GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμάζει δήλωση για την Κυριακή το βράδυ ο Αβραμόπουλος...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. Αμφίσημες δηλώσεις που έχουν αρχίσει να προκαλούν εκνευρισμό στη Συγγρού κάνει τις τελευταίες...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.

Αμφίσημες δηλώσεις που έχουν αρχίσει να προκαλούν εκνευρισμό στη Συγγρού κάνει τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος όμως -με τον αέρα της πρωτιάς στην Α' Αθηνών που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις- δεν πτοείται. Συνεχίζει έτσι να είναι ταυτόχρονα νομοταγής απέναντι στον Αντ. Σαμαρά, αλλά και να ανοίγει "παράθυρο" αφενός για κυβερνητική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και αφετέρου για να γίνει πρωθυπουργός ένα άλλο πρόσωπο. Είναι κοινό μυστικό μάλιστα ότι θέλει ο ίδιος να είναι πρωθυπουργός σε μαι τέτοια κυβέρνηση.
Αποκλειστικές πληροφορίες μου αναφέρουν πάντως και κάτι άλλο. Ανάλογα με το αποτέλεσμα (και ειδικότερα το ποσοστό της ΝΔ) ο Δ. Αβραμόπουλος ετοιμάζει από τώρα δήλωση για το βράδυ της Κυριακής. Κατά τις πληροφορίες, θα πρόκειται για δήλωση που θα ανοίγει θέματα...

17 σχόλια

  1. Τι να πει ; Ότι εκβίασε το Σαμαρά, μαζί με τους νεοφιλελεύθερους, να ψηφίσουν το μνημόνιο, και με αυτό το τρόπο γκρέμισαν σε ποσοστά τη ΝΔ, που αλλιώς θα έπιανε 40% ;
    Τι να πει ο κύριος άχρωμος και άοσμος ; Θα τολμήσει να μιλήσει ;
    Ας τα βλέπουν αυτά οι ψηφοφόροι στην Α' Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ .ΑΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.ΓΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΕΡΩΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡ'ΑΛΕΚΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΟΣ,Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΑ ΣΥΚΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ. Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαλακάαααααααααα
    Μ
    Α
    Λ
    Α
    Κ
    Α

    δαίδαλε του κώλου πασοκ

    άμα άρχισες να πίνεις κια να βαρέσεις
    ενέσεις μαστούρας απο τώρα
    ούτε θα προλάβεις να ψηφίσεις το ληγμένο Πασοκ σου

    ήδη

    Ν
    Ε
    Κ
    Ρ
    Ε...θεοΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σώσατε τον πλανήτη (λέμε!) και όχι τους Έλληνες! @#$@#$

    Μία κυβέρνηση, που κυβέρνησε(;) με σύνθημα την πράσινη ανάπτυξη, που έδωσε δισεκατομμύρια ευρώ για την προστασία του πολίτη από το διοξείδιο του άνθρακα (sic) και θυμήθηκε (ο κος Λοβέρδος δηλαδή) λίγες μέρες μόλις πριν τις εκλογές να ….
    δώσει μόλις λίγες χιλιάδες(;) ευρώ για την προστασία του πολίτη από το AIDS!

    Δηλαδή πόσο δύσκολο ήταν κε Παπανδρέου να κάνετε τους ελέγχους αυτούς στην ώρα τους;

    (Αλλά σας άφηνε το λεφτά υπάρχουν και η πράσινη ανάπτυξη.. να κάντε ελέγχους στα μπουρδέλα)..



    Και θέλετε και ψήφο την Κυριακή έτσι;
    Ανίκανοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πως λέει το Σύνταγμα ότι θα γίνει πρωθυπουργός ο Τσιπραμμένος... (λέμε και καμιά παπαριά...)

    Το Σύνταγμα (άρ. 37, παρ.1) ορίζει ότι εάν κανένα κόμμα δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει στον αρχηγό του κόμματος που διαθέτει τη σχετική πλειοψηφία διερευνητική εντολή για να διακριβωθεί η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης που θα απολαμβάνει τη συνεργασία της Βουλής.
    Εάν δεν διαπιστωθεί η δυνατότητα αυτή, ο ΠτΔ παρέχει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του δεύτερου κόμματος σε κοινοβουλευτική δύναμη και εάν δεν τελεσφορήσει και αυτή, ο ΠτΔ δίνει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του τρίτου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος.

    Κάθε διερευνητική εντολή διαρκεί τρεις ημέρες. Αν οι διερευνητικές εντολές δεν τελεσφορήσουν, ο ΠτΔ καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων και αν επιβεβαιωθεί η αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής, επιδιώκει τον σχηματισμό κυβέρνησης από όλα τα κόμματα της Βουλής, για τη διενέργεια εκλογών και σε περίπτωση αποτυχίας, αναθέτει στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου τον σχηματισμό κυβέρνησης, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, για να διενεργήσει εκλογές και διαλύει τη Βουλή.
    Ακόμη, όπως ορίζει το Σύνταγμα στο ίδιο άρθρο (ερμηνευτική δήλωση), στις διερευνητικές εντολές, αν κόμματα είναι ισοδύναμα σε βουλευτικές έδρες, προηγείται εκείνο που έλαβε περισσότερες ψήφους στις εκλογές.
    Νεοσχηματισμένο κόμμα με κοινοβουλευτική ομάδα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής, έπεται του παλαιότερου με τον ίδιο αριθμό εδρών.
    Στις δύο αυτές περιπτώσεις, δεν παρέχονται διερευνητικές εντολές σε περισσότερα από τέσσερα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αβραμόπουλε. Θέλω να εξηγήσεις κάποτε πως έκαναν πάρτι οι προμηθευτές στο Υγείας που ήσουν Υπουργός Τα φάρμακα όπως είπε ο κ. Λοβέρδος αγοράζονταν και 40 – 60 φορές ακριβότερα απ’ ότι πουλιόνταν στις πολιτισμένες χώρες γιατί ο τόπος μου κατακλέφτηκε από πρόστυχους και επειδή δεν τους ενοχοποίησε κανείς, ξεκίνησαν με τον Τσοχατζόπουλο να δούμε θα ακολουθήσει και άλλος κλέφτης ; Το παίζουν οι κλέφτες και αυθεντίες τιμιότητας !!!!!!!!
    Ακούστηκε, ….. παρέλαβε ο Κακλαμάνης ακολούθησες και εσύ στο Υγείας που το 2004 επί ΠΑ….ΣΟΚΚΚΚ οι δαπάνες ήταν 2,5 δις ευρώ για τα νοσοκομεία και το 2009 έφτασαν 5,4 δις.
    Εσει και ο Κακλαμάνης θα μας σώσεις ………
    Μεγάλε, φωστήρα ………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πριν απο λιγο ο Κουβελης μιλησε για συνεργασια με το Καμμενο!

    Αντε Καμμενε μαζι με τον Ψαριανο στον αγωνα!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και φυσικα το ξερει ολος ο κοσμος!!

    ΤΟ "γιαννης δαιδαλος" γεννηθηκε απο το κωλο της (υποτιθεται) μαμμας του..

    Πηγε για χεσιμο και αντι να χεσει .."γεννησε" αυτο το σκατο..


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. AN AYTO ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ.ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΓΕΡΟ ΜΥΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ .Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΑΜΕΝΟ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΑΒΡΑΜΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΗ...
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ.

    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ...
    17,5% ΤΟ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ!

    Από τη Δευτέρα 7 Μάη οι εξελίξεις στη ΝΔ θα είναι ραγδαίες.
    Το καζάνι βράζει.
    Σειρά στελεχών και πολλές τοπικές οργανώσεις κάνουν υπομονή μέχρι την Κυριακή.
    Ο Σαμαράς θα αμφισβητηθεί ανοιχτά από αρκετά στελέχη,ενώ ανεξέλεγκτη είναι η οργή για συγκεκριμένα μέλη της ηγετικής ομάδας.
    Πολλοί προεξοφλούσαν εδώ και καιρό ότι 'ο Πρόεδρος δεν βγάζει το '12'.
    Όμως ο δραστικός καταλύτης που ξεχειλίζει το ποτήρι στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς Κεντροδεξιάς παράταξης και δρομολογεί άμεσες εξελίξεις είναι η ορμητική ανάπτυξη
    των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,η οποία αποδίδεται ευθέως από στελέχη σε καταστροφικούς χειρισμούς τόσο του Σαμαρά όσο και 'της αυλής του'.
    'Από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος μετράμε 4 κόμματα στην Κεντροδεξιά.
    Κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα.
    Δεν πάει άλλο ο κατακερματισμός.
    Κοντεύουμε να γίνουμε ΠΟΛΑΝ',λένε χαρακτηριστικά.
    Αν μάλιστα,όπως δείχνουν ως σήμερα,
    Τετάρτη,τα πράγματα,η ΝΔ κινηθεί κάτω απ'τα επίπεδα του 20% και ελάχιστα πάνω απ'το μισό της εκλογικής επίδοσης του 2009 (περί το 17,5%),θεωρείται βέβαιο ότι οι διαδικασίες για αλλαγή ηγεσίας θα ξεκινήσουν άμεσα.
    Κάποιοι υποστηρίζουν δηκτικά ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησης της παράταξης,έστω και αργά,πρέπει να ενεργοποιηθεί...
    Σε κάθε περίπτωση,οι ραγδαίες μετεκλογικές εξελίξεις στη ΝΔ,όπως και στο ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζει ανάλογες εσωκομματικές συνθήκες,
    προσθέτουν ακόμη έναν αστάθμητο παράγοντα στο εντελώς ρευστό τοπίο στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση