GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΙΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ...

Από το http://stelios-kolopaido.blogspot.com .  Η συμφωνία με βάση το μνημόνιο προέβλεπε την καταβολή 5,3 δις ευρώ που αποτελεί μέρος της...

Από το http://stelios-kolopaido.blogspot.com.

 Η συμφωνία με βάση το μνημόνιο προέβλεπε την καταβολή 5,3 δις ευρώ που αποτελεί μέρος της πρώτης και «σπασμένης» δόσης του «πακέτου» των 130 δις που θα έφθαναν στην Αθήνα έως 15 Μαΐου. Με τα 5,3 δις θα μπορούσαν να καλυφθούν οι εξωτερικές υποχρεώσεις της χώρας αλλά και να ενισχυθούν τα έσοδα άρα και τα ταμειακά διαθέσιμα, προκειμένου να καλυφθούν και οι εσωτερικές ανάγκες.
Μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της 6ης Μαΐου ( που δεν τους άρεσαν ), η ΕΚΤ και το ΔΝΤ μας έδωσαν μόνο 3,8 δις.
Αυτό αν δεν κάνω λάθος λέγεται αθέτηση συμφωνίας! Τότε γιατί μας πιέζουν ακόμα και με το Σοσιαλδημοκράτη Σούλτς ότι «οι συμφωνίες γίνονται για να τηρούνται». Πώς να τηρούνται; Μονομερώς; Πως απαιτούν από εμάς να τηρούμε τις υποχρεώσεις μας ενώ οι «δανειστές» μας δεν κάνουν το ίδιο;
Δεν υπάρχει στην Ελλάδα κάποιος πολιτικός που να φοράει παντελόνια για να τους δώσει μια αξιοπρεπή απάντηση;

22 σχόλια

  1. Τι δηλώνει ο χοντροΜπένυ, ο άνθρωπος που εξαθλίωσε τους Έλληνες με το χαράτσι στη ΔΕΗ, τις έκτακτες εισφορές, και τις επερχόμενες φορολογικές δηλώσεις και αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις ;

    Είπε ο μέγκαΜπένυ : Αντίπαλός μου είναι ο Σαμαράς,όχι ο Τσίπρας !

    Του απαντάμε : αντίπαλος σου είναι το μονοψήφιο νούμερο, που κάθε μέρα θα έρχεται και πιο κοντά, όσο έρχονται στις ελληνικές οικογένειες οι φορολογικές δηλώσεις και το ΕΤΑΚ του 2009 μαζί με τα χαράτσια. Η πληρωμή είναι μαύρισμα. Οι ψηφοφόροι σου φεύγουν προς όλες τις κατευθύνσεις, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Αριστερά, Ανεξάρτητους Έλληνες. Ποιος είναι μαζόχας να σε ξαναψηφίσει ; Ποια στελέχη θα τρέξουν να εκτεθούν στο κόσμο ; Δεν ντρέπεσαι καθόλου ; Αντί να πας στην έπαυλή σου, ζητάς και τα ρέστα ; Κι αληθεύει το δημοσίευμα ότι κυκλοφορείς ακόμα με τη θωρακισμένη λιμουζίνα του ΥΠΟΙΚ των 750.000 ευρώ, την ώρα που οι ψηφοφόροι σου ψωμολυσσάνε, λόγω περικοπών και φόρων ; Τσίπα δεν έχεις καθόλου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, από τον οποίο ζήτησε, στο πλαίσιο του νόμου, να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διακριτικής ευχέρειας που διαθέτει, ώστε να μην απελαθεί ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκο Άγκο»

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΥ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ !

    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΩΜΟΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΑΦΗΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ.
    ΑΦΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ 1000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ 2000 ΦΟΡΟ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΠ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ 2012.

    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ Ή ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΤΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ΑΥΓΗ εγκαλούν τους Ποντίους για εγκλήματα εναντίων των Τούρκων...!!!

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ..

    * Ο Νάσος Θεοδωρίδης είναι δικηγόρος και μέλος της Π.Κ. του ΣΥΝ Αμπελοκήπων

    http://udemand.wordpress.com/
    /////////////////////////////

    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ20 Μαΐ 2012, 2:14:00 μ.μ.

    Τα πολλά λόγια είναι περιττά.Στις εκλογές της 17 Ιουνίου η ψηφίζεις την κυρία Μέρκελ μέσω νδ-πασόκ η τον Αλέξη Τσίπρα.Εθνικό χρέος η καταδίκη των εκβιαστών του λαού!!!

    "ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΤΗ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΝΤΡΕΘΕΣΘΕ ΝΑ ΖΗΤΕΙΤΕ "ΑΠΟ ΗΜΑΣ" ΣΥΝΘΗΚΗΝ ΜΕ "ΕΝΑΝ" ΚΟΝΤΖΙΑ ΣΚΑΤΟ-ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΑΧΜΟΥΤΗ -ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΣΩ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΖΙΡΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΝ ΣΙΛΙΧΤΑΡ ΜΠΟΔΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ! ΑΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ!"
    ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (1782-1827)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ20 Μαΐ 2012, 2:17:00 μ.μ.

    ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ...ΒΡΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΕΑΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ Η ΤΗΝ ΖΩΗ Η ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ....!!!
    200 θέσεις εργασίας στον Βερόπουλο με 4ωρη απασχόληση και μισθό 185 ευρώ...!!!
    Το διαβάσαμε χθες και ήταν η είδηση της ημέρας. Γιατί η διαφήμιση για τις 200 θέσεις εργασίας, προβλήθηκε.. τον μισθό των 185 ευρώ τον μάθαμε μετά...
    Είναι η ανάπτυξη που τάζουν Σαμαράς και Βενιζέλος...
    Είναι η ανεργία που θα μειωθεί κατα 200 άτομα.......
    Είναι το μνημόνιο που φέρνει ευτυχία για τον τόπο.....
    Είναι η απάντηση στο δίλημμα των "ντόπερμαν της ενημέρωσης" ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ;
    Διαλέξτε αν θέλετε να ακολουθήσετε τον δρόμο που τάζουν στο παραμύθι τους.
    Ευρώ η Δραχμή; Μην συζητάτε για το μνημόνιο, για την ανεργία, την φτώχεια και την πολιτική που τα δημιούργησε.. ή την πολιτική που μπορεί να μας βγάλει από αυτό..
    Ευρώ ή Δραχμή; To ερώτημα το σύστημα το έβαλε από νωρίς, και φρόντισε να διχάσει το αντιμνημονιακό μπλόγκ.
    Απέτυχαν, αλλά κράτησαν κάποιες θέσεις εξ αιτίας της πανσπερμίας των "αντιμνημονιακών".
    Τώρα το φέρνουν με ένταση περισσότερο για να μην συζητηθούν τα πραγματικά προβλήματα.
    Ευρώ 185 ή δραχμή 185 * 340 = 62.900.... Διαλέξτε... η 17 Ιούνη είναι κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιά ακριβώς απειλή συνιστά η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην ελληνική πολιτική σκηνή και γιατί όλοι (εντός και εκτός της χώρας) έπεσαν να τον φάνε ζωντανό;
    Τι είδους κίνδυνος απειλεί την Ευρώπη (ακόμη και στην Σύνοδο της G8 εξετάστηκαν τρόποι αντιμετώπισης του «φαινομένου Τσίπρα») από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε η Μέρκελ, ο Ολάντ, ο Κάμερον και οι άλλοι κραταιοί ηγέτες να βλέπουν εφιάλτες κάθε βράδυ;
    Αν οι Ευρωπαίοι τσαμπουκάδες που στέλνουν τα εκβιαστικά μηνύματα στον ελληνικό λαό δεν φοβούνται τους «Τσίπρες» αυτού του κόσμου, τότε γιατί τρέμουν στην ιδέα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πιθανόν το πρώτο κόμμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;
    Οι θέσεις των άλλων ελληνικών κομμάτων για τον Αλέξη Τσίπρα και ότι αυτός εκφράζει δεν είναι της παρούσης (θα πρέπει να αναλυθούν όροι όπως: «ενδοτισμός», «εθνική μειοδοσία» κ.ά.), καθώς, πρωτίστως, πρέπει να κατανοήσουμε την επικινδυνότητα του Τσίπρα για τους Ευρωπαίους.
    Λένε ότι αν ο ελληνικός λαός προτιμήσει τον ΣΥΡΙΖΑ (που τους θέτει το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους), τότε θα σταματήσουν να δίνουν χρήματα στην Ελλάδα που δεν θα έχει πλέον λεφτά για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, δαπάνες νοσοκομείων και σχολείων και όλα τα άλλα έξοδα της χώρας.
    Λένε ότι αυτό θα επιφέρει την αποβολή της Ελλάδας από την Ευρωζώνη (ίσως και από την Ε.Ε., ίσως και από την… Οικουμένη) και άρα θα έρθει η συντέλεια του κόσμου και ο Αρμαγεδδών για τους άμοιρους Έλληνες (που τόσο τους αγαπούν οι ευρωπαϊκές ηγεσίες και θρηνούν νυχθημερόν γι αυτούς).
    Ο Αλέξης Τσίπρας είναι, λοιπόν, ο μοιραίος άνθρωπος για την καταστροφή της Ελλάδας (ευθύνεται επίσης για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, για τις ταραχές στη Συρία, για τις δοκιμές πυραύλων της Β. Κορέας, για τις κλιματικές αλλαγές στον Πλανήτη και άλλα δεινά) και πρέπει με κάθε τρόπο να εξουδετερωθεί για να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε, ο Όλι Ρεν, ο Ρομπάϊ (ο Ποπάϊ, ο Ντόναλντ Ντακ, ο Γκούφι και οι υπόλοιποι της παρέας των καρτούνς) και να μην βλέπουν εφιάλτες.
    Δεν απομένει παρά να μπουν σε λειτουργία οι προβλεπόμενοι «κατάλληλοι μηχανισμοί» και να… δολοφονηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, που τόσα κακά έχει επιφέρει με τις θέσεις του στην ανθρωπότητα, ενώ άλλωστε ελλοχεύει και ο κίνδυνος να βρει μιμητές που θα ακολουθήσουν τις απαράδεκτες και επιζήμιες για την Πλάση συνταγές του.
    Αυτό είναι τελικά που φοβούνται. Τους μιμητές του Τσίπρα!
    (Xkarfoma)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 20 Μαϊ 2012 2:10:00 μ.μ.

    Γ
    Α
    Μ
    Ω
    Κ
    Ω
    Λ
    Ο

    Μ
    Π
    Α
    Σ
    Α
    Ρ
    Δ
    Ι

    Ποιά ακριβώς απειλή συνιστά η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην ελληνική πολιτική σκηνή και γιατί όλοι (εντός και εκτός της χώρας) έπεσαν να τον φάνε ζωντανό;
    Τι είδους κίνδυνος απειλεί την Ευρώπη (ακόμη και στην Σύνοδο της G8 εξετάστηκαν τρόποι αντιμετώπισης του «φαινομένου Τσίπρα») από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε η Μέρκελ, ο Ολάντ, ο Κάμερον και οι άλλοι κραταιοί ηγέτες να βλέπουν εφιάλτες κάθε βράδυ;
    Αν οι Ευρωπαίοι τσαμπουκάδες που στέλνουν τα εκβιαστικά μηνύματα στον ελληνικό λαό δεν φοβούνται τους «Τσίπρες» αυτού του κόσμου, τότε γιατί τρέμουν στην ιδέα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πιθανόν το πρώτο κόμμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;
    Οι θέσεις των άλλων ελληνικών κομμάτων για τον Αλέξη Τσίπρα και ότι αυτός εκφράζει δεν είναι της παρούσης (θα πρέπει να αναλυθούν όροι όπως: «ενδοτισμός», «εθνική μειοδοσία» κ.ά.), καθώς, πρωτίστως, πρέπει να κατανοήσουμε την επικινδυνότητα του Τσίπρα για τους Ευρωπαίους.
    Λένε ότι αν ο ελληνικός λαός προτιμήσει τον ΣΥΡΙΖΑ (που τους θέτει το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους), τότε θα σταματήσουν να δίνουν χρήματα στην Ελλάδα που δεν θα έχει πλέον λεφτά για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, δαπάνες νοσοκομείων και σχολείων και όλα τα άλλα έξοδα της χώρας.
    Λένε ότι αυτό θα επιφέρει την αποβολή της Ελλάδας από την Ευρωζώνη (ίσως και από την Ε.Ε., ίσως και από την… Οικουμένη) και άρα θα έρθει η συντέλεια του κόσμου και ο Αρμαγεδδών για τους άμοιρους Έλληνες (που τόσο τους αγαπούν οι ευρωπαϊκές ηγεσίες και θρηνούν νυχθημερόν γι αυτούς).
    Ο Αλέξης Τσίπρας είναι, λοιπόν, ο μοιραίος άνθρωπος για την καταστροφή της Ελλάδας (ευθύνεται επίσης για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, για τις ταραχές στη Συρία, για τις δοκιμές πυραύλων της Β. Κορέας, για τις κλιματικές αλλαγές στον Πλανήτη και άλλα δεινά) και πρέπει με κάθε τρόπο να εξουδετερωθεί για να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε, ο Όλι Ρεν, ο Ρομπάϊ (ο Ποπάϊ, ο Ντόναλντ Ντακ, ο Γκούφι και οι υπόλοιποι της παρέας των καρτούνς) και να μην βλέπουν εφιάλτες.
    Δεν απομένει παρά να μπουν σε λειτουργία οι προβλεπόμενοι «κατάλληλοι μηχανισμοί» και να… δολοφονηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, που τόσα κακά έχει επιφέρει με τις θέσεις του στην ανθρωπότητα, ενώ άλλωστε ελλοχεύει και ο κίνδυνος να βρει μιμητές που θα ακολουθήσουν τις απαράδεκτες και επιζήμιες για την Πλάση συνταγές του.
    Αυτό είναι τελικά που φοβούνται. Τους μιμητές του Τσίπρα!
    (Xkarfoma)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Βλέπω ότι είθισται οι πιο πολλοί κολλημένοι, με τα εθνικά Θέματα..{δεν λέω ότι είναι λάθος } Λάθος είναι ο χρόνος που ανακινείτε αυτά τα θέματα ως πρωτεύοντα..

    Όταν ΕΙΣΑΙ σε μια Ε.Ε , πιστός υπερασπιστής της ελεύθερης αγοράς πιστεύετε ακόμα σε εθνικά θέματα;

    Αν έλθει ένας ΤΟΥΡΚΟΣ, ένας Σκοπιανός και ρίχνει χρήματα στην αγορά {{ επενδύει που ΛΕΝΕ και λέτε}} αγοράζει γη και ύδωρ πια είναι η διαφορά; θα δώσει και 10.000 χιλιάδες θέσεις εργασίας, αν πάρει και μια ποδοσφαιρική ομάδα τι θα λέτε; Ερωτώ και θέλω σοβαρές απαντήσεις...

    Για να τελειώνουμε αυτές της μπούρδες ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΌ ΝΌΜΙΣΜΑ δεν υπάρχει εθνική πολιτική.. διαβάστε και κανένα βιβλίο δεν κάνει ΚΑΚΟ..

    Θα το ξαναγράψω μπας και το μάθετε εσείς, αλλά και οι υποψήφιοι σωτήρες όλων τον παρατάξεων ΆΛΛΟ δανειακή συμβάσει και άλλο τα μνημόνια ..

    Τα μνημόνια τα πετάμε αύριο τα σκίζομαι, ΜΕ ΤΗΝ δανειακή συμβάσει τι γίνετε; ΆΝΤΕ και μας πάνε ένα δυο χρόνια πείσω ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , εε και τι έγινε;; ΜΙΑ ΤΡΎΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΌ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΆΦΩ ... Η δανειακή σύμβαση λέει μέσα για εγγυητικές που είναι δημόσιος και ιδιωτικώς πλούτος= εθνική κυριαρχία ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΊΑ, ΝΕΡΌ, ΓΗ , ΦΤΗΝΌ ΑΝΘΡΩΠΙΝΌ ΕΡΓΑΤΙΚΌ ΔΥΝΑΜΙΚΌ ...

    ΟΛΑ τα κόμματα παίζουν σήμερα μια κακή μικροκομματική πολιτική που δεν θα τους βγει σε καλό..

    Όσο προδότες είναι αυτοί που ψηφίσαν και ΥΠΕΡΓΑΨΑΝ της δανειακές συμβάσεις ΆΛΛΟ τόσο θα είναι όσοι μιλάνε για δραχμή ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΆΛΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΑΡΓΆ Η ΓΡΉΓΟΡΑ ...

    Το εθνικό μας νόμισμα μας θα πρέπει εμείς να το προσδιορίσουμε ας λέγεται ΟΒΟΛΟΣ Η ΔΡΑΧΜΉ...

    Αυτή η τρομοκρατία που έχουν σπείρει εντέχνως ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ..ΣΚΑΙ...ΠΑΣΟΚ ...ΜΕΚΑ... ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ , που αν μπορούσα θα τους έδινα τα πτυχία τους να τα φανέ.. κυριολεκτικά..

    Η χώρες που δεν είναι στο ευρώ πως κάνουν συναλλαγές; ΠΩΣ; με συνάλλαγμα ρε βλήτα ; εγώ θέλω ένα εθνικό νόμισμα που θα το κάνω εγώ κουμάντο ..Και η προπαγάνδα θα έλθουν να μας αγοράσουν ΤΖΆΜΠΑ, του ΑΥΤΙΆ, ΟΧΙ θυμάστε πως έγινε η αλλαγή της δραχμής από το ευρώ; ΣΕ ΈΝΑ ΒΡΑΔΎ ... έχεις ΝΌΜΙΜΑ 100.000 ΕΥΡΩ σε καταθέσεις στην Ελλαδα; θα σου της μετατρέψουν ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΊ δραχμές με αξία 341.75 δραχμές ...ΣΗΜΕΡΑ ,ΟΧΙ ΌΤΑΝ ΈΛΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ... Και ας φέρουν όλοι οι Ευρωπαίοι τα ευρώ τους να τους τα κάνομε δραχμές με ισοδύναμο 341.75 να αποκτήσουμε και συνάλλαγμα άμα λάχει να βγαίνουμε να πλερώνομαι μετρητής ΟΤΙ εισάγουμε...

    ΚΑΛΆ ΜΥΑΛΆ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΈΞΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΎΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΉ ΔΡΑΧΜΉ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΘΑ ΈΧΕΙ ΣΦΑΞΊΜΑΤΑ.. NENEKOI ΕΕΕ ΝΕΝΕΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν της ...βγαίνει η λέξη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    ρε-πούστη μου λαγνοΛάθρε
    του ..κώλου σου ..."αριστερέ" !
    άρρωστε, ανάπηρε, σακάτη
    ζητιάνε της μάυρης ψωλής !!


    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί» λέει η Ρεπούση στην ανακοίνωσή της για να μπαλώσει την αποχώρησή της από τη Βουλή κατά την τήρηση ενός λεπτού σιγής την Παρασκευή για τη γενοκτονία των Ποντίων.

    Μα καλή μου, σήμερα δεν ήταν ημέρα "μνήμης του Ποντιακού ελληνισμού", αλλά... ημέρα "μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού ελληνισμού".
    Δεν πέθανε ο ποντιακός ελληνισμός για να υπάρχει ημέρα μνήμης!!!!!

    Δεν λέμε:
    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη των Εβραίων είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί»,
    αλλά
    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ολοκαυτώματος των Εβραίων είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί».

    Έτσι δεν είναι κύριε Κουβέλη;

    Καταλάβατε το ζόρι τους; Κι οι ξεφτίλες δημοσιογράφοι, παρουσιάζουν αυτή την εμετική "διευκρίνιση", ως ...ικανοποιητική.
    Τολμούν να γράψουν ότι "έδωσε απάντηση η Ρεπούση".

    Μα, ρε τρόμπα ολίγιστε δημοσιογράφε,
    είναι απάντηση το "Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού..".

    Πέθανε ο ποντιακός ελληνισμός και του κάνουμε μνημόσυνο;
    Μυαλό θέλει ;


    αλλά που να το βρείς gay Συνιστώσα
    "μοδατε" πούσταρε αλήτη !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν της ...βγαίνει η λέξη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    ρε-πούστη μου λαγνοΛάθρε
    του ..κώλου σου ..."αριστερέ" !
    άρρωστε, ανάπηρε, σακάτη
    ζητιάνε της μάυρης ψωλής !!


    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί» λέει η Ρεπούση στην ανακοίνωσή της για να μπαλώσει την αποχώρησή της από τη Βουλή κατά την τήρηση ενός λεπτού σιγής την Παρασκευή για τη γενοκτονία των Ποντίων.

    Μα καλή μου, σήμερα δεν ήταν ημέρα "μνήμης του Ποντιακού ελληνισμού", αλλά... ημέρα "μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού ελληνισμού".
    Δεν πέθανε ο ποντιακός ελληνισμός για να υπάρχει ημέρα μνήμης!!!!!

    Δεν λέμε:
    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη των Εβραίων είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί»,
    αλλά
    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ολοκαυτώματος των Εβραίων είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί».

    Έτσι δεν είναι κύριε Κουβέλη;

    Καταλάβατε το ζόρι τους; Κι οι ξεφτίλες δημοσιογράφοι, παρουσιάζουν αυτή την εμετική "διευκρίνιση", ως ...ικανοποιητική.
    Τολμούν να γράψουν ότι "έδωσε απάντηση η Ρεπούση".

    Μα, ρε τρόμπα ολίγιστε δημοσιογράφε,
    είναι απάντηση το "Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού..".

    Πέθανε ο ποντιακός ελληνισμός και του κάνουμε μνημόσυνο;
    Μυαλό θέλει ;


    αλλά που να το βρείς gay Συνιστώσα
    "μοδατε" πούσταρε αλήτη !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γ
    Α
    Μ
    Ω
    Κ
    Ω
    Λ
    Ο

    Μ
    Π
    Α
    Σ
    Α
    Ρ
    Δ
    Ι

    Τ
    Η
    Σ

    Σ
    Υ
    Γ
    Γ
    Ρ
    Ο
    Υ

    Ρ
    Ο
    Υ
    Φ
    Ε
    Ν

    Π
    Ο
    Υ
    Τ
    Σ
    Ε
    Ν

    Α
    Π
    Ο
    Υ
    Τ
    Σ
    Ε
    Ποιά ακριβώς απειλή συνιστά η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην ελληνική πολιτική σκηνή και γιατί όλοι (εντός και εκτός της χώρας) έπεσαν να τον φάνε ζωντανό;
    Τι είδους κίνδυνος απειλεί την Ευρώπη (ακόμη και στην Σύνοδο της G8 εξετάστηκαν τρόποι αντιμετώπισης του «φαινομένου Τσίπρα») από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε η Μέρκελ, ο Ολάντ, ο Κάμερον και οι άλλοι κραταιοί ηγέτες να βλέπουν εφιάλτες κάθε βράδυ;
    Αν οι Ευρωπαίοι τσαμπουκάδες που στέλνουν τα εκβιαστικά μηνύματα στον ελληνικό λαό δεν φοβούνται τους «Τσίπρες» αυτού του κόσμου, τότε γιατί τρέμουν στην ιδέα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πιθανόν το πρώτο κόμμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;
    Οι θέσεις των άλλων ελληνικών κομμάτων για τον Αλέξη Τσίπρα και ότι αυτός εκφράζει δεν είναι της παρούσης (θα πρέπει να αναλυθούν όροι όπως: «ενδοτισμός», «εθνική μειοδοσία» κ.ά.), καθώς, πρωτίστως, πρέπει να κατανοήσουμε την επικινδυνότητα του Τσίπρα για τους Ευρωπαίους.
    Λένε ότι αν ο ελληνικός λαός προτιμήσει τον ΣΥΡΙΖΑ (που τους θέτει το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους), τότε θα σταματήσουν να δίνουν χρήματα στην Ελλάδα που δεν θα έχει πλέον λεφτά για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, δαπάνες νοσοκομείων και σχολείων και όλα τα άλλα έξοδα της χώρας.
    Λένε ότι αυτό θα επιφέρει την αποβολή της Ελλάδας από την Ευρωζώνη (ίσως και από την Ε.Ε., ίσως και από την… Οικουμένη) και άρα θα έρθει η συντέλεια του κόσμου και ο Αρμαγεδδών για τους άμοιρους Έλληνες (που τόσο τους αγαπούν οι ευρωπαϊκές ηγεσίες και θρηνούν νυχθημερόν γι αυτούς).
    Ο Αλέξης Τσίπρας είναι, λοιπόν, ο μοιραίος άνθρωπος για την καταστροφή της Ελλάδας (ευθύνεται επίσης για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, για τις ταραχές στη Συρία, για τις δοκιμές πυραύλων της Β. Κορέας, για τις κλιματικές αλλαγές στον Πλανήτη και άλλα δεινά) και πρέπει με κάθε τρόπο να εξουδετερωθεί για να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε, ο Όλι Ρεν, ο Ρομπάϊ (ο Ποπάϊ, ο Ντόναλντ Ντακ, ο Γκούφι και οι υπόλοιποι της παρέας των καρτούνς) και να μην βλέπουν εφιάλτες.
    Δεν απομένει παρά να μπουν σε λειτουργία οι προβλεπόμενοι «κατάλληλοι μηχανισμοί» και να… δολοφονηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, που τόσα κακά έχει επιφέρει με τις θέσεις του στην ανθρωπότητα, ενώ άλλωστε ελλοχεύει και ο κίνδυνος να βρει μιμητές που θα ακολουθήσουν τις απαράδεκτες και επιζήμιες για την Πλάση συνταγές του.
    Αυτό είναι τελικά που φοβούνται. Τους μιμητές του Τσίπρα!
    (Xkarfoma)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν της ...βγαίνει η λέξη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    ρε-πούστη μου λαγνοΛάθρε
    του ..κώλου σου ..."αριστερέ" !
    άρρωστε, ανάπηρε, σακάτη
    ζητιάνε της μάυρης ψωλής !!


    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί» λέει η Ρεπούση στην ανακοίνωσή της για να μπαλώσει την αποχώρησή της από τη Βουλή κατά την τήρηση ενός λεπτού σιγής την Παρασκευή για τη γενοκτονία των Ποντίων.

    Μα καλή μου, σήμερα δεν ήταν ημέρα "μνήμης του Ποντιακού ελληνισμού", αλλά... ημέρα "μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού ελληνισμού".
    Δεν πέθανε ο ποντιακός ελληνισμός για να υπάρχει ημέρα μνήμης!!!!!

    Δεν λέμε:
    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη των Εβραίων είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί»,
    αλλά
    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ολοκαυτώματος των Εβραίων είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί».

    Έτσι δεν είναι κύριε Κουβέλη;

    Καταλάβατε το ζόρι τους; Κι οι ξεφτίλες δημοσιογράφοι, παρουσιάζουν αυτή την εμετική "διευκρίνιση", ως ...ικανοποιητική.
    Τολμούν να γράψουν ότι "έδωσε απάντηση η Ρεπούση".

    Μα, ρε τρόμπα ολίγιστε δημοσιογράφε,
    είναι απάντηση το "Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού..".

    Πέθανε ο ποντιακός ελληνισμός και του κάνουμε μνημόσυνο;
    Μυαλό θέλει ;


    αλλά που να το βρείς gay Συνιστώσα
    "μοδατε" πούσταρε αλήτη !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλες οι δημοσκοπήσεις ( εκτός της Καθημερινής που δείχνει προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 4% ), δείχνουν μια μάχη ψήφο με ψήφο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

    Όσο περνάνε οι μέρες, όμως, θα αναγκαστούν οι ψηφοφόροι του Πασοκ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Χ. Α , του ΛΑΟΣ, του Μάνου, της Δημιουργίας Ξανά και των άλλων μικρότερων κομμάτων, να πάρουν θέση για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι σε μια Βουλή, όπου θα παιχθούν ζητήματα οικονομικά και εθνικά.

    Οι ψηφοφόροι του πασοκ θα πρέπει να σκεφτούν τις φορολογικές τους δηλώσεις, που έρχονται με σημαντικότατες επιβαρύνσεις, παρά τις μειώσεις μισθών ή την ανεργία, το ΕΤΑΚ 2009, οι συνταξιούχοι τις νέες μειωμένες συντάξεις. Είναι σίγουρο ότι οι Βενιζέλος-Σαχινίδης που επέβαλλαν αυτά τα μέτρα, μαζί με το χαράτσι, δεν είναι ικανοί να διαχειριστούν την οικονομία, αφού εδώ και 1 χρόνο, παρά τα χαράτσια, η κατάσταση παραμένει στάσιμη.

    Από την άλλη, όλοι σταθμίζουν τις επιπτώσεις που θα έχει μια πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ σε νέο κυβερνητικό αδιέξοδο, στις επιπτώσεις στην οικονομία και στα εθνικά θέματα. Τι θα πρυτανεύσει στη λογική της ψήφους ;

    Ο σύριζα παίρνει ψήφους από το πασοκ, τους οικολόγους, το κκε, τη κοινωνική συμφωνία, από όπου , όμως, αντλεί ψήφους και σταθεροποιείται και η Δημ. Αριστερά.

    Η λογική λέει :
    Σχεδόν όλες οι φιλοευρωπαϊκές ψήφοι για επαναδιαπραγμάτευση του χρέους και αναπτυξιακή πολιτική θα κινηθούν προς τη Νέα Δημοκρατία, όπως προς τα εκεί θα κινηθούν- για λόγους ιδεολογικούς ή "εθνικούς"- οι κεντροδεξιοί και πατριωτικοί ψήφοι.

    Στο Σύριζα θα κινηθούν όσοι θεωρούν ως ευκαιρία της αριστεράς να κυβερνήσει.

    Το Πασοκ, λογικά, θα χάσει εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους προς Νέα Δημοκρατία, Ανεξάρτητους Έλληνες, ΣΥΡΙΖΑ και Δημ. Αριστερά.

    Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα έχουν πτώση προς τη Νέα Δημοκρατία, αλλά θα εισπράξουν ψήφους από άλλα αντιμνημονιακά κινήματα ή και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Η Χ.Α θα κινηθεί γύρω στο 4%, αφού οι περιστασιακοί της ψηφοφόροι φοβούνται την πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναλόγως θα συμπιεστούν προς το 1% όλα τα άλλα κόμματα, πλην του ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προσοχη στους banksters!



    Οι τράπεζες μας ως γνωστόν πηραν όλα τα λεφτά των μνημονίων ώστε να... σωθούν! (αληθεια από ποιους; τους... διαχειριστές τους;).
    Η διαφορά μας από την Ισπανία ήταν ότι στην Ελλάδα δεν κρατικοποίησαν τις τράπεζες , αλλα τα μνημόνια υπεγράφησαν για να σώσουν τις γαλλικές και γερμανικές τράπεζες οι οποίες τότε ήταν βαθειά εκτιθέμενες στο ελληνικό χρέος
    Πρακτικά όλες οι μεγάλες δυτικές τράπεζες έχουν χρεοκοπήσει!
    Κρατούν απλώς ένα μεγάλο ποσό των κρατικών χρεών, που εκτιμάται σε «ΑΑΑ» πεποίθηση …. ότι δεν θα χρεοκοπήσουν!
    Όταν χώρες της ευρωζώνης (χώρες των PIIGS) αρχίζουν τις προεπιλογές , αυτές θα επιφέρουν πλήγμα επί του συνολικού τραπεζικού συστήματος.
    Ο λόγος για τον οποίο οι τράπεζες σώζονται είναι επειδή έχουν τη δυνατότητα να αποτιμούν με την φαντασία τους όλα αυτά τα άχρηστα κρατικά μας χρέη αντί να χρησιμοποιούν ως μοντέλο τους την πραγματική άξια της αγοράς.
    Η FED.Res και ΕΚΤ εγχέουν κάθε τρεις και λίγο τεράστια ποσά ρευστότητας σε αυτές τις τράπεζες για να τις στηρίξουν.
    Στην Ισπανία έγινε επιτέλους αυτό περίμεναν όλοι οι banksters : επιτέλους πλήρωσε ο Ισπανικός λαός τα σπασμένα των τραπεζιτών
    Μόνο που σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα , οι βρετανικές τράπεζες είναι εκτιθέμενες στα 74 δισεκατομμύρια ευρώ της αξίας του ισπανικού κυρίαρχου χρέους , ενώ οι γαλλικές τράπεζες κάθονται επάνω σε δυναμίτη άξιας 112 δισεκατομμυρίων ευρώ του ισπανικού κυρίαρχου χρέους και οι δε γερμανικές
    τράπεζες εκτίθενται σε συνολικό ποσό του ισπανικού κυρίαρχου χρέους άξιας 131 δισ. αντίστοιχα.
    Έτσι, λοιπόν ένα ποσόν (ΦΟΥΣΚΑ), περίπου 317 δισεκατομμύρια ευρώ της αξίας του ισπανικού δημόσιου χρέους εγγράφεται στους ισολογισμούς των τραπεζών των τριών αυτών χωρών !
    Αυτό το χρέος, στη συνέχεια, καταγράφεται “ως περιουσιακο στοιχείο” από το οποίο οι τράπεζες δικαιολογούν χρήματα για να τα δανείσουν προς διάφορες εταιρείες, εργολάβους, κτλ. σε ποσοστό άνω του 10 προς 1, η λεγομένη μόχλευση που τωρα ειναι πανω απο 40 προς 1 !!! δηλ. για καθε ευρω δανειζεις 40(αερα) !!)
    Οι τράπεζες , και οι ρυθμιστικές αρχές δεν καθορίζουν πόσο επικίνδυνη είναι η μόχλευση στα περιουσιακά τους στοιχεία με αποτέλεσμα και οι μοχλεύσεις των ισολογισμών τους να θέτουν ως βάση τα ανώτατα δυνατά όρια, με βάση τις δικές τους εσωτερικές εκτιμήσεις ( δηλαδή των στελεχών των τραπεζών) και μετά βρίσκεται η αληταρία των κυβερνήσεων μας που ξεχρεώνουν την τράπεζα εθνικοποιώντας την !
    Αυτό ήταν όλο το κολπο !
    Ενώ το σωστό ΘΑ ΗΤΑΝ: οι ζημιές να χρεώνονται στους μετόχους των τραπεζών , όπως και τα κέρδη τους δηλαδή …. και να τις ξεχρεώνουν οι ίδιοι δια της εκποιήσεως της προσωπικής των περιουσίας, οπως (πρεπει να...) γινεται σε ολες τις επιχειρησεις!
    Αν ομως αυτη η ΦΟΥΣΚΑ των 317 δις σκασει, θα φερει καταρρευση στο υνολο του τραπεζικου συστηματος της ΕΕ!
    Ειναι η μοχλευση εφευρημα των εχοντων για περισσοτερα κερδη, αφου στη χασουρα οι φορολογουμενοι συνεισφερουν (ποιος τους ρωταει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΟΙΜΠΛΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Gia ola ftaine... oi kakoi... 3enoi. Emeis eimaste se ola kala? Ante... kai ston diaolo... re... malakes Ellhnes. Exoyn 2 xronia poy mas lene gia diar8rwtikes allages kai metarry8miseis kai emeis akomh ton paizoyme.., alla lefta 8eloyme. Gia paradeigma, h Ellada a k o m h anoigei... ta 8eokleista... Lefta omws 8eloyme. Den paei... etsi filarakia... epaggelmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Oloi mazi me th "DHMIOYRGIA 3ANA" toy Thanou Tzimerou, thn "ENWSH KENTRWWN" toy Vasili Leventi kai th "DRASH" toy Stefanou Manou (an den paei... me th brwmerh... N.D.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Gia ola ftaine... oi kakoi... 3enoi. Emeis eimaste se ola kala? Ante... kai ston diaolo... re... malakes Ellhnes. Exoyn 2 xronia poy mas lene gia diar8rwtikes allages kai metarry8miseis kai emeis akomh ton paizoyme.., alla lefta 8eloyme. Gia paradeigma, h Ellada a k o m h anoigei... ta 8eokleista... epaggelmata. Lefta omws 8eloyme. Den paei... etsi filarakia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γ
    Α
    Μ
    Ω
    Κ
    Ω
    Λ
    Ο

    Μ
    Π
    Α
    Σ
    Α
    Ρ
    Δ
    Ι

    Τ
    Η
    Σ

    Σ
    Υ
    Γ
    Γ
    Ρ
    Ο
    Υ

    Ρ
    Ο
    Υ
    Φ
    Ε
    Ν

    Π
    Ο
    Υ
    Τ
    Σ
    Ε
    Ν

    Α
    Π
    Ο
    Υ
    Τ
    Σ
    Ε
    Ποιά ακριβώς απειλή συνιστά η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην ελληνική πολιτική σκηνή και γιατί όλοι (εντός και εκτός της χώρας) έπεσαν να τον φάνε ζωντανό;
    Τι είδους κίνδυνος απειλεί την Ευρώπη (ακόμη και στην Σύνοδο της G8 εξετάστηκαν τρόποι αντιμετώπισης του «φαινομένου Τσίπρα») από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε η Μέρκελ, ο Ολάντ, ο Κάμερον και οι άλλοι κραταιοί ηγέτες να βλέπουν εφιάλτες κάθε βράδυ;
    Αν οι Ευρωπαίοι τσαμπουκάδες που στέλνουν τα εκβιαστικά μηνύματα στον ελληνικό λαό δεν φοβούνται τους «Τσίπρες» αυτού του κόσμου, τότε γιατί τρέμουν στην ιδέα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πιθανόν το πρώτο κόμμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;
    Οι θέσεις των άλλων ελληνικών κομμάτων για τον Αλέξη Τσίπρα και ότι αυτός εκφράζει δεν είναι της παρούσης (θα πρέπει να αναλυθούν όροι όπως: «ενδοτισμός», «εθνική μειοδοσία» κ.ά.), καθώς, πρωτίστως, πρέπει να κατανοήσουμε την επικινδυνότητα του Τσίπρα για τους Ευρωπαίους.
    Λένε ότι αν ο ελληνικός λαός προτιμήσει τον ΣΥΡΙΖΑ (που τους θέτει το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους), τότε θα σταματήσουν να δίνουν χρήματα στην Ελλάδα που δεν θα έχει πλέον λεφτά για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, δαπάνες νοσοκομείων και σχολείων και όλα τα άλλα έξοδα της χώρας.
    Λένε ότι αυτό θα επιφέρει την αποβολή της Ελλάδας από την Ευρωζώνη (ίσως και από την Ε.Ε., ίσως και από την… Οικουμένη) και άρα θα έρθει η συντέλεια του κόσμου και ο Αρμαγεδδών για τους άμοιρους Έλληνες (που τόσο τους αγαπούν οι ευρωπαϊκές ηγεσίες και θρηνούν νυχθημερόν γι αυτούς).
    Ο Αλέξης Τσίπρας είναι, λοιπόν, ο μοιραίος άνθρωπος για την καταστροφή της Ελλάδας (ευθύνεται επίσης για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, για τις ταραχές στη Συρία, για τις δοκιμές πυραύλων της Β. Κορέας, για τις κλιματικές αλλαγές στον Πλανήτη και άλλα δεινά) και πρέπει με κάθε τρόπο να εξουδετερωθεί για να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε, ο Όλι Ρεν, ο Ρομπάϊ (ο Ποπάϊ, ο Ντόναλντ Ντακ, ο Γκούφι και οι υπόλοιποι της παρέας των καρτούνς) και να μην βλέπουν εφιάλτες.
    Δεν απομένει παρά να μπουν σε λειτουργία οι προβλεπόμενοι «κατάλληλοι μηχανισμοί» και να… δολοφονηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, που τόσα κακά έχει επιφέρει με τις θέσεις του στην ανθρωπότητα, ενώ άλλωστε ελλοχεύει και ο κίνδυνος να βρει μιμητές που θα ακολουθήσουν τις απαράδεκτες και επιζήμιες για την Πλάση συνταγές του.
    Αυτό είναι τελικά που φοβούνται. Τους μιμητές του Τσίπρα!
    (Xkarfoma)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ante xasoy 4.13 an8ypopraktora hli8ie.poy 8a milhseis gia to kseplyma ton omologon ntopion kai ksenon se varos tou psomiou mas,oyst koprith

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΑΠΑΤΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ


    ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ 100 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!

    ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ
    ΚΥΡΙΕΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!
    ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ?

    Νεοι με φιλοδοξιες συμμετεχουν στις εκδηλωσεις του ΣΕΓΑΣ χωρια να γνωριζουν οτι συμμετεχουν σε οργανωμενες απατες κλοπης δημοσιου χρηματος

    Ο Προεδρος του ΣΕΓΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ εχει καταγγελεθει και στον Γενικο Επιθεωρητη Δημοσιας Διοικησης και στον ΣΔΟΕ για οικονομικες απατες εναντιον του δημοσιου
    Τον καλυπετει ο Ρακιτζής Του εδωσε και τις διευθυνσεις απο τις επιστολες με τα εγγραφα που ελαβε! Ντροπη Το ΣΔΟΕ κανει στραβα ματια Οι εισαγγελεις δεν βλεπουν! Μπραβοι κυκλοφορουν με οπλα και κλεινουν στόματα στα γηπεδα!

    Ο Δημήτρης Τσιούνης είναι ο νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο πλαίσιο του πρώτου ημι-μαραθώνιου της Αθήνας.
    Τη νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών πήρε ο Δημήτρης Τσιούνης, ο οποίος κάλυψε την απόσταση των 21.100 μ. σε 1 ώρα 14.17, ενώ ακολούθησαν οι Δημήτρης Κοτσολάρης (1.17.33) και Αλέξης Κονταράτος (1.17.49).

    Ο Σεβαστής Βασίλης ο απατεών της άθλησης στις στέπες μας με τα κοληταρια τοιυ τον ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΠΑΚΑ απατη και τους αλλους τρωνε τα λεφτα του Δημισου και θελουν και αλλα

    Στον Μαραθωνιο πριν λιγους μηνες καθε αθλητηης πληρωσε 100 ευρω Πόυ πηγαν τα χρήματα κανεις δε ξέρει Κυρια Βαρδινογιάννη βοηθήστε στην απακλαυψη της απατης! Σας παρακαλουμε εκτος και αν τα φαγατε μαζι


    Ο Περικλης Μπακας απατεων στο εκκαθαριστικο εφορια δηλωνει 72.000.000 ευρω! Ενω περνει μισθο 3,000 ευρω απί δωεκα μηνες =- 43.000 χιλιαδες ευρω Τα υπολοιπα 28.000 διαφορα απο πυ προερχονται και που πανε?
    Η Μπουσικα Ιωαννα απατεων ιδιαιτερα (ε ιλα) Μισθος 2.900 ευρω επι 12 μηνες = 34 χιλιαδες ευρω
    Δηλωνει 45.000 χιλιαδες ευρω Πως βγαζει τα υπολοι[α? Σαν την ιδιατερα τουΣτος Καν?
    Που παει η διαφορα 10.000 ευρω?Τα δινουν στον Σεβαστη βασιλη?

    Η Ελλαδα χρεωκοπει γαια να τα κονομαει ο κ. Μπακας Περικλης και ο Σεβαστης Βασιλης οι απατεωνες του αθλητισμου.

    ΑΠΑΤΗ : Οσοι προσληφθηκανγια φροντιστες των Εθνικων Ομαδων εγιθναν μονιμοι υπάλληλοι χωρις αξιοκρατικα κριτηρια και ΑΣΕΠ> Που ειναι ο Ρακιντζης το ΣΔΟΕ ο εισαγγελεας?Γιατι απασχολειτε συνεχως συνταξιοπυχους αφου υπαρχουν νεοι με πτυχια? Οι πρωην πρωταθλητες πεινανε!
    ΑΠΑΤΗ. Απασχολειται στο ΣΓΑΣ ανεργος αθλήτης οδηγος δηθεν σε πουλμανακι ενω αυτος στον ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ βγαζει καρποουζια στα μποστανια και δεν δουλευει στηνθεση του!Μη[πως τα εσοδα απο τα καρπουζια πεπονια πανε στον Σεβαστη Βασιλη το λαμογιο?
    Τι εγενι η Βιλλα στη Μακρακωνη ? Ακομα την καλυπτουν?
    Οι βιλλες στο Ντραφι?

    Λαμογια δεν θα τα καλυψετε!γιατι κυκλοφορουν φωτογραφιες οπαντου!
    Οι απατεωνες και οσοι τους καλυπτουν στην φυλακη συντομα
    ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΚΑΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ
    Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΙΑΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?
    ---

    Ε. Ν.

    Κυριακή, Μάϊος 20, 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση