GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έντονες αντιδράσεις από μέλη της ΔΗΣΥ...

... για την απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη να τους κρεμάσει και να


... για την απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη να τους κρεμάσει και να
συμπορευθεί με τους υβριστές της_
Δια τον εντοπισμό: twitter.com/a_m_papagiotis

37 σχόλια

  1. eimaste ELLHNES reeee



    http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΝΤΕ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ. Η ΝΔ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ 1 ΕΚ; ΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΣΑ ΑΝΤΩΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ. ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ, ΚΙ ΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΖΗΣΩ ΦΤΩΧΟΣ ΑΛΛΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΣΕ.


    ΔΕΞΙΟΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ. Η ΝΔ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ 1 ΕΚ; ΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΣΑ ΑΝΤΩΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ. ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ, ΚΙ ΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΖΗΣΩ ΦΤΩΧΟΣ ΑΛΛΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΣΕ.


    ΔΕΞΙΟΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ. Η ΝΔ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ 1 ΕΚ; ΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΣΑ ΑΝΤΩΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ. ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ, ΚΙ ΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΖΗΣΩ ΦΤΩΧΟΣ ΑΛΛΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΣΕ.


    ΔΕΞΙΟΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ. Η ΝΔ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ 1 ΕΚ; ΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΣΑ ΑΝΤΩΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ. ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ, ΚΙ ΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΖΗΣΩ ΦΤΩΧΟΣ ΑΛΛΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΣΕ.


    ΔΕΞΙΟΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;; ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επέλεξαν να γίνουν πρόθυμα δουλικά της καμηλοπάρδαλης, ας ακολουθήσουν τώρα το δρόμο των αμνών (επί σφαγήν....).-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aκούστε να καραφλιάσετε.
    Συμμάχησε όλη η δεξιά και η ακροδεξιά μαζί με όλη την χούντα της Ελλάδας από τον καιρό του Πλεύρη του γηραιότερου μέχρι του νεότερου , μαζί με τους λωποδυτοσοσιαληστές.
    Ολη η μαυρίλα δηλαδή της χουντικής και μεταπολιτευτικής Ελλάδας.
    Συμμάχησε επίσης το σύμπαν των τραπεζιτών , δανειστών , τοκογλύφων , αληταράδων οικονομικών εγκληματιών , Διεθνών ταμείων κλεφτών , πρωθυπουργών , υπουργών και αγορών.
    Για να κάνουν τι ;
    Να κτυπήσουν έναν ΤΣΙΠΡΑ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου !
    Ολο το σκυλολόι και η οικονομική καφρίλα δηλαδή εσωτερικού κι εξωτερικού.
    Για έναν Τσίπρα.
    Φανταστείτε να βγούν από τα σπλάχνα του λαού περισσότεροι !
    Να κάνουμε ισχυρό μέτωπο λένε όλα τα φασισταριά να κτυπήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ του μέχρι πρίν δύο χρόνια 5% !!!!!!
    Αν ο λαός ήξερε τη δύναμη του και ήταν ψαγμένος ως όφειλε.
    Ολα αυτά τα αποβράσματα θα μας είχαν αδειάσει καιρό τώρα την γωνιά.
    Και Ευρωπαικά και ντόπια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θεωρώ ότι τα περισσότερα στελέχη και οι ψηφοφόροι του ΔΗΣΥ, μπροστά στο κίνδυνο μιας οικονομικής κατάρρευσης στις 18 Ιουνίου, θα ακολουθήσουν το δρόμο των περισσοτέρων ψηφοφόρων του κέντρου προς τη Νέα Δημοκρατία.

    Αλλά επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ρεύμα, καλού κακού, τις παραμονές των εκλογών, αγοράστε τρόφιμα για κάνα 6μηνο. Αν προλάβετε μέχρι τότε και δεν έχει καταρρεύσει η οικονομία από τις φήμες για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ 6 ΜΑΗ ΗΤΑΝΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ν ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ.ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προβατααααα, καλα να παθετε! Σας πουλησε στεγνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΔ ΑΡΑΓΕ ;

    ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα νοσοκομεία και πτέρυγες των νοσοκομείων ( Αλεξανδρούπολη, Πτολεμαίδα κλπ ), λόγω της οικονομικής πολιτικής Βενιζέλου, Παπακωνσταντίνου, Παπανδρέου. Τόσοι φόροι και χαράτσια, αλλά ήδη το δημόσιο έχει κηρύξει στάση πληρωμών. Από μεθαύριο φάρμακα γιοκ και οι συντάξεις μειωμένες. Η μεγαλύτερη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων συνεχίζεται από το επιτελείο Βενιζέλου και συνεργατών. Και αυτό το κόμμα ζητά τη ψήφο μας σε λίγες μέρες ! Πόσοι θα ζουν μέχρι τις 17 Ιουνίου ; Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο, εκτός πασοκ, για να σώσετε τους γονείς σας και τα παιδιά σας.

    Αλεξανδρούπολη: Μόνο τα έκτακτα χειρουργεία θα εξυπηρετεί το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
    Αυτό θα ισχύει στο εξής, μέχρι νεωτέρας αποφάσεως της διοίκησης...

    Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Ραπτόπουλος, το ίδρυμα χρωστάει σε προμηθευτές για φάρμακα και υλικά περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα οι εταιρείες να μην δίνουν επιπλέον πίστωση.

    Σύμφωνα με το διοικητή, αυτό έχει ως συνέπεια, τα φάρμακα και τα υλικά που βρίσκονται σήμερα στις αποθήκες του νοσοκομείου να επαρκούν μόνο για την αντιμετώπιση των έκτακτων χειρουργικών περιστατικών, για να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

    Συγχρόνως και μέχρι νεωτέρας όλες οι προγραμματισμένες επεμβάσεις αναβάλλονται, καθώς διαπιστώνεται σοβαρό έλλειμμα λειτουργικών πιστώσεων.

    Ο κύριος Ραπτόπουλος είπε ότι το νοσοκομείο έχει σήμερα στη διάθεσή του 100.000 ευρώ, τη στιγμή που για την εύρυθμη λειτουργία του απαιτείται το 20πλάσιο ποσό, καθώς μόνο για προμήθεια πετρελαίου, χρειάζονται μηνιαίως 600 χιλιάδες ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΣΑΧΙΝΙΔΗ- Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΦΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΑΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ; ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΤΟ 1978-1979 ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΡΥΠΩΝΩ ΞΕΤΡΥΠΩΝΩ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΤΟ 1977 Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΚΟΣ ΕΧΕΣΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 1988 ΕΓΛΥΨΕ ΕΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΣΕ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΕΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @5:59
    Η ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
    ΦΑΗΛΟΟΟΟΟΟ
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΡΙΤΕΡΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΔΩ Η ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ(;) ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΤΙΠΟΤΑ, Α ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΤΟ'ΧΕΙ Ο ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @5:58,5:59

    Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΣΙΠΡΑ , ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ;
    ANΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. π
    ρ
    ο
    ς

    τί το .......ζόρι ΠΑΣΟΚΙΑ ?

    εείς..
    ________________________
    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    Αν μάλιστα, λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις Φλωρίδη..

    («όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ»)

    καθώς και την ενδεχόμενη συνεργασία με τη Λ.Κατσέλη...
    αντιλαμβανόμαστε πως, μάλλον, το κόμμα του κου Τσίπρα φιλοδοξεί να γίνει το ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, παρά ένα κόμμα που θα φέρει τον «σοσιαλισμό».

    Το τι από τα δύο είναι χειρότερο, αποφασίστε το εσείς…


    Πήρε τέτοιους προφέσορες $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ο Τσίπρας;
    Αλλάχ...αχαχ... !!

    θα κλέψουν και τους Τάφους των Ελλήνων ...τώρα !

    ΜΥΡΙΣΤΙΚΑΝΕ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ
    ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
    Οπότε μπαχαλάκηδες
    και Λαθρο εγκληματίες + κλέφτες με κουκούλα + παρακράτος...
    ---------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ


    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ

    Η

    Μ
    Α
    Ν
    Α

    Σ
    Ο
    Υ

    Ε
    Ι
    Ν
    Α
    Ι

    Π
    Ο
    Ρ
    Ν
    Η

    Α
    Π
    Λ
    Α
    !
    !
    !
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ας πρόσεχαν όσοι, με την μικρομυάλη πολιτική τους και με τη στείρα άρνησή τους, στέλνουν τους περισσότερους ψηφοφόρους, από όλους τους χώρους, προς Νέα Δημοκρατία ( για λόγους εθνικούς ή οικονομικούς ) και προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες ( όσοι είναι κατά του μνημονίου, αλλά ζητούν τις αλλαγές των 7 σημείων του Καμμένου ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 7.20 θα σου πω κάτι με όλο το σεβασμό. Ντροπή σου δεξιός να βρίζεις άλλον δεξιό. Αν αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία κακώς την ψηφίσαμε εγώ και η οικογένειά για άλλη μια φορά.Είμαι απ'την Καστοριά και εγώ και οι φίλοι μου στα καφενεία αισθανόμαστε προδομένοι όπως ο (υπερβολικός) φίλος που έγραψε πιο πριν. Απλώς επειδή είσαι ντορικός δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο προδομένοι αισθάνονται όλοι αυτοί που εμπιστεύτηκαν τον Αντώνη Σαμαρά και τον ανέδειξαν αρχηγό στις εσωκομματικές. Όσο για το αι γαμίσου που είπες ντρέπομαι που ανήκουμε στο ίδιο κόμμα. Αλλά αυτή τη νοοτροπία πρεσβεύεις και διώχνεις κι άλλο κόσμο απ'τη ΝΔ.
    Αν ο φίλος ψηφίσει αριστερά δικαίωμά του να το κάνει και να το λέει. Εμείς δηλαδή που δεν θέλουμε την αμερικανίδα Ντόρα στη ΝΔ και γι'αυτό το λόγο θα προτιμήσουμε τους Ανεξάρτητους είμαστε και εμείς προδότες; Μάλλον εσύ είσαι λαμόγιο φίλε μου με όλη μου την ευγένεια στο λέω που θέλεις να δεις και την ντόρα αρχηγό.Προτιμούμε να διαλύσουμε τη ΝΔ φιλαράκι παρά να δούμε τη ντόρα πρωθυπουργό. Ντροπή σου και πάλι για τις ύβρεις.Δεν ταιριάζουν σε πατριώτη έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 7.20 θα σου πω κάτι με όλο το σεβασμό. Ντροπή σου δεξιός να βρίζεις άλλον δεξιό. Αν αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία κακώς την ψηφίσαμε εγώ και η οικογένειά για άλλη μια φορά.Είμαι απ'την Καστοριά και εγώ και οι φίλοι μου στα καφενεία αισθανόμαστε προδομένοι όπως ο (υπερβολικός) φίλος που έγραψε πιο πριν. Απλώς επειδή είσαι ντορικός δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο προδομένοι αισθάνονται όλοι αυτοί που εμπιστεύτηκαν τον Αντώνη Σαμαρά και τον ανέδειξαν αρχηγό στις εσωκομματικές. Όσο για το αι γαμίσου που είπες ντρέπομαι που ανήκουμε στο ίδιο κόμμα. Αλλά αυτή τη νοοτροπία πρεσβεύεις και διώχνεις κι άλλο κόσμο απ'τη ΝΔ.
    Αν ο φίλος ψηφίσει αριστερά δικαίωμά του να το κάνει και να το λέει. Εμείς δηλαδή που δεν θέλουμε την αμερικανίδα Ντόρα στη ΝΔ και γι'αυτό το λόγο θα προτιμήσουμε τους Ανεξάρτητους είμαστε και εμείς προδότες; Μάλλον εσύ είσαι λαμόγιο φίλε μου με όλη μου την ευγένεια στο λέω που θέλεις να δεις και την ντόρα αρχηγό.Προτιμούμε να διαλύσουμε τη ΝΔ φιλαράκι παρά να δούμε τη ντόρα πρωθυπουργό. Ντροπή σου και πάλι για τις ύβρεις.Δεν ταιριάζουν σε πατριώτη έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 8:23 ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ, ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. - μην μαλώνεται ρεεεεεεεεεε

    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ
    ... Επαναδιαπραγμάτευση των συνόρων απαιτούν οι Αλβανοί!!!

    Οι Αλβανοί θέλουν να αλλάξουν τα ... σύνορα με την Ελλάδα!
    Ναι καλά διαβάσατε…
    Μάλιστα μιλάνε για αποκατάσταση και επανίδρυση των συνόρων τους.

    Δεν ξέρουμε πόσο σοβαρές είναι αυτές οι απόψεις, ωστόσο στην κίνηση για αλλαγή των συνόρων με την Ελλάδα, πρωτοστατεί το Σοσιαλιστικό κόμμα, με το οποίο συνεργάζεται το ΚΕΑΔ (κόμμα των Ελλήνων Μειονοτικών της Αλβανίας).

    Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συνεδρίαση της Νομικής Επιτροπής της αλβανικής Βουλής ο βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος Ilir Gjoni υποστήριξε ότι σήμερα η Αλβανία δεν έχει τα πραγματικά της σύνορα. Σύμφωνα με τους σοσιαλιστές, σε αντίθεση με τη νομοθεσία του 2008, η οποία άφησε τη χώρα χωρίς σύνορα, η νέα πρωτοβουλία καθορίζει σαφώς τα νότια θαλάσσια σύνορα, αλλά και τα βόρεια ρυθμίζοντας και τις ακριβείς συντεταγμένες. Αν θέλετε, ελάτε!

    Βομβαρδιζόμαστε από παντού από τη μια τα Σκόπια από την άλλη οι Αλβανοί.

    Θα απαντήσει κάποιος ό, τι η Εθνική Κυριαρχία της πατρίδας μας δεν διαπραγματεύεται;

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

    Εμείς τρικοσμικό κράτος εξαθλιομένο μπατιρισμένο
    εκτός Ευρωπαικής Ένωσης

    Ταυτόγχρονα η ΑΛΒΑΝΙΑ μέλος της Ε.Ε..
    εεεε....ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ Η Ε.Ε. ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ

    ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΓΑΛΟΣ στην νότιανατολικό
    άκρο της !!!!

    ο
    λ
    ο
    ι
    ..ΤΣΙΠΡΑ-Καμμένο και συνιστώσες
    για την μεγάλη απαλλαγή
    απο την Ε.Ε και τα βρομολεφτά της και τα κωλομνημόνια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ


    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ

    Η

    Μ
    Α
    Ν
    Α

    Σ
    Ο
    Υ

    Ε
    Ι
    Ν
    Α
    Ι

    Π
    Ο
    Ρ
    Ν
    Η

    Α
    Π
    Λ
    Α
    !
    !
    !
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο εκπρόσωπος τύπου, ο αναπληρωτής, ο πολιτικός σχεδιασμός και τα λοιπά λεβεντόπαιδα της ΔΗ.ΣΥ. που είναι ωρε παιδιά, οεοο ??? Α, ρε γλέντια στην Ελευσίνα, τη Μαγούλα, και τις υπόλοιπες συνορεύουσες περιοχές. Καμία δηλωσούλα ? Κανένα αρθράκι ? Τίποτα ? Θα μου πεις βέβαια, εδώ ο κόσμος χάνεται, την ''ποιότητα'' θα κοιτάμε ? Άντε και καλά κρασιά. Έχει για όλους ο θεός. Χαιρετισμούς και στην Αγγέλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 8:23 ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΤΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΩ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ; ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ; ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Άδωνις Γεωργιάδης : "ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ"
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 9.13 τζων τώρα έγινες ντορικός;
    Σάλτα και γαμίσου παλιόπουστα πόρνη του ελέους!Παιδιά δεν το πιστεύω!Ο Τζων έγινε ντοράκιας!Γαμείστε τον! Γαμείστε τον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 9,24 ναι έχει άδικο. Μαζί με το παλιό ΠΑΣΟΚ μετακόμισε και η παλιά ΝΔ. Μάλλον όλη η Ελλάδα θα ψηφίσει Τσίπρα στις 17. Ε ρε ψωλιές που θα πεσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εσείς της πατριωτικής δεξιάς έχετε φύγει καιρό όλοι απο την Νέα Δημοκρατία έχετε πάει σε Καμμένο και Χρυσή Αυγή οι ίδιοι το λέτε μήνες τώρα ασταμάτητα τί σας ενδιαφέρει λοιπόν για την Ντόρα που σκούζετε έτσι; Μήπως είστε προβοκάτορες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΟΕ (ΣΥΡΙΖΑ): Στις καλένδες η έξοδος από το ευρώ -Είμαστε και υπερ των μονοπωλείων προκειμένου να γίνει ο Τσίπρας Πρωθυπουργός..

    Ιδιαίτερα αμυντικά βγήκε η ΚΟΕ για να απαντήσει στις επιθέσεις που δέχεται ότι είναι υπερ της εξόδου από το ευρώ.

    Η απορία είναι πως μια σταλινική και αντιευρωπαϊκή συνιστώσα λέει ότι ξαφνικά είναι υπέρ του ευρώ!!!.

    Δεν συζητάμε βέβαια τι άλλαξε από το 2010 που έβγαλαν την αφίσα αριστερά...

    Η απολογητική ανακοίνωση της πάντως θυμίζει περισσότερο δήλωση νομιμοφροσύνης στον Τσίπρα ο οποίος προφανώς τους έβαλε χέρι να κόψουν τις παπαριές τώρα που βρίσκονται στον προθάλαμο της εξουσίας και έχουν πιάσει στο χέρι την κουτάλα...

    Κωλοτούμπα το λένε στο χωριό μου και φοριέται πολύ τελευταία
    Αλλά το Σφυροδρέπανο
    ε..συντρόφια
    είναι αιχμηρό και μπαίνει άσχημα στον κώλο Συριζοφασιστάκια .

    ¨Οπως το ΜΑΧΑΙΡΙ στον κώλο του Ιδάλματός σας.. του Καντάφι





    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ
    ... Επαναδιαπραγμάτευση των συνόρων απαιτούν οι Αλβανοί!!!

    Οι Αλβανοί θέλουν να αλλάξουν τα ... σύνορα με την Ελλάδα!
    Ναι καλά διαβάσατε…
    Μάλιστα μιλάνε για αποκατάσταση και επανίδρυση των συνόρων τους.

    Δεν ξέρουμε πόσο σοβαρές είναι αυτές οι απόψεις, ωστόσο στην κίνηση για αλλαγή των συνόρων με την Ελλάδα, πρωτοστατεί το Σοσιαλιστικό κόμμα, με το οποίο συνεργάζεται το ΚΕΑΔ (κόμμα των Ελλήνων Μειονοτικών της Αλβανίας).

    Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συνεδρίαση της Νομικής Επιτροπής της αλβανικής Βουλής ο βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος Ilir Gjoni υποστήριξε ότι σήμερα η Αλβανία δεν έχει τα πραγματικά της σύνορα. Σύμφωνα με τους σοσιαλιστές, σε αντίθεση με τη νομοθεσία του 2008, η οποία άφησε τη χώρα χωρίς σύνορα, η νέα πρωτοβουλία καθορίζει σαφώς τα νότια θαλάσσια σύνορα, αλλά και τα βόρεια ρυθμίζοντας και τις ακριβείς συντεταγμένες. Αν θέλετε, ελάτε!

    Βομβαρδιζόμαστε από παντού από τη μια τα Σκόπια από την άλλη οι Αλβανοί.

    Θα απαντήσει κάποιος ό, τι η Εθνική Κυριαρχία της πατρίδας μας δεν διαπραγματεύεται;

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

    Εμείς τρικοσμικό κράτος εξαθλιομένο μπατιρισμένο
    εκτός Ευρωπαικής Ένωσης

    Ταυτόγχρονα η ΑΛΒΑΝΙΑ μέλος της Ε.Ε..
    εεεε....ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ Η Ε.Ε. ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ

    ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΓΑΛΟΣ στην νότιανατολικό
    άκρο της !!!!

    ο
    λ
    ο
    ι
    ..ΤΣΙΠΡΑ-Καμμένο και συνιστώσες
    για την μεγάλη απαλλαγή
    απο την Ε.Ε και τα βρομολεφτά της και τα κωλομνημόνια της









    π
    ρ
    ο
    ς

    τί το .......ζόρι ΠΑΣΟΚΙΑ ?

    εείς..________________________
    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    Αν μάλιστα, λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις Φλωρίδη..

    («όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ»)

    καθώς και την ενδεχόμενη συνεργασία με τη Λ.Κατσέλη...
    αντιλαμβανόμαστε πως, μάλλον, το κόμμα του κου Τσίπρα φιλοδοξεί να γίνει το ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, παρά ένα κόμμα που θα φέρει τον «σοσιαλισμό».

    Το τι από τα δύο είναι χειρότερο, αποφασίστε το εσείς…


    Πήρε τέτοιους προφέσορες $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ο Τσίπρας;

    Αλλάχ...αχαχ... !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΕΙΣ;; ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΜΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ


    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ

    Η

    Μ
    Α
    Ν
    Α

    Σ
    Ο
    Υ

    Ε
    Ι
    Ν
    Α
    Ι

    Π
    Ο
    Ρ
    Ν
    Η

    Α
    Π
    Λ
    Α
    !
    !
    !
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση