GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΔΑΠ Παντείου θυμήθηκε τον Καραμανλή...

Αγαπημένος της νεολαίας ο πρώην πρωθυπουργός. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής καταμέτρησης στις φοιτητικές εκλογές του Παντείου, ένα περιστατι...

Αγαπημένος της νεολαίας ο πρώην πρωθυπουργός.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής καταμέτρησης στις φοιτητικές εκλογές του Παντείου, ένα περιστατικό έκλεψε τις εντυπώσεις.
Ως είθισται, οι φοιτητικές παρατάξεις ανταγωνίζονται εκείνη την ώρα σε...φωνές και ποικίλα συνθήματα.
Παραλλάσσοντας, λοιπόν, γνωστό σύνθημα του ΚΚΕ, οι ΔΑΠίτες φώναξαν "...ο μόνος δρόμος είναι Καραμανλής και πάλι", θυμίζοντας σε πολλούς τις παλιές καλές εποχές, όπου το συγκεκριμένο σύνθημα ακουγόταν στις μεγάλες συγκεντρώσεις της Νέας Δημοκρατίας.

7 σχόλια

  1. Όταν μας ταΐζει ο μπαμπάς με τη γεμάτη πορτοφόλα, γιατί να μη ζητήσω και το βασιλιά;;;;;!!!!
    Τόσο μαλακισμένα!!!! που δεν ξέρουν ούτε το όνομά τους μα γράψουν, που ζητάνε και την επιστροφή "επιφανών" ανδρών, όπως ο "μέγας" καραμνλής!!!! που μετά από δύο θητείες κοπιαστικής διακυβέρνησης!!! δήλωνε, πόσο κουρασμένος ήταν!!!!!
    Άραγε, αυτά τα παιδάκια είναι το μέλλον της χώρας;;;;
    Τρέμω στην ιδέα, μόνο και που το σκέφτομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φτωχα μου αριστερουδια,θα χασετε τη δουλιτσα και το σπιτακι σας.
    τοση φασαρια για σας και το τσιπρακι σας,νομιζετε οτι εισαστε κατι σπουδαιο..
    αλλα η φασαρια δεν γινεται για σας χαζα μου,
    για τις δουλειες και τις περιουσιες σας γινεται..
    και τις κορες σας..

    απο 7 μαιου αρχισε το ξηλωμα..
    η αριστερα στην ελλαδα τελειωσε..
    δεν θα γινουν διωξεις για να το παιζουν ηρωες οι αριστεροι..
    ουτε εξοριες για να κανουν δωρεαν διακοπες..
    θα χτυπηθει η κοινωνικη βαση της αριστερας,
    που βεβαια εκτεινεται βαθεια μεσα στο πασοκ,
    αλλα και στο κρατικιστικο κομμα της νεας δημοκρατιας..
    τα επαγγελματα που ψηφιζουν αριστερα ειναι γνωστα..
    θα τους αφαιρεθουν οι νομικες και συνταγματικες προστασιες,
    και θα τους κοπουνε τα λεφτα..
    TΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!
    ο ανεργος και ο αστεγος δεν εχει μυαλο για πολιτικη..
    μια δυο εξεγερσεις που θα γινουν,ευκολα και γρηγορα θα παταχθουν..
    σε 10 το πολυ χρονια ολα θα εχουν ξεχαστει,
    οπως ξεχαστηκαν και τοσα αλλα..
    η ωραια ελλαδα μας θα ξαναγινει ασφαλης,
    θα επιστρεψουν οι αξιοι,
    θα εχουν ολοι δουλειες,
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ
    να καταλαβαινουν τη θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και λοιπών συνεργατών του είναι τελειωμένο

    Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έρχονται κεραμίδα οι φορολογικές δηλώσεις, όπου σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει επιστροφή φόρου ( μειωμένο αφορολόγητο, τεράστια αύξηση τεκμηρίων ), αλλά πληρώνει και φόρους πάνω από 1000 ευρώ ! Επίσης, έρχονται παλιά εκκαθαριστικά για ακίνητα από το 2009, δηλαδή κι άλλοι φόροι, χώρια το χαράτσι που αδυνατούν να πληρώσουν 1, 5 έως 2 εκ. Έλληνες για τα σπίτια τους ( πληρώνουν μόνο ΔΕΗ και δημοτικά τέλη ) !

    Αυτές τις μέρες έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις στους συνταξιούχους ( οι μισθωτοί ήδη πληρώνουν από Φλεβάρη και έχουν γονατίσει ), οπότε η μεγάλη μάζα του 13, 1% θα τους εγκαταλείψει και αυτή. Όσα σώφρονα στελέχη του πασοκ έχουν απομείνει, θα μετακινηθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, ακόμα και προς Νέα Δημοκρατία ( οι κεντρώοι, φιλοευρωπαϊστές, το πατριωτικό πασοκ ) και προς Σύριζα, Δημ. Αριστερά του έντιμου κ. Κουβέλη ή προς Ανεξάρτητους Έλληνες Καμμένου- Δημαρά, μαζί με τη μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΩΝΕΙ, ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Κ. ΜΠΕΝΥ ΧΙΛΛ ΕΚΟΨΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΒΑΛΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΚΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ή ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΖΕΣΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΝΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΣΤΙΣ ΡΩΜΑΙΚΕΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ "ΨΟΦΗΣΟΥΝ" ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ 1,5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟ 1,3 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ 2 ΕΥΡΩ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗ, ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ 20 ΜΕΤΡΑ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ Ή ΣΩΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ. ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΟΙ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιδού τα κατορθώματα του επιτελείου Βενιζέλου- Σαχινίδη. Μετά το χαράτσι, στέλνουν νέους φόρους για τα ακίνητα. Και το καλοκαίρι ακόμα χειρότερα.

    Αίρεται το «απαγορευτικό» εκκαθαριστικών με φόρους

    Στο «στόχαστρο» του υπουργείου Οικονομικών μπαίνουν και πάλι από την επόμενη εβδομάδα οι ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς αρχίζει η αποστολή από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) των εκκαθαριστικών του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (ΕΤΑΚ) για το 2009.!

    Τα έσοδα σε σχέση με τον Μάιο του 2011 (πρώτο 15ημερο) είναι “πεσμένα” περίπου 15% και ουσιαστικά το κράτος οριακά μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, καθώς εαν δεν τονωθούν αναμένεται η μείωση να φτάσει και το 50% ως τα τέλη του μήνα.

    Από 23/05 τέρμα και τα φάρμακα, από 20 Μαίου πετσοκομμένες οι συντάξεις, και όλες σχεδόν οι φορολογικές δηλώσεις έχουν να πληρώσεις φόρο, ενώ πέρσι είχες επιστροφή !!! Με μειωμένους μισθούθς, άνεργος, με μειωμένες συντάξεις, και πρέπει να πληρώνεις τις ανοησίες του Βενιζέλου !!!

    Και το Χρηματιστήριο πέφτει και σήμερα, όλα τα διέλυσαν μέσα σε 2 χρόνια οι Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλος. Και αντί να κρύβονται, να έχουν παραιτηθεί, να πάνε σπίτια τους, ζητάνε τη ψήφο μας. Θα πάρουν κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος στον Σαχλαμαρά-ΝΔ και Μπενιζέλου-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα
    στην "Wall Street Journal"

    "O Αλέξης Τσίπρας ζητά
    «Ευρωπαϊκή Λύση» για την Ελλάδα"

    Νέα Υόρκη

    Την άποψη ότι η ΕΕ δεν πρόκειται να διακόψει τη χρηματοδότηση προς την Ελλάδα, καθώς αυτό θα οδηγούσε τη χώρα να σταματήσει την αποπληρωμή του χρέους της, εξέφρασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Wall Street Journal.

    Η οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας θα συμπαρέσυρε και την Ευρωζώνη, τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο Αλέξης Τσίπρας εξήγησε ότι πρώτη του επιλογή είναι να πείσει τους ευρωπαίους εταίρους ότι είναι προς το κοινό συμφέρον να αναθεωρήσουν την πολιτική τους προς την Ελλάδα, εισάγοντας αναπτυξιακά μέτρα, ώστε να τερματιστεί το σπιράλ της ύφεσης και να μην ενταθεί η ανθρωπιστική κρίση στη χώρα.

    «Η πρώτη μας επιλογή είναι να πείσουμε τους ευρωπαίους εταίρους μας, ότι είναι προς το συμφέρον τους να μην διακόψουν τη χρηματοδότηση» επισήμανε και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες, «αλλά αν προχωρήσουν σε μονομερή ενέργεια από την πλευρά τους, διακόπτοντας τη χρηματοδότηση, τότε θα υποχρεωθούμε να σταματήσουμε να πληρώνουμε τους δανειστές μας».

    Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι «το ευρώ είναι το εθνικό μας νόμισμα» και πρόσθεσε: «Δεν θα είναι εύκολο να κοπεί η σύνδεση. Η έξοδος από το ευρώ θα είχε πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις. Δεν είναι κάτι που θέλουμε, δεν είναι κάτι που αναζητούμε».

    Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως αν φθάσει ο κόμπος στο χτένι, η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει και μόνη της. Εξήγησε ότι αν δεν αποπληρώνονται τα χρέη, θα υπάρχουν χρήματα για μισθούς και συντάξεις. Επιπλέον, προανήγγειλε ότι θα υπάρξουν περικοπές στις αμυντικές δαπάνες, θα καταπολεμηθεί η διαφθορά και η φοροδιαφυγή των πλουσίων.

    «Ό,τι κι αν κάνουμε, η κατάσταση θα είναι δύσκολη. Αλλά θα είναι δύσκολη και για ολόκληρη την Ευρώπη, λόγω της κατάρρευσης του ευρώ» παρατήρησε. Εξέφρασε, δε, την εκτίμηση ότι και οι δύο πλευρές θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω, «πριν φθάσουμε σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να βρεθεί μια ευρωπαϊκή λύση» κατέληξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση