GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλοι οι διάλογοι των αρχηγών για τον Αρσένη και τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό...

Δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα πρακτικά της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών το μεσημέρι της Τετάρτης. Σε αυτήν μετείχαν όλοι οι πολιτικοί α...

Δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα πρακτικά της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών το μεσημέρι της Τετάρτης. Σε αυτήν μετείχαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πλην του Ν. Μιχαλολιάκου με θέμα τον ορισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης για τη διενέργεια των εκλογών στις 17  Ιουνίου. Διαβάστε τα πρακτικά πατώντας
ΕΔΩ.

16 σχόλια

  1. Fund από τα νησιά keyman πήραν τα 324 εκατομμύρια Ευρώ του ομολόγου που πληρώθηλε..

    anti-ntp.net
    Συγκεκριμένο fund με την ονομασία dart (βέλος) που αγοράζει ομόλογα χρεοκοπημένων χωρών, είναι αυτό που πλήρωσε ο Παπαδήμος εχτές τα 325 εκατομμύρια Ευρώ!

    Στα νησιά keyman βρίσκεται παρακαλώ το συγκεκριμένο fund και παλαιά αγόραζε και ομόλογα της Αργεντινής (πριν χρεοκοπήσει!)

    Λάθος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και του ΤΣΙΠΡΑ και όλων τον αντίμνημονικών .. Αρχίζω να ΠΕΙΣΤΕΥΩ ότι ΚΆΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΆΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ...

    ΕΞΗΓΏ ..Πείσω από αυτό φανς που είχε το ομόλογο είμαι σίγουρος ότι κρύβονται πολιτικοί..

    κ. Τσίπρα επειδή κάποιοι διαβάσουν τα πρακτικά θα σου πω ο ιπποπόταμος Βενιζέλος σου έδωσε την ευκαιρία να δείξεις τα @@@@@ σου, σου είπε να μην πληρωθεί ξέρεις γιατί; ρε γαμώτο; ΓΙΑΤΙ!!..

    1}Η χώρα βρίσκετε σε αναγκαστικό PSI; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;...ΝΑΙ, ωραία άρα δεν υπάρχει κατάσταση χρεωκοπίας της ΧΩΡΑΣ αν δεν ΠΛΗΡΩΝΌΤΑΝ ..

    Αυτό το ΦΑΝΣ τι θα έπρεπε να κάνει; να πάει σε δικαστήριο, ας είναι και Αγγλικό αφού δεν δέχτηκε να μπει στο υποχρεωτικό PSI, όπως λένε οτι θα κάνουν και οι νόμιμοι Ελληνες ομολογιούχοι ..

    Θα περάσουν κάποια χρονιά και εκεί θα μαθαίναμε ποιοι το διαχειρίστηκαν ΑΛΛΑ και ποιοι είναι οι πραγματικοί δικαιούχοι, ΤΙ εξυπηρέτησε στην χωρά; με λίγα λόγια από που ξεκίνησε ποσά χέρια άλλαξε και έτσι ξετινάζουμε ολο το μίτο της ΑΡΙΑΔΝΗΣ ..

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΝΑ ΠΆΝΕ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ...Και τι κάνουν οι μέγα οικονομολόγοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α; ΤΑ ΞΎΝΟΥΝ ; ΈΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ..

    Να γιατί ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΤΟ ΠΛΉΡΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΉΡΟΥ , ΌΛΟ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΘΑ ΠΉΡΕ... Όσο ομόλογα πληρώνονται στο ακέραιο ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ PSI είναι βρωμιά ΑΠΟ πείσω ...

    ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΌΓΟΙ; ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α; η και των άλλων πατριωτικών κομμάτων; έχω δίκιο;;

    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΚΑ; ΤΟΥ ΣΚΑΪ; στον κύριο Μπαμπη , ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ; ... θέσετε τους το ερώτημα να γελασωμαι ΑΥΡΙΟ ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και φυσικα Χρυση Αυγη δαγκωτο..

    Και οταν με το καλο στηθουν τα ικριωματα και περασθει η θηλεια στο γαμημενο λαιμο τους...ας ερθουν το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ και το μαμουνι παπακωνσταντινου και λοιπα μπασταρδα σκυλια και ας γαυγιζουν οτι τα εγκληματα τους παραγραφτηκαν...

    Ας γαυγιζουν μεχρι το γαμημενο κουφαρι τους να κανει τον τελευταιο σπασμο...

    Κας ας ειναι αυτο το γαυγισμα, ο επιθανατιος ρογχος τους..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως επιβλήθηκε εξανδραποδισμός του ελληνικού λαού
    Του Δημήτρη Καζάκη
    Τι συμπέρασμα θα βγάζατε για μια χώρα, αν σας έλεγαν ότι ο πληθυσμός της φθίνει με ρυθμούς ανεξέλεγκτους; Το προφανές: Η χώρα αυτή και ο λαός της κινδυνεύει να σβήσει από τον χάρτη.
    Αυτό για παράδειγμα έχει συμβεί με τον πληθυσμό της Βουλγαρίας. Το 1985 ο πληθυσμός της χώρας αυτής ανερχόταν σε 8.948.649. Ήταν το αποτέλεσμα μιας ορμητικής πληθυσμιακής ανόδου της Βουλγαρίας από το 1946, πρωτοφανής για την ιστορία της χώρας, με βάση την οποία ο πληθυσμός αυξήθηκε σχεδόν κατά 2 εκατομμύρια. Και μετά ήρθε η καταστροφή. Η ανατροπή του καθεστώτος του υπαρκτού σοσιαλισμού και η κατάρρευση των κοινωνικών δομών που ακολούθησε, μαζί με την βίαιη προσαρμογή που επιβλήθηκε στην Βουλγαρία από το ΔΝΤ και τους άλλους παγκόσμιους οργανισμούς των αγορών, είχε σαν αποτέλεσμα μια πραγματική γενοκτονία. Το 2001 ο πληθυσμός της Βουλγαρίας κατέληξε να είναι 7.928.901, δηλαδή περίπου 1 εκατομμύριο λιγότεροι από την εποχή του υπαρκτού σοσιαλισμού. Ενώ το 2011 έφθασε στα 7.327.224. Οι προβλέψεις των ίδιων των Βουλγάρων είναι απογοητευτικές. Το 2020 ο πληθυσμός της χώρας θα βρίσκεται στα 6.950.436, ενώ το 2030 προβλέπεται να κατέβει στα 6.519.217. Με γενιές που χάνονται πριν καν γεννηθούν, πληρώνει ο Βουλγάρικος λαός το χαμηλότερο μεροκάματο στην Ευρώπη — κοντά στο κινέζικο — το άνοιγμα των αγορών και την ιδιωτικοποίηση των πάντων σε αναμονή ξένων επενδύσεων που παραμένουν όνειρο απατηλό. Όμως μπορούν να υπερηφανεύονται ότι έχουν το πιο βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα στην Ευρώπη. Και είναι λογικό μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των Βουλγάρων πεθαίνει πριν τα 65 και επομένως δεν δικαιούται ούτε καν την πενιχρή σύνταξη που προβλέπεται από αυτό το σύστημα.
    Ξέρουμε ότι ανάλογη κατάσταση βίωσαν όλες οι χώρες που πέρασαν την βίαιη προσαρμογή και “θεραπεία” του ΔΝΤ και των θεσμών της αγοράς.
    Μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα; Όποιος πιστεύει ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό, γελιέται. Συμβαίνει ήδη. Σύμφωνα με την απογραφή του 2001 ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας ανερχόταν σε 10.934.097, ενώ το 2011 ο μόνιμος πληθυσμός ανέρχεται στα 10.787.690. Μειώθηκε δηλαδή κατά 146.407. Κι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας μετά τον εμφύλιο. Γιατί συνέβη; Διότι γίναμε και σ’ αυτό τον τομέα Ευρωπαίοι. Η μακροχρόνια λιτότητα, η πίεση που ασκείται πανταχόθεν στην ελληνική οικογένεια, η ανυπαρξία κοινωνικής πρόνοιας για την μητρότητα και το παιδί, αλλά και η συστηματική κατεδάφιση του κοινωνικού ιστού κορύφωσαν την δημογραφική κρίση που βιώνει επί δυο δεκαετίες η ελληνική κοινωνία και οδήγησαν πλέον στην συρρίκνωση του πληθυσμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελλάδα από χώρα γερόντων άρχισε να μεταβάλλεται αργά και σταθερά σε χώρα όπου ο ελληνικός πληθυσμός τελεί υπό εξαφάνιση. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 1970 γεννιόντουσαν στην Ελλάδα 70,9 χιλιάδες πάνω από όσους πέθαιναν την ίδια χρονιά. Το 1980 γεννιόντουσαν 60,9 χιλιάδες περισσότεροι από όσους πέθαιναν την ίδια χρονιά. Ενώ από το 1984-85 το νούμερο αυτό αρχίζει να συρρικνώνεται δραματικά, φτάνοντας το 1990 μόλις τις 8,1 χιλιάδες γεννήσεις πάνω από τους θανάτους της ίδιας χρονιάς. Μετά το 1998 και κυρίως την δεκαετία του 2000 οι γεννήσεις έπαψαν πια να υπερβαίνουν σε αριθμό τους ετήσιους θανάτους, με αποτέλεσμα ο πληθυσμός της χώρας να αρχίζει να μειώνεται. Είναι σύμπτωση το γεγονός ότι από το 1984-85 αρχίζει ο νέος κύκλος πολιτικών προσαρμογής με λιτότητα διαρκείας και αφαίμαξη των νοικοκυριών;
    Το ίδιο φαινόμενο φαίνεται να επιβεβαιώνεται και με την μέση ηλικία της συζύγου και του συζύγου κατά τον γάμο. Η ιστορική τάση για την ελληνική οικογένεια ήταν από την δεκαετία του 1920 οι σύζυγοι να παντρεύονται για πρώτη φορά σε ηλικία λίγο πάνω από τα 28 για τον σύζυγο και γύρω στα 23-24 για την σύζυγο. Το πατρόν αυτό φαίνεται να διαφοροποιείται μετά την μεταπολίτευση, όπου σημειώνεται μείωση της μέσης ηλικίας της συζύγου και του συζύγου κατά 1 με 2 χρόνια. Μετά όμως το 1985 αρχίζει η ηλικιακή άνοδος. Κάθε χρόνο ιδίως μετά το 1990 η μέση ηλικία του συζύγου και της συζύγου κατά το γάμο αύξανε διαρκώς. Η αυξανόμενη πίεση στη νέα γενιά λόγω της ανεργίας και της αδυναμίας βιοπορισμού του νέου ζευγαριού, ακόμη και στην περίπτωση που δουλεύουν και οι δυο σύζυγοι, εξαναγκάζουν στην άνοδο της ηλικίας γάμου. Έτσι το 2000 έφτασε η μέση ηλικία του συζύγου να είναι στα 31 και της συζύγου λίγο πάνω από τα 27. Ενώ σήμερα η μέση ηλικία του συζύγου κινείται κοντά στα 33 και της συζύγου στα 29. Πίσω από αυτήν την εντυπωσιακή ηλικιακή άνοδο κρύβεται κυρίως η ανάγκη να έχουν αποκατασταθεί βιοποριστικά και οι δυο σύζυγοι πριν από τον γάμο. Πράγμα που όλα τα προηγούμενα χρόνια γινόταν κάθε χρόνο και πιο δύσκολο.
    Οι εξελίξεις αυτές, όπως είναι φυσικό επιδρούν δραστικά πάνω στις δυνατότητες τεκνοποίησης, οι οποίες όλα τα προηγούμενα χρόνια έβαιναν φθίνουσες.
    Αν όμως πιστεύετε ότι η τραγωδία της δημογραφικής συρρίκνωσης του ελληνικού πληθυσμού σταματά εδώ, αυταπατάστε. Τα νέα δεδομένα της φυσικής κίνησης του πληθυσμού τα δυο τελευταία χρόνια των μνημονίων και του καθεστώτος εκποίησης της χώρας μετατρέπουν την δημογραφική συρρίκνωση σε εθνοκάθαρση. Η δραστική μείωση των γεννήσεων σε σχέση με την έκρηξη των θανάτων ετήσια που συμβαίνει τα δυο τελευταία χρόνια δημιουργεί μια ζοφερή προοπτική. Σύμφωνα με τις πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις από 10.787.690 που ήταν σύμφωνα με την απογραφή του 2011 ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας, το 2021 εκτιμάται ότι θα έχει συρρικνωθεί σε 9.385.290, ενώ έως το 2031 θα έχει κατέβει στα 7.551.383. Με άλλα λόγια ο πληθυσμός της χώρας πρόκειται να συρρικνωθεί περισσότερο από 2 εκατομμύρια μέσα στα επόμενα 20 χρόνια.
    Η διάλυση της ιατροφαρμακευτικής, νοσηλευτικής και προνοιακής υποδομής του ελληνικού κράτους κάτω από τις επιταγές της τρόικας είναι απολύτως σίγουρο ότι θα επιδεινώσουν δραματικά την φυσική κίνηση του πληθυσμού σε πρωτόγνωρο βαθμό. Αν αυτό συνδυαστεί με την δραματική πτώση των συνθηκών διαβίωσης και βιοπορισμού ιδίως των νέων, τότε είναι σίγουρο ότι οι επόμενες γενιές των ελλήνων δεν πρόκειται ποτέ να γεννηθούν. Αν επίσης στην συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού προσθέσουμε και την διαφαινόμενη μετανάστευση των νέων κυρίως με ρυθμούς που φαίνεται να κινούνται κατ’ ελάχιστο ανάμεσα στις 15 με 20 χιλιάδες κατ’ έτος, τότε το άμεσο μέλλον φαίνεται ακόμη πιο ζοφερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να μιλάμε απλά για πολιτικές ταξικές και ταξικής εκμετάλλευσης που επιβάλλονται στην χώρα. Πρόκειται για ένα ολόκληρο σύστημα πολιτικών με στόχο τον εξανδραποδισμό ολόκληρου του πληθυσμού. Αν η μέση ηλικία της ελληνικής κοινωνίας ανεβαίνει χρόνο με το χρόνο, με την βάση της ηλικιακής πυραμίδας να συρρικνώνεται μέχρι εξαφανίσεως, τότε ποιος θα μείνει για να υπερασπιστεί αυτόν τον τόπο; Ποιος θα έχει μείνει για να τον αποκαλεί πατρίδα και να τον διεκδικεί για τα παιδιά του; Ποιος; Ο παππούς και η γιαγιά;
    Σε ολόκληρη την χώρα θα συμβεί ότι συνέβη και με τον αγροτικό πληθυσμό. Όταν οδήγησαν τον αγροτικό πληθυσμό να είναι μέσης ηλικίας 65 ετών, τότε θεώρησαν ότι είχαν το ελεύθερο να ανασκολοπίσουν ολόκληρη την ύπαιθρο και να την μετατρέψουν σε αντικείμενο κερδοσκοπίας της αγοράς ακινήτων. Ποιον θα φοβηθούν όταν έχουν να αντιμετωπίσουν 65ρηδες; Ποιον θα φοβηθούν όταν δεν θα υπάρχουν πια νέοι να υπερασπιστούν το παρών και το μέλλον αυτού του τόπου;
    Δημήτρης Καζάκης Από το Χωνί
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Το Βίντεο δείχνει τη γραμμή σύγκρουσης του παλαιού “συστήματος” με το νέο υπό εκκόλαψη. Βεβαίως δεν συμφωνούμε με όσα τώρα ξεκάθαρα υποστηρίζει ο Παπαδημιούλης, διότι αποτελούν εισήγηση σε εθνικό διχασμό. Σε αριστεροδεξιές τεχνητές διαχωριστικές γραμμές που διευκολύνουν την ολοκλήρωση της εθνοκάθαρσης, την οποία οραματίζονται απο παλιά οι αγγλοαμερικάνοι εχθροί της Ελλάδας. Πολύ πιθανόν δηλαδή να ειναι αυτή η μεταβατική “αριστερή” κατάσταση με τον Τσίπρα που θα μας βγάλει αναγκαστικά από την Ευρωπαϊκή Ενωση κι οχι μονον από το ευρω για να αναλάβουν πάλι απευθείας οι “σύμμαχοι” τα ηνία του “κράτους μας”. Ο μόνος λόγος να υποστηρίζει κανείς τώρα το νέο υπό δημιουργία σκηνικό είναι να πάρει ανάσα ο ελληνικός λαός. Να αυξηθεί το εισόδημα και να κοπάσει κάπως ο διωγμός των ελλήνων, αν και προβλέπεται σύντομα να πάρουν εντολες οι αγέρα-πατέρα “διεθνιστές” να στρέψουν τους αλλοδαπούς ενταντίον μας… Στην ουσία η “αριστερή” πολιτική πλατφόρμα του Σφύριζα, ευνοεί και τους δύο βασικούς διχασμούς που χρησιμοποιούνται για την συντελούμενη Εθνοκάθαρση. Και τον αριστεροδεξιό και τον “αντιρατσιστικό”. Πως να μην είναι ευχαριστημένοι οι “σύμμαχοι” από τέτοιο εύκολο πέρασμα στη δεύτερη φάση του αφανισμού των ελλήνων. Εξ’ ού και η προβολή του Τσιπρα και ως …σεξουαλικού ! ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το έργο του Βενιζέλου συνεχίζεται :
    - Μεγάλες επιβαρύνσεις από τις φορολογικές δηλώσεις, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ
    - Μεγάλες αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις ( ετοιμάστε υπογλώσσια για παππούδες και γιαγιάδες, σε 2-3 μέρες έρχονται )
    - Έλλειψη φαρμάκων και ιατρών,αφού από 23/05 θα πληρώνουμε όλοι τα φάρμακα !
    - Εκατοντάδες χιλιάδες λογαριασμοί της ΔΕΗ μένουν απλήρωτοι λόγω χαρατσιού, ενώ οι εφορίες αδυνατουν να εκκαθαρίσουν το χαράτσι σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν.
    - ο κόσμος συνεχώς ψάχνει για φτηνά προϊόντα, ενώ κανείς δεν κλείνει για διακοπές στα νησιά και σε τουριστικά μέρη, επειδή κάθε οικογένεια τρώει ότι έχει απομείνει για τα καθημερινά έξοδα. Και σε λίγο θα τρώει και από τα έτοιμα, για να πληρώνει τους φόρους του οικονομικού επιτελείου Βενιζέλου- Σαχινίδη-Π. Οικονόμου.
    Μέσα σε αυτό το χάος, στελέχη και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις εγκαταλείποντας το σάπιο κόμμα : κυρίως προς ΝΔ, Δημ. Αριστερά, Σύριζα και Ανεξάρτητους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΔΟΛ"-ιε ΨΥΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ???

    "ΣΚΑΪ"- ΑΛΑΦΟΥΖΕΕΕΕΕΕΕΕ???

    "ΠΗΓΑΣΕ"- ΜΠΟΜΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ,

    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΗΗΗΣ!!!

    ΒΑΡΩΝΟΙ???

    ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΖΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ???

    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ?????

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ 40%!!!!!

    ΟΣΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ,

    ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, (ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ),

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΜΕΜΑ...

    ΟΣΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣΑΚΟΥΛΟ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ,

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΟΪΜΠΛΕ, ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!!

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ... ΖΩΑ!!!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλέπω τώρα τον Σαμαρά στην τηλεόραση να μιλάει στην Κ.Ο. της ΝΔ και αναρωτιέμαι...
    Βρε παιδιά, μ' αυτόν θα πάμε πάλι σε εκλογές;
    Με αυτόν τον παλαιοκομματισμό, με αυτόν τον ξύλινο λόγο;
    Ο άνθρωπος είναι η προσωποποίηση του παλαιοκομματισμού και των πελατειακών σχέσεων...
    Είναι αχώνευτος από τον λαό... πώς να το κάνουμε...
    Ακόμη κι αν έρθει στη ΝΔ η Ντόρα ή ο Καρατζαφέρης, αυτό δεν αλλάζει την εικόνα για το κόμμα στα μάτια του κόσμου.
    Να μην ξεχνάμε ότι προσέρχονται οι "χαμένοι". Αυτοί που δεν έπιασαν ούτε καν το 3%.
    Ένας ολοφάνερος καιροσκοπισμός και από τις δυό πλευρές...
    Αυτό το βλέπει ο κόσμος και δεν μπορεί να τον συγκινήσει...
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. α εγκλήματα του οικονομικού επιτελείου των κ. Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλου, Σαχινίδη, Π. Οικονόμου, Κουτρουμάνη, συνεχίζονται αυτές τις μέρες.

    1 ) Τα πρώτα εκκαθαριστικά δείχνουν ότι 6 στα 10 πληρώνουν μεγάλους φόρους ( ενώ μειώθηκαν τα εισοδήματά τους ) λόγω μείωσης του αφορολόγητου και του τριπλασιασμού των τεκμηρίων ! Μόνο 1 στα 10 παίρνει ψίχουλα επιστροφής φόρου !
    2) Έρχονται σιγά σιγά οι αναδρομικές μειώσεις στα 2 εκ. συνταξιούχους από αρχές Γενάρη και επικρατεί πανικός για το αν θα έχουν να αγοράσουν τα φαρμακα, τα οποία κόβονται από 23 Μαίου, γιατί η κυβέρνηση Παπαδήμου- Βενιζέλου έχει κηρύξει στάση πληρωμών στα οφειλόμενα του κράτους προς γιατρούς, φαρμακοποιούς και Έλληνες πολίτες.
    3) Οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ, ελέω χαρατσιού, ξεπερνούν το 1.000.000 και αυξάνονται καθημερινά, αφού οι εφορίες δεν μπορούν να ελέγξουν τις χιλιάδες αιτήσεις. Αλλά και εκεί, το ΑΝΗΘΙΚΟ επιτελείο Βενιζέλου- Σαχινίδη έχει βάλει εξοντωτικούς όρους, ώστε να πληρώνουν χαράτσι για τη ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ όλοι σχεδόν οι Έλληνες, και μάλιστα αβάσταχτο, λόγω ανεργίας και μεγάλης μείωσης των μισθών και των συντάξεων.
    4) Ταυτόχρονα ο κόσμος αποσύρει τις καταθέσεις του για να πληρώνει λογαριασμούς, χαράτσια, φόρους, έκτακτες εισφορές, ενώ θα στείλει το επιτελείο του Βενιζέλου και το ΕΤΑΚ και το ΦΑΠ προηγούμενων χρόνων, βυθίζοντας σε τέλμα την αγορά ακινήτων, και σε απελπισία όλους τους Έλληνες.
    5) Με το πρόγραμμα του Βενιζέλου- Σαχινίδη προβλέπεται νέοι φόροι σε αγροτεμάχια, οικόπεδα, ενοίκια και τόκους καταθέσεων, διπλασιασμός των αντικειμενικών αξιών, νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και εφάπαξ, πράγματα που θα εξαθλιώσουν τους Έλληνες ακόμα περισσότερο.

    Είναι γεγονός, ότι η πολιτική Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου- Σαχινίδη περνάει "θηλιά" στο λαιμό των Ελλήνων, ακόμα και των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική, τους επόμενους μήνες θα έχουμε άλλους 500.000 άνεργους,ο κόσμος θα αρχίσει να ξεπουλάει τα σπίτια του και τα αυτοκίνητά του, και δεν θα μπορεί να πληρώνει τους βασικούς λογαριασμούς, θα πατώσει ο εσωτερικος τουρισμός, θα πτωχεύσουν ναυτιλιακές, αεροπορικές εταιρίες, θα πέσει κι άλλο η κατανάλωση πετρελαίου- βενζίνης και θα νεκρώσει η αγορά. Από την άλλη υπάρχει ένα νεφελώδες οικονομικό πρόγραμμα του σύριζα.
    Με βάση αυτά τα δεδομένα όλες οι φιλοευρωπαϊκές ψήφοι ( από δεξιά μέχρι αριστερά ) θα κινηθούν μαζικά προς τη Νέα Δημοκρατία, ενώ οι σώφρονες αντιμνημονιακοί θα κινηθούν προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Δημ. Αριστερά.

    Οι ειδήσεις σε τίτλους από διάφορα μπλογκ :

    - Σε σκοτσέζικο ντους αποδεικνύεται για τους Έλληνες φορολογουμένους η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φέτος. Το μειωμένο αφορολόγητο, τα κατά πολύ υψηλότερα τεκμήρια...η δυσανάλογα μικρότερη παρακράτηση φόρου μέσα στο 2011, οι αλλαγές στις αποδείξεις και οι μειώσεις στις φοροαπαλλαγές έκαναν τα πρώτα 40.000 εκκαθαριστικά, που ήδη εκδόθηκαν από το ΚΕΠΥΟ προς όσους τόλμησαν ήδη να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση ηλεκτρονικά, κάτι παραπάνω από τσουχτερά:6 στα 10 είναι χρεωστικά, με μέσο φόρο κοντά στα 1.350 ευρώ, ενώ
    μόλις 1 στα 10 είναι πιστωτικό, με μέση επιστροφή φόρου περί τα 800 ευρώ.Είναι χαρακτηριστικό ότι ο λόγος του καταβλητέου φόρου προς τις επιστροφές είναι στο 9 προς 1 (32 εκατομμύρια ευρώ προς 3,5 εκατομμύρια).

    -Πέταξαν από τις ελληνικές τράπεζες 2 δις ευρώ, από καταθετικούς λογαριασμούς από την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι προχθές.

    -Πτωτικές τάσεις επικρατούν και σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς παραμένει η πολιτική αβεβαιότητα στη χώρα έναν μήνα πριν από τη νέα εκλογική αναμέτρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ Ν.Δ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ! ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ 1.000.000 ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΝΩ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΥΦΕΣΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ, ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ.

    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ 3-4 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΙ, ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ Ν.Δ.

    Η ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ 2-3% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ.

    Η Χ.Α, ΤΟ ΛΑΟΣ, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ 8/10 ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΙΔΕΩΝ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΆΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΔΗΣΥ, ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 11- ΕΩΣ 120 ΕΔΡΕΣ, ΑΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ "ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ" ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΟΛ-ιε ΨΥΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ???

    ΣΚΑΪ- ΑΛΑΦΟΥΖΕΕΕΕΕΕΕΕ???

    ΠΗΓΑΣΕ- ΜΠΟΜΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ,

    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΗΗΗΣ!!!

    ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΩΝΟΙ???

    ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΖΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ???

    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ?????

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ 40%!!!!!

    ΟΣΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ,

    ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, (ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ),

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ...

    ΟΣΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣΑΚΟΥΛΟ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ,

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΟΪΜΠΛΕ, ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!!

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτά παθαίνεις όταν βάζεις για υπουργό οικονομικών έναν δικηγόρο ( Βενιζέλο ) που δεν ξέρει από ανάπτυξη, αλλά μόνο από λόγια του αέρα.
    Κατέστρεψε την Ελλάδα, κατέστρεψε τους Έλληνες, που , ακόμα και τώρα, πληρώνουν με αίμα τις αλλοπρόσαλλες οικονομικές του πρακτικές.

    Σας τα λέγαμε ότι θα μειώσει κι άλλο μισθούς και συντάξεις, ότι θα μεγαλώσει η ύφεση και η ανεργία, και το χειρότερο ολο το καλοκαίρι, αντί για μπάνια, θα κάνετε μπάνιο στους φόρους.

    Και σκοπεύει να πάει στα ύψη και το πετρέλαιο θέρμανσης και το φυσικό αέριο ! Και να βάλει κι άλλους φόρους στα οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια και τόκους καταθέσεων.
    Οι άνθρωποι ( Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Σαχινίδης ) είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, γι' αυτό και σήμερα, ακόμα και το 13,1% που τους ψήφισε, τους εγκαταλείπει άρον άρον, προς Νέα Δημοκρατία και Δημ. Αριστερά και Ανεξάρτητους Έλληνες. Παίρνουν τα εκκαθαριστικά και παθαίνουν σοκ, βλέπουν τις συντάξεις και τους πάνε στα νοσοκομεία με λιποθυμικές τάσεις, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια και οι δήμοι δεν έχουν λεφτά, κομμένα και τα φάρμακα από 23/05. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η

    Ψ
    Ω
    Λ
    Ο

    β
    α
    ρ
    ι
    ο
    π
    ο
    υ
    λ
    ο

    σε χτύπησε ΕΣΕΝΑ

    μ
    υ
    α
    λ
    ο
    χ
    υ
    μ
    ε
    ν
    ε ...!!!!

    Μ
    Α
    Σ
    Τ
    Ο
    Υ
    Ρ
    Ω
    γ
    α
    μ
    η
    μ
    έ
    ν
    ε......ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ

    ΤΟΥ

    Π
    Α
    Σ+
    Ο
    Κ
    ....ληγμένε !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου και η πανικόβλητη απόσυρση καταθέσεων, όπως αναγράφουν όλα τα ειδησεογραφικά σαιτ, που θα οδηγήσουν ;
    Μήπως η Ελλάδα θα φτάσει σε κραχ, πριν τις εκλογές, με ευθύνη όσων δεν βοήθησαν τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης για την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, δηλαδή του κ. Τσίπρα ;

    Φυσικά, τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση αυτή έχει οι πρώην υπουργός Οικονομικών Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος και Σαχινίδης, που μαζεύουν όλα τα λεφτά των Ελλήνων σε χαράτσια, φόρους, με ταυτόχρονες οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων, και με την σφαγή των ατομικών συντάξεων ! Αυτοί όλοι πρέπει να τιμωρηθούν στις επόμενες εκλογές και η νέα κυβέρνηση ( αν δεν έχει καταρρεύσει ως τότε η χώρα ) να πάει σε άμεση αναδιαπραγμάτευση των στόχων του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αλέξης Τσίπρας στο BBC:

    Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

    «Η ευρωπαϊκή ηγεσία και ιδίως η κυρία Μέρκελ πρέπει να σταματήσουν να παίζουν πόκερ με τις ζωές των ανθρώπων» δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας στο BBC, τονίζοντας ότι εάν «η ασθένεια της λιτότητας καταστρέψει την Ελλάδα, θα εξαπλωθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη».

    Το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο αναφέρει στην ηλεκτρονική του έκδοση ότι ο ηγέτης του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ -που μπορεί να έλθει στην πρώτη θέση στις εκλογές της 17ης Ιουνίου- επιτίθεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Γερμανία, την ώρα που γίνονται αναλήψεις εκατομμυρίων ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες.

    Μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει ότι οι τράπεζες -στην Ισπανία, την Ιταλία, καθώς και την Ελλάδα- κερδίζουν σε βάρος χιλιάδων Ευρωπαίων που έχουν εγκαταλειφθεί στη φτώχεια και τις δυστυχίες.

    «Συνεπώς, η ευρωπαϊκή ηγεσία και ειδικά η κυρία Μέρκελ πρέπει να σταματήσουν να παίζουν πόκερ με τις ζωές των ανθρώπων» λέει ο κ. Τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ»
    τού... ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...!!!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο Υπ. Πρωθυπουργός της Ελλάδος
    - ο Αλέξης καλέ του Συριζα -,
    πού στο εσωτερικό και γιά εσωτερική κατανάλωση ωρύεται γιά την κατάργηση τού Μνημονίου στέλνει στα αφεντικά της Ε.Ε. επιστολή υποταγής στούς όρους του Μνημονίου...

    Στην επιστολή του δεν υπάρχει καν η λέξη «κατάργηση» του Μνημονίου την οποίαν έχει αντικαταστήσει με την «αναθεώρηση».

    Τό κείμενο της επιστολής:
    ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΖΟΖΕ ΜΑΝΟΥΕΛ ΜΠΑΡΟΖΟ
    ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΙ
    ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ
    Κοινοποίηση: ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ EUROGROUP ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ
    Αθήνα, Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

    Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
    Σας στέλνω αυτή την επιστολή μετά την παράδοση της διερευνητικής εντολής που ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας έδωσε σε μένα, ώστε να διακριβώσω τη δυνατότητα σχηματισμού Κυβέρνησης που να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με το Σύνταγμά μας.
    Η επιστολή αυτή ακολουθεί προηγούμενη, που είχα αποστείλει στις 21 Φεβρουάριου.
    Η ψήφος του ελληνικού λαού την Κυριακή 6 του Μαΐου απονομιμοποιεί πολιτικά το Μνημόνιο Συνεννόησης/Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής το οποίο συνυπέγραψαν η προηγούμενη κυβέρνηση Παπαδήμου και οι αρχηγοί των δύο πολιτικών κομμάτων που είχαν εγγυηθεί την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης εκείνης. Και τα δύο αυτά κόμματα κατέγραψαν απώλεια, περίπου, 3,5 εκατομμύριων ψήφων, αθροίζοντας ποσοστό 33,5% των συνολικών ψήφων.
    Παρακαλούμε σημειώστε ότι, πριν από αυτό, το Μνημόνιο Συνεννόησης / ΜΟΧΠ είχε ήδη απονομιμοποιηθεί όσον αφορά την οικονομική αποτελεσματικότητά του. Αλλά δεν είναι μόνο ότι το Μνημόνιο Συνεννόησης / ΜΟΧΠ απέτυχε στην επίτευξη των ίδιων του των στόχων.
    Είναι, επίσης, ότι έχει αποτύχει να αντιμετωπίσει τις δομικές ανισορροπίες και ανισότητες της ελληνικής οικονομίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ επεσήμαινε όλα τα τελευταία χρόνια τις ενδογενείς αδυναμίες της οικονομίας.
    Όλες οι κυβερνήσεις, που συνεργάζονται στενά με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αγνόησαν τις προτάσεις μας για συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις.
    Παρακαλούμε σημειώστε επίσης ότι, εξαιτίας των πολιτικών του Μνημονίου Συνεννόησης/ ΜΟΧΠ, η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα σε καιρό ειρήνης η οποία το 2012 διανύει το πέμπτο διαδοχικό έτος βαθιάς ύφεσης. Επιπλέον, το πρόγραμμα Ανταλλαγής Ομολόγων (PSI) έχει αποτύχει να διασφαλίσει με αξιόπιστο τρόπο τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του αυξανόμενου δημόσιου χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ της Ελλάδας. Η λιτότητα δε μπορεί με κανένα τρόπο να είναι η θεραπεία στην ύφεση. Είναι λοιπόν επιτακτική η άμεση, κοινωνικά δίκαιη, αντιστροφή της καθοδικής τάσης της οικονομίας μας.
    Πρέπει επειγόντως να διασφαλίσουμε την οικονομική και κοινωνική σταθερότητα στη χώρα μας. Για το σκοπό αυτό, οφείλουμε να αναλάβουμε κάθε δυνατή πολιτική πρωτοβουλία προκειμένου να αντιστρέψουμε τη λιτότητα και την ύφεση. Γιατί πέραν της έλλειψης δημοκρατικής νομιμοποίησης, η συνέχεια της εφαρμογής του προγράμματος εσωτερικής υποτίμησης οδηγεί την οικονομία στην καταστροφή, χωρίς να δημιουργεί προϋποθέσεις ανάκαμψης. Η εσωτερική υποτίμηση τείνει να οδηγήσει σε κρίση ανθρωπιστική.
    Συνεπώς οφείλουμε να επανεξετάσουμε ολόκληρο το πλαίσιο της υπάρχουσας στρατηγικής, δεδομένου ότι δεν απειλεί μόνο την κοινωνική συνοχή και τη σταθερότητα στην Ελλάδα, αλλά αποτελεί και πηγή αστάθειας για την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.
    Το κοινό μέλλον των ευρωπαϊκών λαών βρίσκεται υπό την απειλή αυτών των καταστροφικών επιλογών. Είναι βαθιά η πίστη μας ότι το πρόβλημα της κρίσης είναι ευρωπαϊκό, και άρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο πρέπει να βρεθεί η λύση.

    Με τιμή,
    Αλέξης Τσίπρας
    Πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ
    Αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς


    Ο «ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ» ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
    ΣΤΗΝ.........ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση