GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η διπλωματική δεξιότητα του Α. Τσίπρα μπορεί να παρομοιαστεί σαν...

Χειρούργου με  αλυσοπρίονο  , καρδιολόγου με καλέμι , ζωγράφου με  ρολό  !!! Αν πρίν ακόμα εκπροσωπήσει επίσημα την χώρα (αν του αναθ...

Χειρούργου με αλυσοπρίονο , καρδιολόγου με καλέμι , ζωγράφου με ρολό !!!
Αν πρίν ακόμα εκπροσωπήσει επίσημα την χώρα (αν του αναθέσει τελικά ο Ελληνικός Λαός την εκπροσώπηση του από τον κ. Τσίπρα στις εκλογές του Ιουνίου) στο ΠΡΩΤΟ ταξίδι του στον ΜΟΝΟΔΙΚΟ σύμμαχο λαό (τους Γάλλους) που έχουμε αυτή την στιγμή στην Ευρώπη , καταφέρνει να προσβάλει / προκαλέσει τον πρό ολίγων ημερών εκλεγμένο ηγέτη υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
Δεν θα πρέπει να εξετάσουμε αν έχει δίκιο η όχι ο Α. Τσίπρας αλλά θα πρέπει με ψυχραιμία να εξετάσουμε ΑΝ η Ελλάδα με την δήλωση του αυτή κέρδισε κάτι η έχασε κάτι...


Οι περισσότεροι πάντως αναλυτές θεωρούν ότι η δήλωση του αυτή ήταν τουλάχιστον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ και  ATYXHΣ...
Και μήν νομιστεί ότι μόνο στην Ελλάδα καταλήγουν σε αυτό το συμπέρασμα οι πολιτικοί σχολιαστές...
Τα Γαλλικά ΜΜΕ τον συγκρίνουν με τον Γάλλο ΜΕΛΑΝΣΟΝ , κάτι που μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα τιμητικό...

12 σχόλια

  1. Ισχυρό σοκ θα υποστούν φέτος περίπου 4,2 εκατομμύρια φορολογούμενοι με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα όταν θα παραλάβουν τα εκκαθαριστικά σημειώματα φόρου εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους, τα οποία θα προκύψουν από τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα του 2011. Μισθωτοί και συνταξιούχοι που υπέστησαν απώλειες έως και 30% στα εισοδήματά τους κατά τη διάρκεια του 2011 (λόγω των αλλεπάλληλων περικοπών που τους επέβαλαν η…
    κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η Τρόικα) θα κληθούν να πληρώσουν έως και 6 φορές υψηλότερα ποσά φόρων από αυτά που πλήρωσαν πέρυσι! Ακόμη χειρότερα θα είναι τα πράγματα για όσους τα εισοδήματα του 2011 είναι στα ίδια επίπεδα με τα εισοδήματα του 2010.


    Στο… απόσπασμα Οπως προκύπτει από αναλυτικά παραδείγματα που παραθέτει σήμερα ο «Ε.Τ.»:


    * Μισθωτοί, τρίτεκνοι και πολύτεκνοι με μεσαία εισοδήματα θα κληθούν να καταβάλουν φόρους αυξημένους έως και 522%, παρά το γεγονός ότι τα ετήσια εισοδήματα του έτους 2011 υπέστησαν πρωτοφανείς μειώσεις που φθάνουν το 30%!


    * Χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι που μέχρι πέρυσι δεν πλήρωναν καθόλου φόρο επειδή τα ετήσια εισοδήματά τους ήταν μικρότερα του παλαιού αφορολογήτου ορίου των 12.000 ευρώ θα κληθούν φέτος για πρώτη φορά, με τα νέα εκκαθαριστικά, να καταβάλουν τριψήφια ή ακόμη και τετραψήφια ποσά φόρου εισοδήματος και ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης!



    Εργο Βενιζέλου
    Ολες αυτές οι αναμενόμενες δυσμενέστατες εξελίξεις θα οφείλονται στην εφαρμογή των επαχθών φοροεισπρακτικών μέτρων που νομοθέτησε στο δεύτερο εξάμηνο του 2011 ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλος. Τα μέτρα αυτά προβλέπουν:


    * Μείωση του βασικού αφορολόγητου ορίου από τις 12.000 στις 5.000 ευρώ.
    * Δυσμενέστερο σύστημα υπολογισμού της αξίας των αποδείξεων λιανικής πώλησης και παροχής υπηρεσιών που κατοχυρώνουν το αφορολόγητο όριο. Για να κατοχυρωθεί το μειωμένο στις 5.000 ευρώ αφορολόγητο όριο πρέπει να συγκεντρωθούν αποδείξεις αξίας ίσης με το 25% του μεγαλύτερου ποσού μεταξύ του πραγματικού και του τεκμαρτού ετήσιου ατομικού εισοδήματος, όποιο κι αν είναι το ύψος του.
    * Μειώσεις έως και 10.000 ευρώ στα πρόσθετα αφορολόγητα ποσά για τριτέκνους και πολυτέκνους. Το συνολικό αφορολόγητο όριο εισοδήματος για κάθε τρίτεκνο φορολογούμενο μειώθηκε από τις 23.500 στις 12.000 ευρώ, ενώ για κάθε φορολογούμενο με 4 τέκνα το συνολικό αφορολόγητο περιορίστηκε από τις 25.000 στις 15.000 ευρώ!
    * Αυξήσεις στα τεκμήρια διαβίωσης για κατοικίες και Ι.Χ. αυτοκίνητα κατά 33% έως και 70%.
    * Περικοπή των εκπτώσεων δαπανών από το φόρο εισοδήματος. Οι ετήσιες δαπάνες για ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, νοσήλια, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα ζωής, ασφαλιστικές εισφορές προς τον ΟΑΕΕ και τόκους στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας εκπίπτουν πλέον κατά ποσοστό 10% από το φόρο εισοδήματος αντί 20% που εξέπιπταν μέχρι πέρυσι.
    * Αύξηση των φορολογικών συντελεστών για τα χαμηλά και τα μεσαία εισοδήματα! Ο συντελεστής φόρου στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 5.000 έως τις 12.000 ευρώ ανέρχεται πλέον σε 10%, ενώ μέχρι πέρυσι το τμήμα αυτό του εισοδήματος ήταν αφορολόγητο. Εξάλλου στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 16.000 έως τις 22.000 ευρώ ο συντελεστής φόρου αυξήθηκε από 24% σε 25%, ενώ στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 26.000 έως τις 32.000 ευρώ ο φόρος αυξήθηκε από 32% σε 35%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ,
    ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ , ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Guardian:

    Αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ, η ευημερία της Γερμανίας θα χαθεί

    Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο η βρετανική εφημερίδα Guardian κάνει λόγο για την εξάρτηση της Γερμανίας από τις »μικρότερες» οικονομίες της Ευρώπης, όπως της Ελλάδας.

    «Αν Ελλάδα φύγει από το ευρώ η ευημερία της Γερμανίας… πάει περίπατο», γράφει η Guardian εξηγώντας ότι αν οι »αιχμάλωτες» οικονομίες φύγουν από το ευρώ δεν θα μπορούν να κάνουν εισαγωγές όπως σήμερα, ένα βαρύ πλήγμα για την Γερμανία και τις εξαγωγές της.

    Με σκληρά λόγια μιλά για την »αποτυχημένη» πολιτική των Μερκοζί μέχρι σήμερα στην Ευρώπη καταλήγοντας ότι: «Η Γερμανία την τελευταία δεκαετία έχει αποκομίσει ήσυχα από τη συμμετοχή της στο ενιαίο νόμισμα οικονομικά μερίσματα και θα πρέπει τώρα να αποφασίσει αν είναι διατεθειμένη να πληρώσει φόρο αλληλεγγύης σε κλίμακα-ευρώ».

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΨΗΦΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΚΑΛΑ ;
    ΡΕ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩ ΤΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μας πούνε οι του σφύριζα ποιά είναι η πολιτική τους απέναντι:
    Στους εγκληματίες λαθρομετανάστες, στις αλλοδαπές πουτάνες, στις ντόπιες οροθετικές πόρνες, στους αλλοδαπούς λαθρέμπορους, μικρέμπορους, πρεζέμπορους, σωματέμπορους, στους αναρχικούς καταστροφείς και εμπρηστές, στους αναρχικούς απαλλοτριωτές, στους αναρχικούς ληστές τραπεζών, στις συμμορίες των Εξαρχείων,
    Ποιά η πολιτική τους απέναντι στους πρεζάκηδες, τους Μπάφους, τα ελαφριά ναρκωτικά, τους ναρκομανείς, τους αλλοδαπούς φορείς μεταδοτικών ασθενειών.
    Τα άλλα για το κακό κεφάλαιο τα εμπεδώσαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μαλακες, δηθεν σχολιαστες γραψτε τιποτα καινουργιο, ολο τα ιδια και τα ιδια. Φαινεται οτι ειστε υπαλληλοι κομματωνκαι πληρωνεστε με καθε αρθρο που δηθεν σχολιαζετε. Και εδω τεμπεληδες.
    Ενα πραγμα να ξερετε, σας εχουμε βαρεθει. Τιγανπκεφαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΖΩΝ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙ ΤΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναρωτιέμαι άν εστω και σαν φευγαλέος προβληματισμός πέρασε απο το μυαλό όλων αυτων των καθαρματων που κυβερνησαν την Ελλαδα από καίριες θέσεις πόσο κακό έχουν κάνει σε αυτό τον τόπο.

    Διαβάζω τα μετρα του φορολογικού που εισηγηθηκε και δια εκβιασμού ψηφιστηκε το νομοσχεδιο που ακομα και απο τον ανεργο που κοιμαται στα παγκακια ζηταει να πληρωσει φόρο 120 ευρω αυτο το ιδρωμενο και βρωμερο κοιτος που ακούει στο όνομα ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ υποστηρίζοντας ακόμα οτι έσωσε την χωρα τόσο βρωμερο γουρούνι είναι.

    Ακούω και τον ΣΑΜΑΡΑ που συνεπραξε στο εγκλημα με προσωπικη του υπογραφή και συγκυβερνηση να λέει έσωσε και αυτος την χώρα.

    Το ερώτημα που προκύπτει είναι από ποιούς; έσωσαν την χώρα; ποιος την έφερε στο σημείο να χρειάζεται σώσιμο; ποιος διαχειρίστηκε το μελλον και την μοίρα της; ποιος οδηγηθηκε στην δικαίοσυνη ως υπαίτιος αυτης της καταστασης;

    Σε ενα λαό που εχουν γεμίσει με ψεμματα κλεψιές και απάτες σημερα εξακολουθούν να τον κοροιδεύουν με τον χειρότερο τρόπο.

    Δεν ξέρω αν ο Τσίπρας είναι η προοπτική για αυτη την χώρα στην κατασταση που βρίσκεται, εκείνο που ειμαι σιγουρος είναι οτι τα δυο κομματα που εγκληματισαν ειναι οτι πιο σαπιο και διεφθαρμένο υπαρχει σε αυτο τον τόπο.

    Το χειρότερο δε, ότι υπαρχουν ακομα Ελληνες που στηριζουν αυτη την βρωμερη δυσωδια που αποπνέουν αυτες οι δύο χωματερες.

    Ας μιλήσει η νεολαία γιατι την δικη της ζωή πλέον έχουν βαλει ως αντιτιμο στην ανυπαρξια και στην καταστροφή, εμάς τους μεγαλύτερους μας εχουν ήδη νεκρους και αχρηστους.
    Επιτελους η δικαιοσύνη πρεπει να παρει το σπαθι στα χερια της γιατι αν και τυφλή κανει τα στραβα ματια σε ειδεχθη εγκληματα κατα ΤΟΥ λαού και της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψηφιστε Συριζα να ελληνοποιηθουν γρηγορα, αμεσα και με συνοπτικες
    διαδιακασιες Εκατομμυρια Λαθρομεναστες και όποιος ξενος παταει το ποδι του στην Ελλαδα.

    Οι Ελληνες θα γινουμε μειοψηφια με μαθηματικη ακριβεια και επιστροφη
    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    Ενημερωθειτε τι ειναι το συριζα γιατι δεν ειναι ακριβως αυτο που σας παρουσιαζουν τα ΜΜΕ, τα οποια διαφημιζουν το συριζα απο το πρωι μεχρι το βραδυ εδω και χρονια, γιατι εξυπηρετει τα συμφεροντα της "πολυπολυτισμικοτητας".


    Άντε και υπουργοί στην περιοχή πρώην Ελλάδας.
    Παράρτημα Βενεζουέλας !!

    Ποιοι είναι οι 19 που αποτελούν την Διοικούσα Επιτροπή του κωλοχανείου ΣΥΡΙΖΑ..

    Πρόεδρός της ο Αλέξης και άλλοι 18 γύρω από το τραπέζι.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ποιοι όμως είναι αυτοί;
    1) Φυσικά, ο Αλέξης Τρίπρας συστάσεις δεν χρειάζεται.
    Ανδρώθηκε μέσα στον ΣΥΝ, ανέλαβε την προεδρία του, κόντεψε να τινάξει το κόμμα στον αέρα και σήμερα κάνει την Ευρώπη να… τρέμει.

    2) Συστάσεις φυσικά δεν χρειάζεται ούτε ο Μανώλης Γλέζος. Επίσημα εκφράζει τους Ενεργούς Πολίτες. Επί της ουσίας είναι το μυαλό του, μόνος του και η ιστορία του. Λειτούργησε ως σύμβολο συσπείρωσης και ο ρόλος του ήταν καταλυτικός στη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο επαναστατικός όμως χαρακτήρας του κάνει πολλούς να κρατούν την ανάσα τους, όταν εκείνος ανοίγει το στόμα του.

    3) Νικόλας Μανιός. Και επίσημα και ανεπίσημα ανένταχτος. Τόσο ανένταχτος που είναι ο Νο1 στις επιλογές των αναρχικών. Ανήκει στον εαυτό του και την επιστήμη του (γιατρός), ενώ προέρχεται από τον υπερεπαναστατικό χώρο της Αριστεράς.

    4) Από τη ΔΕΑ προέρχεται ο Αντώνης Νταβανέλλος. Δημοσιογράφος στο επάγγελμα, είναι μία από τις τρεις αιτίες (οι άλλες δύο ακούν στο όνομα ΡΟΖΑ και ΚΟΕ) που ο Φώτης Κουβέλης και τα στελέχη που στη συνέχεια συγκρότησαν τη Δημοκρατική Αριστερά και πήραν των ομματιών τους από την πλατεία Κουμουνδούρου.

    5) Η Αναστασία Χριστοδουλοπούλου ευρέως γνωστή έγινε ως συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη». Ακόμα και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι άγνωστη μεταξύ αγνώστων και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παραμένει ανένταχτη, προερχόμενη από τον παλιό αριστερίστικο χώρο. Οι «εχθροί» της λένε ότι δεν έχει πρόσβαση στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Στις ρίζες της μπορεί κανείς να ανακαλύψει την ΚΟ Μαχητής.

    6) Από τα πολύ καλά μυαλά του ΣΥΡΙΖΑ ο Γεράσιμος Σπαθής. Ο καθηγητής του Πολυτεχνείου παραμένει ανένταχτος, ενώ κινείται ανάμεσα στον οργανωμένο ΣΥΡΙΖΑ, την πανεπιστημιακή κοινότητα και στον επαναστατικό χώρο.

    7) Οι φίλοι του ΚΚΕ γνωρίζουν τον Γιάννη Θεωνά, ο οποίος με τον Δημήτρη Κωστόπουλο εγκατέλειψαν τον Περισσό για να δημιουργήσουν την ΚΕΔΑ. Σήμερα είναι ο άνθρωπος που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με τους δυσαρεστημένους της... Αλέκας!

    8) Ο Πάνος Λάμπρου έγινε γνωστός κυρίως λόγω της κουμπαριάς του στον περιβόητο γάμο των ομοφύλων στην ακριτική Τήλο. Επί της ουσίας έχει σηκώσει μόνος του το βάρος του αγώνα για τα δικαιώματα των φυλακισμένων και ομοφυλοφίλων. Θεωρείται ως ιδιαιτέρως ενεργητικός μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ηγετικά. Προέρχεται από την ΑΚΟΑ, θεσμικά δεν έχει ρόλο, αλλά πλέον θεωρείται από πολλούς ως ο Νο1 μετά τον θάνατο του Γιάννη Μπανιά πριν από λίγους μήνες.

    9) Άγνωστο πρόσωπο ο Γιώργος Σαπουνάς, ο οποίος έχει και τη ρετσινιά ότι διεκδικεί ρόλο κυρίως για τον εαυτό του. Ο τροτσκιστής ζωγράφος (ΑΠΟ) παλεύει αντικαπιταλιστικά.
    Υπερασπιστής της «17Ν»

    10) Και όσοι δεν τον ήξεραν, έμαθαν τον Βένιο Αγγελόπουλο, όταν συνελήφθη πριν από τρία χρόνια στο αεροδρόμιο Κένεντι στη Νέα Υόρκη. Τότε δεν του επετράπη η είσοδος στην ΗΠΑ, λόγω του... παρελθόντος του, ενώ ήταν προσκεκλημένος να μιλήσει σε πανεπιστήμιο. Έγινε πρώτο θέμα αλυσοδεμένος. Καθηγητής στο Μετσόβιο και μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της «17 Νοέμβρη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11) Άγνωστος επίσης και ο Κώστας Πουλάκης, ο οποίος χαρακτηρίζεται από κάποιος ως ο δοτός του ΣΥΝ στον Βόλο. Άνθρωπος του γραφειοκρατικού συστήματος. Εφοριακός. Αποσπασμένος από το 1992. Λέγεται ότι οι σχέσεις του με την τοπική οργάνωση δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς –όπως λένε– δεν φαίνεται να έχει επαφή με τον κόσμο

    12) Άνθρωπος του μηχανισμού και ο Δημήτρης Βίτσας. Προερχόμενος από το ΚΚΕ, διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. της Αυγής, και σήμερα είναι γραμματέας του ΣΥΝ.

    13) Ο Κώστας Αθανασίου προέρχεται από τη ΡΟΖΑ, σήμερα είναι συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ, οδοντίατρος και μεταφραστής από τα ισπανικά. Άνθρωπος του Δικτύου. Πλέον θεωρείται πολύ πιο κοντά στον ΣΥΝ. Έδωσε τα πάντα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΝ όμως σχεδόν τον εγκατέλειψε στον δρόμο για τις εκλογές...

    14) Μέλος της διοικούσας επιτροπής και ο Αλέξανδρος Καλίδης, προερχόμενος από την ΓΣΕΕ. Υπεύθυνος Τύπου του ΣΥΝ, και εκπρόσωπος του εργατικού κινήματος.

    15) Η Σοφία Σακοράφα εκπροσωπεί τον εαυτό της. Πρώτη σε ψήφους βέβαια, καθώς ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισε κανένα από τα μέτρα. Την ήθελαν υποψήφια στο Επικρατείας για να σηματοδοτήσει το καθαρό ΠΑΣΟΚ.

    Άγνωστοι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ οι Γεώργιος Νικολακάκης, Νικόλαος Μπουζάνης, Ευσταθία Κωτσάκη και Σπυρίδωνας Κότσιας.
    Εδώ οφείλουμε να επισημάνουμε το πολύ απλό, αν και παρανοϊκό.
    Όλοι αυτοί μπορούν να αλλάξουν από λεπτό σε λεπτό.

    Πολύ απλά γιατί όταν μπήκαν στη λίστα ήταν η ανάγκη της στιγμής για να συμπληρωθούν τα έντυπα και να κατατεθεί στον Άρειο Πάγο η αίτηση ίδρυσης κόμματος, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να λάβει το όφελος των 50 εδρών που προκύπτει για το πρώτο σε εκλογική δύναμη κόμμα, με βάση τον ισχύοντα εκλογικό νόμο. Προχειρότητα ;
    Μάλλον όχι...


    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝΤ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ..
    - ΕΣΕΙΣ ...ζώα έλληναράδες ΠΡΕΠΕΙ να τους ταίζετε,
    να τους πλουτίζετε
    και να ΣΑΣ Γ Α Μ Α Ν Ε ________ οικογενειακώς.

    Η άκριτη νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστων,
    η διάλυση της αστυνομίας και η υποστήριξη της άρνησης στράτευσης θα ήταν σε φυσιολογικές συνθήκες μία προκλητική κουβέντα καφενείου
    ή -στη χειρότερη περίπτωση- μία συζήτηση σε φοιτητικό αμφιθέατρο ή υπό κατάληψη λύκειο ανάμεσα σε επίδοξους κοινωνικούς επαναστάτες…

    Στην Ελλάδα του 2012 όμως, όσο κι αν δύσκολα μπορεί να το πιστέψει κανείς, αποτελούν επίσημες θέσεις ενός κόμματος εξουσίας (!)
    που προσδοκά να κυβερνήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Ευροληγούρηδες Εθνικούς Μειοδότες Δουλικά της Μερκελ.

    Εσείς να κάνετε διπλωματία με κανένα ντενεκέ λάδι, τελεμέ, ελιές και κοιτάξτε να μην σας ξεφύγει και κανένα οχι και σας κακοχαρακτηρίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση