GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουριές: οι παρανομίες από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ συνεχίζονται...

Από το antigoldgreece Κάνει ότι δεν κατάλαβε η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ και συνεχίζει να προκαλεί…. Όπως θα δείτε στο βίντεο, έχουν ξανατο...

Από το antigoldgreece

Κάνει ότι δεν κατάλαβε η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ και συνεχίζει να προκαλεί…. Όπως θα δείτε στο βίντεο, έχουν ξανατοποθετηθεί οι μπάρες στο δασικό δρόμο Χοντρό Δέντρο- Σκουριές, που είχαν αφαιρεθεί την παραμονή της Πρωτομαγιάς με την προσωπική επίβλεψη του Γενικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Δασών Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης.
Οι πολίτες που ανέβηκαν στο βουνό στις 14 Μαΐου βρήκαν μπροστά τους τους σεκιουριτάδες της εταιρείας οι οποίοι ζήτησαν τα ονόματα τους και κράτησαν τους αριθμούς των αυτοκινήτων τους για να επιτρέψουν τη διέλευσή από ένα δημόσιο δασικό κοινόχρηστο δρόμο. Απείλησαν να κατασχέσουν (!!!) κάμερα που είχε καταγράψει τα πρόσωπά τους, δηλώνοντας ότι “απαγορεύεται”. Γιατί απαγορεύεται; Γιατί “το γράφει εκεί στο χαρτάκι” – ένα χαρτί κολλημένο στον κορμό ενός δέντρου που λέει ότι η κυκλοφορία των ιθαγενών στο δάσος γίνεται υπ’ευθύνη μιας ιδιωτικής Καναδικής εταιρείας. Όταν μια πολίτης τόλμησε να βγει από το αυτοκίνητο της, έμαθε και έναν άλλο “κανονισμό” της εταιρείας για τους ιθαγενείς: απαγορεύεται να περπατάς στο ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΑΣΙΚΟ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ δρόμο, μόνο μέσα στο αυτοκίνητο σου επιτρέπεται να τον διασχίσεις! “Ή αλλιώς σου βγάζω τ’αμάξι απ’έξω και κάτσε απ’έξω άμα θες”, απειλησε με θράσος ένας “εργαζόμενος”. Είναι ιδιωτικός, λέει, ο χώρος. Οι πολίτες μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και συνέχισαν το δρόμο τους, με ένα αυτοκίνητο της HELLAS GOLD να τους ακολουθεί για κάποιες εκατοντάδες μέτρα έξω από τις μπάρες και την υποτιθέμενη “επικράτεια” της εταιρείας.
Είναι αλήθεια ο τόπος μας αυτή η Καναδική αποικία; Ούτε το δάσος των Σκουριών – πέρα από κάποια συγκεκριμένα αγροτεμάχια – ούτε βέβαια οι δασικοί δρόμοι είναι “ιδιωτικοί χώροι”. Η εταιρεία ακροβατεί επικίνδυνα αγνοώντας δικαστικές αποφάσεις και ερμηνεύοντας νόμους και αποφάσεις κρατικών υπηρεσιών κατά το δοκούν. Συνοψίζουμε ότι έχει συμβεί μέχρι σήμερα:
  • Η 7633/29-3-2012 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, με την οποία εγκρίθηκε η παραχώρηση στην εταιρεία δάσους έκτασης 3.273 στρεμμάτων στις Σκουριές για μεταλλευτικές δραστηριότητες, είναι ανίσχυρη χωρίς εγκεκριμένη Τεχνική Μελέτη (δείτε την Έκθεση Πραγματογνωμοσύνης). Έγκριση Τεχνικής Μελέτης για το σύνολο της δραστηριότητας στις Σκουριές δεν υπάρχει και δεν προβλέπεται να υπάρξει για αρκετό καιρό ακόμα.
  • Με την απόφαση της 23-4- 2012 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πολυγύρου (εδώ), η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ διατάσσεται να ξηλώσει μπάρες και συσκευές ηλεκτρονικής ανίχνευσης και να αποσύρει από το βουνό τους κουκουλοφόρους που παρεμπόδιζαν τη διέλευση των πολιτών. Οι σεκιουριτάδες που είχαν προσαχθεί σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία αθωώθηκαν – πολύ σωστά – όμως για τις “τελεσθείσες έκνομες ενέργειες” στις Σκουριές θα ασκηθεί ποινική διώξη κατά των εκπροσώπων της εταιρείας. Η εταιρεία δεν ξήλωσε, απλά ανέβασε τις μπάρες.
  • Στις 24-4-2012, με έγγραφό του προς το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας το Δασαρχείο Αρναίας επισημαίνει ότι “οι δασικοί δρόμοι στις Σκουριές μέχρι να γίνουν οι παρακαμπτήριοι πρέπει να μένουν ελεύθεροι σε κοινή χρήση”.
  • Στις 25-4-2012, ο Δασάρχης κ. Αγαλής συμπλήρωσε το προηγούμενο έγγραφο με την πρωτοφανή φράση “οι υπάρχοντες δασικοί δρόμοι θα είναι σε κυκλοφορία με ευθύνη της εταιρείας“!!! Η εταιρεία αμέσως ξανακατέβασε τις μπάρες και κόλλησε το έγγραφο του Δασάρχη για να το επιδεικνύει ως “άδεια” στους απείθαρχους κατοίκους.
  • Στις 30-4-2012, παραμονή Πρωτομαγιάς, οι μπάρες και οι ηλεκτρονικές συσκευές συναγερμού ξηλώθηκαν με εντολή του Γενικού Διευθυντή Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο έστειλε το απίθανο έγγραφο του Δασάρχη στον κάλαθο των αχρήστων. Η εταιρεία την επόμενη μέρα πήγε και τις ξανάβαλε.
  • Η από 27-4-2012 αίτηση του π. Χριστοδούλου προς τον Δασάρχη Αρναίας, με την οποία του ζητά να αποσαφηνίσει τι σημαίνει ότι η κυκλοφορία στο δημόσιο δασικό δρόμο είναι ευθύνη μιας ιδιωτικής Καναδικής εταιρείας, παραμένει αναπάντητη μέχρι σήμερα. Το ίδιο και η από 4-5-2012 αίτηση του π. Χριστοδούλου προς το Δασαρχη και τον Γεν. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπου τους τονίζει ότι είναι υποχρεωμένοι από τους νόμους να απαντήσουν στα αιτήματά του. Διαβάστε όλη τη σειρά των εγγράφων εδώ.
Η ασάφεια και η σύγχυση βολεύουν την εταιρεία που έχει εγκαταστήσει από τις 20 Μαρτίου ένα ιδιωτικό στρατό κατοχής που πάνω στο βουνό. Από τις 20 Μαρτίου η εταιρεία έχει οδηγήσει σε επικίνδυνη όξυνση την περιοχή, προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους αντιπάλους της ή ελπίζοντας ότι οι άνθρωποι θα είναι πολύ μουδιασμένοι από τα οικονομικά τους προβλήματα για να αντιδράσουν. Το σενάριο απέτυχε. Τα ΜΑΤ, τα δακρυγόνα και τα συρματοπλέγματα εξαγρίωσαν τον κόσμο που αντέδρασε μαζικά και δυναμικά, κάνοντας σαφές ότι δεν θα περάσουν τα σχέδια καταστροφής της Χαλκιδικής. Επιπλέον αποδείχθηκε ότι η εταιρεία δεν έχει καμία άδεια και δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα στις Σκουριές, εκτός από μια βελτίωση του δασικού δρόμου.
Κι αυτοί το ξέρουν, κι εμείς το ξέρουμε.
Ενεργοί Πολίτες Δημοτικής Ενότητας Αρναίας

11 σχόλια

  1. Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ

    Η

    Μ
    Α
    Ν
    Α

    Σ
    Ο
    Υ

    Ε
    Ι
    Ν
    Α
    Ι

    Π
    Ο
    Ρ
    Ν
    Η

    Α
    Π
    Λ
    Α
    !
    !
    !
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, από τον οποίο ζήτησε, στο πλαίσιο του νόμου, να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διακριτικής ευχέρειας που διαθέτει, ώστε να μην απελαθεί ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκο Άγκο»

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΥ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ !

    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΩΜΟΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΑΦΗΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ.
    ΑΦΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ 1000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ 2000 ΦΟΡΟ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΠ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ 2012.

    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ Ή ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΤΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ Ο ΤΣΕ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΟΙ ΣΑΝΤΙΝΙΣΤΑΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΑΛΕΧΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΣΤΗ ΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ Ε.Ε KAI ΤΟΥ ΕΥΡΩ

    Πριν ευρω , τι ήταν η δραχμή; δεν ταν το εθνικό μας νόμισμα..

    Τον καιρό της δραχμής συναλλαζόμαστε στην Ελλάδα όλοι με δραχμές ,και οι εξωτερικές συναλλαγές γινότανε με συνάλλαγμα;

    Κάνεις ευρωλαγνος δεν το λέει σήμερα για αυτή την συναλλαγή , πως γινόταν οι συναλλαγές ΡΕ;;; ..

    Τι ήταν η δραχμή; ένα νόμισμα που είχε ως δύναμη της την παραγωγή..

    Γιατί έπαιρναν όλοι οι ξένοι της δραχμές μας; γιατί ήξεραν ότι θα την πήγαιναν στην τράπεζα τους και θα την αντάλλασσαν με το νόμισμα τους, ,γιατί το έπαιρνε όμως η τράπεζα τους;

    Γιατί κάποιος άλλος θα την έπαιρνε και θα ερχόταν στην Ελλάδα να αγοράσει παραγωγή =τουρισμό, γεωργικά προϊόντα, λάδι, πατάτες, ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΆ κ.τ.λ.. άρα είχαμε μια δραχμή παραγωγής ..

    Τι έκανε όμως ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σημίτης ; μας έβαλε στο ευρω ..

    Τι έκανε το ευρώ; αφού μελέτησαν καλά την ψυχολογία του Έλληνα οι ξένοι είπαν θα το παρουσιάσουμε στους Έλληνες και θα τους το δώσουμε τζάμπα πως θα τους το δώσουμε τζάμπα ;

    Α ! κοινοτικό προγγραμα στηρίξεις , Β! κοινοτικό στηρίξεις , Γ! κοινοτικό στηρίξεις , τα οποία είχαν πολύ αέρα , για παιδεία{που δεν έγινε } ,για επιχειρηματικότητα που δεν έγινε έγιναν πολλές καφετερίες ,

    Εδιναν επιδότησης ,αέρα, είχε ο κτηνοτρόφος 100 γίδια του έλεγαν γράψε 10.000 χιλιάδες γίδια , το ίδιο με τα στρεμματικά , με το λαδί ΜΕ ΟΛΑ ...

    Εστί ο Έλληνας έγινε ναρκομανής της επιδοτήσεις , ζούσε από της επιδοτήσεις ,ΝΟΜΙΖΑΝ οι έξυπνοι Έλληνες ότι πιάσαμε κορόιδα του κουτόφραγκους έτσι άρχισαν να καταστρέφουμε οι ίδιοι την παραγωγή μας …

    Αυτοί ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ αυτό ήθελαν να μην παράγουμε ΤΙΠΟΤΑ ,ώστε ότι θέλαμε να τα εισάγουμε ΟΛΑ από αυτούς … Εστί μας πέρασαν πολλά κακά , την πατήσαμε και εμείς και κάναμε επίδειξη ξενομανίας μετάξι μας { ξέρεις αυτό το παντελόνι είναι του χχχ ξένου μόδιστρου } έτσι κλείσανε όλα τα εργοστάσια μας .. π.χ πειραϊκή πατραϊκή, χαρτοβιομηχανίες , το ίδιο έγινε ΠΑΝΤΟΥ στα αγροτικά μας προϊόντα Κ.Ο.Κ ….

    Μας έφεραν και τους υπέρ εργολάβους , εδώ θέλουμε να αλλάξουμε μια λάμπα και φωνάζομε τον ηλεκτρολόγο..

    ΟΧΙ Ειλθε η ώρα να σπάσομε αυτό το άτιμο σύστημα να μπούμε στην παραγωγή , και να μην περιμένομε τους ξένους μα έλθουν να μας σώσουν επενδύοντας χαρτονομίσματα, η επένδυση μας θα πρέπει να αρχίσει να παράγομαι εμείς για εμάς ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ όχι ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ…

    Δεν φτάνει να τους σκίσομε το μνημόνια πρέπει να είμαστε έτοιμοι όλοι να μπούμε σε παραγωγή …

    ΕΤΣΙ Τους πετάμε έξω ΜΕ το ευρω ,το νέο νόμισμα δραχμή θα έχει το ίδια άξια που έχει το ευρω σήμερα, έχεις 2.000 ευρω θα έχεις αμέσως 2.000 δραχμές ΩΣΤΕ να πάψει το παραμύθι ότι θα χαθούνε λεφτά του κόσμου , η ότι θα φέρουν τα λεφτά τους από έξω να μας αγοράσουν ΤΖΑΜΠΑ …

    Εχομε την δύναμη να τυπώνουμε εθνικό νόμισμα ΕΤΣΙ θα πέσει χρήμα στην αγορά και θα αρχίσει η ανάπτυξη μέσω παραγωγής και ΟΧΙ ΣΚΛΑΒΙΑΣ …

    Η μικτή οικονομία είναι ότι καλλίτερο ,όχι της βλακείες που λέει το Κ.Κ.Ε ,όλα κρατικοποιούνται..

    ΚΑΙ να σταματήσει αυτή η δημοκρατία να παίζει τον πρώτο ρόλο η αξιοκρατία ΠΑΝΤΟΥ, όσοι διαχειριστούν αυτή την κατάσταση και παρανομούν οι ποινές να είναι γρήγορες και εξοντωτικές ..

    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΠΛΑΝΟ ΔΙΑΣΟΣΗΣ και πρέπει να γίνει ΑΥΡΙΟ πριν μας τυπώσουν αυτοί το ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ…. ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ { Π.Χ Ένα ευρω 2.000 δραχμές } αν τους αφήσουμε να το κάνουν έτσι το χάσαμε κορμί πατριώτες …

    Τυπώνουμε και τους ξεχρεώνουμε κιόλας ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΕΝΑ ΕΥΡΩ … αν θέλουνε…αν δεν θέλουν στο καλό στα δικαστήρια !!!! ΟΧΙ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ ΔΡΑΧΜΗΣ ..ΟΠΙΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΦΑΨΑΝ …

    Και όταν η Ε.Ε γίνει συνομοσπονδία ΛΑΩΝ με αυστηρά σύνορα ,ιδικά για της οικονομικές αγορές ..η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ Ε.Ε KAI ΤΟΥ ΕΥΡΩ

    Πριν ευρω , τι ήταν η δραχμή; δεν ταν το εθνικό μας νόμισμα..

    Τον καιρό της δραχμής συναλλαζόμαστε στην Ελλάδα όλοι με δραχμές ,και οι εξωτερικές συναλλαγές γινότανε με συνάλλαγμα;

    Κάνεις ευρωλαγνος δεν το λέει σήμερα για αυτή την συναλλαγή , πως γινόταν οι συναλλαγές ΡΕ;;; ..

    Τι ήταν η δραχμή; ένα νόμισμα που είχε ως δύναμη της την παραγωγή..

    Γιατί έπαιρναν όλοι οι ξένοι της δραχμές μας; γιατί ήξεραν ότι θα την πήγαιναν στην τράπεζα τους και θα την αντάλλασσαν με το νόμισμα τους, ,γιατί το έπαιρνε όμως η τράπεζα τους;

    Γιατί κάποιος άλλος θα την έπαιρνε και θα ερχόταν στην Ελλάδα να αγοράσει παραγωγή =τουρισμό, γεωργικά προϊόντα, λάδι, πατάτες, ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΆ κ.τ.λ.. άρα είχαμε μια δραχμή παραγωγής ..

    Τι έκανε όμως ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σημίτης ; μας έβαλε στο ευρω ..

    Τι έκανε το ευρώ; αφού μελέτησαν καλά την ψυχολογία του Έλληνα οι ξένοι είπαν θα το παρουσιάσουμε στους Έλληνες και θα τους το δώσουμε τζάμπα πως θα τους το δώσουμε τζάμπα ;

    Α ! κοινοτικό προγγραμα στηρίξεις , Β! κοινοτικό στηρίξεις , Γ! κοινοτικό στηρίξεις , τα οποία είχαν πολύ αέρα , για παιδεία{που δεν έγινε } ,για επιχειρηματικότητα που δεν έγινε έγιναν πολλές καφετερίες ,

    Εδιναν επιδότησης ,αέρα, είχε ο κτηνοτρόφος 100 γίδια του έλεγαν γράψε 10.000 χιλιάδες γίδια , το ίδιο με τα στρεμματικά , με το λαδί ΜΕ ΟΛΑ ...

    Εστί ο Έλληνας έγινε ναρκομανής της επιδοτήσεις , ζούσε από της επιδοτήσεις ,ΝΟΜΙΖΑΝ οι έξυπνοι Έλληνες ότι πιάσαμε κορόιδα του κουτόφραγκους έτσι άρχισαν να καταστρέφουμε οι ίδιοι την παραγωγή μας …

    Αυτοί ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ αυτό ήθελαν να μην παράγουμε ΤΙΠΟΤΑ ,ώστε ότι θέλαμε να τα εισάγουμε ΟΛΑ από αυτούς … Εστί μας πέρασαν πολλά κακά , την πατήσαμε και εμείς και κάναμε επίδειξη ξενομανίας μετάξι μας { ξέρεις αυτό το παντελόνι είναι του χχχ ξένου μόδιστρου } έτσι κλείσανε όλα τα εργοστάσια μας .. π.χ πειραϊκή πατραϊκή, χαρτοβιομηχανίες , το ίδιο έγινε ΠΑΝΤΟΥ στα αγροτικά μας προϊόντα Κ.Ο.Κ ….

    Μας έφεραν και τους υπέρ εργολάβους , εδώ θέλουμε να αλλάξουμε μια λάμπα και φωνάζομε τον ηλεκτρολόγο..

    ΟΧΙ Ειλθε η ώρα να σπάσομε αυτό το άτιμο σύστημα να μπούμε στην παραγωγή , και να μην περιμένομε τους ξένους μα έλθουν να μας σώσουν επενδύοντας χαρτονομίσματα, η επένδυση μας θα πρέπει να αρχίσει να παράγομαι εμείς για εμάς ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ όχι ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ…

    Δεν φτάνει να τους σκίσομε το μνημόνια πρέπει να είμαστε έτοιμοι όλοι να μπούμε σε παραγωγή …

    ΕΤΣΙ Τους πετάμε έξω ΜΕ το ευρω ,το νέο νόμισμα δραχμή θα έχει το ίδια άξια που έχει το ευρω σήμερα, έχεις 2.000 ευρω θα έχεις αμέσως 2.000 δραχμές ΩΣΤΕ να πάψει το παραμύθι ότι θα χαθούνε λεφτά του κόσμου , η ότι θα φέρουν τα λεφτά τους από έξω να μας αγοράσουν ΤΖΑΜΠΑ …

    Εχομε την δύναμη να τυπώνουμε εθνικό νόμισμα ΕΤΣΙ θα πέσει χρήμα στην αγορά και θα αρχίσει η ανάπτυξη μέσω παραγωγής και ΟΧΙ ΣΚΛΑΒΙΑΣ …

    Η μικτή οικονομία είναι ότι καλλίτερο ,όχι της βλακείες που λέει το Κ.Κ.Ε ,όλα κρατικοποιούνται..

    ΚΑΙ να σταματήσει αυτή η δημοκρατία να παίζει τον πρώτο ρόλο η αξιοκρατία ΠΑΝΤΟΥ, όσοι διαχειριστούν αυτή την κατάσταση και παρανομούν οι ποινές να είναι γρήγορες και εξοντωτικές ..

    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΠΛΑΝΟ ΔΙΑΣΟΣΗΣ και πρέπει να γίνει ΑΥΡΙΟ πριν μας τυπώσουν αυτοί το ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ…. ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ { Π.Χ Ένα ευρω 2.000 δραχμές } αν τους αφήσουμε να το κάνουν έτσι το χάσαμε κορμί πατριώτες …

    Τυπώνουμε και τους ξεχρεώνουμε κιόλας ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΕΝΑ ΕΥΡΩ … αν θέλουνε…αν δεν θέλουν στο καλό στα δικαστήρια !!!! ΟΧΙ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ ΔΡΑΧΜΗΣ ..ΟΠΙΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΦΑΨΑΝ …

    Και όταν η Ε.Ε γίνει συνομοσπονδία ΛΑΩΝ με αυστηρά σύνορα ,ιδικά για της οικονομικές αγορές ..η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΑΛΕΧΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ Η ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ


    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ

    Η

    Μ
    Α
    Ν
    Α

    Σ
    Ο
    Υ

    Ε
    Ι
    Ν
    Α
    Ι

    Π
    Ο
    Ρ
    Ν
    Η

    Α
    Π
    Λ
    Α
    !
    !
    !
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση