GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ή Ενωθείτε ή άντε γ..." !

Tου Παναγιώτη Γεωργιάδη*. προσωπική άποψη Μπορεί ο τίτλος να σοκάρει αλλά, σήμερα πια, δεν υπάρχουν εκφράσεις που μπορούν να "προ...

Tου Παναγιώτη Γεωργιάδη*.

προσωπική άποψη
Μπορεί ο τίτλος να σοκάρει αλλά, σήμερα πια, δεν υπάρχουν εκφράσεις που μπορούν να "προκαλούν" περισσότερο από την ωμή πραγματικότητα που βιώνουν η χώρα και οι Έλληνες. Εδώ και ενάμιση χρόνο φωνάζουμε κάποιοι "γραφικοί" για τους Έλληνες που αυτοκτονούν (βλ. συνέντευξη με Nigel Farage: http://antartisgr.blogspot.com/2011/07/nigel-farage.html), φωνάζουμε για την ανεργία που εκτοξεύεται στα ύψη, για τους δεκάδες χιλιάδες αστέγους, για τις κατασχέσεις ακινήτων που έρχονται, για την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου, για την ανάγκη ενός "Αντιμνημονιακού Προεκλογικού Μετώπου" (βλ. http://antartisgr.blogspot.com/2012/02/blog-post_1045.html).
Εγώ ο ίδιος, έστειλα τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για τα ασφάλιστρα κινδύνου "CDS", την επερώτηση που συνυπέγραψαν με τον Γιάννη Δημαρά και τον Κυριάκο Βελόπουλο, καθώς και τις καταγγελίες του Αμερικανού δημοσιογράφου-οικονομολόγου Max Keiser για το ίδιο θέμα, στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τότε κ. Μπούτσεκ και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Αμερικής για τη διερεύνηση του θέματος. Ο μεν Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μου απήντησε πως αρμόδια αποκλειστικά για το θέμα αυτό είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη (βλ.http://antartisgr.blogspot.com/2011/10/cds.html), στα πλαίσια της "επικουρικότητας", ήτοι οι "οικονομικοί εισαγγελείς" που επιλαμβάνονται της υποθέσεως και στους οποίους όπως απεδείχθη, με το υπόμνημά των ιδίων, τους ασκήθηκαν "έξωθεν παρεμβάσεις" για το θέμα αυτό. Η δε Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Αμερικής, ως το μόνο αρμόδιο όργανο να διερευνήσει το θέμα με στοιχεία και εμπεριστατωμένα (έστω και με "δικαστική συνδρομή", από την Ελληνική Δικαιοσύνη εννοώ αν μπορεί να λειτουργήσει όπως πρέπει) η "απόδειξη παραλαβής" δεν επέστρεψε ποτέ και ακόμα και σήμερα, ένα χρόνο μετά, δεν γνωρίζω με βεβαιότητα αν έχει φτάσει το αίτημά-επιστολή μου ενώπιόν της Αρχής αυτής.
Ο υπογράφων το κείμενο αυτό στις 11 Φεβρουαρίου 2012 απέστειλε αίτημα διερεύνησης των οφειλών του κατοχικού δανείου της Γερμανίας προς την Ελλάδα σε όλους τους Ευρωβουλευτές (βλ. http://antartisgr.blogspot.com/2012/02/blog-post_11.html). Το θέμα αυτό το γνωρίζω καλά από το 1996 όταν είχε τεθεί στην επικαιρότητα πάλι διότι, είχα τότε ως νεαρός δημοσιογράφος ρωτήσει σε συνέντευξή μου τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στην Στουττγάρδη κ. Μερκούριο Καρραφωτιά, μετέπειτα μέλος τους διπλωματικού γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κωστή Στεφανόπουλου, για λογαριασμό της τοπικής εφημερίδας της Δράμας "Πρωϊνός Τύπος" τι συμβαίνει με το θέμα αυτό. Στο αίτημά μου αυτό κανείς ευρωβουλευτής δεν απάντησε πλην των Nigel Farage, ο οποίος μου διευκρίνισε πως αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Cohn-Bendit ο οποίος δύο ημέρες αργότερα το πήρε και το "σήκωσε" ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου ρίχνοντας μιαν ισχυρή πολιτική σφαλιάρα τόσο στην Γερμανική, όσο και την Ελληνική Κυβέρνηση. Σε αυτές μου τις προσπάθειες, προς αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως, δηλώνω ότι κανένας Δραμινός συμπολίτης μου (και το πρότεινα σε αρκετούς όψιμους πολιτικούς άνδρες) δεν δέχθηκαν να συνυπογράψουν τις ενέργειές μου αυτές φοβούμενοι τις όποιες "συνέπειες".
Μέτα και το αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου το μήνυμα του Ελληνικού Λαού είναι ξεκάθαρο περισσότερο από κάθε άλλη φορά.. ο Ελληνικός Λαός δεν αντέχει άλλο τις πολιτικές βάρβαρης λιτότητας που υπηρετούν οι δωσίλογοι και Εθνοπροδότες πολιτικοί.. ο Ελληνικός Λαός δεν αντέχει άλλο να πληρώνει τις βίλες και τις καταθέσεις στην Ελβετία των "Νεο Πασόκων Δημοκρατών" του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και δίνει ευθεία εντολή στον Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο και τον Γιάννη Δημαρά να κυβερνήσουν την χώρα άμεσα ξεκινώντας πρωτίστως από την τιμωρία όλων των υπευθύνων. Για να επιτευχθεί, λοιπόν, αυτό το αποτέλεσμα, αυτή η επιθυμία του εκλεκτορικού σώματος, ο κόσμος απαιτεί την άμεση προεκλογική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για το καλό της πατρίδας και των Ελλήνων. Αν πραγματικά, Τσίπρας και Καμμένος θέλουν και επιθυμούν να κάνουν πράξη όλα όσα ευαγγελίζονται, η λαϊκή εντολή είναι ευθεία και άμεσα ερμηνεύσιμη: "Ενωθείτε και Γαμήστε τους" ! Οι "λογικές" -εκ του πονηρού- των "ιδεολογικών" πολιτικών διαφορών καταρρίπτονται από τις προεκλογικές συμφωνίες συνεργασιών (γνωστές σε όλους μας) των μνημονιακών Πασοκ - ΝΔ και των "προθύμων εκφραστών" της καταπίεσης του Ελληνικού Λαού.
Δεν μπορώ να κατανοήσω πως μπορούν να συνεργάζονται δύο ακροδεξιά νεοφιλελεύθερα κόμματα (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) και οι "Καρατζαφέρηδες της Αριστεράς" προκειμένου να εξευτελίζουν και να διαλύουν την χώρα και τους Έλληνες και να μην μπορούμε να το κάνουμε, να συνεργαστούμε, εν καιρώ πολέμου, όλοι εμείς που αντιτασσόμαστε στην σκλαβιά και την κατοχή. Με την ίδια λογική Ζέρβας και Βελουχιώτης δεν θα είχαν ανατινάξει κανέναν Γοργοπόταμο, ούτε και θα τον γιορτάζαμε τόσα χρόνια από κοινού όλοι εμείς για λόγους δεολογικής" αντίθεσης και διαφορών.
Τώρα είναι η ώρα να διαλύσουμε μια για πάντα όλους όσους τόσα χρόνια κρατούσαν ομήρους τους Έλληνες και ξεπουλούν τη χώρα και το μέλλον των παιδιών μας. Τώρα πρέπει Τσίπρας, Καμμένος και Δημαράς να ενωθούν και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου να διαλύσουν παντελώς όλο το σάπιο οικοδόμημα της Μεταπολίτευσης. Η σημερινή ευθύνη όλων μας, απέναντι στο ιστορικό μας παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της πατρίδας είναι τεράστια. Όσοι αρνηθούν να εκτελέσουν την εντολή αυτή του Ελληνικού Λαού, σύντομα θα τους εκτελέσει η ίδια η πραγματικότητα. Όσες συνιστώσες του Συριζα και όσοι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό θα είναι υπεύθυνοι απέναντι στον Ελληνικό Λαό για την όποια κατάντια της χώρας τους επόμενους μήνες Άμεσα και Σύντομα!
Ενωθείτε, λοιπόν, τώρα ή αλλιώς άντε γαμηθείτε!

http://antartisgr.blogspot.com/2012/05/blog-post_09.html#!/2012/05/blog-post_09.html
*Ο Παναγιώτης Γεωργιάδης είναι δημοσιογράφος, μέλος Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και εκπρόσωπος τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Δράμα.

15 σχόλια

  1. η χρυση αυγη να ξεφορτωθει τους περιεργους που σκιαζουν τον κοσμο..
    κουστουμακι,γραβατα,σοβαροτης,
    και μαχαιρι οπου χρειαζεται..
    παραδειγμα προς μιμηση το στυλ βοριδη,καρατζαφερη..
    παραδειγμα προς αποφυγη οι φαιδροι γεωργιαδης,βελοπουλος..
    συντομα η χρυση αυγη θα κληθει να ηγηθει της δεξιας..
    οι δεξιοι πολιτικοι ειναι μερος της δημοκρατικης σαπιλας,του αρρωστου κοινοβουλευτισμου..
    στη μεγαλη μαχη που ερχεται,τετοια παιδαριωδη λαθη δεν επιτρεπονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΞ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΔΙΑ ΜΟΥ!!
    τωρα θα δοκιμασετε την πουτσα της μεγαλης δεξιας
    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑ-ΜΑΝΟΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    σας εγγυωμαι οτι δεν θα σας αρεσει,παρολο που εισαστε ολα πουσταρελια..

    το ξηλωμα αρχισε,οσο ακομα εσεις πανηγυριζετε!

    απο 7 μαιου αρχιζει το ξηλωμα..
    η αριστερα στην ελλαδα τελειωσε..
    δεν θα γινουν διωξεις για να το παιζουν ηρωες οι αριστεροι..
    ουτε εξοριες για να κανουν δωρεαν διακοπες..
    θα χτυπηθει η κοινωνικη βαση της αριστερας,
    που βεβαια εκτεινεται βαθεια μεσα στο πασοκ,
    αλλα και στο κρατικιστικο κομμα της νεας δημοκρατιας..
    τα επαγγελματα που ψηφιζουν αριστερα ειναι γνωστα..
    θα τους αφαιρεθουν οι νομικες και συνταγματικες προστασιες,
    και θα τους κοπουνε τα λεφτα..
    TΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!
    ο ανεργος και ο αστεγος δεν εχει μυαλο για πολιτικη..
    μια δυο εξεγερσεις που θα γινουν,ευκολα και γρηγορα θα παταχθουν..
    σε 10 το πολυ χρονια ολα θα εχουν ξεχαστει,
    οπως ξεχαστηκαν και τοσα αλλα..
    η ωραια ελλαδα μας θα ξαναγινει ασφαλης,
    θα επιστρεψουν οι αξιοι,
    θα εχουν ολοι δουλειες,
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ
    να καταλαβαινουν τη θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΘΎΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ .ΤΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΑΛΛΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΟΥΝ.ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥ ΣΑΣ ,ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.Ο ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ ΤΑΤΑΡΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΠΩΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΓΗΚΕ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞςΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΕ ΣΤΕΝΤΟΡΙΑ ΦΩΝΗ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ .ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΣΚΙΕΣ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ.ΦΟΥΛ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΦΟΥΛ Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ,ΣΑΠΙΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΣΤΗΡΙΖΕΤΕ. ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ Ο ΤΑ ΠΑΝΘΌΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΜΕΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Πολιτικό Πτώμα - ο διαρκής κωλοτούμπας, κ. Σαχλαμαράς, καλεί σε Κεντοδεξιό μέτωπο...

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ηλίθιοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους???

    Δεν πήρατε το μήνυμα???

    Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και Σαχλαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Πολιτικό Πτώμα - ο διαρκής κωλοτούμπας, κ. Σαχλαμαράς, καλεί σε Κεντοδεξιό μέτωπο...

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ηλίθιοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους???

    Δεν πήρατε το μήνυμα???

    Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και Σαχλαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Τζων, γριά πουτάνα της Συγγρού-, δεξιό αρχίδι και Γιουσουφάκι του Κωλοτούμπα Σαχλαμαρά...

    ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο την τελευταια φραση κρατω τις δυο (2) τελευταιες λεξεις.
    ----
    Μια και μιλαμε για τον Συνασπισμο κυρις συντακτα του αρθρου σας υπενθυμιζω οτι ο Στρατουλης ξανακτηπισε δηλωνοντας στον ΣΚΑΙ οτι θα προστατεψουν του μικροκαταθετες και θα δεσμευσουν τις καταθεσεις ανω των 200,000 ευρω (εγω λεω οτι λενε παλι ψεμματα γιατι στο μυαλο τους ειναι ανω των 15,000). Αυτο ενοεις οταν δινεις το συνθημα ΄΄Γαμιστε τους''???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΟΠΩΣ Η ΜΑΚΡΗ ΤΟΥ ΡΕΑΛ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΗ ΦΙΔΙΣΙΑ ΓΛΩΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΤΟΣΗ ΛΥΣΑ ΕΧΕΙ. ΒΙΑΖΟΝΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΤΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΝΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ" ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΤΟ 2009.
    ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ 15%!!!!!!!!!!!!
    ΟΞΩ ΜΩΡΗ ΠΡΟΒΙΑ ΠΑΛΙΟΒΑΚΕΤΑ. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο διαρκής κωλοτούμπας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντοδεξιό μέτωπο

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!
    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήρατε το μήνυμα??? Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα σας πάρουν και τα σώβρακα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτοι που εχουν το χρημα απεδειξαν απο το 2009 οτι αδιαφορουν για τους φτωχοτερους και για την καταλυση των εργασιακων δικαιωματων.Τελικα εχουν δικιο αυτοι που λενε οτι το χρημα δεν εχει πατριδα.μπορουσαν να κανουν πολλα και δεν το εκαναν παρολο που ειχαν την ευκαιρια.μη ξεχνατε οτι μεσα στην αποχη απο τις εκλογες ηταν και 2.000 ανθρωποι που αυτοκτονησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΣΤΕ ΑΓΙΟΙ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΗΛΗΘΙΟΥ; ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.
    ΘΑΨΑΤΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΞ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΝΔ ΜΕΗΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΒΕΒΑΙΑ "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΧΩΡΙΣ 150000 ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΦΥΓΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΝΓΧΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΑΔΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ; ΠΩΣ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ; ΠΩΣ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ;
    ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ (ΓΙΑ ΛΙΓΟ )ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΚΟΠΗ. ΑΜΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΑ :

    ΝΔ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΚΑΙ
    ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ :
    ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΠΡΟΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΕΥΡΩ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΤΗ ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ( ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ) ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 55 ΕΩΣ 100 ΕΤΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ.
    Βρε ανεγκέφαλα ζώα, ενώ εσείς παίζετε τους πεσσούς (όχι τους κολπικούς, τους άλλους), ΑΥΤΟΙ πουλάνε το ΝΕΡΟ, ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ.
    Θα πούμε το ΝΡΕΟ ΝΕΡΑΚΙ και καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια;
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝΤΕ ΒΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση