GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπό την Ελεύθερη Ώρα στη ΝΔ του Σαμαρά ο Νίκος Χιδίρογλου...

Την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν χθες τέσσερα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δύο στελέχη του ΛΑΟΣ, ανταποκρινόμεν...

Την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν χθες τέσσερα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δύο στελέχη του ΛΑΟΣ, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα για πανστρατιά και δημιουργία του φιλοευρωπαϊκού κεντροδεξιού μετώπου που έχει απευθύνει ο Αντώνης Σαμαράς.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, από τους Ανεξάρτητους Ελληνες τα στελέχη που προσχώρησαν είναι: ο Ιωάννης Βαγγέλης, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσων, ο Σπύρος Ρομποτής, υποψήφιος βουλευτής Α' Αθηνών, ο Παύλος Σαράκης, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών και ο Νίκος Χιδίρογλου, δημοσιογράφος.Από τον ΛΑΟΣ τα στελέχη που προσχώρησαν στη ΝΔ είναι: οΧρήστος Μακρίδης, υποψήφιος βουλευτής νομού Πέλλας και η Ολυμπία Αντύπα, δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Ζωγράφου.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Νίκος Χιδίρογλου είναι ένας από τους πλέον γνωστούς αρθρογράφους του ακροδεξιού χώρου στην Ελλάδα με την περιβόητη εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα" να είναι αυτή που φιλοξενεί τις απόψεις του τον τελευταίο καιρό.
Είναι σίγουροι στη Νέα Δημοκρατία ότι με τέτοιες μεταγραφές μπορούν να συγκροτήσουν ένα ευρύ φιλοευρωπαϊκό μέτωπο που θα σταματήσει την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ;

34 σχόλια

  1. Αναρωτιέμαι άν εστω και σαν φευγαλέος προβληματισμός πέρασε απο το μυαλό όλων αυτων των καθαρματων που κυβερνησαν την Ελλαδα από καίριες θέσεις πόσο κακό έχουν κάνει σε αυτό τον τόπο.

    Διαβάζω τα μετρα του φορολογικού που εισηγηθηκε και δια εκβιασμού ψηφιστηκε το νομοσχεδιο που ακομα και απο τον ανεργο που κοιμαται στα παγκακια ζηταει να πληρωσει φόρο 120 ευρω αυτο το ιδρωμενο και βρωμερο κοιτος που ακούει στο όνομα ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ υποστηρίζοντας ακόμα οτι έσωσε την χωρα τόσο βρωμερο γουρούνι είναι.

    Ακούω και τον ΣΑΜΑΡΑ που συνεπραξε στο εγκλημα με προσωπικη του υπογραφή και συγκυβερνηση να λέει έσωσε και αυτος την χώρα.

    Το ερώτημα που προκύπτει είναι από ποιούς; έσωσαν την χώρα; ποιος την έφερε στο σημείο να χρειάζεται σώσιμο; ποιος διαχειρίστηκε το μελλον και την μοίρα της; ποιος οδηγηθηκε στην δικαίοσυνη ως υπαίτιος αυτης της καταστασης;

    Σε ενα λαό που εχουν γεμίσει με ψεμματα κλεψιές και απάτες σημερα εξακολουθούν να τον κοροιδεύουν με τον χειρότερο τρόπο.

    Δεν ξέρω αν ο Τσίπρας είναι η προοπτική για αυτη την χώρα στην κατασταση που βρίσκεται, εκείνο που ειμαι σιγουρος είναι οτι τα δυο κομματα που εγκληματισαν ειναι οτι πιο σαπιο και διεφθαρμένο υπαρχει σε αυτο τον τόπο.

    Το χειρότερο δε, ότι υπαρχουν ακομα Ελληνες που στηριζουν αυτη την βρωμερη δυσωδια που αποπνέουν αυτες οι δύο χωματερες.

    Ας μιλήσει η νεολαία γιατι την δικη της ζωή πλέον έχουν βαλει ως αντιτιμο στην ανυπαρξια και στην καταστροφή, εμάς τους μεγαλύτερους μας εχουν ήδη νεκρους και αχρηστους.
    Επιτελους η δικαιοσύνη πρεπει να παρει το σπαθι στα χερια της γιατι αν και τυφλή κανει τα στραβα ματια σε ειδεχθη εγκληματα κατα ΤΟΥ λαού και της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAMMENE PARE TO FOYSKVTO SOY KAI STA TSAKIDIA PSEYTOPATRIWTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. { αντιγράφει .} Μπούτζουκας Θ. Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Και όσο αυτοί προετοιμάζονται για μια ενδεχόμενη επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή, τόσο και οι υπόλοιπες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου πιέζονται να εξετάσουν ένα ανάλογο ενδεχόμενο.

    Ετσι αναπτύσσεται ραγδαία και η μετάδοση του νεολογισμού:

    Porxit (έξοδος της Πορτογαλίας),

    Eirexit (έξοδος της Ιρλανδίας),

    Spaxit (έξοδος της Ισπανίας)

    και Ixit (έξοδος της Ιταλίας)!..

    Αλλά όταν η μεγάλη πλειονότητα του κόσμου έχει καταστραφεί από το Μνημόνιο, γράφει στο γνωστό μέρος το αν θα βγούμε από την Ευρωζώνη ή όχι. {Γαία πυρί μιχθήτω} λέει και ψηφίζει Τσίπρα και Καμμένο.

    Το χρεοκοπημένο κράτος και οι χρεοκοπημένες ελληνικές τράπεζες καλύπτονται από την ευρωπαϊκή δανειακή βοήθεια.

    Οχι όμως τα νοικοκυριά, τα οποία χρεοκοπούν το ένα μετά το άλλο και, το χειρότερο, πολλά εξ αυτών βρίσκονται σε κατάσταση οιονεί χρεοκοπίας χωρίς να το γνωρίζουν.

    Η κρίση χρηματοδότησης των προνοιακών μηχανισμών -και η έλλειψη πόρων για τον εκσυγχρονισμό και την επέκτασή τους- επιτείνει τα πιο πάνω φαινόμενα.

    Το ελληνικό κράτος πρόνοιας ήταν σχεδιασμένο για ποσοστά φτώχειας της τάξεως του 20%, όχι για μεγέθη που σε λίγο θα προσεγγίζουν το 40%.

    Η οικονομική επανεκκίνηση της Ευρώπης είναι απαραίτητη για τη διάσωση του ευρώ.

    Η Ελλάδα φέρνει στο προσκήνιο την ώρα της αλήθειας.

    Και όμως, οι πολιτικοί, ειδικά στη Γερμανία, ακόμα δεν μπορούν να αποδεχτούν αυτή τη λογική - πόσω μάλλον να την εξηγήσουν στους ψηφοφόρους τους.

    Η προοπτική μιας ελληνικής εξόδου σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσουν να το κάνουν - και μάλιστα γρήγορα, τονίζει ο βρετανικός Economist.

    Προς το παρόν, οι ψηφοφόροι δεν είναι τόσο τρομαγμένοι όσο οι επενδυτές. Ενας άλλος τρόπος με τον οποίο εκδηλώνεται η λαϊκή οργή, και που συνιστά σοβαρή απειλή, είναι η μαζική απόσυρση καταθέσεων από τις τράπεζες (bank run).

    Ολοι ξέρουν πως, αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ, η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα για τις τράπεζες, και όλοι πιστεύουν πως τα ευρώ τους θα μετατραπούν σε άχρηστες δραχμές, εν μια νυκτί.

    O τραπεζικός πανικός είναι ιδιαίτερα μεταδοτικός. Και τα σύγχρονα αόρατα εικονικά bank runs μέσω του Διαδικτύου, διαδίδονται με ταχύτητα dt.

    Ζούμε δηλαδή στην εποχή του αόρατου bank run, και του εικονικού πανικού.

    Πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα, που οι ηγέτες της Ευρωζώνης θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά.

    Ομως, οι εκλογές στην Ελλάδα δεν μπορούν να προκαλέσουν το μοιραίο χτύπημα, όσο θα προκαλούσε ένα bank run στη Βαρκελώνη ή στο Τορίνο.

    Οι φόβοι αυτοί δεν είναι κάτι το αφηρημένο. Την περασμένη εβδομάδα, φήμες ενός bank run στην Ισπανία οδήγησαν σε πτώση κατά 30% των μετοχών των ισπανικών τραπεζών. Η κυβέρνηση διέψευσε τις φήμες, και ο κόσμος ησύχασε.

    Ενα bank run αποτελεί μέθοδο ανατίναξης του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

    Μοιάζει σαν να σπάει ένα υδατόφραγμα και παρασύρει την οικονομία. Οι τράπεζες, ακόμη και οι πανίσχυρες, ποτέ δεν διαθέτουν όλα τα χρήματα που έχουν ως καταθέσεις.

    Τα δανείζουν σε τρίτους, κερδίζοντας. Και κερδίζουν, εφόσον οι οφειλέτες μπορούν να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους. Οταν αυτοί αδυνατούν να ξοφλήσουν τα δάνειά τους, η τράπεζα αναγκάζεται να τα διαγράψει, και σε εποχές κρίσης, οι τράπεζες κλονίζονται.

    Οι πιο ενημερωμένοι επενδυτές έχουν αρχίσει προ πολλού να βγάζουν τα λεφτά τους και από αυτές τις χώρες. Σε λίγο αναμένεται να κάνουν το ίδιο και οι απλοί καταθέτες.

    Γιατί να κρατάς τα χρήματά σου σε μια επικίνδυνη ισπανική τράπεζα, όταν μπορείς να τα στείλεις σε γερμανική ή μια αυστριακή ή μια ολλανδική, με ένα απλό κλικ του ποντικιού σου; Και αν ανησυχείς ότι θα καταρρεύσει ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα της Ευρωζώνης, ή ότι θα βρεθεί τρόπος να μετατραπούν τα χρήματα των Ισπανών σε άχρηστα πέσο, σε οποιαδήποτε τράπεζα της Ευρωζώνης, τότε μπορείς να τα στείλεις στην Ελβετία, στην Αγγλία, ή στην Αμερική.

    Η Όποια αλλαγή μπορεί γίνει αν θα γίνει θα είναι από κόμμα που δεν έχει ψηφίσει υπέρ δανειακής σύμβασης , μνημονίον η εφαρμόστηκων νόμον ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης...

    Μάνο και Τζημερε ,Τσημανη για βγάλετε μου αυτά τα νούμερα..σαν νούμερα που είστε

    Γιατί όλοι μου θυμίζετε την κ.Παπακώστα της Ν.Δ που όταν την ρωτούν στην tv ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΎΝ η Ν.Δ από το μνημόνιο δεν απαντά, μόνο λέει αλλά ντα άλλων..

    Δυστυχώς λυπάμαι όλους ΕΛΛΗΝΕΣ {ΟΧΙ ΕΣΑΣ} που δεν έχουνε καταλάβει, δεν έχουν πάρει χαμπάρι, ότι όλοι οι πολιτικοί τους δουλεύουν με τα παπαγαλάκια τους χωρίς να ξέρει τι του ετοιμάζουν απο στης 18 Ιουνίου..

    2012= ΤΌΚΟΙ =10.4 δις... χρέη 8.6 δις = >Σ19 δις. ΜΕ αναχρηματοδότηση τραπεζών =>Σ.50..δις..


    2013 = ΤΌΚΟΙ = 13.4 δις .. χρέη 12.9 δις=>Σ.26.1..δις ..αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0 ΜΗΔΈΝ..

    2014= ΤΌΚΟΙ =13.8 δις.. χρέη 25.4 δις=>Σ.39.2 δις.. αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0..ΜΗΔΕΝ..

    2015=ΤΟΚΟΙ=13.3 δις.. χρέη 16.9 δις =>Σ 31.2 δις αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0..ΜΗΔΕΝ..

    2016=ΤΟΚΟΙ=14.4 δις... χρέη 13.4 δις =>Σ 27.7 δις.. αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0 ΜΗΔΕΝ..

    Είναι κανείς οικονομολόγος εδώ; Τα στοιχεία είναι από την επίσημη έκθεση του ΔΝΤ με ημερομηνία 16-3-2012.

    Αυτά θέλει να μάθει ο κόσμος κύριοι , ώστε να τα ψάξει και ο ποιος άπιστος , και να του πείτε μετά τι κάνετε στα πάνελ τον TV ΌΛΟΙ ΣΑΣ..

    όταν ΛΕΝΕ.. αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0 ΜΗΔΕΝ.. ξέρετε τι σημαίνει ότι πήρατε πήρατε ΤΕΛΟΣ.....{ θέλουμε να τηρηθούν πρώτα όλα τα παραπάνω και μα μετά αν φτανου θα ζήσει ο λαό σας }

    Σας έχουν στην άγνοια του θανάτου μας ώστε να μας ΟΔΗΓΉΣΟΥΝ σαν πρόβατα στην σφαγή εγώ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι ΌΛΟΙ ξέρουν την σοβαρότητα της κατάστασης και κανείς δεν μαζεύεις τα πρόβατα να τους εξηγήσεις την πραγματικότητα , ΝΑ ιεραρχείς τι θα έπρεπε να έχουν κανεί; ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΜΕΣΩΣ..

    Βλέπετε εσείς κανένα να ενδιαφέρετε για αυτά; τι Πλάνο Β! έχουν της ΠΛΑΚΑΣ; .. ΕΝΏ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΡΑΊΑ ΚΑΙΡΙΚΆ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ .. ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,,ΑΣ ΤΟ ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΚΑΛΆ ΌΛΟΙ ...

    Ίσως ακόμα ακόμα να μην προλάβουμε να πάμε σε εκλογές γιαυτό δεν αναλάμβανε κανείς την πρωτοβουλία να κάνει κυβέρνηση όλοι φοβούνται ΤΩΡΑ μην σκάσει η βόμβα της επίσημης χρεοκοπίας στα χέρια τους και ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΟΎΝ ,θα γράψει ο ιστορικός ο ΧΧΧΧ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ..

    Εκτιμώ ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή που , που ίσως σκάσει στα χέρια του πρωθυπουργού που λέγετε κ. Πικραμένος ... Γιατί; ΠΆΝΤΑ υπάρχει σχέδιο για αυτούς,, εμείς δεν έχομε πολιτικούς να έχουν σχέδιο



    ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΡΊΖΩ ,ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΊΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΕΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΌΣΟ ΠΑΘΟΣ.. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ισχυρό σοκ θα υποστούν φέτος περίπου 4,2 εκατομμύρια φορολογούμενοι με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα όταν θα παραλάβουν τα εκκαθαριστικά σημειώματα φόρου εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους, τα οποία θα προκύψουν από τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα του 2011. Μισθωτοί και συνταξιούχοι που υπέστησαν απώλειες έως και 30% στα εισοδήματά τους κατά τη διάρκεια του 2011 (λόγω των αλλεπάλληλων περικοπών που τους επέβαλαν η…
    κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η Τρόικα) θα κληθούν να πληρώσουν έως και 6 φορές υψηλότερα ποσά φόρων από αυτά που πλήρωσαν πέρυσι! Ακόμη χειρότερα θα είναι τα πράγματα για όσους τα εισοδήματα του 2011 είναι στα ίδια επίπεδα με τα εισοδήματα του 2010.


    Στο… απόσπασμα Οπως προκύπτει από αναλυτικά παραδείγματα που παραθέτει σήμερα ο «Ε.Τ.»:


    * Μισθωτοί, τρίτεκνοι και πολύτεκνοι με μεσαία εισοδήματα θα κληθούν να καταβάλουν φόρους αυξημένους έως και 522%, παρά το γεγονός ότι τα ετήσια εισοδήματα του έτους 2011 υπέστησαν πρωτοφανείς μειώσεις που φθάνουν το 30%!


    * Χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι που μέχρι πέρυσι δεν πλήρωναν καθόλου φόρο επειδή τα ετήσια εισοδήματά τους ήταν μικρότερα του παλαιού αφορολογήτου ορίου των 12.000 ευρώ θα κληθούν φέτος για πρώτη φορά, με τα νέα εκκαθαριστικά, να καταβάλουν τριψήφια ή ακόμη και τετραψήφια ποσά φόρου εισοδήματος και ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης!



    Εργο Βενιζέλου
    Ολες αυτές οι αναμενόμενες δυσμενέστατες εξελίξεις θα οφείλονται στην εφαρμογή των επαχθών φοροεισπρακτικών μέτρων που νομοθέτησε στο δεύτερο εξάμηνο του 2011 ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλος. Τα μέτρα αυτά προβλέπουν:


    * Μείωση του βασικού αφορολόγητου ορίου από τις 12.000 στις 5.000 ευρώ.
    * Δυσμενέστερο σύστημα υπολογισμού της αξίας των αποδείξεων λιανικής πώλησης και παροχής υπηρεσιών που κατοχυρώνουν το αφορολόγητο όριο. Για να κατοχυρωθεί το μειωμένο στις 5.000 ευρώ αφορολόγητο όριο πρέπει να συγκεντρωθούν αποδείξεις αξίας ίσης με το 25% του μεγαλύτερου ποσού μεταξύ του πραγματικού και του τεκμαρτού ετήσιου ατομικού εισοδήματος, όποιο κι αν είναι το ύψος του.
    * Μειώσεις έως και 10.000 ευρώ στα πρόσθετα αφορολόγητα ποσά για τριτέκνους και πολυτέκνους. Το συνολικό αφορολόγητο όριο εισοδήματος για κάθε τρίτεκνο φορολογούμενο μειώθηκε από τις 23.500 στις 12.000 ευρώ, ενώ για κάθε φορολογούμενο με 4 τέκνα το συνολικό αφορολόγητο περιορίστηκε από τις 25.000 στις 15.000 ευρώ!
    * Αυξήσεις στα τεκμήρια διαβίωσης για κατοικίες και Ι.Χ. αυτοκίνητα κατά 33% έως και 70%.
    * Περικοπή των εκπτώσεων δαπανών από το φόρο εισοδήματος. Οι ετήσιες δαπάνες για ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, νοσήλια, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα ζωής, ασφαλιστικές εισφορές προς τον ΟΑΕΕ και τόκους στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας εκπίπτουν πλέον κατά ποσοστό 10% από το φόρο εισοδήματος αντί 20% που εξέπιπταν μέχρι πέρυσι.
    * Αύξηση των φορολογικών συντελεστών για τα χαμηλά και τα μεσαία εισοδήματα! Ο συντελεστής φόρου στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 5.000 έως τις 12.000 ευρώ ανέρχεται πλέον σε 10%, ενώ μέχρι πέρυσι το τμήμα αυτό του εισοδήματος ήταν αφορολόγητο. Εξάλλου στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 16.000 έως τις 22.000 ευρώ ο συντελεστής φόρου αυξήθηκε από 24% σε 25%, ενώ στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 26.000 έως τις 32.000 ευρώ ο φόρος αυξήθηκε από 32% σε 35%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν σας άκουσε, δεν άκουσε την έκκληση του Νίκου (Ευαγγελάτου) μία ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, το απόγευμα της Κυριακής 6 Μαΐου.

    {Έχουμε εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προλαβαίνετε να το αλλάξετε}, ήταν το νόημα της έκκλησής του προς τους ψηφοφόρους, υποψιάζοντας τον κόσμο για το δραματικό για το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα exit poll (φυσικά ήταν παράνομο να το ανακοινώσει) και καλώντας τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. να το αλλάξουν.

    Και νά τα αποτελέσματα.
    Μια χώρα ελεύθερη μέχρι το ξημέρωμα της 6ης Μαΐου, με περήφανους πολίτες, που δούλευαν και χαίρονταν τη ζωή, που δημιουργούσαν, που απολάμβαναν τη Δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία, που πανηγύριζαν με τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή τους, που έβλεπαν όλα να δουλεύουν ρολόι στον τόπο τους, οι ευτυχείς πολίτες της την έκαναν εκείνη την Κυριακή μια χώρα μπροστά σε κίνδυνο!

    Αχ, ακριβοί και λαμπεροί μου συνάδελφοι, δεν σας άκουσαν προεκλογικά οι Έλληνες, αυτή η αχάριστη ράτσα.

    Και νά οι συνέπειες τώρα! Από τις 6 Μαΐου ο κίνδυνος είναι πλέον υπαρκτός:

    - Να αυτοκτονήσουν από την ανέχεια και την απόγνωση 2.200 Έλληνες!

    - Να μείνουν χωρίς δουλειά 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι, κυρίως νέοι!

    - Να κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν χωρίς δουλειά άλλες εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι!

    - Να περάσουν το όριο της φτωχοποίησης 2.000.000 συνάνθρωποί μας!

    - Να διπλασιαστούν μέσα σε λίγους μήνες οι άστεγοι και οι άνθρωποι που προσφεύγουν στα συσσίτια!

    - Να καταργηθούν οι συλλογικές συμβάσεις και να μειωθούν οι μισθοί κατά 40%!

    - Να μείνουν απλήρωτοι ή ανασφάλιστοι όσοι έχουν ακόμη δουλειά!

    - Να μειωθούν οι συντάξεις στα 500 ευρώ!

    - Να κλείσουν 500.000 επιχειρήσεις κι άλλες τόσες να μην κάνουν ούτε σεφτέ!

    - Να γεμίσει η αγορά ακάλυπτες επιταγές και να αποσυρθούν καταθέσεις!

    - Να μπουν νέοι φόροι αλλά και χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ!

    - Να μεταναστεύουν από τη χώρα χιλιάδες νέοι!

    - Να παίρνουν μισθό 360 ευρώ οι νέοι μέχρι 25 χρόνων. Το 40% απ’ αυτούς, δηλαδή, γιατί το υπόλοιπο 60% ούτως ή άλλως δεν θα βρει δουλειά, ούτε θα πάρει ποτέ επίδομα ανεργίας!-Να μειωθεί το επίδομα ανεργίας στα 300 ευρώ!

    - Να παίρνει δώρο Πάσχα 44 ευρώ ο νέος που έχασε τον πατέρα του και το κράτος αποφάσισε να τον ενισχύει, καθώς είναι σπουδαστής και φυσικά άνεργος!

    - Να κλείσουν σχολεία, νοσοκομεία, βιβλιοθήκες!

    - Να υποθηκευτεί ο δημόσιος πλούτος υπέρ των δανειστών!

    - Να κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι της τρόικας και να οριστεί πραγματικός πρωθυπουργός ο Ράιχενμπαχ!

    - Κι εκτός αυτών, να μην πάρουν τα λεφτά τους οι δανειστές μας και να γυρίσουμε στη δραχμή. (Αν και διαδικασία εξόδου από την Ευρωζώνη ούτε υπάρχει ούτε κανείς την έθεσε, ενώ ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ τα έβαλε με όσους ψευδώς απειλούν τους Έλληνες με συνέπειες!)

    Α, και το βασικότερο, να κινδυνεύει η χώρα να μην κυβερνάται πλέον από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ! Με όλα τα παραπάνω μπορούμε να ζήσουμε, με αυτό το τελευταίο, χωρίς γαλάζιους και πράσινους στην κυβέρνηση, πώς θα ζήσουμε, μου λέτε;

    Έχετε δίκιο, ακριβοί και λαμπεροί μου συνάδελφοι. Καλά κάνετε και μας δείχνετε τη σκληρή πραγματικότητα που προκαλέσαμε με την ψήφο μας τις τελευταίες ημέρες.

    Ακυρώνονται τα όνειρά μας με αυτό που συμβαίνει από τις 6 Μαΐου! Εσείς μας προειδοποιήσατε, μας προειδοποιείτε νύχτα μέρα, αλλά εμείς δεν το καταλαβαίνουμε.

    Τόσο χάσαμε την τσίπα μας, τελικά; Τόσο γαϊδούρι έγινε ο Έλληνας;

    Μου επιτρέπετε, ελπίζω, να σας αποκαλώ συναδέλφους, εσάς τους μεγάλους, ακριβούς και λαμπερούς…
    Δοξάζω το όνομά σας που μας ανοίγετε τα μάτια!

    Εγώ, ένας φοβισμένος, επισφαλώς εργαζόμενος και υποψήφιος άνεργος, επαρχιώτης συνάδελφός σας… (Φαντάζομαι ο δικός σας μεγάλος μισθός είναι διασφαλισμένος, ούτως ή άλλως αγαπητοί μου συνάδελφοι, Όλγα, Γιάννη, Μανόλη, Παύλε (αχ μωρέ Παύλε…), Έλλη, Αλέξη, Πόπη, Άρη, Νίκο]

    Αν σας άγγιζε η κρίση, όπως το 90% των Ελλήνων, οι αναλύσεις σας θα ήταν διαφορετικές…

    ΞΈΡΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΕΙ O ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψηφιστε Συριζα να ελληνοποιηθουν γρηγορα, αμεσα και με συνοπτικες
    διαδιακασιες Εκατομμυρια Λαθρομεναστες και όποιος ξενος παταει το ποδι του στην Ελλαδα.

    Οι Ελληνες θα γινουμε μειοψηφια με μαθηματικη ακριβεια και επιστροφη
    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    Ενημερωθειτε τι ειναι το συριζα γιατι δεν ειναι ακριβως αυτο που σας παρουσιαζουν τα ΜΜΕ, τα οποια διαφημιζουν το συριζα απο το πρωι μεχρι το βραδυ εδω και χρονια, γιατι εξυπηρετει τα συμφεροντα της "πολυπολυτισμικοτητας".


    Άντε και υπουργοί στην περιοχή πρώην Ελλάδας.
    Παράρτημα Βενεζουέλας !!

    Ποιοι είναι οι 19 που αποτελούν την Διοικούσα Επιτροπή του κωλοχανείου ΣΥΡΙΖΑ..

    Πρόεδρός της ο Αλέξης και άλλοι 18 γύρω από το τραπέζι.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ποιοι όμως είναι αυτοί;
    1) Φυσικά, ο Αλέξης Τρίπρας συστάσεις δεν χρειάζεται.
    Ανδρώθηκε μέσα στον ΣΥΝ, ανέλαβε την προεδρία του, κόντεψε να τινάξει το κόμμα στον αέρα και σήμερα κάνει την Ευρώπη να… τρέμει.

    2) Συστάσεις φυσικά δεν χρειάζεται ούτε ο Μανώλης Γλέζος. Επίσημα εκφράζει τους Ενεργούς Πολίτες. Επί της ουσίας είναι το μυαλό του, μόνος του και η ιστορία του. Λειτούργησε ως σύμβολο συσπείρωσης και ο ρόλος του ήταν καταλυτικός στη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο επαναστατικός όμως χαρακτήρας του κάνει πολλούς να κρατούν την ανάσα τους, όταν εκείνος ανοίγει το στόμα του.

    3) Νικόλας Μανιός. Και επίσημα και ανεπίσημα ανένταχτος. Τόσο ανένταχτος που είναι ο Νο1 στις επιλογές των αναρχικών. Ανήκει στον εαυτό του και την επιστήμη του (γιατρός), ενώ προέρχεται από τον υπερεπαναστατικό χώρο της Αριστεράς.

    4) Από τη ΔΕΑ προέρχεται ο Αντώνης Νταβανέλλος. Δημοσιογράφος στο επάγγελμα, είναι μία από τις τρεις αιτίες (οι άλλες δύο ακούν στο όνομα ΡΟΖΑ και ΚΟΕ) που ο Φώτης Κουβέλης και τα στελέχη που στη συνέχεια συγκρότησαν τη Δημοκρατική Αριστερά και πήραν των ομματιών τους από την πλατεία Κουμουνδούρου.

    5) Η Αναστασία Χριστοδουλοπούλου ευρέως γνωστή έγινε ως συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη». Ακόμα και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι άγνωστη μεταξύ αγνώστων και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παραμένει ανένταχτη, προερχόμενη από τον παλιό αριστερίστικο χώρο. Οι «εχθροί» της λένε ότι δεν έχει πρόσβαση στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Στις ρίζες της μπορεί κανείς να ανακαλύψει την ΚΟ Μαχητής.

    6) Από τα πολύ καλά μυαλά του ΣΥΡΙΖΑ ο Γεράσιμος Σπαθής. Ο καθηγητής του Πολυτεχνείου παραμένει ανένταχτος, ενώ κινείται ανάμεσα στον οργανωμένο ΣΥΡΙΖΑ, την πανεπιστημιακή κοινότητα και στον επαναστατικό χώρο.

    7) Οι φίλοι του ΚΚΕ γνωρίζουν τον Γιάννη Θεωνά, ο οποίος με τον Δημήτρη Κωστόπουλο εγκατέλειψαν τον Περισσό για να δημιουργήσουν την ΚΕΔΑ. Σήμερα είναι ο άνθρωπος που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με τους δυσαρεστημένους της... Αλέκας!

    8) Ο Πάνος Λάμπρου έγινε γνωστός κυρίως λόγω της κουμπαριάς του στον περιβόητο γάμο των ομοφύλων στην ακριτική Τήλο. Επί της ουσίας έχει σηκώσει μόνος του το βάρος του αγώνα για τα δικαιώματα των φυλακισμένων και ομοφυλοφίλων. Θεωρείται ως ιδιαιτέρως ενεργητικός μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ηγετικά. Προέρχεται από την ΑΚΟΑ, θεσμικά δεν έχει ρόλο, αλλά πλέον θεωρείται από πολλούς ως ο Νο1 μετά τον θάνατο του Γιάννη Μπανιά πριν από λίγους μήνες.

    9) Άγνωστο πρόσωπο ο Γιώργος Σαπουνάς, ο οποίος έχει και τη ρετσινιά ότι διεκδικεί ρόλο κυρίως για τον εαυτό του. Ο τροτσκιστής ζωγράφος (ΑΠΟ) παλεύει αντικαπιταλιστικά.
    Υπερασπιστής της «17Ν»

    10) Και όσοι δεν τον ήξεραν, έμαθαν τον Βένιο Αγγελόπουλο, όταν συνελήφθη πριν από τρία χρόνια στο αεροδρόμιο Κένεντι στη Νέα Υόρκη. Τότε δεν του επετράπη η είσοδος στην ΗΠΑ, λόγω του... παρελθόντος του, ενώ ήταν προσκεκλημένος να μιλήσει σε πανεπιστήμιο. Έγινε πρώτο θέμα αλυσοδεμένος. Καθηγητής στο Μετσόβιο και μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της «17 Νοέμβρη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11) Άγνωστος επίσης και ο Κώστας Πουλάκης, ο οποίος χαρακτηρίζεται από κάποιος ως ο δοτός του ΣΥΝ στον Βόλο. Άνθρωπος του γραφειοκρατικού συστήματος. Εφοριακός. Αποσπασμένος από το 1992. Λέγεται ότι οι σχέσεις του με την τοπική οργάνωση δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς –όπως λένε– δεν φαίνεται να έχει επαφή με τον κόσμο

    12) Άνθρωπος του μηχανισμού και ο Δημήτρης Βίτσας. Προερχόμενος από το ΚΚΕ, διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. της Αυγής, και σήμερα είναι γραμματέας του ΣΥΝ.

    13) Ο Κώστας Αθανασίου προέρχεται από τη ΡΟΖΑ, σήμερα είναι συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ, οδοντίατρος και μεταφραστής από τα ισπανικά. Άνθρωπος του Δικτύου. Πλέον θεωρείται πολύ πιο κοντά στον ΣΥΝ. Έδωσε τα πάντα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΝ όμως σχεδόν τον εγκατέλειψε στον δρόμο για τις εκλογές...

    14) Μέλος της διοικούσας επιτροπής και ο Αλέξανδρος Καλίδης, προερχόμενος από την ΓΣΕΕ. Υπεύθυνος Τύπου του ΣΥΝ, και εκπρόσωπος του εργατικού κινήματος.

    15) Η Σοφία Σακοράφα εκπροσωπεί τον εαυτό της. Πρώτη σε ψήφους βέβαια, καθώς ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισε κανένα από τα μέτρα. Την ήθελαν υποψήφια στο Επικρατείας για να σηματοδοτήσει το καθαρό ΠΑΣΟΚ.

    Άγνωστοι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ οι Γεώργιος Νικολακάκης, Νικόλαος Μπουζάνης, Ευσταθία Κωτσάκη και Σπυρίδωνας Κότσιας.
    Εδώ οφείλουμε να επισημάνουμε το πολύ απλό, αν και παρανοϊκό.
    Όλοι αυτοί μπορούν να αλλάξουν από λεπτό σε λεπτό.

    Πολύ απλά γιατί όταν μπήκαν στη λίστα ήταν η ανάγκη της στιγμής για να συμπληρωθούν τα έντυπα και να κατατεθεί στον Άρειο Πάγο η αίτηση ίδρυσης κόμματος, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να λάβει το όφελος των 50 εδρών που προκύπτει για το πρώτο σε εκλογική δύναμη κόμμα, με βάση τον ισχύοντα εκλογικό νόμο. Προχειρότητα ;
    Μάλλον όχι...


    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝΤ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ..
    - ΕΣΕΙΣ ...ζώα έλληναράδες ΠΡΕΠΕΙ να τους ταίζετε,
    να τους πλουτίζετε
    και να ΣΑΣ Γ Α Μ Α Ν Ε ________ οικογενειακώς.

    Η άκριτη νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστων,
    η διάλυση της αστυνομίας και η υποστήριξη της άρνησης στράτευσης θα ήταν σε φυσιολογικές συνθήκες μία προκλητική κουβέντα καφενείου
    ή -στη χειρότερη περίπτωση- μία συζήτηση σε φοιτητικό αμφιθέατρο ή υπό κατάληψη λύκειο ανάμεσα σε επίδοξους κοινωνικούς επαναστάτες…

    Στην Ελλάδα του 2012 όμως, όσο κι αν δύσκολα μπορεί να το πιστέψει κανείς, αποτελούν επίσημες θέσεις ενός κόμματος εξουσίας (!)
    που προσδοκά να κυβερνήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 28 Μαϊ 2012 10:40:00 μ.μ... μακάρι να είχαμε πολλούς Δημήτρηδες Κουφοντίνες δεν θα έκαναν ΣΗΜΕΡΑ Σαμαράς και ο Βενιζέλος κάνουν προεκλογικούς αγώνες στην Κρήτη..

    Από νωρίς σήμερα ο Γερμανός υφυπουργός εργασίας, Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ όπου συναντά εκπροσώπους φορέων, επιχειρηματίες και τοπικούς παράγοντες.

    Ο Γερμανός αξιωματούχος έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, κάτω από άκρα μυστικότητα και διακριτική φρούρηση της Αστυνομίας .

    Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δηλώσει την πρόθεσή της Γερμανίας να στηρίξει την Ελλάδα, εκφράζοντας την ελπίδα του πως σε κεντρικό επίπεδο, μεταξύ των υπουργών Ελλάδας και Γερμανίας, θα υπάρξουν αποτελέσματα.

    Όπως μεταδίδει το cretalive, σε δηλώσεις που έκανε στο τοπικό δίκτυο, π-ε-ρ-ι-μ-έ-ν-ει από την
    Ε-λ-λ-ά-δ-α να τ-η-ρ-ή-σ-ει τις δεσμεύσεις της και επεσήμανε ότι, όπως είπε και η καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, δεν π-ρ-ό-κ-ει-τ-αι να α-λ-λ-ά-ξ-ου-ν οι ό-ρ-οι του
    μ-ν-η-μ-ο-ν-ί-ου.

    Τόνισε ότι μπορεί να υπάρξει στενότερη συνεργασία της Γερμανίας με την Κρήτη. Αμέσως μετά θα επισκεφτεί την Καβάλα.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑ ..ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΜΕ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΤΟΥΣ ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16, 8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ..

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΆΛΛΟ ΚΌΜΜΑ ΑΝΤΙΜΗΜΟΝΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ..ΔΥΜΑΡ..Δ.Ν.. ΠΑΣΟΚ..ΙΑΧΩΒΑΔΟΜΑΝΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΑΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ .. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ... ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΑΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ .. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ... ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κε Σαμαρά γιατί δεν σκέφτεστε και τον Ντερτιλή ταιριάζει απόλυτα με τα χαρακτηριστικά της συμμορίας που φτιάχνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Guardian:

    "Eurozone crisis: if Greece goes, Germany's prosperity goes with it"

    "Αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ, η ευημερία της Γερμανίας θα χαθεί"

    Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο η βρετανική εφημερίδα Guardian κάνει λόγο για την εξάρτηση της Γερμανίας από τις »μικρότερες» οικονομίες της Ευρώπης, όπως της Ελλάδας.

    «Αν Ελλάδα φύγει από το ευρώ η ευημερία της Γερμανίας… πάει περίπατο», γράφει η Guardian εξηγώντας ότι αν οι »αιχμάλωτες» οικονομίες φύγουν από το ευρώ δεν θα μπορούν να κάνουν εισαγωγές όπως σήμερα, ένα βαρύ πλήγμα για την Γερμανία και τις εξαγωγές της.

    Με σκληρά λόγια μιλά για την »αποτυχημένη» πολιτική των Μερκοζί μέχρι σήμερα στην Ευρώπη καταλήγοντας ότι: «Η Γερμανία την τελευταία δεκαετία έχει αποκομίσει ήσυχα από τη συμμετοχή της στο ενιαίο νόμισμα οικονομικά μερίσματα και θα πρέπει τώρα να αποφασίσει αν είναι διατεθειμένη να πληρώσει φόρο αλληλεγγύης σε κλίμακα-ευρώ».

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΨΗΦΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΨΗΦΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση