GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγέρθητι. Τι έγινε μετά...

Σατυρικό βιντεάκι με απόσπασμα απο την συνέντευξη τύπου του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκου και το περίφημο πλεον εγέρθητι συνδυασμένο...

Σατυρικό βιντεάκι με απόσπασμα απο την συνέντευξη τύπου του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκου και το περίφημο πλεον εγέρθητι συνδυασμένο με χιουμοριστικό βίντεο απο νεοσύλλεκτους της Αυλώνας που αλιεύσαμε στο Youtube απο τον user kotsos1888 και μουσική υπόκρουση το Εγέρθητι του Χάρρυ Κλυνν. Η ιδέα ανήκει στον Χάρρυ Κλυνν και σε post που αυτός έκανε στο facebook σχετικά.
http://youtu.be/PxvFm6YIhiA

10 σχόλια

  1. ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ
    " ΕΓΕΡΘΗΤΙ " ;
    ΕΔΩ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΚΟΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...
    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ, ..
    .ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ !!!!

    ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΧΟΝΤΡΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΚΑΟΥ ΓΚΑΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε ντελα μανγκε εληνικ κουμουνεκ και από πισε ντε λα φικ.

    Γιατι σε πόναϊ ρε Κομουνα για την χρυση Αυγουλα

    Εσεις Τα κομουνια μια ζωη για τους ρώσους δουλευατε.

    Αυτό δεν σας πονεσε ποτε ρε Μεγαλε.

    Μονο η Χρυση Αυγουλα σας πόναϊ ρε μανγκε ντελα κλανε.


    Δολοφονεί Κομουνια βρηκατε κορόιδα και σας ψηφησαν…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανούσιο βίντεο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NA MHN ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙ ΜΕΣΑ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΚΩΛΟΚΑΙΓΕΣΤΕ.ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΦΑ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΔΗΛ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΚΤΗΝΗ..ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΤΑΡΙΚΗ ΜΟΥΡΗ ΠΟΙΟΣ .ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΑ.ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΒΑΡΗ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑΣΑΣ ΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΙΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΑΝ.ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ .ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΟΥ 81.

    Οι επιχειρηματίες σφιχταγκαλιάζουν τον Τσίπρα.
    Το νέο Πασοκ κουβαλώντας όλα τα κουσούρια του παλιού είναι εδώ, θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές προσπαθώντας νάναι πρώτη δύναμη, συγκυβερνώντας με τον Βενιζέλο, άντε και κανά Κουβέλη.
    Η πράσινη διαχείριση της εξουσίας θα συνεχιστεί με περισσότερους πεινασμένους για χρήμα και εξουσία απο ότι αυτούς του 81.

    Οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως δεξιοί για μια ακόμα φορά λειτούργησαν ως ιδανικοί αυτόχειρες παραδίδοντας μες στον θυμό τους την διακυβέρνηση της χώρας σε γκρουπες και σέχτες.

    Οι Έλληνες για μια ακόμα φορά ψήφισαν το λεφτά υπάρχουν νομίζοντας ότι εμφανίστηκαν οι ακροδεξιοί και οι αριστεροί Μεσσίες που θα τους ξαναγυρίσουν στο 2000.

    Οι μπίζνες των Νταβατζήδων θα συνεχιστούν με το δήθεν νέο που έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΡΓΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΧΑΒΑΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΞΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ Η ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΟΥΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΑΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΣ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αντίστοιχη του Μιχαλολιάκου στη Γαλλία , Marin Le Pen, πήρε 19% και όχι 7%. Αλλά κανείς δεν λέει οτι οι νεοφασίστες στην “δημοκρατική” ευρώπη είναι το 10-20% του πληθυσμού της. Ασχολούνται με τους Έλληνες και την Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση