GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο ΚΚΕ είναι ώρα για Λιάνα...

Του δημοσιογράφου Γιάννη Λέκκα,  από το www.bloggers-tv.gr . Όπως φαίνεται, η αγάπη του κόσμου για τη Λιάνα Κανέλλη είναι μεγάλη και υπερ...

Του δημοσιογράφου Γιάννη Λέκκα,
 από το www.bloggers-tv.gr.

Όπως φαίνεται, η αγάπη του κόσμου για τη Λιάνα Κανέλλη είναι μεγάλη και υπερκομματική. Η αιρετική και δυναμική φωνή της είναι πιο χρήσιμη από ποτέ σε αυτή την κρίσιμη πολιτική καμπή, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την ίδια την Ευρώπη.  Ήταν, εξάλλου, αναμενόμενο ότι θα ερχόταν ξανά πρώτη σε ψήφους για το κόμμα της, το ΚΚΕ, στην Α' Αθήνας. Όμως, αυτή την φορά, έσπασε κάθε ρεκόρ ψήφων.
Σε αυτές τις εκλογές η Κανέλλη κατάφερε να λάβει περίπου τις διπλάσιες ψήφους από τον δεύτερο συνυποψήφιο σύντροφό της στην Α' Αθήνας Γιώργο Μαυρίκο. Συγκεκριμένα ήρθε πρώτη με 12.598 σταυρούς όταν ο Μαυρίκος κατετάγη μακράν δεύτερος με 6.735 ψήφους και οι υπόλοιποι υποψήφιοι του κόμματος έμειναν πολύ πίσω. Η απήχησή της ήταν εξαιρετικά μεγάλη και η διείσδυσή της στο εκλογικό κοινό, ανεξαρτήτως κομματικής του προέλευσης, θαυμαστή.
Αυτό που θέλει, πιθανότατα, να εκφράσει ο κόσμος με την ψήφο του σε μία από τις μεγαλύτερες περιφέρειες της Ελλάδας όπως η Α' Αθήνας, είναι ότι προτιμά κατά κράτος την πληθωρική και μοντέρνα αριστερή φωνή της Λιάνας Κανέλλη και των άλλων αριστερών δυνάμεων, παρά την ξύλινη και ξεθωριασμένη πολιτική του ΚΚΕ. Μήπως ήρθε η ώρα λοιπόν εκεί στον Περισσό να λάμβαναν επιτέλους το μήνυμα της κοινωνίας για να έρθουν πιο κοντά στις ανάγκες της βάζοντας μπροστά πρόσωπα με τα οποία μπορεί να ταυτιστεί ο απλός κόσμος και τα οποία δεν προέκυψαν με βάση την σκληρή κομματική του επετηρίδα; Η κοινωνία προχωρά, οι λαϊκές ανάγκες αλλάζουν, και το ΚΚΕ αν δεν ανταποκριθεί σύντομα στα σύγχρονα κοινωνικά αιτήματα, τότε πιθανόν η απήχησή του να πέσει ακόμα πιο χαμηλά μέχρι κάποια στιγμή οι παρωπίδες του να το οδηγήσουν σε επίπεδα ανυποληψίας....
http://www.bloggers-tv.gr/2012/05/blog-post_4096.html

10 σχόλια

  1. Φίλε θα σε πληροφορήσω ότι οι ψήφοι του ΚΚΕ δίνονται με σταυροδοσία. Το κόμμα θα κάνει συνέδριο και η Κ.Ε. θα αποφασίσει. όχι οι ανώνυμοι Bloggers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΞΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ Η ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΟΥΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΑΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΣ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σταματήσει αυτή η ιστορία από τους παρουσιαστές των καναλιών – λέω παρουσιαστές και όχι δημοσιογράφους διότι τέτοιοι είναι ελάχιστοι, δυστυχώς– να δέχονται το ΚΚΕ σαν σοβαρό κόμμα, όπως το αποκάλεσε σε πρωινή εκπομπή ένας βουλευτής του και δεν του «ρίχτηκαν» για να Αποκαταστήσουν την αλήθεια.
    Την άνοιξη του 2010 μετά την επιβεβαίωση ότι δεν υπάρχουν λεφτά, ο τόπος μας ήταν πλέον ξεβράκωτος στα αγκάθια, οι σοβαροί ΚΚΕδες δεν επέτρεψαν την έξοδο των τουριστών από τα κρουαζιερόπλοια με εκείνα τα γνωστά, ότι το δίκαιο των λιμενεργατών των 400 – 800 θα λύνονταν από την Ελλάδα μην επιτρέποντας στους εργαζόμενους που είναι εκατοντάδες χιλιάδες στον τουριστικό χώρο να εργασθούν. Δεν το καταλαβαίνω εάν ήταν τίμιο αυτό που έκαναν.
    Αλλά δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι είναι επικίνδυνη για τον τόπο αυτοί οι ΚΚΕ δες με αυτό που έκαναν. Ακούστηκε από πολλά ΜΜΕ ότι οι επικίνδυνοι ΚΚΕδες εκείνον τον καιρό, άνοιξη του 2010 και αρχές της τουριστικής σαιζόν απέκλισαν το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς εμποδίζοντας τους τουρίστες να προσγειωθούν. Τι λόγους σοβαροί πολιτικά ΚΚΕδες είχατε και εμποδίσατε την προσγείωση ;
    Αυτό και μόνον το επεισόδιο καταδεικνύει πόσο άμυαλοι ήσαστε. Παρακαλώ να μην ακούγετε ότι είναι σοβαρό κόμμα. Βολεμένοι είναι και δεν λένε να αντικατασταθούν, αλλά από ποιους που όλοι τους είναι σαν τους ιεχωβάδες μέσα στην πλάνη τους, αλλά σωστοί στο καθήκον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην συγκρίνετε, ηλιθίως, την κα Κανέλη με άλλους για να την προαλοίφετε για γ.γραμματέα.
    Τέτοια εγκεφαλική ασθένεια καταντάει αηδία κύρις δημοσιογράφε της πεντάρας (όχι του Μπρεχτ),δεν σου αξίζει!!
    Ασχολήσου με τους συμπολίτες σου που πένονται και άσε την προσφιλή δημοσιογραφική συνταγή "έρποντας και γλύφοντας"
    Μίλησέ μας για τον Νίκο Μπογιόπουλο αν θέλεις να αποκαλείσαι αντικειμενικός δημοσιογράφος.Τρομάρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΔΟΥ....το νομισμα των ΤσιπροΚαμένων.
    Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

    100 δισ. δραχμέςΣτις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα.
    - Ωστόσο...η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή -

    Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και του υπερπληθωρισμού, η δραχμή γνώρισε τη μεγαλύτερη απαξίωση στην ιστορία της. Τυπώθηκαν χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία ακόμα και δισεκατομμυρίων δραχμών, που η ανταλλακτική τους αξία όμως ήταν μηδαμινή.

    Το χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών ακολούθησε τις εκδόσεις των 5, 25 και 200 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων. Σε σημερινές τιμές και με βάση τη χρυσή λίρα Αγγλίας, η πραγματική αξία του δεν θα πρέπει να ξεπερνούσε τα σημερινά 10 λεπτά του ευρώ. Τελικά, αποσύρθηκε λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

    Στην μετακατοχική περίοδο, έγιναν δύο νομισματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα σταθερό νόμισμα. Η πρώτη έγινε τον Νοέμβριο του 1944, οπότε η υποτιμημένη δραχμή αντικαταστάθηκε με μια νέα, με ισοτιμία που ορίστηκε σε 50.000.000.000 παλιές δραχμές για κάθε 1 νέα. Η δεύτερη μεταρρύθμιση σημειώθηκε μία δεκαετία αργότερα, το 1954, όταν η δραχμή αντικαταστάθηκε ξανά με μία νεότερη με αναλογία


    ----------- ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +
    Βρήκανε Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι.. φοβεροοόoooooooo..

    Απολαύστε..χιχιχιχ..
    Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ:
    Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις... αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.
    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.
    Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]_____________

    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις.πολλαπλασιάσουν !
    _______________________________
    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης
    βρηκε τα λεφτα !
    Θελει να μας πει οτι 165 δις ειναι παρκαρισμενα;

    Ελεος ...ρεεεεεεεεεεεε καμμένοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόπο στις λεσβίες και στο ΚΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγα μην αφησουνε τα κουμουνια τη Κανελη ... εξαλου οταν μιλαει ολοι οι αλλοι την καταλαβαινουμε αλλα οι κνιτες οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ!!

    ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ.

    ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΟΤΙ
    ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΡΑ
    ΑΜΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ!!!

    ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ''ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ,ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!!!

    Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!

    ΜΟΛΙΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΛΗΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ
    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. __________________________________
    ΕΚΤΑΚΤΟ !!!
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ευρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια πολύ σημαντική και καθοριστική συνάντηση, που ίσως αλλάξει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον σχηματισμό ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Συγκεκριμένα παρίσταται αυτή τη στιγμή στο...
    ΚΑΦΕ του ΧΛΕΜΠΟΥΡΑ όπου συσκέπτεται με τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ.

    Το βράδυ θα επακολουθήσει ΝΕΑ συνάντηση ,σε γνωστή ΜΠΥΡΑΡΙΑ στα Εξάρχεια και για ΑFTER στο ΜΠΙΣΤΡΟ "Η ΜΟΛΟΤΩΦ" στο Κολονάκι.
    _________________________________

    Απίστευτο!

    Η Μέρκελ λέει ΝΑΙ σε Τσίπρα Πρωθυπουργό!!!

    Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών η Α. Μέρκελ υπογράμμισε ότι «ζητούμενο τώρα είναι να δώσουμε στην Ελλάδα την ευκαιρία να αξιολογήσει η ίδια αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα».

    Η γερμανίδα καγκελάριος πρόσθεσε ότι «είναι μείζονος σημασίας να συνεχιστούν τα προγράμματα που έχουμε συμφωνήσει με την Ελλάδα. Αλλά τώρα θα πρέπει καταρχήν να δουν οι ίδιοι ποιοι είναι οι δυνητικοί κυβερνητικοί συσχετισμοί», όπως είπε.

    /////////////////////////////////

    Ο Καμένος ακόμα δεν τους έδιωξε;
    Στην Αθήνα πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της ΕE
    Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα προκειμένου να συντονίσει το μεταρρυθμιστικό έργο και να παρακολουθήσει την εκτέλεση του Προϋπολογισμού.

    Περίπου 20 από τα 40 άτομα που απαρτίζουν την Ομάδα Δράσης εγκαταστάθηκαν στα υπουργεία και θα ξεκινήσουν να παρακολουθούν στενά την πορεία των εσόδων, τη ροή των κοινοτικών κονδυλίων και ελέγχουν κάθε δαπάνη πριν πληρώσει το Δημόσιο. Μάλιστα, την Παρασκευή θα συντάξουν επισκόπηση των ροών συγκεντρώνοντας όλα τα σχετικά στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Πολιτικό Πτώμα - ο διαρκής κωλοτούμπας, κ. Σαχλαμαράς, καλεί σε Κεντοδεξιό μέτωπο...

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ηλίθιοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους???

    Δεν πήρατε το μήνυμα???

    Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και Σαχλαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Τζων, γριά πουτάνα της Συγγρού-, δεξιό αρχίδι και Γιουσουφάκι του Κωλοτούμπα Σαχλαμαρά... ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση