GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγγνώμη της "Η&Μ" για διαφήμιση με μαυρισμένο μοντέλο...

Συγγνώμη ζήτησε η εταιρεία H&M , για το πολύ μαυρισμένο μοντέλο της Victoria’s Secret που χρησιμοποίησε στην νέα διαφήμιση για μαγιό. H ...

Συγγνώμη ζήτησε η εταιρεία H&M, για το πολύ μαυρισμένο μοντέλο της Victoria’s Secret που χρησιμοποίησε στην νέα διαφήμιση για μαγιό. H νέα καμπάνια για το 2012 δέχθηκε έντονη κριτική από  δερματολόγους και εκπροσώπους ιδρυμάτων για τον καρκίνο, διότι το χρώμα του δέρματος της Isabeli Fontana θα θέσει σε κίνδυνο μεγάλο μέρος της νεολαίας στην Ευρώπη που θα προσπαθήσει να μιμηθεί αυτό το μαύρισμα με αποτέλεσμα να εμφανίσει καρκίνο του δέρματος.
Η Σουηδική Εταιρεία για τον καρκίνο με ανακοίνωσή της στην μεγαλύτερη εφημερίδα της χώρας
κατηγόρησε την Η&Μ ότι προωθεί ένα θανατηφόρο πρότυπο ομορφιάς και ότι μέσα απο την τελευταία διαφήμισή της δεν θα πουλήσει μόνο περισσότερα μαγιό αλλά θα συμβάλει στον θάνατο περισσότερων ανθρώπων από καρκίνο του δέρματος.
 Η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη και ανέφερε πως σκοπός της ήταν να προωθήσει την τελευταία καλοκαιρινή συλλογή ρούχων της και όχι μια επικίνδυνη συμπεριφορά. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχει την πρόθεση να αποσύρει την διαφήμιση. Εκπρόσωπος της εταιρείας υποστήριξε πως επιλέχθηκε το συγκεκριμένο μοντέλο επειδή το φυσικό χρώμα του δέρματος είναι πιο σκούρο από το σύνηθες και έτσι τα καλοκαιρινά χρώματα θα μπορούσαν να αναδειχθούν καλύτερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα κυλοφόρησε μία έρευνα που έδειξε ότι οι μισοί Αμερικάνοι κάτω των 30 ετώνέπαθαν τουλάχιστον μία φορά ηλιακό έγκαυμα πέρυσι.
Σε αυτή τη φωτογραφία αναγράφεται ότι το μοντέλο είναι επαγγελματικό, για αυτό δεν δεν πρέπει να γίνει προσπάθεια μίμησης.

8 σχόλια

  1. Αλέξης Τσίπρας στον Guardian:

    «Η Μέρκελ έχει τεράστια κοινωνική ευθύνη»

    «Οι Έλληνες υπήρξαν πειραματόζωα της λιτότητας»

    Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

    «Να σταματήσει το πείραμα» των πολιτικών λιτότητας που επιδιώχθηκαν στο όνομα της επίλυσης της κρίσης, ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα The Guardian.

    «(Η Ελλάδα) επιλέχθηκε να είναι το πείραμα για την εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών σοκ και οι Έλληνες υπήρξαν τα πειραματόζωα» είπε.

    «Εάν το πείραμα συνεχιστεί, τότε θα θεωρηθεί επιτυχημένο και οι πολιτικές αυτές θα εφαρμοστούν και σε άλλες χώρες. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να σταματήσει το πείραμα. Δεν θα είναι νίκη μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη» πρόσθεσε.

    Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι ποτέ η χώρα δεν βρισκόταν σε τόσο άσχημη κατάσταση.

    «Ήττα είναι η μάχη που δεν δίνεται» λέει ο Έλληνας πολιτικός και όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά εάν φοβάται, εκείνος απαντά: «Θα φοβόμουν εάν συνεχίζαμε σε αυτόν τον δρόμο, έναν δρόμο προς την κοινωνική κόλαση [...] Όταν κάποιος παλεύει, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσει και εμείς παλεύουμε για να κερδίσουμε».

    Ο Αλέξης Τσίπρας τονίζει ότι δεν τάσσεται κατά του ευρώ ή της Ευρωζώνης και δηλώνει ότι η Γερμανίδα καγκελάριος «έχει τεράστια κοινωνική ευθύνη».

    «Δεν επιθυμούμε να εκβιάσουμε, θέλουμε να πείσουμε τους Ευρωπαίους εταίρους μας ότι ο τρόπος που έχει επιλέξει να αντιμετωπίσει την Ελλάδα είναι αντι-παραγωγικός. Είναι σαν να πετάει κάποιος χρήματα σε έναν λάκο χωρίς πάτο» προσθέτει.

    «Οι επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα θα καθορίσουν όχι μόνο τι θα συμβεί εδώ, αλλά τι θα συμβεί σε διεθνές επίπεδο» δηλώνει και τονίζει ότι η μάχη δεν είναι προσωπική.

    «Δεν αφορά λαούς και πολίτες. Από τη μία πλευρά είναι οι εργαζόμενοι και η πλειοψηφία των πολιτών και από την άλλη είναι οι καπιταλιστές, οι τραπεζίτες, οι κερδοσκόποι των χρηματιστηριακών συναλλαγών, τα μεγάλα κεφάλαια. Είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στους πολίτες και τους καπιταλιστές» λέει.

    Ερωτηθείς τι θα κάνει με το μνημόνιο εάν εκλεγεί, απαντά: «Οι Ευρωπαίοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουμε καμία πρόθεση να προχωρήσουμε σε μονομερή κίνηση. Θα αναγκαστούμε να δράσουμε, εάν εκείνοι δράσουν μονομερώς και κάνουν το πρώτο βήμα» λέει.

    «Εάν δεν μας πληρώσουν, εάν σταματήσουν να χρηματοδοτούν (τα δάνεια), τότε δεν θα μπορέσουμε να πληρώσουμε τους πιστωτές μας. Αυτό που λέω είναι πολύ απλό» προσθέτει.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Επενδυτής ξεκαθαρίζει ότι «η επιστροφή στη δραχμή δεν είναι επιλογή».

    Τονίζει ότι «η Βουλή θα ακυρώσει τον νόμο του μνημονίου και θα επαναδιαπραγματευτούμε το χρέος».

    «Το μνημόνιο μας οδηγεί στη δραχμή, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ» λέει.

    Απευθυνόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Αλέξης Τσίπρας τον καλεί να σταματήσει «τις κινδυνολογίες με μοναδικό σκοπό την προσωπική του σωτηρία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. //////////////////////////////////

    ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
    ΠΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΛΕΣ ΤΟΥΣ
    ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ.

    αν βγούμε δραχμή
    ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ αναλογία 1.200 δρχ = 1 EYR

    - υποβάθμιση, μετα.
    ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ.. 2.000 δρχ = 1 EYR

    - επακαόλουθη υποβάθμιση
    ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΗΝΑΣ. 3.000 δρχ = 1 EYR

    KAI..+ +++ +++++

    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
    και τα ΠΑΣΗΣ ..ΦΥΣΗΣ ΧΟΡΤΑ
    ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ.
    κριθάρια, σανό, τριφύλλια, κουτόχορτα, κανναβιές
    κ λ.π..

    ///////////////////////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι άνθρωποι εκεί στη Συγγρού, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!!!

    Ο απολύτως αποτυχημένος Υπουργός Εξωτερικών του Μητσοτάκη (που από την ανοησία του και τον "τζάμπα μάγκα εθνικισμό" του, δεν λύθηκε πριν 20 χρόνια το θέμα των Σκοπίων, όπως μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε από τότε, αλλά συμφωνούσε και ο ίδιος ο Μητσοτάκης, για ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ και συναινούσε σε αυτό και ο ίδιος ο Κίρο Γκλιγκόρωφ, ο Πρόεδρος τότε της ΠΓΔΜ),

    το άεργο τζάκι από τη Μεσσηνία, ο άνθρωπος που δεν έχει ένα ένσημο στη ζωή του, ο κυκλοφορών μόνο στα μεγάλα σαλόνια της διαπλοκής, ο "Βασιλάκης Λεβέντης" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος - ακόμα γελάνε μαζί του οι Ευρωπαίοι...

    ο "Θέλω να γίνω Πρωθυπουργός με το στανιό", ακόμα κι αν χρειαστούν αλλεπάλληλες εκλογές", ο άνθρωπος, που η θλιμμένη φάτσα του μετά την 6η Μαΐου, ήταν σαν να τον πάτησε ελέφαντας...

    ΖΗΤΑ ΝΤΙΜΠΕΪΤ (!?!?!?!)...Ουαχαχαχαχα....Ουαχαχαχα

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ, Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ.ΜΑΖΙΚΑ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ.ΗΔΗ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ,ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ,ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟ ΜΑΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .. ο γιός στις 3 Οκτωβρίου του 2007 διέπραξε ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Γκύζη με τις κατηγορίες ληστείας, κατοχής εκρηκτικής βόμβας (κακουργήματα) και παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής.

    Ο πατέρας Βούτσης και σύγχρονη «ακαταμάχητη φάτσα» της πολιτικής είπε στο Δικαστήριο:
    ________________________________
    «Τα χρήματα από τη ληστεία, ο γιος μου θα τα διέθετε σε εκδηλώσεις, εκτύπωση αφισών κ.ά.
    Τα κίνητρα τού γιού μου δεν ήταν.. ιδιοτελή»...!!!

    Η δε Μαμά του είπε στο Δικαστήριο:
    ___________________________________
    «Στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχει η αντίληψη ότι η πράξη του γιου της δεν είναι ληστεία, αλλά... απαλλοτρίωση»....!!!

    Ε, αυτός ο Πατέρας και Βουλευτής του Τσίπρα όπως και των 10 συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα ΜΜΕ, μας υποδεικνύει και μας διαπαιδαγωγεί πως θα Κυβερνηθούμε και μάλιστα με...χρηστό τρόπο...!!!

    EΣΥ
    ΕΙΣΑΙ ΡΕ ..Α Λ Η Τ Α Ρ Α
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ;
    _____________________
    ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟ p.c.
    α
    ρ
    χ
    ι
    δ
    ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    Μια μελλοντική κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να σταθεί, αν έχει στήριγμα αυτούς τους ανθρώπους που εξοντωσαν και θέλουν να εξοντώσουν τις ελληνικές οικογένειες και τα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλέξης Τσίπρας στους New York Times:

    «Στόχος μας δεν είναι να εκβιάσουμε, αλλά να ταρακουνήσουμε» αναφέρει στην εφημερίδα New York Times ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι η ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα θέσει σε πολύ μεγάλο κίνδυνο την Ευρώπη.

    Με αφορμή τη σύνοδο της G8, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι πρέπει να πειστεί η κ. Μέρκελ να ακολουθήσει το παράδειγμα της Αμερικής για ανάπτυξη.

    Η νεοϋορκέζικη εφημερίδα σκιαγραφεί την πολιτική προσωπικότητα του 37χρονου Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας ότι το κόμμα του έλαβε τη δεύτερη θέση στις πρόσφατες εκλογές, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση που υπέγραψαν το Φεβρουάριο οι προηγούμενοι ηγέτες στην Ελλάδα.

    Από τότε, όπως επισημαίνεται, έχει εμπλακεί σε ένα «παιχνίδι υψηλών στοιχημάτων» με τους Ευρωπαίους ηγέτες, καταγράφοντας τις θέσεις του για το ευρώ.

    «Είναι αλήθεια ότι μού αρέσει να παίζω πόκερ» δηλώνει ο κ. Τσίπρας στην εφημερίδα, με χαμόγελο και λάμψη στα μάτια, στη διάρκεια της συνέντευξης στο μικρό γραφείο του στη Βουλή των Ελλήνων.

    Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι «στόχος μας δεν είναι να εκβιάσουμε ή να τρομοκρατήσουμε, στόχος μας είναι να τους ταρακουνήσουμε (τους δανειστές)», προσθέτοντας ότι «θέλουμε να τους πείσουμε ότι πρέπει να αλλάξουν τις πολιτικές για την Ελλάδα και την Ευρώπη, διαφορετικά η Ευρώπη θα βρεθεί σε πολύ μεγάλο κίνδυνο».

    Όπως σημειώνεται από την εφημερίδα, κατά την άποψη του κ. Τσίπρα αυτή η θέση συμφωνεί απόλυτα με το αυξανόμενο κλίμα αντι-λιτότητας σε όλη την Ευρώπη, ενώ επαναλαμβάνει ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα που απαιτεί ευρωπαϊκή λύση, επιμένοντας ότι η χώρα μας πρέπει να παραμείνει στο ευρώ, όχι όμως υπό τους όρους της τρέχουσας διάσωσης (δανειακής σύμβασης).

    «Η ευρωζώνη είναι μια αλυσίδα με 17 κρίκους» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα είναι ένας από αυτούς τους κρίκους. Εάν ένας από αυτούς τους κρίκους σπάσει, η σύνδεση καταστρέφεται και η αλυσίδα καταρρέει».

    Υποστηρίζει ότι οι αγορές «δεν έχουν κανένα ηθικό ενδοιασμό και αν οδηγήσουν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης, απλώς θα περάσουν στην επόμενη χώρα».

    Συμπληρώνει ότι «οι επόμενες χώρες στη γραμμή του πυρός τυγχάνει να είναι η Ιταλία και η Ισπανία, και οι δυο πολύ μεγάλες για να αποτύχουν».

    Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας αναφέρει ότι ήδη σε μεγάλο βαθμό οι Ευρωπαίοι ηγέτες δείχνουν πιο ελαστικοί με τη λιτότητα.

    Αναφερόμενος στη σύνοδο της G8, που πραγματοποιείται στο Καμπ Ντέιβιντ των Ηνωμένων Πολιτειών, ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι «το μήνυμα που δίνουμε στη G8 είναι ότι πρέπει να πείσουμε την κ. Μέρκελ να ακολουθήσει το παράδειγμα της Αμερικής, όπου η κρίση του χρέους δεν αντιμετωπίζεται με μέτρα λιτότητας, αλλά με αναπτυξιακές προσεγγίσεις».

    Προσθέτει ότι «η Ευρώπη χρειάζεται ένα σύστημα περισσότερο ομοσπονδιακό, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες» παρομοιάζοντας την Ελλάδα με την υπερχρεωμένη Καλιφόρνια. «Μόνο που οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα επέτρεπαν ποτέ να αποχωρήσει η Καλιφόρνια, έχοντας τις ομοσπονδιακές δομές για να την κρατήσει μαζί της» όπως σημειώνει.

    Τέλος, γίνεται αναφορά στο θόρυβο και τις αντιδράσεις που προέκυψαν μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, με την κ. Μέρκελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙ

    Η ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΡΑ Ο ΤΖΩΝ,

    Ο ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ,

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ,

    ΑΛΛΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ

    ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΑ,
    ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ!!!

    ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ,

    ΠΟΥ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥ,

    ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ,

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

    ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΑΒΕ ΜΕ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ

    Ή

    ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ- ΤΖΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση