GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναθεώρηση της πολιτικής Μέρκελ ζητούν οι Πράσινοι...

 Αλλαγή γραμμής πλεύσης προκειμένου να προωθηθεί η ανάπτυξη ζητεί από την Καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ ο συμπρόεδρος των Πρασίνων...

 Αλλαγή γραμμής πλεύσης προκειμένου να προωθηθεί η ανάπτυξη ζητεί από την Καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ ο συμπρόεδρος των Πρασίνων Τζεμ Έζντεμιρ, ο οποίος ωστόσο δηλώνει ότι η μείωση του χρέους θα συνεχίσει να εξαρτάται από τη δημοσιονομική σταθεροποίηση και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και «αυτό δεν αλλάζει με τις εκλογές».
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Hamburger Abendblatt, ο κ. Έζντεμιρ επισημαίνει ότι η Ευρώπη δεν μπορεί πλέον να κλείνει τα μάτια μπροστά στα υψηλά ποσοστά ανεργίας των νέων στις νότιες χώρες και καλεί για μια ακόμη φορά την γερμανική κυβέρνηση να προχωρήσει στην κατοχύρωση κατώτατου μισθού.
«Η Μέρκελ θα πρέπει να αλλάξει γραμμή πλεύσης και να φροντίσει για την ανάπτυξη στην Ευρώπη. Διαφορετικά θα καταρρεύσουν, η μια μετά την άλλη, οι δημοκρατίες μας. Μετά την Ουγγαρία, βλέπουμε τώρα και την Ελλάδα να χρειάζεται τα ακραία κόμματα για την κυβερνητική πλειοψηφία» τονίζει.
Ο τουρκικής καταγωγής συμπρόεδρος των Γερμανών Πρασίνων διευκρινίζει πάντως ότι «το χρέος δεν πρέπει να καταπολεμηθεί με νέο χρέος» και κάνει λόγο για την ανάγκη αποτελεσματικότερης αξιοποίησης των ευρωπαϊκών κονδυλίων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, χωρίς να πρέπει να τυπωθεί νέο χρήμα.
Προτείνει δε στην Άγγελα Μέρκελ και στον Φρανσουά Ολάντ, σε συνεργασία με την ηγεσία της Πολωνίας, να επανενεργοποιήσουν το «τρίγωνο της Βαϊμάρης».

5 σχόλια

  1. ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ!!

    ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ.

    ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΟΤΙ
    ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΡΑ
    ΑΜΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ!!!

    ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ''ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ,ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!!!

    Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!

    ΜΟΛΙΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΛΗΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ
    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. __________________________________
    ΕΚΤΑΚΤΟ !!!

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ευρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια πολύ σημαντική και καθοριστική συνάντηση, που ίσως αλλάξει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον σχηματισμό ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Συγκεκριμένα παρίσταται αυτή τη στιγμή στο...ΚΑΦΕ του ΧΛΕΜΠΟΥΡΑ όπου συσκέπτεται με τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ.
    Το βράδυ θα επακολουθήσει ΝΕΑ συνάντηση ,σε γνωστή ΜΠΥΡΑΡΙΑ στα Εξάρχεια και για ΑFTER στο ΜΠΙΣΤΡΟ "Η ΜΟΛΟΤΩΦ" στο Κολονάκι.
    _________________________________
    Απίστευτο!
    Η Μέρκελ λέει ΝΑΙ σε Τσίπρα Πρωθυπουργό!!!
    Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών η Α. Μέρκελ υπογράμμισε ότι «ζητούμενο τώρα είναι να δώσουμε στην Ελλάδα την ευκαιρία να αξιολογήσει η ίδια αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα».
    Η γερμανίδα καγκελάριος πρόσθεσε ότι «είναι μείζονος σημασίας να συνεχιστούν τα προγράμματα που έχουμε συμφωνήσει με την Ελλάδα. Αλλά τώρα θα πρέπει καταρχήν να δουν οι ίδιοι ποιοι είναι οι δυνητικοί κυβερνητικοί συσχετισμοί», όπως είπε.

    /////////////////////////////////
    Στην Αθήνα πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της ΕE
    Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα προκειμένου να συντονίσει το μεταρρυθμιστικό έργο και να παρακολουθήσει την εκτέλεση του Προϋπολογισμού.
    Περίπου 20 από τα 40 άτομα που απαρτίζουν την Ομάδα Δράσης εγκαταστάθηκαν στα υπουργεία και θα ξεκινήσουν να παρακολουθούν στενά την πορεία των εσόδων, τη ροή των κοινοτικών κονδυλίων και ελέγχουν κάθε δαπάνη πριν πληρώσει το Δημόσιο.

    Ο Καμένος ακόμα δεν τους έδιωξε;
    Τσ.τσ..τσ..
    ΚΑΙ ΤΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
    συφιλιασμένο ΑΡΧΙΔΙ ΑΝΩΘΕΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..


    Κύριοι παίζετε μεγάλο παιγνίδι και όποιος βλέπει και ακούει τις λεπτομεριες πιάνει την ουσία..

    Ο Παππάτρεου της Γαλλίας ΟΛΑΝΤ αντί να πάει η ΜΕΡΚΕΛ να τον συγχαρεί πάει ΑΥΤΟΣ στο ΒΕΡΟΛΊΝΟ, για εμένα από ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΛΑΝΤ είναι ο ΤΣΕΦΡΙ της Γαλλίας , από αυτή την μικρή μικρή λεπτομέρεια..

    Όσο για εμάς εδώ η ομάδα δράσης του ΡΑΙΧΚΑΙΜΠΑΧ είναι εδώ από την Δεύτερα 40 ΆΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΡΌΙΚΑ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΆΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ Η ΟΧΙ; ΣΗΜΕΡΑ!!!!..

    Τον ΤΣΙΠΡΑ και το ΚΚΕ {που με λέει ένας φίλος κομμουνιστή δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη} προσωπικά} θέλω όχι μόνο να πάρει της υπογραφές ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ αλλά να τους ΔΙΏΞΕΙ ΤΟΝ ΡΑΙΧΕΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΌΙΚΑ ΜΠΟΡΕΊ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΗΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΊ;

    ΣΗΜΕΡΑ που μιλάμε εδώ και γραφωμε μαλακίες, είναι στα υπουργεία μέσα και στην Τράπεζα Ελλαδος , καμιά κρατική δαπάνη δεν πάει ΠΟΥΘΕΝΆ αν δεν υπογράψουν ΑΥΤΟΊ ..ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΆ..

    Τα λένε και άλλοι που τα γνωρίζουν δεν έχω την απολκυστικοτα.. ΈΞΩ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΝΑ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΆ ΜΆΖΑ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ...

    Ο Τσιπρας σήμερα δεν έχει κάνει ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΛΟΣ ικανοποιεί το λαϊκό έρεισμα ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...Αν καταφέρει να τους τριπλαρη αλλάζει, αλλιώς πιστεύω ότι θα τον ΦΑΝΈ και έτσι θα μας φέρουν ένα νέο ΠΑΠΑΔΗΜΟ που τύφλα να έχει Ο παλιός Παπαδήμος ..

    ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ... είμαστε υπό κατοχή ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΑΙ Η ΟΧΙ; και ΜΑΣ λένε ΑΚΌΜΑ λαλακιες Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ πως θα μένει η Ελλαδα ακυβέρνητη, ΜΑ ΈΧΟΜΕ ΚΑΤΟΧΉ ΑΡΑ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΊ .. ΞΥΠΝΆΤΕ ΡΩΤΉΣΕΤΕ, ΜΆΘΕΤΕ..

    ΚΎΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΎΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΚΎΡΙΕ ΒΕΝΙΖΈΛΟ, ΚΎΡΙΕ ΚΟΥΒΈΛΗ ΈΧΕΤΕ ΤΑ ΓΌΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ ΑΎΡΙΟ ΚΙ'ΟΛΑΣ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ...

    2.600 ΕΛΛΗΝΕΣ Η 130 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΈΧΟΥΝ ΒΓΆΛΕΙ ΈΞΩ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ.. ΕΞΑΚΌΣΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ ... ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΑΛΕΊΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ..... ΑΥΤΆ ΓΙΑ ΛΊΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΆ ΆΛΛΟ ΈΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΟΛΟΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Πολιτικό Πτώμα - ο διαρκής κωλοτούμπας, κ. Σαχλαμαράς, καλεί σε Κεντοδεξιό μέτωπο...

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ηλίθιοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους???

    Δεν πήρατε το μήνυμα???

    Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και Σαχλαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Τζων, γριά πουτάνα της Συγγρού-, δεξιό αρχίδι και Γιουσουφάκι του Κωλοτούμπα Σαχλαμαρά... ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση