αντικειμενικής ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και της ισότιμης τήρησης των κανόνων και των απαγορεύσεων έναντι όλων.
Σας ευχαριστώ και προσβλέπω στη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας μας.
Με εκτίμηση,
Κώστας Πουλάκης
Μέλος της Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Υπεύθυνος της Επιτροπής
Ερευνών και Μελέτης Δημοσκοπήσεων

12 σχόλια

  1. Μη ψηφιζετε μικρά κόμματα. Ψηφος στο ΠΑΣΟΚ ειναι χαμενη ψηφος. Μονο ο ΣΑΜΑΡΑΣ κερδιζει αν ψηφισετε ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ...νέες υπηρεσίες του ΣΥΡΙΖΑ:


    1. Για αύξηση μισθού, γράψε ALEXIS (κενό), το ποσό $$$$$$ που επιθυμείς και αποστολή στο 2009.

    2. Για πρόσληψη / επαναπρόσληψη στο Δημόσιο.... γράψε PAPADIMOULIS (κενό), την Υπηρεσία που επιθυμείς καιαποστολή στο 1981-84-93.

    3. Για το ποσό που θέλεις να σου κατασχέσουν, γράψε GLEZOS (κενό), τον αριθμό λογαριασμού σου, (κενό),το ποσό που διαθέτεις και αποστολή στο 1945 + + +

    SYRIZA !!!!! Αν όχι τώρα... πότε




    _______________________
    Δημοσκόπηση για το πέος
    από το Παν/μιο Πάτρας:
    Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 10% διαφορά....

    Καλά κρασιά...καλύτερες είναι του Μάκη που βγάζουν τους ΑΕροψεκασμένους να παίρνουν 30%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραγικό...
    Μετά τα 100 άτομα στη Καλλιθέα και στο Ίλιον ( μαζί με τους δημοσιογράφους, φωτογράφους,τεχνικούς ), 50 άτομα στη Ν. Ιωνία ( μετά τα 50 άτομα σε Κόρινθο και σε Ναύπλιο )ακούνε το Βενιζέλο σε αίθουσα 30 ατόμων !!!

    Ούτε 5ο κόμμα !!!

    Ο κόσμος στρέφεται στη Νέα Δημοκρατία και στο Σύριζα, ανάλογα με τις φοβίες τις ελπίδες του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λαφαζάνης: Θα καταργήσουμε ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ το μνημόνιο...
    και μην ακούτε τις μαλακί@@ Τσίπρα, Δούρου, Παπαδημούλη...

    Δύο ημέρες πριν την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ένα από τα κορυφαία του στελέχη κάνει λόγο για μονομερή κατάργηση του μνημονίου.

    Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ και σε ερώτηση εάν ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρήσει στην μονομερή κατάργηση του μνημονίου είπε χαρακτηριστικά.
    «Δεν κατάλαβα, υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί το μνημόνιο σε συμφωνία με την τρόικα; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Ακούω πολύ αυτό το μονομερώς. Έχετε δει εσείς κυβερνήσεις να διαπραγματεύονται με όλο τον πλανήτη προκειμένου να αναλάβουν αποφάσεις, και ιδιαίτερα σε κρίσιμα θέματα; Λογοδοτούν στο λαό τους. Αν μου λέγατε ότι θα το κάνουμε ερήμην του ελληνικού λαού, με αιφνιδιασμό του ελληνικού λαού, μονομερώς σε βάρος του ελληνικού λαού, ναι, να το καταλάβω. Αλλά οι κυβερνήσεις είναι για να λαμβάνουν αποφάσεις και να καθορίζουν την τύχη μιας χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο Π. Λαφαζάνης.

    -------------------------------
    Αλλά αφού ο Harry Potter μπορεί να κάνει μαγικά, γιατί να μην μπορεί
    το ΣΥΡΙΖΑ ;

    Θα φτιάξει το ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν ένα ξόρκι και θα βρεθούν λεφτά.
    Το ξόρκι αυτό βέβαια ακούει εις το όνομα του να επιβληθεί έκτακτη φορολογία σε 700,000 φορολογούμενους, από κέρδη που δεν έχουν, με αποταμιεύσεις που δεν έχουν και όπου η ακίνητη περιουσία αυτού έχει πέσει και κατά από τις αντικειμενικές αξίες,
    Αλλά αυτό δεν έχει σημασία και ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες, εμείς θα επιβάλουμε την έκτακτη φορολογία, θα εγγράψουμε την απαίτηση και μετά θα φωνάζουμε ότι το κακό κεφάλαιο δεν θέλει να πληρώσει (αλά ΠΑΣΟΚ δηλαδή).

    Το ΣΥΡΙΖΑ όμως, όπως και η παραθρησκευτική οργάνωση της Heaven’s Gate, έπειθε αυτούς που ήθελαν να πειστούν.
    Ως γνωστό, ο Ελληνικός λαός είναι μεγάλος παραμυθάς.
    Μάλιστα έχουμε την πατέντα πάνω στο παραμύθι. Εμείς το έχουμε επινοήσει.

    Δυστυχώς όμως, είμαστε τόσο εθισμένοι στο παραμύθι, που θα πιστέψουμε το οτιδήποτε, αρκεί να ταυτιστεί με αυτό που θέλουμε να ακούσουμε, όσο παράλογο αυτό να είναι. Εκμεταλλευόμενοι αυτή την ιδιότητα του Έλληνα, το ΣΥΡΙΖΑ έχει επινοήσει διάφορα οικονομικά παραμύθια, που δεν απέχουν πολύ από παραμύθι.
    Αφού το κάνει ο Harry Potter, γιατί όχι και το ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις 17.06.2012 έχουνε Κηδεία στη Ν.Δ του Σφουγγαράκη,ο σφουγγαράκης μαζεύει ότι αχρηστίλα κυκλοφορεί στα δεξιά του από προδότες, αχάριστους, κωλοτούμπες, παράνομους, αρουραίους, ιντριγκαδόρους , καταδικασμένους σαν τον Ψωμιάδη ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ …

    ΠΙΣΤΕΎΕΙ ότι έτσι ίσως μεγαλώσει το πλήθος των αποτυχημένων που ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΎΣΑΝ θα είναι πιο κοντά στην επιτυχία!!!

    Τι μαλάκας ΘΕΕ ΜΟΥ Ο ΨΗΦΩΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΑΚΌΜΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τον Τσίπρα ο Φωτόπουλος.
    Όλα τα μπάζα του ΠΑ$$ΟΚ μαζεύει
    ο ΣΥΡΙΖΑ

    Ήταν επόμενο!

    Που θα πήγαινε δηλαδή ο Φωτόπουλος;
    Ο κύριος εκφραστής του βαθέως ΠΑΣΟΚ, ο μαχητής των κεκτημένων και βολεμένων.

    Μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να βρει καταφύγιο και ένα απάνεμο κομματικό χώρο που εγγυάται την διατήρηση του αμαρτωλού και κρατικοδίαιτου παρελθόντος.

    Μαζί με τους παχυλούς φυσικά μισθούς που πληρώνει τώρα πολύ ακριβά ολόκληρος ο ελληνικός λαός! ...


    Σχόλιο: Aπό τη στιγμή που μίλησε ο ΣΥΡΙΖΑ για εξουσία και κυβέρνηση, γέμισε από Πασόκους. Αποτελεσματική πολιτική 100%..ΟΛΑ τα διαχρονικά
    Λαμόγιο του 10%-100% ΜΙΖΑ.......εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10:15:00 μ.μ.
    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΓΑΜΗΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ, ΛΟΥΓΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!
    ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ...
    ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΒΡΗΚΑΝ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    _______________________________________________
    ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΕ ΣΥ ΑΛΕΞΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ;

    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνέχεια του πιο αντιδραστικού ΠΑΣΟΚ.
    Για αυτό έχει μαζέψει όλα τα καλόπαιδα του.
    Έχει μαζέψει:
    1)Αντώνης Κοτσακας. Στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου από το 1989 έως και το 2000 στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου. Παραιτήθηκε από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ πριν από ένα χρόνο.
    2)Ευάγγελος Χωραφάς. Πρώην στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου.
    3)Γιώργος Ραφτόπουλος.Από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του συνδικαλιστικού κινήματος. Πρώην Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ.
    4)Αγραφιώτης Γιώργος. Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πρώην συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου.
    5)Σταθάς Ιωάννης. Πρώην στέλεχος ΠΑΣΚΕ, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς.
    6)Βαμβακάς. Πρώην στέλεχος ΠΑΣΚΕ, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Θυρωρών
    7)Τσουκαλάς Δημήτρης. Πρώην Πρόεδρος της ΟΤΟΕ με την ΠΑΣΚΕ
    8)Κουρουπλής Παναγιώτης. Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Υπερψήφισε το Μνημόνιο I και όλους τους νόμους που το ακολούθησαν μέχρι το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής στρατηγικής.
    Και αυτοί είναι μόνο ένα μικρό μέρος της κατάταστασης.
    Μην τσιμπας λαέ. Αυτούς τους ΑΛΗΤΕΣ πληρώνεις με την ΖΩΗ σου +

    Με τον Τσίπρα ο Φωτόπουλος.
    Όλα τα μπάζα του ΠΑΣΟΚ μαζεύει ο ΣΥΡΙΖΑ
    Ήταν επόμενο!
    Που θα πήγαινε δηλαδή ο Φωτόπουλος;
    Ο κύριος εκφραστής του βαθέως ΠΑΣΟΚ, ο μαχητής των κεκτημένων και βολεμένων. Μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να βρει καταφύγιο και ένα απάνεμο κομματικό χώρο που εγγυάται την διατήρηση του αμαρτωλού και κρατικοδίαιτου παρελθόντος. Μαζί με τους παχυλούς φυσικά μισθούς που πληρώνει τώρα πολύ ακριβά ολόκληρος ο ελληνικός λαός!

    Aπό τη στιγμή που μίλησε ο ΣΥΡΙΖΑ για εξουσία και κυβέρνηση, γέμισε από Πασόκους. Αποτελεσματική πολιτική 100%.
    Όλα τα διαχρονικά λαμόγια πα$$οκ ΕΚΕΙ.

    Οι νεολαίοι του Άκη στο ΠΑΣΟΚ πήγαν ΣΥΡΙΖΑ!!!
    αφού εκεί είναι ΤΩΡΑ..το μέλι $$$$$$$$$$$$
    127 στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλειοψηφία τους είναι μέλη του Ρεύματος Νέων Σοσιαλιστών, με διαδρομή στο εθνικό συμβούλιο της νεολαίας του Κινήματος, αλλά και στο εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Το ανώτερο καθοδηγητικό όργανο μεταξύ δύο συνεδρίων. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι οι...Ελευθεριάδης Αντώνιος πολιτικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ (δείτε στο τέλος), Ζερβάκη Μαρία μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Θέμης Τζήμας μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Ρέντζου Πετρούλα εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Σκουλάς Μανώλης στέλεχος της ΠΑΣΠ, Στεφάνου Νίκος εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Τσουκαλάς Κώστας εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ και άλλοι.
    Σύριζαπασοκ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ..ΕΧΕΤΕ.
    ΣσοσιαΛΗΣΤΕΣ.


    _______________________________
    Aϊντε να ..σπρώξουμε λίγο ακόμα
    σύντροφοι πρώην πρασινοΣυριζοΦΡΟΥΡΟΙ
    και νύν πρασινοΣυριζοΡΟΥΦΙΑΝΟΙ..μια θέση
    και ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΜΕ !!!

    Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που αποσιωπούν τα κόμματα και τα ΜΜΕ..

    Προτελευταία είναι η Ελλάδα στην Παγκόσμια Επετηρίδα Ανταγωνιστικότητας για το 2012 του Διεθνούς Ινστιτούτου Ανάπτυξης του Μάνατζμεντ (IMD).
    Συγκεκριμένα, η Ελλάδα κατατάσσεται στην 58η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης Ανταγωνιστικότητας μεταξύ των 59 χωρών οι οποίες μελετώνται από το διεθνές ινστιτούτο, σημειώνοντας πτώση κατά δυο θέσεις σε σχέση με την περσινή κατάταξη.
    Η χώρα μας ξεπερνά μόνο τη Βενεζουέλα...

    (ναι αυτή που θέλει να μας κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ)

    η οποία βρίσκεται σταθερά στην 59η θέση της διεθνούς κατάταξης από το 2004.

    ____________________________
    Ομπρός αδέλφια του Δημοσίου..
    Ομπρός τώρα που έδυσε ο Πράσινος ήλιος..
    Να ανατείλει ο Ήλιος της Μουσούλμ Ανατολής.

    Υπογραφή
    Η 14η Συνιστώσα Σύριζα-Λαμογιων-ΠΑ$$ΟΚ Δημοσίου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Βαρεμενος του Συριζα,του μυριζα και της αρμπαροριζα!
    Την εχουμε πουτσισει κατα το κοινως λεγομενο!
    6500 ευρω το μηνα ο βουλευτικος μισθος χωρια τα εξτρα,ε Βαρεμενεμ';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣ ΠΡΟΣΈΞΟΥΝ ΕΚΕΊ ΣΤΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΤΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΊΑ ΣΑΣ {ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ότι γραφούν τα τσιμανεια ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΙΚΟΥ http://www.antinews.gr ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΌ -Η ΠΑΓΊΔΑ} ΩΣΤΕ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΣΤΟ ΕΝΙΚΟΣ..ΓΡ ΝΑ ΣΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΆΣΟΥΝ...

    ΛΕΝΕ..

    {{{{{Για έναν “ιστορικό συμβιβασμό” του Α. Σαμαρά και του Α. Τσίπρα...

    Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι πάμε σε εκλογές με δύο μονομάχους στην αρένα, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με σίγουρο προβάδισμα του Αντώνη Σαμαρά αλλά με τον κόσμο να συνεχίζει να πιστεύει τις… παπανδρεϊκές υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα.

    Αν βγει η ΝΔ πρώτη τότε μπορεί να γίνει κυβέρνηση έστω και με την ανοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που ξεκάθαρα έχουν δηλώσει υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας με σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο.

    Αδιαμφισβήτητα χωρίζουν πολλά την παράταξη του Α. Σαμαρά και την παράταξη του Α. Τσίπρα. Τους ενώνει όμως και κάτι σημαντικό: η διάλυση του ΠΑΣΟΚ. Στο μέλλον μπορούν να τους ενώσουν κι άλλα. Για φανταστείτε μια κυβέρνηση ικανή να διαπραγματευθεί με τις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ με μια ισχυρή εξ αριστερών αντιπολίτευση που θα πιέζει; Κανείς δε θα μπορεί να εφησυχάσει στην Αθήνα και κανείς δεν θα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στις Βρυξέλλες. Άλλωστε το μήνυμα το πήραν.}}}}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μιά νέα πολιτική φίρμα εμφανίζεται καθημερινά στα ΜΜΕ -- ο Ν. Βούτσης, βουλευτής (για δύο μέρες) του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου ο γιός λήστεψε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στου Γκύζη, στις 3 Οκτωβρίου 2007.


    Το βλαστάρι του Ν. Βούτση δικάστηκε με τις κατηγορίες ληστείας, κατοχής εκρηκτικής βόμβας, παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής.
    Ο πατέρας Βούτσης και σύγχρονη φάτσα της πολιτικής είπε στο Δικαστήριο: «Τα χρήματα από τη ληστεία, ο γιός μου θα τα διέθετε σε εκδηλώσεις, εκτύπωση αφισών κ.ά. Τα κίνητρα τού γιού μου δεν ήσαν ιδιοτελή».

    Η δε μαμά του είπε στο Δικαστήριο: «Στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχει η αντίληψη ότι η πράξη του γιού μου δεν είναι ληστεία, αλλά απαλλοτρίωση»...

    Αυτός ο Πατέρας και Βουλευτής κάποιας από τις 10 “συνιστώσες” του ΣΥΡΙΖΑ, μας υποδεικνύει πώς θα κυβερνηθούμε !!!!!

    Περιέργως, τα ΜΜΕ έχουν "ξεχάσει" τις παραπάνω "θέσεις" του Εθνοπατέρα.

    Ξυπνήσαμε ρεεεεε!!!
    Δε σώζεστε με τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Μιά νέα πολιτική φίρμα εμφανίζεται καθημερινά στα ΜΜΕ -- ο Ν. Βούτσης, βουλευτής (για δύο μέρες) του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου ο γιός λήστεψε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στου Γκύζη, στις 3 Οκτωβρίου 2007.


    Το βλαστάρι του Ν. Βούτση δικάστηκε με τις κατηγορίες ληστείας, κατοχής εκρηκτικής βόμβας, παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής.
    Ο πατέρας Βούτσης και σύγχρονη φάτσα της πολιτικής είπε στο Δικαστήριο: «Τα χρήματα από τη ληστεία, ο γιός μου θα τα διέθετε σε εκδηλώσεις, εκτύπωση αφισών κ.ά. Τα κίνητρα τού γιού μου δεν ήσαν ιδιοτελή».

    Η δε μαμά του είπε στο Δικαστήριο: «Στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχει η αντίληψη ότι η πράξη του γιού μου δεν είναι ληστεία, αλλά απαλλοτρίωση»...

    Αυτός ο Πατέρας και Βουλευτής κάποιας από τις 10 “συνιστώσες” του ΣΥΡΙΖΑ, μας υποδεικνύει πώς θα κυβερνηθούμε !!!!!

    Περιέργως, τα ΜΜΕ έχουν "ξεχάσει" τις παραπάνω "θέσεις" του Εθνοπατέρα.

    Ξυπνήσαμε ρεεεεε!!!
    Δε σώζεστε με τίποτα

    31 Μαϊ 2012 12:43:00 μ.μ.

    ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΤΟΡΑ ...ΚΑΙ ΣΚΑΣΕΕΕΕΕΕ..ΖΙΜΜΕΣ--
    ==================================
    ΑΣ ΠΡΟΣΈΞΟΥΝ ΕΚΕΊ ΣΤΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΤΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΊΑ ΣΑΣ {ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ότι γραφούν τα τσιμανεια ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΙΚΟΥ http://www.antinews.gr ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΌ -Η ΠΑΓΊΔΑ} ΩΣΤΕ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΣΤΟ ΕΝΙΚΟΣ..ΓΡ ΝΑ ΣΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΆΣΟΥΝ...

    ΛΕΝΕ..

    {{{{{Για έναν “ιστορικό συμβιβασμό” του Α. Σαμαρά και του Α. Τσίπρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση