GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάνει τη μεγάλη στροφή ο Τσίπρας και αποκηρύσσει τις «μονομερείς ενέργειες»....

Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ευρωζωνη , αλλά με αλλαγή πολιτικής για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε, τόνισε σε συνέντευξη του στην τηλεόραση...

Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ευρωζωνη, αλλά με αλλαγή πολιτικής για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε, τόνισε σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Αλέξης Τσίπρας.
Χαρακτήρισε ανόητη κινδυνολογία την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει επιστροφή στη δραχμή, η οποία -όπως είπε- εξυπηρετεί μόνο τους κερδοσκόπους και αποσταθεροποιεί την οικονομία.
Αναφερόμενος στη δανειακή σύμβαση τόνισε την ανάγκη να την αναθεωρήσουμε και να την επαναδιαπραγματευτούμε. Για το μνημόνιο είπε ότι το ακυρώνει ο λαός με την ψήφο του και «τώρα ήρθε η ώρα της πολιτικής διαπραγμάτευσης». Σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει το δικό του σχέδιο στην Ευρώπη, που έχει στόχο το πρωτογενές πλεόνασμα, αλλά χωρίς να διαλύει τους μικρομεσαίους και τους ανέργους, καθώς στόχος του είναι η ανάπτυξη.
Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι δεν λέει πως «λεφτά υπάρχουν», αλλά λεει ότι μπορεί να παραχθεί πλούτος αν υπάρξουν οι θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης.
Σημείωσε ότι τα χρήματα που λαμβάνει η Ελλάδα, δεν πρέπει να πηγαίνουν πλέον μόνο στους τόκους και τις τράπεζες, αλλά στην ανάπτυξη. «Η Μέρκελ πλέον απομονώνεται. Έχουμε παντού συμμάχους στην Ευρώπη. Παντού, εκτός από την Ελλάδα. Εδώ έχουμε τους Σαμαρά και Βενιζέλο που θέλουν να συμμαχήσουν με τη Μέρκελ», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε παράλληλα ότι δεν είπε ποτέ ότι ο δρόμος θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Θα είναι δύσκολος αλλά με προοπτική. «Το μνημόνιο στις 18 Ιουνίου δε θα υπάρχει», τόνισε χαρακτηριστικά.
Δρομολογώντας πάντως τη μεγάλη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει των εκλογών, υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε «μονομερείς ενέργειες, εκτός αν μας αναγκάσουν». Εκτίμησε ότι αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, οι αγορές θα ψάχνουν τον επόμενο και ανέφερε χαρακτηριστικά «εγώ προεξοφλώ ότι δεν πρόκειται (η ΕΕ) να μας πει φύγετε και δε σας δίνουμε δεκάρα». Ωστόσο, είπε ότι αν μας πουν κάτι τέτοιο «θα είμαστε αναγκασμένοι να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο δρόμους». Ο ένας θα είναι να μην πληρώνουμε τις κοινωνικές ανάγκες του κράτους (μισθούς, συντάξεις, νοσοκομεία κτλ) και ο άλλος να μην πληρώνουμε τους πιστωτές. Όπως είπε, αν συμβεί αυτό «θα αναγκαστούμε να αναστείλουμε τις πληρωμές στους πιστωτές».
Χαρακτηριστικά, ο κ. Τσίπρας είπε ότι η ευρωζώνη είναι μια αλυσίδα με 17 συνδέσεις και η Ελλάδα είναι μία από αυτές. Εάν σπάσει, η αλυσίδα θα καταρρεύσει και αυτό δεν το θέλει η Άγκελα Μέρκελ, γιατί κερδίζει από το ευρω. «Στην Ευρωζωνη δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες και ενοικιαστές», πρόσθεσε.
Για τις καταθέσεις των πολιτών ο κ. Τσιπρας τόνισε ότι είναι απόλυτα εγγυημένες όχι μόνο το Σύνταγμα αλλά και η Ευρωζωνη.
Δεσμεύτηκε ότι θα καταργήσει όλες τις αλλαγές στα εργασιακά, θα στηρίξει τους αδύναμους και όσους επλήγησαν από το κούρεμα του χρέους, ενώ επισήμανε ότι όσοι βγάζουν χρήματα στο εξωτερικό θα πρέπει πρώτα να έχουν πληρώσει τους φόρους τους και να έχει ελεγχθεί το πόθεν εσχες. Σημείωσε ότι πρέπει να αποκτήσουμε περιουσιολόγιο και να φορολογείται ο καθένας ανάλογα με τη φοροδοτική του ικανότητα. Όπως είπε, έχουν εθνικό σχέδιο για εξυγίανση και ανάπτυξη, επισημαίνοντας ότι προτεραιότητα είναι η ασπίδα προστασίας για τους αδύναμους.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι σκοπεύουν να αξιοποιήσουν τα χρήματα από τα διαρθωτικά ταμεία «που λιμνάζουν», αλλά όχι σε υποδομές που θα ήταν αναγκαίες σε κάποια άλλη περίοδο (πχ Ολυμπιακούς Αγώνες), αλλά για τη δημιουργία κοινωνικών υποδομών (πχ πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι) «για να βοηθηθεί η κοινωνία που καταρρέει».
Αναφερόμενος στον Μανώλη Γλέζο, είπε ότι «έχει κατακτήσει τη δυνατότητα να καταθέτει τις δικές του προτάσεις» εξηγώντας ότι εξέφρασε μία ιδέα, η οποία δεν βρίσκεται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Γλέζος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, είναι εθνικός ηγέτης», τόνισε ο κ. Τσίπρας.
Σχολιάζοντας όσα πρότεινε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του Συνασπισμού, Γιάννης Μηλιός, εξήγησε ότι δεν αναφέρεται σε μικρές επιχειρήσεις, ενώ είπε ότι θα φορολογηθούν και όσοι βγάζουν τα χρήματά τους σε τράπεζες του εξωτερικού.
Για το θέμα της λαθρομετανάστευσης τόνισε ότι πρέπει να αναθεωρηθεί η Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε «αποθήκη ψυχών» και να δοθούν τα απαραίτητα έγγραφα στους μετανάστες που θέλουν να φύγουν από τη χώρα μας, αλλά παραμένουν εγκλωβισμένοι και σημείωσε ότι τα στρατόπεδα κράτησης δεν είναι λύση.
«Πρέπει να αναγκάσουμε την Ευρώπη να το κάνει (αναθεώρηση της Συνθήκης)» δήλωσε χαρακτηριστικά. Επίσης, εκτίμησε ότι πρέπει να γίνει απογκετοποίηση των περιοχών του κέντρου της Αθήνας με μητροπολιτικές παρεμβάσεις ανάπλασης.
Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα δεχτεί να έχει debate με τον Αντώνη Σαμαρά, είπε «δεν έχουμε ποτέ αρνηθεί το διάλογο».

11 σχόλια

  1. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΣΑΧΙΝΙΔΗ- Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΦΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΑΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ; ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπέρασμα; Μόνη λύση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες των Καμμένου-Δημαρά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, από τον οποίο ζήτησε, στο πλαίσιο του νόμου, να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διακριτικής ευχέρειας που διαθέτει, ώστε να μην απελαθεί ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκο Άγκο»

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΥ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ !

    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΩΜΟΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΑΦΗΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ.
    ΑΦΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ 1000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ 2000 ΦΟΡΟ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΠ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ 2012.

    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ Ή ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΤΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σαμαρας εφερε τους αλβανους στην Ελλαδα
    Ο Βενιζελος εβαλε το χαρατσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και φυσικα τοπαμε!
    Χρυση Αυγη δαγκωτο....

    Ψοφος στο συριζα (των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων)..ειναι μια μαλακια και μιση..

    Ψοφος στην αλητοσυμμορια πασοκ..
    ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!

    Ψηφιστε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εκτος απο αυτες τις συμμοριες,αγαπητοι μου..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλη στροφή?

    Χμ.

    Στο χωριό μου το λένε και κωλοτούμπα.

    Που παρεπιπτόντως τελευταία έχει αναχθεί και σε εθνικό σπόρ.

    Ωχ.
    Τι είπα.
    Εθνικό.

    Θα παραξηγηθεί τώρα η Διεθνιστική ...συνιστώσα.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ20 Μαΐ 2012, 6:41:00 μ.μ.

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ 6 ΜΑΗ ΗΤΑΝΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ν ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ.ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    20 Μαΐου 2012 6:34 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ


    Νεοι με φιλοδοξιες συμμετεχουν στις εκδηλωσεις του ΣΕΓΑΣ χωρια να γνωριζουν οτι συμμετεχουν σε οργανωμενες απατες κλοπης δημοσιου χρηματος

    Ο Προεδρος του ΣΕΓΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ εχει καταγγελεθει και στον Γενικο Επιθεωρητη Δημοσιας Διοικησης και στον ΣΔΟΕ για οικονομικες απατες εναντιον του δημοσιου
    Τον καλυπετει ο Ρακιτζής Του εδωσε και τις διευθυνσεις απο τις επιστολες με τα εγγραφα που ελαβε! Ντροπη Το ΣΔΟΕ κανει στραβα ματια Οι εισαγγελεις δεν βλεπουν! Μπραβοι κυκλοφορουν με οπλα και κλεινουν στόματα στα γηπεδα!

    Ο Δημήτρης Τσιούνης είναι ο νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο πλαίσιο  του πρώτου ημι-μαραθώνιου της Αθήνας.
    Τη νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών πήρε ο Δημήτρης Τσιούνης, ο οποίος κάλυψε την απόσταση των 21.100 μ. σε 1 ώρα 14.17, ενώ ακολούθησαν οι Δημήτρης Κοτσολάρης (1.17.33) και Αλέξης Κονταράτος (1.17.49).

    Ο Σεβαστής Βασίλης ο απατεών της άθλησης στις στέπες μας με τα κοληταρια τοιυ τον ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΠΑΚΑ απατη και τους αλλους τρωνε τα λεφτα του Δημισου και θελουν και αλλα

    Στον Μαραθωνιο πριν λιγους μηνες καθε αθλητηης πληρωσε 100 ευρω Πόυ πηγαν τα χρήματα κανεις δε ξέρει Κυρια Βαρδινογιάννη βοηθήστε στην απακλαυψη της απατης! Σας παρακαλουμε εκτος και αν τα φαγατε μαζι


    Ο Περικλης Μπακας απατεων στο εκκαθαριστικο εφορια δηλωνει 72.000.000 ευρω! Ενω περνει μισθο 3,000 ευρω απί δωεκα μηνες =- 43.000 χιλιαδες ευρω Τα υπολοιπα 28.000 διαφορα απο πυ προερχονται και που πανε?
    Η Μπουσικα Ιωαννα απατεων ιδιαιτερα (ε ιλα) Μισθος 2.900 ευρω επι 12 μηνες = 34 χιλιαδες ευρω
    Δηλωνει 45.000 χιλιαδες ευρω Πως βγαζει τα υπολοι[α? Σαν την ιδιατερα τουΣτος Καν?
    Που παει η διαφορα 10.000 ευρω?Τα δινουν στον Σεβαστη βασιλη?

    Η Ελλαδα χρεωκοπει γαια να τα κονομαει ο κ. Μπακας Περικλης και ο Σεβαστης Βασιλης οι απατεωνες του αθλητισμου.

    ΑΠΑΤΗ : Οσοι προσληφθηκανγια φροντιστες των Εθνικων Ομαδων εγιθναν μονιμοι υπάλληλοι χωρις αξιοκρατικα κριτηρια και ΑΣΕΠ> Που ειναι ο Ρακιντζης το ΣΔΟΕ ο εισαγγελεας?Γιατι απασχολειτε συνεχως συνταξιοπυχους αφου υπαρχουν νεοι με πτυχια? Οι πρωην πρωταθλητες πεινανε!
    ΑΠΑΤΗ. Απασχολειται στο ΣΓΑΣ ανεργος αθλήτης οδηγος δηθεν σε πουλμανακι ενω αυτος στον ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ βγαζει καρποουζια στα μποστανια και δεν δουλευει στηνθεση του!Μη[πως τα εσοδα απο τα καρπουζια πεπονια πανε στον Σεβαστη Βασιλη το λαμογιο?
    Τι εγενι η Βιλλα στη Μακρακωνη ? Ακομα την καλυπτουν?
    Οι βιλλες στο Νταφι?

    Λαμογια δεν θα τα καλυψετε!γιατι κυκλοφορουν φωτογραφιες οπαντου!
    Οι απατεωνες και οσοι τους καλυπτουν στην φυκακη συντομα
    ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΝΟ3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε κολοτουμπα ρε ανθελληνα το τελος του τσαουσεσκου θαχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση