GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι όνομα θα έχει η κόλαση;...

Από τον Γιάννη Μαυρέλη. Μέλος Πολιτικού Σχεδιασμού Υποψήφιο Βουλευτής ΔΗ.ΣΥ στην Περιφέρειας Αττικής. Ζήσαμε 2 χρόνια με το μαρτύριο της ...

Από τον Γιάννη Μαυρέλη. Μέλος Πολιτικού Σχεδιασμού
Υποψήφιο Βουλευτής ΔΗ.ΣΥ στην Περιφέρειας Αττικής.

Ζήσαμε 2 χρόνια με το μαρτύριο της σταγόνας Μνημόνιο ή Χρεοκοπία, Ευρώ ή δραχμή, τρόικα ή μισθοί- συντάξεις γιοκ, χωρίς να κυβέρνηση.
Όλοι σήμερα, αδυνατούν να σκεφτούν σωστά υπό το κράτος ενός μεγάλου φόβου που λέγεται κατάρρευση
Ένα σημαντικό τμήμα των εκλογέων σκέφτηκε - έδρασε με ιδιοτέλεια ψηφίζοντας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που μοίραζαν και σπαταλούσαν τα δανεικά και ένα άλλο που ψήφισε «λογικά» τον κ. Τσίπρα που υπόσχεται σήμερα σχεδόν τα πάντα μέχρι και 100.000 διορισμούς στο δημόσιο για την επόμενη των εκλογών με ύφος εκκολαπτόμενου δικτάτορα διατάσσοντας Σαμαρά – Βενιζέλο - μαντάμ Μερκελ περιφρονώντας το Σύνταγμα της χώρας.
Οι δηλώσεις-προτάσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. αν δεν διεκδικούν μετάλλιο πολιτικής βλακείας αποδεικνύουν άγνοια και των στοιχειωδών οικονομικών γνώσεων.
Τσίπρας 29/4/12 : «δεν θα επιστρέψω την διερευνητική εντολή… θα προτείνω κυβέρνηση αριστερής συνεργασίας»
Λαφαζάνης 6/1/12 : « μιλάμε για αριστερή έξοδο από το ευρώ»
Τσίπρας 8/5 : «η λαϊκή ετυμηγορία καθιστά άκυρες τις δεσμεύσεις προς ΔΝΤ- Ευρώπη»
Τσίπρας 14/5/12 : «.. έχουμε στόχο την παραμονή στο ευρώ»
Θεοπεφτάτου 14/5/12: «τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε σε δραχμές ; »
Μήλιος 16/5/12 : «θα φορολογηθεί ο τζίρος με 1% »
Στρατούλης 7/5/12 : « οι καταθέσεις των πολιτών για ανάπτυξη »
Γλέζος 7/5/12 : « όσοι έχουν 20.000 ετήσιο εισόδημα θα δίνουν 100 ευρώ το μήνα»
Τα «μυαλά» του ΣΥΡΙΖΑ , που διδάσκουν στα ΑΕΙ μας όταν αυτά είναι ανοικτά , πήγαν στο γενικό λογιστήριο του κράτους όπου «κατάλαβαν» ότι, αν καταγγελθεί το μνημόνιο κανένας δεν θα πληρώνει την επόμενη τίποτα …
Η ιστορία επαναλαμβάνεται ;
« σε μια …. δεκαετία το ΑΕΠ μειώθηκε 10%... η ανεργία έφθασε το20% … η κυβέρνηση επέβαλε πάγωμα καταθέσεων…το 20% ψήφισε λευκό ή άκυρο.. η κυβερνώσα παράταξη έχασε την πλειοψηφία … διαδηλώσεις με νεκρούς και τραυματίες…. κάηκαν τράπεζες,μαγαζιά, εταιρίες…. λεηλατήθηκαν σπίτια υπήρξαν απαγωγές για λύτρα …. η χώρα κήρυξε χρεοκοπία …απόλυτο χάος…Η παραπαίουσα κυβέρνηση αποσύνδεσε το τρέχον νόμισμα από το ισχυρό νόμισμα…το νόμισμα έχασε το 50% της αξίας του σε 12 μήνες ».
Μαντέψτε την χώρα σας θυμίζει κάτι ;
Η Ελλάδα του αύριο …( όχι Αργεντινή του 1999)
Οι νικητές των εκλογών ας σταματήσουν να ψάχνουν τριαντάρηδες για θελήματα, συμμαχίες που δεν θα πειράξουν την καρέκλα τους την18η Ιουνίου, μπαλώματα στις συνιστώσες τους, και εκβιασμούς για υπουργεία.
Δυστυχώς όλοι έπαιξαν θέατρο με μοναδικό σκοπό να έχουν κέρδος στις 17 Ιουνίου συμφωνώντας μόνο στο να αλλάξουν τον κ. Παπαδήμο με τον κ. Πικραμμένο.
Τα ΜΜΕ που λένε πως νοιάζονται για την πολιτική ανανέωση και την ανάδειξη πολιτικών με άποψη και εμπειρία, κατάφεραν να εκλέξουν ή να περισώσουν τους ανθρώπους του κομματικού σωλήνα,τους γόνους των τζακιών και όσους μπορούσαν να πληρώσουν το γυαλί ………
Την επόμενη των εκλογών απολαμβάνουν ακροαματικότητες με συγγραφείς που ξεκατινιάζονται σπρωχνόμενοι , και πολιτικά άσχετους ηθοποιούς των 17.000ψήφων βλέπε Χαικάλης, που αυτά εξέλεξαν με την καθημερινής προβολής τους.
Πάλι καλά, που ανακάλυψαν την σβάστικα !!!
Σήμερα παίζουν και πάλι το παιγνίδι των γκάλοπ !!!
Καθώς η Ελλάδα καταρρέει, η αγορά πεθαίνει, επενδύσεις ακυρώνονται οι λαοπλάνοι μας ετοιμάζουν οικονομική και πολιτική κόλαση που θα μας βουτήξουν αφού την βαφτίσουν …. που ότι όνομα και αν έχει θα είναι κόλαση.
Όλοι θα ψηθούν αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι. Η Ελλάδα αγγίζει τα όρια της… ο δρόμος που τραβάει είναι αδιέξοδο
Το ζητούμενο για την Ελλάδα στις 17 Ιουνίου είναι, ευρεία αξιόπιστη κυβέρνηση για σταθερότητα και ρεαλιστικό εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση για ανάπτυξη και προγραμματισμένο απεγκλωβισμό από την παράνοια – χρεοκοπία των μνημονίων. 

6 σχόλια

  1. «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, από τον οποίο ζήτησε, στο πλαίσιο του νόμου, να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διακριτικής ευχέρειας που διαθέτει, ώστε να μην απελαθεί ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκο Άγκο»

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΥ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ !

    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΩΜΟΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΑΦΗΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ.
    ΑΦΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ 1000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ 2000 ΦΟΡΟ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΠ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ 2012.

    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ Ή ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΤΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΥΡΕΛΗ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΟ...ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ!
    ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΣΑΣ!
    ΑΛΛΑ Η ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΩΡΑ...ΧΕΣΤΗΚΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΑΣ!
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΣΕ...ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΚΑΤΙ ΓΛΥΦΤΡΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΗ ΝΔ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρομοκρατία με φόρους που δεν θα επιβληθούν...
    Αφού θα τους.... καταργήσουν οι Τσιπραμμένοι !!!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Άρα γιατί χτυπιέσαι
    Παντού Λαμόγιο του ΠΑΣΟΚ
    που δεν πλήρωσες ΠΟΤΕ
    και ΤΙΠΟΤΕ στο Ελληνικό Κράτος

    παρά μόνο έτρωγες
    και ΕΚΛΕΒΕΣ του ΣΚΑΣΜΟΥ
    απο 10% - 100% ;
    --------------------------------------------------------------------
    ΠΑΝΤΩΣ: Την πού@@ισαν οι δανειολήπτες σε επιστροφή στη ΤΣΙΠΡΟ δραχμή.

    Μια πιθανή επιστροφή στη δραχμή μπορεί να σημάνει μεγάλες απώλειες για όσους έχουν πάρει στεγαστικά δάνεια, με τα επιτόκια να ξεπερνούν το 15% από 5-6% που βρίσκονται σήμερα στην χειρότερη περίπτωση.

    Σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν από τραπεζικούς κύκλους, και δημοσιεύονται σήμερα στα «ΝΕΑ», ζημιωμένοι θα είναι οι δανειολήπτες είτε τα δάνεια τους μετατραπούν σε δραχμές είτε παραμείνουν σε ευρώ είτε ακόμα κι αν έχουν λάβει δάνειο σε κάποιο σκληρό ξένο νόμισμα όπως το ελβετικό φράγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
    ΟΛΟΣ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ.ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΧΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΔ ΓΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ.ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΧΑΡΑΤΣΑ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΤΩΜΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΕΝΑ ΧΥΔΑΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ.ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ.ΨΟΦΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΒΑΡΗ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΛΗΣΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΝ Κ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση