GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιτήριο για την Βίκυ Σταμάτη...

Στις Φυλακές Κορυδαλλού επέστρεψε... η Βίκυ Σταμάτη μετά το εξιτήριο που πήρε από την Α΄ Παθολογική κλινική του Θριάσιου Νοσοκομείου, στ...

Στις Φυλακές Κορυδαλλού επέστρεψε... η Βίκυ Σταμάτη μετά το εξιτήριο που πήρε από την Α΄ Παθολογική κλινική του Θριάσιου Νοσοκομείου, στο οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες πέντε ημέρες. Υπενθυμίζεται πως η κυρία Σταμάτη εισήχθη στο Θριάσιο με αιμορραγία γυναικολογικής φύσεως την Κυριακή. Οι βιοχημικές και απεικονιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, αφενός λόγω της αιμορραγίας, αφετέρου λόγω της «απεργίας» πείνας την οποία ακολουθούσε στις Φυλακές Κορυδαλλού, δεν έδειξαν περαιτέρω προβλήματα. Κατά τις εκτιμήσεις των γιατρών, τα συμπτώματα που εμφάνισε από το άγχος.

5 σχόλια

  1. Αν είναι αληθινό το γκάλοπ, προφανώς θα δημιουργήσει έναν "πανικό" στις τάξεις των ψηφοφόρων και θα υπάρξει μεγάλη μετακίνησή τους από το ΠΑΣΟΚ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, από το ΛΑΟΣ, την Χ.Α και τη σύμπραξη Δημιουργίας-Μάνου, το Σύνδ. Εθνικής Ενότητας και τη Κοινωνία προς τη Νέα Δημοκρατία, είτε για λόγους οικονομικούς ( κεντρώοι και φιλελεύθεροι ), είτε για λόγους εθνικούς- ιδεολογικούς.

    Και τα επιχειρήματά τους θα είναι :
    α) η νέα μεγάλη κατάρρευση του Χρηματιστηρίου που θα οδηγήσει σε νέα λουκέτα πολλών εταιρειών ή και σε κατάρρευση της οικονομίας, αν διαφανεί πρωτιά του Σύριζα
    β)Στις ακυρώσεις τουριστικών πακέτων, αν δουν μια πιθανή ακυβερνησία ή στάση δανείων από την ΕΕ
    γ) Στη μεγάλη μείωση των εσόδων του προϋπολογισμού, λόγω της αποτυχίας του οικονομικού προγράμματος Βενιζέλου.
    δ)Σε ένα πιθανό "θερμό" επεισόδιο εις βάρος της Ελλάδας, σε περίπτωση ακυβερνησίας ή αδυναμίας του σύριζα να τηρήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις.

    Φαίνεται, πάντως, ότι θα επικρατήσει μεγάλη πόλωση, με μεγάλους χαμένους το πασοκ και όλα τα άλλα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέο πρόβλημα για το μεταλλαγμένο πασοκ τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

    Σε μια χρονιά που οι μαθητές πήραν τα βιβλία με 2 μήνες καθυστέρηση, το επιτελείο της Αννούλας φρόντισε να βάλει δύσκολα και δυσνόητα θέματα στους μαθητές της Γ' Λυκείου, εξοργίζοντας αυτούς και τις οικογένειές τους.
    Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, όπου πολλά παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν φροντιστήρια, δεν έκαναν πολλές εβδομάδες κανονικό μάθημα από έλλειψη βιβλίων ή και καθηγητών, οι φωστήρες του Υπουργείου ( βασικά κρατήθηκε το επιτελείο της Αννούλας ) έβαλαν δύσκολα θέματα και εξόργισαν τους μαθητές, που απογοητεύτηκαν τόσο από την Έκθεση, όσο και από το μάθημα επιλογής.
    Αυτό που φοβούνται τώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι,μετά τη φυγή εξοργισμένων από τις φορολογικές δηλώσεις και τις αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις πολιτών, χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των νέων ψηφοφόρων που θα στραφούν ακόμα πιο μαζικά προς Νέα Δημοκρατία, Σύριζα και Ανεξάρτητους Έλληνες, συμπαρασύροντας μαζί τους φίλους, αδέλφια, γονείς και συγγενείς !

    Αυτό καθιστά ανέφικτο το να πιάσει το πασοκ πάνω από 10% και οδηγείται πλέον σε ξεκάθαρα μονοψήφια νούμερα του 7 και 8% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EΣΥ ΠΑΜΠΟΝΗΡΗ ΒΛΑΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΣΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΠΑ.ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ.ΑΡΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΚΑΤΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΚΕΤΗ ΜΑΦΙΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ? ΜΗΠΩΣ Ο ΔΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΩΡΗ ΒΛΑΧΟ-ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ TΩΡΑ ΟΤΙ ΣΚΟΡΠΙΖΕΣ ΤΑ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΣΑΝ ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΑ.

    ΑΡΑΞΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΚΗΤΡΟ ΤΩΝ 15000 ΕΥΡΩ, Η ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΡΜΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΛΑΧΟ- “ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ” ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ;

    ΣΤΟΝ ΠEΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ; ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ;; ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ;;; ΠΟΥ ;;;;;

    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΒΛΑΧΟΚΟΥΛΑΡΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΑ ΣΕ “ΣΤΑΜΑΤΗ” –ΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ !!!

    Ο ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση