GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρνείται να πάει στο νοσοκομείο η Τιμοσένκο...

 Αρνείται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο η φυλακισμένη πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο, όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να...

 Αρνείται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο η φυλακισμένη πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο, όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δεχθεί να διακομιστεί αύριο.
Η Τιμοσένκο εξήγησε την απόφασή της λέγοντας ότι χρειάζεται πρώτα περισσότερο χρόνο για να συζητήσει την κατάστασή της με τους δικηγόρους της, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.
Μια ανακοίνωση που εκδόθηκε από την υπηρεσία φυλακών της Ουκρανίας αναφέρει ότι η πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε με το γερμανό νευρολόγο Λουτς Χαρμς του πανεπιστημιακού νοσοκομείο του Βερολίνου Σαριτέ, ο οποίος έφθασε χθες στην πόλη Χαρκίβ της ανατολικής Ουκρανίας για να της παράσχει ιατρικές φροντίδες στο τοπικό νοσοκομείο.
«Δεν έχει «αρνηθεί τη θεραπεία», αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ επισημαίνει ότι η Τιμοσένκο είναι πιθανό να δεχθεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο αργότερα.
Ο Χαρμς από την πλευρά του δήλωσε μετά την άφιξή του στο νοσοκομείο ότι αναμένει να έχει μια καλή συνεργασία με τους ουκρανούς γιατρούς και ότι και άλλοι γερμανοί συνάδελφοί του ενδέχεται να συνδράμουν αργότερα στη θεραπεία της Τιμοσένκο.
Η Τιμοσένκο, η οποία εκτίει ποινή κάθειρξης επτά ετών και ξεκίνησε απεργία πείνας στις 20 Απριλίου για να διαμαρτυρηθεί για την κακοποίηση που υπέστη στη φυλακή, υποφέρει από πόνους στη μέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση