GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ – Κοντούλη: Δεν μπορεί να είναι υπουργός ο Φραγκούλης...

«Είμαστε μια δύναμη που πιστεύει στην Ευρώπη και στην αναγκαιότητα να διατηρήσουμε τη σχέση μας με το ευρώ» ανέφερε μετά τη συνάντηση που εί...

«Είμαστε μια δύναμη που πιστεύει στην Ευρώπη και στην αναγκαιότητα να διατηρήσουμε τη σχέση μας με το ευρώ» ανέφερε μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό η επικεφαλής του κόμματος των Οικολόγων, Ιωάννα Κοντούλη.
Η κ.Κοντούλη έθεσε στον Π. Πικραμένο και το ζήτημα της παρουσίας του στρατηγού εν αποστρατεία, Φράγκου Φραγκούλη στην υπηρεσιακή κυβέρνηση λέγοντας: «Είπαμε και ένα άσχημο,αν θέλετε για μας, σημείο. Κάτι που μας στεναχωρεί πάρα πολύ. Η παρουσία στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του στρατηγού Φραγκούλη. Για μας είναι μια κίνηση που θα έπρεπε να διορθωθεί. Γιατί όταν έχει υπερασπιστεί συνθήματα ιδιαίτερα εθνικιστικά που φέρουν πρόβλημα στην εξωτερική πολιτική της χώρας, αυτός δεν θα μπορεί να είναι υπουργός, κατά την άποψή μας, σε μια υπηρεσιακή κυβέρνηση».

16 σχόλια

  1. εεε.....ΝΑΙ

    ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ..
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

    τι το κουράζουμε το θέμα

    Εξάλλου οι Πόντιοι ΦΤΑΙΝΕ που τους
    ΣΦΑΞΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ....
    και χάθηκε όλος ο Ελληνισμός !!!

    Επίσης το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια
    των Γκρίζων Λύκων...

    Α..και αυτή η κουφάλα η κύπρος και πολύ μας τα έπρηξε με τα Πετρέλαιά μας.
    Υπογραφή
    .Ερτογκάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΓΟΣ ΦΡΑΓΓΟΥΛΗ=====
    ΟΡΘΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

    ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΓΟΣ ΦΡΑΓΓΟΥΛΗΣ=====
    ======
    ΟΡΘΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

    ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΓΟΣ ΦΡΑΓΓΟΥΛΗΣ=====
    ======
    ΟΡΘΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΓΟΣ ΦΡΑΓΓΟΥΛΗ=====
    ΟΡΘΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

    ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΓΟΣ ΦΡΑΓΓΟΥΛΗΣ=====
    ======
    ΟΡΘΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

    ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΓΟΣ ΦΡΑΓΓΟΥΛΗΣ=====
    ======
    ΟΡΘΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμφωνα με την «Ναυτεμπορική», από τους φόρους αυτούς αναμένονται έσοδα ύψους 8,5 δισ. ευρώ. Συγκεκριμένα, οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν:

    * Ειδική εισφορά αλληλεγγύης έτους 2012. Οι φορολογούμενοι θα κληθούν αμέσως μετά την υποβολή των φορολογικών τους δηλώσεων, με τα εισοδήματα του 2011, που λήγει στις 15 Ιουνίου, να πληρώσουν έως και το Δεκέμβριο την εισφορά αλληλεγγύης, η οποία κυμαίνεται από 1% έως και 4% ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος.

    Η ειδική εισφορά επιβάλλεται σε όσους έχουν εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ με συντελεστές:

    * 1% για εισοδήματα από 12.000 - 20.000 ευρώ.

    * 2% από 20.000 - 50.000 ευρώ

    * 3% από 50.000 - 100.000 ευρώ.

    * 4% για εισοδήματα άνω των 100.000 ευρώ.

    ** Τέλος επιτηδεύματος έτους 2012. Στο δεύτερο εξάμηνο περίπου 900.000 μικρομεσαίοι επιτηδευματίες θα πληρώσουν ξανά τέλος επιτηδεύματος, το οποίο θα είναι αυξημένο από τα 300 στα 500 ευρώ για όσους εδρεύουν σε πόλεις άνω των 200.000 κατοίκων και στα 400 ευρώ για όσους εδρεύουν σε πόλεις κάτω των 200.000 κατοίκων. Για κάθε υποκατάστημα θα επιβαρυνθούν με επιπλέον ποσό τέλους επιτηδεύματος ύψους 300 ευρώ.

    ** Φόρος εισοδήματος έτους 2012. Ο φόρος εισοδήματος που θα κληθούν να πληρώσουν φέτος περίπου 1,5 εκατομμύριο νοικοκυριά θα είναι πολλαπλάσιος σε σχέση με πέρυσι, καθώς, εκτός από τη μείωση του αφορολογήτου ορίου, έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι σημαντικές περικοπές σε φοροαπαλλαγές και εκπτώσεις φόρων, αλλά και τα νέα αυξημένα τεκμήρια διαβίωσης.

    ** Ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων κτισμάτων για το έτος 2012. Το ειδικό τέλος επί των ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν περισσότερα από 5 εκατ. νοικοκυριά μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Αν αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, όπως ορίζει το Μνημόνιο, τα ποσά του ειδικού τέλους θα είναι αυξημένα σε σύγκριση με τα περυσινά.

    Το γεγονός φυσικά ότι το εν λόγω τέλος δεν συμπεριελήφθη στους λογαριασμούς της ΔΕΗ του τρέχοντος μηνός, ενδέχεται να οδηγήσει στη μείωση του αριθμού των δόσεων εξόφλησής του από τις πέντε που ήταν σε τέσσερις έως τον Ιανουάριο του 2013. Εφέτος το συγκεκριμένο τέλος προσδιορίζεται με βάση τα στοιχεία ιδιοκτησίας της 31ης Μαρτίου 2012.

    ** Φόρος Ακίνητης Περιουσίας έτους 2011. Το φετινό ΦΑΠ θα κληθούν να πληρώσουν, περισσότεροι από 2 εκατ. φορολογούμενοι, οι οποίοι κατείχαν την 1η Ιανουαρίου 2011 κτίσματα και εντός σχεδίων πόλεων οικόπεδα των οποίων η αντικειμενική αξία ξεπερνά το αφορολόγητο όριο των 400.000 ευρώ.

    Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει υπολογίσει ότι θα σταλούν εκκαθαριστικά σε περίπου 600.000 ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι έχουν ατομική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ. Το μέσο ποσό πληρωμής θα ανέλθει σε 1.000 ευρώ.

    ** Τέλη κυκλοφορίας έτους 2013. Στο δίμηνο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 θα καταβληθούν απ' όλους τους κατόχους οχημάτων τα τέλη κυκλοφορίας του έτους 2013, τα οποία αναμένεται να είναι και πάλι αυξημένα τουλάχιστον κατά 10%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επαναδιαπραγμάτευση των συνόρων απαιτούν οι Αλβανοί!!!
    Οι Αλβανοί θέλουν να αλλάξουν τα ... σύνορα με την Ελλάδα!
    Ναι καλά διαβάσατε…
    Μάλιστα μιλάνε για αποκατάσταση και επανίδρυση των συνόρων τους.

    Δεν ξέρουμε πόσο σοβαρές είναι αυτές οι απόψεις, ωστόσο στην κίνηση για αλλαγή των συνόρων με την Ελλάδα, πρωτοστατεί το Σοσιαλιστικό κόμμα, με το οποίο συνεργάζεται το ΚΕΑΔ (κόμμα των Ελλήνων Μειονοτικών της Αλβανίας).

    Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συνεδρίαση της Νομικής Επιτροπής της αλβανικής Βουλής ο βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος Ilir Gjoni υποστήριξε ότι σήμερα η Αλβανία δεν έχει τα πραγματικά της σύνορα. Σύμφωνα με τους σοσιαλιστές, σε αντίθεση με τη νομοθεσία του 2008, η οποία άφησε τη χώρα χωρίς σύνορα, η νέα πρωτοβουλία καθορίζει σαφώς τα νότια θαλάσσια σύνορα, αλλά και τα βόρεια ρυθμίζοντας και τις ακριβείς συντεταγμένες. Αν θέλετε, ελάτε!

    Βομβαρδιζόμαστε από παντού από τη μια τα Σκόπια από την άλλη οι Αλβανοί.

    Θα απαντήσει κάποιος ό, τι η Εθνική Κυριαρχία της πατρίδας μας δεν διαπραγματεύεται;

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

    Εμείς τρικοσμικό κράτος εξαθλιομένο μπατιρισμένο
    εκτός Ευρωπαικής Ένωσης

    Ταυτόγχρονα η ΑΛΒΑΝΙΑ μέλος της Ε.Ε..
    εεεε....ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ Η Ε.Ε. ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ

    ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΓΑΛΟΣ στην νότιανατολικό
    άκρο της !!!!

    ο
    λ
    ο
    ι
    ..ΤΣΙΠΡΑ-Καμμένο και συνιστώσες
    για την μεγάλη απαλλαγή
    απο την Ε.Ε και τα βρομολεφτά της και τα κωλομνημόνια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΦΥΓΕ..ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΛΕΛ.ΤΩΡΑ 20.8 Μ.Μ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΓΙΑΦΚΑ ΠΡΑΧΤΟΡΩΝ ..ΦΥΓΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΤΙΜΑΣ, ΟΥΤΕΣ ΣΟΥ ΑΝΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ..

    ΠΙΑ ΣΥΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΉ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ.......ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    ΑΥΤΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, από τον οποίο ζήτησε, στο πλαίσιο του νόμου, να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διακριτικής ευχέρειας που διαθέτει, ώστε να μην απελαθεί ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκο Άγκο»

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΥ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ !

    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΩΜΟΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΑΦΗΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ.
    ΑΦΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ 1000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ 2000 ΦΟΡΟ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΠ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ 2012.

    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ Ή ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΤΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Fysika kai den mporei enas kwlokarabanas na einai ypoyrgos. Tsepwnei... kai h koroyla toy 3.000 eyrw ka8e mhna apo th dhmosia thleorash... Moynopania.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ________________________
    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    Αν μάλιστα, λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις Φλωρίδη
    («όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ»)
    καθώς και την ενδεχόμενη συνεργασία με τη Λ.Κατσέλη
    αντιλαμβανόμαστε πως, μάλλον, το κόμμα του κου Τσίπρα φιλοδοξεί να γίνει το ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, παρά ένα κόμμα που θα φέρει τον «σοσιαλισμό».

    Το τι από τα δύο είναι χειρότερο, αποφασίστε το εσείς…


    Πήρε τέτοιους προφέσορες $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ο Τσίπρας;
    Αλλάχ...αχαχ... !!

    θα κλέψουν και τους Τάφους των Ελλήνων ...τώρα !

    ΜΥΡΙΣΤΙΚΑΝΕ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ
    ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
    Οπότε μπαχαλάκηδες
    και Λαθρο εγκληματίες + κλέφτες με κουκούλα + παρακράτος...
    ---------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ________________________
    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    Αν μάλιστα, λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις Φλωρίδη..

    («όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ»)

    καθώς και την ενδεχόμενη συνεργασία με τη Λ.Κατσέλη...
    αντιλαμβανόμαστε πως, μάλλον, το κόμμα του κου Τσίπρα φιλοδοξεί να γίνει το ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, παρά ένα κόμμα που θα φέρει τον «σοσιαλισμό».

    Το τι από τα δύο είναι χειρότερο, αποφασίστε το εσείς…


    Πήρε τέτοιους προφέσορες $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ο Τσίπρας;
    Αλλάχ...αχαχ... !!

    θα κλέψουν και τους Τάφους των Ελλήνων ...τώρα !

    ΜΥΡΙΣΤΙΚΑΝΕ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ
    ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
    Οπότε μπαχαλάκηδες
    και Λαθρο εγκληματίες + κλέφτες με κουκούλα + παρακράτος...
    ---------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ Ε.Ε KAI ΤΟΥ ΕΥΡΩ

    Πριν ευρω , τι ήταν η δραχμή; δεν ηταν το εθνικό μας νόμισμα..

    Τον καιρό της δραχμής συναλλαζόμαστε στην Ελλάδα όλοι με δραχμές ,και οι εξωτερικές συναλλαγές γινότανε με συνάλλαγμα;

    Κάνεις ευρωλαγνος δεν το λέει σήμερα για αυτή την συναλλαγή , πως γινόταν οι συναλλαγές ΡΕ;;; ..

    Τι ήταν η δραχμή; ένα νόμισμα που είχε ως δύναμη της την παραγωγή..

    Γιατί έπαιρναν όλοι οι ξένοι της δραχμές μας; γιατί ήξεραν ότι θα την πήγαιναν στην τράπεζα τους και θα την αντάλλασσαν με το νόμισμα τους, ,γιατί το έπαιρνε όμως η τράπεζα τους;

    Γιατί κάποιος άλλος θα την έπαιρνε και θα ερχόταν στην Ελλάδα να αγοράσει παραγωγή =τουρισμό, γεωργικά προϊόντα, λάδι, πατάτες, ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΆ κ.τ.λ.. άρα είχαμε μια δραχμή παραγωγής ..

    Τι έκανε όμως ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σημίτης ; μας έβαλε στο ευρω ..

    Τι έκανε το ευρώ; αφού μελέτησαν καλά την ψυχολογία του Έλληνα οι ξένοι είπαν θα το παρουσιάσουμε στους Έλληνες και θα τους το δώσουμε τζάμπα πως θα τους το δώσουμε τζάμπα ;

    Α ! κοινοτικό προγγραμα στηρίξεις , Β! κοινοτικό στηρίξεις , Γ! κοινοτικό στηρίξεις , τα οποία είχαν πολύ αέρα , για παιδεία{που δεν έγινε } ,για επιχειρηματικότητα που δεν έγινε έγιναν πολλές καφετερίες ,

    Εδιναν επιδότησης ,αέρα, είχε ο κτηνοτρόφος 100 γίδια του έλεγαν γράψε 10.000 χιλιάδες γίδια , το ίδιο με τα στρεμματικά , με το λαδί ΜΕ ΟΛΑ ...

    Εστί ο Έλληνας έγινε ναρκομανής της επιδοτήσεις , ζούσε από της επιδοτήσεις ,ΝΟΜΙΖΑΝ οι έξυπνοι Έλληνες ότι πιάσαμε κορόιδα του κουτόφραγκους έτσι άρχισαν να καταστρέφουμε οι ίδιοι την παραγωγή μας …

    Αυτοί ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ αυτό ήθελαν να μην παράγουμε ΤΙΠΟΤΑ ,ώστε ότι θέλαμε να τα εισάγουμε ΟΛΑ από αυτούς … Εστί μας πέρασαν πολλά κακά , την πατήσαμε και εμείς και κάναμε επίδειξη ξενομανίας μετάξι μας { ξέρεις αυτό το παντελόνι είναι του χχχ ξένου μόδιστρου } έτσι κλείσανε όλα τα εργοστάσια μας .. π.χ πειραϊκή πατραϊκή, χαρτοβιομηχανίες , το ίδιο έγινε ΠΑΝΤΟΥ στα αγροτικά μας προϊόντα Κ.Ο.Κ ….

    Μας έφεραν και τους υπέρ εργολάβους , εδώ θέλουμε να αλλάξουμε μια λάμπα και φωνάζομε τον ηλεκτρολόγο..

    ΟΧΙ Ειλθε η ώρα να σπάσομε αυτό το άτιμο σύστημα να μπούμε στην παραγωγή , και να μην περιμένομε τους ξένους μα έλθουν να μας σώσουν επενδύοντας χαρτονομίσματα, η επένδυση μας θα πρέπει να αρχίσει να παράγομαι εμείς για εμάς ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ όχι ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ…

    Δεν φτάνει να τους σκίσομε το μνημόνια πρέπει να είμαστε έτοιμοι όλοι να μπούμε σε παραγωγή …

    ΕΤΣΙ Τους πετάμε έξω ΜΕ το ευρω ,το νέο νόμισμα δραχμή θα έχει το ίδια άξια που έχει το ευρω σήμερα, έχεις 2.000 ευρω θα έχεις αμέσως 2.000 δραχμές ΩΣΤΕ να πάψει το παραμύθι ότι θα χαθούνε λεφτά του κόσμου , η ότι θα φέρουν τα λεφτά τους από έξω να μας αγοράσουν ΤΖΑΜΠΑ …

    Εχομε την δύναμη να τυπώνουμε εθνικό νόμισμα ΕΤΣΙ θα πέσει χρήμα στην αγορά και θα αρχίσει η ανάπτυξη μέσω παραγωγής και ΟΧΙ ΣΚΛΑΒΙΑΣ …

    Η μικτή οικονομία είναι ότι καλλίτερο ,όχι της βλακείες που λέει το Κ.Κ.Ε ,όλα κρατικοποιούνται..

    ΚΑΙ να σταματήσει αυτή η δημοκρατία να παίζει τον πρώτο ρόλο η αξιοκρατία ΠΑΝΤΟΥ, όσοι διαχειριστούν αυτή την κατάσταση και παρανομούν οι ποινές να είναι γρήγορες και εξοντωτικές ..

    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΠΛΑΝΟ ΔΙΑΣΟΣΗΣ και πρέπει να γίνει ΑΥΡΙΟ πριν μας τυπώσουν αυτοί το ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ…. ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ { Π.Χ Ένα ευρω 2.000 δραχμές } αν τους αφήσουμε να το κάνουν έτσι το χάσαμε κορμί πατριώτες …

    Τυπώνουμε και τους ξεχρεώνουμε κιόλας ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΕΝΑ ΕΥΡΩ … αν θέλουνε…αν δεν θέλουν στο καλό στα δικαστήρια !!!! ΟΧΙ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ ΔΡΑΧΜΗΣ ..ΟΠΙΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΦΑΨΑΝ …

    Και όταν η Ε.Ε γίνει συνομοσπονδία ΛΑΩΝ με αυστηρά σύνορα ,ιδικά για της οικονομικές αγορές ..η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ …. {άντε για προοδευτικοι και εσεις!!!ΑΝΤΕΕΕΕ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το δίλημμα των εκλογών υπάρχει :

    ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ ;

    Σε δεύτερο επίπεδο, θα κρατηθούν στα ίδια ποσοστά ( ή με μικρή πτώση ) Ανεξάρτητοι Έλληνες και Δημ. Αριστερά, που θα ισοφαρίσουν τις απώλειες ψήφων με εισροή ψηφοφόρων από άλλα κόμματα ( πχ Χ.Α, ΟΧΙ, Οικολόγους, ΠΑΣΟΚ )

    Μεγάλη πτώση θα έχει το ΠΑΣΟΚ, λόγω των φορολογικών δηλώσεων και της μεγάλης μείωσης των συντάξεων ( μη ξεχνάμε ότι εκεί είχε τα μεγαλύτερα ποσοστά , που θα τα απολέσει ) και λόγω της πόλωσης και λόγω της προσωπικότητας των Κουβέλη από τα αριστερά και Καμμένου από δεξιά. Πρωτικά θα κινηθούν το ΚΚΕ και η Χ.Α, ενώ τα άλλα κόμματα θα εξαφανιστούν κάτω από 1%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δύο παρατηρήσεις ρε παιδιά για να μην γελοιοποιούνται ορισμένοι.
    Πρώτον ποια είναι η Κοντούλη που μπορεί να έχει άποψη για τον Φράγκο;. .Είναι μέλος ενός απο-κόμματος που θέλει η κεντρική οδός Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης να μετονομαστεί σε Κεμάλ Αττατούρκ και έχει καθαρά φιλοσκοπιανές πεποιθήσεις. (όρα Τρεμόπουλος)Με τέτοιες αντιλήψεις, όσοι αγαπούν την Πατρίδα ας ονομάζονται εθνικιστές. Δεύτερον η κόρη του Φράγκου ουδέποτε υπήρξε υπάλληλος της Κρατικής τηλεόρασης. Δούλεψε μέσω παραγωγής της Art factory σε 13 επεισόδια και αμείφθηκε μόλις με 10000ευρώ ενώ σήμερα εργάζεται ιδιωτικά με μπλοκάκι δελτίου παροχής υπηρεσιών. Επειδή είμαι γνώστης αυτών που υπεύθυνα καταθέτω, καλό θα είναι κάποιοι να είναι προσεκτικοί γιατί απλά γίνονται φαιδροί. Υπάρχει βήμα λόγου αλλά τουλάχιστον να μην ευτελίζονται ορισμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για την κ. Κοντούλη και τις δηλώσεις της:
    Έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο. και θυμηθείτε κάποια χρόνια πριν, σε τηλεοπτική συνάντηση, τι σερβίρισε η Γερασιμίδου τον μειοδότη αρχηγό της Τρεμόπουλο
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΟΙ ΟΙ-ΚΟΛΟ-ΓΟΙ ...ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΗΛΟ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΣΥΝΟΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση