GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καμπάνες» του υπ. Ανάπτυξης για επιχειρήσεις

Πεντακόσιες είκοσι επιχειρήσεις, από όλους τους κλάδους της αγοράς, ελέχθησαν τον Μάιο, από 126 κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Εμπορί...

Πεντακόσιες είκοσι επιχειρήσεις, από όλους τους κλάδους της αγοράς, ελέχθησαν τον Μάιο, από 126 κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και επιβλήθηκαν συνολικά πρόστιμα ύψους 153.900 ευρώ σε 207 από τις επιχειρήσεις που ελέγχθηκαν.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ελέγχων, παραπέμφθηκαν στις ΔΟΥ για την επιβολή προστίμων 10 επιχειρήσεις, σε 5 ασκήθηκε ποινική δίωξη ενώ εκδόθηκαν και πρωτόκολλα κατάσχεσης και καταστροφής σε 17 περιπτώσεις.
Τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου δείχνουν ότι ελέχθηκαν λαϊκές αγορές, σούπερ μάρκετ, συνεργεία αυτοκινήτων, φρουραγορές, μίνι μάρκετ, εμπορικά καταστήματα όλων των ειδών, χώροι ελεγχόμενης πρόσβασης, καταστήματα εστίασης και αναψυχής, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, χονδρεμπορικές επιχειρήσεις, περίπτερα και πρατήρια υγρών καυσίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση