GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Από τις εκλογές θα προκύψει φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση»

Η Ελλάδα, «της οποίας το μέλλον βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στην Ευρωζώνη», θα τηρήσει τις συμφωνίες της και από τις επόμενες εκ...

Η Ελλάδα, «της οποίας το μέλλον βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στην Ευρωζώνη», θα τηρήσει τις συμφωνίες της και από τις επόμενες εκλογές θα προκύψει μια φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση, που θα υλοποιήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στη δημόσια αυστριακή ραδιοφωνία.
Η Ντ. Μπακογιάννη πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει πως θα υπάρξει έξοδος της Ελλάδας από το Ευρώ, καθώς, όπως είπε – παραπέμποντας στις αντιδράσεις των αγορών στις σχετικές φημολογίες -«αυτό δεν βοηθά κανέναν», ενώ θα πρέπει να συνεργαστούν όλοι, «οι Ευρωπαίοι εταίροι και εμείς οι Ελληνες», για να μην συμβεί κάτι τέτοιο.
Η ίδια, όπως είπε, κρατούσε πάντα ξεκάθαρη ευρωπαϊκή στάση και για το λόγο αυτό βρέθηκε για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός της ΝΔ, αλλά τώρα, πρόσθεσε, πρέπει να συνεργαστούν οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις.
Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, φυσικά πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς δεν υπάρχει κανείς πληθυσμός στον κόσμο, που χάνει το 30 ο/ο του εισοδήματός του, που έχει ένα εκατομμύριο ανέργους, που ακούει συνέχεια ότι είναι τα «μαύρα πρόβατα» της Ευρώπης. Πρόσθεσε δε, ότι μια μερίδα του λαού αισθάνεται σήμερα πως τα πράγματα δεν μπορούν να χειροτερέψουν περισσότερο, όμως η αλήθεια είναι πως μπορούν να χειροτερέψουν και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να ειπωθεί με κάθε σαφήνεια στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει ένα φως στο τέλος του τούνελ.

7 σχόλια

  1. Μπούτζουκα Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Από τις εκλογές θα προκύψει φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση .. Λέει η ΝΤΟΡΑ...


    Και λέω εγώ κάποιοι την έχομε βάψει, ας βάψουν και οι άλλοι..

    Όποιος και να βγει ,θα σταματήσουν οι εκβιασμοί; θα υπάρξει εργασία; θα έχομε υγεία; θα έχομε παιδεία; θα έχομε φάρμακα; θα έχουμε δίκαιους νομούς; θα έχομε αστυνομικούς και ΟΧΙ μπάτσους; κ.τ.λ ΟΛΑ αυτά αν μας τα κάνουμε σούμα λέγετε κράτος = εθνική κυριαρχία = ανεξαρτησία....

    Υ.Γ..Μην τολμήσετε και μας φέρετε και το κατοχικό ΓΚΙΑΟΥΡΕΥΡΩ που έχει συμφωνηθεί αυτές ημέρες ΓΙΑΤΙ πατριωτησα θα ανατιναζόμαστε μεταξύ μας ΚΆΘΕ ΗΜΈΡΑ..... Χέστηκα για της κυβερνησησας.. άκους πατριωτησα όσους φρουρούς και συνταικουν να έχεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Θ. Τ ..Ηράκλειο Κρήτης..

    Πουλημένοι πουλημένοι
    Άλλη στράτα δεν σας μένει
    Μνήμα σας προσμένει
    Κάσα καρφωμένη

    Για τους πουλημένους
    Βόλι δεν χαλάμε
    Με πέτρες και κοτρόνια
    Τους πετροβολάμε

    Πουλημένοι πουλημένοι
    Άλλη ώρα δε σας μένει
    Μνήμα σας προσμένει
    Κάσα αφορισμένη

    Και για όλους ίδια
    Θα ’χετε κονάκι
    Λακούβες με σκουπίδια
    Κι απάνω τους κοράκι

    Όλοι οι πουλημένοι
    Είστε καταραμένοι
    Απ’ την δική μας τη γενιά
    Από εργάτη ποιητή
    Κι από γραφιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κραχ στις ελληνικές οικογένειες από τις νέες φορολογικές δηλώσεις, εφεύρεση του Βενιζέλου με τα "τεκμήρια" ! Σύμφωνα με ακροατές του real fm που τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν :
    Πολύτεκνος με 5 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ ενώ πέρσι είχε επιστροφή φόρου, φέτος υποχρεώνεται να πληρώσει ( λόγω τεκμηρίων και μείωσης του αφορολογήτου ) 4.500 φόρο !
    Άνεργος με 8.000 εισόδημα, υποχρεώνεται να πληρώσει φόρο σαν να είχε εισόδημα 17.000 ευρώ( λόγω τεκμηρίων )!!!
    Προβλέπω άγριες καταστάσεις. Βλέπω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πολιορκούν τα γραφεία των υπουργών και βουλευτών τους , με τα εκκαθαριστικά στο χέρι, και να γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και η οργή εξαπλώνεται κάθε μέρα σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες εκλογές, αφού μέχρι τις 15 Ιουνίου, όλοι θα έχουν μάθει το νέο χαράτσι που τους φόρεσε ο Βενιζέλος και το επιτελείο του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012, το ΕΤΑΚ του 2009 και όσους άλλους φόρους ετοίμασε για τους Έλληνες το πασοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ 17 ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΜΑΝΤΑΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΓΕΡΙΚΗ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΝΕΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ (νέο ξεκίνημα) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!

    Όσοι «ιδεολόγοι» τ’ αρπάζουν σιωπούν.
    Όσοι περιμένουν στην ουρά να φάνε χειροκροτούν!

    Στην γνήσια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τα κόμματα γεννιούνται και αναγεννιούνται με νέα πρόσωπα σε ιδέες και πολιτικές .
    Στην Ανοιξιάτικη Νου-Δουλα του Αντωνάκη Σφουγγαρακη η ανανέωση γίνεται με τα πολιτικά απόβλητα- περιτώματα που ο Λαός με την ψήφο του απέρριψε κατηγορηματικά, οριστικά και αμετάκλητα στις 6 Μαΐου.

    Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν οι πάτρωνες μας (Δ.Ν.Τ +BILTERMPERGK), που η Ντόρα και η Ντόρο-φαυλό-κρατία τους είναι απαραίτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΚΟΥΦΑΡΙΑ" ΚΑΙ “ΒΑΜΠΙΡ” ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΤΟ “ΓΗΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΣΚΗΝΩΜΑ", ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ …ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ..!!!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ , ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΨΗΦΗΣΗ TOYΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΝΤΑΡΑΒΕΡΙΖΟΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ , ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ …ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ …

    Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΠΟΥ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΙ...

    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ, ΑΡΧΟΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ...

    ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ.

    ΛΑΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞEI…

    Η ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΥΝ ΚΟΥΒΕΛΟΥ…ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΩΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑ,ΕΙΝΑΙ
    ΜΕΓΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΟΣΟΙ ΜΑΖΟΧΕΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ , ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ... ΝΕΝΕΚΟΙ …ΚΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Αλλη μια Φάτσα από Κουράδα Χεσμένη από ψηλά, εφάμιλλη της φώφης του "αξέχαστου" μπαμπά (= κάθε και πόλη νοσικομείο κάθε χωρίο και κέντρο υγείας, και ό,τι περισσέψει στις τσέπες μας... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση