GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τη λύπη της εξέφρασε η Κριστίν Λαγκάρντ

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι τα πρόσφατα σχόλιά της ...

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι τα πρόσφατα σχόλιά της για την Ελλάδα «παρανοήθηκαν και προσέβαλλαν», δήλωσε σήμερα από την Ουάσινγκτον εκπρόσωπος του ΔΝΤ.
Η Κριστίν Λαγκάρντ και το ΔΝΤ δηλώνουν πάντοτε ότι αισθάνονται «έναν μεγάλο σεβασμό για την Ελλάδα και το λαό της και για τις θυσίες που πάρα πολλοί Έλληνες κάνουν για να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τζέρι Ράις.
«Εδώ και κάποια χρόνια, το ΔΝΤ καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να υποστηρίξει την Ελλάδα», σημείωσε επίσης ο Ράις.
«Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι αν όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές αναλάβουν τις ευθύνες τους και αν τα σωστά πολιτικά μέτρα τεθούν σε εφαρμογή, τότε η Ελλάδα θα μπορέσει να ξεπεράσει την κατάσταση και να οικοδομήσει γι’ αυτήν ένα καλύτερο μέλλον», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ.
«Η δέσμευση του ΔΝΤ να υποστηρίξει την Ελλάδα σε αυτήν την προσπάθεια παραμένει ακέραιη», υπογράμμισε.

3 σχόλια

  1. 1.Κοινοτης εκαλης
    ΝΔ+μανος+τζημερος+πασοκ=68%
    ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ=5%
    2.κοινοτης φιλοθεης
    ΝΔ+μανος+τζημερος+πασοκ=63%
    ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ=10%
    3.κοινοτης ψυχικου
    ΝΔ+μανος+τζημερος+πασοκ=61%
    ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ=11%

    οι πλουσιοι εχουν αποδειξει οτι ξερουν το συμφερον τους.
    οι υπολοιποι ποτε θα ξυπνησουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Δημοκρατία του Νίγηρα-πρώην Γαλλική αποικία- έγινε "ανεξάρτητο" κράτος το 1960... έκτοτε αφέθηκε ο λαός της στο έλεος του Θεού, της πείνας, της δίψας (ξηρασία), των ασθενειών, των διαδόχων των Γάλλων αποικιοκρατών-των τοπικών δικτατορίσκων κλπ. Φυσικά η κ. Λαγκάρντ είχε μιά "σκασίλα" για τα παιδάκια που πεθαίνουν απ' την πείνα σ' αυτή τη χώρα, που για τα χάλια της την κύρια ευθύνη φέρει η πατρίδα της (η Γαλλία). Αφού καταλήστεψαν τις πρώην αποικίες τους από τον φυσικό πλούτο, κουβάλησαν σκλάβους από την Αφρική στην Ευρώπη και την Αμερική... μετά τους παράτησαν να πεθάνουν!!! Μην κλαις κ. Λαγκάρντ ΔΕΝ σε πιστεύουμε. Τέτοιες ευαισθησίες δεν έχεις εσυ και οι όμοιοί σου!!!
    Κίτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση