GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσίπρας "έστειλε" τον Ολάντ στην αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. Σε δηλώσεις το υ αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Φρανσουά Ολάντ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι βρέθηκε στο Πα...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Φρανσουά Ολάντ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι βρέθηκε στο Παρίσι όχι ως πρόεδρος κόμματος, αλλά "εκπροσωπώντας τον ελληνικό λαό".
Ως προς το παρασκήνιο, οι πληροφορίες λένε ότι ο Γάλλος πρόεδρος δέχτηκε να συναντήσει τον κ. Βενιζέλο ύστερα από τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα πως «ο Φρανσουά Ολάντ γνωρίζει ότι δεν πρέπει να αθετήσει τις υποσχέσεις του, διαφορετικά θα γίνει ένας "Ολαντρέου" και θα κινδυνεύει να έχει την εξέλιξη που είχαμε και στην Ελλάδα».
Οι δηλώσεις αυτές  -όπως μεταφέρουν ουδέτεροι διπλωματικοί παράγοντες προς την Αθήνα- έχουν προκαλέσει τεράστια ενόχληση στη Γαλλία, ανεξάρτητα από κομματική σκοπιά, καθώς θεωρούνται προσβολή προς τον αρχηγό του γαλλικού κράτους.
Οι πληροφορίες μάλιστα προσθέτουν ότι εκτός από τη συνάντηση Ολάντ με τον κ. Βενιζέλο, το Γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα θα υποστηρίξει τώρα ακόμη πιο ενεργά το ΠΑΣΟΚ εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

32 σχόλια

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ .

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ..... ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ


    ΕΞΩ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσοι μαλακες νομιζουν οτι ο τσιπρας ειναι ο σωτηρας τους βλεπουν ονειρα ορθιοι. Ξυπνατε ρεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΙΨΗ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΛΑΝΙΤΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μια ζωη σιχαμενες πασοκομαλακιες..
    εισαστε τελειωμενοι λαμογια..
    βρωμαει ο τοπος πασοκιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΟΥΦΟΥΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ;

    ΠΑΛΙ ΥΜΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ; ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΥΡΑ ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ; ΤΙΝΑΞΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΤΣΕΛΑ ( ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ).

    ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

    ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ, ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ. ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ, ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ,ΚΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανακοίνωση προς χαχόλους Έλληνες :

    Συμπατριώτες, στη συνάντηση Ολάντ - Βενιζέλου, ο κ. Ολάντ υποσχέθηκε :

    1) Να αναστήσει όλους τους πεθαμένους λόγω μνημονίου Έλληνες και να περιθάλψει όλα τα ορφανά του ΔΝΤ !
    2) Θα πληρώσει το χαράτσι σε 1, 5 εκ. Έλληνες που δεν μπορούν να το πληρώσουν !
    3)Θα δώσει δουλειά ( στη Γαλλία ; ) στο 1, 5 εκ. Έλληνες !
    4) Θα πληρώσει τους επαχθείς φόρους στις νέες φορολογικές δηλώσεις, έργο μοναδικό του Βενιζέλου- Σαχινίδη
    5) Θα καλύψει όλο το πετρέλαιο θέρμανσης ή το φυσικό αέριο για τη νέα χρονιά !
    6)Θα επιστρέψει τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που επέβαλλε ο κ. Βενιζέλος!
    7)Δεν θα κόψει τα 200.000 κοινωνικά επιδόματα που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος με την Τρόικα από το Μάιο!
    8) Δεν θα βάλει φόρο ιδιοκατοίκησης, το χαράτσι για το 2012, το ΕΤΑΚ του 2009, τους φόρους σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος !
    9) Θα καλύπτονται όλες οι ιατροφαρμακευτικές δαπάνες των Ελλήνων, θα επιστραφούν τα κουρεμένα ομόλογα, τα εφάπαξ κλπ
    10) Θα επιστραφούν προς τους Έλληνες πολίτες τα 7 δισ. ευρώ που τους χρωστάει εδώ και 3 χρόνια το ελληνικό δημόσιο. Και η αδέκαστη δικαιοσύνη παραγράφει σε 2 χρόνια τις υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τους πολίτες, αλλά τις υποχρεώσεις των πολιτών προς το Δημόσιο σε 5 χρόνια ! Αυτό θα το διορθώσει ο Ολάντ !

    Και επειδή, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα γίνει, αλλά η συναντηση είναι μια ακόμα ΦΟΥΣΚΑ ( όχι σαν του Χρηματιστηρίου ) και δεν έχει καμία σχέση με τα καθημερινά μας προβλήματα, αλλά μόνο για να ξεγελάσει ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ...ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ; ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΚΗ ; ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΑ 20 ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ τον Στάθη Παλαιολόγο. ΔΕΝ ΚΌΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΆ ΜΑΛΑΚΑ ;; ΆΝΤΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΊΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΕ ΜΑΛΑΚΑ .

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΓΙΩΡΑΓΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΑΝΤ.. ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΝΕΝΕΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον ο Παλαιολόγος συναγωνίζεται τον δόκτορα Κουτσούκο. Δεν πειράζει, οι γελοιότητες τελειώνουν στις 17 Ιουνίου. Αν μας ξαναφορτώσετε τον Βενιζέλο, θα γίνει η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και τα φτηνά κολπάκια με τις καταμετρήσεις, που αυγατίζουν οι σταυροί στους εκλεκτούς των Λεσχών, ξεχάστε τα.

    Αλήθεια, ο Ολάντ ξέρει ότι μιλούσε με τον αρχηγό του 5ου ή του 6ου κόμματος των επόμενων εκλογών ; Ξέρει ότι κάθε μέρα τον βρίζουν 10.000.000 Έλληνες,ακόμα και οι ψηφοφόροι του , όταν βλέπουν τα νέα εκκαθαριστικά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ANTIO ΕΥΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

    Μήπως βρισκόμαστε μπροστά σε μια Grexit; (η έξοδος της Ελλάδας απ την Ευρωζώνη);

    Ναι, αλλά σημειώστε ότι η Grexit θα ακολουθηθεί σύντομα από μία Gerxit μια γερμανική έξοδο από το ευρώ.

    Η Γερμανία απλώς θα αρνηθεί να θέσει σε κίνδυνο τη φερεγγυότητα του γερμανικού κράτους, προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά την υπόλοιπη Ευρωζώνη (μετά το ντόμινο της πτωχεύσεις που θα απορρέει από μια Grexit της ΕΛΛΑΔΟΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΤΣΟΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΥΣ ΚΩΛΟΔΗΜΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ. ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΡΙΑΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΤΣΟΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και κλαμμα τωρα ο μικρος Αλεξακης.
    Ας παει τωρα παρεα με τους Στρατουλη,
    Λαφαζανη, Βουτση καιτους εξ αποστασιας νεους συντροφους τους Κοτσακα , Ραυτοπουλο, Τσουκαλά κ.λ.στην Ιπποκρατους να σπασουν την τζαμαρια στα γραφεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ οπως εκαναν και παλαιοτερα για να τους φυγει ο καυμος που δεν τον δεχτηκε ο Ολαντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τρίτη, 22 Μαΐου 2012
    Ούτε μία λέξη για τα «καρφιά» της Μέρκελ!!!

    ου Μιχάλη Ιγνατίου
    Σε άλλες εποχές, η δήλωση της κ. Μέρκελ στο CNN, ότι για την οικτρή οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθε ο ελληνικός λαός ευθύνονται οι Ελληνες πολιτικοί, θα ξεσήκωνε θύελλα αντιδράσεων από τους «ευαίσθητους» εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου. Αυτήν τη φορά δεν κουνήθηκε φύλλο και θαρρώ πως ικανοποιήθηκε και το λαϊκό αίσθημα, αν και η διαπίστωση προέρχεται από την καγκελάριο της Γερμανίας, η οποία.....
    με πράξεις και δηλώσεις έχει πονέσει τους Ελληνες πολίτες.

    Μέχρι πριν από τις εκλογές, με ευθύνη και της κ. Μέρκελ, ο λαός έβλεπε -ανήμπορος να αντιδράσει- τη θύελλα που προκάλεσαν τα σκάνδαλα και η ασυδοσία των πολιτικών να σαρώνει όλα όσα δημιούργησε με κόπο και ιδρώτα. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου «έβγαλε το άχτι του» και τιμώρησε με την ψήφο του αυτούς που θεωρεί τους κατεξοχήν φταίχτες. Το τελευταίο διάστημα οι φωνές εναντίον του πολιτικού κόσμου ακούγονται δυνατά και στο εξωτερικό, αν και αυτοί που τους ψέγουν εστιάζονται περισσότερο στις πράξεις τους μετά το Μνημόνιο. Η βασική κατηγορία είναι ότι δεν εφαρμόστηκε το Πρόγραμμα, διότι ταυτόχρονα αλληθώριζαν προς τους πελάτες-ψηφοφόρους.

    Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι οι πολιτικοί δεν έχουν αλλάξει και συνεχίζουν να αναλώνονται σε μικροπολιτική και να ξοδεύουν τον χρόνο τους για την προστασία των «κεκτημένων» τους. Και σ' αυτό το θέμα σχεδόν όλοι έχουν τον ίδιο στόχο και σκοπό: να μην πειραχθεί το σύστημα, που είναι σαθρό και οδήγησε με τη λαιμαργία και την ανικανότητά του στη σημερινή κατάσταση, που γρήγορα -εάν δεν γίνει κάποιο θαύμα- θα οδηγήσει στη χρεοκοπία.

    Είναι αδύνατον να σώσουν την ελληνική οικονομία οι πολιτικοί, διότι δεν έχουν ούτε τη βούληση, και πολύ περισσότερο τις ικανότητες που απαιτούνται για να σηκώσουν τη χώρα στην πλάτη τους. Πώς θα μπορέσουν να σταματήσουν την πορεία προς τον όλεθρο οι ίδιοι άνθρωποι που φέρουν ακέραιη την ευθύνη για το κατάντημα της Ελλάδας; Και, δυστυχώς, αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας: ο διεφθαρμένος πολιτικός της κόσμος...

    Από: ethnos.gr


    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Δ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΜΑΣ ..ΤΟΥΣ ΦΤΗΝΉ ,ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗ ΝΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΑΠ ΠΑΓΚΑΛΕ ΣΑΜΑΡΑΑΑΑΑΑ ...ΤΙ ΛΈΕΙ ΑΥΤΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενα ονειρι τρελλο τσιπρα μου απατηλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προς αγαπητούς πασόκους

    ΜΗΝ ΓΛΕΙΦΕΣΤΕ αγαπητοί, δεν θα φάτε. όσο και να σπιλώνετε τους αντιπάλους σας με τις μαλακιες και τα παπαγαλάκια σας οπως ο σταθης παλαιολόγο, όσες ψήφους και να τους κόψετε, ούτε μία δεν θα πάρετε εσείς παραπάνω, θα πάνε αλλού. Γιατί ο λαός σας μισεί και σας σιχαίνεται. Σας φτύνει και νομίζετε ότι βρέχει... (όσο δε για το σαμαρά και τη γιάφκα του με την αληταρία που μαζεύει, δε συζητάω)

    Και ως ποιανού λαού εκπρόσωπος πήγε ο σιχαμένος βλοσυρός κεφτές ο βενιζέλος στο Παρίσι? του 13.3%? Για πες μου Στάθη αν το έλεγε αυτό ο Τσίπρας με 16.78% δεν θα είχες λυσσάξει?

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δεν υπαρχει καλυτερη αποδειξη της πασοκοβλαχιας,
    απο την υπερηφανη πασοκοκραυγη
    "εμας μας δεχεται ο ολλαντ"

    αυτα ελεγε και ο ανθρωποφαγος μποκασα στην αφρικη..
    "εγκο φιλο ζισκαρ"
    διαβαστε και απολαυστε επαρχιωτικη πασοκοκαφριλα
    In the early days of his regime, Bokassa engaged in self-promotion before the local media, showing his countrymen his French army medals.
    After Bokassa threatened to withdraw from the franc monetary zone, President Charles de Gaulle decided to make an official visit to the CAR on 17 November 1966.
    In 1975, the French president Valéry Giscard d'Estaing declared himself a "friend and family member" of Bokassa
    The "friendly and fraternal" cooperation with France—according to Bokassa's own terms—reached its peak with the imperial coronation ceremony of Bokassa I on 4 December 1977.The French Defence Minister sent a battalion to secure the ceremony; he also lent 17 aircraft to the new Central African Empire's government, and even assigned French Navy personnel to support the orchestra.The coronation ceremony lasted for two days and cost 10 million GBP, more than annual budget of the Central African Republic.The ceremony was organized by French artist Jean-Pierre Dupont. Parisian jeweller Claude Bertrand made his crown, which included diamonds. Bokassa sat on a two-ton throne modeled in the shape of a large eagle made from solid gold.
    On 10 October 1979, the Canard Enchaîné satirical newspaper reported that President Bokassa had offered the then Minister of Finance Valéry Giscard d'Estaing two diamonds in 1973. This soon became a major political scandal known as the Diamonds Affair, which contributed significantly to Giscard d'Estaing's losing his reelection bid

    η απελπισμενη φυλη των πασοκοκαφρων θα κανει τα παντα για να μην εξαφανιστει εκλογικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πασοκοσαπιλες γρηγορα στη χωματερη γιατι εβαλε ζεστη και βρωματε πολυ, μα παρα πολυ σαπιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. απαιχτος 7.01..
    περιγραφεις με τον καλυτερο τροπο το βαθυ κομπλεξ του νουδουπασοκου απεναντι στους ευρωπαιους..
    και την προσπαθεια να το κρυψει πισω απο δαπανηρες παρατες οπως οι ολυμπιακοι αγωνες..
    και τοτε λεγανε τα βοθροκαναλα
    οτι η ελλαδα απεδειξε οτι μπορει να αναλαβει μια μεγαλη οργανωση σαν τους ολυμπιακους,
    ενω το μονο που απεδεικνυε ηταν οτι
    πληρωνε δισεκατομυρια για να "γινει δεκτη απο τους ευρωπαιους"

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ γιατι ειμαστε καφροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Reuters: Οι Έλληνες έπλασαν το νέο μύθο τους:
    "Δεν μπορούν να μας βγάλουν από το ευρώ"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Ζώντας σε μια χώρα με αρχαίους μύθους, οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν δημιουργήσει τους δικούς τους σχετικά με το μέλλον της χώρας τους που βρίσκεται ένα βήμα πριν την χρεοκοπία.
    Σύμφωνα λοιπόν με νέο δημοσίευμα του Reuters, ο μύθος αυτός λέει ότι η Ευρώπη δεν θα διώξει ποτέ την Ελλάδα από ευρώ.

    Το γνωστό ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει ότι οι προειδοποιήσεις στην Αθήνα από το εξωτερικό, όσον αφορά την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, αντιμετωπίζονται με δυσπιστία από τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι πιστεύουν ότι η χώρα τους συγκεντρώνει το φθόνο των ξένων.
    Όπως αναφέρει το Reuters, οι Έλληνες δεν πιστεύουν ότι η Ευρώπη θα τους διώξει, παρά τις αυξανόμενες ενδείξεις ότι η χώρα τους οδεύει προς την έξοδο από την ευρωζώνη και προς μια οικονομική και κοινωνική καταστροφή.

    Μάλιστα, χαρακτηρίζει παράδοξο το γεγονός ότι, στις δημοσκοπήσεις το 75% των πολιτών δηλώνουν πως επιθυμούν να παραμείνουν στο ευρώ, αλλά τα 2/3 αντιτίθενται σε μια διεθνή διάσωση, που είχε ως αποτέλεσμα την σκληρή μείωση μισθών, συντάξεων καθώς και περικοπές στις θέσεις εργασίας.

    "Υπάρχουν πολλά χρήματα στη χώρα. Χρειάζεται μόνο να φορολογήσουν τους πλούσιους και θα λύσουν πολλά προβλήματα" λέει μια 55χρονη μοδίστρα, η οποία σύμφωνα με το Reuters πιστεύει στο μύθο ότι η Ελλάδα δεν θα βγει από το ευρώ.

    Μεγάλη αυταπάτη

    Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τα ρίσκα θα είναι πολύ μεγάλα
    "αν οι Έλληνες μεταφέρουν αυτούς τους μύθους στις κάλπες".

    Είναι μια μεγάλη αυταπάτη.
    Το θεμελιώδες ερώτημα: εντός ή εκτός ευρώ; Θα είναι τραγικό εάν ρίξουν έξω από το ευρωπαϊκό λεωφορείο επειδή οι πολιτικοί δεν μπορούν να στείλουν το σωστό μύνημα".
    Το βασικό μήνυμα όμως που άκουσαν οι Έλληνες ήταν ότι οι πολιτικοί κατέστρεψαν την οικονομία.

    Σύμφωνα με το Reuters, πολλά κόμματα δεν δείχνουν να ξεκαθαρίζουν στους ψηφοφόρους ότι το διακύβευμα των επόμενων εκλογών είναι "ευρώ ή δραχμή".

    Τα κόμμα κοιτούν να κάνουν συμμαχίες, ενώ το μήνυμά τους δεν έχει αλλάξει από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
    "Έλληνες αξιωματούχοι έχουν παραδεχτεί ότι η χώρα θα ξεμείνει από χρήμα τον επόμενο μήνα" αναφέρει το πρακτορείο τονίζοντας, ωστόσο, ότι οι Έλληνες δεν πιστεύουν αυτές τις προφητείες.

    "Όπως και στο μύθο του Αισώπου "Ο βοσκός και ο λύκος", οι Έλληνες εδώ και καιρό ακούνε προειδοποιήσεις ότι τα χρήματα τελειώνουν μα αυτά συνέχεια εμφανίζονται ξανά. Αλλά επίσημες πηγές υποστηρίζουν ότι αυτή τη φορά ο λύκος είναι εδώ…"________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΓΛΥΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ Ο ΟΛΑΝΤ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΠΕ ΟΧΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΛΥΓΟΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οσοι μαλακες νομιζουν οτι ο τσιπρας ειναι ο σωτηρας τους βλεπουν ονειρα ορθιοι.

    Ξυπνατε ρεεεεε.
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

    ΒΡΕ .....ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ
    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ!


    Ας παει τωρα παρεα με τους Στρατουλη,
    Λαφαζανη, Βουτση καιτους εξ αποστασιας νεους συντροφους τους Κοτσακα , Ραυτοπουλο, Τσουκαλά κ.λ.στην Ιπποκρατους να σπασουν την τζαμαρια στα γραφεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ
    για να τους φυγει ο καυμος που δεν τον δεχτηκε ο Ολαντ.

    Ενα ονειρο τρελλο Τσιπρα μου απατηλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στο πλευρό του Αλέξη τα φιλαράκια του
    Άκη $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    και του Γιωργάκη.....

    ΤΩΡΑ Σύριζα ΟΛΕ !!

    Παλιοί συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου, πολιτικοί φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου , άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ, συνέβαλαν στην οργανωτική ανασύσταση αλλά και στην εκλογική του εκτόξευση.

    Η μεταφορά της «τεχνογνωσίας» του ΠΑΣΟΚ στην Κουμουνδούρου αλλά και η «ικανότητα» του Αλέξη Τσίπρα να ακούει τις συμβουλές των πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μετέτρεψαν το ΣΥΡΙΖΑ -υποστηρίζουν πολλοί- σε κόμμα εξουσίας.
    Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ακόμα και το «σύνθημα» για κυβέρνηση της Αριστεράς φημολογείται ότι ειπώθηκε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ από πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ

    Αντώνης Κοτσακας:
    Ο οργανωτικός νους του νεου ΣΥΡΙΖΑ.
    Στενός συνεργάτης του Άκη Τσοζατζόπουλου, διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου από το 1989 έως το 2000 στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Παραιτήθηκε από το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ πριν απο ένα χρόμο. Θεωρείται ο στρατηγός της οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική. Του προτάθηκε να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά το γεγονός της σύλληψης του Ακη, «φρέναρε» την υπόθεση.

    Ευάγγελος Χωραφάς:
    O Τακτικός συνομιλητής του Αλέξη.
    Αν και δεν εμφανίζεται επίσημα στο ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Χωραφάς, πρώην στενός συνεργάτης
    και σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου,
    είναι απο τους τακτικότερους συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ακούει προσεκτικά τις συμβουλές του για πολιτικά και οργανωτικά θέματα.

    Γιώργος Ραφτόπουλος:
    Ουσιαστική συμβολή στην ανασύνταξη.
    Από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του συνδικαλιστικού κινήματος. Πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Σπύρο Κότσια που διετέλεσε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Την δεκαετία του '80 είχε συγκρουστεί με στελέχη της Αριστεράς που προέρχονταν κυρίως από το ΚΚΕ ενώ ήταν θύμα της 17ης Νοέμβρη που αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει πυροβολώντας τον στο κεφάλι.
    Εχει συμβάλει σημαντικά στην οργανωτική ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Παναγιώτης Κουρουμπλής:
    που...Ανοιξε το δρόμο.
    Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη δυνατή φωνή, αρνήθηκε να υπογράψει τη δανειακή σύμβαση, διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ και δημιούργησε την Ενωτική Κίνηση μαζί με τον Νίκο Κοτζιά.
    Στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και επανεξελέγη.

    Νίκος Κοτζιάς:
    Ειδικός στα οικονομικά θέματα
    Πανεπιστημιακός καθηγητής με αντιδιδακτορική δράση στην ΚΝΕ και πολυετή πορεία στο ΚΚΕ. Δημιούργησε μια φιλική σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου και τοποθετήθηκε πρόεδρος στο ΙΣΤΑΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσω της Ενωτικής Κίνησης ανέλαβε τον ρόλο του «μυστικού» οικονομικού συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα.

    Λούκα Κατσέλη: To φλερτ γίνεται...αρραβώνας.
    Η πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ απάντησε με ιδιαίτερη θέρμη στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία. Άλλωστε το ...δαχτυλίδι ο Αλέξης το έδωσε με την πρότασή του να οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο παλιός υπουργός Εθνικής Οικονομίας του Ανδρέα, Γεράσιμος Αρσένης, που είναι σύζυγός της.
    – η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, ψήφισε τα Μνημόνια τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αποτάσσεται - !!!!
    Μετεκλογικά θεωρούν πολλοί ότι ο Τσίπρας
    θα την αξιοποιήσει εαν η ίδια δεν επιδιώξει να ενταχθεί νωρίτερα στο δυναμικό του κόμματος.
    ________________________
    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.



    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    Αν μάλιστα, λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις Φλωρίδη..

    («όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ»)

    καθώς και την ενδεχόμενη συνεργασία με τη Λ.Κατσέλη...
    αντιλαμβανόμαστε πως, μάλλον, το κόμμα του κου Τσίπρα φιλοδοξεί να γίνει το ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, παρά ένα κόμμα που θα φέρει τον «σοσιαλισμό».

    Το τι από τα δύο είναι χειρότερο, αποφασίστε το εσείς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Pasok

    Tο ΠΑΣΟΚ ξαναμπαίνει στην εκλογική κούρσα…
    μετά την συνάντηση Ολάντ, Βενιζέλου και δύναται να έρθει πρώτο κόμμα!!


    αυτα ειπε ο Δρ Κουτσουκος σημερα στην Μηλιωνη

    Ηλιας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Pasok

    Tο ΠΑΣΟΚ ξαναμπαίνει στην εκλογική κούρσα…
    μετά την συνάντηση Ολάντ, Βενιζέλου και δύναται να έρθει πρώτο κόμμα!!


    αυτα ειπε ο Δρ Κουτσουκος σημερα στην Μηλιωνη

    Ηλιας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Pasok

    Tο ΠΑΣΟΚ ξαναμπαίνει στην εκλογική κούρσα…
    μετά την συνάντηση Ολάντ, Βενιζέλου και δύναται να έρθει πρώτο κόμμα!!


    αυτα ειπε ο Δρ Κουτσουκος σημερα στην Μηλιωνη

    Ηλιας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Pasok

    Tο ΠΑΣΟΚ ξαναμπαίνει στην εκλογική κούρσα…
    μετά την συνάντηση Ολάντ, Βενιζέλου και δύναται να έρθει πρώτο κόμμα!!


    αυτα ειπε ο Δρ Κουτσουκος σημερα στην Μηλιωνη

    Ηλιας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Pasok

    Tο ΠΑΣΟΚ ξαναμπαίνει στην εκλογική κούρσα…
    μετά την συνάντηση Ολάντ, Βενιζέλου και δύναται να έρθει πρώτο κόμμα!!


    αυτα ειπε ο Δρ Κουτσουκος σημερα στην Μηλιωνη

    Ηλιας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Pasok

    Tο ΠΑΣΟΚ ξαναμπαίνει στην εκλογική κούρσα…
    μετά την συνάντηση Ολάντ, Βενιζέλου και δύναται να έρθει πρώτο κόμμα!!


    αυτα ειπε ο Δρ Κουτσουκος σημερα στην Μηλιωνη

    Ηλιας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. MPORI KAPIOS NA MAS PEI GIATI O TSIPRAS EXEI GIA SYMBOYLOYS OLOYS TOYS KOLITOYS TOY AKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ηλία-πασόκ, εντάξει? το πήρες το χάπι σου? έπεσε η πίεση?

    LiMuBai-Bai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Τσίπρας "έστειλε" τον Ολάντ στην αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ...

    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ...ΣΩΜΑΤΟΕΜΠΟΡΑ

    ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΟΡΕΥΕΙΣ ;;;


    ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΤΜΗΝΑ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;.;..ΒΕΛΙΖΕΛΟ ΜΗΝ ΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση