GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαφής διαφοροποίηση Αβραμόπουλου από την προεκλογική τακτική Σαμαρά...

Σαφείς αποστάσεις από την επικοινωνιακή τακτική που έχει επιλέξει ο Αντώνης Σαμαράς εν όψει των νέων εκλογών, πήρε ο Δημήτρης Αβραμόπουλ...

Σαφείς αποστάσεις από την επικοινωνιακή τακτική που έχει επιλέξει ο Αντώνης Σαμαράς εν όψει των νέων εκλογών, πήρε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ένα στέλεχος που θα μπορούσε να διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος την επομένη ενός κακού εκλογικού αποτελέσματος για τη Νέα Δημοκρατία.
Mιλώντας χθες στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ δήλωσε:
Ο καθένας αξιολογεί τα όσα του λέει ένα κόμμα, του λέει η ηγεσία του και στη συνέχεια παίρνει τις αποφάσεις του. Έχετε καμία αμφιβολία ότι είμαστε μπροστά σε μεγάλες απειλές που έχουν να κάνουν με τη κοινωνική μας συνοχή, με τη θέση μας στο ευρώ. Δεν το συζητάμε. Εγώ δεν υιοθετώ το δίλημμα ευρώ ή δραχμή, όπως το κάνουν κάποιοι άλλοι. Διότι εκεί έχουμε κάνει ένα λάθος στην Ελλάδα. Το συζητάμε εμείς, όταν και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το 85% του ελληνικού λαού το θέλει. Συνεπώς το θέμα για εμάς δεν τίθεται.
Ποιοι το συζητούν όμως; Το συζητούν στην Ευρώπη. Το συζητούν όμως και πέραν την Ευρώπης, κάποιοι που θα ήθελαν να κερδοσκοπήσουν, πάνω σε αυτή τη δύσκολη, διεθνή, οικονομική κατάσταση. Μην παίζουμε λοιπόν το παιχνίδι τους.
Θυμίζω ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο πρώτος που θέτει το δίλημμα "ευρώ ή δραχμή", επιχειρώντας να ταυτίσει τον Αλέξη Τσίπρα με τη δραχμή...

10 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Θ. Τ ..Ηράκλειο Κρήτης..

    Πουλημένοι πουλημένοι
    Άλλη στράτα δεν σας μένει
    Μνήμα σας προσμένει
    Κάσα καρφωμένη

    Για τους πουλημένους
    Βόλι δεν χαλάμε
    Με πέτρες και κοτρόνια
    Τους πετροβολάμε

    Πουλημένοι πουλημένοι
    Άλλη ώρα δε σας μένει
    Μνήμα σας προσμένει
    Κάσα αφορισμένη


    Όλοι οι πουλημένοι
    Είστε καταραμένοι
    Απ’ την δική μας τη γενιά
    Από εργάτη ποιητή
    Κι από γραφιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Θ. Τ ..Ηράκλειο Κρήτης..

    ΟΧΧΧΧΧ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΠΕΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΛΕΞΕΙΣ????

    Όλοι οργανώνονται στην Ευρωπη ΌΛΟΙ .. η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΈΛΟΥΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ε.Ε.. ...ρεεε ξέρετε να διαβάζατε πείσω από της λέξεις;;

    τι να ΝΑ ΘΈΛΕΙ άραγε ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΉ ΣΗΜΕΡΑ;;

    ΑΠΟ ΕΠΊΣΗΜΑ ΧΕΊΛΙ ΥΠΟΥΡΓΟΎ ΤΗΣ Μ. Βρετανίας....


    Conal Urquhart
    guardian.co.uk , Σάββατο 26 Μαΐου του 2012 00,37 BST

    Το Υπουργείο Εσωτερικών εργάζεται πάνω σε σχέδια για τον περιορισμό της μετανάστευσης προς το Ηνωμένο Βασίλειο, εάν η κρίση στην Ευρωζώνη επιδεινώνεται οδηγεί σε μεγάλους αριθμούς θέσεων εργασίας άσυλο tarvelling από την Ευρώπη , ο Υπουργός Εσωτερικών είπε,Theresa Μαΐου είπε ότι "συνεχίζονται οι εργασίες" να περιορίσει τη μετανάστευση, αν υπάρχει μια οικονομική κατάρρευση, σε μια συνέντευξη με την εφημερίδα Daily Telegraph.

    Είπε ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη της αυξημένης μετανάστευσης, αλλά η κυβέρνηση εξετάζει τις τάσεις, όταν ρώτησε αν θα εξέταζε το ενδεχόμενο οι περιορισμοί της μετανάστευσης, Μάιος απάντησε: "Είναι σωστό να κάνουμε κάποια σχεδιασμού έκτακτης ανάγκης για το θέμα αυτό [και] ότι είναι μια δουλειά που είναι σε εξέλιξη. "

    Όλα τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν το δικαίωμα να εργαστούν στο Ηνωμένο Βασίλειο με την εξαίρεση των νέων μελών της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας. Ενώ πάνω από ένα εκατομμύριο Ευρωπαίους που ζουν και εργάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρόμοιος αριθμός των Βρετανών ζουν και εργάζονται σε όλη την Ευρώπη.

    Τα σχόλια του Μαΐου φαίνεται να επικεντρώνεται στην Ελλάδα, την οποία ορισμένοι σχολιαστές πιστεύουν ότι είναι πιθανό να φύγει από την ευρωζώνη που θα βραχυπρόθεσμα τουλάχιστον να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη οικονομική αστάθεια από ό, τι οι Έλληνες βιώνουν σήμερα.

    Αν η Ελλάδα φύγει από την ευρωζώνη, όλη η Ευρώπη θα επηρεαστεί, ιδίως εκείνων που παλεύουν με τα προβλήματα χρέους, όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιρλανδία.

    Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν προετοιμάσει μυστικά σχέδια δράσης για την ελληνική κρίση, η οποία θα μπορούσε να προκληθεί αν δεν υπάρχουν σαφείς νικητές στο δεύτερο ελληνικές εκλογές τον επόμενο μήνα.

    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΆΝΟΜΕ??? ...ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣΣΣΣΣ?? ΡΕΕΕ ανεβηκε η Ν.Δ 0,0000004% ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩ ΝΙΚΗΣΑΜΕ..ΤΑ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ..ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΘΕΕΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. exei dikio o avramopoulos
    1) pagoma ton metron iouliou
    epipleon
    allagi sto xaratsi tou benizelou
    allagi sta tekmiriaa kai sta aforologita oria tou venizelou.
    mas katestrepse o benny!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξυπνατε ρε μη σας αποκοιμιζουνε.τα μνημονια ταχουν υπογραψει.θα χασετε και τα σπιτια σας με τα χαρατσια.κανενας μ αυτους δεν ειναι σιγουρος.μονο καμενο οι δεξιοι και τσιπρα οι αλλοι,ξυπνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπα ο κυριος τυποτα μηλησε ποια συνιστοσα τησ νδ ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. $
    $
    $
    $
    $
    $
    $
    $

    Πολίτες προς Παπανδρέου: "Καλώς τον μεσίτη!".

    Στην Κρήτη βρίσκεται από το πρωί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ.Γιώργος Παπανδρέου που βρέθηκε αντιμέτωπος με την ψυχρότητα των επιβατών του αεροπλάνου αλλά και με καυστικά σχόλια...

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με απόλυτη μυστικότητα, και χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη επιβιβάστηκε σε πρωινή πτήση με προορισμό το Ηράκλειο.
    Ο κ.Παπανδρέου συνοδευόμενος από δύο άντρες της ασφάλειάς του, κάθισε στις οικονομικές θέσεις μαζί με τους άλλους επιβάτες οι οποίοι δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους με σχόλια του τύπου «ήρθε ο μεσίτης»
    ή «καλώς τον κύριο λεφτά υπάρχουν».

    Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, καθόλη την διάρκεια της πτήσης το κλίμα ήταν ιδιαίτερα "ψυχρό" για τον πρώην ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, ενώ όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Ηράκλειο οι εργαζόμενοι της εταιρίας επίγειας εξυπηρέτησης δεν φώναξαν κάποιο όχημα και ο ίδιος επιβιβάστηκε με σκυμμένο κεφάλι στο λεωφορείο με το σύνολο τον επιβατών, να τον κοιτά με... άγριες διαθέσεις και χωρίς όρεξη για ..."πολλά πολλά".

    Αντίστοιχο κλίμα συνάντησε ο κ.Παπανδρέου και στην αίθουσα αφίξεων όπου όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί περιμένοντας τους δικούς τους ανθρώπους, τον περιφρόνησαν και τον κοιτούσαν απαξιωτικά.
    Μάλιστα κάποιος ακούστηκε να λέει.. "που είναι οι παλιές εποχές που ο κόσμος συνωστιζόταν για μια χαιρετούρα και να επευφημήσει το όποιο μέλος της οικογένειας Παπανδρέου".

    Όπως γράφει το Flashnews.gr, ο Γιώργος Παπανδρέου επιβιβάστηκε άρον-άρον σε ΙΧ αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κρήτης για ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο.
    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος θα συναντήσει και κάποιους από τους προσωπικούς του φίλους που του έχουν απομείνει πιστοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης....

    http://www.cretalive.grΕνημερώθηκε: 26.05.2012 //

    Αναβρασμός μετά τις δύο αυτοκτονίες, σε λίγες ώρες, στο Ηράκλειο!


    Δύο οικογενειακά δράματα είχαμε σήμερα μόνον στο Ηράκλειο με δύο ηλικιωμένους ανθρώπους, έναν 61χρονο κι έναν 72χρονο, που αυτοκτόνησαν σκορπίζοντας τη θλίψη στις οικογένειές τους και τους συνανθρώπους τους.Σε απόγνωση έρχονται καθημερινά πολλοί συνάνθρωποί μας που οδηγούνται σε αδιέξοδο μη βλέποντας λύσεις στα προβλήματα που τους "πνίγουν".

    Το φαινόμενο που λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις έχει προκαλέσει αναστάτωση στις τοπικές κοινωνίες αλλά και στους φορείς και την Αστυνομία.

    ΕΓΩ... ΣΑΜΑΡΑ -ΝΤΟΡΑ- ΒΕΝΙΖΕΛΟ--ΠΑΠΑΡΗΓΑ--ΚΑΜΜΕΝΕ--ΤΣΙΠΡΑ--ΚΟΥΒΕΛΗ--ΤΣΙΜΕΡΕ--ΜΑΝΟ-- ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΡΚΑΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .. ΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΩ..

    ΡΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΕΧΩΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ;ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΣ 18!!!! ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ..ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΏΣΟΥΝ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΕ ΜΑΛΑΚΕΣ..

    Πουλημένοι πουλημένοι
    Άλλη ώρα δε σας μένει
    Μνήμα σας προσμένει
    Κάσα αφορισμένη


    Όλοι οι πουλημένοι
    Είστε καταραμένοι
    Απ’ την δική μας τη γενιά
    Από εργάτη ποιητή
    Κι από γραφιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γραμμένο στα σκαλοπάτια του Αγνώστου Στρατιώτη -> Χάνουμε τα πάντα αλλά ευτυχώς έχουμε το ευρώ..

    Την εικόνα ανέβασε στο twitter o δημοσιογράφος Μάκης Συνοδινός και μπορεί να τη δει κάποιος...
    στα σκαλοπάτια του Αγνώστου Στρατιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν σας άκουσε, δεν άκουσε την έκκληση του Νίκου (Ευαγγελάτου) μία ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, το απόγευμα της Κυριακής 6 Μαΐου.

    {Έχουμε εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προλαβαίνετε να το αλλάξετε}, ήταν το νόημα της έκκλησής του προς τους ψηφοφόρους, υποψιάζοντας τον κόσμο για το δραματικό για το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα exit poll (φυσικά ήταν παράνομο να το ανακοινώσει) και καλώντας τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. να το αλλάξουν.

    Και νά τα αποτελέσματα.
    Μια χώρα ελεύθερη μέχρι το ξημέρωμα της 6ης Μαΐου, με περήφανους πολίτες, που δούλευαν και χαίρονταν τη ζωή, που δημιουργούσαν, που απολάμβαναν τη Δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία, που πανηγύριζαν με τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή τους, που έβλεπαν όλα να δουλεύουν ρολόι στον τόπο τους, οι ευτυχείς πολίτες της την έκαναν εκείνη την Κυριακή μια χώρα μπροστά σε κίνδυνο!

    Αχ, ακριβοί και λαμπεροί μου συνάδελφοι, δεν σας άκουσαν προεκλογικά οι Έλληνες, αυτή η αχάριστη ράτσα.

    Και νά οι συνέπειες τώρα! Από τις 6 Μαΐου ο κίνδυνος είναι πλέον υπαρκτός:

    - Να αυτοκτονήσουν από την ανέχεια και την απόγνωση 2.200 Έλληνες!

    - Να μείνουν χωρίς δουλειά 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι, κυρίως νέοι!

    - Να κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν χωρίς δουλειά άλλες εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι!

    - Να περάσουν το όριο της φτωχοποίησης 2.000.000 συνάνθρωποί μας!

    - Να διπλασιαστούν μέσα σε λίγους μήνες οι άστεγοι και οι άνθρωποι που προσφεύγουν στα συσσίτια!

    - Να καταργηθούν οι συλλογικές συμβάσεις και να μειωθούν οι μισθοί κατά 40%!

    - Να μείνουν απλήρωτοι ή ανασφάλιστοι όσοι έχουν ακόμη δουλειά!

    - Να μειωθούν οι συντάξεις στα 500 ευρώ!

    - Να κλείσουν 500.000 επιχειρήσεις κι άλλες τόσες να μην κάνουν ούτε σεφτέ!

    - Να γεμίσει η αγορά ακάλυπτες επιταγές και να αποσυρθούν καταθέσεις!

    - Να μπουν νέοι φόροι αλλά και χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ!

    - Να μεταναστεύουν από τη χώρα χιλιάδες νέοι!

    - Να παίρνουν μισθό 360 ευρώ οι νέοι μέχρι 25 χρόνων. Το 40% απ’ αυτούς, δηλαδή, γιατί το υπόλοιπο 60% ούτως ή άλλως δεν θα βρει δουλειά, ούτε θα πάρει ποτέ επίδομα ανεργίας!-Να μειωθεί το επίδομα ανεργίας στα 300 ευρώ!

    - Να παίρνει δώρο Πάσχα 44 ευρώ ο νέος που έχασε τον πατέρα του και το κράτος αποφάσισε να τον ενισχύει, καθώς είναι σπουδαστής και φυσικά άνεργος!

    - Να κλείσουν σχολεία, νοσοκομεία, βιβλιοθήκες!

    - Να υποθηκευτεί ο δημόσιος πλούτος υπέρ των δανειστών!

    - Να κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι της τρόικας και να οριστεί πραγματικός πρωθυπουργός ο Ράιχενμπαχ!

    - Κι εκτός αυτών, να μην πάρουν τα λεφτά τους οι δανειστές μας και να γυρίσουμε στη δραχμή. (Αν και διαδικασία εξόδου από την Ευρωζώνη ούτε υπάρχει ούτε κανείς την έθεσε, ενώ ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ τα έβαλε με όσους ψευδώς απειλούν τους Έλληνες με συνέπειες!)
    Α, και το βασικότερο, να κινδυνεύει η χώρα να μην κυβερνάται πλέον από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ! Με όλα τα παραπάνω μπορούμε να ζήσουμε, με αυτό το τελευταίο, χωρίς γαλάζιους και πράσινους στην κυβέρνηση, πώς θα ζήσουμε, μου λέτε;

    Έχετε δίκιο, ακριβοί και λαμπεροί μου συνάδελφοι. Καλά κάνετε και μας δείχνετε τη σκληρή πραγματικότητα που προκαλέσαμε με την ψήφο μας τις τελευταίες ημέρες.

    Ακυρώνονται τα όνειρά μας με αυτό που συμβαίνει από τις 6 Μαΐου! Εσείς μας προειδοποιήσατε, μας προειδοποιείτε νύχτα μέρα, αλλά εμείς δεν το καταλαβαίνουμε.

    Τόσο χάσαμε την τσίπα μας, τελικά; Τόσο γαϊδούρι έγινε ο Έλληνας;
    Μου επιτρέπετε, ελπίζω, να σας αποκαλώ συναδέλφους, εσάς τους μεγάλους, ακριβούς και λαμπερούς…
    Δοξάζω το όνομά σας που μας ανοίγετε τα μάτια!

    Εγώ, ένας φοβισμένος, επισφαλώς εργαζόμενος και υποψήφιος άνεργος, επαρχιώτης συνάδελφός σας… (Φαντάζομαι ο δικός σας μεγάλος μισθός είναι διασφαλισμένος, ούτως ή άλλως…

    Αν σας άγγιζε η κρίση, όπως το 90% των Ελλήνων, οι αναλύσεις σας θα ήταν διαφορετικές…
    {ΚΩΛΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΕΣΥ ΦΤΑΙΕΣ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ξυπνατε ρε μη σας αποκοιμιζουνε. Όπως το έγραψε κάποιος, διότι έχει φανεί ότι είμαστε λαός για σφαλιάρες οι περισσότεροι γοότι είμαστε κορόιδα με περικεφαλαία. Από το υπουργείο Υγείας πέρασαν : Κακλαμάνης, Γιαννόπουλος, με δύο θητείες ο Αβραμόπουλος, Ξενογιαννακοπούλου, εάν την λέω καλά και ο κ. Λοβέρδος που επιτέλους σταμάτησε το πάρτη από τις αρπαχτές που γίνονταν και πάρε δανεικά να πληρωθούν οι αρπαχτές. Αποκαλύφθηκε ότι τα νοσοκομεία προμηθεύονταν φάρμακα και με 40 φορές ακριβότερα απ΄ότι αγόραζαν οι πολιτισμένες χώρες. Κανένας μας δεν ζήτησε ευθύνες γι΄αυτές τις αρπαχτές, ΚΑΝΕΝΑΣ !!!
    Όσοι αποδεικνύετε τουλάχιστο ανίκανοι, οι δικαιοσύνη να κρίνει εάν τσέπωσαν στο πέρασμα τους από το υπουργείο, να τους στέλνουμε ρε χαϊβάνια, μυαλοκομένοι στα σπίτια τους μέχρι να τους καλέσει ο εισαγγελέας. Επιτέλους νεοέλληνες της μαγκιάς και της κουτοπονηριάς ξυπνατε ρε μη σας αποκοιμιζουνε. Ακούστηκε το 2004 οι δαπάνες για τα νοσοκομεία ήταν 2,5 δις και το 2009 που παρέδωσε η ΝΔ τις έφτασε 5,4 δις.
    Ξυπνατε ρε μη σας αποκοιμιζουνε, νεοέλληνες της μαγκιάς και της κουτοπονηριάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση