GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι γράφουν οι γερμανικές εφημερίδες για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ...

Συγκρουσιακό και δημαγωγό αποκαλούν τα γερμανικά μέσα τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επισκέπτεται την Τρίτη το Βερολίνο ...

Συγκρουσιακό και δημαγωγό αποκαλούν τα γερμανικά μέσα τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επισκέπτεται την Τρίτη το Βερολίνο και το μεσημέρι θα μετάσχει σε συνέντευξη Τύπου στο «Bundespressekonferenz» μαζί με τον συμπρόεδρο της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke), Κλάους Έρνστ και τον πρόεδρο της ΚΟ της γερμανικής Αριστεράς Γκρέγκορ Γκίζι.
Σύμφωνα με την Deutsche Welle, η Frankfurter Allgemeine Zeitung χαρακτηρίζει τις εκλογές της 17ης Ιουνίου ως μοιραίες για την Ελλάδα. «Σε περίπτωση που ο Τσίπρας υλοποιήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, καταγγείλει και ακυρώσει όλες τις συμφωνίες που υπέγραψε η κυβέρνηση Παπαδήμου, τότε η Ευρωζώνη δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να σταματήσει την καταβολή των δόσεων» σημειώνει ο σχολιαστής της.
«Διότι αν δεν το κάνει, τότε θα έδινε την εντύπωση ότι είναι εκβιάσιμη. Γιατί άλλωστε να εφαρμόζουν προγράμματα λιτότητας άλλα κράτη, όταν ένας τριαντάχρονος στην Αθήνα μπορεί να γονατίζει ολόκληρη την ευρωζώνη;(…) Όμως ο νεαρός Τσίπρας δεν έχει κερδίσει τις εκλογές ακόμη. Κι αν τα μέχρι τώρα κυβερνητικά κόμματα όπως και τα μικρά νεοφιλελεύθερα θέλουν να ακόμη μια ευκαιρία, θα πρέπει να κινητοποιήσουν αυτούς που δεν ψήφισαν και θα πρέπει να πουν στους ψηφοφόρους ότι αυτή τη φορά οι εκλογές αποτελούν δημοψήφισμα στο ερώτημα αν η Ελλάδα θα μείνει ή όχι στο ευρώ».
Στις προειδοποιήσεις Μπαρόζο και Λαγκάρντ αναφέρεται η γερμανική έκδοση των Financial Times. «Το μήνυμα είναι σαφές: Αν η Ελλάδα αμφισβητήσει το σχέδιο διάσωσης θα σταματήσει η ζωτική χρηματοδοτική βοήθεια» σημειώνει. «Το συμφωνηθέν αυστηρό πρόγραμμα λιτότητας για τη δημοσιονομική εξυγίανση αποτελεί την απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχιση της χρηματοδότησης. Αλλά όλα αυτά τα αγνοεί ο αριστερός δημαγωγός Αλέξης Τσίπρας, του οποίου το κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι πιθανό να αναδειχθεί πρώτη δύναμη στις εκλογές. Δεν απειλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη συμμετοχή της Ελλάδας στο ευρώ, αλλά η χρεοκοπημένη πολιτική του σχεδίου διάσωσης, δήλωσε ο 37χρονος αριστερός ηγέτης. Μ’ αυτή τη συγκρουσιακή πορεία του ο Τσίπρας διακινδυνεύει τη χαοτική χρεοκοπία της χώρας του» καταλήγει ο Γερμανός σχολιαστής.
Η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt τονίζει: «Σε μυστικές συναντήσεις εμπειρογνώμονες της γερμανικής κυβέρνησης ετοιμάζονται για την αποχώρηση της μεσογειακή χώρας από την ευρωζώνη» σημειώνει ο σχολιαστής της.
«Στους κυβερνητικούς κύκλους», συνεχίζει, «η έξοδος παρομοιάζεται με πτώση από ψηλό κτίριο. Πριν από δύο χρόνια θα ισοδυναμούσε με θανατηφόρα πτώση από δεκαώροφο κτήριο, πέρυσι από πενταώροφο, σήμερα από διώροφο αλλά μόνο με κατάγματα. Η γερμανική κυβέρνηση ετοιμάζει ένα σχέδιο Β για την επιστροφή της χώρας στη δραχμή».

10 σχόλια

  1. RE GIATI DE LETE THN ALH8EIA.TA MNHMONIA 8ELOYN LAO KAI TO LAO TON EJONTOSANE.ME TI 8A TA STHRIJOYN.TO PEI DEN TO PEI O TSIPRAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ 6 ΜΑΗ ΗΤΑΝΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ν ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ.ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    20 Μαΐου 2012 6:34 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και να θελεις να δεις θετικα τους δημοσιους υπαλληλους, καθε τοσο σε κανουν να αναθεωρεις, Γιατι δεν χανουν ευκαιρια να δειχνουν την αρνητικη τους πλευρα, οπως εχθες Δευτερα στην Γλυφαδα ολες οι δημοσιες υπηρεσιες ηταν κλειστες με προσχημα οτι ηταν του Αγ Κωνσταντινου και που ειναι Πολιουχος Γλυφαδας. Με τοσους αγιους που εχουμε φανταζεστε τι γινεται σε ολη την Ελλαδα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΩΣ: Την πού@@ισαν οι δανειολήπτες σε επιστροφή στη
    ΤΣΙΠΡΟδραχμή.

    Μια πιθανή επιστροφή στη δραχμή μπορεί να σημάνει μεγάλες απώλειες για όσους έχουν πάρει στεγαστικά δάνεια, με τα επιτόκια να ξεπερνούν το 15% από 5-6% που βρίσκονται σήμερα στην χειρότερη περίπτωση.

    Σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν από τραπεζικούς κύκλους, και δημοσιεύονται σήμερα στα «ΝΕΑ», ζημιωμένοι θα είναι οι δανειολήπτες είτε τα δάνεια τους μετατραπούν σε δραχμές είτε παραμείνουν σε ευρώ είτε ακόμα κι αν έχουν λάβει δάνειο σε κάποιο σκληρό ξένο νόμισμα όπως το ελβετικό φράγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.07 ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ.ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΛΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μη φοβάσαι, άλλη μια μέρα ξημέρωσε, αλλη μια μέρα πιο κοντά στον στόχο.
    Μη φοβάσαι, ότι ακούς είναι φθηνή χυδαία προπαγάνδα.
    Μη φοβάσαι, αυτοί σε φοβούνται γιατι ξύπνησες.

    Εκεί σε ιστό δυσθεωρητο, κρέμασαν τις σημαίες τους. Εσυ σαν ενας συγχρονος Απολλωνας ακολουθησε τον Ηλιο κι' ανεβα ως εκει, ξεκρεμασε τες και τραβα ψηλοτερα!
    Μπορείς να επιβίωσεις και χωρίς τα στολιδια που σου δάνεισαν.

    Σηκω, να πιασουμε δουλειά. Να φυλαξουμε τα σύνορα μας όπως αρμόζει στην αξία του τόπου μας.
    Γιατι ότι πολυ αξίζει, με αίμα το φυλάς.

    Σηκω, πάρε μια ανάσα ήλιο και πάμε να τιμωρησουμε, τους κλέφτες, τους δολοπλόκους, τους εργολάβους της φτωχοποίησης μας, οσους το μελλον των παιδιων μας υποθηκεψαν!
    Χωριό μην μεινει, ουτε σπιτι, χωρις να υψώσει ξανά τη γαλανόλευκη, γεροντας μη μείνει χωρίς βοήθεια, παιδί χωρίς παιχνίδι, μανα χωρις ελπιδα, νεος χωρις ονειρα!

    Η Δύναμη και το Θάρρος του Λεωνίδα και των Παλικαριών του '21 και του '40, δεν χαθηκαν, ειναι μεσα σου! Προσεξε: ΕΣΥ τα κουβαλας!

    Ελα εξω, κι' αν η Δυση "ξεχασε", εμεις ειμαστε εδω να τους θυμιζουμε, αιωνια, ότι σε μας εδω ανέτειλε το Φως κι η Δημοκρατία.

    Πιάσε το χέρι μου να γινουμε πολλοι και μην φοβασαι .
    Αριστερός η δεξιός δεν έχει σημασία.

    Έλληνες είμαστε κι εγω κι εσύ.
    Έλληνες, παντοτινα, Ελεύθεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο πλευρό του Αλέξη τα φιλαράκια του
    Άκη $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    και του Γιωργάκη.....

    ΤΩΡΑ Σύριζα ΟΛΕ !!

    Παλιοί συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου, πολιτικοί φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου , άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ, συνέβαλαν στην οργανωτική ανασύσταση αλλά και στην εκλογική του εκτόξευση.

    Η μεταφορά της «τεχνογνωσίας» του ΠΑΣΟΚ στην Κουμουνδούρου αλλά και η «ικανότητα» του Αλέξη Τσίπρα να ακούει τις συμβουλές των πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μετέτρεψαν το ΣΥΡΙΖΑ -υποστηρίζουν πολλοί- σε κόμμα εξουσίας.
    Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ακόμα και το «σύνθημα» για κυβέρνηση της Αριστεράς φημολογείται ότι ειπώθηκε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ από πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ

    Αντώνης Κοτσακας:
    Ο οργανωτικός νους του νεου ΣΥΡΙΖΑ.
    Στενός συνεργάτης του Άκη Τσοζατζόπουλου, διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου από το 1989 έως το 2000 στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Παραιτήθηκε από το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ πριν απο ένα χρόμο. Θεωρείται ο στρατηγός της οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική. Του προτάθηκε να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά το γεγονός της σύλληψης του Ακη, «φρέναρε» την υπόθεση.

    Ευάγγελος Χωραφάς:
    O Τακτικός συνομιλητής του Αλέξη.
    Αν και δεν εμφανίζεται επίσημα στο ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Χωραφάς, πρώην στενός συνεργάτης
    και σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου,
    είναι απο τους τακτικότερους συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ακούει προσεκτικά τις συμβουλές του για πολιτικά και οργανωτικά θέματα.

    Γιώργος Ραφτόπουλος:
    Ουσιαστική συμβολή στην ανασύνταξη.
    Από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του συνδικαλιστικού κινήματος. Πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Σπύρο Κότσια που διετέλεσε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Την δεκαετία του '80 είχε συγκρουστεί με στελέχη της Αριστεράς που προέρχονταν κυρίως από το ΚΚΕ ενώ ήταν θύμα της 17ης Νοέμβρη που αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει πυροβολώντας τον στο κεφάλι.
    Εχει συμβάλει σημαντικά στην οργανωτική ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Παναγιώτης Κουρουμπλής:
    που...Ανοιξε το δρόμο.
    Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη δυνατή φωνή, αρνήθηκε να υπογράψει τη δανειακή σύμβαση, διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ και δημιούργησε την Ενωτική Κίνηση μαζί με τον Νίκο Κοτζιά.
    Στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και επανεξελέγη.

    Νίκος Κοτζιάς:
    Ειδικός στα οικονομικά θέματα
    Πανεπιστημιακός καθηγητής με αντιδιδακτορική δράση στην ΚΝΕ και πολυετή πορεία στο ΚΚΕ. Δημιούργησε μια φιλική σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου και τοποθετήθηκε πρόεδρος στο ΙΣΤΑΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσω της Ενωτικής Κίνησης ανέλαβε τον ρόλο του «μυστικού» οικονομικού συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα.

    Λούκα Κατσέλη: To φλερτ γίνεται...αρραβώνας.
    Η πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ απάντησε με ιδιαίτερη θέρμη στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία. Άλλωστε το ...δαχτυλίδι ο Αλέξης το έδωσε με την πρότασή του να οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο παλιός υπουργός Εθνικής Οικονομίας του Ανδρέα, Γεράσιμος Αρσένης, που είναι σύζυγός της.
    – η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, ψήφισε τα Μνημόνια τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αποτάσσεται - !!!!
    Μετεκλογικά θεωρούν πολλοί ότι ο Τσίπρας
    θα την αξιοποιήσει εαν η ίδια δεν επιδιώξει να ενταχθεί νωρίτερα στο δυναμικό του κόμματος.
    ________________________
    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σέ κάθε ανάρτηση θά βάζω τό ίδιο ερώτημα στόν Τσίπρα καί οχι στόν Σύριζα μέχρι νά απαντήσει.
    Να εγγυηθεις ρητά καί κατηγορηματικά στόν Ελληνικό Λαό με δημόσια δήλωσή σου ότι μέ τήν προτεινόμενη πολιτική δέν θά βγούμε απο τήν ΕΕ καί τό Ευρώ καί δεν θα επιστρέψουμε στήν δραχμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανακοίνωση προς χαχόλους Έλληνες :

    Συμπατριώτες, στη συνάντηση Ολάντ - Βενιζέλου, ο κ. Ολάντ υποσχέθηκε :

    1) Να αναστήσει όλους τους πεθαμένους λόγω μνημονίου Έλληνες και να περιθάλψει όλα τα ορφανά του ΔΝΤ !
    2) Θα πληρώσει το χαράτσι σε 1,5 εκ. Έλληνες που δεν μπορούν να το πληρώσουν !
    3)Θα δώσει δουλειά ( στη Γαλλία ; ) στο 1,5 εκ. Έλληνες !
    4) Θα πληρώσει τους επαχθείς φόρους στις νέες φορολογικές δηλώσεις, έργο μοναδικό του Βενιζέλου- Σαχινίδη
    5) Θα καλύψει όλο το πετρέλαιο θέρμανσης ή το φυσικό αέριο για τη νέα χρονιά !
    6)Θα επιστρέψει τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που επέβαλλε ο κ. Βενιζέλος!
    7)Δεν θα κόψει τα 200.000 κοινωνικά επιδόματα που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος με την Τρόικα από το Μάιο!
    8) Δεν θα βάλει φόρο ιδιοκατοίκησης, το χαράτσι για το 2012, το ΕΤΑΚ του 2009, τους φόρους σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος !
    9) Θα καλύπτονται όλες οι ιατροφαρμακευτικές δαπάνες των Ελλήνων, θα επιστραφούν τα κουρεμένα ομόλογα,τα εφάπαξ κλπ
    10) Θα επιστραφούν προς τους Έλληνες πολίτες τα 7 δισ. ευρώ που τους χρωστάει εδώ και 3 χρόνια το ελληνικό δημόσιο. Και η αδέκαστη δικαιοσύνη παραγράφει σε 2 χρόνια τις υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τους πολίτες, αλλά τις υποχρεώσεις των πολιτών προς το Δημόσιο σε 5 χρόνια ! Αυτό θα το διορθώσει ο Ολάντ !

    Και επειδή, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα γίνει, αλλά η συναντηση είναι μια ακόμα ΦΟΥΣΚΑ ( όχι σαν του Χρηματιστηρίου ) και δεν έχει καμία σχέση με τα καθημερινά μας προβλήματα, αλλά μόνο για να ξεγελάσει ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ...ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ; ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΚΗ ; ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΑ 20 ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙ.
    ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΕΤΣΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΦΡΟΚΑΛΑ ΚΑΙ ΙΚΕΤΕΥΟΥΝ ΕΝΑ "ΓΕΙΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ.
    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Ο "ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ" ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΞΩΦΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.
    ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ, ΠΑΛΙΟΠΡΟΒΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση