GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολάντ: Οι Έλληνες έχουν δώσει πολλά

«Οι Έλληνες έχουν δώσει πολλά την τελευταία περίοδο», δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ σε συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι France 2. «Είναι γεγο...

«Οι Έλληνες έχουν δώσει πολλά την τελευταία περίοδο», δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ σε συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι France 2.
«Είναι γεγονός ότι υπάρχουν Έλληνες πολύ πλούσιοι οι οποίοι φοροδιαφεύγουν και αυτό δεν είναι αποδεκτό. Θεωρώ όμως ότι δεν είναι σωστός τρόπος να πούμε στους Έλληνες κοιτάξτε την κατάστασή σας συγκριτικά με τους Αφρικανούς που ζουν χειρότερα από εσάς. Χρειάζεται σεβασμός και εγώ τάσσομαι υπέρ του σεβασμού», πρόσθεσε, σχολιάζοντας τη δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ για τη φοροδιαφυγή των Ελλήνων.
Παράλληλα, ο Γάλλος πρόεδρος υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου θα έχει συνέπειες για τους Έλληνες και τους Ευρωπαίους, ενώ τάχθηκε υπέρ μιας ισορροπίας ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία, η οποία θα σέβεται και δεν θα παραβλέπει τους άλλους εταίρους και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.
«Δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζεται ως ασθενής», πρόσθεσε και υπερασπίστηκε ακόμη μια φορά την έκδοση του ευρωομολόγου.

2 σχόλια

  1. Αν η κ. Λαγκάρντ είχε κάνει ανάλογες απαξιωτικές δηλώσεις για κάποια άλλη χώρα, η συγκεκριμένη χώρα θα κινητοποιούσε όλες τις δυνάμεις της, συμμάχους, ομογενείς, λόμπυ κλπ και θα απαιτούσε την παραίτηση της κυρίας από τη θέση της στο ΔΝΤ. Εμείς οι κοτούλες τι κάνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, της Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση