GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει...

Γράφει ο Θεόδωρος Ξυλιάς Μέλος Δ.Σ. Διοίκησης Εργατικού Κέντρου Πάτρας Τον τελευταίο καιρό Βουλευτές της Αριστεράς και του ΚΚΕ κυρίως μπ...

Γράφει ο Θεόδωρος Ξυλιάς
Μέλος Δ.Σ. Διοίκησης Εργατικού Κέντρου Πάτρας
Τον τελευταίο καιρό Βουλευτές της Αριστεράς και του ΚΚΕ κυρίως μπαίνουν στον πειρασμό να απαντούν, ότι τα χρήματα που λαμβάνουν από την βουλευτική αποζημίωση δεν την εισπράττουν οι ίδιοι, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό που ανέρχεται στο 70% το καταθέτουν στο κόμμα τους. Εδώ ισχύει η λαϊκή ρύση του φιλόσοφου λαού μας Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει.
Ένα εύλογο ερώτημα που γεννάται είναι αντί τα παραπάνω χρήματα να τα τσεπώνουν με
άλλο τρόπο γιατί δεν δηλώνουν ότι δεν τα θέλουν ή γιατί δεν τα καταθέτουν στο ειδικό ταμείο της βουλής για τα χρέη της Ελλάδας ;
Όλα τα άλλα είναι υποκρισία!

3 σχόλια

  1. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΑΠΑΤΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ


    ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ 100 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!

    ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ
    ΚΥΡΙΕΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!
    ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ?

    Νεοι με φιλοδοξιες συμμετεχουν στις εκδηλωσεις του ΣΕΓΑΣ χωρια να γνωριζουν οτι συμμετεχουν σε οργανωμενες απατες κλοπης δημοσιου χρηματος

    Ο Προεδρος του ΣΕΓΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ εχει καταγγελεθει και στον Γενικο Επιθεωρητη Δημοσιας Διοικησης και στον ΣΔΟΕ για οικονομικες απατες εναντιον του δημοσιου
    Τον καλυπετει ο Ρακιτζής Του εδωσε και τις διευθυνσεις απο τις επιστολες με τα εγγραφα που ελαβε! Ντροπη Το ΣΔΟΕ κανει στραβα ματια Οι εισαγγελεις δεν βλεπουν! Μπραβοι κυκλοφορουν με οπλα και κλεινουν στόματα στα γηπεδα!

    Ο Δημήτρης Τσιούνης είναι ο νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο πλαίσιο του πρώτου ημι-μαραθώνιου της Αθήνας.
    Τη νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών πήρε ο Δημήτρης Τσιούνης, ο οποίος κάλυψε την απόσταση των 21.100 μ. σε 1 ώρα 14.17, ενώ ακολούθησαν οι Δημήτρης Κοτσολάρης (1.17.33) και Αλέξης Κονταράτος (1.17.49).

    Ο Σεβαστής Βασίλης ο απατεών της άθλησης στις στέπες μας με τα κοληταρια τοιυ τον ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΠΑΚΑ απατη και τους αλλους τρωνε τα λεφτα του Δημισου και θελουν και αλλα

    Στον Μαραθωνιο πριν λιγους μηνες καθε αθλητηης πληρωσε 100 ευρω Πόυ πηγαν τα χρήματα κανεις δε ξέρει Κυρια Βαρδινογιάννη βοηθήστε στην απακλαυψη της απατης! Σας παρακαλουμε εκτος και αν τα φαγατε μαζι


    Ο Περικλης Μπακας απατεων στο εκκαθαριστικο εφορια δηλωνει 72.000.000 ευρω! Ενω περνει μισθο 3,000 ευρω απί δωεκα μηνες =- 43.000 χιλιαδες ευρω Τα υπολοιπα 28.000 διαφορα απο πυ προερχονται και που πανε?
    Η Μπουσικα Ιωαννα απατεων ιδιαιτερα (ε ιλα) Μισθος 2.900 ευρω επι 12 μηνες = 34 χιλιαδες ευρω
    Δηλωνει 45.000 χιλιαδες ευρω Πως βγαζει τα υπολοι[α? Σαν την ιδιατερα τουΣτος Καν?
    Που παει η διαφορα 10.000 ευρω?Τα δινουν στον Σεβαστη βασιλη?

    Η Ελλαδα χρεωκοπει γαια να τα κονομαει ο κ. Μπακας Περικλης και ο Σεβαστης Βασιλης οι απατεωνες του αθλητισμου.

    ΑΠΑΤΗ : Οσοι προσληφθηκανγια φροντιστες των Εθνικων Ομαδων εγιθναν μονιμοι υπάλληλοι χωρις αξιοκρατικα κριτηρια και ΑΣΕΠ> Που ειναι ο Ρακιντζης το ΣΔΟΕ ο εισαγγελεας?Γιατι απασχολειτε συνεχως συνταξιοπυχους αφου υπαρχουν νεοι με πτυχια? Οι πρωην πρωταθλητες πεινανε!
    ΑΠΑΤΗ. Απασχολειται στο ΣΓΑΣ ανεργος αθλήτης οδηγος δηθεν σε πουλμανακι ενω αυτος στον ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ βγαζει καρποουζια στα μποστανια και δεν δουλευει στηνθεση του!Μη[πως τα εσοδα απο τα καρπουζια πεπονια πανε στον Σεβαστη Βασιλη το λαμογιο?
    Τι εγενι η Βιλλα στη Μακρακωνη ? Ακομα την καλυπτουν?
    Οι βιλλες στο Ντραφι?

    Λαμογια δεν θα τα καλυψετε!γιατι κυκλοφορουν φωτογραφιες οπαντου!
    Οι απατεωνες και οσοι τους καλυπτουν στην φυλακη συντομα
    ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


    ---

    Ε. Ν.

    Κυριακή, Μάϊος 20, 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόφαση ελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο υπό την πίεση της τρόικα για άμεση διόρθωση της απόκλισης στο στόχο του ελλείμματος του προϋπολογισμού. Επιβλήθηκε το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) ή αλλιώς χαράτσι Βενιζέλου στα... ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
    Τα προβλήματα από την επιβολή του τέλους που δημιουργήθηκαν στις εφορίες ουσιαστικά διέλυσαν το φορολογικό μηχανισμό καθώς εκατοντάδες υπάλληλοι ασχολούνται ακόμη και σήμερα με γραφειοκρατικές διαδικασίες σχετικές με το χαράτσι, αντί να ασχολούνται με το φορολογικό έλεγχο και τη βεβαίωση φόρων από τη φοροδιαφυγή.

    Χαρακτηριστικό της παραπάνω διάλυσης είναι το εξής.
    Στην εφορία Φορολογίας Ανωνύμων Εταιρειών Αθηνών (ΦΑΕΕ Αθηνών), τη μεγαλύτερη εφορία από πλευράς εισπράξεων στην Ελλάδα, ασχολούνται καθημερινά και αποκλειστικά με το χαράτσι έξι ελεγκτές.
    Συγκεκριμένα, εξετάζουν μια στοίβα εγγράφων και δικαιολογητικών που τους έχουν υποβάλει επιχειρήσεις οι οποίες αιτούνται την απαλλαγή τους από το χαράτσι για διάφορους τυπικούς λόγους που προβλέπει η σχετική απόφαση.
    Πρόκειται για ελεγκτές οι οποίοι θα μπορούσαν να ασχολούνται με το βασικό αντικείμενό τους, δηλαδή την διενέργεια τακτικών φορολογικών ελέγχων σε επιχειρήσεις και τη βεβαίωση πρόσθετων φόρων από τον εντοπισμό φοροδιαφυγής.

    Υπάρχουν όμως και άλλα βάρη που έφερε στο φορολογικό μηχανισμό το χαράτσι και τα οποία τον παρέλυσαν σε μια περίοδο που κάθε ευρώ μετρά για το δημόσιο ταμείο.
    Να θυμίσουμε ότι θεσπίστηκε ειδική διαδικασία για την απαλλαγή όσων «διαβιούν υπό μειονεκτικές οικονομικά και κοινωνικά συνθήκες» μέσω της υποβολής σχετικών αιτήσεων στις εφορίες.
    Χιλιάδες φορολογούμενοι υπέβαλαν τις σχετικές αιτήσεις σε μια γραφειοκρατική διαδικασία που δέσμευσε πολύ μεγάλο αριθμό υπαλλήλων των εφοριών.

    Σε αυτά έρχονται να προστεθούν οι χιλιάδες επισκέψεις πολιτών στις εφορίες για να διορθώσουν τα στοιχεία βάσει των οποίων έγινε η βεβαίωση του χαρατσιού, η απευθείας πληρωμή του χαρατσιού στις εφορίες από όσους διόρθωσαν τα στοιχεία κλπ.

    «Το χαράτσι μπορεί να έφερε έσοδα στο δημόσιο ταμείο, ωστόσο διέλυσε τις φορολογικές υπηρεσίες», λέει έμπειρο υπηρεσιακό στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.
    «Το πραγματικό κόστος από τη διαχείριση του συγκεκριμένου φόρου είναι τεράστιο και επιδρά αρνητικά στην αποτελεσματικότητα των φοροεισπρακτικών υπηρεσιών»...
    Πηγή capital

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση