GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάτι άλλο εκτός του δικοματισμού...

Γράφει ο Τάσος Σ. Μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, και με πολύ μεγάλη πιθανότητα να γίνει κυβέρνηση στις επόμενες,...

Γράφει ο Τάσος Σ.

Μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, και με πολύ μεγάλη πιθανότητα να γίνει κυβέρνηση στις επόμενες, τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα έχουν πάθη κρίση πανικού και προσπαθούν να μειώσουν και να υποβιβάσουν το κόμμα και τον αρχηγό του αλλά και οποιοδήποτε άλλο, μικρότερο δείχνει σημάδια ανόδου. Προβάλλουν ως αρνητικό οτιδήποτε πουν και κάνουν, μεγεθύνοντας αλλά και διαστρεβλώνοντας τα. Αυτά που τους καταλογίζουν είναι ότι λένε ψέματα, ότι θα καταστρέψουν την Ελλάδα και τους
Έλληνες και θα μας ρίξουν στην φτώχεια, ειδικά εάν αποφασίσουν να ακυρώσουν το μνημόνιο. Επίσης τους κατηγορούν για άθεους, και ότι θα νομιμοποιήσουν όλους τους μετανάστες και πολλά άλλα.
Έρχομαι λοιπόν και ρωτώ. Όλα τα προηγούμενα χρόνια που την Ελλάδα την κυβερνούσαν τα δύο μεγάλα κόμματα, τι διαφορετικό είδαμε; Κλέψανε επί σειρά ετών τα πάντα. Πουλήσανε την περιουσία της. Καταστρέψανε τον ιδιωτικό τομέα όπως και τον δημόσιο. Βοηθήσανε τα μεγάλα συμφέροντα να βάλουν χέρι σε όλα αρπάζοντας μίζες εκατομμυρίων. Διαλύσανε τον στρατό στα βόρεια σύνορα κλείνοντας ολόκληρα στρατόπεδα, αλλά και τα τμήματα της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουμε από αλβανούς και εγκληματίες οι όποιοι έκλεβαν, λεηλατούσαν, σκότωναν πριν κατηφορίσουν στα μεγάλα αστικά κέντρα. Επιτρέψανε την είσοδο από την πρώην σοβιετική ένωση σε όλους όσους δήλωναν πόντιοι, και έτσι φέρανε την ρώσικη μαφία. Και όλα αυτά για να έχουν ψήφους. Επιτρέψανε την είσοδο σε εκατοντάδες χιλιάδες (κατά άλλους πάνω από εκατομμύριο) μετανάστες από πολλές φτωχές χώρες και τους αφήνουν να ζουν στην χώρα, εκτοξεύοντας την εγκληματικότητα σε δυσθεώρητα ύψη ενώ τους δίνουν δικαιώματα στην περίθαλψη που δεν μπορεί να αντέξει το σύστημα της υγείας.
Το πρόβλημα στην Θράκη γνωστό εδώ και δεκαετίες. Οι Τούρκοι αλωνίζουν, και αυτοί τους έκαναν και βουλευτές, προκειμένου να μαζέψουν ψήφους και από εκεί, σε σημείο που οι Έλληνες να φοβούνται. Η ΑΟΖ στον αέρα, με την Τουρκία να εποφθαλμιά το Καστελόριζο.
Επί σειρά ετών μας έλεγαν ότι η Ελλάδα δεν έχει φυσικούς πόρους, και από πίσω προετοίμαζαν την έλευση των ξένων εταιριών.
Κάθε φορά στις εκλογές υπόσχονταν τα καλύτερα για την χώρα, και αμέσως μετά δήλωναν ότι παρέλαβαν άδεια ταμεία, και καμένη γη. Για παράδειγμα ο Τσοχατζόπουλος. Όλοι είδαμε τι γινότανε επί των ημερών του. Μήπως τότε αυτός και η κυβέρνηση δεν συνηγορούσαν υπέρ των αγορών που έγιναν και έβαζαν και της υπογραφές τους; Ή μήπως οι άλλοι κάνανε λιγότερα;
Και μήπως αυτοί δεν ήταν που ορκίζονταν πίστη στους νόμους και στο σύνταγμα; Αυτοί δεν ήταν που κάνανε μεγάλους σταυρούς στις εκκλησίες; Και ύστερα αδικούσαν και κατ έκλεβαν τον λαό. Τελικά ποιοι είναι οι πιο άθεοι; Αυτοί που το δηλώνουν, ή οι άλλοι με τους μεγάλους σταυρούς;
Ψήφισαν νόμους έτσι ώστε να παραγράφονται τα όποια αδικήματα κάνουν, και να μην μπορεί να τους ακουμπήσει ο νόμος. Ακόμα και για το πιο απλό αδίκημα, έπρεπε να άρει η βουλή, την βουλευτική ασυλία.
Για αυτό θεωρώ ότι τουλάχιστον τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα δεν δικαιούνται να μιλούν για τίποτε και πολύ περισσότερο να προμηνύουν καταστροφές οι οποίες θα γίνουν εάν έρθει στην εξουσία οποιοδήποτε άλλο κόμμα εκτός αυτών των δύο. Απορώ που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι αυτά τα δύο κόμματα είναι σε θέση να μας βγάλουν από την κρίση. Ότι μπορούμε δηλαδή να εμπιστευτούμε όλους αυτούς που είτε σαν βουλευτές, είτε σαν υπουργοί, είτε σαν πρωθυπουργοί, που ούτε μία φορά δεν λειτούργησαν σύμφωνα με τα συμφέροντα της χώρας. Και όταν φαινόταν ότι έκαναν κάτι για το καλό της Ελλάδας, απλά τύχαινε να ταιριάζει με τα δικά τους συμφέροντα.
Ας δώσουμε λοιπόν σε κάποιους άλλους την ευκαιρία να μας κυβερνήσουν, και αν έχουμε την ωριμότητα, τότε στις επόμενες εκλογές θα τους κρίνουμε και αν θέλουμε ας τους αλλάξουμε. Έτσι και αλλιώς ποιος μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά και να πει ποια είναι η σωστή λύση για την κατάσταση που βιώνουμε; Είδαμε αποτελέσματα μέχρι τώρα; Μήπως μετά από την φοροκαταιγίδα που έπεσε στα κεφάλια μας, κατάφεραν να βελτιώσουν την κατάσταση; Γιατί να το καταφέρουν μετά τις εκλογές;

14 σχόλια

  1. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Θ. Τ ..Ηράκλειο Κρήτης.

    O Αντουάν ο σταθερός.. από το σαιτ της ΑΕΡΟΤΟΥΜΠΑΣ.. αντινιους ..

    Σαμαράς: Πατριωτικό Μέτωπο ενάντια στις δυνάμεις του παλιού που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!

    Είμαστε η μόνη δύναμη που μπορούμε να κρατήσουμε όρθια την πατρίδα.

    Το σημερινό μήνυμα είναι ενότητα-αγώνας-αναγέννηση. Αγώνας για να ξεμπλοκάρει η χώρα από το τέλμα και αναγέννηση για να κάνουμε το άλμα στο μέλλον και να αξιοποιηθεί ο πλούτος της χώρας.

    Απέναντί μας είναι εκείνοι που τροφοδοτούν την απελπισία και έχουν όπλο το ψέμα..

    Για να ανοίξει ο δρόμος της Ανάπτυξης.

    Για να ενώσουμε τους Έλληνες κόντρα σε αυτούς που τους διχάζουν.

    Για να πιστέψει και πάλι ο Έλληνας στον εαυτό του και στον τόπο του.

    Κανείς δεν περισσεύει στη μάχη αυτή.

    Κανένα δεν θεωρούμε «δεδομένο».

    Οι λαοί στα δύσκολα κρέμονται από την ψυχή τους.

    Κι ο δικός μας λαός, δεν θα αφήσει κανένα ΣΥΡΙΖΑ και κανένα ΠΑΣΟΚ να περάσει τα διόδια της Ιστορίας μας με πλαστά χαρτιά.

    Γιατί ο λαός δεν έχει ανάγκη από λαθρέμπορους των καημών του.

    Αλλά από υπερασπιστές της ανάπτυξης του τόπου, που μόνον αυτή θα δώσει θέσεις εργασίας στα παιδιά του.

    Μέσα σε 2 χρόνια περίπου, η ανεργία θα έχει πέσει στα επίπεδα του 2009… ΑΝ ΖΕΊΤΕ>>> ΑΝ ΔΕΝ ΖΕΊΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΆΜΟΥ ..

    Μειώνοντας τους φόρους και σπάζοντας το τέρας της γραφειοκρατίας, θα φέρουμε και επενδύσεις. Αληθινά παραγωγικές επενδύσεις....ΑΡΑΒΕΣ--ΤΖΟΓΟ--ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ-ΠΟΥΤΑΝΕΣ--ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ??ΟΛΕΕΕΕΕΕ

    ΡΕ Η ΛΑΝΚΑΡΤ ΣΕ ΨΆΧΝΕΙ..ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ??? ΞΕΡΩ..Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΙΕΙ..

    ΑΝΟΊΞΕΤΕ ΤΑ ΞΕΡΟΝΉΣΙΑ..Ο ΑΝΤΟΥΑΝ ΕΝΏΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ..ΟΛΕΕΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΒΓΗΚΑΑΑΑΑΑΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
    http://www.antinews.gr

    Προβάδισμα της ΝΔ από 1,1% μέχρι 5,7% προκύπτει από τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις οι οποίες δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο.

    Σε δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής, η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει το 25,8% έναντι 20,1% του ΣΥΡΙΖΑ και ακλουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13%, το ΚΚΕ με 6,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4%, η ΔΗΜΑΡ 5,3% και η Χρυσή Αυγή με 5,2%.

    Το Πρώτο Θέμα δημοσιεύει δημοσκόπηση της ALCO με τη ΝΔ να συγκεντρώνει το 25,6% ενώ ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ 22,9%, το ΠΑΣΟΚ 14%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,4%, το ΚΚΕ 5,6%, η Χρυσή Αυγή με 4,6% και η ΔΗΜΑΡ 4,6%.

    Προβάδισμα έναντι του Αλέξη Τσίπρα έχει ο Αντώνης Σαμαράς στο ερώτημα για το ποιος από τους δύο διασφαλίζει καλύτερα την Ελλάδα στην Ευρώπη, καθώς σύμφωνα με την ALCO το 42% επιλέγει τον πρόεδρο της ΝΔ έναντι 24% του κ. Τσίπρα.

    Προβάδισμα τριών μονάδων για τη ΝΔ δίνει και η δημοσκόπηση της ΜARC που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής, καθώς συγκεντρώνει το 25,2% έναντι 23,2% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 12,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,6%, η ΔΗΜΑΡ με 5,3%, το ΚΚΕ με 4,5%, η Χρυσή Αυγή με 4,4% και η Δημιουργία Ξανά μαζί με τη Δράση με 3,8%.

    Σύμφωνα με την MARC, το 64,8% των πολιτών εκτιμά πως θα πρέπει να προχωρήσουμε σε σκληρή επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου, την ώρα που το 21,1% ζητεί την ακύρωση της συμφωνίας και την καταγγελία του Μνημονίου.

    Σχεδόν ισοψηφία δείχνει η δημοσκόπηση της MRB για τη REAL NEWS καθώς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνουν 23,3% και 22,2% αντίστοιχα. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7%, η ΔΗΜΑΡ με 5,7%, το ΚΚΕ με 5% και η Χρυσή Αυγή με 4%.

    Στην παράσταση νίκης, σύμφωνα με την ίδια εταιρεία, η ΝΔ έχει περάσει μπροστά συγκεντρώνοντας το 42,9% από το 33,1% την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από το 41,7% έχει πέσει στο 35,8%.

    Τέλος, μεγάλη πλειοψηφία (87,8%) ζητεί την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη.

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΉΣΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΩ ΤΗΣ 17 ΙΟΥΝΊΟΥ???ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΜΑΓΚΏΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. But, apart from trying to ensure that debts are paid promptly and therefore in euros, legal options for companies are limited. Contracts covered by Greek law, particularly for services delivered in Greece, provide little protection against the currency’s being redenominated and devalued — a development regarded as unlikely until recently.

    “Greece would, through its laws, be able to amend contracts governed by Greek law or to be performed within the territory of Greece,” Mr. Clark said. “It is the governing law and the place of performance of the contract that is most important.”

    International contracts, which might be covered by British, German or Swiss law, would be more likely to be honored in the designated currency, though in some cases the wording of the legal document may be vague.

    And even if the law is on their side, companies would find that to extract payment from a Greek company, they would need a judge in Greece to enforce a ruling from a foreign court.

    “Enforcement of foreign judgments is harder or easier from country to country within the E.U.,” Mr. Clark said. “Greece has always had a reputation of being a difficult place in which to enforce judgments, from a practical perspective.”

    That means that international trading partners are likely to share in any losses that accompany a Greek exit from the euro.

    “International businesses that have long-term interests in Greece are going to have to be pragmatic and probably, in the short term, give some dispensation to their Greek counterparties, rather than trying to enforce the terms of contracts that cannot be performed,” Mr. Clark said.

    δημοσίευμα των New York Times.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς θα βάψουμε αυγά με πορδές... θα γράφουν πάνω "Ζήτω ο λαϊκισμός".

    Απαντώντας σε ερώτηση σχετική τον τρόπο καθορισμού του ενδεδειγμένου ποσού που πρέπει να ζητηθεί από τους ιδιοκτήτες καναλιών, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Μουλόπουλος, επικαλέστηκε επισημάνσεις του ΔΝΤ για τα ΜΜΕ.
    Το Ταμείο, όπως είπε, έχει υπολογίσει ότι...η ρύθμιση της αδειοδότησης θα αποδώσει στο κράτος 500 εκ. ευρώ. «Πολύ περισσότερα δηλαδή από τα 325 εκ. ευρώ που αναζητούσαν οι πολιτικοί αρχηγοί επιβάλλοντας επιπλέον μέτρα περικοπών» Ο συσχετισμός των 500 εκ που έχουν προυπολογιστεί από τις άδειες των καναλιών με τα 325 εκ από τις μειώσεις συντάξεων, αν δεν είναι ηλιθιότητα, είναι λαϊκισμός μιας και:
    Τα 500 εκ από τις άδειες των καναλιών θα τα πάρει το κράτος 1 φορά για 10-20 χρόνια... την επόμενη χρονιά που θα βρεθούν τα 325 εκ για να μην μειωθούν οι συντάξεις...

    - Κόψτε τις παπαριές Ρεεεεεεεεε και τους λαϊκισμούς λοιπόν
    και πείτε μας καμιά πιο μόνιμη πηγή εσόδων για να μην περικόπτει το κράτος τις αναγκαίες δαπάνες όπως μια αξιοπρεπή σύνταξη..

    - O Βασἰλης Μουλὀπουλος, μἐχρι πρὀ τινος διευθυντἠς του κυριακἀτικου ΒΗΜΑΤΟΣ, εκπροσωπεἰ την πιο σκληρἠ και κακοἠθη μορφἠ κομμουνιστοὐ.
    Οπαδὀς του εποικισμοὐ της χὠρας απὀ αφροασιἀτες.

    - Το βίντεο είναι από το «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη και μεταδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας 28 Μάρτη 2011 από τον «Αντέννα».
    Βλέπουμε τον βουλευτή του Σύριζα και πρώην Διευθυντή του «Βήματος»
    Βασίλη Μουλόπουλο να μιλάει στην Βουλή τρεκλίζοντας από το μεθύσι...
    Aξιος .....αντικαταστάτης του Περικλή Κοροβέση!!



    χαχαχα...
    Επαναστάτες του Μπάφου....
    αρπάτε την..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Δραγασάκης: Θα κινηθούμε βάση του μνημονίου..

    (βίντεο)Real gr ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ.
    Δείτε το βίντεο και διαπιστώστε και μόνοι σας ότι ο Δραγασάκης ο οποίος είναι υπεύθυνος για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ (το οποίο λένε ότι τώρα θα ξαναγράψουν επειδή μπορεί να κυβερνήσουν ενώ μέχρι τώρα έλεγαν ότι μαλακία τους καταίβενε) λέει πως θα κινηθούνε ανάλογα με τον μνημόνιο και ενδεχομένως και πιο σκληρά!!

    Τα μέτρα που προβλέπει το μνημόνιο θα μείωναν το έλλειμμα σε κάποιο ποσό, ο Δραγασάκης όμως λέει ότι αν το έλλειμμα είναι μεγαλύτερο τότε θα χρειαστούν επιπλέον (έκτακτα) μέτρα από αυτά που προβλέπει το μνημόνιο!!!

    Άρα τι μας λένε ότι θα καταργήσουν το μνημόνιο;;
    Εννοούν ότι θα σκίσουν το χαρτί αλλά θα κρατήσουν σε ισχύ όλα τα μέτρα που περιγράφει και θα πάρουν κι άλλα αν δεν βγούνε τα νούμερα;;;

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ......Σύριζα, το κόμμα των χαρατσιών και της υπανάπτυξης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης....

    http://www.cretalive.grΕνημερώθηκε: 26.05.2012 //

    Αναβρασμός μετά τις δύο αυτοκτονίες, σε λίγες ώρες, στο Ηράκλειο!


    Δύο οικογενειακά δράματα είχαμε σήμερα μόνον στο Ηράκλειο με δύο ηλικιωμένους ανθρώπους, έναν 61χρονο κι έναν 72χρονο, που αυτοκτόνησαν σκορπίζοντας τη θλίψη στις οικογένειές τους και τους συνανθρώπους τους.Σε απόγνωση έρχονται καθημερινά πολλοί συνάνθρωποί μας που οδηγούνται σε αδιέξοδο μη βλέποντας λύσεις στα προβλήματα που τους "πνίγουν".

    Το φαινόμενο που λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις έχει προκαλέσει αναστάτωση στις τοπικές κοινωνίες αλλά και στους φορείς και την Αστυνομία.

    ΕΓΩ... ΣΑΜΑΡΑ -ΝΤΟΡΑ- ΒΕΝΙΖΕΛΟ--ΠΑΠΑΡΗΓΑ--ΚΑΜΜΕΝΕ--ΤΣΙΠΡΑ--ΚΟΥΒΕΛΗ--ΤΣΙΜΕΡΕ--ΜΑΝΟ-- ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΡΚΑΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .. ΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΩ..

    ΡΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΕΧΩΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ;ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΣ 18!!!! ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ..ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΏΣΟΥΝ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ 26 Μαϊ 2012 11:08:00 μ.μ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΕ ΜΑΛΑΚΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ εν μέρει με το φίλο από την Κρήτη. Απλά είναι διαφορετικές οι ευθύνες του καθενός. Τη μεγαλύτερη ευθύνη σε ποσοστό 80% την φέρει το Πασοκ, που κυβέρνησε τα δύο χρόνια, και βούτηξε το κόσμο στην απελπισία με τους απανωτούς, χωρίς όρια φόρους.

    Και τώρα βγήκαν και τα ημερολόγια του Άκη, ενώ καλύπτουν όλο το σάπιο σύστημα. Οπότε αυτοί πρωτίστως πρέπει να ξανατιμωρηθούν. Απο κει και πέρα ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κραχ στις ελληνικές οικογένειες από τις νέες φορολογικές δηλώσεις, εφεύρεση του Βενιζέλου με τα "τεκμήρια" ! Σύμφωνα με ακροατές του real fm που τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν :
    Πολύτεκνος με 5 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ ενώ πέρσι είχε επιστροφή φόρου, φέτος υποχρεώνεται να πληρώσει ( λόγω τεκμηρίων και μείωσης του αφορολογήτου ) 4.500 φόρο !
    Άνεργος με 8.000 εισόδημα, υποχρεώνεται να πληρώσει φόρο σαν να είχε εισόδημα 17.000 ευρώ( λόγω τεκμηρίων )!!!
    Προβλέπω άγριες καταστάσεις. Βλέπω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πολιορκούν τα γραφεία των υπουργών και βουλευτών τους , με τα εκκαθαριστικά στο χέρι, και να γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και η οργή εξαπλώνεται κάθε μέρα σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες εκλογές, αφού μέχρι τις 15 Ιουνίου, όλοι θα έχουν μάθει το νέο χαράτσι που τους φόρεσε ο Βενιζέλος και το επιτελείο του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012, το ΕΤΑΚ του 2009 και όσους άλλους φόρους ετοίμασε για τους Έλληνες το πασοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γραμμένο στα σκαλοπάτια του Αγνώστου Στρατιώτη -> Χάνουμε τα πάντα αλλά ευτυχώς έχουμε το ευρώ..

    Την εικόνα ανέβασε στο twitter o δημοσιογράφος Μάκης Συνοδινός και μπορεί να τη δει κάποιος...
    στα σκαλοπάτια του Αγνώστου Στρατιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ... ΑΝΤΙ ΠΡΕΤΕΝΤΈΡΗ ΒΆΛΕΤΕ ΟΠΟΊΟ ΆΛΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΘΈΛΕΤΕ Η ΣΟΎΠΑ ΘΑ ΔΈΝΕΙ

    Χάρρυ Κλυνν σε Γιάννη Πρετεντέρη -> Δεν είσαι δημοσιογράφος ρε Γιάννη, για γέλια είσαι και σου το ‘πα κι άλλη φορά και πίστεψέ με, στεναχωριέμαι

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ..

    Πως φαίνεται ρε Γιαννάκη, μπαμ κάνει, ότι δεν έχεις σχέση με τη δημοσιογραφία αυτή καθεαυτή, αλλά γράφεις, γιατί απλώς σου επέτρεψαν να γράφεις.

    Ποιες είναι ρε Γιαννάκο, οι «ανυπολόγιστες πολιτικές συνέπειες εάν ο λαϊκισμός καταστεί εκ των πραγμάτων καταφύγιο των ταλαιπωρημένων», αν δηλαδή έλθει η αριστερά στην εξουσία; Αυτό δεν εννοείς Γιαννάκη τρελιάρη;

    Και τι χειρότερο από αυτό που ζούμε θα κάνει ο λαϊκισμός ρε Γιάννη, σεργιάνι της δημοσιογραφίας;
    Θα μας πάρει τα σπίτια; Τα πήραν ήδη οι τράπεζες...

    Θα μας κλείσει τα μαγαζιά; Τα κλείσαμε μόνοι μας...

    Θα μας ταράξει στη φορολογία; Το σώβρακο μας απόμεινε, ας το πάρει...

    Θα πάρει τη μπουκιά από το στόμα των παιδιών μας; Ποια μπουκιά, δεν υπάρχει μπουκιά, αφού...
    λιποθυμάνε από την ασιτία...

    Θα μας αφήσει χωρίς δουλειά; Χωρίς δουλειά είμαστε ρε Γιάννη...

    Θα ωθήσει το παραγωγικό δυναμικό της χώρας να μεταναστεύσει; Οι μισοί νέοι μας είναι φευγάτοι, απληροφόρητε τηλεοπτικέ αστέρα και οι άλλοι μισοί ετοιμάζουν τα μπογαλιάκια τους...

    Θα ωθήσει τους απελπισμένους στου τεχνητούς παραδείσους; Τα παιδιά με τις τρύπιες φλέβες δεν τα έχεις δει ποτέ, αόμματε Γιαννη; Από δίπλα τους περνάς όταν τρυπιούνται...

    Θα διαλύσει την Ελληνική οικογένεια; Ο πατέρας με κατάθλιψη, η μάνα στο συσσίτιο της εκκλησίας και η κόρη στο πεζοδρόμιο, ξύπνα Γιάνηηη...
    Θα βυθίσει τον κόσμο στην απελπισία; Πόσες θηλιές μπορεί να περάσει στο λαιμό του ένας απελπισμένος ρε Γιάννη; Έχεις μετρήσει πόσοι αυτοκτονούν κάθε μήνα;
    Θα αυξήσει την εγκληματικότητα; Για δε κάνει καμιά βόλτα βράδυ στο ιστορικό κέντρο ρε Γιάννη; Έχεις την ψυχή να κοιμηθείς με το παράθυρο ανοιχτό Γιάννη λαϊκιστομάχε; (αριστερομάχε για την ακρίβεια)

    Ή φοβάσαι για τη δουλίτσα σου και για το μέλλον των αφεντικών σου;

    Και γιατί να φοβάσαι; Άδεια τα κανάλια τους έχουν, φράγκο δε χρωστάνε σε κανένα, ύποπτα πάρε δώσε ούτε που ακούστηκαν ποτέ...

    Μετά από όλα αυτά μια απορία μονάχα μου μένει ρε Γιάννη, εσύ τελικά με την κοινωνία είσαι ή με την ελίτι; Γιατί κάπου με έχεις μπερδέψει κι εμένα.

    Δεν είσαι δημοσιογράφος ρε Γιάννη, για γέλια είσαι και σου το ‘πα κι άλλη φορά και πίστεψέ με, στεναχωριέμαι.
    Άντε γεια...

    Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
    (Χάρρυ Κλυνν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακριβοί και λαμπεροί συνάδελφοί μου, μεγαλοδημοσιογράφοι…

    Ώστε είναι αλήθεια;

    Έρχεται η καταστροφή;

    Έρχεται η ελληνική συντέλεια;

    Η Μέρκελ έχει θυμώσει τόσο με την Ελλάδα;

    Κι ο Σόιμπλε τα ίδια; Θα μας διώξουν από το ευρώ;

    Θα μας γυρίσουν στη δραχμή;

    Τελειώνουν τα λεφτά μας;

    Δεν θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις;

    Θα σταματήσουν τα νοσοκομεία και τα φαρμακεία να έχουν φάρμακα;

    Θα λείψει η βενζίνη από τα πρατήρια καυσίμων;

    Θα λείψουν τα μακαρόνια κι οι κονσέρβες από τα σούπερ μάρκετ;

    Θα τρέχουν βελζεβούληδες στους δρόμους;

    Θα μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι;

    Ακριβοί κι αγαπητοί μου συνάδελφοι, Όλγα, Γιάννη, Μανόλη, Παύλε (αχ μωρέ Παύλε…), Έλλη, Αλέξη, Πόπη, Άρη, Νίκο, έχω κατατρομάξει με τις αλήθειες σας…

    Έχω φοβηθεί, μα την Παναγία, με την τραγωδία που μου περιγράφετε ότι έχουμε μπροστά μας εμείς οι απείθαρχοι Έλληνες…

    Δεν μου την τεκμηριώνετε, φυσικά, αυτή την αλήθεια σας, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό, αφού για να το λέτε εσείς που σχετίζεστε άμεσα με την εξουσία, που συχνά κάνετε και διακοπές με τους κυβερνώντες μας, κάτι θα ξέρετε παραπάνω…


    Μικρή σημασία επίσης έχει ότι εγώ έμαθα πως η πληροφορία τεκμηριώνεται, αποδεικνύεται, δεν πλασάρεται απλώς κι ό,τι πιάσουμε… Ίσως τα δικά σας τα σχολειά, δίπλα στην εξουσία, έχουν άλλα προγράμματα σπουδών…

    Καταστρεφόμαστε λοιπόν. Και δεν το κατάλαβαν οι Έλληνες!

    Καταστρεφόμαστε εξαιτίας της ψήφου των Ελλήνων! Άπονε κι αγνώμονα λαέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν σας άκουσε, δεν άκουσε την έκκληση του Νίκου (Ευαγγελάτου) μία ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, το απόγευμα της Κυριακής 6 Μαΐου.

    {Έχουμε εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προλαβαίνετε να το αλλάξετε}, ήταν το νόημα της έκκλησής του προς τους ψηφοφόρους, υποψιάζοντας τον κόσμο για το δραματικό για το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα exit poll (φυσικά ήταν παράνομο να το ανακοινώσει) και καλώντας τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. να το αλλάξουν.

    Και νά τα αποτελέσματα.
    Μια χώρα ελεύθερη μέχρι το ξημέρωμα της 6ης Μαΐου, με περήφανους πολίτες, που δούλευαν και χαίρονταν τη ζωή, που δημιουργούσαν, που απολάμβαναν τη Δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία, που πανηγύριζαν με τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή τους, που έβλεπαν όλα να δουλεύουν ρολόι στον τόπο τους, οι ευτυχείς πολίτες της την έκαναν εκείνη την Κυριακή μια χώρα μπροστά σε κίνδυνο!

    Αχ, ακριβοί και λαμπεροί μου συνάδελφοι, δεν σας άκουσαν προεκλογικά οι Έλληνες, αυτή η αχάριστη ράτσα.

    Και νά οι συνέπειες τώρα! Από τις 6 Μαΐου ο κίνδυνος είναι πλέον υπαρκτός:

    - Να αυτοκτονήσουν από την ανέχεια και την απόγνωση 2.200 Έλληνες!

    - Να μείνουν χωρίς δουλειά 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι, κυρίως νέοι!

    - Να κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν χωρίς δουλειά άλλες εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι!

    - Να περάσουν το όριο της φτωχοποίησης 2.000.000 συνάνθρωποί μας!

    - Να διπλασιαστούν μέσα σε λίγους μήνες οι άστεγοι και οι άνθρωποι που προσφεύγουν στα συσσίτια!

    - Να καταργηθούν οι συλλογικές συμβάσεις και να μειωθούν οι μισθοί κατά 40%!

    - Να μείνουν απλήρωτοι ή ανασφάλιστοι όσοι έχουν ακόμη δουλειά!

    - Να μειωθούν οι συντάξεις στα 500 ευρώ!

    - Να κλείσουν 500.000 επιχειρήσεις κι άλλες τόσες να μην κάνουν ούτε σεφτέ!

    - Να γεμίσει η αγορά ακάλυπτες επιταγές και να αποσυρθούν καταθέσεις!

    - Να μπουν νέοι φόροι αλλά και χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ!

    - Να μεταναστεύουν από τη χώρα χιλιάδες νέοι!

    - Να παίρνουν μισθό 360 ευρώ οι νέοι μέχρι 25 χρόνων. Το 40% απ’ αυτούς, δηλαδή, γιατί το υπόλοιπο 60% ούτως ή άλλως δεν θα βρει δουλειά, ούτε θα πάρει ποτέ επίδομα ανεργίας!-Να μειωθεί το επίδομα ανεργίας στα 300 ευρώ!

    - Να παίρνει δώρο Πάσχα 44 ευρώ ο νέος που έχασε τον πατέρα του και το κράτος αποφάσισε να τον ενισχύει, καθώς είναι σπουδαστής και φυσικά άνεργος!

    - Να κλείσουν σχολεία, νοσοκομεία, βιβλιοθήκες!

    - Να υποθηκευτεί ο δημόσιος πλούτος υπέρ των δανειστών!

    - Να κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι της τρόικας και να οριστεί πραγματικός πρωθυπουργός ο Ράιχενμπαχ!

    - Κι εκτός αυτών, να μην πάρουν τα λεφτά τους οι δανειστές μας και να γυρίσουμε στη δραχμή. (Αν και διαδικασία εξόδου από την Ευρωζώνη ούτε υπάρχει ούτε κανείς την έθεσε, ενώ ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ τα έβαλε με όσους ψευδώς απειλούν τους Έλληνες με συνέπειες!)
    Α, και το βασικότερο, να κινδυνεύει η χώρα να μην κυβερνάται πλέον από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ! Με όλα τα παραπάνω μπορούμε να ζήσουμε, με αυτό το τελευταίο, χωρίς γαλάζιους και πράσινους στην κυβέρνηση, πώς θα ζήσουμε, μου λέτε;

    Έχετε δίκιο, ακριβοί και λαμπεροί μου συνάδελφοι. Καλά κάνετε και μας δείχνετε τη σκληρή πραγματικότητα που προκαλέσαμε με την ψήφο μας τις τελευταίες ημέρες.

    Ακυρώνονται τα όνειρά μας με αυτό που συμβαίνει από τις 6 Μαΐου! Εσείς μας προειδοποιήσατε, μας προειδοποιείτε νύχτα μέρα, αλλά εμείς δεν το καταλαβαίνουμε.

    Τόσο χάσαμε την τσίπα μας, τελικά; Τόσο γαϊδούρι έγινε ο Έλληνας;
    Μου επιτρέπετε, ελπίζω, να σας αποκαλώ συναδέλφους, εσάς τους μεγάλους, ακριβούς και λαμπερούς…
    Δοξάζω το όνομά σας που μας ανοίγετε τα μάτια!

    Εγώ, ένας φοβισμένος, επισφαλώς εργαζόμενος και υποψήφιος άνεργος, επαρχιώτης συνάδελφός σας… (Φαντάζομαι ο δικός σας μεγάλος μισθός είναι διασφαλισμένος, ούτως ή άλλως…

    Αν σας άγγιζε η κρίση, όπως το 90% των Ελλήνων, οι αναλύσεις σας θα ήταν διαφορετικές…
    {ΚΩΛΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΕΣΥ ΦΤΑΙΕΣ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ
    ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
    ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση