GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τα συλλογικά αγαθά και η υγεία είναι αδιαπραγμάτευτα»...

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. εργαζομένων, Γιάννη Κακλαμάνη, και αντιπροσωπεία των εργαζομένων, οι οποίοι πραγματοποιούν κατάληψη στο ...


Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. εργαζομένων, Γιάννη Κακλαμάνη, και αντιπροσωπεία των εργαζομένων, οι οποίοι πραγματοποιούν κατάληψη στο κτίριο της οδού Αβέρωφ, με αίτημα αξιοπρεπείς συμβάσεις εργασίας και ολοκληρωμένα προγράμματα θεραπείας
«Σήμερα ήρθαμε εδώ να δούμε τους εργαζόμενους του ΟΚΑΝΑ θέλοντας να σηματοδοτήσουμε δύο πράγματα: το ένα είναι ότι για τους Οικολόγους Πράσινους, τα δημόσια συλλογικά αγαθά είναι απόλυτη προτεραιότητα και η υγεία είναι αδιαπραγμάτευτη. Είναι αδιαπραγμάτευτη ως συλλογικό αγαθό σήμερα, σήμερα που μειώνεται η αγοραστική μας δύναμη και η οποιαδήποτε υποβάθμιση των συλλογικών μας αγαθών θα μας κάνει τραγικά φτωχότερους.
Το άλλο είναι ότι οι εργαζόμενοι, οι εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ, οι εργαζόμενοι όλης της χώρας στον ιδιωτικό τομέα, έχουν δικαίωμα και πρέπει να διαπραγματεύονται, πρέπει να τους επιτραπεί να υπογράφουν συλλογικές συμβάσεις και όχι να τους επιβάλλεται μισθολόγιο. Εμείς δεν είμαστε λάτρεις του ισχυρού κράτους. Εκείνοι που ζητούν λιγότερο ας μας απαντήσουν, πώς αυτή τη στιγμή επιβάλλουν τον κατώτατο μισθό και απαγορεύουν τις διαπραγματεύσεις των κοινωνικών εταίρων».
Γραφείο Τύπου Οικολόγων Πράσινων

12 σχόλια

  1. ΚΚΕ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ απαντα στο ερωτηματολογιο του ΟΥΣΤ
    (γνωστοτατος γαλλος συγγραφευς που τον φοβαται και ο σαρκοζυ)

    1.πιπες κανετε?

    στην αρχη δεν ηξερα,ντρεπομουνα,αλλα στο ΠΑΣΟΚ θες δε θες μαθαινεις..

    2.ειστε καλη στις πιπες?

    ειμαι βουλευτινα του πανελληνιου σοσιαληστικου κινηματος!
    εσυ τι νομιζεις?

    3.ο σοσιαλισμος τι σημαινει για σας?

    να πληρωνεσαι καλα για τις πιπες που παιρνεις.
    να ανοιξει το κλειστο επαγγελμα της πιπας σε ολες.
    να αξιολογειται η καθεμια μας πιπατζου απο επιτροπες ειδικων.
    οχι στις μεταναστριες πιπατζουδες.
    η καλη πιπα θελει ορεξη για δουλεια,οχι δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια..

    4.γιατι ειστε στην πολιτικη?

    γιατι πιστευω στο σοσιαλισμο.

    5.σας εχει κουτουπωσει ο βενιζελος?

    ειμαι βουλευτινα του πανελληνιου σοσιαληστικου κινηματος!
    εσυ τι νομιζεις?

    6.φτανουν αυτοι που σας εχουν κουτουπωσει για να εκλεγειτε βουλευτης?

    ειλικρινα μιλωντας,οχι.
    χρειαζομαι επειγοντως μαλακες.

    7.υπαρχουν μαλακες που θα σας ψηφισουν?

    μαλακομανα η σαλονικη,καποιοι θα την εχουν παιξει και για μενα.

    8.τι θα κανετε αν δεν εκλεγειτε?

    οτι θα κανω αν εκλεγω.
    πιπες

    9.τι θα συμβουλευατε μια νεα κοπελα που θελει να ασχοληθει με την πολιτικη?

    πολλες και καλες πιπες

    10.τι γνωμη εχετε για την κυρια μπακογιαννη?

    αν εχεις φραγκα,δεν χρειαζονται τοσες πιπες.

    11.για την κυρια διαμαντοπουλου?

    καποτε θα την φτασω.
    αφταστη στις πιπες.

    12.για τον κυριο μανο?

    θελει την συνταγματικη κατοχυρωση της πιπας στους πλουσιους ως βασικης υποχρεωσης των ελληνων.
    αν δεν ημουν πασοκ,θα ημουν δραση.

    13.once more,γιατι ειστε πασοκ?

    γιατι πιστευω στο σοσιαλισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και συμπαθω τον Συριζα πιστευω στην εντιμοτητα και στην σταθεροτητα των λογων και πραξεων του ΚΚΕ ..και φυσικα δεν επιδιδεται ποτε στο αθλημα της ..κωλοτουμπας ΚΚΕ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ...

    Από τη Δευτέρα 7 Μάη οι εξελίξεις στη ΝΔ θα είναι ραγδαίες.
    Το καζάνι βράζει.
    Σειρά στελεχών και πολλές τοπικές οργανώσεις κάνουν υπομονή μέχρι την Κυριακή.
    Ο Σαμαράς θα αμφισβητηθεί ανοιχτά από αρκετά στελέχη,ενώ ανεξέλεγκτη είναι η οργή για συγκεκριμένα μέλη της ηγετικής ομάδας.
    Πολλοί προεξοφλούσαν εδώ και καιρό ότι 'ο Πρόεδρος δεν βγάζει το '12'.
    Όμως ο δραστικός καταλύτης που ξεχειλίζει το ποτήρι στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς Κεντροδεξιάς παράταξης και δρομολογεί άμεσες εξελίξεις είναι η ορμητική ανάπτυξη
    των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,η οποία αποδίδεται ευθέως από στελέχη σε καταστροφικούς χειρισμούς τόσο του Σαμαρά όσο και 'της αυλής του'.
    'Από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος μετράμε 4 κόμματα στην Κεντροδεξιά.
    Κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα.
    Δεν πάει άλλο ο κατακερματισμός.
    Κοντεύουμε να γίνουμε ΠΟΛΑΝ',λένε χαρακτηριστικά.
    Αν μάλιστα,όπως δείχνουν ως σήμερα,
    Τρίτη,τα πράγματα,η ΝΔ κινηθεί κάτω
    απ'τα επίπεδα του 20% κι ελάχιστα πάνω απ'το μισό της εκλογικής επίδοσης του 2009 (περί το 17,5%),
    θεωρείται βέβαιο ότι οι διαδικασίες
    για αλλαγή ηγεσίας θα ξεκινήσουν άμεσα.
    Κάποιοι υποστηρίζουν δηκτικά ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησης της παράταξης,έστω και αργά,πρέπει να ενεργοποιηθεί...
    Σε κάθε περίπτωση,οι ραγδαίες μετεκλογικές εξελίξεις στη ΝΔ,όπως και στο ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζει ανάλογες εσωκομματικές συνθήκες,
    προσθέτουν ακόμη έναν αστάθμητο παράγοντα στο εντελώς ρευστό τοπίο στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως λέει το Σύνταγμα ότι θα γίνει πρωθυπουργός ο Τσιπραμμένος... (λέμε και καμιά παπαριά...)

    Το Σύνταγμα (άρ. 37, παρ.1) ορίζει ότι εάν κανένα κόμμα δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει στον αρχηγό του κόμματος που διαθέτει τη σχετική πλειοψηφία διερευνητική εντολή για να διακριβωθεί η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης που θα απολαμβάνει τη συνεργασία της Βουλής.
    Εάν δεν διαπιστωθεί η δυνατότητα αυτή, ο ΠτΔ παρέχει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του δεύτερου κόμματος σε κοινοβουλευτική δύναμη και εάν δεν τελεσφορήσει και αυτή, ο ΠτΔ δίνει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του τρίτου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος.

    Κάθε διερευνητική εντολή διαρκεί τρεις ημέρες. Αν οι διερευνητικές εντολές δεν τελεσφορήσουν, ο ΠτΔ καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων και αν επιβεβαιωθεί η αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής, επιδιώκει τον σχηματισμό κυβέρνησης από όλα τα κόμματα της Βουλής, για τη διενέργεια εκλογών και σε περίπτωση αποτυχίας, αναθέτει στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου τον σχηματισμό κυβέρνησης, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, για να διενεργήσει εκλογές και διαλύει τη Βουλή.
    Ακόμη, όπως ορίζει το Σύνταγμα στο ίδιο άρθρο (ερμηνευτική δήλωση), στις διερευνητικές εντολές, αν κόμματα είναι ισοδύναμα σε βουλευτικές έδρες, προηγείται εκείνο που έλαβε περισσότερες ψήφους στις εκλογές.
    Νεοσχηματισμένο κόμμα με κοινοβουλευτική ομάδα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής, έπεται του παλαιότερου με τον ίδιο αριθμό εδρών.
    Στις δύο αυτές περιπτώσεις, δεν παρέχονται διερευνητικές εντολές σε περισσότερα από τέσσερα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΚΕ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ» ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    και... ΣΚΟΤΩΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...!!!
    ΟΙ «ΦΤΩΧΕΣ» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...!!!

    Ο Βενιζέλος παίζει το κεφάλι του στον ντορβά με την αρχομανία πού έδειξε να γίνει τώρα Πρόεδρος του Πασοκ.Βλέπει - και δεν μπορούν να το κρύψουν τα ΜΜΕ - ότι έχει χάσει κατα κράτος την μάχη των εντυπώσεων έναντι του Σαμαρά...!!!
    Στις συγκεντρώσεις Σαμαρά κυριαρχούν τα νιάτα, η δύναμη, ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση της νίκης με πρωταγωνιστή την ΟΝΝΕΔ..

    Στον Βενιζέλο κάτι κουρασμένοι και άνευροι άνθρωποι πού δεν είναι διατεθειμένοι ούτε τα χέρια τους να σηκώσουν, γιά να χειροκροτήσουν..
    Έτσι εσπευσμένα κάλεσε στη Ιπποκράτους σύσκεψη γιά να διαπιστώσει
    τις... προθέσεις των «κορυφαίων» του Κινήματος, γιά την επόμενη ημέρα...

    - Λέτε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι ο πιό... «βραχύβιος» αρχηγός κόμματος;;;

    αλλά...Είπαμε: Το ΠΑΣΟΚ είναι Καμόρα (φώτο απόδειξη)
    Και οι καμορίστι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στον Κάπο:
    Προσέξτε το γέλιο και τη χαρά του Βενιζέλου αντί να κοκκινήσει από την ντροπή του για την κατάντια των ψηφοφόρων του...
    - Αφού λαδώθηκε το αντεράκι του, των παιδιών του και των εγγονών του.. ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ +
    - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ.
    ____________________________
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ.
    ΓΕΛΑΕΙ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ....το γουρούνι με κοστούμι..



    ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.

    ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
    _______________________________________
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ
    κανταϊφική ΙΣΤΟΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,ΘΛΙΒΕΡΕ ΒΛΑΚΑ!
    ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΗΜΕΝΕ...
    ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ.
    ΤΑ %^^%^&&& ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ!!!
    ΕΓΩ ΜΑΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ!!!
    ΨΗΦΙΣΕ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ,ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ!!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΑΠ'ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΖΕΤΕ!!!
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΝΔ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΙΑ ΖΗΤΩ Η ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση