GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τον Άκη

Άκρως επιβαρυντικά για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, είναι τα δεκάδες κατα...

Άκρως επιβαρυντικά για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, είναι τα δεκάδες κατασχεθέντα αποδεικτικά από τράπεζες και τα άλλα έγγραφα που μελετούν οι ανακριτές, τα οποία αποδυναμώνουν την θέση που διατύπωσε απολογούμενος ότι δεν είναι ιδιοκτήτης off shore εταιρειών ή ακόμη ότι δεν γνωρίζει καν κάποιες από αυτές.
Στα κατασχεθέντα έγγραφα πλην εκείνων που αφορούν αντίγραφα των εμβασμάτων προς την Bluebell από όπου φέρεται να διακινήθηκαν χρήματα για τα TOR M1, βρέθηκαν και έγγραφα που αφορούν ακόμη μία Λιβεριανή εταιρεία, την P&A Investment στο όνομα της οποίας προκύπτει ότι κόπηκαν από τον Λιβανέζο Al Jayad Fouad έξι ακόμη επιταγές αξίας 16.200.000 ελβετικών φράγκων. Αντίστοιχα , στο γραφείο του πρώην υπουργού κατασχέθηκαν και έγγραφα που αφορούν την Torcaso, μεταξύ άλλων και τοπογραφικά διαγράμματα 31 ακινήτων με κατόψεις κτιρίων που αφορούσαν δραστηριότητες της εταιρείας. Δεκάδες είναι τα έγγραφα επίσης που κατασχέθηκαν και αφορούν ενημερώσεις από τράπεζες του εξωτερικού, όπως από τις Bank of Austria, Deutsche Bank, Credit Lyonnais, UBS και Arab Bank Limited.
Στις χρονικά πιο πρόσφατες σημειώσεις του, ο πρώην υπουργός καταγράφει την πορεία της ποινικής του υπόθεσης και σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του έχοντας στο μυαλό του την δικαίωση του. Γράφει χαρακτηριστικά :
«Είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ για την περαιτέρω πορεία με το δικηγορικό μας γραφείο και με τη βοήθεια τρίτων να ασκηθεί δημιουργική υποστήριξη προς τους 12-13 συμμετόχους μας για να επιτευχθεί από την Εισαγγελία η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μείωση του αριθμού μαρτύρων έναντι των οποίων θα ασκηθεί ποινική δίωξη, μαζί με τον πρώην ΥΕΘΑ Α.Τ.»
Και συνεχίζει : «Η τακτική ανάκριση θα κλείσει με την απολογία μου στον ανακριτή. Τότε η δικογραφία θα σταλεί στο δικαστικό συμβούλιο, όπου ώριμοι, πιο έμπειροι και πλήρως εξοπλισμένοι με ό,τι απαιτείται θα δώσουμε, με όλους τους νομικούς μας και πιθανή αναβαθμισμένη νομική συμπλήρωση, τη μεγάλη και τελική μάχη, διεκδικώντας αθώωση και δικαίωση για όλους μας».

7 σχόλια

  1. Νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τον Άκη.,, ΞΈΡΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΤΑΊΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ______________________________
    Αυτούς υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

    Indymedia: Συνέλαβαν τον Αφγανό ταξικό αδερφό μας για το φόνο του φασιστάκου Λαζανά!!!

    Δείτε τι γράφει το indymedia για τη σφαγή του Λαζανά στην Πάτρα από τα λαθροζώα!!!

    Αυτούς υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ:

    (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)
    ---------------------------------




    Τώρα για να σας πω την αλήθεια,
    έχω μπερδευτεί λίγο.
    ________________________________
    Ο Τσίπρας στηρίζει τον ΦωτόπουλοΔΕΗ
    ή το αντίστροφο ;

    Πάντως όπως και να έχει
    ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.
    Ή το ένα αρπαχτικό μιζομένο χέρι
    νίβει τ'άλλο...το Λαθρο λάγνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι και ο πρετεντερης στο ημερολογιο του Ακη;!





    .ειναι;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πατσοκ είναι εδώ,
    μέσα στο κορυδαλλό !

    Τσουκάτος- Μαντέλης έξω.

    Να δώσουμε ψήφο σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ή Ανεξάρτητους Έλληνες και από Δευτέρα να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων. Να γίνουν γλέντια μεγάλα. Να μη χωράνε στο Κορυδαλλό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νέο πρόβλημα για το μεταλλαγμένο πασοκ τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

    Σε μια χρονιά που οι μαθητές πήραν τα βιβλία με 2 μήνες καθυστέρηση, το επιτελείο της Αννούλας φρόντισε να βάλει δύσκολα και δυσνόητα θέματα στους μαθητές της Γ' Λυκείου, εξοργίζοντας αυτούς και τις οικογένειές τους.
    Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, όπου πολλά παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν φροντιστήρια, δεν έκαναν πολλές εβδομάδες κανονικό μάθημα από έλλειψη βιβλίων ή και καθηγητών, οι φωστήρες του Υπουργείου ( βασικά κρατήθηκε το επιτελείο της Αννούλας ) έβαλαν δύσκολα θέματα και εξόργισαν τους μαθητές, που απογοητεύτηκαν τόσο από την Έκθεση, όσο και από το μάθημα επιλογής.
    Αυτό που φοβούνται τώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι,μετά τη φυγή εξοργισμένων από τις φορολογικές δηλώσεις και τις αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις πολιτών, χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των νέων ψηφοφόρων που θα στραφούν ακόμα πιο μαζικά προς Νέα Δημοκρατία, Σύριζα και Ανεξάρτητους Έλληνες, συμπαρασύροντας μαζί τους φίλους, αδέλφια, γονείς και συγγενείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πολυτελή ακίνητά του στην Αθήνα δε μπορεί να τα αγόρασε με το μισθό του υπουργού ή του βουλευτή. Μόνο η κατοικία κοντά στην Ακρόπολη, στην οποία και συνελήφθη, κοστίζει, σύμφωνα με τις τιμές της αγοράς, πολλά εκατομμύρια ευρώ

    Αντί ο πρώην υπουργός της Πασοκο-φαυλοκρατίας να βλέπει συνωμοσίες και φαντάσματα, ύπουλο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ η της ΝΔ να τον εξοντώσουν και άλλα τέτοια φανταστικά σενάρια, ας βρει τρόπους να απαντήσει σε όλα τα παραπάνω.

    Ας βάλει την κουκούλα ο μουρόχαβλος και να δώσει πέντε …έξη … δέκα …ονοματάκια αυτών που πήραν μίζες ή έγιναν κολλητοί με τους εμπόρους όπλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΩΡΗ ΜΟΥΣΤΟΓΡΙΑ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ.

    ΜΙΛΑ ΡΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΘΑΝΑΤΟ.

    ΜΙΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΛΙΟΛΟΥΛΟΥ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΜΙΛΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΛΕΦΤΑΡΑ ΜΙΛΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση