GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε «σιδερόφρακτη» απομόνωση στο Θριάσιο Νοσοκομείο η Βίκυ Σταμάτη

Στην Α΄ Παθολογική κλινική του Θριάσιου Νοσοκομείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, λόγω των γ...

Στην Α΄ Παθολογική κλινική του Θριάσιου Νοσοκομείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, λόγω των γυναικολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, το δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται η κυρία Σταμάτη είναι περιστοιχισμένο από κάγκελα, ενώ πρόσβαση σε αυτό έχουν μόνο μια νοσοκόμα και ο γιατρός που την παρακολουθούν.
Η ίδια αρνείται να δεχτεί οποιονδήποτε επιθυμεί να την επισκεφτεί, ενώ ακόμη και όταν μπαίνουν στο δωμάτιο τα δύο άτομα που έχουν πρόσβαση σε αυτό σκεπάζεται ολόκληρη με το σεντόνι της.
Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου μεταφέρθηκε στο Θριάσιο την Κυριακή, με αιμορραγία στη μήτρα, πρόβλημα το οποίο είχε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, αλλά το οποίο επιδεινώθηκε λόγω της απεργίας πείνας που είχε ξεκινήσει με σκοπό να γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισής της.
Μάλιστα, η κακή κατάσταση της υγείας της και το γεγονός ότι νοσηλεύεται δεν φαίνεται να την αποτρέπει από το να συνεχίσει την απεργία πείνας αφού εξακολουθεί να αρνείται να φάει.

6 σχόλια

  1. Νέο πρόβλημα για το μεταλλαγμένο πασοκ τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

    Σε μια χρονιά που οι μαθητές πήραν τα βιβλία με 2 μήνες καθυστέρηση, το επιτελείο της Αννούλας φρόντισε να βάλει δύσκολα και δυσνόητα θέματα στους μαθητές της Γ' Λυκείου, εξοργίζοντας αυτούς και τις οικογένειές τους.
    Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, όπου πολλά παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν φροντιστήρια, δεν έκαναν πολλές εβδομάδες κανονικό μάθημα από έλλειψη βιβλίων ή και καθηγητών, οι φωστήρες του Υπουργείου ( βασικά κρατήθηκε το επιτελείο της Αννούλας ) έβαλαν δύσκολα θέματα και εξόργισαν τους μαθητές, που απογοητεύτηκαν τόσο από την Έκθεση, όσο και από το μάθημα επιλογής.
    Αυτό που φοβούνται τώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι,μετά τη φυγή εξοργισμένων από τις φορολογικές δηλώσεις και τις αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις πολιτών, χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των νέων ψηφοφόρων που θα στραφούν ακόμα πιο μαζικά προς Νέα Δημοκρατία, Σύριζα και Ανεξάρτητους Έλληνες, συμπαρασύροντας μαζί τους φίλους, αδέλφια, γονείς και συγγενείς !

    Αυτό καθιστά ανέφικτο το να πιάσει το πασοκ πάνω από 10% και οδηγείται πλέον σε ξεκάθαρα μονοψήφια νούμερα του 7 και 8% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΩΡΗ ΒΛΑΧΟ-ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΚΟΡΠΙΖΕΣ ΤΑ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΣΑΝ ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΑ.

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ;

    ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ;; ΣΤΟ ΚΩΛΟΝΑΚΙ ;;; ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ;;;; ΠΟΥ ;;;;;;

    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΘΑ “ΣΤΑΜΑΤΗ” ΣΟΥN … ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ … !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΒΛΑΧΟ-ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ OXI ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ … ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΦΡΑΓΚΙΑ …

    ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΩΝ … ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Η ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κύριος αυτός ( Παπαδήμος ) είχε κάνει δηλώσεις και το 1999 και γκρέμισε στα τάρταρα το Ελληνικό Χρηματιστήριο και τις αποταμιεύσεις εκατομμυρίων Ελλήνων. 17 Σεπτεμβρίου 1999.
    Σήμερα συνεχίζει να κάνει τα ίδια, όπως και οι δηλώσεις Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου γκρέμισαν την αξιοπιστία της ελλ. οικονομίας, ανέβασαν στα ύψη τα spreads, και οδήγησαν έτσι τη χώρα στο μνημόνιο και στη ΔΝΤ. Στη συνέχεια, επέβαλλαν επαχθείς φόρους και χαράτσια, προσπαθώντας να ξεπουλήσει ο Έλληνας τζάμπα την περιουσία του ( ακίνητα, αυτοκίνητα, οικόπεδα ) και να ξεπουλήσουν τη δημόσια περιουσία,επίσης, μισοτιμής. Ο κ. Βενιζέλος έφαγε τα λεφτά των ομολογιούχων, τα ταμεία και άλλα δημόσια ιδρύματα έχασαν τα αποθεματικά τους, και τώρα στόχος είναι οι καταθέσεις, μέσω φορολογικών δηλώσεων, νέων μειώσεων, νέων φόρων. Και στις δύο περιπτώσεις ( τυχαίο ; ) κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ του Άκη, Τσουκάτου, Μαντέλη και λοιπών !!! Καθένας που συνεργάζεται με αυτό το κόμμα εγκληματεί κατά του εαυτού του, της οικογένειάς του, των παιδιών του, όλων των Ελλήνων ! Καθένας που το ψηφίζει είναι συνένοχος στη μεγαλύτερη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και πτώχευση των Ελλήνων. Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο, εκτός από το σάπιο πασοκ της μίζας και της πτωχευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν από το άκη την είχε πάρει όλη η Φθιωτιδα και η μισή ΔΕΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στη φθιωτιδα τα ειχε σκισκισει τα μπλαρια πριν παρει το σφουγκουκουλαριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση