GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσέλσι - Σύριζα‏...

Όπως η Τσέλση -το κρυφό φαβορί- νίκησε και πήρε το Τσάμπιονς Λίνγκ μέσα στην έδρα του Μονάχου έτσι και ο Σύριζα θα σπάσει τα προγνωστικά κα...

Όπως η Τσέλση -το κρυφό φαβορί- νίκησε και πήρε το Τσάμπιονς Λίνγκ μέσα στην έδρα του Μονάχου έτσι και ο Σύριζα θα σπάσει τα προγνωστικά και θα βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές του Ιούνη. Όλη η Ευρώπη μιλάει τώρα για τον Τσίπρα. ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ κάνουν λιτανείες σ’ όλη την επικράτεια για να ξορκίσουν (γι’αυτούς) το κακό…Τρέμετε μνημόνιο, λαμόγια, μιζαδόροι, ξενόδουλα ΜΜΕ,δημοσιογράφοι γκεσέμια, εφοπλιστές που δε πληρώνετε μία στο ελληνικό δημόσιο, βιομήχανοι που σας απαλλάσσουν από το χαράτσι της ΔΕΗ κι πληρώνουμε εμείς τη χασούρα…
Διονύσης Στ.

24 σχόλια

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ, ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ Ή ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.
    ΣΤΙΣ 17 Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ, ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ Ή ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.
    ΣΤΙΣ 17 Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ, ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ Ή ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.
    ΣΤΙΣ 17 Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ, ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ Ή ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.
    ΣΤΙΣ 17 Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ, ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ Ή ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.
    ΣΤΙΣ 17 Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ, ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ Ή ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.
    ΣΤΙΣ 17 Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ, ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ Ή ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.
    ΣΤΙΣ 17 Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ, ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ Ή ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.
    ΣΤΙΣ 17 Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ, ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ Ή ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.
    ΣΤΙΣ 17 Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ, ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ Ή ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.
    ΣΤΙΣ 17 Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, από τον οποίο ζήτησε, στο πλαίσιο του νόμου, να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διακριτικής ευχέρειας που διαθέτει, ώστε να μην απελαθεί ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκο Άγκο»

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΥ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ !

    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΩΜΟΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΑΦΗΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ.
    ΑΦΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ 1000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ 2000 ΦΟΡΟ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΠ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ 2012.

    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ Ή ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΤΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΝΤΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΑΜΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΙΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΦΕΥΓΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. POYTANA POYTANA THS MPAKOGIANH H MANA. GAMO TO MOYNI POY THN PETAZE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτά έχουν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και θα εφαρμόσουν την επομένη των εκλογών, θα τους το επιτρέψεις;

    - Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα.
    - Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200? καθαρά!
    - Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων.
    - Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας.
    - Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.
    - Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας, κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων.
    - Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012. 200.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας.
    - Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά.
    - Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε από... απόλυση είτε από σύνταξη.
    - Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    - Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%.
    - Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά.
    - Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ.
    - Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα.
    - Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.
    - Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας.
    - Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου.
    - Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο.
    - Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης.
    - Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
    - Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.
    - Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ένα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια).
    - Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου.
    - Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές: (α) Φόρος εισοδήματος, β) Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, γ) Τέλος επιτηδεύματος, δ) ΕΤΑΚ 2009, ε)Έκτακτη εισφορά ακινήτων, στ) ΦΑΠ 2010, ζ) ΦΑΠ 2011, η) Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012).
    - Ιδιώτες φοροεισπράκτορες.
    - Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην… Τουρκία!

    Τώρα ξέρεις τι σου έχουν για μετά τις 17 Ιουνίου. Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν ότι δεν ήξεραν. Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν ότι παραπλανήθηκαν από τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας.

    Υ.Γ. Σε περιμένει ΑΙΜΑ-ΠΟΝΟΣ-ΔΑΚΡΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για πούλημα λοιπόν,
    ό,τι έμεινε από χτες,
    ελπίδες ανεκπλήρωτες
    ευκαιρίες μοναδικές.
    Για πούλημα και το μέλλον,
    είμαι για πούλημα κι εγώ,
    για πούλημα κι ό,τι έμεινε
    απούλητο ως εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο τσιπρας ξοφλησε, πισω στο 3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ 6 ΜΑΗ ΗΤΑΝΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ν ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ.ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    20 Μαΐου 2012 6:34 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΛΛΑΛΟΥΜ....Σύριζα - κωλοχανείο
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Δραγασάκης: Ο Τσίπρας δύσκολα θα τηρήσει τις υποσχέσεις του.
    (Από άρθρο του Spiegel).

    Ούτε όλα τα μέλη της νέας πολιτικής δύναμης της Ελλάδας ωραιοποιούν τα πράγματα. Ο Γιάννης Δραγασάκης, 64 ετών, είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σπούδασε Οικονομικά στο London School of Economics.

    Ψυλλιάζεται ότι θα είναι δύσκολο...
    για τον αρχηγό του κόμματός του να τηρήσει τις υποσχέσεις του.
    Η μεγάλη επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει προπάντων μεγάλη ευθύνη, υπογραμμίζει. Ωστόσο, είναι απόλυτα σαφές ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώσει όλα τα χρέη της, «το βουνό είναι υπερβολικά ψηλό», η χώρα είναι καταβυθισμένη στην ύφεση και δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς βοήθεια.

    ΚΑΙ..
    Νέα εκδοχή από τον πατέρα του καθεστωτικού ληστή
    Βούτση: Αν αποτύχει η διαπραγμάτευση του μνημονίου, πάμε σε δημοψήφισμα.

    [Ο κάθε ΣΥΡΙΖΑίος έχει και μια διαφορετική πρόταση όσον αφορά την καταγγελία ή την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου... έτσι και ο Βούτσης που έγινε γνωστός όταν ο γιος του συνελήφθηεπ' αυτοφόρω από πολίτες να κλέβει τράπεζα]

    Για διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην περίπτωση που αποτύχει η επιχειρούμενη επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου από ενδεχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Βούτσης.
    Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ο κ. Βούτσης δέχτηκε ερώτησεις για το πώς προτίθεται να αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που δεν θα ευοδώσει η προσπάθεια αλλαγής του Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης.
    Ο κ. Βούτσης αποκρίθηκε πως η επόμενη κίνηση θα είναι η προσφυγή στο λαό και σε δημοψήφισμα.
    Το δημοψήφισμα θα θέτει στους πολίτες το θέμα της παραμονής της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ.

    --------------------------------
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ. O γυιὀς του, αν και καταδικἀστηκε σε δεκαετἠ κἀθειρξη, κυκλοφορεἰ ελεὐθερος.

    Ατόν τουλάχιστον του ΣΥΡΙΖΑ τον έπιασαν... πόσοι ακόμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε δράση ;
    ...θα τους κάνουν και Υπουργούς Δημόσιας Τάξης ;;;

    ..ουστ ρεμάλια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγω θελω ο εν δυναμει ''Προθυπουργος'' να βεβαιωσει τον κοσμο με κατηγοριματικο τροπο (σιγα μην το κανει) οτι εγγυαται στον Ελληνικο Λαο οτι η πολιτικη που επαγγελεται δεν θα θεσει την Χωρα εκτος ΕΕ και Ευρω και επομενως την επιστροφη στην Δραχμη πραγμα που ειναι και αιτημα του 85% του Ελληνικου Λαου. Αν ακουσετε να λεει τετοιο πραγμα το μεγαλυτερο πολιτικο μορφωμα απατης της μεταπολιτευσης εγω θα γινω δεσποτης. Ολοι προς αυτη την κατευθυνση και με αυτο το ερωτημα και απορω αυτοι οι αλλοι πολιτικοι πως δεν το θετουν και να απαιτησουν μια τετοια δεσμευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. -------------------------------
    ΠΑΝΤΩΣ: Την πού@@ισαν οι δανειολήπτες σε επιστροφή στη
    ΤΣΙΠΡΟδραχμή.

    Μια πιθανή επιστροφή στη δραχμή μπορεί να σημάνει μεγάλες απώλειες για όσους έχουν πάρει στεγαστικά δάνεια, με τα επιτόκια να ξεπερνούν το 15% από 5-6% που βρίσκονται σήμερα στην χειρότερη περίπτωση.

    Σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν από τραπεζικούς κύκλους, και δημοσιεύονται σήμερα στα «ΝΕΑ», ζημιωμένοι θα είναι οι δανειολήπτες είτε τα δάνεια τους μετατραπούν σε δραχμές είτε παραμείνουν σε ευρώ είτε ακόμα κι αν έχουν λάβει δάνειο σε κάποιο σκληρό ξένο νόμισμα όπως το ελβετικό φράγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 12.44 τζων πουστράκι της συγγρού σάλτα και γαμίσου γερμανοτσολιά.
    Ο Σύριζα είναι η μεγάλη ελπίδα της Ελλάδας γι'αυτό τον πολεμάει όλο το εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΑΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ. ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ . ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥλΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ ΣΑΣ. ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ . ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΛΗΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ . ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση