GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Ολάντ στον Βενιζέλο...

Όπως μεταδίδεται από το Παρίσι, στις δηλώσεις του  μετά τη συνάντηση με τον Φρ. Ολάντ, ο Ευ. Βενιζέλος ανέφερε ότι το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό...

Όπως μεταδίδεται από το Παρίσι, στις δηλώσεις του  μετά τη συνάντηση με τον Φρ. Ολάντ, ο Ευ. Βενιζέλος ανέφερε ότι το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα μπορεί να είναι ο μοχλός μιας φιλικότερης εξέλιξης για την Ελλάδα και η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει να συνεχίσει, θέλει να νιώσει ότι υπάρχει ένα πλαίσιο πιο ήπιο, φιλικό, ασφαλές περιβάλλον.
"Είναι σημαντικό να γίνει αντιληπτό ότι δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές άλλες περικοπές σε εισοδήματα μισθούς συντάξεις", δήλωσε  γνωστοποιώντας ότι παρουσίασε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την αναθεώρηση των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης.
Ο Ολάντ, από την πλευρά του, δήλωσε σύμμαχος της Αθήνας στην προσπάθεια άμβλυνσης της ασκούμενης πολιτικής και έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, στη συνάντηση συζητήθηκε το ενδεχόμενο να παραταθεί το οικονομικό πρόγραμμα για τρία χρονιά.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν το ελληνικό θέμα εν όψει της άτυπης συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες αύριο Τετάρτη καθώς το ΠΑΣΟΚ και το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Γαλλίας είναι αδελφά κόμματα.

18 σχόλια

  1. Μη φοβάσαι, άλλη μια μέρα ξημέρωσε, αλλη μια μέρα πιο κοντά στον στόχο.
    Μη φοβάσαι, ότι ακούς είναι φθηνή χυδαία προπαγάνδα.
    Μη φοβάσαι, αυτοί σε φοβούνται γιατι ξύπνησες.

    Εκεί σε ιστό δυσθεωρητο, κρέμασαν τις σημαίες τους. Εσυ σαν ενας συγχρονος Απολλωνας ακολουθησε τον Ηλιο κι' ανεβα ως εκει, ξεκρεμασε τες και τραβα ψηλοτερα!
    Μπορείς να επιβιώσεις και χωρίς τα στολιδια που σου δάνεισαν.

    Σηκω, να πιασουμε δουλειά. Να φυλαξουμε τα σύνορα μας όπως αρμόζει στην αξία του τόπου μας.
    Γιατι ό,τι πολυ αξίζει, με αίμα το φυλάς.

    Σηκω, πάρε μια ανάσα ήλιο και πάμε να τιμωρήσουμε, τους κλέφτες, τους δολοπλόκους, τους εργολάβους της φτωχοποίησης μας, οσους το μελλον των παιδιών μας υποθηκεψαν!
    Χωριό μην μεινει, ουτε σπιτι, χωρις να υψώσει ξανά τη γαλανόλευκη, γεροντας μη μείνει χωρίς βοήθεια, παιδί χωρίς παιχνίδι, μανα χωρις ελπιδα, νεος χωρις ονειρα!

    Η Δύναμη και το Θάρρος του Λεωνίδα και των Παλικαριών του '21 και του '40, δεν χαθηκαν, ειναι μεσα σου! Προσεξε: ΕΣΥ τα κουβαλας!

    Ελα εξω, κι' αν η Δυση "ξεχασε", εμεις ειμαστε εδω να τους θυμιζουμε, αιωνια, ότι σε μας εδω ανέτειλε το Φως κι η Δημοκρατία.

    Πιάσε το χέρι μου να γινουμε πολλοι και μην φοβασαι .
    Αριστερός η δεξιός δεν έχει σημασία.

    Έλληνες είμαστε κι εγω κι εσύ.
    Έλληνες, παντοτινα, Ελεύθεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΑΤΑ ΚΙ'ΑΠΟΣΚΑΤΑ. ΠΑΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΥΝΝΕΦΟ, ΚΙ'ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν υπαρχει καλυτερη αποδειξη της πασοκοβλαχιας,
    απο την υπερηφανη πασοκοκραυγη
    "εμας μας δεχεται ο ολλαντ"

    αυτα ελεγε και ο ανθρωποφαγος μποκασα στην αφρικη..
    "εγκο φιλο ζισκαρ"
    διαβαστε και απολαυστε επαρχιωτικη πασοκοκαφριλα
    In the early days of his regime, Bokassa engaged in self-promotion before the local media, showing his countrymen his French army medals.
    After Bokassa threatened to withdraw from the franc monetary zone, President Charles de Gaulle decided to make an official visit to the CAR on 17 November 1966.
    In 1975, the French president Valéry Giscard d'Estaing declared himself a "friend and family member" of Bokassa
    The "friendly and fraternal" cooperation with France—according to Bokassa's own terms—reached its peak with the imperial coronation ceremony of Bokassa I on 4 December 1977.The French Defence Minister sent a battalion to secure the ceremony; he also lent 17 aircraft to the new Central African Empire's government, and even assigned French Navy personnel to support the orchestra.The coronation ceremony lasted for two days and cost 10 million GBP, more than annual budget of the Central African Republic.The ceremony was organized by French artist Jean-Pierre Dupont. Parisian jeweller Claude Bertrand made his crown, which included diamonds. Bokassa sat on a two-ton throne modeled in the shape of a large eagle made from solid gold.
    On 10 October 1979, the Canard Enchaîné satirical newspaper reported that President Bokassa had offered the then Minister of Finance Valéry Giscard d'Estaing two diamonds in 1973. This soon became a major political scandal known as the Diamonds Affair, which contributed significantly to Giscard d'Estaing's losing his reelection bid

    η απελπισμενη φυλη των πασοκοκαφρων θα κανει τα παντα για να μην εξαφανιστει εκλογικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΟΛΑΝΤ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΤΖΩΝ

    Κ
    Α
    Ι

    Τ
    Ο

    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Ι

    Τ
    Η
    Σ

    Μ
    Α
    Ν
    Α
    Σ

    Τ
    Ο
    Υ

    Σ
    Κ
    Υ
    Λ
    Ο
    Υ

    Π
    Ο
    Υ

    Γ
    Α
    Β
    Γ
    Ι
    Ζ
    Ε
    Ι
    !
    !
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΑ ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανακοίνωση προς χαχόλους Έλληνες :

    Συμπατριώτες, στη συνάντηση Ολάντ - Βενιζέλου, ο κ. Ολάντ υποσχέθηκε :

    1) Να αναστήσει όλους τους πεθαμένους λόγω μνημονίου Έλληνες και να περιθάλψει όλα τα ορφανά του ΔΝΤ !
    2) Θα πληρώσει το χαράτσι σε 1, 5 εκ. Έλληνες που δεν μπορούν να το πληρώσουν !
    3)Θα δώσει δουλειά ( στη Γαλλία ; ) στο 1, 5 εκ. Έλληνες !
    4) Θα πληρώσει τους επαχθείς φόρους στις νέες φορολογικές δηλώσεις, έργο μοναδικό του Βενιζέλου- Σαχινίδη
    5) Θα καλύψει όλο το πετρέλαιο θέρμανσης ή το φυσικό αέριο για τη νέα χρονιά !
    6)Θα επιστρέψει τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που επέβαλλε ο κ. Βενιζέλος!
    7)Δεν θα κόψει τα 200.000 κοινωνικά επιδόματα που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος με την Τρόικα από το Μάιο!
    8) Δεν θα βάλει φόρο ιδιοκατοίκησης, το χαράτσι για το 2012, το ΕΤΑΚ του 2009, τους φόρους σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος !
    9) Θα καλύπτονται όλες οι ιατροφαρμακευτικές δαπάνες των Ελλήνων, θα επιστραφούν τα κουρεμένα ομόλογα, τα εφάπαξ κλπ
    10) Θα επιστραφούν προς τους Έλληνες πολίτες τα 7 δισ. ευρώ που τους χρωστάει εδώ και 3 χρόνια το ελληνικό δημόσιο. Και η αδέκαστη δικαιοσύνη παραγράφει σε 2 χρόνια τις υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τους πολίτες, αλλά τις υποχρεώσεις των πολιτών προς το Δημόσιο σε 5 χρόνια ! Αυτό θα το διορθώσει ο Ολάντ !

    Και επειδή, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα γίνει, αλλά η συναντηση είναι μια ακόμα ΦΟΥΣΚΑ ( όχι σαν του Χρηματιστηρίου ) και δεν έχει καμία σχέση με τα καθημερινά μας προβλήματα, αλλά μόνο για να ξεγελάσει ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ...ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ; ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΚΗ ; ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΑ 20 ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 200.000 πρώην συνταξιούχοι, δηλαδή 200.000 οικογένειες (περίπου 800.000 ψηφοφόροι)έπαιρναν παράνομα σύνταξη και έχασαν το προνόμιο τους. Τι κόμμα λέτε ψήφισαν στις προηγούμενεσ εκλογές καιθα ψηφίσουν στις επόμενες? Πάντως όχι ΠΑΣΟΚ. Εκτός από τους 1.000.000 ανέργους ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΜΜΕΝΟ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ψηφίζουν και τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ22 Μαΐ 2012, 8:02:00 μ.μ.

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΕΣ
    ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.ΕΤΣΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ.ΕΤΣΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ.ΛΥΣΣΑΞΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΕΤΣΙ ΠΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ Ι7 ΙΟΥΝΙΟΥ. Ε.Θ.Ν.Ι.Κ.Η Α.Ν.Ε.Ξ.Α.Ρ.Τ.Η.Σ.Ι.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζηλεια ο Αλεξης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οσοι μαλακες νομιζουν οτι ο τσιπρας ειναι ο σωτηρας τους βλεπουν ονειρα ορθιοι.

    Ξυπνατε ρεεεεε.

    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

    ΒΡΕ .....ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ
    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ!


    Ας παει τωρα παρεα με τους Στρατουλη,
    Λαφαζανη, Βουτση καιτους εξ αποστασιας νεους συντροφους τους Κοτσακα , Ραυτοπουλο, Τσουκαλά κ.λ.στην Ιπποκρατους να σπασουν την τζαμαρια στα γραφεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ
    για να τους φυγει ο καυμος που δεν τον δεχτηκε ο Ολαντ.

    Ενα ονειρο τρελλο Τσιπρα μου απατηλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο πλευρό του Αλέξη τα φιλαράκια του
    Άκη $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    και του Γιωργάκη.....

    ΤΩΡΑ Σύριζα ΟΛΕ !!

    Παλιοί συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου, πολιτικοί φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου , άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ, συνέβαλαν στην οργανωτική ανασύσταση αλλά και στην εκλογική του εκτόξευση.

    Η μεταφορά της «τεχνογνωσίας» του ΠΑΣΟΚ στην Κουμουνδούρου αλλά και η «ικανότητα» του Αλέξη Τσίπρα να ακούει τις συμβουλές των πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μετέτρεψαν το ΣΥΡΙΖΑ -υποστηρίζουν πολλοί- σε κόμμα εξουσίας.
    Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ακόμα και το «σύνθημα» για κυβέρνηση της Αριστεράς φημολογείται ότι ειπώθηκε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ από πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ

    Αντώνης Κοτσακας:
    Ο οργανωτικός νους του νεου ΣΥΡΙΖΑ.
    Στενός συνεργάτης του Άκη Τσοζατζόπουλου, διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου από το 1989 έως το 2000 στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Παραιτήθηκε από το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ πριν απο ένα χρόμο. Θεωρείται ο στρατηγός της οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική. Του προτάθηκε να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά το γεγονός της σύλληψης του Ακη, «φρέναρε» την υπόθεση.

    Ευάγγελος Χωραφάς:
    O Τακτικός συνομιλητής του Αλέξη.
    Αν και δεν εμφανίζεται επίσημα στο ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Χωραφάς, πρώην στενός συνεργάτης
    και σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου,
    είναι απο τους τακτικότερους συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ακούει προσεκτικά τις συμβουλές του για πολιτικά και οργανωτικά θέματα.

    Γιώργος Ραφτόπουλος:
    Ουσιαστική συμβολή στην ανασύνταξη.
    Από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του συνδικαλιστικού κινήματος. Πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Σπύρο Κότσια που διετέλεσε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Την δεκαετία του '80 είχε συγκρουστεί με στελέχη της Αριστεράς που προέρχονταν κυρίως από το ΚΚΕ ενώ ήταν θύμα της 17ης Νοέμβρη που αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει πυροβολώντας τον στο κεφάλι.
    Εχει συμβάλει σημαντικά στην οργανωτική ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Παναγιώτης Κουρουμπλής:
    που...Ανοιξε το δρόμο.
    Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη δυνατή φωνή, αρνήθηκε να υπογράψει τη δανειακή σύμβαση, διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ και δημιούργησε την Ενωτική Κίνηση μαζί με τον Νίκο Κοτζιά.
    Στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και επανεξελέγη.

    Νίκος Κοτζιάς:
    Ειδικός στα οικονομικά θέματα
    Πανεπιστημιακός καθηγητής με αντιδιδακτορική δράση στην ΚΝΕ και πολυετή πορεία στο ΚΚΕ. Δημιούργησε μια φιλική σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου και τοποθετήθηκε πρόεδρος στο ΙΣΤΑΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσω της Ενωτικής Κίνησης ανέλαβε τον ρόλο του «μυστικού» οικονομικού συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα.

    Λούκα Κατσέλη: To φλερτ γίνεται...αρραβώνας.
    Η πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ απάντησε με ιδιαίτερη θέρμη στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία. Άλλωστε το ...δαχτυλίδι ο Αλέξης το έδωσε με την πρότασή του να οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο παλιός υπουργός Εθνικής Οικονομίας του Ανδρέα, Γεράσιμος Αρσένης, που είναι σύζυγός της.
    – η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, ψήφισε τα Μνημόνια τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αποτάσσεται - !!!!
    Μετεκλογικά θεωρούν πολλοί ότι ο Τσίπρας
    θα την αξιοποιήσει εαν η ίδια δεν επιδιώξει να ενταχθεί νωρίτερα στο δυναμικό του κόμματος.
    ________________________
    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.



    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    Αν μάλιστα, λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις Φλωρίδη..

    («όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ»)

    καθώς και την ενδεχόμενη συνεργασία με τη Λ.Κατσέλη...
    αντιλαμβανόμαστε πως, μάλλον, το κόμμα του κου Τσίπρα φιλοδοξεί να γίνει το ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, παρά ένα κόμμα που θα φέρει τον «σοσιαλισμό».

    Το τι από τα δύο είναι χειρότερο, αποφασίστε το εσείς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Pasok

    Tο ΠΑΣΟΚ ξαναμπαίνει στην εκλογική κούρσα…
    μετά την συνάντηση Ολάντ, Βενιζέλου και δύναται να έρθει πρώτο κόμμα!!


    αυτα ειπε ο Δρ Κουτσουκος σημερα στην Μηλιωνη

    Ηλιας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Pasok

    Tο ΠΑΣΟΚ ξαναμπαίνει στην εκλογική κούρσα…
    μετά την συνάντηση Ολάντ, Βενιζέλου και δύναται να έρθει πρώτο κόμμα!!


    αυτα ειπε ο Δρ Κουτσουκος σημερα στην Μηλιωνη

    Ηλιας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Pasok

    Tο ΠΑΣΟΚ ξαναμπαίνει στην εκλογική κούρσα…
    μετά την συνάντηση Ολάντ, Βενιζέλου και δύναται να έρθει πρώτο κόμμα!!


    αυτα ειπε ο Δρ Κουτσουκος σημερα στην Μηλιωνη

    Ηλιας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Pasok

    Tο ΠΑΣΟΚ ξαναμπαίνει στην εκλογική κούρσα…
    μετά την συνάντηση Ολάντ, Βενιζέλου και δύναται να έρθει πρώτο κόμμα!!


    αυτα ειπε ο Δρ Κουτσουκος σημερα στην Μηλιωνη

    Ηλιας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Pasok

    Tο ΠΑΣΟΚ ξαναμπαίνει στην εκλογική κούρσα…
    μετά την συνάντηση Ολάντ, Βενιζέλου και δύναται να έρθει πρώτο κόμμα!!


    αυτα ειπε ο Δρ Κουτσουκος σημερα στην Μηλιωνη

    Ηλιας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλεξη μου Αλεξη μου
    μουκαψες το κοτετσι μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι είπε ο Ολάντ στον Βενιζέλο...

    ΤΟΥ ΕΙΠΕ ...ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΙΤΑ..ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση