GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολόκληρη η σκληρή απάντηση του Σαμαρά στο τελεσίγραφο Τσίπρα...

 Σκληρή απάντηση έδωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στο τελεσίγραφο του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσ...

 Σκληρή απάντηση έδωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στο τελεσίγραφο του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για απόσυρση της υπογραφής του, καθώς και του Ευάγγελου Βενιζέλου από το δεύτερο μνημόνιο.
Ο κ. Σαμαράς χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις, μιλώντας για «επικίνδυνους πειραματισμούς», καθώς όπως είπε «η χώρα βρίσκεται στα όρια της και δεν αντέχει άλλα παιχνίδια με τη φωτιά».
Επίσης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «δεν έχει στο νου του ούτε τον Έλληνα πολίτη, ούτε το μέλλον του τόπου… Θέλει απλά να συγκροτήσει αριστερό αντί-ευρωπαϊκό μέτωπο», αλλά όπως είπε «να ξέρει, όμως, ότι απέναντί του, τότε, θα βρει το Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό Μέτωπο. Και δεν θα περάσουν τα σχέδιά του…».
Όπως είπε, «αυτά που αναφέρει περί ‘λογιστικής έρευνας του χρέους’ κι άλλες ακρότητες, οδηγούν κατευθείαν σε χρεοκοπία και έξοδο από το ευρώ».
Και κατέληξε λέγοντας ότι «πριν δύο χρόνια προειδοποιήσαμε τους οπαδούς του Μνημονίου ότι με την πολιτική τους διέλυαν τη χώρα. Τώρα δεν θα αφήσουμε τους οπαδούς του λαϊκισμού να αποτελειώσουν τη διάλυσή της».
Ολόκληρη η δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά:
«Η Νέα Δημοκρατία είχε προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο ακυβερνησίας και κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να προκύψει κυβέρνηση.
Είχαμε προειδοποιήσει, ακόμα, ότι υπάρχει κίνδυνος από επικίνδυνους πειραματισμούς, σε μια φάση που η χώρα έχει φτάσει στα όριά της.
Γιατί η χώρα δεν αντέχει παιγνίδια με τη φωτιά…Είμαστε έτοιμοι, με κάθε καλή πρόθεση, να δώσουμε την ανοχή μας σε κυβέρνηση μειοψηφίας – στην οποία εμείς δεν θα μετέχουμε – εφ’ όσον, βεβαίως, διασφαλίζει την παραμονή της χώρας στο ευρώ και τα εθνικά συμφέροντά της.
Όμως, ο κ. Τσίπρας με τις σημερινές του δηλώσεις κάνει το πάν για να μη σχηματιστεί κυβέρνηση!
Εμείς σεβόμαστε τη νωπή ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Και δεν θέλουμε η χώρα να πάει ξανά σε νέες εκλογές.
Ακούγοντας, όμως, τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα, αντιληφθήκαμε ότι δεν έχει καμία διάθεση να εγγυηθεί την ευρωπαϊκή ταυτότητα και προοπτική της Ελλάδας! Απλά ερμηνεύει ο ίδιος, με απίστευτη αλαζονεία, το εκλογικό αποτέλεσμα ως «εντολή» να σύρει τη χώρα στο χάος.
Διότι αυτά που αναφέρει περί «λογιστικής έρευνας του χρέους» κι άλλες ακρότητες, οδηγούν κατευθείαν σε χρεοκοπία και έξοδο από το ευρώ.
Του θυμίζω ότι αποκρατικοποιήσεις γίνονται παντού στον κόσμο, ακόμα και στην Κίνα. Ενώ επανακρατικοποιήσεις, όπως προτείνει ο ίδιος και το πρόγραμμά του, δεν γίνονται πουθενά! Και δεν υπάρχουν και χρήματα να τις κάνει!
Του θυμίζω, τέλος, ότι η Ελλάδα είναι στο ευρώ. Και για να γίνουν όσα προτείνει ο ίδιος, θα πρέπει να βγει από το ευρώ! Κι αν έβγαινε από το ευρώ, τότε δεν θα μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτε, διότι η καταστροφή της κοινωνίας και της οικονομίας θα ήταν σίγουρη και χωρίς προηγούμενο.
Τελικά, ο κ. Τσίπρας αυτό θέλει- Έξοδο από το ευρώ- Γιατί δεν το λέει ευθέως, όπως κάνει το ΚΚΕ-Κι όσοι εξακολουθούν να στηρίζουν τα σχέδιά του, γιατί δεν του το λένε- Μήπως γιατί κι οι ίδιοι επιθυμούν την έξοδο της χώρας από το ευρώ-
Το θέμα είναι, λοιπόν, να μην πληρώσει ο ελληνικός λαός το λαϊκισμό κάποιων που εμφανίζονται ως «οπαδοί της ευρωπαϊκής πορείας» της Ελλάδας, όταν την ίδια στιγμή κάνουν ό,τι μπορούν για να την υπονομεύσουν.
Το μήνυμα των εκλογών το πήραν και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, που έχουν κι αυτοί τις ευθύνες τους. Ζητήσαμε επαναδιαπραγμάτευση της οικονομικής πολιτικής, ώστε να πάρει ανάσα η Οικονομία και να ανακουφιστεί η Κοινωνία. Αυτό είναι απολύτως ρεαλιστικό και μπορεί να γίνει.
Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση που αυτά θα κάνει, σε αυτά θα δώσει προτεραιότητα, θα διασφαλίσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και θα δώσει πολιτική σταθερότητα και κοινωνική ανακούφιση.
Όσοι επικαλούνται το αποτέλεσμα των εκλογών για να διαλύσουν τη χώρα, να ξέρουν ότι ο λαός σε κανένα δεν έδωσε τέτοια εντολή!Δεν μου ζητάει ο κ. Τσίπρας να πάρω πίσω την υπογραφή μου στην επιστολή που έστειλα στην Ευρώπη, με την οποία ευθέως ζητούσα τροποποιήσεις στην Πολιτική του Μνημονίου. Μου ζητάει να βάλω την υπογραφή μου στη διάλυση της Ελλάδας! Κι αυτό δεν πρόκειται να το κάνω…
Ελπίζω μέχρι αύριο που θα συναντηθούμε, ο κ. Τσίπρας να έχει συνέλθει.
Αλλιώς, ο καθένας καταλαβαίνει ότι δεν έχει στο νου του ούτε τον Έλληνα πολίτη, ούτε το μέλλον του τόπου… Θέλει απλά να συγκροτήσει αριστερό αντί-ευρωπαϊκό μέτωπο. Να ξέρει, όμως, ότι απέναντί του, τότε, θα βρει το Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό Μέτωπο. Και δεν θα περάσουν τα σχέδιά του…
— Πριν δύο χρόνια προειδοποιήσαμε τους οπαδούς του Μνημονίου ότι με την πολιτική τους διέλυαν τη χώρα.–Τώρα δεν θα αφήσουμε τους οπαδούς του λαϊκισμού να αποτελειώσουν τη διάλυσή της».

72 σχόλια

  1. ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΠΟΥΣΤΑΚΙ ΣΑΜΑΡΑ!
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΡΓΑΚΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΔΟΣΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΡΑΧΜΗ - ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ - ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι μονο της καταθεσης θα μας παρουνε τα Κομουνια
    Εγώ θυμάμαι στην κατοχη τα κομουνια κλεβανε ποιο πολη και από τους γερμανους
    Μας πηραν τα σπιτια τα κτηματα τα ζωντανά και κοιταγανε μπας βρουνε κανα γερμανο αοπλο έξω από κανα χωριό να τον σκοτώσουν για να ρθουνε μετα η γερμανοί να καψουνε το χωριό οπος έγινε στο δίστομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζώο, πρίν γράψεις οτιδήποτε, μάθε ορθογραφία

      Διαγραφή
  5. ΙΔΟΥ....το νομισμα των ΤσιπροΚαμένων.
    Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

    100 δισ. δραχμέςΣτις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα.

    Ωστόσο,...η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή.

    Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και του υπερπληθωρισμού, η δραχμή γνώρισε τη μεγαλύτερη απαξίωση στην ιστορία της. Τυπώθηκαν χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία ακόμα και δισεκατομμυρίων δραχμών, που η ανταλλακτική τους αξία όμως ήταν μηδαμινή.

    Το χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών ακολούθησε τις εκδόσεις των 5, 25 και 200 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων. Σε σημερινές τιμές και με βάση τη χρυσή λίρα Αγγλίας, η πραγματική αξία του δεν θα πρέπει να ξεπερνούσε τα σημερινά 10 λεπτά του ευρώ. Τελικά, αποσύρθηκε λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

    Στην μετακατοχική περίοδο, έγιναν δύο νομισματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα σταθερό νόμισμα. Η πρώτη έγινε τον Νοέμβριο του 1944, οπότε η υποτιμημένη δραχμή αντικαταστάθηκε με μια νέα, με ισοτιμία που ορίστηκε σε 50.000.000.000 παλιές δραχμές για κάθε 1 νέα. Η δεύτερη μεταρρύθμιση σημειώθηκε μία δεκαετία αργότερα, το 1954, όταν η δραχμή αντικαταστάθηκε ξανά με μία νεότερη με αναλογία


    ----------- ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +
    Βρήκανε Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι.. φοβεροοόoooooooo..

    Απολαύστε..χιχιχιχ..
    Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ:
    Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις... αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.
    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.
    Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]_____________

    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις.πολλαπλασιάσουν !

    _______________________________
    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης
    βρηκε τα λεφτα !
    Θελει να μας πει οτι 165 δις ειναι παρκαρισμενα;

    Ελεος ...ρεεεεεεεεεεεε καμμένοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΣ ΕΘΕΣΕ ΟΡΟΥΣ Η ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ Η ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΔΗΛ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΗΔΗ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ.ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΑΤΙΜΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νδ-ντορα-μανος-καρατζαφερης-καμμενος-εκσυγχρονιστες πασοκ και κουβελη,χρυση αυγη-ετοιμαζουν τη μεγαλη δεξια..
    επεσαν οι μασκες

    να αποφασισει ο λαος τι θελει,γιατι θα κληθει να ξαναψηφισει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κ.Σαμαρά έχεις και συ τις δικές σου τεράστιες ευθύνες. Μέχρι τον Νοέμβριο 2011 πηγαίνατε χέρι - χέρι με τις έξαλλες δηλώσεις του Τσίπρα, σε τέτοιο βαθμό που μόλις κάνατε την μεγάλη στροφή (κολοτούμπα λέει ο Καμένος) ΄ενα κομάτι της ΝΔ ξαφνιάσθηκε, ζαλίστηκε αισθάνθηκε προδομένο και αποσκίρτησε με τον Καμένο. Μην παριστάνεις τώρα τον αγανακτισμένο. Δεν υπήρχε κοινωνική διαμαρτυρία που να μην πάρεις το μέρος της (ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, μήπως θυμάσαι και εκείνη την δήλωσή σου ότι θα προσέφερες νομική υποστήριξη και στους Σταζιέρ αν προσέφευγαν στην δικαιοσύνη? ... για να φορτώσεις στο Κράτος όπως και όλοι οι όμοιοί σου με στρατιές κηφήνων! ντρέπομαι που είμαι Ελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαμαρά δεν σε θέλει ο λαός πάρε τις πουτάνες σου και μπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι μάσκες έπεσαν. Τώρα τον Ιούνιο θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι.
    Οι έλληνες από τους γερμανοτσολιάδες.
    Απάνω τους Αλέξη, κάνε ό,τι δεν έγινε σαράντα χρόνια, είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚΙΑ..

    ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ


    1. Η αναγνώριση της ανάγκης ακύρωσης των μέτρων του μνημονίου και των επαίσχυντων νόμων που περικόπτουν περαιτέρω τους μισθούς και τις συντάξεις.
    2. Η κατάργηση νόμων που καταλύουν στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα, όπως ο νόμος που ορίζει ότι λήγει η μετενέργεια στις 15 Μαΐου και καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις.
    3. Η προώθηση αλλαγών στο πολιτικό σύστημα για εμβάθυνση της δημοκρατίας, όπως η αλλαγή του εκλογικού νόμου και η καθιέρωση της απλής αναλογικής, καθώς και η κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
    4. Να τεθεί σε δημόσιο έλεγχο το τραπεζικό σύστημα και να δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση της Black Rock.
    5. Να δημιουργηθεί μια διεθνής επιτροπή που θα ελέγξει το επαχθές δημόσιο χρέους και να τεθεί ένα μορατόριουμ στην αποπληρωμή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7.15 προδότη βολεμένε τον Ιούνιο έρχεται ξεκόλιασμα. Στ'όνομα των παιδιών μου που πρέπει να ζήσουν ορκίζομαι ότι θα σε στείλουμε στο διάολο βαμπίρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΞΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ Η ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΟΥΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΑΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΣ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TO ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΕ ,ΛΟΥΦΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΗΧΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΘΕΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΝΑΤΕ .ΤΙ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΦΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΦΑΝΗΚΕ Η ΓΥΜΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Oι μάσκες έπεσαν. Συγχαρητήρια κ. Τσίπρα. Μόλις τώρα κερδίσατε έναν ακόμη ψηφοφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!
    ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ρωτουσε το χαζο γιοργακι..
    ΑΛΕΞΗ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
    ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

    λουγκρες του μεγκα-σκαι θα μαθευτουν και οι δικες σας επιδοτησεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΞ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΔΙΑ ΜΟΥ!!
    τωρα θα δοκιμασετε την πουτσα της μεγαλης δεξιας
    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑ-ΜΑΝΟΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    σας εγγυωμαι οτι δεν θα σας αρεσει,παρολο που εισαστε ολα πουσταρελια..

    το ξηλωμα αρχισε,οσο ακομα εσεις πανηγυριζετε!

    απο 7 μαιου αρχιζει το ξηλωμα..
    η αριστερα στην ελλαδα τελειωσε..
    δεν θα γινουν διωξεις για να το παιζουν ηρωες οι αριστεροι..
    ουτε εξοριες για να κανουν δωρεαν διακοπες..
    θα χτυπηθει η κοινωνικη βαση της αριστερας,
    που βεβαια εκτεινεται βαθεια μεσα στο πασοκ,
    αλλα και στο κρατικιστικο κομμα της νεας δημοκρατιας..
    τα επαγγελματα που ψηφιζουν αριστερα ειναι γνωστα..
    θα τους αφαιρεθουν οι νομικες και συνταγματικες προστασιες,
    και θα τους κοπουνε τα λεφτα..
    TΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!
    ο ανεργος και ο αστεγος δεν εχει μυαλο για πολιτικη..
    μια δυο εξεγερσεις που θα γινουν,ευκολα και γρηγορα θα παταχθουν..
    σε 10 το πολυ χρονια ολα θα εχουν ξεχαστει,
    οπως ξεχαστηκαν και τοσα αλλα..
    η ωραια ελλαδα μας θα ξαναγινει ασφαλης,
    θα επιστρεψουν οι αξιοι,
    θα εχουν ολοι δουλειες,
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ
    να καταλαβαινουν τη θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Σαμαράς κατέθεσε την εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης μεσα σε 3,5 ωρες! σπάζωντας κάθε ρεκόρ διαπραγμάτευσης. Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ!
    Ειναι ακριβως η ιδια διαπραγμάτευση που κανανε τα συνεταιράκια του και ο συμμαθητής του με την Ευρώπη και το ΔΝΤ και αυτός θα έκανε αν του έδινε ο λαός το δικαίωμα.
    Αυτό ήταν το πρώτο βήμα τακα τακα να τελειώνουμε και να έρθει η μπάλλα εκεί που θέλουμε.
    Οταν πας σε διαπραγματευση με άλλα κομματα για να σχηματισεις κυβερνηση βάσει ενός προκαθορισμένου και ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ βαρδεια πλατειά σχεδίου, έ είναι λίγο δύσκολο να πείσεις τους άλλους για τις αγαθές προθέσεις σου.
    Εκείνο που ήθελες ήτανε γρήγορα την μπάλλα στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

    Πόσο γελοίο είναι ένα κόμμα που πήρε 18% και πριμ;; bonus άλλες 50 έδρες σύνολο 102 μαιμουδίσιες να ζητάει και να απαιτεί έμμεσα να σχηματισει κυβέρνηση ένα κόμμα που έχει μόλις 52 έδρες!!! Η υποκρισία και η βρωμιά σε όλο της το μεγαλείο.

    ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΣΟΥ.
    ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
    ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΑΡΕ ΚΑΙ 50 ΕΔΡΕΣ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΤΣΙ ΜΑΙΜΟΥ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ.ΑΝΤΕ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΠΕΝΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΠΑΣΑΛΙΣΜΑ.ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΣΑΛΕΙΨΕΤΕ .ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μιλάει ο Σαμαράς για Ευρώπη!!!!!!!!!!5 % θα πάρεις ρε την επόμενη φορά. 5 %! και πολύ σου είναι. Διαλύσατε την Ελλάδα και ζητάτε τα ρέστα από τον Τσίπρα. 40 % θα του δώσουμε στις επόμενες εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μην ασχολείσθε ΚΑΙ ..καθόλου. ..
    ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΡΕΜΑΛΙ
    ατα σχόλια του κώλου

    Τα πράγματα είναι πολύ πιο άπλα απ'οτι φαντάζεστε.

    Στην Ελλάδα ο κόσμος ψηφίζει με την μόδα και με το "τι τον συμφέρει να ακούει".

    Το 1981 ο κόσμος ήθελε αλλαγή με τον Ανδρέα.
    Το 1985 με τους μισούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ βολεμένους στο δημόσιο,οι άλλοι μισοί έδιναν τη νίκη στο ΠΑΣΟΚ για να προλάβουν να διορισθούν και αυτοί.
    Έπρεπε να περάσουν 3 εκλογικές αναμετρήσεις,το 1989, να βουίζει όλη η Ελλάδα από τα ΣΚΆΝΔΑΛΑ του Ανδρέα για να μπορέσει ο Μητσοτάκης να κάνει την κυβέρνηση του.
    Το 1993 ο κόσμος έδωσε τη νίκη στο ΠΑΣΟΚ γιατί τόλμησε η Ν.Δ. να βάλλει λίγη τάξη στην Ελλάδα.

    Το 1996 ο κόσμος θαμπωμένος από το ΚΟΛΟΣΙΑΙΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ του Σημίτη του έδωσε πάλι τη νίκη.
    Το 2000 ο Σημίτης παίρνοντας, όπως πήρε τις εκλογές,επιβραβεύτηκε για το χρηματιστήριο,για τις μίζες και τη διαπλοκή.
    Το 2004 ο Καραμανλής είδε και έπαθε να κερδίσει τις εκλογές, μετά τα όσα μύρια είχαν προηγηθεί.

    Το 2007 ήταν η μεγαλύτερη ΕΚΠΛΗΞΗ της μεταπολίτευσης.
    Μιλάμε για τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΡΙΑΜΒΟ του Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    Εν μέσω ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κατορθώνει και παίρνει τις εκλογές.
    Ανέλπιστος θρίαμβος,τέτοιος που ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ μέσα και έξω από την Ελλάδα, δεν το περίμενε.

    Ε...κάψανε και την Αθήνα, για να ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝΕ μια και καλή +

    Το 2009 ο Γιωργάκης υποσχέθηκε τα πάντα για να πάρει τις εκλογές.
    Το 2012 ο Τσιπροκαμένος υποσχέθηκαν Ελληνογερμανικό πόλεμο και πήραν κοντά στα 30% μαζί.
    _____________________________________
    Βλέπετε λοιπόν καμιά διαφορά όλα ΑΥΤΑ
    τα χρόνια ?
    Πάντα το ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ του ΣΩΤΗΡΑ, του από ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΥ.
    Πάντα δε η Ν.Δ... ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ !!

    Είδατε πουθενά γραμμένο, ή , ακούσατε πουθενά να ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ?
    Είδατε πουθενά να γράφεται ότι το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε?
    Όχι, η Ν.Δ. ήταν ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ...

    Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά με τον Καμμένο δεν έχει ασχοληθεί ΚΑΝΕΙΣ, λες και δεν ΥΠΑΡΧΕΙ. Ίσως γιατί είναι ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ,ίσως γιατί έκανε το "ΚΑΘΗΚΟΝ" απέναντι στη Ν.Δ.

    ΠΑΝΤΑ Η Ν.Δ. ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ...οι άλλοι είναι ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ.
    Εεε βάζουν και οι ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ το χεράκι τους και δένει το γλυκό.


    Υ.Γ. Ο Τσίπρας με τον Καμμένο θα το ρίξουν στο ΤΣΑΜΙΚΟ τώρα
    αλλά όλοι θα ασχολούνται με τον Σαμαρά.
    Ο δε Βενιζέλος θα ΑΝΑΜΟΡΦΩΝΕΙ το ΚΟΜΜΑ, που διέλυσε ο προηγούμενος ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ο ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δηλαδή ρε καλαματιανη κουνιστρα οι δικές σου οι δηλώσεις ότι θα συνεχισουν να μας γαμανε χωρις οικτο και θα προσπαθήσεις να "τροποποιήσεις" τον τρόπο του πηδηματος ήταν το μηνυμα που πηρες από τις εκλογές;

    Εχεις ακόμα θράσος και μιλάς; ρε κωλοτουμπα σαλτιμπαγκο κλόουν της δεκάρας;
    Αυτό δηλώνει το 18% που πήρες γιατι τους αρέσει το γαμήσι με το ξύλο γιατι το υπολοιπο 82% σου είπε αντε γαμήσου.
    Όποια δηλαδή πρόταση είναι έξω από τις δικες σας δοσίλογες θέσεις υποτελειας εξευτελισμου και μειοδοσίας είναι η καταστροφή της χώρας ενω οι δικές σας μας οδηγούν στην ευημερία.
    Πας καλα ρε πίθηκε; σε ποιους απευθύνεσαι; Τι νομιζεις ρε οτι ζουμε σε εικονικη πραγματικότητα 3 χρόνια τώρα ξευτιλίζοντας και απαξιώνοντας την ζωή μας; πίστευες ότι ξεχασαμε ολα αυτα που γινανε εις βαρος μας;

    Πηγαινε ρε μαγκα της δεκαρας σε εκλογες πάλι μια και εχεις τις περισσοτερες έδρες τις πέτσινες και είσαι πρωτο κόμμα να δεις που θα σε στείλει αυτη την φορά ο λαός.
    Αντε ρε μόρτη...
    Οι εκλογές αυτες είναι η ταφοπλακα σας μαζί με τα άλλα τακοπρόσκυλα της Ιπποκράτους, τα μπουρδελα σας κατεδαφιστηκαν, ΣΤΙς ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΘΑ ΠΕΤΆΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΆΖΑ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ !!! ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ !!! ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΕΙ ??ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ!! !!! ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ !!!!!!!!!!!! ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΟΝΩΝ !!!!!!!!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 2000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΟΛΑ !!! ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΟΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ !!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ !!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!!! ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ :

    ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !! ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 3 ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ

    ΑΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΩΚΤΟΝΙΣΑΝ 2000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ

    ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 0 . ΔΗΛΑΔΗ 0 ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!

    ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ !!!! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ

    ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ !!!

    Π Α Σ Ο Κ = ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. θα χρειαστουν τρεις εκλογικες αναμετρησεις..
    και αλυγιστος,αποφασισμενος λαος..
    θα χρειαστει να αντεξουμε τη φτωχεια για δυο χρονια..
    στους μαλακες και στους μπουληδες
    δεν αξιζει ελευθερια..
    και αν δωσεις την ελευθερια
    θα χασεις και ολα τα αλλα..

    υστερογραφο
    1.σταρχιδια μας το ευρω.δεν αξιζει ουτε μια ωρα ανθρωπινης αγωνιας,οχι τις χιλιαδες αυτοκτονιες που προκαλεσε και θα συνεχισει να προκαλει
    2.σταρχιδια μας αν ο καθε μαλακας θα οδηγει μερσεντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελικα μηπως σε αυτην την χωρα απο το 81 και μετα η δεξια ειναι ανυπαρκτη με αποτελεσμα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ
    οι δεξιοι να μεταλαχθουν σε παπανδρελληνες?

    Με το που πηγε ο σαμαρας να ξανακανει την νδ δεξιο κομμα οι μισοι λακισαν...στην αριστερα και στις απομιμησεις της (καμμενος).

    Το συστημα του Ανδρεα καταφερε να διαβρωσει τα μυαλα ακομα και ακραιφνων δεξιων!

    Μεχρι και η χρυση αυγη εκανε προεκλογικο αγωνα με παπανδρεικα συνθηματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Την βάση συνεργασιας ο Τσίπρας την έβαλε με την ανακοινωση της δηλωσης του.

    Όπως του πεταξανε την μπανανοφλουδα αυτός τους πεταξε το τσαμπι με τις μπανανες στα μουτρα.

    Απλά τα πράγματα
    Καταγγελία της δανειακής σύμβασης και του μνημονίου.
    Παραγραφή του χρέους ώς επαχθές.
    Καταργηση των αντιεργατικών συμβασεων και του κοψιματος των συντάξεων.
    Καταργηση του καλπονοθευτικου νόμου και απλή αναλογική.
    Καταργηση της βουλευτικης ασυλίας.(εδω απεφυγε να πει οτι τα κοπροσκυλα θα μπουνε φυλακη τους το εχει για επιδορπιο)
    Επιτροπή ελέγχου για το χρεος ποιος ποτε που από ποιους γιατι και σε ποιους.
    Ελεγχος και εθνικοποίηση των τραπεζων και της black rock

    Εμπρος λοιπόν Σαμαροβενιζελακια θελετε κυβερνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ συμφωνείστε!
    Ολα τα αλλα είναι αλλα λόγια να αγαπιόμαστε και να την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια πετωντας λάσπη στον ανεμιστηρα.

    Σας μαθαμε πια τι καριόλια ειστε σας ξερούμε καλα και θα την πληρωσετε την νυφη οσο και αν κανετε τα παγωνια.

    Λόγια λόγια αεριτζήδων και απατεώνων ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΎ ΚΑΙ ΤΟ ΠΉΔΗΜΑ.
    Αντε ρε μπαρουφολογοι της πλάκας αντε να δουμε τι αρχιδια κουβαλατε.
    Η μηπως εσείς πειρατε διαφορετικό μηνυμα από τα ποσοστα σας; Εμπρός κοπρόσκυλα ιδου δρόμος λαμπρος και δόξης.
    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ είστε παρελθον και τσιριζετε σαν τις πουτανιτσες μυξοπαρθενες ξεσκισμενες απο ολες τις μπαντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πασοκ

    Ηρεμα παιδια ειπε ο δρ Κουτσουκος

    ας κανουμε μια Κυβερνηση

    πριν αλληλοτσακωθουμε!
    Ηρεμια η δεξια και οι νεοφασιστες παραμονευυν

    και εστειλε αρθρο στο πρεσσσ - που ειναι ο μοναδικος αξιος φορεας αντικειμενικης ενημερωσης -

    Συγχαρητηρια φιλοι του πρεσσσ

    Βαγγελης Πασοκ

    8 Μαϊ 2012 6:12:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    kante kyberhsh reee


    h xrysh aygh ayta perimenei!

    8 Μαϊ 2012 6:25:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γελοιοποιούν την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕροψεκασμένοι.
    Και ποιός νομίζετε ότι θα χάσει;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο Πρόεδρος του 1ου κόμματος, παίρνει διερευνητική εντολή να σχηματίσει κυβέρνηση, σε μια από τις πιό κρίσιμες καμπές της ιστορίας της χώρας. Τηλεφωνεί στο 4ο σε ψήφους κόμμα, για να κανονίσει ραντεβού.
    Εκεί το τηλέφωνο, το σηκώνει ένας ηθοποιός, ο οποίος κάνει πλακίτσα και επικαλείται έναν άσχετο ως διευθυντή του κόμματος, που πήγε για δουλειές και "δεν μπορεί να μιλήσει".

    Αν ξανάπαιρναν από τη ΝΔ, ο Χαϊκάλης, θα τους έλεγε..."δεν είναι εδώ ο Καμμένος, πήγε για χέσιμο" !
    Κι αυτό το πράγμα, αυτός ο "νέος πολιτικός πολιτισμός" ενθουσιάζει τους οπαδούς του τέταρτου κόμματος, που διεκδικεί κυβερνησιμότητα!
    Πάτος...

    Ο αρχηγός του δεύτερου κόμματος, παίρνει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διερευνητική εντολή και σπεύδει αυθημερόν, να ζητήσει από τους δύο αρχηγούς, των οποίων την ψήφο χρειάζεται -και του τη δίνουν!- να στείλουν επιστολή στους Ευρωπαίους ηγέτες, με την οποία θα δηλώνουν ότι δεν θα τηρήσουν αυτά για τα οποία υπέγραψαν πριν από 3 μήνες, τις δύσκολες εκείνες νύχτες του χειμώνα, που παιζόταν η άτακτη χρεοκοπία !!

    Να στείλουν επιστολή στην οποία θα γράφουν "είμαστε καραγκιόζηδες" !
    Φυσικά μέσα σε τρείς μήνες οι Έλληνες ξέχασαν όλους τους κινδύνους και κάνουν ...πλακίτσες.

    Αντε να δούμε ποιός θα την πληρώσει στο τέλος.
    Εσείς, ποιός νομίζετε;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Για ρίχτε μια ματιά στον καθρέφτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ!!

    ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ.

    ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΟΤΙ
    ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΡΑ
    ΑΜΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ!!!

    ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ''ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ,ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!!!

    Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!

    ΜΟΛΙΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΛΗΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ
    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΙΔΟΥ....το νομισμα των ΤσιπροΚαμένων.
    Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

    100 δισ. δραχμέςΣτις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα.
    - Ωστόσο...η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή -

    Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και του υπερπληθωρισμού, η δραχμή γνώρισε τη μεγαλύτερη απαξίωση στην ιστορία της. Τυπώθηκαν χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία ακόμα και δισεκατομμυρίων δραχμών, που η ανταλλακτική τους αξία όμως ήταν μηδαμινή.

    Το χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών ακολούθησε τις εκδόσεις των 5, 25 και 200 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων. Σε σημερινές τιμές και με βάση τη χρυσή λίρα Αγγλίας, η πραγματική αξία του δεν θα πρέπει να ξεπερνούσε τα σημερινά 10 λεπτά του ευρώ. Τελικά, αποσύρθηκε λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

    Στην μετακατοχική περίοδο, έγιναν δύο νομισματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα σταθερό νόμισμα. Η πρώτη έγινε τον Νοέμβριο του 1944, οπότε η υποτιμημένη δραχμή αντικαταστάθηκε με μια νέα, με ισοτιμία που ορίστηκε σε 50.000.000.000 παλιές δραχμές για κάθε 1 νέα. Η δεύτερη μεταρρύθμιση σημειώθηκε μία δεκαετία αργότερα, το 1954, όταν η δραχμή αντικαταστάθηκε ξανά με μία νεότερη με αναλογία


    ----------- ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +
    Βρήκανε Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι.. φοβεροοόoooooooo..

    Απολαύστε..χιχιχιχ..
    Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ:
    Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις... αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.
    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.
    Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]_____________

    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις.πολλαπλασιάσουν !
    _______________________________
    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης
    βρηκε τα λεφτα !
    Θελει να μας πει οτι 165 δις ειναι παρκαρισμενα;

    Ελεος ...ρεεεεεεεεεεεε καμμένοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Διότι αυτά που αναφέρει περί «λογιστικής έρευνας του χρέους» κι άλλες ακρότητες"
    ΑΚΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ;
    ΑΚΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ;
    ΑΚΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ;
    ΑΚΡΟΤΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ,Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ,Η ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ;
    ΑΚΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε δεξιοί μπαρούφες

    Ο αρχηγός σας πήρε την εντολή για κυβερνηση και μεσα σε 3.5 ωρες την επέστρεψε.

    Από εκείνη την στιγμή έχετε ξεσαλώσει εναντιον του ΣΥΡΙΖΑ σαν εσεις να εξαντλησατε ολα τα ορια διαλόγου και διαπραγματευσης με τα αλλα κόμματα.
    Τι οτι ειστε ξεπουλημένοι δεν ειναι καινούργιο και το γνωρίζει και ο πιο αδαής αλλα να προσπαθειτε να μας πείσετε για τις καλες και σωτηριες θέσεις σας γινεστε γελοίοι του αισχίστου είδους.
    Την στησατε στην γωνια μαζι με το ανθρωποειδες γουρούνι που διαπραγματευθήκατε τηλεφωνικά! και περιμενατε τον ΤΣΊΠΡΑ να τον βαλετε στην μέση.
    Ελα ομως που σας πηρε παρτούζα και τους δυο...και σας την καρφωσε και μεινατε με τα βρακια κατεβασμένα ασε που αυτα τα εχετε μονιμα κατεβασει.
    Δεν σας βγηκε μαγκες το παιχνιδακι τωρα δεν θα γονατισετε οπως κανατε μεχρι τωρα, τωρα θα ξαπλωσετε με τουρλα την κωλαρα σας.
    Απευθυνθείτε στον λαό παλιο πουτανιτσες να δείτε τι σας περιμένει αυτη την φορά. ου τε 20% και οι δυο δεν θα μαζέψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ___________
    ΕΚΤΑΚΤΟ !!!

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ευρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια πολύ σημαντική και καθοριστική συνάντηση, που ίσως αλλάξει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον σχηματισμό ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Συγκεκριμένα παρίσταται αυτή τη στιγμή στο...ΚΑΦΕ του ΧΛΕΜΠΟΥΡΑ όπου συσκέπτεται με τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ.
    Το βράδυ θα επακολουθήσει ΝΕΑ συνάντηση ,σε γνωστή ΜΠΥΡΑΡΙΑ στα Εξάρχεια και για ΑFTER στο ΜΠΙΣΤΡΟ "Η ΜΟΛΟΤΩΦ" στο Κολονάκι.
    _________________________________
    Απίστευτο!
    Η Μέρκελ λέει ΝΑΙ σε Τσίπρα Πρωθυπουργό!!!
    Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών η Α. Μέρκελ υπογράμμισε ότι «ζητούμενο τώρα είναι να δώσουμε στην Ελλάδα την ευκαιρία να αξιολογήσει η ίδια αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα».
    Η γερμανίδα καγκελάριος πρόσθεσε ότι «είναι μείζονος σημασίας να συνεχιστούν τα προγράμματα που έχουμε συμφωνήσει με την Ελλάδα. Αλλά τώρα θα πρέπει καταρχήν να δουν οι ίδιοι ποιοι είναι οι δυνητικοί κυβερνητικοί συσχετισμοί», όπως είπε.

    Στην Αθήνα πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της ΕE
    Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα προκειμένου να συντονίσει το μεταρρυθμιστικό έργο και να παρακολουθήσει την εκτέλεση του Προϋπολογισμού.
    Περίπου 20 από τα 40 άτομα που απαρτίζουν την Ομάδα Δράσης εγκαταστάθηκαν στα υπουργεία και θα ξεκινήσουν να παρακολουθούν στενά την πορεία των εσόδων, τη ροή των κοινοτικών κονδυλίων και ελέγχουν κάθε δαπάνη πριν πληρώσει το Δημόσιο.

    Ο Καμένος ακόμα δεν τους έδιωξε;
    Τσ.τσ..τσ..

    ΚΑΙ ΤΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
    συφιλιασμένο Α Ρ Χ Ι Δ Ι
    ΑΝΩΘΕΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γάμησε τους ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ....


    ΒΑΡΕΘΉΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΎΝ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΟΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ___________
    ΕΚΤΑΚΤΟ !!!
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ευρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια πολύ σημαντική και καθοριστική συνάντηση, που ίσως αλλάξει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον σχηματισμό ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Συγκεκριμένα παρίσταται αυτή τη στιγμή στο...ΚΑΦΕ του ΧΛΕΜΠΟΥΡΑ όπου συσκέπτεται με τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ.
    Το βράδυ θα επακολουθήσει ΝΕΑ συνάντηση ,σε γνωστή ΜΠΥΡΑΡΙΑ στα Εξάρχεια και για ΑFTER στο ΜΠΙΣΤΡΟ "Η ΜΟΛΟΤΩΦ" στο Κολονάκι.
    _________________________________

    Απίστευτο!
    Η Μέρκελ λέει ΝΑΙ σε Τσίπρα Πρωθυπουργό!!!
    Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών η Α. Μέρκελ υπογράμμισε ότι «ζητούμενο τώρα είναι να δώσουμε στην Ελλάδα την ευκαιρία να αξιολογήσει η ίδια αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα».
    Η γερμανίδα καγκελάριος πρόσθεσε ότι «είναι μείζονος σημασίας να συνεχιστούν τα προγράμματα που έχουμε συμφωνήσει με την Ελλάδα. Αλλά τώρα θα πρέπει καταρχήν να δουν οι ίδιοι ποιοι είναι οι δυνητικοί κυβερνητικοί συσχετισμοί», όπως είπε.
    Στην Αθήνα πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της ΕE
    Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα προκειμένου να συντονίσει το μεταρρυθμιστικό έργο και να παρακολουθήσει την εκτέλεση του Προϋπολογισμού.
    Περίπου 20 από τα 40 άτομα που απαρτίζουν την Ομάδα Δράσης εγκαταστάθηκαν στα υπουργεία και θα ξεκινήσουν να παρακολουθούν στενά την πορεία των εσόδων, τη ροή των κοινοτικών κονδυλίων και ελέγχουν κάθε δαπάνη πριν πληρώσει το Δημόσιο.

    Ο Καμένος ακόμα δεν τους έδιωξε;
    Τσ.τσ..τσ..
    ΚΑΙ ΤΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
    συφιλιασμένο Α Ρ Χ Ι Δ Ι
    ΑΝΩΘΕΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Καμένος ακόμα δεν τους έδιωξε;
    Τσ.τσ..τσ..

    ΚΑΙ ΤΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
    συφιλιασμένο Α Ρ Χ Ι Δ Ι
    ΑΝΩΘΕΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Κώστας Καραμανλής και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι οι μόνοι που μπορούν να ΕΝΩΣΟΥΝ την παράταξη που έχει γίνει χίλια κομμάτια εξαιτίας της παιδικής χαράς της ΠΟΛΑΝ.
    Πρέπει να υπάρξουν ΑΜΕΣΑ εξελίξεις
    ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
    Η παράταξη διαλύεται.Κι άμα έχουμε εκλογές σε ένα μήνα,μην γελιέστε,
    ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ 18,8% που μόλις και μετά βίας μαζέψαμε.
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΜΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
    ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΛΛΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ,
    ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ 20% ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΝΕ.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μαλακες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τα σπιτια προς το παρόν τα αρπαζουν οι τραπεζες με κατασχέσεις και η εφορία με νόμους που ψηφισαν τα κοπρόσκυλα σας.

    Το ευρω που τόσο κόπτεστε είναι είδος προς εξαφανιση στην Ελληνική κοινωνία.

    θα μου πείς εσεις εχετε κανει τις μπαζες σας από τις κλεψιές τις μίζες τις απατες και μιλάτε εκ του ασφαλούς.

    Μεχρι εδω όμως κλεφτρόνια και απατεώνες. Το πρωτο χαστουκι το πηρατε και η μπουφλα ήταν δυνατή η δευτερη να δείτε ομορφιά.

    Τι νομιζατε ρε μαλακισμενα οτι ο Τσιπρας θα εκανε κυβερνηση με αυτα που υπογράψατε; τι νομιζατε οτι με τα καλοπιάσματα δεν σας θα ξεφτίλιζε; και γιατι ρε κοπριές παλιολίγδες βρωμιάρηδες αφου εχετε τις πέτσινες εδρες δεν κανατε κυβερνηση μεταξύ σας ρε καριοληδες; εκεί το πήρατε το μηνυμα απο τον λαό οτι θα σας γαμουσε το κερατο στην περίπτωση όμως του ΣΥΡΙΖΑ κανετε τον Γαλλο.

    Τετοια πουλημένα κοπρόσκυλα ειστε ρε τσογλαναραδες αλλα πλέον εχει αρχίσει η αντιστροφη μετρηση σας μεχρι την οριστικη εξαφάνιση σας να ξεβρωμίσει ο τόπος.
    ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΔΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥΣΤΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Απίστευτο!

    Η Μέρκελ λέει ΝΑΙ σε Τσίπρα Πρωθυπουργό!!!

    Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών η Α. Μέρκελ υπογράμμισε ότι «ζητούμενο τώρα είναι να δώσουμε στην Ελλάδα την ευκαιρία να αξιολογήσει η ίδια αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα».
    Η γερμανίδα καγκελάριος πρόσθεσε ότι «είναι μείζονος σημασίας να συνεχιστούν τα προγράμματα που έχουμε συμφωνήσει με την Ελλάδα. Αλλά τώρα θα πρέπει καταρχήν να δουν οι ίδιοι ποιοι είναι οι δυνητικοί κυβερνητικοί συσχετισμοί», όπως είπε.
    Στην Αθήνα πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της ΕE
    Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα προκειμένου να συντονίσει το μεταρρυθμιστικό έργο και να παρακολουθήσει την εκτέλεση του Προϋπολογισμού.
    Περίπου 20 από τα 40 άτομα που απαρτίζουν την Ομάδα Δράσης εγκαταστάθηκαν στα υπουργεία και θα ξεκινήσουν να παρακολουθούν στενά την πορεία των εσόδων, τη ροή των κοινοτικών κονδυλίων και ελέγχουν κάθε δαπάνη πριν πληρώσει το Δημόσιο.

    Ο Καμένος ακόμα δεν τους έδιωξε;
    Τσ.τσ..τσ..

    ΚΑΙ ΤΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
    συφιλιασμένο Α Ρ Χ Ι Δ Ι
    ΑΝΩΘΕΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΕΣΥΡΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛ.ΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 18%

    ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 5%.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΑΜΕΣΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΠΡΑΒΟ ... ΜΠΡΑΒΟ ... ΜΠΡΑΒΟ... ANTΩΝΑΚΗ “ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ” …TA KAΤΑΦΕΡΕΣ …ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ ΣΤΟ 18%

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ” ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο "ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ" ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑ ΤΟΝ ΑΠΗΝΗ “ΟΠΑΔΟΔΙΩΚΤΗ” ΤΗΣ “ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗΣ” ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΩΣ ΕΝΘΥΜΙΟ ΜΙΑΣ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ...

    ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΔΑΧΤΥΛΙΣΜΑ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σήμερα κιόλας πρέπει να κινητοποιηθούν οι εκλεγόμενοι βουλευτές της Ν.Δ. και ν’ ανατρέψουν τον μπαταξή ΣΑ(χλά)ΜΑΡΑ ...

    Τον άθλιο Πολανιστή , ο οποίος στην κυριολεξία πήρε το κόμμα τους και το έκανε από ΝΟΥ.ΔΟΥΛΑ , ένα Ανοιξιάτικο μπουρδέλο, γνήσιο μέλος της αγοραίας «πανίδας» της Συγγρού.

    Πρέπει να βγουν στο «ξέφωτο» και να δώσουν τη μάχη τους.

    Να κινηθούν φανερά και απροσχημάτιστα εναντίον της προδοτικής ηγεσίας όσο υπάρχει χρόνος να βοηθηθεί η πατρίδα..

    Να κινηθούν εναντίον του Σαμαρά, ο οποίος με τη συμπεριφορά του αποδεικνύει ότι είναι όχι μόνον ξένο «σώμα» στο κόμμα, αλλά άχρηστο «σώμα»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Επιτέλους ένας άντρας με αρχίδια! Αλέξη ακροβόλισε στα μετερίζια· όλοι θα πάρουμε πέτρες να διώξουμε τα ψοφίμια που μας χάλασαν τη σοδειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μέσα από ένα κρεσέντο ανακολουθίας ο αρχηγός της ΝΔ κατάφερε να κάνει πιο δυστυχισμένους τους οπαδούς του κόμματος της Συγγρού οι οποίοι στα πρόθυρα της κατάθλιψης προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τις αυτοκαταστροφικές κινήσεις του.

    Ο Αντωνάκης , έχοντας στο πλευρό του ανόητους συμβούλους, εμπαθείς και οπαδοδιώκτες, αδυνατεί να αντιμετωπίσει τη χειρότερη κατάσταση που γνώρισε ο τόπος μετά την μεταπολίτευση.

    Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει την εντύπωση ενός σπουδαρχίδη που δεν έχει ένα σοβαρό άνθρωπο στο πλευρό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν:

    Εγώ σου τα ’λεγα αξιότιμε μίστερ Αντώνη Κομανέτση, ανυπέρβλητε πολιτικέ αχυράνθρωπε του ξευτελισμένου Αμερικανοευρωναζιστικού καταστημένου, αλλά εσύ νόμιζες ότι με τις ηλίθιες πολιτικές σου ντρίπλες και τις παπαριές που σου σερβίρουν οι μυαλοσταματημένοι συμβουλάτορές σου, θα....έφερνες βόλτα του «μαλάκες» του Έλληνες!

    Είχες και το θράσος μάλιστα να μιλάς και για «αυτοδυναμίες» κωλοτουμπογυριστάκια, αλλά δεν έλαβες μάλλον υπόψη σου ότι «μαλάκες» δεν υπάρχουν πια του πάτησε η φτώχεια και η εξαθλίωση…
    Ετοιμάσου για τον πολιτικό σου θάνατο μεγάλε οπισθοδρομιστή…

    Καλά σαράντα, «ιδανικέ αυτόχειρα»…

    Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. E όχι και σκληρή η δήλωση του Σαμαρά Καψαμπέλη, σιγά μη σκίσει κανένα καλσόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μπράβο βρε Αντωνάκη Σφουγγαράκη … Πουστροσυλέκτη της Συγγρού …

    Όσα δεν κατάφερε 25 χρόνια το άπληστο Μητσοτακείκο, ώστε να καταστρέψει το κόμμα και παρά την αναίσθητο 12ετη συμπεριφορά του «Κωστάκη» του σουβλακολάγνου, το κατάφερες εσύ σε 2.5 μόνο χρόνια.

    Να γίνεις ο νεκροθάφτης ενός Εθνικού ιστορικού κόμματος της ΝΕΑΣ “ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗΣ” ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

    Μπράβο σου Αντωνάκη !!!…Τράβα στραβά …τράβα μνημονιακά … και τώρα τράβα όλα τα αχαμνά έξω στην Συγγρού …για δαχτύλισμα και λαικό ξεβράκωμα ….

    Αντωνάκη είναι σαφές για σένα ότι προτεραιότητα έχουν οι παλιοί πολανίτες , οι ανοιξιάτικοι συναγωνιστές σου ,τα πουστράκια του κωλονακίου , αλλά και τα νεοφιλελεύθερα απολειφάδια του Μητσοντοράκουλα.

    Οι πρώτοι γιατί νομίζουν ότι είσαι στ’αληθεια ο Μεσσίας και οι άλλοι για να στηρίζουν τα κονέ σου με την διαπλοκή.

    Αλλά δυστυχώς για σένα, η κλίκα που σε περιτριγυρίζει είναι ερασιτέχνες της κακίας ώρας.

    Ακόμα και τώρα που το ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει στο 13%, στην ομάδα σου παίζουν μπάλα κάτι αδηφάγα υποτακτικά, κάποιοι Μπούρηδες , κάτι Σταμάτηδες, κάτι Λυκουρέντζοι , κάτι Φαήλοι και κάτι Φαύλοι.


    Όσο δε για τα απολειφάδια του Μητσοτακό-Ντορακισμού, τους Κυριάκους , τους Μίλτους , τους Αρούληδες ,τους φούφληδες και τους λοιπούς φούστιδες που συχνάζουν τώρα στην Συγγρού , δεν έχω να πω τίποτα, καθώς ποσώς με απασχολεί η κωλό-νακιώτικη πλουτοκρατική δήθεν δεξιά, της μίζας, της επίδειξης, της Μυκόνου ,της Αράχωβας ,της γκλαμούριας και του life style...

    Αυτοί είναι όλοι για λαϊκό δακτύλισμα και όχι μόνον…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΙΔΟΥ....το νομισμα των ΤσιπροΚαμένων.
    Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

    Στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα.
    __________________________________________________
    - Ωστόσο...η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή -

    Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και του υπερπληθωρισμού, η δραχμή γνώρισε τη μεγαλύτερη απαξίωση στην ιστορία της. Τυπώθηκαν χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία ακόμα και δισεκατομμυρίων δραχμών, που η ανταλλακτική τους αξία όμως ήταν μηδαμινή.
    Το χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών ακολούθησε τις εκδόσεις των 5, 25 και 200 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων. Σε σημερινές τιμές και με βάση τη χρυσή λίρα Αγγλίας, η πραγματική αξία του δεν θα πρέπει να ξεπερνούσε τα σημερινά 10 λεπτά του ευρώ.
    Στην μετακατοχική περίοδο, έγιναν δύο νομισματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα σταθερό νόμισμα. Η πρώτη έγινε τον Νοέμβριο του 1944, οπότε η υποτιμημένη δραχμή αντικαταστάθηκε με μια νέα, με ισοτιμία που ορίστηκε σε 50.000.000.000 παλιές δραχμές για κάθε 1 νέα. Η δεύτερη μεταρρύθμιση σημειώθηκε μία δεκαετία αργότερα, το 1954, όταν η δραχμή αντικαταστάθηκε ξανά με μία νεότερη με αναλογία

    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +

    Βρήκανε ΚΑΙ..Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι, φοβεροοόoooooooo..

    Απολαύστε Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.
    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.
    - Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».
    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]!!!!!!

    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις πολλαπλασιάσουν !

    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης βρηκε τα λεφτα !
    Θελει να μας πει οτι 165 δις ειναι παρκαρισμενα ;

    Ελεος ρεεεεεεεεεεεε ΑΕΡΟΨΕΚαΣμένοι ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΙΔΟΥ....το νομισμα των ΤσιπροΚαμένων.
    Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

    Στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα.
    __________________________________________________
    - Ωστόσο...η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή -

    Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και του υπερπληθωρισμού, η δραχμή γνώρισε τη μεγαλύτερη απαξίωση στην ιστορία της. Τυπώθηκαν χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία ακόμα και δισεκατομμυρίων δραχμών, που η ανταλλακτική τους αξία όμως ήταν μηδαμινή.
    Το χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών ακολούθησε τις εκδόσεις των 5, 25 και 200 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων. Σε σημερινές τιμές και με βάση τη χρυσή λίρα Αγγλίας, η πραγματική αξία του δεν θα πρέπει να ξεπερνούσε τα σημερινά 10 λεπτά του ευρώ.
    Στην μετακατοχική περίοδο, έγιναν δύο νομισματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα σταθερό νόμισμα. Η πρώτη έγινε τον Νοέμβριο του 1944, οπότε η υποτιμημένη δραχμή αντικαταστάθηκε με μια νέα, με ισοτιμία που ορίστηκε σε 50.000.000.000 παλιές δραχμές για κάθε 1 νέα. Η δεύτερη μεταρρύθμιση σημειώθηκε μία δεκαετία αργότερα, το 1954, όταν η δραχμή αντικαταστάθηκε ξανά με μία νεότερη με αναλογία

    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +

    Βρήκανε ΚΑΙ..Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι, φοβεροοόoooooooo..

    Απολαύστε Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.
    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.
    - Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».
    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]!!!!!!

    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις πολλαπλασιάσουν !

    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης βρηκε τα λεφτα !
    Θελει να μας πει οτι 165 δις ειναι παρκαρισμενα ;

    Ελεος ρεεεεεεεεεεεε ΑΕΡΟΨΕΚαΣμένοι ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ρε μαστορα...
    πιασε ρε μια κεντροδεξια αυτοδυναμια
    και βαλε λιγη ντορα,λιγο μανο
    λιγο λαγο καρατζαφερη,
    κανενα παραπονεμενο εκσυγχρονιστη,
    και τη χρυση αυγη.

    αντωνουκλα καλαματιανη
    οι ποικιλιες σου σκιζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο μύωπας πολιτικός πρόεδρος δυο κομμάτων αφού προκάλεσε εκλογές για ένα καπρίτσιο γνωρίζοντας το αποτέλεσμα τους από τα μυστικές μετρήσεις , στέρησε τη χώρα από δυο χρόνια ήρεμης πολίτικης δημιουργικής ζωής και αντί αυτού έφερε τους πορτιέρηδες στη βουλή. Τώρα φοβάμαι ότι τα γυαλάκια του θα του τα φορέσει ο καιάδας ή ο φιγούρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...

    Λάθος του Σαμαρά να ζητήσει κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και τέτοιες σα-χλα-μάρες.

    Λάθος Α ΝΤΩΝΑΚΗ .
    Κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ πρέπει να ζητήσεις με αυξημένες αρμοδιότητες…

    ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ θα είχε να κάνει μόνον :

    Να συλλάβει και να εκτελέσει χωρίς πολλά πολλά όλες τις ληστοσυμμορίες (του Πασοκ και της Ν.Δ )που κυβέρνησαν και καταχραστήκαν τα δημόσια η δημοτικά ταμεία και να δημεύσει
    άμεσα τις περιουσίες των αρχιλαμόγιων ...

    Ο νυν αρχηγός της Νου-Δούλας είχε ραντεβού με την ιστορία και δεν εμφανίσθηκε.

    Στοιχήθηκε με αυτούς που δικαίως στην συνείδηση των Ελλήνων είναι οι πουλημένοι δωσίλογοι μιας ολόκληρης γενιάς.

    Κάτσε τώρα αμανάτι με τον Aρούλη, τον Κούλη και τον κάθε φούφλη ,που σε περιτριγυρίζουν για να γλείψουν παλιτην κουτάλα της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. αντωνακη ο τσιπρας σεβαλε στη θεση σου,μαζι με το βενιζελο..
    γιατι δεν φτιαχνετε ενα κομμα μαζι
    και να το πειτε
    ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ
    εσυ παντα τα ειχες καλα με τους πασοκους..
    ψηφιζες οποιον προεδρο δημοκρατιας σου λεγανε..
    οτι μνημονια σου δινανε να υπογραψεις τα υπεγραφες..
    εκανες ταχα μου τον ανταρτη με το πρωτο
    διεγραψες τη ντορα
    εστησες κωλο στο δευτερο
    διεγραψες το κομμα καμενου
    εστειλες τους αγανακτισμενους στο συνταγμα
    και μετα τους ελεγες ανευθυνους..

    γιατι να σε εμπιστευτει αντωνακη ο ψηφοφορος,ο τσιπρας,ο καμενος,ο οποιοςδηποτε?

    μαλλον θα μαθουμε και οτι πηγες με πουτανα χωρις προφυλακτικο..

    συγνωμη ξεχασα
    ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ Η ΠΟΥΤΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΟΥΤΕ ΜΠΥΡΑ..ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ
    ΣΑΠΙΟ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ
    ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥ..ΚΩΛΟΥ.........

    ΟΥΡΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ
    ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΠΟΤΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


    ΙΔΟΥ....το νομισμα των ΤσιπροΚαμένων.
    Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

    Στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα.
    __________________________________________________
    - Ωστόσο...η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή -

    Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και του υπερπληθωρισμού, η δραχμή γνώρισε τη μεγαλύτερη απαξίωση στην ιστορία της. Τυπώθηκαν χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία ακόμα και δισεκατομμυρίων δραχμών, που η ανταλλακτική τους αξία όμως ήταν μηδαμινή.
    Το χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών ακολούθησε τις εκδόσεις των 5, 25 και 200 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων. Σε σημερινές τιμές και με βάση τη χρυσή λίρα Αγγλίας, η πραγματική αξία του δεν θα πρέπει να ξεπερνούσε τα σημερινά 10 λεπτά του ευρώ.
    Στην μετακατοχική περίοδο, έγιναν δύο νομισματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα σταθερό νόμισμα. Η πρώτη έγινε τον Νοέμβριο του 1944, οπότε η υποτιμημένη δραχμή αντικαταστάθηκε με μια νέα, με ισοτιμία που ορίστηκε σε 50.000.000.000 παλιές δραχμές για κάθε 1 νέα. Η δεύτερη μεταρρύθμιση σημειώθηκε μία δεκαετία αργότερα, το 1954, όταν η δραχμή αντικαταστάθηκε ξανά με μία νεότερη με αναλογία


    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ......ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +

    Βρήκανε ΚΑΙ..Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι, φοβεροοόoooooooo..

    Απολαύστε Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.
    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.
    - Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]...!

    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις πολλαπλασιάσουν !

    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης βρηκε τα λεφτα !
    Θελει να μας πει οτι 165 δις ειναι παρκαρισμενα ;

    Ελεος ρεεεεεεεεεεεε ΑΕΡΟΨΕΚαμένοι ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. εσυ αντωνακη δεν μας ελεγες πριν τις εκλογες,
    οτι αν δεν παρεις αυτοδυναμια θα ξαναπας σε εκλογες?

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!

    εκτος αν το 18% ειναι αυτοδυναμια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. αντωνακη να ακους τι σου λεει ο βενιζελος παιδι μου..
    ειναι πιο εξυπνος,πιο μορφωμενος,πιο βαρυς και δερνει..
    ελα αντωνη μου,κανε υπομονη,
    τρωγε ξυλο και μη μιλας,
    και απο την τριτη θεση,το πασοκ κανει παιχνιδι..
    στις αλλες εκλογες η χρυση αυγη μαλακαντωνη θα παρει 18%,και ουτε στο κωλοχωρι σου στην καλαματα δεν θα μπορεις να πατησεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Σιγά τη σκληρή απάντηση ρε μπουχέσα εσύ και ο Σα(χλα)μάρας αρχηγός σου.
    Έχει το θράσος αφού τα διέλυσε όλα να δίνει και σκληρές απαντήσεις,ο ανοικονόμητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Γελοιοποιούν την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕροψεκασμένοι.
    Και ποιός νομίζετε ότι θα χάσει;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο Πρόεδρος του 1ου κόμματος, παίρνει διερευνητική εντολή να σχηματίσει κυβέρνηση, σε μια από τις πιό κρίσιμες καμπές της ιστορίας της χώρας. Τηλεφωνεί στο 4ο σε ψήφους κόμμα, για να κανονίσει ραντεβού.
    Εκεί το τηλέφωνο, το σηκώνει ένας ηθοποιός, ο οποίος κάνει πλακίτσα και επικαλείται έναν άσχετο ως διευθυντή του κόμματος, που πήγε για δουλειές και "δεν μπορεί να μιλήσει".

    Αν ξανάπαιρναν από τη ΝΔ, ο Χαϊκάλης, θα τους έλεγε..."δεν είναι εδώ ο Καμμένος, πήγε για χέσιμο" !
    Κι αυτό το πράγμα, αυτός ο "νέος πολιτικός πολιτισμός" ενθουσιάζει τους οπαδούς του τέταρτου κόμματος, που διεκδικεί κυβερνησιμότητα!
    Πάτος...

    Ο αρχηγός του δεύτερου κόμματος, παίρνει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διερευνητική εντολή και σπεύδει αυθημερόν, να ζητήσει από τους δύο αρχηγούς, των οποίων την ψήφο χρειάζεται -και του τη δίνουν!- να στείλουν επιστολή στους Ευρωπαίους ηγέτες, με την οποία θα δηλώνουν ότι δεν θα τηρήσουν αυτά για τα οποία υπέγραψαν πριν από 3 μήνες, τις δύσκολες εκείνες νύχτες του χειμώνα, που παιζόταν η άτακτη χρεοκοπία !!

    Να στείλουν επιστολή στην οποία θα γράφουν "είμαστε καραγκιόζηδες" !
    Φυσικά μέσα σε τρείς μήνες οι Έλληνες ξέχασαν όλους τους κινδύνους και κάνουν ...πλακίτσες.

    Αντε να δούμε ποιός θα την πληρώσει στο τέλος.
    Εσείς, ποιός νομίζετε;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Για ρίχτε μια ματιά στον καθρέφτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γελοιοποιούν την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕροψεκασμένοι.
    Και ποιός νομίζετε ότι θα χάσει;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο Πρόεδρος του 1ου κόμματος, παίρνει διερευνητική εντολή να σχηματίσει κυβέρνηση, σε μια από τις πιό κρίσιμες καμπές της ιστορίας της χώρας. Τηλεφωνεί στο 4ο σε ψήφους κόμμα, για να κανονίσει ραντεβού.
    Εκεί το τηλέφωνο, το σηκώνει ένας ηθοποιός, ο οποίος κάνει πλακίτσα και επικαλείται έναν άσχετο ως διευθυντή του κόμματος, που πήγε για δουλειές και "δεν μπορεί να μιλήσει".

    Αν ξανάπαιρναν από τη ΝΔ, ο Χαϊκάλης, θα τους έλεγε..."δεν είναι εδώ ο Καμμένος, πήγε για χέσιμο" !
    Κι αυτό το πράγμα, αυτός ο "νέος πολιτικός πολιτισμός" ενθουσιάζει τους οπαδούς του τέταρτου κόμματος, που διεκδικεί κυβερνησιμότητα!
    Πάτος...

    Ο αρχηγός του δεύτερου κόμματος, παίρνει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διερευνητική εντολή και σπεύδει αυθημερόν, να ζητήσει από τους δύο αρχηγούς, των οποίων την ψήφο χρειάζεται -και του τη δίνουν!- να στείλουν επιστολή στους Ευρωπαίους ηγέτες, με την οποία θα δηλώνουν ότι δεν θα τηρήσουν αυτά για τα οποία υπέγραψαν πριν από 3 μήνες, τις δύσκολες εκείνες νύχτες του χειμώνα, που παιζόταν η άτακτη χρεοκοπία !!

    Να στείλουν επιστολή στην οποία θα γράφουν "είμαστε καραγκιόζηδες" !
    Φυσικά μέσα σε τρείς μήνες οι Έλληνες ξέχασαν όλους τους κινδύνους και κάνουν ...πλακίτσες.

    Αντε να δούμε ποιός θα την πληρώσει στο τέλος.
    Εσείς, ποιός νομίζετε;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Για ρίχτε μια ματιά στον καθρέφτη....
    πιθηκε
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. εκλογες μωρη κομανετσι δεν ηθελες?
    εκλογες δεν ειπες οτι θα ζητησεις αν δεν παρεις αυτοδυναμια?
    ΖΗΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΩΡΗ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΙΑ ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ!
    ΤΟΛΜΑ ΜΩΡΗ!
    ΓΙΑ ΚΥΤΤΑ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΟΥΤΕ ΜΠΥΡΑ..ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ
    ΣΑΠΙΟ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ
    ΤΟΥ.ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ.........

    ΟΥΡΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ
    ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΠΟΤΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


    ΙΔΟΥ....το νομισμα των ΤσιπροΚαμένων.
    Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

    Στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα.
    __________________________________________________
    - Ωστόσο...η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή -

    Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και του υπερπληθωρισμού, η δραχμή γνώρισε τη μεγαλύτερη απαξίωση στην ιστορία της. Τυπώθηκαν χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία ακόμα και δισεκατομμυρίων δραχμών, που η ανταλλακτική τους αξία όμως ήταν μηδαμινή.
    Το χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών ακολούθησε τις εκδόσεις των 5, 25 και 200 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων. Σε σημερινές τιμές και με βάση τη χρυσή λίρα Αγγλίας, η πραγματική αξία του δεν θα πρέπει να ξεπερνούσε τα σημερινά 10 λεπτά του ευρώ.
    Στην μετακατοχική περίοδο, έγιναν δύο νομισματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα σταθερό νόμισμα. Η πρώτη έγινε τον Νοέμβριο του 1944, οπότε η υποτιμημένη δραχμή αντικαταστάθηκε με μια νέα, με ισοτιμία που ορίστηκε σε 50.000.000.000 παλιές δραχμές για κάθε 1 νέα. Η δεύτερη μεταρρύθμιση σημειώθηκε μία δεκαετία αργότερα, το 1954, όταν η δραχμή αντικαταστάθηκε ξανά με μία νεότερη με αναλογία


    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ......ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +

    Βρήκανε ΚΑΙ..Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι, φοβεροοόoooooooo..

    Απολαύστε Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.
    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.
    - Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]...!

    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις πολλαπλασιάσουν !

    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης βρηκε τα λεφτα !
    Θελει να μας πει οτι 165 δις ειναι παρκαρισμενα ;

    Ελεος ρεεεεεεεεεεεε ΑΕΡΟΨΕΚαμένοι ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΡΗΓΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΔΙΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2008,ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 9/12/2008:<>!!!ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΜ?
    ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ, ΒΟΡΙΔΗΣ, ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΑΖΕΥΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. (ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΟΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ε λοιπόν δεν πίστευα ότι ο νδ θα ήταν και φασίστας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ

    ΖΗΤΗΣΕΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.
    ΠΗΡΕΣ 18,8%.

    Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ;
    ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΙΟΝ;
    ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΛΕΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ

    Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ .

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ , ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ.

    ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗΝ !!!!

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ!

    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. η χρυση αυγη να ξεφορτωθει τους περιεργους που σκιαζουν τον κοσμο..
    κουστουμακι,γραβατα,σοβαροτης,
    και μαχαιρι οπου χρειαζεται..
    παραδειγμα προς μιμηση το στυλ βοριδη,καρατζαφερη..
    παραδειγμα προς αποφυγη οι φαιδροι γεωργιαδης,βελοπουλος..
    συντομα η χρυση αυγη θα κληθει να ηγηθει της δεξιας..
    οι δεξιοι πολιτικοι ειναι μερος της δημοκρατικης σαπιλας,του αρρωστου κοινοβουλευτισμου..
    στη μεγαλη μαχη που ερχεται,τετοια παιδαριωδη λαθη δεν επιτρεπονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Το Πολιτικό Πτώμα - ο διαρκής κωλοτούμπας, κ. Σαχλαμαράς, καλεί σε Κεντοδεξιό μέτωπο...

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ηλίθιοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους???

    Δεν πήρατε το μήνυμα???

    Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και Σαχλαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Τζων, γριά πουτάνα της Συγγρού-, δεξιό αρχίδι και Γιουσουφάκι του Κωλοτούμπα Σαχλαμαρά... ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΕΚΤΑΚΤΟ -ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
    __________________ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗ Ν.Δ.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ της Ν.Δ. κατόπιν ΕΝΤΟΝΗΣ ΠΙΕΣΕΩΣ των ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ,προχωρούν στην ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση του αρχηγού της Ν.Δ. Οι πληροφορίες μας λένε ότι επειδή ΟΛΟΙ οι προηγούμενοι ΠΡΟΕΔΡΟΙ της Ν.Δ ,δηλαδή
    - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣ
    - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΕΡΩΦ
    - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΒΕΡΤ
    - ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    - ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    έκαναν του κόσμου τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ζημιώνοντας ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ την παράταξη και προκειμένω να αντιμετωπισθούν με ίσους ΌΡΟΥΣ οι ΗΜΙΘΕΟΙ
    - ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
    - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ
    - ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να προτείνουν για αρχηγό και πρόεδρο της Ν.Δ. τον
    τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ

    Αναμένονται έντονες ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ από τους
    - ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    - ΑΘΕΟΥΣ
    - ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ
    - ΡΕΠΟΥΣΗ
    - ΑΝΤΩΝΑΡΟ

    Σύμφωνα δε με άλλες πληροφορίες ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ υπήρξαν
    και από τους ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ που θα προτιμούσαν

    το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΑ :

    ΝΔ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΚΑΙ
    ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ :
    ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΠΡΟΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΕΥΡΩ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΤΗ ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ( ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ) ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 55 ΕΩΣ 100 ΕΤΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση