GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «μέχρι εδώ» της κοινωνίας...

Του Ηλία Καραβόλια . Ορμώμενος από ένα σχόλιο με αιχμηρή γλώσσα, του Γιάννη Αλμπάνη, http://rednotebook.gr /details.php?id=5613 και παρ ότ...


Ορμώμενος από ένα σχόλιο με αιχμηρή γλώσσα, του Γιάννη Αλμπάνη, http://rednotebook.gr /details.php?id=5613 και παρ ότι δεν συμφωνώ με την αριστερή κομματική του παρόρμηση και το ύφος του, εν τούτοις θέλω να …‘βρίσω’ τους ίδιους που βρίζει, αλλά από άλλη οπτική γωνία, και με άλλα επιχειρήματα.
Είναι πραγματικά απορίας άξιο, πώς επί δύο χρόνια δεν βρέθηκε ένας σε θέση ευθύνης που να πει ότι «δεν γίνεται να εξοντώσουμε έναν ολόκληρο λαό». Επί δύο χρόνια δεν βρέθηκε ένας που να πει το « μέχρι εδώ » της κοινωνίας και να αναλάβει με προσωπικό κόστος ,την υπεράσπιση της συλλογικής αξιοπρέπειας.
Και φτάσαμε σήμερα, τρείς βδομάδες μετά την συντριβή εκείνων των κομμάτων και
πολιτικών που έθρεψαν το χρέος και τα ελλείμματα, να μιλάνε, οι ίδιοι και οι επίγονοι τους, ότι ….τώρα είναι που πρέπει ν καταργηθεί το κομματικό κράτος, η διαφθορά, οι μαιμού συντάξεις και τα επιδόματα, η σπατάλη και η κακοδιαχείριση !
Ζητούν να ξανακυβερνήσουν συνασπισμοί εξουσίας και άτομα που ανδρώθηκαν στην ΄ λέσχη της απάτης’ – το Δημόσιο. Και ζητούν να απορρυθμίσουν τις αγορές στην ελληνική οικονομία, τώρα που …δεν υπάρχουν καν αγορές (!) επειδή επίμονα, με εμμονή και ιδεολογικό πάθος, έλεγαν ότι χρειαζόμασταν τα Μνημόνια και απλά δεν εφαρμόστηκαν σωστά! Δηλαδή μας λένε ότι τα Μνημόνια δεν έλεγαν για φόρους , αλλά για περιορισμό σπατάλης , δεν έλεγαν για πτώση στους μισθούς ιδιωτικού τομέα, αλλά για ‘ ευελιξία’ στην αγορά εργασίας, δεν έλεγαν πουθενά για ξεπούλημα εθνικού πλούτου, αλλά για αναγκαίες αποκρατικοποιήσεις ελλειμματικών ΔΕΚΟ( των οποίων τις κεφαλαιοποιήσεις απαξίωσαν ταχύτατα σε δύο χρόνια, ξένοι χρηματιστές και έλληνες τραπεζίτες- ξέρω καλά τι λέω, πιστέψτε με- ώστε σήμερα να πουληθούν επί πινακίου φακής και αντί 50 δις να μαζέψουμε…3 δις και με το ζόρι)
Μπορεί, όπως γράφει και ο Γ. Αλμπάνης, η ενασχόληση με τα κοινά να ταυτίζεται με την θεσιθηρία και τον άνομο πλουτισμό, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια ταυτίζεται πλήρως( συνέβαινε και παλιότερα φυσικά…) και με την εξυπηρέτηση ξένων και ντόπιων συμφερόντων, άμεσα και έμμεσα.
Επί δύο χρόνια, πρωθυπουργοί και υπουργοί, βουλευτές, Παπαχελάδες, Πρετεντέρηδες, κάθε λογής γραμματείς και φαρισαίοι, δεν έχουν πει ποτέ για τα μέτρα “μα δεν γίνονται αυτά”, ούτε στην τρόικα , ούτε στον ΣΕΒ, ούτε στους τραπεζίτες. Μόνο στην Μέρκελ, από τηλεοράσεως …
Και σήμερα, τι μας λένε ; Ότι ο κόσμος δεν ξέρει να επιλέγει, ο κόσμος δεν έχει μυαλό και ψηφίζει λαικιστές για να βολευτεί ξανά στο Δημόσιο και στην φοροδιαφυγή, ο κόσμος δεν ξέρει ότι η χώρα θα γυρίσει 50 χρόνια πίσω ,επειδή θα μας πετάξουν σίγουρα από το ευρώ και θα έχουμε ελλείψεις τροφίμων, φαρμάκων, καυσίμων, με τερματισμό δανείων απο ΕΕ.
Ο κόσμος λοιπόν, δεν έχει μυαλό, δεν ξέρει να επιλέγει, είναι θυμωμένος, ημιμαθής ,παρασύρεται, και αυτοκαταστρέφεται. Ένα εκατομμύριο άνεργοι εργαζόμενοι και πάνω από δύο εκατομμύρια ‘άνεργοι’ μικρομεσαίοι εργοδότες, παρασύρονται και δεν επιλέγουν ‘φιλοευρωπαικά κόμματα’, αλλά, χωρίς να το γνωρίζουν, επιλέγουν την δραχμή, το χάος, την κατάρρευση και νομιμοποιούν ‘ηγετίσκους’, να βάζουν το έθνος σε κίνδυνο, επειδή προτείνουν το ‘ ανέφικτο’ . Επιλέγει αυτούς που θα νομιμοποιήσουν όλους τους μετανάστες, και όχι αυτούς που άνοιξαν τα σύνορα πριν χρόνια, διότι είναι υπέρ της ελεύθερης διακίνησης ανθρώπων και κεφαλαίων, αλλά σήμερα ζουν σε προάστια, όχι στο κέντρο της πόλης, δίπλα στην φτώχεια και στην εγκληματικότητα…
Όσοι θέλουν να πέσουν και άλλο οι μισθοί, όσοι θέλουν να απολυθεί κόσμος και να κλείσουν επιχειρήσεις- διότι μόνο έτσι λέει η θεωρία ότι θα έλθει ανάκαμψη- όσοι θέλουν να πέσουν συντάξεις και να χαθούν κεκτημένα, είναι ορθολογιστές και θα σώσουν την χώρα, επειδή προτείνουν συρρίκνωση του δημοσίου, πληρωμή του χρέους, συνέπεια στους πιστωτές και στις υποχρεώσεις μας, στις συμβάσεις υπογράψαμε. Οι υπόλοιποι, επιλέγουν υποτίθεται τους ‘κρυφο-κομμουνιστές’ (που εν τω μεταξύ ‘θα’ διορίσουν κόσμο ξανά στο δημόσιο, ‘θα’ αρπάξουν περιουσίες και ‘θα’ δημεύσουν καταθέσεις, κάνοντας την χώρα Κορέα ) είναι αντι-ευρωπαιστές, ανεύθυνοι και επικίνδυνοι ψηφοφόροι, άσχετα αν σε αυτούς πολλοί θέλουν ευρώ και επαναδιαπραγμάτευση, άσχετα αν θέλουν λογιστικό έλεγχο του χρέους και δημοσιοποίηση της έκθεσης Blackrock για τις τράπεζες .
Προβλέπω σε έναν μήνα, ο κόσμος θα πει πολύ πιο έντονα το ‘μέχρι εδώ’ , όσο και αν βομβαρδιστεί από εξωτερικά και εσωτερικά διλήμματα τέλους και καταστροφής. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας , η ΔΗΜΑΡ και ο Κουβέλης, οι ΑΝ/ΕΛ και ο Καμμένος, καθώς και πολλοί σχηματισμοί μικρότεροι, όντως να αποτελούν νέα και επικίνδυνα χωνευτήρια της κακής ελληνικής νοοτροπίας του βολέματος και της κακής νοοτροπίας, αλλά δεν νομίζω ότι αυτά τα 3 εκατομμύρια Ελλήνων ,που θα ξαναψηφίσουν κατά του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των άλλων ‘ υπεύθυνων’ δυνάμεων, είναι στην πλειοψηφία τους βολεμένοι, επικίνδυνοι και ανεύθυνοι άνθρωποι.
Απλώς, πεινάνε , χρωστάνε και δεν βλέπουν μέλλον για αυτούς και τα παιδιά τους. Έκαναν και αυτοί λάθη, μπήκαν σε ψευτο-ευμάρεια και στα δίχτυα της πίστωσης, ψήφιζαν άχρηστους, αλλά ξύπνησαν. Κατάλαβαν ότι φταίει το Δημόσιο, αλλά ξέρουν ότι το Δημόσιο το κατείχαν συγκεκριμένοι πολιτικοί και συγκεκριμένοι επιχειρηματίες. Κατάλαβαν πλέον ότι κάποιοι εντός και εκτός Ελλάδος, που σιτίζουν κάποιους πολιτικούς, εντός και εκτός Ελλάδος επίσης, κάνουν κάτι πολύ απλό: μεταφέρουν πλούτο της κοινωνίας από τα κάτω προς τα πάνω.
Αυτό, δεν είναι ούτε κρυπτο-κομμουνιστική άποψη, ούτε λαικισμός, ούτε συνωμοσιολογία. Είναι η Πραγματικότητα .Και στον τοίχο της θα τρακάρουν όλοι αυτοί που την έφτιαξαν…

13 σχόλια

  1. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΟΙ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ, ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ "ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΟ" :

    ΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ :
    1) 1.100.000 ΑΝΕΡΓΟΙ
    2) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΦΑΝΑ
    3) ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ Ή ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ,ΑΚΙΝΗΤΩΝ!
    4) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ, ΕΝΟΙΚΙΑ, ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
    5) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!
    6) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ Ή ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ Ή ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ
    7) ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ Ή ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

    ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΛΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και λοιπών συνεργατών του είναι τελειωμένο

    Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έρχονται κεραμίδα οι φορολογικές δηλώσεις, όπου σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει επιστροφή φόρου ( μειωμένο αφορολόγητο, τεράστια αύξηση τεκμηρίων ), αλλά πληρώνει και φόρους πάνω από 1000 ευρώ ! Επίσης, έρχονται παλιά εκκαθαριστικά για ακίνητα από το 2009, δηλαδή κι άλλοι φόροι, χώρια το χαράτσι που αδυνατούν να πληρώσουν 1, 5 έως 2 εκ. Έλληνες για τα σπίτια τους ( πληρώνουν μόνο ΔΕΗ και δημοτικά τέλη ) !

    Αυτές τις μέρες έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις στους συνταξιούχους ( οι μισθωτοί ήδη πληρώνουν από Φλεβάρη και έχουν γονατίσει ), οπότε η μεγάλη μάζα του 13, 1% θα τους εγκαταλείψει και αυτή. Όσα σώφρονα στελέχη του πασοκ έχουν απομείνει, θα μετακινηθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, ακόμα και προς Νέα Δημοκρατία ( οι κεντρώοι, φιλοευρωπαϊστές, το πατριωτικό πασοκ ) και προς Σύριζα, Δημ. Αριστερά του έντιμου κ. Κουβέλη ή προς Ανεξάρτητους Έλληνες Καμμένου- Δημαρά, μαζί με τη μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφου μαζι τα φαγαμε,
    οι πλουσιοτεροι φαγανε περισσοτερα,
    και θα πληρωσουν περισσοτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επιστρεφουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,
    επιστρεφουν και οι διμετρες ουκρανεζες που αγαπησαμε..
    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μανώλη ζούμε, εσένα να ακούμε!
    ____________________
    Ο Γλέζος ξαναχτύπησε.
    Το χρήμα δεν είναι το παν στη ζωή!

    Η φράση του λειτούργησε σαν μαγνήτης γύρω από την υπαίθρια τηλεόραση.
    Τα κλάσματα του δευτερολέπτου μέχρι την επόμενη φράση του, έγιναν χρόνος ακίνητος.

    Ένα νεαρός πήρε το σπρέι και άρχισε να γράφει. «Το χρήμα δεν είναι το παν στη ζωή – το πολύ χρήμα είναι».

    Ένας γέροντας άρχισε να απαγγέλει Χιώτη.

    «Το χρήμα δεν το λογαριάζω
    τα δυο σου μάτια σαν κοιτάζω
    δυο μαύρα μάτια σαν κι αυτά
    αχ δεν τα βρίσκω με λεφτά»

    Σε χροιά Παγιουμτζή (Τεμπέλη στο παρατσούκλι) βεβαίως, όχι Νταλάρα.

    Μια δεσποινίς τραβούσε τον αρραβωνιάρη της στα έγκατα ενός πολυκαταστήματος.

    Ένας γιάπης έκανε λοταρία τις πιστωτικές του κάρτες. Λουλούδια φύτρωναν τον οδόστρωμα, ένα νέο Γούντσκοκ γεννιόταν στην καρδιά της Αθήνας.
    Και αυτά που έβλεπα γύρω μου δεν ήταν βιτρίνες αλλά σπηλιές στα Μάταλα.

    Χίπηδες τραγουδούσαν Τζόαν Μπαέζ «I shall be released».
    ___________________________________
    Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν.
    Και το τέλος ήρθε μαζί με την συνέχεια από το στόμα του Γλέζου.
    «Το χρήμα δεν μπορεί να κανονίζει τις τύχες ενός λαού.
    Δεν μας ενδιαφέρει αν θα είμαστε ή όχι στο ευρώ».

    Ο νεαρός παραδόθηκε οικειοθελώς στην διμοιρία που παραφύλαγε στην γωνία. Ο γέροντας ζήτησε μια καρέκλα και ένα ποτήρι νερό. Η αρραβωνιάρα έτρεξε να προλάβει τις τράπεζες ανοιχτές. Ο γιάπης έψαχνε τους Φαινάλσιαλ Τάιμς στον μπλε κάδο της ανακύκλωσης. Οι χίπηδες ξανακύλησαν στα σκληρά.

    Τελικά νομίζω ότι ήταν λάθος μας που δεν δεχτήκαμε την προηγούμενη πρόταση του Μανώλη Γλέζου (αυτήν που είχε κάνει το περασμένο Σάββατο
    στο MEGA). Θα δίναμε εθελοντικά 100ε κεφαλικό φόρο ο καθένας το μήνα,
    θα φορολογούσαμε 75% τους πλούσιους που παίρνουν 20.000 ετησίως (δηλαδή όσους παίρνουν 1.666 μηνιαίως– νά' τος ο εωσφόρος κρυμμένος) !!!
    και θα τελείωνε εκεί το πράγμα.

    Αλλά ποτέ δεν είναι αργά.
    Ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί έστω και τώρα «το ευρώ δεν είναι απαραίτητο».

    Αλλιώς ακολουθούν ακόμη πιο ριζικές λύσεις.
    Ας πούμε: το φαϊ είναι απαραίτητο ;
    Το νερό ;
    Το φως ;

    Άντε γιατί πολύ μέσα στην πολυτέλεια σάς βλέπω
    (κροίσοι ελληναράδες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά ακούστε αυτή την στιγμή δυο πολιτικές υπάρχουν ,του ΚΚΕ που λέει ΟΧΙ σε όλα και του Μνημονίου..

    Κανένας δεν μπορεί να ανατρέψει το μνημόνιο ούτε να το ακύρωση
    ΚΑ-ΝΕ--ΝΑΣ..

    Το χρέος- μνημόνιο αλλάζει ανατρέπεται ΜΟΝΟ,όταν μια χώρα απόδειξη ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΆΝΕΙΩΝ πήγαν σε ένα καθεστώς {ότι τα έφαγαν οι πολιτικοί} και με αναταραχές του ΛΑΟΥ , ΈΤΣΙ Κυρισεται απεχθείς ένα χρέος , αυτό έγινε με το ΙΡΑΚ ...

    Ο πονηρός Πάγκαλος γιατί είπε το περιβόητο {μαζί τα φάγαμε} τυχαία νομίζετε ότι το είπε; ΟΧΙ ήθελε να βάλει όλο τον ΛΑΟ ΣΤΟ ΚΆΔΡΟ..

    Κρατήστε αυτό το κείμενο στο υπολογιστή σας , μελέτησετο δεν παν να λέει Η Ν.Δ..Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ...Η ΔΥΜ.ΑΡ...ΟΙ ΑΝ.ΕΛ.όλοι μα όλοι .. Και μετά της εκλογές να δείτε ότι δεν θα αλλάξει ΤΊΠΟΤΑ..

    Ας πάνε στης Ε.Ε, Ας λένε ΟΤΙ ΘΈΛΟΥΝ για επαναδιαπραγματευσεί, όλες αυτές μπούρδες ..

    Και ΑΝ θα τους πουν δεν ΔΕΧΌΜΑΣΤΕ ΤΊΠΟΤΑ , τι θα κάνουν;

    Μονομερή καταγγελία; ΤΟΤΕ πάμε αμέσως σε πτώχευση..

    Αν ΠΑΛΙ πάμε από δάνειο σε δάνειο, μια ωραία μέρα και πολύ σύντομα μάλιστα θα μας πουν ΑΥΤΆ ΟΛΑ είναι ΔΙΚΆ ΜΑΣ στην χώρα σας ...

    Η Λογική του Κ.Κ.Ε έξω από την Ε.Ε έξω από το Ευρώ έξω από το ΝΑΤΟ είναι πιο καθαρή...Τι κάνουμε; τα κρατικοποιούμε ΟΛΑ; οκ..

    Όμως αυτό θα φέρει σίγουρα αίμα νομίζετε ότι ο ΧΧΧ Βαρδινογιάννης, ο Λάτσης, ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος, ο ,ο,ο,ο,ο,.. θα τους πούνε περάστε ΚΎΡΙΟΊ δικά σας; Δεν νομίζω!!!

    Ακούω κάτι πολιτικούς που είναι Β!Γ!,Δ! που λένε εμείς , εμείς, εμείς ..θα διαπραγματευτούμε καλύτερα από εσάς και λέω ,ΑΥΤΟΊ Η ΆΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!!

    Εγώ θα κάνω μια σκέψη...ΤΟ ΔΟΛΆΡΙΟ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ , και μάλιστα με ένα ακόμα άστρο στην σημαία της ... και εδώ πάλι θα γίνει με αίμα , γιατί κάποιοι θα κάνουν τους δύσκολους {ΜΈΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΏ } δεν είμαστε δα και κανένα κράτος ΣΟΒΑΡΌ ,σε μια δυο μέρες έχουν ΞΕΠΕΤΆΞΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΙ ...

    ΣΊΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΑΛΆΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!ΣΙΓΑ...ΤΑ ΑΥΓΆ !!!!

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Υ.Γ... ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ .. Όμως βλέπω τόσο ψέμα τόσες κολοτούμπες από τους {{σωτήρες πολιτικούς}] που αμφιβάλω αν κάνουν τόσες μεταγραφές εφέτος οι ποδοσφαιρικές ΟΜΑΔΕΣ, όλοι θέλουν την καρεκλιστα τους ΌΛΟΙ και ο λαός που ψηφίζει κόμματα που τον έφεραν ΕΔΏ ΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ... Λέω ΔΕΝ είναι δυνατών να ειναι τόσο μαλάκες οι πολιτικοί να μην τα ξέρουν αυτά ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ..και αν δεν σπάσουμε αυγά {ΑΙΜΑ} δεν γίνετε ομελέτα.. καθιστέ τώρα να βλέπετε δημοσκόπησης...////


    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΧΩΡΙΣ ......ΤΣΙΠΑ»
    τού... ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...!!!
    Ο Υπ. Πρωθυπουργός της Ελλάδος
    - ο Αλέξης καλέ του Συριζα -

    Πού στο εσωτερικό και γιά εσωτερική κατανάλωση ωρύεται γιά την κατάργηση τού Μνημονίου στέλνει στα αφεντικά της Ε.Ε. επιστολή υποταγής στούς όρους του Μνημονίου...
    Στην επιστολή του δεν υπάρχει καν η λέξη «κατάργηση» του Μνημονίου την οποίαν έχει αντικαταστήσει με την «αναθεώρηση».
    Τό κείμενο της επιστολής.........
    ................................
    Με τιμή
    Αλέξης Τσίπρας
    Πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ
    Αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς

    Ο «ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ» ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
    ΣΤΗΝ.........ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ...!!!


    ΜΟΝΟ
    χθες Τετάρτη άκουσα τα εξής:

    - τον κ. Παπαδημούλη το πρωι στον Real να εξηγεί ότι δεν θα καταγγείλουν το Μνημόνιο αλλά θα το επανεξετάσουν.
    - τον κ. Στρατούλη το βράδυ στην Νετ, να λέει ότι δεν θα το επανεξετάσουν αλλά ότι θα το καταγγείλουν.
    - τον κ. Μητρόπουλο στο extra να λέει ότι δεν θα το καταγγείλουν αλλά θα το επανεξετάσουν και
    - τον κ. Λαφαζάνη στον Alpha να λέει ότι θα το καταγγείλουν οπωσδήποτε.
    - Στο ενδιάμεσο άκουσα και τον κ.Μηλιό να προτείνει να φορολογήσουμε 1% επί του τζίρου όλες τις επιχειρήσεις ζημιογόνες ή μή...

    Επιπλέον έχουμε Λαφαζάνης-Γλέζος υπέρ δραχμής...
    Παπαδημουλης-Τσίπρας υπέρ Ευρώ...

    Κοινώς χάος...φαντασθείτε και να κυβερνήσουν....

    Ο Θεός να μας φυλάει..
    και λίγο ο Αλλάχ..αλλά απο μακριά
    εε....gay Λαθρολάγνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειδα το προγραμμα στο σαιτ του ΣΥΡΙΖΑ και θελει να νομιμοποιησει τους μεταναστες και να τους δωσει και επιδομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΩΝΕΙ, ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Κ. ΜΠΕΝΥ ΧΙΛΛ ΕΚΟΨΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΒΑΛΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΚΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ή ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΖΕΣΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΝΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΣΤΙΣ ΡΩΜΑΙΚΕΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ "ΨΟΦΗΣΟΥΝ" ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ 1,5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟ 1,3 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ 2 ΕΥΡΩ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗ, ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ 20 ΜΕΤΡΑ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ Ή ΣΩΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ. ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΟΙ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιδού τα κατορθώματα του επιτελείου Βενιζέλου- Σαχινίδη. Μετά το χαράτσι, στέλνουν νέους φόρους για τα ακίνητα. Και το καλοκαίρι ακόμα χειρότερα.

    Αίρεται το «απαγορευτικό» εκκαθαριστικών με φόρους

    Στο «στόχαστρο» του υπουργείου Οικονομικών μπαίνουν και πάλι από την επόμενη εβδομάδα οι ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς αρχίζει η αποστολή από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) των εκκαθαριστικών του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (ΕΤΑΚ) για το 2009.!

    Τα έσοδα σε σχέση με τον Μάιο του 2011 (πρώτο 15ημερο) είναι “πεσμένα” περίπου 15% και ουσιαστικά το κράτος οριακά μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, καθώς εαν δεν τονωθούν αναμένεται η μείωση να φτάσει και το 50% ως τα τέλη του μήνα.

    Από 23/05 τέρμα και τα φάρμακα, από 20 Μαίου πετσοκομμένες οι συντάξεις, και όλες σχεδόν οι φορολογικές δηλώσεις έχουν να πληρώσεις φόρο, ενώ πέρσι είχες επιστροφή !!! Με μειωμένους μισθούθς, άνεργος, με μειωμένες συντάξεις, και πρέπει να πληρώνεις τις ανοησίες του Βενιζέλου !!!

    Και το Χρηματιστήριο πέφτει και σήμερα, όλα τα διέλυσαν μέσα σε 2 χρόνια οι Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλος. Και αντί να κρύβονται, να έχουν παραιτηθεί, να πάνε σπίτια τους, ζητάνε τη ψήφο μας. Θα πάρουν κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιδού τα κατορθώματα του επιτελείου Βενιζέλου- Σαχινίδη. Μετά το χαράτσι, στέλνουν νέους φόρους για τα ακίνητα. Και το καλοκαίρι ακόμα χειρότερα.

    Αίρεται το «απαγορευτικό» εκκαθαριστικών με φόρους

    Στο «στόχαστρο» του υπουργείου Οικονομικών μπαίνουν και πάλι από την επόμενη εβδομάδα οι ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς αρχίζει η αποστολή από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) των εκκαθαριστικών του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (ΕΤΑΚ) για το 2009.!

    Τα έσοδα σε σχέση με τον Μάιο του 2011 (πρώτο 15ημερο) είναι “πεσμένα” περίπου 15% και ουσιαστικά το κράτος οριακά μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, καθώς εαν δεν τονωθούν αναμένεται η μείωση να φτάσει και το 50% ως τα τέλη του μήνα.

    Από 23/05 τέρμα και τα φάρμακα, από 20 Μαίου πετσοκομμένες οι συντάξεις, και όλες σχεδόν οι φορολογικές δηλώσεις έχουν να πληρώσεις φόρο, ενώ πέρσι είχες επιστροφή !!! Με μειωμένους μισθούθς, άνεργος, με μειωμένες συντάξεις, και πρέπει να πληρώνεις τις ανοησίες του Βενιζέλου !!!

    Και το Χρηματιστήριο πέφτει και σήμερα, όλα τα διέλυσαν μέσα σε 2 χρόνια οι Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλος. Και αντί να κρύβονται, να έχουν παραιτηθεί, να πάνε σπίτια τους, ζητάνε τη ψήφο μας. Θα πάρουν κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος στον Σαχλαμαρά-ΝΔ και Μπενιζέλου-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα
    στην "Wall Street Journal"

    "O Αλέξης Τσίπρας ζητά
    «Ευρωπαϊκή Λύση» για την Ελλάδα"

    Νέα Υόρκη

    Την άποψη ότι η ΕΕ δεν πρόκειται να διακόψει τη χρηματοδότηση προς την Ελλάδα, καθώς αυτό θα οδηγούσε τη χώρα να σταματήσει την αποπληρωμή του χρέους της, εξέφρασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Wall Street Journal.

    Η οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας θα συμπαρέσυρε και την Ευρωζώνη, τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο Αλέξης Τσίπρας εξήγησε ότι πρώτη του επιλογή είναι να πείσει τους ευρωπαίους εταίρους ότι είναι προς το κοινό συμφέρον να αναθεωρήσουν την πολιτική τους προς την Ελλάδα, εισάγοντας αναπτυξιακά μέτρα, ώστε να τερματιστεί το σπιράλ της ύφεσης και να μην ενταθεί η ανθρωπιστική κρίση στη χώρα.

    «Η πρώτη μας επιλογή είναι να πείσουμε τους ευρωπαίους εταίρους μας, ότι είναι προς το συμφέρον τους να μην διακόψουν τη χρηματοδότηση» επισήμανε και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες, «αλλά αν προχωρήσουν σε μονομερή ενέργεια από την πλευρά τους, διακόπτοντας τη χρηματοδότηση, τότε θα υποχρεωθούμε να σταματήσουμε να πληρώνουμε τους δανειστές μας».

    Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι «το ευρώ είναι το εθνικό μας νόμισμα» και πρόσθεσε: «Δεν θα είναι εύκολο να κοπεί η σύνδεση. Η έξοδος από το ευρώ θα είχε πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις. Δεν είναι κάτι που θέλουμε, δεν είναι κάτι που αναζητούμε».

    Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως αν φθάσει ο κόμπος στο χτένι, η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει και μόνη της. Εξήγησε ότι αν δεν αποπληρώνονται τα χρέη, θα υπάρχουν χρήματα για μισθούς και συντάξεις. Επιπλέον, προανήγγειλε ότι θα υπάρξουν περικοπές στις αμυντικές δαπάνες, θα καταπολεμηθεί η διαφθορά και η φοροδιαφυγή των πλουσίων.

    «Ό,τι κι αν κάνουμε, η κατάσταση θα είναι δύσκολη. Αλλά θα είναι δύσκολη και για ολόκληρη την Ευρώπη, λόγω της κατάρρευσης του ευρώ» παρατήρησε. Εξέφρασε, δε, την εκτίμηση ότι και οι δύο πλευρές θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω, «πριν φθάσουμε σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να βρεθεί μια ευρωπαϊκή λύση» κατέληξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση