GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσίπρας πρότεινε τον υπουργό τον Ιμίων...

Δια τον εντοπισμόν.   Ο Αδιάκριτος.

Δια τον εντοπισμόν.
 Ο Αδιάκριτος.

29 σχόλια

  1. ΔΟΛ-ιε ΨΥΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ???

    ΣΚΑΪ- ΑΛΑΦΟΥΖΕΕΕΕΕΕΕΕ???

    ΠΗΓΑΣΕ- ΜΠΟΜΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ,

    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΗΗΗΣ!!!

    ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΩΝΟΙ???

    ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΖΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ???

    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ?????

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ 40%!!!!!

    ΟΣΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ,

    ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, (ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ),

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ...

    ΟΣΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣΑΚΟΥΛΟ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ,

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΟΪΜΠΛΕ, ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!!

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α εγκλήματα του οικονομικού επιτελείου των κ. Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλου, Σαχινίδη, Π. Οικονόμου, Κουτρουμάνη, συνεχίζονται αυτές τις μέρες.

    1 ) Τα πρώτα εκκαθαριστικά δείχνουν ότι 6 στα 10 πληρώνουν μεγάλους φόρους ( ενώ μειώθηκαν τα εισοδήματά τους ) λόγω μείωσης του αφορολόγητου και του τριπλασιασμού των τεκμηρίων ! Μόνο 1 στα 10 παίρνει ψίχουλα επιστροφής φόρου !
    2) Έρχονται σιγά σιγά οι αναδρομικές μειώσεις στα 2 εκ. συνταξιούχους από αρχές Γενάρη και επικρατεί πανικός για το αν θα έχουν να αγοράσουν τα φαρμακα, τα οποία κόβονται από 23 Μαίου, γιατί η κυβέρνηση Παπαδήμου- Βενιζέλου έχει κηρύξει στάση πληρωμών στα οφειλόμενα του κράτους προς γιατρούς, φαρμακοποιούς και Έλληνες πολίτες.
    3) Οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ, ελέω χαρατσιού, ξεπερνούν το 1.000.000 και αυξάνονται καθημερινά, αφού οι εφορίες δεν μπορούν να ελέγξουν τις χιλιάδες αιτήσεις. Αλλά και εκεί, το ΑΝΗΘΙΚΟ επιτελείο Βενιζέλου- Σαχινίδη έχει βάλει εξοντωτικούς όρους, ώστε να πληρώνουν χαράτσι για τη ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ όλοι σχεδόν οι Έλληνες, και μάλιστα αβάσταχτο, λόγω ανεργίας και μεγάλης μείωσης των μισθών και των συντάξεων.
    4) Ταυτόχρονα ο κόσμος αποσύρει τις καταθέσεις του για να πληρώνει λογαριασμούς, χαράτσια, φόρους, έκτακτες εισφορές, ενώ θα στείλει το επιτελείο του Βενιζέλου και το ΕΤΑΚ και το ΦΑΠ προηγούμενων χρόνων, βυθίζοντας σε τέλμα την αγορά ακινήτων, και σε απελπισία όλους τους Έλληνες.
    5) Με το πρόγραμμα του Βενιζέλου- Σαχινίδη προβλέπεται νέοι φόροι σε αγροτεμάχια, οικόπεδα, ενοίκια και τόκους καταθέσεων, διπλασιασμός των αντικειμενικών αξιών, νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και εφάπαξ, πράγματα που θα εξαθλιώσουν τους Έλληνες ακόμα περισσότερο.

    Είναι γεγονός, ότι η πολιτική Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου- Σαχινίδη περνάει "θηλιά" στο λαιμό των Ελλήνων, ακόμα και των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική, τους επόμενους μήνες θα έχουμε άλλους 500.000 άνεργους,ο κόσμος θα αρχίσει να ξεπουλάει τα σπίτια του και τα αυτοκίνητά του, και δεν θα μπορεί να πληρώνει τους βασικούς λογαριασμούς, θα πατώσει ο εσωτερικος τουρισμός, θα πτωχεύσουν ναυτιλιακές, αεροπορικές εταιρίες, θα πέσει κι άλλο η κατανάλωση πετρελαίου- βενζίνης και θα νεκρώσει η αγορά. Από την άλλη υπάρχει ένα νεφελώδες οικονομικό πρόγραμμα του σύριζα.
    Με βάση αυτά τα δεδομένα όλες οι φιλοευρωπαϊκές ψήφοι ( από δεξιά μέχρι αριστερά ) θα κινηθούν μαζικά προς τη Νέα Δημοκρατία, ενώ οι σώφρονες αντιμνημονιακοί θα κινηθούν προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Δημ. Αριστερά.

    Οι ειδήσεις σε τίτλους από διάφορα μπλογκ :

    - Σε σκοτσέζικο ντους αποδεικνύεται για τους Έλληνες φορολογουμένους η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φέτος. Το μειωμένο αφορολόγητο, τα κατά πολύ υψηλότερα τεκμήρια...η δυσανάλογα μικρότερη παρακράτηση φόρου μέσα στο 2011, οι αλλαγές στις αποδείξεις και οι μειώσεις στις φοροαπαλλαγές έκαναν τα πρώτα 40.000 εκκαθαριστικά, που ήδη εκδόθηκαν από το ΚΕΠΥΟ προς όσους τόλμησαν ήδη να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση ηλεκτρονικά, κάτι παραπάνω από τσουχτερά:6 στα 10 είναι χρεωστικά, με μέσο φόρο κοντά στα 1.350 ευρώ, ενώ
    μόλις 1 στα 10 είναι πιστωτικό, με μέση επιστροφή φόρου περί τα 800 ευρώ.Είναι χαρακτηριστικό ότι ο λόγος του καταβλητέου φόρου προς τις επιστροφές είναι στο 9 προς 1 (32 εκατομμύρια ευρώ προς 3,5 εκατομμύρια).

    -Πέταξαν από τις ελληνικές τράπεζες 2 δις ευρώ, από καταθετικούς λογαριασμούς από την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι προχθές.

    -Πτωτικές τάσεις επικρατούν και σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς παραμένει η πολιτική αβεβαιότητα στη χώρα έναν μήνα πριν από τη νέα εκλογική αναμέτρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΟΛ-ιε ΨΥΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ???

    ΣΚΑΪ- ΑΛΑΦΟΥΖΕΕΕΕΕΕΕΕ???

    ΠΗΓΑΣΕ- ΜΠΟΜΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ,

    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΗΗΗΣ!!!

    ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΩΝΟΙ???

    ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΖΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ???

    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ?????

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ 40%!!!!!

    ΟΣΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ,

    ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, (ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ),

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ...

    ΟΣΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣΑΚΟΥΛΟ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ,

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΟΪΜΠΛΕ, ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!!

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ Ν.Δ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ! ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ 1.000.000 ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΝΩ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΥΦΕΣΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ, ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ.

    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ 3-4 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΙ, ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ Ν.Δ.

    Η ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ 2-3% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ.

    Η Χ.Α, ΤΟ ΛΑΟΣ, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ 8/10 ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΙΔΕΩΝ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΆΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΔΗΣΥ, ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 11- ΕΩΣ 120 ΕΔΡΕΣ, ΑΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ "ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ" ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι παιγνίδια παίζεις ρε ΚΟΥΡΗ; Ψάχνεις να σωθείς, αν δει κανείς τα πρωτοσέλιδα σου παθαίνει ΠΛΆΚΑ ..

    Τέλος πάντων ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και κάποιοι αν θέλουν μαθαίνουν πέντε πράγματα από τα 600.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ευρώ και βάλε για τα ΜΜΕ σε άφησαν απέξω μάλλον και σκουζεις ... είπαμε θα τα πούμε όλα σε αυτές της εκλογές 600 εκατομυρια ευρώ πληρώνει ο Ελληνικός λαός ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ... ΕΔΏ ΤΑ ΓΡΑΦΟΎΝ {{ΟΙ ΕΤΑΊΡΟΙ ΜΑΣ}} http://www.ecb.int

    Μπουτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η

    Ψ
    Ω
    Λ
    Ο

    β
    α
    ρ
    ι
    ο
    π
    ο
    υ
    λ
    ο

    σε χτύπησε ΕΣΕΝΑ

    μ
    υ
    α
    λ
    ο
    χ
    υ
    μ
    ε
    ν
    ε ...!!!!

    Μ
    Α
    Σ
    Τ
    Ο
    Υ
    Ρ
    Ω
    γ
    α
    μ
    η
    μ
    έ
    ν
    ε......ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ

    ΤΟΥ

    Π
    Α
    Σ+
    Ο
    Κ
    ....ληγμένε !!!!!!!!!!!



    Άλλη μια νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στους σοβαρούς και μορφωμένους νέους

    -Ανύπαρκτος ο Τσίπρας.

    Για 26η-27η χρονιά, έχουμε χάσει το μέτρημα, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ αναδεικνύεται πρώτη δύναμη στους μορφωμένους νέους ανθρώπους με περιπου τα ίδια ποσοστά με πέρσι, δηλ. 40% στα ΑΕΙ και 50+% στα ΤΕΙ.

    Για άλλη μια χρονιά είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη η φοιτητική παράταξη του Τσίπρα που η ΔΑΠ, μέχρι τώρα, τη δίνει στο 4,78% όπως και πέρσι και τα ΕΑΑΚ (αναρχοκομμούνια) τη δίνουν σε πολύ λίγα τμήματα που επιλέγουν "ειδικά" για πάρτη τους, στο 8% από το 5,3% πέρσι..

    Τα αποτελέσματα που ακολουθούν είναι αυτά που δίνει η ΔΑΠ.

    Αποτελέσματα δίνουν και οι αναρχοαυτόνομοι αλλά αυτοί την επομένη των εκλογών όπου πολλοί μπαίνουν στη σελίδα τους για να δούνε αναλυτικά αποτελέσματα, βάζουν ένα προσωρινό, από καμιά 20αριά σχολές που τους βολεύουν και την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα, που δεν μπαίνει κανείς πια, βάζουν τα πλήρη.
    Έτσι σήμερα έχουν βάλει 23 σχολές (από χθες τη νύχτα) και δίνουν στον εαυτόν τους 23% από 13% πέρσι.
    Άυριο ή μεθαύριο που θα βάλουν και τα υπόλοιπα θα πέσουν πάλι στο 13%.

    Με αυτό το κολπάκι όμως τσιμπάνε οι ηλίθιοι που γράφουν στον τίτλο: ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Ο άσχετος το βλέπει και το συνδιάζει με τον Τσίπρα, άσχετα αν στο κείμενο της είδηση λέει ότι η αύξηση αφορά την εξωκοινοβουλευτική αριστερά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή βρίζεις συνέχεια τωρα τελευταία κομπλεξικό αρχιδακι
    Σ
    Α
    Λ
    Τ
    Α

    Γ
    Α
    Μ
    Η
    Σ
    Ο
    Υ

    Α
    Δ
    Ε
    Ρ
    Φ
    Η

    Τ
    Ο
    Υ

    Σ
    Α
    Μ
    Α
    Ρ
    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και λοιπών συνεργατών του είναι τελειωμένο

    Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έρχονται κεραμίδα οι φορολογικές δηλώσεις, όπου σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει επιστροφή φόρου ( μειωμένο αφορολόγητο, τεράστια αύξηση τεκμηρίων ), αλλά πληρώνει και φόρους πάνω από 1000 ευρώ ! Επίσης, έρχονται παλιά εκκαθαριστικά για ακίνητα από το 2009, δηλαδή κι άλλοι φόροι, χώρια το χαράτσι που αδυνατούν να πληρώσουν 1, 5 έως 2 εκ. Έλληνες για τα σπίτια τους ( πληρώνουν μόνο ΔΕΗ και δημοτικά τέλη ) !

    Αυτές τις μέρες έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις στους συνταξιούχους ( οι μισθωτοί ήδη πληρώνουν από Φλεβάρη και έχουν γονατίσει ), οπότε η μεγάλη μάζα του 13, 1% θα τους εγκαταλείψει και αυτή. Όσα σώφρονα στελέχη του πασοκ έχουν απομείνει, θα μετακινηθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, ακόμα και προς Νέα Δημοκρατία ( οι κεντρώοι, φιλοευρωπαϊστές, το πατριωτικό πασοκ ) και προς Σύριζα, Δημ. Αριστερά του έντιμου κ. Κουβέλη ή προς Ανεξάρτητους Έλληνες Καμμένου- Δημαρά, μαζί με τη μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η

    Ψ
    Ω
    Λ
    Ο

    β
    α
    ρ
    ι
    ο
    π
    ο
    υ
    λ
    ο

    σε χτύπησε ΕΣΕΝΑ

    μ
    υ
    α
    λ
    ο
    χ
    υ
    μ
    ε
    ν
    ε ...!!!!

    Μ
    Α
    Σ
    Τ
    Ο
    Υ
    Ρ
    Ω
    γ
    α
    μ
    η
    μ
    έ
    ν
    ε......ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ

    ΤΟΥ

    Π
    Α
    Σ+
    Ο
    Κ
    ....ληγμένε !!!!!!!!!!!

    των
    Λαθρο
    Κ
    Ω
    Λ
    Ω
    Ν ...του Τσίπρα

    ξ
    ε
    χ
    ε
    ι
    λ
    ω
    μ
    ε
    ν
    ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου και η πανικόβλητη απόσυρση καταθέσεων, όπως αναγράφουν όλα τα ειδησεογραφικά σαιτ, που θα οδηγήσουν ;
    Μήπως η Ελλάδα θα φτάσει σε κραχ, πριν τις εκλογές, με ευθύνη όσων δεν βοήθησαν τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης για την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, δηλαδή του κ. Τσίπρα ;

    Φυσικά, τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση αυτή έχει οι πρώην υπουργός Οικονομικών Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος και Σαχινίδης, που μαζεύουν όλα τα λεφτά των Ελλήνων σε χαράτσια, φόρους, με ταυτόχρονες οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων, και με την σφαγή των ατομικών συντάξεων ! Αυτοί όλοι πρέπει να τιμωρηθούν στις επόμενες εκλογές και η νέα κυβέρνηση ( αν δεν έχει καταρρεύσει ως τότε η χώρα ) να πάει σε άμεση αναδιαπραγμάτευση των στόχων του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο!!!

    Η είδηση που τρεχει σε ολα τα δημοσιογραφικα πρακτορεία ΜΜΕ δημοσιοκαφρους.

    Ο Τσίπρας εχθές το βράδυ δεν έφαγε!!!!!δεν γαμησε!!!!δεν κατουρησε!!! και δεν ξυπνησε νωρίς!!! συνεπώς είναι προδότης διχαστικός και θα οδηγησει την χώρα στην δραχμή είναι ο υπαίτιος του μνημονιου και των δανειακων συμβασεων ειναι αυτος που εκοψε τους μισθούς ειναι αυτός που εκοψε τις συνταξεις ειναι αυτός που οδήγησε 2500 ανθρώπους στην αυτοκτονία ειναι αυτός που έστειλε200000 επιχειρησεις στο λουκετο ειναι αυτός που εστειλε 1,5 εκατομυριο κοσμο στην ανεργία είναι αυτός που ξεπουλησε δημοσια περιουσία ειναι αυτός που πηρε μιζες για το τορ 1 και τα υποβρυχια που γερνουνε ειναι αυτος που γυρνουσε με ενα εκατομυριο στο χερι και με παραληπτη τον αγνωστο χ ειναι αυτός που πηρε μιζα 500000 ευρω γιατι ητανε καλό παιδι είναι αυτος που φταιει που σκονταψα εχθες ειναι αυτός που εβαλε το χαρατσι στη δεη ειναι αυτός που εφερε 30 φορολογικα ληστρικα νομοσχεδια στην βουλη ειναι αυτός πισω απο αυτους που μπουκαρουν στα σπιτια και κλεβουν ειναι αυτος που μερικοι γραφικοι τρεφονται απο συσσιτιτα και κοιμουνται στα παγκακια είναι αυτός που φταίει που οι πουτανες φορτωνανε τον κοσμο με αιτζ είναι αυτός που φταιει που λιποθυμουν μαθητές από την πείνα ειναι αυτός που καταληστεψε τα ταμεία και τα επαιζε στον τζογο ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

    ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΛΙΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΥΤΡΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΑ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙ ΑΓΩΝΑ.ΟΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΟΠΛΑ.ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ.ΜΑΖΙΚΗ ΨΗΦΟΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΟΥΡΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΩ ΠΩ ΠΩ !

    Λαβράκι εβγαλε η πιο εγκυρη εφημεριδα του πλανητη που τυλιγουν ψαρια στην λαική.

    Ο πιο έγκυρος και τιμιος!!!!!!!!!!εκδότης του πλανητη το ανακαλυψε! τι μας λες ρε αρχαγγελε Κουρή; σοβαρά; ηταν υπουργός των Ιμίων; πω πω πω αλοιμονο μας!

    Από οπου και να σε πιάσουν ρε βρωμιάρη σκατα μενουν στα χερια τους σιχαμενε ξεφτιλισμενε σκατομυαλε κιτρινιαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάτσε καλά....κάτσε καλά Γεράσιμεεεεεε....

    (ο Κωλοτούμπας εεεεε Τσίπρας, το φώναζε σίγουρα από τη πρώτη γραμμή τότε).

    Και κάτι ακόμα είναι σοβαροί;

    Τη Λούκα θέλουνε;

    πάνε καλά;


    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΧΑΒΑΛΕΣ

    Προχώρα Αλέξη, ο λαός σε ακολουθεί...

    τρα λα λα
    τρα λα λα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΤΣΙ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επειδή βρίζεις συνέχεια τωρα τελευταία κομπλεξικό αρχιδακι
    Σ
    Α
    Λ
    Τ
    Α

    Γ
    Α
    Μ
    Η
    Σ
    Ο
    Υ

    Α
    Δ
    Ε
    Ρ
    Φ
    Η

    Τ
    Ο
    Υ

    Σ
    Α
    Μ
    Α
    Ρ
    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεξιά τομάρια γαμιέστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεξιά τομάρια σαν τον τζων γαμιέσται υπερβολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΣΑΣΤΕ, ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ. ΑΛΛΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΤΑΡΑ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΩΝΤΟΧΗΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΙΑ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΑΜΑΡΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΥΨΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΒΛΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΠΑΛΙΟΜΠΑΣΤΑΡΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε μάγκες αν είναι να γράφετε μπούρδες δεν βοηθάτε κανένα ούτε τους ΕΥΑΤΟΥΣ σας ..και αν κρίνω τι γράφετε θα είστε νέα παιδιά , αλλάξετε μυαλά βγάλετε τον κανιβαλισμό από μέσα σας ,μιλήστε με επιχρίσματα έστω στα 90% σε αυτά λέτε ... αν θέλετε αν ΟΧΙ δεν θα πάτε πουθενά στην ζωή σας , απλώς θα περιμενετε ενα μπαρπα στην κωρονη να σας βολέψει ...

    Συγνώμη δεν θέλω να σας προσβάλω ούτε να σας κάνω μάθημα, αλλά να σας προβληματίσω , μην κολατε με κανέναν , ιδικά με κόμμα η πολιτικό.. βλέπετε τι γίνετε, ΣΧΕΔΌΝ ΌΛΟΙ ΛΕΝΕ ΨΈΜΑΤΑ ... Αυτοί οι πιο πολλοί έχουν τα χρήματα στο μυαλό τους.. Όμως δεν είναι τα πολλά χρήματα το παν στην ζωή οι αξίες και λογικά χρήματα σε μια αξιοπρεπή εργασία η ζωή είναι ωραία... και πάλι συγνώμη


    Μπουτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΜΕ 35% ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    (Η ΔΑΠ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 35% ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 75)
    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΖΩΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αλέξης Τσίπρας στο BBC:

    Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

    «Η ευρωπαϊκή ηγεσία και ιδίως η κυρία Μέρκελ πρέπει να σταματήσουν να παίζουν πόκερ με τις ζωές των ανθρώπων» δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας στο BBC, τονίζοντας ότι εάν «η ασθένεια της λιτότητας καταστρέψει την Ελλάδα, θα εξαπλωθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη».

    Το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο αναφέρει στην ηλεκτρονική του έκδοση ότι ο ηγέτης του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ -που μπορεί να έλθει στην πρώτη θέση στις εκλογές της 17ης Ιουνίου- επιτίθεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Γερμανία, την ώρα που γίνονται αναλήψεις εκατομμυρίων ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες.

    Μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει ότι οι τράπεζες -στην Ισπανία, την Ιταλία, καθώς και την Ελλάδα- κερδίζουν σε βάρος χιλιάδων Ευρωπαίων που έχουν εγκαταλειφθεί στη φτώχεια και τις δυστυχίες.

    «Συνεπώς, η ευρωπαϊκή ηγεσία και ειδικά η κυρία Μέρκελ πρέπει να σταματήσουν να παίζουν πόκερ με τις ζωές των ανθρώπων» λέει ο κ. Τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙ ΑΓΩΝΑ.ΟΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΟΠΛΑ.ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ.ΜΑΖΙΚΗ ΨΗΦΟΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΟΥΡΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ»
    τού... ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...!!!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο Υπ. Πρωθυπουργός της Ελλάδος
    - ο Αλέξης καλέ του Συριζα -,
    πού στο εσωτερικό και γιά εσωτερική κατανάλωση ωρύεται γιά την κατάργηση τού Μνημονίου στέλνει στα αφεντικά της Ε.Ε. επιστολή υποταγής στούς όρους του Μνημονίου...

    Στην επιστολή του δεν υπάρχει καν η λέξη «κατάργηση» του Μνημονίου την οποίαν έχει αντικαταστήσει με την «αναθεώρηση».

    Τό κείμενο της επιστολής:
    ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΖΟΖΕ ΜΑΝΟΥΕΛ ΜΠΑΡΟΖΟ
    ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΙ
    ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ
    Κοινοποίηση: ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ EUROGROUP ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ
    Αθήνα, Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

    Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
    Σας στέλνω αυτή την επιστολή μετά την παράδοση της διερευνητικής εντολής που ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας έδωσε σε μένα, ώστε να διακριβώσω τη δυνατότητα σχηματισμού Κυβέρνησης που να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με το Σύνταγμά μας.
    Η επιστολή αυτή ακολουθεί προηγούμενη, που είχα αποστείλει στις 21 Φεβρουάριου.
    Η ψήφος του ελληνικού λαού την Κυριακή 6 του Μαΐου απονομιμοποιεί πολιτικά το Μνημόνιο Συνεννόησης/Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής το οποίο συνυπέγραψαν η προηγούμενη κυβέρνηση Παπαδήμου και οι αρχηγοί των δύο πολιτικών κομμάτων που είχαν εγγυηθεί την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης εκείνης. Και τα δύο αυτά κόμματα κατέγραψαν απώλεια, περίπου, 3,5 εκατομμύριων ψήφων, αθροίζοντας ποσοστό 33,5% των συνολικών ψήφων.
    Παρακαλούμε σημειώστε ότι, πριν από αυτό, το Μνημόνιο Συνεννόησης / ΜΟΧΠ είχε ήδη απονομιμοποιηθεί όσον αφορά την οικονομική αποτελεσματικότητά του. Αλλά δεν είναι μόνο ότι το Μνημόνιο Συνεννόησης / ΜΟΧΠ απέτυχε στην επίτευξη των ίδιων του των στόχων.
    Είναι, επίσης, ότι έχει αποτύχει να αντιμετωπίσει τις δομικές ανισορροπίες και ανισότητες της ελληνικής οικονομίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ επεσήμαινε όλα τα τελευταία χρόνια τις ενδογενείς αδυναμίες της οικονομίας.
    Όλες οι κυβερνήσεις, που συνεργάζονται στενά με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αγνόησαν τις προτάσεις μας για συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις.
    Παρακαλούμε σημειώστε επίσης ότι, εξαιτίας των πολιτικών του Μνημονίου Συνεννόησης/ ΜΟΧΠ, η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα σε καιρό ειρήνης η οποία το 2012 διανύει το πέμπτο διαδοχικό έτος βαθιάς ύφεσης. Επιπλέον, το πρόγραμμα Ανταλλαγής Ομολόγων (PSI) έχει αποτύχει να διασφαλίσει με αξιόπιστο τρόπο τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του αυξανόμενου δημόσιου χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ της Ελλάδας. Η λιτότητα δε μπορεί με κανένα τρόπο να είναι η θεραπεία στην ύφεση. Είναι λοιπόν επιτακτική η άμεση, κοινωνικά δίκαιη, αντιστροφή της καθοδικής τάσης της οικονομίας μας.
    Πρέπει επειγόντως να διασφαλίσουμε την οικονομική και κοινωνική σταθερότητα στη χώρα μας. Για το σκοπό αυτό, οφείλουμε να αναλάβουμε κάθε δυνατή πολιτική πρωτοβουλία προκειμένου να αντιστρέψουμε τη λιτότητα και την ύφεση. Γιατί πέραν της έλλειψης δημοκρατικής νομιμοποίησης, η συνέχεια της εφαρμογής του προγράμματος εσωτερικής υποτίμησης οδηγεί την οικονομία στην καταστροφή, χωρίς να δημιουργεί προϋποθέσεις ανάκαμψης. Η εσωτερική υποτίμηση τείνει να οδηγήσει σε κρίση ανθρωπιστική.
    Συνεπώς οφείλουμε να επανεξετάσουμε ολόκληρο το πλαίσιο της υπάρχουσας στρατηγικής, δεδομένου ότι δεν απειλεί μόνο την κοινωνική συνοχή και τη σταθερότητα στην Ελλάδα, αλλά αποτελεί και πηγή αστάθειας για την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.
    Το κοινό μέλλον των ευρωπαϊκών λαών βρίσκεται υπό την απειλή αυτών των καταστροφικών επιλογών. Είναι βαθιά η πίστη μας ότι το πρόβλημα της κρίσης είναι ευρωπαϊκό, και άρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο πρέπει να βρεθεί η λύση.

    Με τιμή,
    Αλέξης Τσίπρας
    Πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ
    Αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς

    Ο «ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ» ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ.........ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τσίπρας: ο Γ. Αρσένης εκφράζει το εκλογικό αποτέλεσμα (!!!)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Θα μας τρελάνουν τελικά οι ΣΥΡΙΖΑιοι.

    Διαβάστε τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας για την πρότασή του στην σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωθυπουργός ο … Γεράσιμος Αρσένης, τσάρος κάποτε της οικονομίας επί Ανδρέα και παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ, υπεύθυνος των κρατικοποιήσεων και άλλων δεινών για την χώρα.

    Όπως είπε λοιπόν ο κ. Τσίπρας, πρότεινε τον Γεράσιμο Αρσένη για τη θέση του υπηρεσιακού Πρωθυπουργού, με το σκεπτικό ότι έπρεπε στο πρόσωπο αυτό να αντανακλώνται και οι νέοι εκλογικοί συσχετισμοί (!!!) ενώ ανέφερε ακόμη πως διαθέτει εμπειρία για την εκπροσώπηση της χώρας σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.

    Όλοι βεβαίως κατάλαβαν ότι η υπόδειξη Αρσένη αποσκοπεί στην σύζυγό του Λούκα Κατσέλη που θα καταλάβει όπως λένε οι πληροφορίες εκλόγιμη θέση στο νέο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Η πρόταση του κ. Τσίπρα να ορισθεί ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο κ. Γεράσιμος Αρσένης, δεν σημαίνει ότι η Κοινωνική Συμφωνία είναι παράρτημα οποιουδήποτε κόμματος ή ιδιοκτησία οποιουδήποτε στελέχους της», δήλωσε σχετικά ο Χάρης Καστανίδης, ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος και συναρχηγός με την κ. Κατσέλη.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Στο μεταξύ χαμός γίνεται στα κοινωνικά
    δίκτυα με αρνητικά σχόλια και επικριτικά μηνύματα στον Αλέξη Τσίπρας από φίλους και συντρόφους του που του υπενθυμίζουν την εποχή των μαθητικών κινητοποιήσεων και καταλήψεων επί θητείας του Γεράσιμου Αρσένη στο υπουργείο Παιδείας, την δεκαετία του 90.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Την εποχή εκείνη ως μαθητής ο κ. Τσίπρας
    πρωτοστατούσε στους μαθητικούς αγώνες που είχαν ως σύνθημα
    το ” Κάτσε καλά Γεράσιμε”.




    ///////////////////////////////////////
    Συνελήφθη ο πρόεδρος των Πακιστανών.

    Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέτ Ασλάμ. Συνελήφθη έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητούνταν για διακίνηση λαθρομεταναστών.
    Μάλιστα, το ένταλμα σύλληψή του είχε εκδοθεί έπειτα από αίτημα των πακιστανικών αρχών, καθώς κατηγορείται ότι το 2005 είχε λάβει χρήματα προκειμένου να μεταφέρει λαθρομετανάστες από το Πακιστάν στη χώρα μας.
    Ζητά πολιτικό άσυλο.
    Ο Τζαβέτ Ασλάμ βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών και κατέθεσε αίτημα, για να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, αίτημα που θα εξετάσει το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών.
    ////////////////////////////////////////

    ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ = ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. MHN ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ Τ ΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ .ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΑΣ ΑΝΟΙΞΗ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ .ΜΟΝΟ ΝΟΜΟΥΣ ΣΚΑΤΟΝΟΜΟΥΣ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΤΑΤΑΡΟΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ,ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΚΑΙΓΕ. ΣΚΕΨΟΥ ΦΑΓΟΠΟΤΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΥΡΙΖΑ, το οπιο των πρωην καλοπερασακηδων και τεμπεληδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ¨Αλεξ...Το παιδί του Αλαβάνου
    Γεννήθηκε το 74, ζυμώθηκε στη ΚΝΕ
    και ψήθηκε στα δεκαπενταμελή στο λύκειο Αμπελοκήπων

    ,,,αυτό είναι το αποτέλεσμα της κακοδαιμονίας που πρέπει να ξεπεράσει ο τόπος σήμερα ,,,

    Τακίμιασε και με το χαζό πλούσιο χοντρό δεξιο παιδί, το ΑΕροψεκασμένο



    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ακόμα ένα τούβλο στο τοίχο,
    στο σχολείου του Αρσένη που ..
    "δεν κάνεις ούτε για τσομπάνης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση