GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στη Συρία

Κουρδικές περιοχές που κρατούν εχθρική προς το καθεστώς του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ στάση βομβάρδισαν ελικόπτερα του στρατού κον...

Κουρδικές περιοχές που κρατούν εχθρική προς το καθεστώς του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ στάση βομβάρδισαν ελικόπτερα του στρατού κοντά στη μεθόριο με την Τουρκία, προκαλώντας τον τραυματισμό περίπου 20 ανθρώπων.
«Είναι η πρώτη φορά που αυτή η ζώνη αποτελεί το στόχο αεροπορικών βομβαρδισμών. Πρόκειται για μια πολύ απόκρημνη ορεινή ζώνη στην οποία δεν μπορούν να έχουν εύκολα πρόσβαση τα άρματα μάχης» δήλωσε στο Reuters ο πρόεδρος του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Άμπντελ Ραχμάν.
Ο ίδιος σημείωσε ότι περίπου 20 κάτοικοι της περιοχής τραυματίστηκαν από τους βομβαρδισμούς.

2 σχόλια

  1. Κραχ στις ελληνικές οικογένειες από τις νέες φορολογικές δηλώσεις, εφεύρεση του Βενιζέλου με τα "τεκμήρια" ! Σύμφωνα με ακροατές του real fm που τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν :
    Πολύτεκνος με 5 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ ενώ πέρσι είχε επιστροφή φόρου, φέτος υποχρεώνεται να πληρώσει ( λόγω τεκμηρίων και μείωσης του αφορολογήτου ) 4.500 φόρο !
    Άνεργος με 8.000 εισόδημα, υποχρεώνεται να πληρώσει φόρο σαν να είχε εισόδημα 17.000 ευρώ( λόγω τεκμηρίων )!!!
    Προβλέπω άγριες καταστάσεις. Βλέπω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πολιορκούν τα γραφεία των υπουργών και βουλευτών τους , με τα εκκαθαριστικά στο χέρι, και να γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και η οργή εξαπλώνεται κάθε μέρα σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες εκλογές, αφού μέχρι τις 15 Ιουνίου, όλοι θα έχουν μάθει το νέο χαράτσι που τους φόρεσε ο Βενιζέλος και το επιτελείο του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012, το ΕΤΑΚ του 2009 και όσους άλλους φόρους ετοίμασε για τους Έλληνες το πασοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κόλπα της Ιπποκράτους δεν πιάνουν πιά.
    Και αυτό γιατί ο κόσμος έχει μπροστά του την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης και όσο περνάνε οι μέρες το πασοκ θα συρρικνώνεται, όσο περισσότεροι βλέπουν τα κόλπα με τα τεκμήρια και τη μείωση του αφορολογήτου, που αναγκάζει το κόσμο, ενώ είναι άνεργος ή έχει χάσει το 1/3 των εισοδημάτων του να πληρώνει τριπλάσιους φόρους από πέρσι.
    Είναι το δεύτερο "σατανικό" σχέδιο του κ. Βενιζέλου, μετά το επάρατο χαράτσι, για να αρπάξει ότι έχει απομείνει από τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων, να αρπάξει τα 1-2 ακίνητα που έχουν από κληρονομιά ή από στεγαστικό δάνειο, όπως "έφαγε" τις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων, των ασφαλιστικών ταμείων και των δημόσιων ιδρυμάτων με το "κουρεμα" ! Κι ετοίμαζε και άλλα μέτρα, πέρα από τις δυσβάσχατες αναδρομικές μειώσεις όλων των συντάξεων, όπως φορο ιδιοκατοίκησης, φόρο στα αγροτεμάχια και στα οικόπεδα, φόρο στα ενοίκια, και στέλνει ( παράλληλα με το χαράτσι ) άλλους 4 φόρους με ΕΤΑΚ και ΦΑΠ μέσα στην ίδια χρονιά !
    Ο λαός, όμως, κυρίως οι ψηφοφόροι του, τον σταμάτησαν ! Τώρα ήρθε η ώρα σε όσους απέμειναν ( γιατί πολλοί ήδη έχουν διαρρεύσει προς Νέα Δημοκρατία, Ανεξάρτητους Έλληνες, Σύριζα και Δημ. Αριστερά ) να τον σταματήσουν και να τον τιμωρήσουν, για τις ΑΝΗΘΙΚΕΣ φορολογικές δηλώσεις και το ακόμα πιο ΑΝΗΘΙΚΟ χαράτσι στη ΠΡΩΤΗ κατοικία των Ελλήνων! Χθες στο Ίλιον μαζεύτηκαν μόνο καμιά 100αριά άτομα, σε μια αίθουσα 70 ατόμων ! Η τιμωρία έρχεται από όσους πρόδωσαν τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και τους ταπείνωσαν, στέλνοντας τους στην ανεργία, στα συσσίτια, στις ουρές για πατάτες και ρύζι ! Την ίδια ώρα που αποκαλύπτεται ο πλουτισμός του Άκη ( που ειναι η κορυφή του παγόβουνου γιατί καλύπτονται όλοι οι άλλοι ... ), οι καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ, οι επαύλεις, τα κότερα και κανό, τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα πολυτελή ταξιδάκια αναψυχής στο εξωτερικό. Ένα σάπιο κόμμα, τι δουλειά έχει να μπει σε οποιαδήποτε κυβέρνηση.
    Ξέρετε τι κάνουν τώρα ; Το παίζουν δίπορτο ; Αν βγει ο Σύριζα να μπουν στη κυβέρνηση με Δημ. Αρ. Αν βγει πρώτη η ΝΔ να μπουν σε κυβέρνηση της ΝΔ ! Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι με τις καρέκλες, την εξουσία, την κουτάλα ! Στείλτε τους σπίτια τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση