GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηχηρά ονόματα της «νύχτας» στα χέρια της Αστυνομίας...

Εξαρθρώθηκαν, σήμερα στην Αττική, δύο πολυμελείς εγκληματικές οργανώσεις, ύστερα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση και πολύμηνες έρευνες του ...

Εξαρθρώθηκαν, σήμερα στην Αττική, δύο πολυμελείς εγκληματικές οργανώσεις, ύστερα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση και πολύμηνες έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που «πουλούσαν προστασία» σε καταστήματα και επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Τα μέλη των δύο εγκληματικών οργανώσεων ενέχονται και σε άλλες πράξεις, με κυριότερες την εκβιαστική είσπραξη επιταγών, την παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών, τη διακίνηση γυναικών με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση. Επίσης, τη διακίνηση ναρκωτικών, τη διάπραξη πλαστογραφιών, τα παράνομα παίγνια, καθώς και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
 Ηχηρά ονόματα της «νύχτας» στα χέρια της ΑστυνομίαςΓια την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, μέχρι στιγμής, 15 μέλη των δύο εγκληματικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων και οι αρχηγοί τους, για την μεν πρώτη ως Αρχηγός ο Φώτης Καραντουμάν από την Κων/πολη, γνωστός και ως «Τούρκος» και για την δεύτερη ο διαβόητος Θ. Κράλης, που φαίνεται και στην φωτογραφία από παλιότερη σύλληψη του. Συνολικά για την υπόθεση αυτή, από τις μέχρι τώρα αστυνομικές έρευνες, εμπλέκονται τουλάχιστον 20 άτομα, ισάριθμα για τις δυο εγκληματικές οργανώσεις. Κατά τη διάρκεια της πολύμηνης αστυνομικής έρευνας:
- Εξακριβώθηκε η σύνθεση των μελών που αποτελούσαν την κάθε εγκληματική οργάνωση, τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν, οι διευθύνσεις διαμονής τους και λοιποί χώροι που διατηρούσαν.
- Διευκρινίστηκαν οι ρόλοι και η ιεραρχική σχέση των μελών της κάθε εγκληματικής οργάνωσης, (αρχηγικά μέλη – εντολείς, εντολοδόχοι, εκτελεστές, κ.λπ.).
- Εξακριβώθηκε ο τρόπος – μέθοδος δράσης τους (modus operandi), οι διασυνδέσεις και οι μεταξύ τους σχέσεις.
- Ταυτοποιήθηκαν τα 70 καταστήματα – επιχειρήσεις που εκβιάζονταν οι ιδιοκτήτες τους, με το πρόσχημα της παροχής προστασίας, καθώς και τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων (εισπράκτορες), στα οποία κατέβαλαν διάφορα χρηματικά ποσά.
- Καταγράφηκαν σε οπτικοακουστικό υλικό (φωτογραφίες, βίντεο) οι κινήσεις των μελών των εγκληματικών οργανώσεων, κατά τη διάρκεια συναλλαγών και «εισπράξεων» από ιδιοκτήτες καταστημάτων – επιχειρήσεων, καθώς και συναντήσεις που πραγματοποιούσαν με τα αρχηγικά μέλη.
- Υπολογίστηκαν κατά προσέγγιση, τα μηνιαία οικονομικά οφέλη που είχε κάθε εγκληματική οργάνωση.
Σε έρευνες στα σπίτια και σε χώρους που χρησιμοποιούσαν τα μέλη των δύο οργανώσεων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέχρι τώρα : Τέσσερα πιστόλια, ένα 22αρι, δυο 9άρια, και ένα 7.65 mm, ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, σιγαστήρας, κλομπ, μαχαίρια και στιλέτα, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων, 1.132 γραμμάρια κάνναβης, μεγάλος αριθμός ανείσπρακτων επιταγών, το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ περίπου, μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων, ατζέντες και χειρόγραφες σημειώσεις.
 Ηχηρά ονόματα της «νύχτας» στα χέρια της Αστυνομίας Από τη έρευνα στα σπίτια των συλληφθέντων προέκυψαν αξιοποιήσιμα στοιχεία για περιστατικά ανθρωποκτονιών που έχουν συμβεί στο παρελθόν στην Αθήνα μεταξύ αλλοδαπών και στην Καλαμάτα για την υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία Π. Γυφτέα (η φωτογραφία είναι από το σημείο που βρέθηκε), που είχε γίνει πέρυσι τον Φεβρουάριο και εμπλέκεται η εγκληματική ομάδα του Θ. Κράλη, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των Αρχών και από την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του επιχειρηματία Γιώργου Νικολαΐδη και της φίλης του Σούλας Καλαθάκη το 1998, όπου ο Θεόδωρος Κράλλης είχε συλληφθεί ως άμεσος συνεργός.
Αναλυτικότερα, για κάθε εγκληματική οργάνωση , από την αστυνομική έρευνα και τα μέχρι τώρα στοιχεία, προέκυψαν τα εξής: Η πρώτη εγκληματική ομάδα αυτή αποτελούνταν από τουλάχιστον 10 μέλη, εκ των οποίων τα τρία αρχηγικά, συγγενείς μεταξύ τους, ενώ με τις εντολές τους τα υπόλοιπα μέλη είχαν προβεί στις παρακάτω αξιόποινες πράξεις: Παρείχαν «προστασία» σε 36 καταστήματα – επιχειρήσεις, σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Αρτέμιδα, Ραφήνα, Μελίσσια, Μαρούσι, Νέα Ερυθραία, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, Αθήνα, Κυψέλη, Άγιο Παντελεήμονα, Πλατεία Αμερικής, Πατήσια, Γκάζι και Παγκράτι), εκβιάζοντας με ενέργειες και πράξεις τους ιδιοκτήτες τους, εισέπρατταν διάφορα χρηματικά ποσά που κυμαίνονταν από 100 έως 1.000 ευρώ εβδομαδιαίως για κάθε κατάστημα. Με εκβιαστικές ενέργειες και πράξεις, ενεργούσαν επίσης εισπράξεις οφειλών από επιχειρηματίες, κατόπιν εντολών από τους δανειστές τους. Προμηθεύονταν και κατείχαν όπλα, πυρομαχικά και ναρκωτικές ουσίες. Δάνειζαν χρήματα με τοκογλυφικούς όρους και διευκόλυναν τη μετακίνηση ιεροδούλων για να εκδίδονται σε διάφορα καταστήματα. Διατηρούσαν επαγγελματικές σχέσεις με καταστηματάρχες που διαχειρίζονταν παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες και μίνι καζίνο. Προέβαιναν σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και συμμετείχαν στη διακίνηση γυναικών, με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση και προέβαιναν στη νομιμοποίηση των εσόδων που προέκυπταν από τις παράνομες πράξεις τους με επενδύσεις που έκαναν σε επιχειρήσεις που διατηρούσαν.
 Ηχηρά ονόματα της «νύχτας» στα χέρια της ΑστυνομίαςΗ δεύτερη εγκληματική ομάδα αποτελούνταν επίσης από τουλάχιστον 10 μέλη, εκ των οποίων οι τρεις δρούσαν ως αρχηγοί, ενώ με τις εντολές τους τα υπόλοιπα μέλη είχαν προβεί στις παρακάτω αξιόποινες πράξεις: Παρείχαν «προστασία» σε 34 καταστήματα – επιχειρήσεις (νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια, στριπτιτζάδικα, καφετέριες, κρεπερί, χαρτοπαιχτικές λέσχες, internet cafe κ.α.) σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Χαλάνδρι, Κηφισιά, Νέα Σμύρνη, Περιστέρι-Μπουρνάζι, Μαρούσι, Αιγάλεω, Γέρακας, Κυψέλη, Άλιμος, Γαλάτσι, Νέα Ερυθραία, Γκάζι, Νέα Φιλαδέλφεια, Πεδίο του Άρεως, Αμπελόκηποι και Πατήσια), εκβιάζοντας με ενέργειες και πράξεις τους ιδιοκτήτες τους, εισέπρατταν διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία κυμαίνονταν από 150 έως και 500 ευρώ εβδομαδιαίως για κάθε κατάστημα. Ενεργούσαν με εκβιαστικές ενέργειες και πράξεις, εισπράξεις οφειλών από επιχειρηματίες, κατόπιν εντολών από τους δανειστές τους, προμηθεύονταν όπλα και πυρομαχικά, προέβαιναν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο απομιμητικών προϊόντων. Εξετάζεται η συμμετοχή των συλληφθέντων αλλά και των αναζητουμένων κατηγορουμένων και σε άλλες σοβαρές εγκληματικές πράξεις. Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους αφορά κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα και, κατά περίπτωση, οι συλληφθέντες και λοιποί εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση ιδιοκτητών καταστημάτων και επιχειρήσεων, διακίνηση γυναικών με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση, εκβιαστική είσπραξη επιταγών και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Όσοι πολίτες, καταστηματάρχες, επιχειρηματίες ή άλλοι επιτηδευματίες, έχουν πέσει θύματα των δυο παραπάνω εγκληματικών οργανώσεων και επιθυμούν να δώσουν πληροφορίες, επώνυμα ή ανώνυμα, για τη δράση τους παρακαλούνται να επικοινωνούν με τη Δίωξη Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Εξασφαλίζεται το απόρρητο της συνομιλίας. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι τα εξής : Τηλέφωνα : 210 647 691 5 – 210 647 6234, email : attica.extortionunit@hellenicpolice.gr

5 σχόλια

  1. Ανακοίνωση προς χαχόλους Έλληνες :

    Συμπατριώτες, στη συνάντηση Ολάντ - Βενιζέλου, ο κ. Ολάντ υποσχέθηκε :

    1) Να αναστήσει όλους τους πεθαμένους λόγω μνημονίου Έλληνες και να περιθάλψει όλα τα ορφανά του ΔΝΤ !
    2) Θα πληρώσει το χαράτσι σε 1, 5 εκ. Έλληνες που δεν μπορούν να το πληρώσουν !
    3)Θα δώσει δουλειά ( στη Γαλλία ; ) στο 1, 5 εκ. Έλληνες !
    4) Θα πληρώσει τους επαχθείς φόρους στις νέες φορολογικές δηλώσεις, έργο μοναδικό του Βενιζέλου- Σαχινίδη
    5) Θα καλύψει όλο το πετρέλαιο θέρμανσης ή το φυσικό αέριο για τη νέα χρονιά !
    6)Θα επιστρέψει τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που επέβαλλε ο κ. Βενιζέλος!
    7)Δεν θα κόψει τα 200.000 κοινωνικά επιδόματα που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος με την Τρόικα από το Μάιο!
    8) Δεν θα βάλει φόρο ιδιοκατοίκησης, το χαράτσι για το 2012, το ΕΤΑΚ του 2009, τους φόρους σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος !
    9) Θα καλύπτονται όλες οι ιατροφαρμακευτικές δαπάνες των Ελλήνων, θα επιστραφούν τα κουρεμένα ομόλογα, τα εφάπαξ κλπ
    10) Θα επιστραφούν προς τους Έλληνες πολίτες τα 7 δισ. ευρώ που τους χρωστάει εδώ και 3 χρόνια το ελληνικό δημόσιο. Και η αδέκαστη δικαιοσύνη παραγράφει σε 2 χρόνια τις υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τους πολίτες, αλλά τις υποχρεώσεις των πολιτών προς το Δημόσιο σε 5 χρόνια ! Αυτό θα το διορθώσει ο Ολάντ !

    Και επειδή, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα γίνει, αλλά η συναντηση είναι μια ακόμα ΦΟΥΣΚΑ ( όχι σαν του Χρηματιστηρίου ) και δεν έχει καμία σχέση με τα καθημερινά μας προβλήματα, αλλά μόνο για να ξεγελάσει ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ...ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ; ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΚΗ ; ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΑ 20 ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσοι μαλακες νομιζουν οτι ο τσιπρας ειναι ο σωτηρας τους βλεπουν ονειρα ορθιοι.

    Ξυπνατε ρεεεεε.
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

    ΒΡΕ .....ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ
    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ!


    Ας παει τωρα παρεα με τους Στρατουλη,
    Λαφαζανη, Βουτση καιτους εξ αποστασιας νεους συντροφους τους Κοτσακα , Ραυτοπουλο, Τσουκαλά κ.λ.στην Ιπποκρατους να σπασουν την τζαμαρια στα γραφεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ
    για να τους φυγει ο καυμος που δεν τον δεχτηκε ο Ολαντ.

    Ενα ονειρο τρελλο Τσιπρα μου απατηλο..



    Reuters: Οι Έλληνες έπλασαν το νέο μύθο τους:
    "Δεν μπορούν να μας βγάλουν από το ευρώ"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Ζώντας σε μια χώρα με αρχαίους μύθους, οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν δημιουργήσει τους δικούς τους σχετικά με το μέλλον της χώρας τους που βρίσκεται ένα βήμα πριν την χρεοκοπία.
    Σύμφωνα λοιπόν με νέο δημοσίευμα του Reuters, ο μύθος αυτός λέει ότι η Ευρώπη δεν θα διώξει ποτέ την Ελλάδα από ευρώ.

    Το γνωστό ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει ότι οι προειδοποιήσεις στην Αθήνα από το εξωτερικό, όσον αφορά την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, αντιμετωπίζονται με δυσπιστία από τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι πιστεύουν ότι η χώρα τους συγκεντρώνει το φθόνο των ξένων.
    Όπως αναφέρει το Reuters, οι Έλληνες δεν πιστεύουν ότι η Ευρώπη θα τους διώξει, παρά τις αυξανόμενες ενδείξεις ότι η χώρα τους οδεύει προς την έξοδο από την ευρωζώνη και προς μια οικονομική και κοινωνική καταστροφή.

    Μάλιστα, χαρακτηρίζει παράδοξο το γεγονός ότι, στις δημοσκοπήσεις το 75% των πολιτών δηλώνουν πως επιθυμούν να παραμείνουν στο ευρώ, αλλά τα 2/3 αντιτίθενται σε μια διεθνή διάσωση, που είχε ως αποτέλεσμα την σκληρή μείωση μισθών, συντάξεων καθώς και περικοπές στις θέσεις εργασίας.

    "Υπάρχουν πολλά χρήματα στη χώρα. Χρειάζεται μόνο να φορολογήσουν τους πλούσιους και θα λύσουν πολλά προβλήματα" λέει μια 55χρονη μοδίστρα, η οποία σύμφωνα με το Reuters πιστεύει στο μύθο ότι η Ελλάδα δεν θα βγει από το ευρώ.

    Μεγάλη αυταπάτη

    Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τα ρίσκα θα είναι πολύ μεγάλα
    "αν οι Έλληνες μεταφέρουν αυτούς τους μύθους στις κάλπες".

    Είναι μια μεγάλη αυταπάτη" λέει ο Θεόδωρος Κουλουμπής του think tank ΕΛΙΑΜΕΠ. "Τα κόμματα πρέπει να θέσουν το θεμελιώδες ερώτημα: εντός ή εκτός ευρώ; Θα είναι τραγικό εάν μας ρίξουν έξω από το ευρωπαϊκό λεωφορείο επειδή οι πολιτικοί δεν μπορούν να στείλουν το σωστό μύνημα".
    Το βασικό μήνυμα όμως που άκουσαν οι Έλληνες ήταν ότι οι πολιτικοί κατέστρεψαν την οικονομία.

    Σύμφωνα με το Reuters, πολλά κόμματα δεν δείχνουν να ξεκαθαρίζουν στους ψηφοφόρους ότι το διακύβευμα των επόμενων εκλογών είναι "ευρώ ή δραχμή".

    Τα κόμμα κοιτούν να κάνουν συμμαχίες, ενώ το μήνυμά τους δεν έχει αλλάξει από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
    "Έλληνες αξιωματούχοι έχουν παραδεχτεί ότι η χώρα θα ξεμείνει από χρήμα τον επόμενο μήνα" αναφέρει το πρακτορείο τονίζοντας, ωστόσο, ότι οι Έλληνες δεν πιστεύουν αυτές τις προφητείες.

    "Όπως και στο μύθο του Αισώπου "Ο βοσκός και ο λύκος", οι Έλληνες εδώ και καιρό ακούνε προειδοποιήσεις ότι τα χρήματα τελειώνουν μα αυτά συνέχεια εμφανίζονται ξανά. Αλλά επίσημες πηγές υποστηρίζουν ότι αυτή τη φορά ο λύκος είναι εδώ…"________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλεξη μου Αλεξη μου
    μουκαψες το κοτετσι μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΕΣ
    ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.ΕΤΣΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ.ΕΤΣΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ.ΛΥΣΣΑΞΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΕΤΣΙ ΠΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ Ι7 ΙΟΥΝΙΟΥ. Ε.Θ.Ν.Ι.Κ.Η Α.Ν.Ε.Ξ.Α.Ρ.Τ.Η.Σ.Ι.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΕΝ ΑΡΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΧΡΩΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ?


    Ποιος , άραγε, εν αργία περιφερειάρχης , γνωστή TV persona ,καλεσμένος σε πρωινές εκπομπές –μαϊντανός- γνώστης επί παντός επιστητού, χρωστά σε εργαζόμενους της πρώην νομαρχιακής επιχείρησης και νυν Περιφέρειας 18 μηνών μισθούς ?
    Και τι είναι άλλωστε ,την σήμερον ημέρα 18 μηνών μισθοί όταν η κρίση και τα χαράτσια χτυπούν την πόρτα ανθρώπων που πληρώνονται κάθε μήνα αυτός ως Ζορό κατά τα λεγόμενα του «ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ».
    Εύγε εκλεκτέ του λαού τέτοιους ανθρώπους θέλουμε να μας κυβερνούν όπως και ο Τσοχατζόπουλος όταν όλη η Περιφέρεια του γνώριζε αλλά τι χρήματα φαγώθηκαν .
    Άραγε θα γίνει γνωστό ότι άνθρωποι με προσόντα και διαδικασία ΑΣΕΠ έχουν να πληρωθούν 18 μήνες ή ο υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα θα έχει τα μέσα να «φάει» το θέμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση