GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιστορική στιγμή, στιγμές πατριωτικής ευθύνης...

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός. Τις ημέρες αυτές παίζεται κυριολεκτικά το θέατρο του παραλόγου. Το κάθε κόμμα έχει τις δικές του απόψεις οι οπ...

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός.

Τις ημέρες αυτές παίζεται κυριολεκτικά το θέατρο του παραλόγου. Το κάθε κόμμα έχει τις δικές του απόψεις οι οποίες εδράζονται πάνω στο δικό του κομματικό συμφέρον. Ουδείς ασχολείται στην πραγματικότητα με την ίδια την Ελλάδα και την τύχη των Ελλήνων. Η παραπληροφόρηση βρίσκεται στο ζενίθ. Αν ζούσε ο Γκαίμπελς θα έτριβε τα μάτια του και δεν θα το πίστευε και ο ίδιος το πόσο μακριά έχει φθάσει το δόγμα του, οι «αρχές» του. Αλλά αυτό το οποίο συμβαίνει σήμερα, το είχε γράψει στο βιβλίο του «Η ψυχολογία των μαζών και η ανάλυση του εγώ» ο πατέρας της Ψυχολογίας, ο Ζίγκμουντ Φρόιντ. Μάλιστα ανέφερε πως οι μάζες διακατέχονται από τα αρχέγονα ένστικτα του ανθρώπου τα οποία ως επί το πλείστον είναι βίαια, επιθετικά και σεξουαλικά. Αυτές οι δυνάμεις μπορεί να οδηγήσουν τις κοινωνίες στο χάος. Ακόμη ισχυριζόταν ότι οι μάζες είναι χειραγωγίσιμες, είναι εύπλαστες κι ότι μπορείς να αγγίξεις τις επιθυμίες και τους φόβους τους και να τους χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου.
Στην Ελλάδα όμως δεν χρειαζόμαστε τους ξένους για να δημιουργήσουμε κλίμα, φοβία ή ότι άλλο τους εξυπηρετεί… Έχουμε και τους εγχώριους Εφιάλτες, που αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο πέρα από το προσωπικό τους συμφέρον, ή καλύτερα κέρδος συνεισφέρουν και αυτοί τα μέγιστα στην δημιουργία της κατάστασης που επικρατεί σήμερα. Σε όλους αυτούς τους «τύπους» η απληστία και η αλαζονεία είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά τους. Δυστυχώς όμως για αυτούς υπάρχει πάντοτε και η αντίπερα όχθη. Υπάρχουν οι άνθρωποι της λογικής, οι αντικειμενικές φωνές που δεν ανέχονται τα παγκόσμια παιχνίδια που υλοποιούν κάποιοι οίκοι αξιολόγησης ή κάποια «παιδάκια» σε επενδυτικές εταιρείες που παίζουν με τις ζωές ανθρώπων απλά και μόνον, όπως έχει αποδειχθεί από πανεπιστημιακή έρευνα, για να ανέβει η αδρεναλίνη τους και για να πλουτίσουν ακόμη, και ακόμη, και ακόμη περισσότερο. Βεβαίως όπως είδαμε αυτές τις ημέρες η απληστία οδήγησε πχ τηνJP MORGAN σε απώλειες 2 δις δολαρίων και στην απόλυση 3 στελεχών της που θεωρήθηκαν υπεύθυνα…
Όμως αυτές τις ημέρες, που στην χώρα μας κατακλυζόμαστε από κλίμα καταστροφολογίας και από τις δηλώσεις του κυρίου Σόιμπλε και άλλων που ανήκουν στην κατηγορία του, ότι πχ η Γερμανία έχει έτοιμο το σχέδιο Γάμα (νομίζουμε ότι αυτή η είναι η σωστή αρίθμηση, γιατί έχουμε ακούσει τόσα πολλά σχέδια….) και ότι προετοιμάζονται για να φύγουμε από το Ευρώ και τα παρόμοια εμείς θα αναφέρουμε δύο «πραγματάκια» τα οποία διαβάσαμε σήμερα. Πρώτον από την ανάλυση του Mark Grant (διαβάστε το πλήρες κείμενο εδώ), του συγγραφέα του περίφημου βιβλίου Out of the Box, όπου αναφέρει σε αυτή ότι η Ευρώπη στο τέλος μπορεί να εκλιπαρεί την Ελλάδα να πάρει τα χρήματα για να μην καταστραφεί όλη η Ευρώπη. Μάλιστα αναφέρει ότι το συνολικό χρέος της χώρας μας είναι 1,3 ΤΡΙΣΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ που αντιπροσωπεύει το 40,60% του ΑΕΠ της Γερμανίας!!! Επίσης υπάρχει ανάλυση της JP MORGAN (διαβάστε την πλήρη ανάλυση εδώ) στην οποία αναφέρεται ότι οι ΑΜΕΣΕΣ ΖΗΜΙΕΣ από μια έξοδο της Ελλάδας θα έφθαναν το ποσό των 400 ΔΙΣΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!!! Βεβαίως συνέπειες θα υπήρχαν και για την Ελλάδα, αλλά αυτές εμείς τις έχουμε πάνω από το κεφάλι μας ούτως ή άλλως. Το θέμα είναι οι λεονταρισμοί των άλλων που λίγο πολύ θέλουν να πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι μας έχουν γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Και φυσικά ότι η όποια βοήθεια από εκείνους προς τα εμάς είναι στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής αλληλεγγύης….. Τρίχες κατσαρές. Θέλουν να μας σώσουν για να σωθούν οι ίδιοι!
Και τώρα ερχόμαστε στο δια ταύτα… Δηλαδή πρέπει να τους «τρελάνουμε»; ΌΧΙ και σε καμία περίπτωση. Για εμάς πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή. Πρώτα από όλα εμείς οι Έλληνες πρέπει να πιέσουμε για να ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Πρέπει να πιέσουμε να καταπολεμηθεί, να παταχθεί η ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Και χωρίς ξένη πίεση και βοήθεια οι «δικοί μας» πολιτικοί δεν θα κάνουν τίποτα… Όπως δεν έκαναν δεκαετίες τώρα!!! Τα χρήματα του έλληνα φορολογούμενου πρέπει να πηγαίνουν εκεί που πρέπει, στην παιδεία, στην υγεία, στις ένοπλες δυνάμεις, στην ανάπτυξη, στις υγιείς επιχειρήσεις κλπ και όχι στις τσέπες των επιτήδειων… Αυτοί μας ρούφηξαν το αίμα τόσα χρόνια και θέλουν τώρα να αποφυλακιστούν κιόλας ή να βγάλουν και άλλα χρήματα…. Αλλά από την άλλη πλευρά πρέπει να σταματήσει η ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ο εξευτελισμός των Ελλήνων, το να πληρώνουν τελικά το μάρμαρο όσοι δεν πρέπει. Όποιος έφταιξε να πληρώσει. Αλλά όποιος έφταιξε. Και κυρίως εκείνοι που μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση. Και στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες ο κόσμος σήμερα ζει εν ζωή στην κόλαση!!!
Με λίγα λόγια πρέπει να αξιοποιήσουμε το μομέντουμ, να αλλάξουμε τη χώρα μας, από μια διεφθαρμένη, παρία της Ευρώπης, και να την κάνουμε να πάρει και πάλι την θέση που δικαιωματικά της αξίζει… Του πολιτισμικού φάρου της Ευρώπης και ολόκληρου του κόσμου… Για να δούμε θα βρεθεί κανένας πατριώτης να το πράξει;

18 σχόλια

  1. Μιχαλολιακος δαγκωτο..
    Χρυση Αυγη δαγκωτο..

    Και ναααα ....σταρχιδια μου,
    αν με πουμε .."ναζι" οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια και αλλα κακοποια στοιχεια..

    Σταρχιδια μου τα δυο κορουνες...

    Χρυση Αυγη δαγκωτο μπασταρδα ...


    τζων

    Υ.Γ
    Κυριοι ανθρωποι ξανασκεφτειτε το και εσεις ...
    Καλλιτερα να σας πουν .."ναζι" παρα μαλακες οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια...

    Καλλιτερα να σας φοβουνται παρα να σας γραφουν...

    καλλιτερα να τρεμουν για το γαμημενο κεφαλι τους παρα να χουν δεδομενη την ατιμωρησια τους..
    Και οτι .."μας τιμωρησε ο λαος"που δεν μας ψηφισε..
    Γιατι υπαρχει και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ πειτε στα μπασταρδα της αλητοσυμμοριας πασοκ σκυλια.
    Η ΑΓΧΟΝΗ . Η ΚΡΕΜΑΛΑ.
    Ετσι πειτε τους..

    Και μιας και το θυμηθηκα ΅
    "εξ ανοητου και μεθυοντος μαθησει ταληθες"..
    Προσυπογραφω.
    Και να γιατι. Ειδα :
    1. το καμπουρη καρα-τζαφερ εμφανως μεθυσμενος να γαυγιζει οταν τα αποτελεσματα τον αφηναν εξω απο την βουλη!! Δειτε το βιντεο και πειτε μου αν ειναι η οχι μεθυσμενος ο καμπουρης,ΟΛΕ!!!
    Και δειτε τι σταληθεια ανθρωπος(?) ειναι αυτος ο χλεμπονιαρης .."πατριωτης"
    Θα τον καταλαβετε. λεει την αληθεια ,ειναι μεθυσμενος.. Παει και το σατανικο γελιο που μας το μοστραριζε ..αθωο.
    Ειναι γλοιωδης αδιστακτος τυχοδιωκτης .Και επικινδυνος.

    2. Το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ να κοκορευεται.
    Την οικογενεια μου ,τον μπαμπα μου το στειλανε στο ειδικο δικαστηριο!
    Αλλα τι του κανανε ? Τιποτα!!!
    Τιποτα δεν του κανανε ..
    +++
    (πραγμα που σημαινει οτι ουτε και μενα θα μου κανουν τιποτα!!
    Πραγμα που σημαινει μπορει να φερω το ΔΝΤ να χρεωκοπησω της Ελλαδα να τα κονομησουν οι δικοι μου με τα CDS,αφου τιποτα δεν θα κανουν!...

    Καταλαβατε τωρα αγαπητοι μου φιλοι,γιατι χρειαζεται και λιγο "Χρυση Αυγη"??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΖΩΝ ΤΖΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΟΥΦΤΟΙ του Σύριζα, απάτρηδες
    Απάτριδες Λαθρο-λάγνα αχόρταγα απο πίσω, τομάρια. ______

    Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωνε στο κέντρο των Σκοπίων...

    "Η νεολαία του Συνασπισμού διαδήλωσε στο κέντρο των Σκοπίων
    *Για το δικαίωμα της ΠΓΔΜ να χρησιμοποιεί την ονομασία "Μακεδονία"(!)
    * Το δικαίωμα του εθνικού αυτοπροσδιορισμού.. !!
    * Την επιστροφή πολιτικών προσφύγων απ'την Πγδμ..
    * Την αναγνώριση "μακεδονικής" μειονότητας στην....Ελλάδα κλπ."

    (Greece Salonika 18/5/'08)


    Καλή η... αντιμνημονικακή ρητορική ακόμα καλύτερη η προώθηση του κ.Τσίπρα περίπου ως νέου .."Ανδρέα Παπανδρέου του '81" αλλά για να έχουμε σφαιρική εικόνα και ολοκληρωμένη άποψη καλό θα ήταν να ακούσουμε κάποτε τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ και στα εθνικά θέματα.
    Mη θεωρηθεί πως θέλουμε να πλήξουμε το Συνασπισμό ή πως παίζουμε κάποιου είδους παιχνίδι τώρα που η αριστερά είναι ένα βήμα πριν τη δημιουργία δικής της κυβέρνησης.

    Απλώς ως δυνητικοί ψηφοφόροι του κ.Τσίπρα απαιτούμε να γνωρίζουμε τις απόψεις που πρεσβεύει -και- σε όλα τα Εθνικά θέματα..
    Άλλωστε οι επιπτώσεις απ΄τη στάση που θα κρατήσει η επόμενη κυβέρνηση στα Εθνικά θέματα ίσως να διαρκέσουν περισσότερο ...ακόμα και απ'την οικονομική κρίση.

    ** Θυμηθείτε τι ακριβώς συνέβει στις 18/5/2008 στα Σκόπια πατώντας εδώ:
    http://greece-salonika.blogspot.com/2008/05/sugababesdeutsche-telecom.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στάσιμος ο συριζα,
    καταρρέουν πασοκ, ανεξάρτητοι έλληνες, χ.α, δημ.αριστερά, κκε, λόγω ακυβερνησίας.
    Δεν θα έχουν ούτε τους μισούς βουλευτές από σήμερα.
    εξαφανίζονται λαος, δησυ, μάνος, δημιουργία ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζων,

    Γέρνεις. Μήπως τον παίρνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας δόσουμε ευκαιρία στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

    Οι συριζιότες, αν και αντιμνημονιακοί, δεν σημαίνει ότι έπαψαν να είναι ανθέλληνες. Ο νους τους είναι συνέχεια στο πώς θα υπονομεύσου τη χώρα, κουβαλώντας κι άλλους αλβανούς ομοφύλους τους στην Ελλάδα.

    Οι παςςόκοι, είναι ίδιοι ακριβώς με τους οπαδούς που έχει ο σύριζα. Απλώς είναι προσανατολισμένοι σε διαφορετική συμμορία και επιτελείο. Είναι ληστές, γερμανικής καταγωγής. Ο μπενιζέλερ είναι ένα όρνιο που καραδοκεί να κάνει παιχνίδι με τη Ζίμενς, τη μανούλα του. Φιλοδοξεί να γίνει ο καινούριος Τζον Χαζόπουλος, ο νέος γερμανός ιππότης. Αλλοδαπά μπάσταρδα για κρέμασμα.

    Το κουκουέ είναι ένα μάζωμα επίσης από αλλοδαπούς, με προσήλωση σε μιά διεθνή οργάνωση που είχε την έδρα της στη σοβιετία, που πλέον είναι ανύπαρκτη. Βασίζεται σε δόγματα μερικών άθλιων γερμανών ηλιθίων, που την εποχή τους, παρίσταναν τους διανοούμενους, ενώ απλώς ήταν τεμπέλικα σκυλιά που γαύγιζαν για λίγη εξουσία.

    Η Νέα Ντεμοκρατί: φράγκικη ηγεσία -σκυλιά, που έχουν περισσότερη σχέση με τους οθωμανούς και τους φαναριώτες σκατοβυζαντινούς παρά με την Ελλάδα. Χέρι-χέρι κι αυτοί, με χριστιανούς κλεφτοκοτάδες αλήτες.

    Λά.ο.Σ: μαζώματα από παλιούς πειρατές και σταυροφόρους τσόγλανους. Αλήτες αγράμματοι, γότθοι και αλβανοί.

    Χρυσή Ορδή: Γερμανοί ναζί οργανωμένοι. Ενώθηκαν σε κόμμα για να υπερασπιστούν τους αλβανούς και γερμανούς που κυκλοφορούν παρανόμως στην Ελλάδα. Κρεμάλα!

    Κάρλ Μπαμπούλα: Αλμπάν Ρομάν. Χαραμοφάης αλλοδαπός.
    Χρειάζεται κανονικό σιχτίρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τζων,

    Γέρνεις. Μήπως τον παίρνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..

    Α.Ε. τυχοδιωκτική ΑΕροψεκασμένων.

    ομαδικαί ψήφοι..Δώρο μία πετρελαιοπηγή

    κατά μόνας..Ένα τάνκερ

    τρέχτιιεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΝΟΘΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ 70% ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΑΝ ΔΕ ΒΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ.ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ.Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΕΛΕΗΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΑΣ ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΣΙΡΙΜΟΝΙΕΣ ΟΤΑΝ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΗ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ.ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά ποιός θα λύσει το...Τσιπριακό ;
    ------------------------------
    "Μετά το Κυπριακό, βρήκαμε το Τσιπριακό",
    "Αν το Τσιπριακό κρατήσει όσο το Κυπριακό, τότε άστα να πάνε!"
    Τέτοια και πολλά άλλα σχόλια γράφονται σε Twitter και Facebook.

    Η νεα λέξη Τσιπριακό, έμπνευση των τουιτερόπληκτων και facebookόπληκτων της χώρας σε κάνει να γελάς με την εξυπνάδα, αλλά και να θλίβεσαι για το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις.
    Και πολλές φορές μια λέξη είναι πιο δυνατή από άλλες χιλιάδες λέξεις..

    Ομοβροντία οι απειλές, αλλά ο λαός δεν ..χαμπαριάζει !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Τσίπρας: δεν πάω στη σύσκεψη.
    Καμμένος: δεν μιλάμε με τη ΝΔ, διαψεύδουμε τις φήμες...

    Οι απειλές για έξοδο από το Ευρώ, την Ευρωζώνη και την Ε.Ε. δίνουν και παίρνουν.
    Δεν υπάρχει Ευρωπαίος αξιωματούχος, που να μην προετοιμάζει για "Αλβανοποίηση".
    "Προειδοποίηση και από το Eurogroup", "Κίνδυνος για την οικονομία", "Ακρόπολη Αντίο" κλπ, είναι συνηθισμένοι τίτλοι.
    Κι όμως!
    Ο Ελληνικός λαός, δείχνει να αγνοεί πλήρως όλες τις προειδοποιήσεις, από όπου κι αν προέρχονται και επιζητά την... καταγγελία των συμβάσεων και την άμεση κατάργησή τους.
    Το κακό είναι, ότι οι πολιτικές δυνάμεις που υπόσχονται την καταγγελία, λεονταρίζουν.
    Κάνουν σαν τα σκυλιά που γαβγίζουν από μακριά κι όταν πλησιάζουν βάζουν την ουρά στα σκέλια.

    Ας το δοκιμάσουμε.
    Και γαία πυρί μιχθήτω !

    1.500 ΔΡΧ = 1 ΕΥΡΩ ή σχεδόν 1 ΔΟΛΛΑΡΙΟ
    ζωή σε λόγου σας
    αμήν +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SIΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 12 ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
    Ζ Ω Η ΣΑΣ...
    ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΘΡΑΚΗΣ.
    ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΛΠ.

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
    σε μία χρεοκοπημένη και
    πτωχευμένη χώρα
    ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ 9 ΑΠΌ ΤΙΣ 12 ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΩΝ..ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ
    ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ

    + θυμήσου τον Δεκέμβρη και τις φωτιές παντου στην Ελλάδα και τους νεκρούς Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΞΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΔΗΓΕΙ
    ΣΕ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ, ΝΑ ΜΗ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗ 1Η ΘΕΣΗ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στις 18 Ιουνίου δεν θα έχει το πασοκ ούτε τους μισούς βουλευτές εκεί, γιατί
    1) έρχεται το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012 στους λογαριασμούς, ενώ
    ξέρεις ότι δεν μπορούν να το πληρώσουν 1, 5 εκατομμύρια άνθρωποι, αυτό
    του 2011
    2) Άρχισαν οι φορολογικές δηλώσεις, ΚΑΝΕΙΣ δεν παίρνει επιστροφή με τα νέα τεκμήρια και τα μειωμένα αφορολόγητα, αλλά τους έρχεται να πληρώσουν και φόρους 500 , 1000 και άνω ευρώ, εκεί που πέρσι δεν πλήρωναν, αλλά έπαιρναν επιστροφή !
    3) Έρχονται οι αναδρομικές μειώσεις σε συνταξιούχους τον Ιούνιο, ενώ όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι με το ενιαίο φτωχολόγιο, έχουν χάσει από 500 έως 1.500 ευρώ το μήνα.
    4) Αυξάνεται ραγδαία η ανεργία, ενώ σε λίγες μέρες καταρρέουν οι κλαδικές συμβάσεις και έρχονται νέες μειώσεις παντού.
    5) Η αγορά δεν κινείται, ο τουρισμός δεν κινείται, λόγω της πολιτικής που εφάρμοσε ο κ. Βενιζέλος και όλα τα σπίτια δεν έχουν ρευστό, αλλά αντιθέτως ξοδεύουν τις καταθέσεις για να πληρώνουν φόρους, έκτακτες εισφορές και χαράτσια
    6) Έρχονται και οι παλιοί φόροι στα ακίνητα, οπότε η πλειοψηφία του 13, 1 % που ψήφισε πασοκ θα αλλάξει κόμμα, μη αντέχοντας αυτή τη φορολαίλαπα. Σάπισε την Ελλάδα, σάπισε το κόμμα, σάπισαν οι Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πανικός σττους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημ. Αριστεράς και στη Χ.Α λόγω μεγάλης πτώσης των ποσοστών, αφού υπάρχει πόλωση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο μυαλό των ψηφοφόρων.
    Υπολογίζεται ότι θα μείνουν οι μισοί από τους σημερινούς βουλευτές των παραπάνω κομμάτων, αν γίνουν εκλογές.
    Επίσης, ακόμα κι αν κάνουν ένα κόμμα Ντόρα και Μάνος, δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσουν το 3%, αφού οι κεντρώοι και κεντροδεξιοί ψηφοφόροι θα στραφούν μαζικά στη ΝΔ, για να μην πάρει το μπόνους των εδρών ο ΣΥΡΙΖΑ και καταρρεύσει η οικονομία της χώρας.
    Τα έσοδα τον Απρίλιο πάνε χάλια, έχουν πέσει στο μισό, το Χρηματιστήριο λόγω αστάθειας καταρρέει, οπότε άλλοι δύο μήνες προεκλογική, θα οδηγήσουν σε οικονομική κατάρρευση, αλλά και σε εκλογική εξαφάνιση των κομμάτων πασοκ, ανεξ.ελληνων, κκε, δημ.αριστερά, χ.α. και φυσικά όσων έμειναν εκτός βουλής ( λαος, δησυ, δράση, δημιουργία ξανά ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μη παιζετε με τους Ναζι,οσο εξαλοι κιαν ειστε με τους δοσιλογους πολιτικους, Σκεφτειτε τις χιλιαδες εκτελεσεις ελληνων πατριωτων και την βαναυση σκληροτητα τους που επαγαν χερια πιτσιρικαδων που τολμουσαν να κλεψουν καμμια κουραμαν να ζησουν. Επειδη οι νεοι δεν τα γνωριζουν αυτα λιγο ενημερωση δεν βλαπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ.

    ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟΤΙΣ 6 ΜΑΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ!!!

    ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 15% ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠ'ΤΙΣ 6 ΜΑΗ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΤΕ.

    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΕΙΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ,Η ΝΔ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΚΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΑΝΕΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΜΠΟΝΟΥΣ 50 ΕΔΡΩΝ,

    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡ

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠ'ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΟΖ,ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ 2,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ!!!

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ.

    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ

    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

    ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ

    ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΝΔ,ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

    ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΜΕ

    ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ

    ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

    ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ

    ΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ

    ΟΥΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση