GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Νατάσα Κωνσταντίνου σε α᾽ ενικό...

...απαντά  στο Ερωτηματολόγιο του Προυστ, αποκλειστικά για το PRESS-GR ( Επιμέλεια: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης ) Γεννήθηκα στο Εσσεν της Γ...

...απαντά 
στο Ερωτηματολόγιο του Προυστ, αποκλειστικά για το PRESS-GR


Γεννήθηκα στο Εσσεν της Γερμανία. Mεγάλωσα στην ΚατερίνηΣπούδασα στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Με πάτερα μουσικό από τα πρώτα κιόλας χρόνια, οι νότες έπαιξαν σημαντικό
και καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου. Η κιθάρα, αντικατέστησε τις κούκλες και κάπως έτσι ξεκίνησε το προσωπικό μου παραμύθι.
Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμη και η πρώτη μου δουλειά σε δικούς μου στίχους και μουσική. Έχω εργαστεί κυρίως σε μουσικές σκηνές, αλλά τον τελευταίο καιρό προτιμώ να δουλεύω κάνοντας live σε cafe-bar. Η άμεση επαφή με τον κόσμο είναι αυτή που με έχει κερδίσει...

Η απόλυτη ευτυχία για σένα είναι;
οικογενειακή και επαγγελματική ισορροπία
Τι σε κάνει να σηκώνεσαι το πρωί;
η τράπεζα
Η τελευταία φορά που ξέσπασες σε γέλια;
χθες το βράδυ
Το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα σου είναι;
συναισθηματισμός
Το βασικό ελάττωμά σου;
ανυπομονησία
Σε ποια λάθη δείχνεις τη μεγαλύτερη επιείκεια;
σ᾽ αυτά που γίνονται άθελα
Η τελευταία φορά που έκλαψες;
στο Πάμε Πακέτο
Με ποια ιστορική προσωπικότητα ταυτίζεσαι περισσότερο;
με τη Μελίνα Μερκούρη
Ποιοι είναι οι ήρωές σου σήμερα;
Γονείς που μεγαλώνουν παιδιά με ειδικές ικανότητες και μονογονεϊκές οικογένειες
Ποια είναι η ταινία που σε σημάδεψε;
Φόρεστ Γκαμπ
Το αγαπημένο σου ταξίδι;
(ελπίζω) σε ένα εξωτικό νησί
Οι αγαπημένοι σου συγγραφείς;
Δημουλίδου
Ποια αρετή προτιμάς σε έναν άντρα;
ειλικρίνεια
…Και σε μια γυναίκα;
το ίδιο
Ο αγαπημένος σου συνθέτης;
Βαρδής
Το τραγούδι που σφυρίζεις κάνοντας ντους;
θα θελα να ήσουνα εδώ
Το βιβλίο που σε σημάδεψε;
Οι Άθλιοι
Ο αγαπημένος σου ζωγράφος;
Αν και λατρεύω τη ζωγραφική σαν τέχνη, δεν έχω ασχοληθεί με τεχνοτροπίες και τεχνικές, ούτε και με συγκεκριμένους ζωγράφους
Το αγαπημένο σου χρώμα;
ροζ
Ποια θεωρείς ως τη μεγαλύτερη επιτυχία σου;
Τη συνεργασία μου με τον Κώστα Χατζή, γιατί εκτός από τις μουσικές του γνώσεις τις οποίες θαυμάζω, είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω και σαν άνθρωπο και πιστεύω πως ο όρος καλλιτέχνης τον αντιπροσωπεέει απόλυτα. Έμαθα πολλά και τον ευχαριστώ πολύ.
Το αγαπημένο σου ποτό;
τζιν τονικ
Για ποιο πράγμα μετανιώνεις περισσότερο;
που δεν έκανα μουσικές σπουδές
Τι απεχθάνεσαι περισσότερο απ’ όλα;
την κατινιά
Ποια είναι η αγαπημένη σου ασχολία;
η κιθάρα μου
Ο μεγαλύτερος φόβος σου;
έλλειψη δουλειάς
Σε ποια περίπτωση επιλέγεις να πεις ψέματα;
για να μην πληγώσω με την αλήθεια
Ποιο είναι το μότο σου;
ποτέ μη λες ποτέ
Πώς θα επιθυμούσες να πεθάνεις;
στον ύπνο μου
Εάν συνέβαινε να συναντήσεις το Θεό, τι θα ήθελες να σου πει;
Τώρα είσαι σε καλά χέρια...
Σε ποια πνευματική κατάσταση βρίσκεσαι αυτόν τον καιρό;
αναζήτησης

2 σχόλια

  1. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΟΙ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ, ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ "ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΟ" :

    ΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ :
    1) 1.100.000 ΑΝΕΡΓΟΙ
    2) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΦΑΝΑ
    3) ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ Ή ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ,ΑΚΙΝΗΤΩΝ!
    4) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ, ΕΝΟΙΚΙΑ, ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
    5) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!
    6) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ Ή ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ Ή ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ
    7) ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ Ή ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

    ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΛΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ Ν.Δ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ! ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ 1.000.000 ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΝΩ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΥΦΕΣΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ, ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ.

    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ 3-4 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΙ, ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ Ν.Δ.

    Η ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ 2-3% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ.

    Η Χ.Α, ΤΟ ΛΑΟΣ, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ 8/10 ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΙΔΕΩΝ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΆΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΔΗΣΥ, ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 11- ΕΩΣ 120 ΕΔΡΕΣ, ΑΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ "ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ" ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση