GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και ξαφνικά η Δημοκρατία έγινε καταστροφή...

«Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε π...


«Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί.»
Περικλής Γιαννόπουλος
Η Δημοκρατία απετέλεσε από τα πρώτα βήματα της το ύστατο επίτευγμα του πανανθρώπινου Ελληνικού πολιτισμού. Εις τα πέρατα του κόσμου, αυτό το απόγειο γνωστικής ανωτερότητας, έγινε σκοπός των πολλών, καταφύγιο των αδυνάτων, παγκόσμια πιστοποίηση κοινωνικού επιπέδου! Δεν υπάρχει κοινωνία που να νοείται προηγμένη, χωρίς να έχει Δημοκρατία. Δεν νοείται ανώτερος δείκτης Εθνικής εξέλιξης, κοινωνικής ευδοκίμησης χωρίς δημοκρατικό πολίτευμα.
Όλοι αυτοί λοιπόν από την “πολιτισμένη δύση” που τις τελευταίες ώρες κουνούν επικριτικά το δάχτυλο, να θυμηθούν ότι η Δημοκρατία ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της βιοτικής τους ευμάρειας. Οφείλουν κάθε ικμάδα προόδου ακριβώς σε αυτό το πολύτιμο Ελληνικό δώρο που έλαβαν “άτοκα”. Πριν από τη δημοκρατία, οι σημερινοί “κριτές” επεδείκνυαν την προοδευτικότητα τους σε εφευρέσεις νέων βασανιστηρίων, αδυσώπητης δουλείας, σκοταδιστικών καθεστώτων με παντελή έλλειψη κάθε έννοιας δικαιοσύνης… Ας αφήσουν λοιπόν τις φεουδαρχικές εκτροπές οι γεννήτορες του Αδόλφου, οι μήτρες της “Ιεράς Συμμαχίας” και οι θαυμαστές του γενοκτονικού κτήνους “Ευρωπαϊστή” Κεμάλ.
Όσο για τους ντόπιους “κριτές” της λαϊκής ετυμηγορίας, αυτούς που βλέπουν το χάος να έρχεται καλπάζοντας επειδή οι Έλληνες “τόλμησαν” να ψηφίσουν υπό καθεστώς Ελευθερίας και όχι τρόμου, ας φανερώσουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ας πάψουν να μολύνουν το όνομα της Δημοκρατίας, αφού τα επιχειρήματα τους τα έχουμε ξανακούσει υπό τον ήχο των ερπυστριών. Από τους διάφορους “ανησυχούντες για την λαϊκή ανωριμότητα” Αραπάκηδες και Ιωαννίδηδες που οδήγησαν σε ακρωτηριασμό τον Κυπριακό Ελληνισμό.
Αυτοί που απαξίωσαν κάθε έννοια εθνικής υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας, αυτοί που βύθισαν την πατρίδα στον εφιάλτη του Μνημονίου, ας σιωπήσουν και ας αφουγκραστούν τον ορμητικό χείμαρρο που έρχεται για να ξεπλύνει τα ανομήματα τους. Όσο για τις πρόβες εκτροπής-
Οι υπερασπιστές των απατεώνων, οι νομοθέτες “περί ΜΗ ευθύνης υπουργών”, όλοι αυτοί που τολμούσαν να αναμασούν σαν τσίχλα την φράση “Το μαχαίρι στο κόκκαλο…”
Ας συνειδητοποιήσουν οι υβριστές ότι απευθύνονται σε έναν λαό του οποίου η Ελευθερία του είναι βγαλμένη από τα “Κόκκαλα των Ελλήνων τα Ιερά”!
…και είναι τόσο πολύτιμη η Λευτεριά για να την αφήσουν στα χέρια σαπιορήτορων, μπρόκερες και ντήλερς των παγκόσμιων τοκογλύφων…

6 σχόλια

  1. 17 εγκριτοι οικονομολογοι
    και ενας χαζονομπελιστας
    με αρθρο τους στην καθημερινη
    βαζουν το επιστημονικο τους κυρος(λεμε και καμια μαλακια να περνα η ωρα)
    υπερ των μνημονιων..
    για θυμηθειτε λιγο..
    στο τελος του 2011 θα βγουμε στις αγορες
    ελεγαν οι χρυσοπληρωμενες πουτανες των τραπεζιτων..
    και να ξερατε μονο
    ποσα κονομανε ΑΚΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο βενιζελος για την ταμπακιερα τιποτα.
    εχει καταντησει κομμα εκατομυριουχων το πασοκ.
    ποσα παιρνει ρε ΑΛΗΤΕΣ
    ο χαρδουβελης,ο ραπανος,ο προβοπουλος
    απο τις φαλιρισμενες τραπεζες?
    γιατι τους πληρωνουμε εκατομυρια το χρονο,με δανεικα που πληρωνουμε με το αιμα μας?
    μηπως γιατι απετυχαν τοσο πολυ στη δουλεια τους?
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΡΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥΜΙΕΣ
    ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ?
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ 90% ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ,ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ.
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ.
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1926!
    ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΑΙΩΝΑ!
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠ'ΤΟ 1974.
    ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΙΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΜΙΣΟ.
    ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΑ 4.
    ΓΑΤΖΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΑΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;
    ΑΝΤΕ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.
    ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ.ΠΑΡΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ,ΤΟΥΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.
    ΗΘΕΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΓΑΤΖΩΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ,ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ.
    ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΣΑΡΚΟΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΣΑΡΚΟΖΙΣΜΟΣ ΠΕΘΑΝΕ!!!
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ,ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΔΡΑΚΑΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΔΟΡΩΝ!!!
    ΧΡΕΙΖΑΟΜΑΣΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ.
    ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΖΗΤΗΣΕΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ 18,8%.ΤΕΛΟΣ.
    Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 33,5%.
    ΕΣΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΜΕ 18,8% ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ ΣΟΥ ΤΟΝ GAP.ΕΣΥ ΚΑΙ Ο GAP ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μωρή γριά πουτάνα της Συγγρού, Τζων?

    Που χάθηκες μανάρι μου, δεξιό αρχίδι?

    Ακόμα προσπαθείτε να αναστήσετε το Πολιτικό Πτώμα - τον κωλοτούμπα Σαχλαμαρά, εκεί στη Συγγρού, παρέα με τον Συμπιλίδη και τον Φαήλο??

    Τζων, τελικά τα κατάφερε ο κωλοτούμπας, να κάνει τη Νουδούλα "Πολιτική Άνοιξη", έέέέ?

    ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, Ο "ΣΤΡΕΨΟΛΑΙΜΗΣ" (σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ)- ΚΟΙΝΩΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!

    Τζων, άντε σάλτα και γαμήσου τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγήκε βουλευτής ο Μπαρμπαρούσης... γλέντια με Ρεπούση.

    Ελπίζουμε ο Μιχαλολιάκος να μην του ζητήσει να παραιτηθεί (όπως λένε κάποιοι ότι θα κάνει με όσους εκλέχθηκαν, ώστε να βάλει αυτός όσους κρίνει ικανούς)...

    Και να τον βάλει να κάτσει δίπλα στη Ρεπούση και την "ψωλή του Βουκεφάλα" να τους εξηγήσει ο "Καραϊσκάκης" τι σημαίνει "συνωστισμός"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση