GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμετανοησία και ανεπάρκεια...

Άπειρα μπορεί να πει κάποιος για τις διαβουλεύσεις των αρχηγών που κατάληξη είχαν τη διενέργεια νέων εκλογών. Αν θέλουμε να συνοψίσουμε, δ...

Άπειρα μπορεί να πει κάποιος για τις διαβουλεύσεις των αρχηγών που κατάληξη είχαν τη διενέργεια νέων εκλογών. Αν θέλουμε να συνοψίσουμε, διατηρώντας το δικαίωμα στην άποψη, αλλά μη ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, μπορούμε να τονίσουμε δυο παραμέτρους: την εμμονή στο δόγμα της εθνικής μειονεξίας (ως πότε πια αυτή η χώρα θα ορίζει την ύπαρξή της μέσω δανεικών χρημάτων και δάνειου πολιτισμού;) και την απροσδιοριστία του έθνους από όσους εμφανίζονται σε ρήξη με τη μειονεξία. Σε κάθε περίπτωση δηλαδή, ακόμα κι αν προβούμε σε παρακινδυνευμένους ομαδικούς χαρακτηρισμούς, -αμετανόητοι οι μεν, ανεπαρκείς οι δε- κοινό στοιχείο είναι η θλιβερή διαπίστωση: η συλλογική ανάταση, η περηφάνια, ο θετικός αυτοπροσδιορισμός του πολιτισμού έχει πληγεί καίρια. Μέσα σ’ αυτή την κατάσταση η κάθε Λαγκάρ ακούγεται θαμπά. Σκεπάζεται από την κραυγή της ελληνικής αδυναμίας. Τέλειωσαν όλα; Όχι βέβαια, αλλά ας έχουμε και μια επίγνωση χωρίς αυταπάτες.

17 σχόλια

  1. Μετά τα νέα δεδομένα, η λιγότερο "κακή" λύση είναι η Νέα Δημοκρατία και σε αυτήν θα κινηθεί μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων των άλλων κομμάτων.
    Η αδυναμία συνενόησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργί κυβέρνησης, η ολική αποτυχία του προγράμματος του Βενιζέλου, που εξαθλιώνει τα μεσαία και τα κατώτερα στρώματα ( πέρσι με το χαράτσι, φέτος με τις απίστευτες φορολογικές δηλώσεις, τους 5 φόρους στα ακίνητα, τις αναδρομικές νέες μειώσεις στις συντάξεις και τις περικοπές στα φάρμακα ) δημιουργούν την εικόνα αδιεξόδου και οικονομικής κατάρρευσης. Μέσα σε αυτό το σκηνικό η ΝΔ προβάλλει ( και δευτερευόντως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ) ως η μόνη ικανή δύναμη να επαναδιαπραγματευτεί βασικούς όρους στο μνημόνιο και την ύφεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωρε σακτα και γαμησου και συ κι η Νεα Δημοκρατια σου!!!!Σκατοδοσιλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 22 Μαϊ 2012 1:46:00 μ.μ

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 530 ΜΟΝΑΔΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ; ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ; ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη φοβάσαι, άλλη μια μέρα ξημέρωσε, αλλη μια μέρα πιο κοντά στον στόχο.
    Μη φοβάσαι, ότι ακούς είναι φθηνή χυδαία προπαγάνδα.
    Μη φοβάσαι, αυτοί σε φοβούνται γιατι ξύπνησες.

    Εκεί σε ιστό δυσθεωρητο, κρέμασαν τις σημαίες τους. Εσυ σαν ενας συγχρονος Απολλωνας ακολουθησε τον Ηλιο κι' ανεβα ως εκει, ξεκρεμασε τες και τραβα ψηλοτερα!
    Μπορείς να επιβίωσεις και χωρίς τα στολιδια που σου δάνεισαν.

    Σηκω, να πιασουμε δουλειά. Να φυλαξουμε τα σύνορα μας όπως αρμόζει στην αξία του τόπου μας.
    Γιατι ότι πολυ αξίζει, με αίμα το φυλάς.

    Σηκω, πάρε μια ανάσα ήλιο και πάμε να τιμωρησουμε, τους κλέφτες, τους δολοπλόκους, τους εργολάβους της φτωχοποίησης μας, οσους το μελλον των παιδιων μας υποθηκεψαν!
    Χωριό μην μεινει, ουτε σπιτι, χωρις να υψώσει ξανά τη γαλανόλευκη, γεροντας μη μείνει χωρίς βοήθεια, παιδί χωρίς παιχνίδι, μανα χωρις ελπιδα, νεος χωρις ονειρα!

    Η Δύναμη και το Θάρρος του Λεωνίδα και των Παλικαριών του '21 και του '40, δεν χαθηκαν, ειναι μεσα σου! Προσεξε: ΕΣΥ τα κουβαλας!

    Ελα εξω, κι' αν η Δυση "ξεχασε", εμεις ειμαστε εδω να τους θυμιζουμε, αιωνια, ότι σε μας εδω ανέτειλε το Φως κι η Δημοκρατία.

    Πιάσε το χέρι μου να γινουμε πολλοι και μην φοβασαι .
    Αριστερός η δεξιός δεν έχει σημασία.

    Έλληνες είμαστε κι εγω κι εσύ.
    Έλληνες, παντοτινα, Ελεύθεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ 6 ΜΑΗ ΗΤΑΝΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ν ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ.ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    20 Μαΐου 2012 6:34 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο πλευρό του Αλέξη τα φιλαράκια του
    Άκη $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    και του Γιωργάκη.....

    ΤΩΡΑ Σύριζα ΟΛΕ !!

    Παλιοί συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου, πολιτικοί φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου , άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ, συνέβαλαν στην οργανωτική ανασύσταση αλλά και στην εκλογική του εκτόξευση.

    Η μεταφορά της «τεχνογνωσίας» του ΠΑΣΟΚ στην Κουμουνδούρου αλλά και η «ικανότητα» του Αλέξη Τσίπρα να ακούει τις συμβουλές των πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μετέτρεψαν το ΣΥΡΙΖΑ -υποστηρίζουν πολλοί- σε κόμμα εξουσίας.
    Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ακόμα και το «σύνθημα» για κυβέρνηση της Αριστεράς φημολογείται ότι ειπώθηκε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ από πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ

    Αντώνης Κοτσακας:
    Ο οργανωτικός νους του νεου ΣΥΡΙΖΑ.
    Στενός συνεργάτης του Άκη Τσοζατζόπουλου, διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου από το 1989 έως το 2000 στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Παραιτήθηκε από το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ πριν απο ένα χρόμο. Θεωρείται ο στρατηγός της οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική. Του προτάθηκε να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά το γεγονός της σύλληψης του Ακη, «φρέναρε» την υπόθεση.

    Ευάγγελος Χωραφάς:
    O Τακτικός συνομιλητής του Αλέξη.
    Αν και δεν εμφανίζεται επίσημα στο ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Χωραφάς, πρώην στενός συνεργάτης
    και σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου,
    είναι απο τους τακτικότερους συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ακούει προσεκτικά τις συμβουλές του για πολιτικά και οργανωτικά θέματα.

    Γιώργος Ραφτόπουλος:
    Ουσιαστική συμβολή στην ανασύνταξη.
    Από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του συνδικαλιστικού κινήματος. Πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Σπύρο Κότσια που διετέλεσε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Την δεκαετία του '80 είχε συγκρουστεί με στελέχη της Αριστεράς που προέρχονταν κυρίως από το ΚΚΕ ενώ ήταν θύμα της 17ης Νοέμβρη που αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει πυροβολώντας τον στο κεφάλι.
    Εχει συμβάλει σημαντικά στην οργανωτική ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Παναγιώτης Κουρουμπλής:
    που...Ανοιξε το δρόμο.
    Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη δυνατή φωνή, αρνήθηκε να υπογράψει τη δανειακή σύμβαση, διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ και δημιούργησε την Ενωτική Κίνηση μαζί με τον Νίκο Κοτζιά.
    Στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και επανεξελέγη.

    Νίκος Κοτζιάς:
    Ειδικός στα οικονομικά θέματα
    Πανεπιστημιακός καθηγητής με αντιδιδακτορική δράση στην ΚΝΕ και πολυετή πορεία στο ΚΚΕ. Δημιούργησε μια φιλική σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου και τοποθετήθηκε πρόεδρος στο ΙΣΤΑΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσω της Ενωτικής Κίνησης ανέλαβε τον ρόλο του «μυστικού» οικονομικού συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα.

    Λούκα Κατσέλη: To φλερτ γίνεται...αρραβώνας.
    Η πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ απάντησε με ιδιαίτερη θέρμη στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία. Άλλωστε το ...δαχτυλίδι ο Αλέξης το έδωσε με την πρότασή του να οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο παλιός υπουργός Εθνικής Οικονομίας του Ανδρέα, Γεράσιμος Αρσένης, που είναι σύζυγός της.
    – η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, ψήφισε τα Μνημόνια τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αποτάσσεται - !!!!
    Μετεκλογικά θεωρούν πολλοί ότι ο Τσίπρας
    θα την αξιοποιήσει εαν η ίδια δεν επιδιώξει να ενταχθεί νωρίτερα στο δυναμικό του κόμματος.
    ________________________
    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.



    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    Αν μάλιστα, λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις Φλωρίδη..

    («όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ»)

    καθώς και την ενδεχόμενη συνεργασία με τη Λ.Κατσέλη...
    αντιλαμβανόμαστε πως, μάλλον, το κόμμα του κου Τσίπρα φιλοδοξεί να γίνει το ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, παρά ένα κόμμα που θα φέρει τον «σοσιαλισμό».

    Το τι από τα δύο είναι χειρότερο, αποφασίστε το εσείς…
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑBΓΙΖΕΙ


    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ

    Η

    Μ
    Α
    Ν
    Α

    Σ
    Ο
    Υ

    Ε
    Ι
    Ν
    Α
    Ι

    Π
    Ο
    Ρ
    Ν
    Η

    Α
    Π
    Λ
    Α
    !
    !
    !
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπούτζουκας Θ. Τ ..Ηράκλειο Κρήτης..

    Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, μου τα πες με το πρώτο σου το γάλα, μα τώρα που ξύπνησαν τα φίδια, εσύ φοράς τα αρχαία σου στολίδια, και δεν δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου ΕΛΛΑΣ που τα παιδιά σου ΣΚΛΑΒΟΥΣ ξεπουλάς ...

    Ήρθε η ώρα να πείτε στο κόσμο αλήθειες … Πιο είναι το πλάνο Β! του εκάστοτε κόμματος για το καλό της πατρίδος που λένε ΣΗΜΕΡΑ όλοι και όλα τα κόμματα,..

    1} πάνε στης Βρυξέλες και τρώνε ξύλο {δεν δεχόμαστε τίποτα προχωράμε σε ότι έχετε υπογράψει ΤΕΛΟΣ.} τι γίνετε; Δεν έχει απαντήσει κανείς…

    2} Βγαίνουν τα σκύβαλα της πολιτικής βάζουν μόνο εκβιαστικά ερωτήματα , και ξεχνούν το 1.500.000 άνεργους επίσημα ανεπίσημα είναι πάνω 2.300.000 ανθρώπους που στην πλειοψηφία τους είναι νέοι μορφωμένοι άνθρωποι ότι καλλίτερο δηλαδή διαθέτει η χώρα ,το μέλλων της χώρας μας,η τους 600.000 χιλιάδες ανθρώπους που στήνονται στης ουρές για να φανέ για να μην πεθάνουν από την πείνα , για τους ανθρώπους με σοβαρές ασθένειες που πεθαίνουν, στην ισχυρή Ελλαδα του ευρώ και όλα αυτά εν έτη 2012 …


    3} Γιατί δεν γίνονται επένδυσης στην ΕΥΡΩΠΗ; άντε , εμείς στην ΕΛΛΑΔΑ είμαστε απατεώνες , γραφειοκράτες, κλέφτες , μιζαδόροι κ.ο.κ έτσι μας διαφήμιζαν και συνεχίζουν ακάθεκτα τα σκύβαλα όλο τον απλό ΛΑΟ , πολιτικοί και οι πράκτορες δημοσιογράφοι τους με τα τηλεοπτικά κανάλια τον ΛΑΟ μας εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, Γ.Α.Παπαντέρου , Παπακωσταντινου Βενιζέλος, Πάγκαλος, Τσίμερος, Μάνος, Ντόρα Κουβελου-Μπακογιαννη-Μητσοτάκη , Λοβέρδος , Διαμαντόπουλου, Αργύρης Ντινόπουλος , Μπουμπούκος, Βορίδης , Πρετεντέρης, Κάψης , Τρέμη ,Τσίμας Προτοψάλτε, Οικονόμου ,Λυρίτζης , Καμπουράκης ,Οικονομέας , ο ΜΠΑΜΠΗΣ, και πολλοί άλλοι, όπως και οι ιδικοί {καθηγητές και αναλυτές με πολλά εισαγωγικά} όλο αυτό το εξάμβλωμα της Ελλάδος..

    Όμως εδώ έχομε το εξής παράξενο φαινόμενο, Ιταλία χωρίς επενδύσεις ,Ισπανία χωρίς επενδύσεις, Πορτογαλία χωρίς επενδύσεις και φαινόμενο εξαπλώνεται παντού στην Ευρωπη σαν πανούκλα,, αν υπήρχαν επενδύσεις δεν θα υπήρχε ανεργία, πείνα, εξαθλίωση, θλίψει , αυτοκτονίες.. Ρωτήθηκε κανείς ΓΙΑΤΙ; και αν ναι; τι απαντούνε όλα αυτά τα σκύβαλα ΤΩΝ Μ.Μ.Ε; …

    4} Η Απάντηση: Ακόμα και η ίδια η Γερμανία επενδύει εκτός Ευρωπαϊκή Ένωση , Ασία, Σιγκαπούρη, Κίνα κ.τ.λ, Δεν είναι πια μυστικό είναι θέμα χρόνου όχι για να καταρρεύσει της Ελλάδος;αυτή έχει καταρρεύσει παταγωδώς μαζί με όλο το παλιό πολιτικό προσωπικό της, ίσως κάποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί ,η μάλλον το ξέρουν τα μεγάλα ψάρια και θέλουν να βγάλουν της εύθηνες από επάνω τους ώστε να πεθάνουν στελέχη Γ! ,,Δ! ,,Ε!,, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ μαζί με τους αναλώσιμους προπαγανδιστές τους..

    Ειδικά τα δυο κόμματα της Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ αυτό το γνωρίζουν καλά, γιαυτό βλέπετε στην Ν.Δ και ενώνονται ώστε να κάνουν ένα τοίχος από φανατισμένους ανθρώπους τους που θα τους υπερασπίζει την ώρα της κρίσεως, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΈΤΩΠΌ ΛΕΝΕ, ενάντια στο ΚΑΚΟ , πιο είναι αλήθεια το κακό που φοβούνται; ο προδομένος, ο άνεργος, ο πεινασμένος ,ο εξαθλιωμένος , ο ασθενής, ο κατεστραμμένος ΛΑΟΣ από της πολιτικές τους; Αυτόν φοβούνται και ενώνονται με τόσο εξευτελιστικό τρόπο στο όνομα τάχα της σωτηρίας της πατρίδος, εγώ λέω ευθέως ότι το κάνουν για την δικιά ΣΩΤΉΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπούτζουκας Θ. Τ ..Ηράκλειο Κρήτης..

    Σήμερα δεν είναι πια μυστικό όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με αυτό το έκτρωμα που λέγεται νόμισμα του ΕΥΡΩ καταρρέει, είναι θέμα μηνών η ενός έτους το πολύ Αυτός είναι και ο λόγος που κανένας κεφαλαιοκράτης δεν επενδύει πια σε χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης φοβούνται,το ευρώ έκανε τον κύκλο του… Και εδώ όλοι έχουν μια πιπίλα στο στόμα μας λένε για επένδυση ώστε να έλθει η αναπτύξει , κ.τ.λ αλλά θα πρέπει να είμαστε το ευρώ και στο μνημόνιο, ΠΩΣ ΒΓΑΊΝΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΑΥΤΟΣ ΡΕ; Οι κεφαλαιοκράτες ξέρουν ότι αν επενδύσου στην Ε.Ε κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από μια παν Ευρωπαϊκή εξέγερση..

    Γι’ αυτό βλέπετε καθημερινά το δικός κύκλωμα να πολώνει το κλίμα σε ένα πόλεμο που ξέρουν ότι τον έχουν χάσει ,ακόμα και αν ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.. Εμείς τι κάνομε; Πως οργανωνόμαστε; Γιατί οι πρώτοι μήνες ο πρώτος χρόνος , θα εξελιχτούνε τοσο σοβαρά γεγονότα που θα τρομάξει και ο ΘΕΟΣ, θα υπάρξουνε ελλείψεις παντού, θα χαθούνε ζωές , θα υπάρξουνε λεηλασίες , αυτά τα ξέρουν πολύ καλά .. Δεν σας λένε ότι υπάρχουν 160 δις ευρω σε καταθέσεις όσοι έχετε ακόμα; αν πάνε π.χ αύριο όλοι η νόμιμοι καταθέτες να της ζητήσουν υπάρχουν; ΟΧΙ..
    Με στοιχεία της τράπεζας της Ελλάδος είναι γύρω στα 11—14 δις ευρω σε μετρητά , τα μετρητά του απλού κόσμου τα αλλά 145 δις ευρώ είναι χρεόγραφα , ομόλογα!!!…

    Ξανά γράφω , πιο είναι το πλάνο Β! ,,Γ! ,, όλων τον πολιτικών κόμματων για την κατάρρευση του ΕΥΡΩ ΑΎΡΙΟ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΩΤΏΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ; ΚΑ-ΤΑ-ΡΕΥ-ΣΗ ΕΥΡΩ ..

    Δεν είναι η κατάσταση για παιγνίδια σήμερα με τον ΛΑΟ ,αν δεν το έχουν καταλάβει τα κόμματα τόσο χειρότερο για όλους τους και τα τσιράκια τους…

    Πιο απλά να σας τα γράψω δεν γίνεται, με κυνηγάνε που με κυνηγάνε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σέ κάθε ανάρτηση θά βάζω τό ίδιο ερώτημα στόν Τσίπρα καί οχι στόν Σύριζα μέχρι νά απαντήσει.
    Να εγγυηθεις ρητά καί κατηγορηματικά στόν Ελληνικό Λαό με δημόσια δήλωσή σου ότι μέ τήν προτεινόμενη πολιτική δέν θά βγούμε απο τήν ΕΕ καί τό Ευρώ καί δεν θα επιστρέψουμε στήν δραχμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανακοίνωση προς χαχόλους Έλληνες :

    Συμπατριώτες, στη συνάντηση Ολάντ - Βενιζέλου, ο κ. Ολάντ υποσχέθηκε :

    1) Να αναστήσει όλους τους πεθαμένους λόγω μνημονίου Έλληνες και να περιθάλψει όλα τα ορφανά του ΔΝΤ !
    2) Θα πληρώσει το χαράτσι σε 1,5 εκ. Έλληνες που δεν μπορούν να το πληρώσουν !
    3)Θα δώσει δουλειά ( στη Γαλλία ; ) στο 1,5 εκ. Έλληνες !
    4) Θα πληρώσει τους επαχθείς φόρους στις νέες φορολογικές δηλώσεις, έργο μοναδικό του Βενιζέλου- Σαχινίδη
    5) Θα καλύψει όλο το πετρέλαιο θέρμανσης ή το φυσικό αέριο για τη νέα χρονιά !
    6)Θα επιστρέψει τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που επέβαλλε ο κ. Βενιζέλος!
    7)Δεν θα κόψει τα 200.000 κοινωνικά επιδόματα που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος με την Τρόικα από το Μάιο!
    8) Δεν θα βάλει φόρο ιδιοκατοίκησης, το χαράτσι για το 2012, το ΕΤΑΚ του 2009, τους φόρους σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος !
    9) Θα καλύπτονται όλες οι ιατροφαρμακευτικές δαπάνες των Ελλήνων, θα επιστραφούν τα κουρεμένα ομόλογα,τα εφάπαξ κλπ
    10) Θα επιστραφούν προς τους Έλληνες πολίτες τα 7 δισ. ευρώ που τους χρωστάει εδώ και 3 χρόνια το ελληνικό δημόσιο. Και η αδέκαστη δικαιοσύνη παραγράφει σε 2 χρόνια τις υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τους πολίτες, αλλά τις υποχρεώσεις των πολιτών προς το Δημόσιο σε 5 χρόνια ! Αυτό θα το διορθώσει ο Ολάντ !

    Και επειδή, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα γίνει, αλλά η συναντηση είναι μια ακόμα ΦΟΥΣΚΑ ( όχι σαν του Χρηματιστηρίου ) και δεν έχει καμία σχέση με τα καθημερινά μας προβλήματα, αλλά μόνο για να ξεγελάσει ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ...ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ; ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΚΗ ; ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΑ 20 ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμετανόητος και ανεπαρκής είναι ο μαλάκας ελληνάκος και η μαλακισμένη ελλεϊνίδα, που μια ζωή, όση πούτσα και ξύλο να φάνε, ψηφίζουν (αυτοί, τα παιδιά/εγγόνια/δισέγγονά τους) τους ίδιους και τους ίδιους κοπρίτες!

    Να τρώτε αλβανικές κουράδες και να χαίρεστε, αμετανόητε και ανεπαρκή μαλάκα ελληνάκο και μαλακισμένη ελλεϊνίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑBΓΙΖΕΙ


    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ

    Η

    Μ
    Α
    Ν
    Α

    Σ
    Ο
    Υ

    Ε
    Ι
    Ν
    Α
    Ι

    Π
    Ο
    Ρ
    Ν
    Η

    Α
    Π
    Λ
    Α
    !
    !
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΓΝΩΜΗ

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ .

    Η ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ , ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΓΕΛΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ 168 ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ .

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ;


    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ...
    ANTIO ΕΥΡΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ . ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΠΟΣΑ ΕΙΧΕΣ!!!ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΞΩ....

    ΒΑΛΕΤΕΤΑ ΣΤΟΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ ..ΕΣΥ ΚΟΥΒΕΛΕ;;;

    Μήπως βρισκόμαστε μπροστά σε μια Grexit; (η έξοδος της Ελλάδας απ την Ευρωζώνη);

    Ναι, αλλά σημειώστε ότι η Grexit θα ακολουθηθεί σύντομα από μία Gerxit μια γερμανική έξοδο από το ευρώ.

    Η Γερμανία απλώς θα αρνηθεί να θέσει σε κίνδυνο τη φερεγγυότητα του γερμανικού κράτους, προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά την υπόλοιπη Ευρωζώνη (μετά το ντόμινο της πτωχεύσεις που θα απορρέει από μια Grexit της ΕΛΛΑΔΟΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑBΓΙΖΕΙ


    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ

    Η

    Μ
    Α
    Ν
    Α

    Σ
    Ο
    Υ

    Ε
    Ι
    Ν
    Α
    Ι

    Π
    Ο
    Ρ
    Ν
    Η

    Α
    Π
    Λ
    Α
    !
    !
    !
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί συμπολίτες,

    μία απλή παραίνεση/συμβουλή για να καταλάβουμε όλοι σε ποια Ελλλάδα βρισκόμαστε και που ακριβώς πηγαίνουμε.

    Κάντε την φορολογική σας εκκαθάριση τώρα!!

    Θα διαπιστώσετε πόσα χρήματα μας ζητάνε επιπλέον, χωρίς να έχουν μειώσει τις βουλευτικές αποζημιώσεις (για τις οποίες φορολογούνται μόνο για το 50%)και πόσα ακόμα έρχονται αμέσως μετά τις εκλογές (είτε σε ευρώ, είτε σε δραχμές)

    Μετά ρωτήστε το κόμμα της προτίμησής σας, τι θα κάνει για να εισαγάγει ένα δίκαιο και απλό φορολογικό νόμο μέσα στο 2012, που να μην πλήττει κατ' αποκλειστικότητα τη μεσαία και χαμηλή εισοδηματική τάξη.
    Αναλόγως των απαντήσεων που θα λάβετε, θα καταλαβετε πόσοι και ποιοι μας δουλεύουν.

    Καλή ψήφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση