GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυστυχία σου φτωχέ άνεργε νεολαίε...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ . Με νωπό ακόμα το αποτέλεσμα των Βουλευτικών Εκλογών 2012 και με την εντολή σ...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
Με νωπό ακόμα το αποτέλεσμα των Βουλευτικών Εκλογών 2012 και με την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο Αντώνη Σαμαρά προχωράμε σήμερα στην αποτύπωση του εκλογικού αποτελέσματος με βάσει τις προβλέψεις που διατυπώσαμε και τις θέσεις που προτείναμε στους αναγνώστες μας.
Κατ’ αρχήν να δούμε τα...
λάθη στης στήλης. Προχωρήσαμε στην πρόβλεψη ότι τρίτο κόμμα θα αναδειχθεί το ΚΚΕ. Τα εκλογικά αποτελέσματα δεν μας δικαίωσαν. Οι αιτίες πολλές, θα αναλυθούν κατωτέρω σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μετεκλογικά ζητήματα που θα θίξουμε παρακάτω.
Όμως αυτό το λάθος αναδεικνύει και την δύναμη της στήλης. Δεν φοβάται να αναφέρει πάντα δημόσια και ανοικτά την γνώμη της. Τις περισσότερες φορές δικαιώνεται από την ίδια την ζωή, όμως μερικές φορές διαψεύδεται. Έτσι και τώρα. Δεν προβλέψαμε σωστά. Μισά λόγια δεν χωράνε, κάναμε λάθος.
Πάμε τώρα στο εκλογικό αποτέλεσμα. Καταβαράθρωση των εκλογικών ποσοστών των δύο μεγάλων κομμάτων. Αθροιστικά τα δύο μεγάλα κόμματα παίρνουν 32,03%. Τεράστια ήττα αν αναλογισθεί κανείς ότι στις εκλογές του 2009 η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ είχαν συγκεντρώσει συνολικά 77,39%. Σχεδόν όλες οι δημοσκοπήσεις και προεκλογικές προβλέψεις έπεσαν έξω. Το πολιτικό παραγόμενο αυτού του εκλογικού αποτελέσματος είναι η αδυναμία σχηματισμού συμμαχικής κυβέρνησης από την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.
Οι λόγοι; Αφενός δεν συγκεντρώνουν και τα δύο κόμματα μαζί 151 βουλευτές, αφετέρου είναι πολιτικά αδόκιμο να σχηματίζουν κυβέρνηση το πρώτο με το τρίτο κόμμα ενάντια στην πολιτική θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Διότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού ψήφισε με βάση τον πολιτικό άξονα μνημόνιο-αντιμνημόνιο και η αντιμνημονιακή πλευρά σαφώς υπερίσχυσε ενάντια στη φιλομνημονιακή.
Και εκεί έγκειται η μεγάλη ήττα του κυρίαρχου εγχώριου πολιτικοοικονομικού συστήματος. Επιθυμώντας το ίδιο να παραμείνει στο απυρόβλητο για τα λάθη τις παραλείψεις και τα οικονομικά σκάνδαλα δεκαετιών, απέφυγε όπως ο διάβολος το λιβάνι οποιαδήποτε συζήτηση για το πώς φτάσαμε στο σημερινό χάλι και το ποιοι είναι υπεύθυνοι. Προσπάθησε να περιορίσει τον προεκλογικό διάλογο σε ζητήματα ανάπτυξης και μελλοντικού παραγωγικού μοντέλου. Μοιραία ηττήθηκε αφού αυτού του είδους ο προεκλογικός “διάλογος” δεν επικεντρώθηκε σ’ αυτό που ενδιέφερε τους ψηφοφόρους: στο μνημόνιο και τις επιπτώσεις του στην ζωή των ελλήνων.
Όμως, πάντα η πολιτική ήττα έχει και πρακτικό πολιτικό αποτέλεσμα. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι οι ουσιαστικοί νικητές των εκλογών. Με λόγο ξεκάθαρα ριζοσπαστικό ο πρώτος και βαθειά εθνοκεντρικό ο δεύτερος, κατάφεραν να αποσπάσουν 16,78% και 10,60% αντιστοίχως. Είναι οι νικητές των εκλογών και είναι σαφώς αντιμνημονιακοί!
Στα ποσοστά αυτά αν προσθέσουμε τα ποσοστά του ΚΚΕ, που για μία ακόμα φορά αρνήθηκε να ενταχθεί στο κλασικό κοινοβουλευτικό παιχνίδι και της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, έχουμε 37,05% του συμμετέχοντος εκλογικού σώματος κάθετα αντίθετο σε οποιαδήποτε μνημονιακή λογική!
Στην προαναφερόμενη αντιμνημονιακή πολιτική συνιστώσα πρέπει φυσικά να προσθέσουμε και το ποσοστό της Δημοκρατικής Αριστεράς του κ. Φ. Κουβέλη, το οποίο με απολύτως αντικειμενικούς όρους και συνθήκες δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί μεν σφόδρα αντιμνημονιακό αλλά σίγουρα μέχρι αυτή την στιγμή δεν μπορεί να ενταχθεί στις φιλομνημονιακές δυνάμεις.
Τελικό συμπέρασμα: Δεν μπορεί να σχηματισθεί κοινοβουλευτική πλειοψηφία και κυβέρνηση.
Αποτέλεσμα: το χρηματιστήριο καταρρέει, τα spread απογειώθηκαν και όλοι κρατάνε την ανάσα τους. Κατά τα φαινόμενα η Ελλάδα μπορεί και να βρίσκετε ένα βήμα πριν την χρεοκοπία.
Δυστυχία σου φτωχέ άνεργε νεολαίε. Θα χάσεις το εξοχικό στην Μύκονο, το σπορ αυτοκίνητο, την γλυκεία και ανέμελη ζωή, τα καλογραμμένα πανεπιστημιακά συγγράμματα, αλλά πάνω απ’ όλα θα χάσεις την ευκαιρία για μία άνετη επαγγελματική αποκατάσταση.
Δυστυχία σου παππού και γιαγιά που θα χάσετε την σύνταξη που δεν σας φτάνει ούτε για 10 ημέρες, δυστυχία σου φτωχέ οικογενειάρχη που ταΐζεις τα παιδιά σου στα σχολικά συσσίτια.
Εμείς όλοι θα δούμε απλά την δυστυχία μας να μεγαλώνει αν η χώρα βαδίσει προς την χρεοκοπία. Το κακό είναι για εσάς που συνεχίζετε να ζείτε καλά γιατί έχετε τόσα που όσα και να σας κόψουν (και αν σας κόψουν) πάλι αυτά που περισσεύουν είναι υπεραρκετά για μία πολύ άνετη ζωή. Εσείς όντως έχετε πρόβλημα. Γι’ αυτό φροντίστε να το λύσετε.
Για εμάς όμως που είμαστε οι πολλοί, ισχύει αυτό που πολύ σωστά είπε ο Μάο Τσε Τουνγκ: «Πολύ μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση»!

19 σχόλια

  1. Η Ελλάδα βυθίζεται στο χάος και η αριστερά αρνείται να κυβερνήσει...

    Στις εκλογές της 6ης Μαϊου ο ελληνικός λαός έκανε της επιλογές του. Ο κόσμος τιμώρησε τα δύο μεγάλα κόμματα -περισσότερο το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τη ΝΔ σε μεγάλο βαθμό-. Όλα αυτά επειδή «αυτά ευθύνονται για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας». Όλοι, σχεδόν, αυτοί οι πολίτες που δεν ψήφισαν αυτά τα κόμματα σε αυτές τις εκλογές ήταν εκείνοι που επέλεγαν το εύκολο χρήμα απ' έξω, από τον Ανδρέα την εποχή του «Τσοβόλα, δώσ' τα όλα». Ήταν, επίσης, εκείνοι που το 2009, ανάμεσα στη λιτότητα του Καραμανλή και στο «Λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου, επέλεξαν το δεύτερο. Τώρα οι ίδιοι έρχονται και δημιουργούν πολιτικό χάος στην κοινωνία ψηφίζοντας σε μεγάλο ποσοστό εκείνους που πριν τις εκλογές του '09 έκαναν τα πάντα να διώξουν τον Καραμανλή που επιχείρησε να θωρακίσει την οικονομία, σπρώχνοντας στην εξουσία τον Γιώργο Παπανδρέου με όλα όσα ακολούθησαν. Όλοι θυμόμαστε τις αφίσες με κεντρικό σύνθημα «Καραμανλής ή χάος; Χάος.» και τα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας. Τώρα, τρία χρόνια μετά φέρνουν αυτούς στα πρόθυρα της διακυβέρνησης. Για τα ΜΜΕ, βέβαια, κυρίαρχο θέμα δεν είναι αυτό, αλλά η είσοδος του άλλου άκρου στη Βουλή. Όταν το ένα άκρο φλερτάρει με την πρωτιά στις εκλογές και το άλλο κερδίζει κάποιες λίγες έδρες στη Βουλή, κυρίαρχο πρόβλημα είναι το δεύτερο; Κατά τη γνώμη μου όχι.

    Σε τούτη τη χρονική στιγμή που η χώρα μας χρειάζεται όσο ποτέ την σταθερότητα, ξαφνικά, αυτοί που έπραξαν τα παραπάνω, θυμήθηκαν τώρα τη διαφθορά των δύο μεγάλων κομμάτων. Για σκεφτείτε, αν ο Σαμαράς δεν ψήφιζε τη δανειακή σύμβαση, έλεγε «όχι» στο δεύτερο μνημόνιο και δεν εξασφάλιζε το κράτος τα 110 δις, θα εκλεγόταν με ποσοστό πάνω από 40%. Τότε η Νέα Δημοκρατία ως δια μαγείας θα έπαυε να ακούγεται ότι είναι διεφθαρμένο κόμμα και ο δικομματισμός δε θα ήταν ο ένοχος; -σε κάθε αστική δημοκρατία, καλώς ή κακώς, δύο κόμματα διεκδικούν την εξουσία-.

    Ο Σαμαράς κάλεσε σε κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας τους αρχηγούς των λεγόμενων «αντιμνημονιακών» κομμάτων με σκοπό την παραμονή στο ευρώ και την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου. Ο πατριωτισμός τους τους επέβαλε να απορρίψουν οποιαδήποτε προσπάθεια για την επίτευξη αυτών των δύο που αποτελούν και επιδιώξεις των δικών τους κομμάτων σύμφωνα με το προεκλογικό τους πρόγραμμα. Η αριστερά αρνείται τη συμμετοχή της στη διακυβέρνηση της χώρας. Τόσα χρόνια ξέρει καλύτερα απ' όλους να καταγγέλει, τώρα αρνείται να πάρει αυτή τη σκητάλη της εξουσίας βάζοντας τη χώρα σε πολιτική αστάθεια και αβέβαιο μέλλον. Εκ του ασφαλούς μπορεί καθένας να λέει ότι θέλει και να κατακρίνει τους πάντες, ας έρθει λοιπόν να κυβερνήσει η αριστερά να δούμε τις λύσεις που θα επιλέξει για τη χώρα και τους πολίτες και να συγκρίνουμε. Μήπως περιμένει να αποκτήσει αυτοδύναμη κυβέρνηση με ποσοστό 15%; Η άρνηση δείχνει φόβο. Οι μάσκες πέφτουν...

    Και η Ελλάδα βυθίζεται στο χάος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pasok

    Εγγεγραμμένοι: 9.949.401 Ψηφίσαντες: 6.476.751

    Αποχή: 34,90%

    αυτο το 34% ηταν οι περισσοτερι απο το βαθυ ΠΑσοκ που τελικα δεν πηγαν να ψηφισουν
    οπως θα αναμενετο, ειπε ο δρ Κουτσουκος...

    αρα το Πασοκ μποριουσε να κερδισει αλλαλ λιγοψυχισε στην τελικη ευθεια..


    μαρικοι απο αυτους ηταν και τυχοδιωκτες που πανε με τον πιο ισχυρο αλλα σημερα προτιμησαν αποχη για να ειναι αλι μεσα στα πραγματα
    τελος καποιοι απο την επαρχια δεν ψηφισαν γιατι δεν ειχαν χρηματα να πανε!

    Οχι τωρα δευτερες εκλογες

    αν γινουν εκλογε ςθα ανεβουν τα ακρα


    ας γινει οποιαδηοτε κυβερνηση και σε 6 μηνες η νικη θα ερθει απο την Γαλλια

    Τακης Πασοκ

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pasok

    Εγγεγραμμένοι: 9.949.401 Ψηφίσαντες: 6.476.751

    Αποχή: 34,90%

    αυτο το 34% ηταν οι περισσοτερι απο το βαθυ ΠΑσοκ που τελικα δεν πηγαν να ψηφισουν
    οπως θα αναμενετο, ειπε ο δρ Κουτσουκος...

    αρα το Πασοκ μποριουσε να κερδισει αλλαλ λιγοψυχισε στην τελικη ευθεια..


    μαρικοι απο αυτους ηταν και τυχοδιωκτες που πανε με τον πιο ισχυρο αλλα σημερα προτιμησαν αποχη για να ειναι αλι μεσα στα πραγματα
    τελος καποιοι απο την επαρχια δεν ψηφισαν γιατι δεν ειχαν χρηματα να πανε!

    Οχι τωρα δευτερες εκλογες

    αν γινουν εκλογε ςθα ανεβουν τα ακρα


    ας γινει οποιαδηοτε κυβερνηση και σε 6 μηνες η νικη θα ερθει απο την Γαλλια

    Τακης Πασοκ

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΞΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ Η ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΟΥΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΑΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΣ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pasok

    Εγγεγραμμένοι: 9.949.401 Ψηφίσαντες: 6.476.751

    Αποχή: 34,90%

    αυτο το 34% ηταν οι περισσοτερι απο το βαθυ ΠΑσοκ που τελικα δεν πηγαν να ψηφισουν
    οπως θα αναμενετο, ειπε ο δρ Κουτσουκος...

    αρα το Πασοκ μποριουσε να κερδισει αλλαλ λιγοψυχισε στην τελικη ευθεια..


    μαρικοι απο αυτους ηταν και τυχοδιωκτες που πανε με τον πιο ισχυρο αλλα σημερα προτιμησαν αποχη για να ειναι αλι μεσα στα πραγματα
    τελος καποιοι απο την επαρχια δεν ψηφισαν γιατι δεν ειχαν χρηματα να πανε!

    Οχι τωρα δευτερες εκλογες

    αν γινουν εκλογε ςθα ανεβουν τα ακρα


    ας γινει οποιαδηοτε κυβερνηση και σε 6 μηνες η νικη θα ερθει απο την Γαλλια

    Τακης Πασοκ

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΣΑΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ
    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΛΕΦΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ
    ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΓΓΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΚΡΗ
    ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ
    ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΧΡΗΣΤΟ
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ
    Η ΝΔ ΖΕΙ ΣΤΟ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ.ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΕΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ.ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΚΟΜΗ.ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΑΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ.ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ.ΦΡΥΑΞΑΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΚΚΕ.ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΡΓΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΣΕ Η ΚΟΛΑΣΗ . ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ , ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ , ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ .ΘΕΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κουτσούκο, τ' αρχίδια μου θα πιάσει το ΠΑΣΟΚ.

    Νίκος ΑΜΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουτσούκο, τ' αρχίδια μου θα πιάσει το ΠΑΣΟΚ.

    Νίκος ΑΜΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΜΕΤΑ
    ΜΟΥΓΚΑ
    ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΑΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κριμα ρε Δευκαλιωνα που το μονο λαθος που καταλαβες ειναι το ποσοστο του ΚΚΕ. Το οτι ο λαος εδειξε οτι δεν ενδειδει στην τρομοκρατια της χρεοκοπιας ΔΕΝ σε αγγιξε. Δεν το καταλαβες. Και συνεχιζεις...

    Ελπιζω να εχεις καποιο προσωπικο οφελος απο αυτη σου την σταση διαφορετικα μπορει να θεωρηθεις εως .... "κοντοφθαλμος"

    Χρεοκοπια κρατους ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. Μονον αναστολη πληρωμων μονμερη η κοινη συνενεσει. Που ηδη εγινε... ειτε το καταλαβες ειτε ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κουτσούκο, τ' αρχίδια μου θα πιάσει το ΠΑΣΟΚ.

    Νίκος ΑΜΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ:
    Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις... αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.

    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.

    Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]_____________


    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις ...πολλαπλασιάσουν !


    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης βρηκε τα λεφτα!
    Θελει να μας πει οτι 165δις ειναι παρκαρισμενα;
    Ελεος .....ρεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κουτσούκο, τ' αρχίδια μου θα πιάσει το ΠΑΣΟΚ.

    Νίκος ΑΜΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κουτσούκο, τ' αρχίδια μου θα πιάσει το ΠΑΣΟΚ.

    Νίκος ΑΜΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κουτσούκο, τ' αρχίδια μου θα πιάσει το ΠΑΣΟΚ.

    Νίκος ΑΜΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κουτσούκο, τ' αρχίδια μου θα πιάσει το ΠΑΣΟΚ.

    Νίκος ΑΜΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ!!

    ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ.

    ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΟΤΙ
    ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΡΑ
    ΑΜΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ!!!

    ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ''ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ,ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!!!

    Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!

    ΜΟΛΙΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΛΗΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ
    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση