GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Ολάντ δέχθηκε τον Βενιζέλο στο Παρίσι...

Σαράντα λεπτά διήρκησε η συνάντηση του Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο το μεσημέρι της Τρίτης στο Παρίσι. Σύμφ...

Σαράντα λεπτά διήρκησε η συνάντηση του Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο το μεσημέρι της Τρίτης στο Παρίσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες συζήτησαν το ελληνικό θέμα εν όψει της άτυπης συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες την Τετάρτη. Το ΠΑΣΟΚ και το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Γαλλίας με το οποίο εξελέγη Πρόεδρος στη χώρα του ο κ.Ολάντ είναι αδελφά κόμματα και ως εκ τούτου κλείστηκε το ραντεβού.
Με την πραγματοποίηση της συνάντησης, ο κ. Ολάντ στέλνει σαφές μήνυμα στην Ελλάδα, αφού μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είχε αρνηθεί να ικανοποιήσει το αίτημα του κ. Αλέξη Τσίπρα για συνάντηση, διευκρινίζοντας ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο ο πρόεδρος της Γαλλίας συναντάται μόνο με αρχηγούς κρατών.
Η συνάντηση θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική αφού είναι σαφές ότι ο κ. Ολάντ αποστέλλει καθαρό μήνυμα στην Ελλάδα για το ποιες πολιτικές δυνάμεις θεωρεί ότι μπορεί να υλοποιήσουν τον στόχο της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη.
Η απόφαση του κ. Ολάντ να συνομιλήσει τετ α τετ με τον κ. Βενιζέλο έρχεται λίγες ώρες μετά τις ξεκάθαρες δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Γαλλίας ότι από το αποτέλεσμα των εκλογών θα κριθεί η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη.
"Πρέπει να εξηγήσουμε χωρίς αλαζονεία στους Έλληνες φίλους μας πως, αν θέλουν να παραμείνουν στο ευρώ -και πιστεύω ότι αυτό θέλει η πλειοψηφία τους-, δεν μπορούν να στηρίξουν κόμματα που θα τους κάνουν να το εγκαταλείψουν" επισήμανε ο Λοράν Φαμπιούς μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.
"Είναι πολύ λεπτό θέμα, γιατί δεν θέλουμε να τους δώσουμε μαθήματα. Όμως, ταυτόχρονα, η Γαλλία, που δεν θέλει να δώσει μάθημα, πρέπει να πει ορισμένα πράγματα στους Έλληνες φίλους της", πρόσθεσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας.

19 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Θ. Τ ..Ηράκλειο Κρήτης..

    Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, μου τα πες με το πρώτο σου το γάλα, μα τώρα που ξύπνησαν τα φίδια, εσύ φοράς τα αρχαία σου στολίδια, και δεν δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου ΕΛΛΑΣ που τα παιδιά σου ΣΚΛΑΒΟΥΣ ξεπουλάς ...

    Ήρθε η ώρα να πείτε στο κόσμο αλήθειες … Πιο είναι το πλάνο Β! του εκάστοτε κόμματος για το καλό της πατρίδος που λένε ΣΗΜΕΡΑ όλοι και όλα τα κόμματα,..

    1} πάνε στης Βρυξέλες και τρώνε ξύλο {δεν δεχόμαστε τίποτα προχωράμε σε ότι έχετε υπογράψει ΤΕΛΟΣ.} τι γίνετε; Δεν έχει μας απαντήσει πειστικά κανείς τους…

    2} Βγαίνουν τα σκύβαλα της πολιτικής και βάζουν μόνο εκβιαστικά ερωτήματα , αλλά ξεχνούν το 1.500.000 άνεργους επίσημα, ανεπίσημα είναι πάνω 2.300.000 άνθρωποι, που η πλειοψηφία τους είναι νέοι, μορφωμένοι, ότι καλλίτερο δηλαδή διαθέτει η χώρα μας ,το μέλλων της χώρας μας, η ξέχασαν τους 600.000 χιλιάδες ανθρώπους που στήνονται στης ουρές για να φανέ ώστε να μη πεθάνουν από πείνα ,η για τους ανθρώπους με σοβαρές ασθένειες που πεθαίνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περιλθαψη στην ισχυρή Ελλάδα του ευρώ !! και όλα αυτά εν έτη 2012 …


    3} Ρωτήθηκε κανείς σας γιατί δεν γίνονται επένδυσης σήμερα σε όλη την ΕΥΡΩΠΗ; Αν πιστέψουμε ότι εμείς στην ΕΛΛΑΔΑ είμαστε όλοι ένας ΛΑΟΣ από τεμπέληδες, απατεώνες , γραφειοκράτες, κλέφτες , μιζαδόρους κ.ο.κ όπως μας διαφήμιζαν και συνεχίζουν ακάθεκτα και σήμερα όλα αυτά τα σκύβαλα πολιτικοί και πράκτορες δημοσιογράφοι τους μαζί με τα τηλεοπτικά κανάλια σε εσωτερικό και στο εξωτερικό, να θυμηθούμε Γ.Α.Παπαντέρου , Παπακωσταντινου, Σαμαρά , Βενιζέλο, Πάγκαλο, Τσίμερος, Μάνος, Ντόρα Κουβελου- Μπακογιαννη-Μητσοτάκη , Λοβέρδος , Διαμαντόπουλου, Αργύρης Ντινόπουλος , Μπουμπούκος, Βορίδης , Πρετεντέρης, Κάψης , Τρέμη ,Τσίμας Προτοψάλτε, Οικονόμου ,Λυρίτζης , Καμπουράκης ,Οικονομέας , ο ΜΠΑΜΠΗΣ, οι ιδικοί {καθηγητές και αναλυτές με πολλά εισαγωγικά} και πολλοί πολλοί άλλοι , όλα αυτά σιχάματα της Ελλάδος.. Όμως εδώ υπάρχει το εξής παράξενο φαινόμενο που τους ξευτελίζει όλους αυτούς , η Ιταλία χωρίς επενδύσεις ,η Ισπανία χωρίς επενδύσεις, η Πορτογαλία χωρίς επενδύσεις η Ελλάδα χωρίς επενδύσεις και το φαινόμενο αυτό εξαπλώνεται παντού στην Ευρώπη σαν πανούκλα ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ θα μας πείτε μια ημέρα , γιατί αν υπήρχαν επενδύσεις δεν θα υπήρχε ανεργία, πείνα, εξαθλίωση, θλίψει , αυτοκτονίες σε αυτές της Ευρωπαϊκές χώρες .. Ρωτηθήκατε ποτέ κανείς σας ΓΙΑΤΙ; και αν ναι; τι απαντάτε στο κόσμο που σας ακούει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4} Η Απάντηση μου: Ακόμα και η ίδια η Γερμανία επενδύει εκτός Ευρωπαϊκή Ένωσης, σε Ασία, Σιγκαπούρη, Κίνα κ.τ.λ γιατί για ανταγωνιστικότητα;

    ΟΧΙ κατηγορηματικά ΟΧΙ , δεν είναι πια μυστικό ,αλλά θέμα χρόνου όχι για να καταρρεύσει η Ελλάδα ,αυτή έχει καταρρεύσει παταγωδώς, μαζί με όλο το παλιό πολιτικό προσωπικό της, ίσως κάποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί , τα μεγάλα ψάρια το ξέρουν πάρα πολύ καλά και θέλουν να βγάλουν της εύθηνες από επάνω τους, ώστε να πληρώσουν τα στελέχη τους Γ! ,,Δ! ,,Ε!,, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ μαζί με τους αναλώσιμους προπαγανδιστές τους..

    Ειδικά στα δυο κόμματα της Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά. Γι’αυτό βλέπετε σήμερα στην Ν.Δ να ενώνονται, ώστε να κάνουν ένα ανθρώπινο τοίχος, από φανατισμένους οπαδούς που θα τους υπερασπίζει την ώρα της κρίσεως.. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΈΤΩΠΌ ΛΕΝΕ, ενάντια στο ΚΑΚΟ , πιο είναι αλήθεια το κακό που φοβούνται; ο προδομένος, ο άνεργος, ο πεινασμένος ,ο εξαθλιωμένος , ο ασθενής, ο κατεστραμμένος ΛΑΟΣ από της πολιτικές τους; Αυτό είναι το ΚΑΚΟ ;Αυτόν φοβούνται και ενώνονται με τόσο εξευτελιστικό τρόπο; στο όνομα τάχα της σωτηρίας της πατρίδος, εγώ λέω ευθέως ότι το κάνουν ΑΠΟ ΦΟΒΟ για την δικιά τους ΣΩΤΉΡΙΑ να προλάβουν να φύγουν..


    Σήμερα δεν είναι πια μυστικό σε όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση ότι το έκτρωμα που λέγεται νόμισμα του ΕΥΡΩ καταρρέει , είναι θέμα μηνών η ενός έτους το πολύ ώστε να σκάσει η φούσκα με πάταγο..
    Αυτός είναι και ο λόγος που κανένας κεφαλαιοκράτης δεν επενδύει πια σε χώρες της Ε.Ε φοβούνται, ξέρουν ότι το ευρώ έκανε τον κύκλο του και πάνε για άλλες {πολιτείες} … Εδώ μας έχουν όλοι μια πιπίλα που μας την λένε κάθε ημέρα, ξεπούλημα =αποκρατικοποιήσεις , ώστε να έλθουν επένδυσης και έτσι θα μας έλθει η αναπτύξει με 185 ευρω τον μήνα , αλλά θα πρέπει να είμαστε στο ευρώ και στο μνημόνιο ,το πάνε ήπια να προλάβουν να φύγουν .. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ; ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ; Οι κεφαλαιοκράτες ξέρουν ότι αν επενδύσου στην Ε.Ε κινδυνεύουν σοβαρά ανά πάσα στιγμή από μια Παν Ευρωπαϊκή εξέγερση και φεύγουν ,αφήνουν βέβαια το αγγούρι που ψάχνει να βρει ποπό .. θα ξανά έλθουν , θα έλθουνε με άλλη μορφή έχοντας της Λαόφίλιας είναι ιδικοί σε αυτά..

    Έτσι θα βλέπετε καθημερινά το δικός μας πολιτικό προσωπικό – κύκλωμα- να πολώνει το κλίμα, για ένα πόλεμο που ξέρουν ότι τον έχουν χάσει από τώρα ακόμα και αν ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .θα έχουμε τέτοιες ραγδαίες εξελίξεις που θα τρομάξει ακόμα και ο ΜΑΜΩΝΑΣ .

    Εμείς τι κάνομε; Πως οργανωνόμαστε; Γιατί οι πρώτοι μήνες ,ο πρώτος χρόνος , θα εξελίσσονται τόσο σοβαρά γεγονότα που δεν ξέρω να σας το περιγράψω , θα υπάρξουνε ελλείψεις σε βασικά είδη , θα χαθούνε ζωές , θα βγούνε παλιά μίση , εκδίκησης, θα υπάρξουνε λεηλασίες , όλα αυτά τα ξέρουν πολύ καλά ότι θα συμβούν .. Ένα απλό απλό παράδειγμα θα πω, λένε ότι υπάρχουν 160 δις ευρω από της καταθέσεις σας , όσοι έχετε ακόμα; αν πάτε π.χ αύριο όλοι μαζί οι νόμιμοι καταθέτες να τα ζητήσετε υπάρχουν να τα πάρετε; ; ΟΧΙ.. Με στοιχεία της τράπεζας της Ελλάδος είναι γύρω στα 11—14 δις ευρω όλα τα μετρητά , τα δικά σας μετρητά , δ.λ του απλού κόσμου, τα αλλά 145 δις ευρώ είναι χρεόγραφα , ομόλογα… τι θα γίνει ΤΟΤΕ σν κυβέρνηση είναι η ΝΔ ρε Μπουμπούκο; που σήμερα κινδυνολογείς και προπαγανδίζεις; Αν χάσουν η Ν.Δ ΣΩΤΗΡΕΣ το ίδιο παιγνίδι θα παίξει ο Μπομπούκος, το κακό είναι ότι το ίδιο ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Κομανέτσι , αυτά βέβαια είναι η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ,αλλά το παίζουν αυτό το παιγνίδι οι ανίκανοι –η αυτό θέλουν οι ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ.. ιδού η απορία!!!

    Ξανά γράφω , πια είναι τα πλάνα τους ,Β! ,,Γ! ,, όλων τον πολιτικών κόμματων αν υπάρξει αύριο, σε δυο μήνες, σε ένα χρόνο, η κατάρρευση του ΕΥΡΩ; Για την κατάρρευση της χώρας δεν εγείρονται ερωτήματα, ΕΧΟΜΕ ΙΔΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩ ..


    Δεν είναι σημερινή κατάσταση για πολιτικά παιγνίδια με τον ΛΑΟ ,αν δεν το έχουν καταλάβει τα κόμματα τόσο χειρότερο για όλους τους, αλλά και τα τσιράκια τους…

    Πιο απλά δεν γίνετε να τα γράψω , με κυνηγάνε που με κυνηγάνε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούτζουκα πατριώτη, επίδομα από το δημόσιο παίρνεις; απάντησε ειλικρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσίπρας για τον Φρανσουά Ολάντ: Ολανδρέου!!!
    Ντροπή.
    Ο λαός μας έχει μια χαρακτηριστική παροιμία: "Έκανε κι μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο".
    Ελπίζω τώρα να είναι η σειρά του κόσμου (του Ελληνικού) να χέσει τη μύγα τον Τσίπρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά αυτός ο Ολάντ δέν έλεγε πως το Πρωτόκολλο δέν προβλέπει στον Πρόεδρο της Γαλικής Δημοκρατίας να συναντιέται με αρχηγούς κομμάτων.
    Μήπως εννοούσε μεγάλων και σοβαρών κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΜΕΛΕΙ.ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΑΟΚ-ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α ρε τσιπρα, πηγαινε σε καμμια καταληψη σχολειου να τη βρεις, η πολιτικη δεν ειναι για σενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανακοίνωση προς χαχόλους Έλληνες :

    Συμπατριώτες, στη συνάντηση Ολάντ - Βενιζέλου, ο κ. Ολάντ υποσχέθηκε :

    1) Να αναστήσει όλους τους πεθαμένους λόγω μνημονίου Έλληνες και να περιθάλψει όλα τα ορφανά του ΔΝΤ !
    2) Θα πληρώσει το χαράτσι σε 1, 5 εκ. Έλληνες που δεν μπορούν να το πληρώσουν !
    3)Θα δώσει δουλειά ( στη Γαλλία ; ) στο 1, 5 εκ. Έλληνες !
    4) Θα πληρώσει τους επαχθείς φόρους στις νέες φορολογικές δηλώσεις, έργο μοναδικό του Βενιζέλου- Σαχινίδη
    5) Θα καλύψει όλο το πετρέλαιο θέρμανσης ή το φυσικό αέριο για τη νέα χρονιά !
    6)Θα επιστρέψει τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που επέβαλλε ο κ. Βενιζέλος!
    7)Δεν θα κόψει τα 200.000 κοινωνικά επιδόματα που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος με την Τρόικα από το Μάιο!
    8) Δεν θα βάλει φόρο ιδιοκατοίκησης, το χαράτσι για το 2012, το ΕΤΑΚ του 2009, τους φόρους σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος !
    9) Θα καλύπτονται όλες οι ιατροφαρμακευτικές δαπάνες των Ελλήνων, θα επιστραφούν τα κουρεμένα ομόλογα, τα εφάπαξ κλπ
    10) Θα επιστραφούν προς τους Έλληνες πολίτες τα 7 δισ. ευρώ που τους χρωστάει εδώ και 3 χρόνια το ελληνικό δημόσιο. Και η αδέκαστη δικαιοσύνη παραγράφει σε 2 χρόνια τις υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τους πολίτες, αλλά τις υποχρεώσεις των πολιτών προς το Δημόσιο σε 5 χρόνια ! Αυτό θα το διορθώσει ο Ολάντ !

    Και επειδή, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα γίνει, αλλά η συναντηση είναι μια ακόμα ΦΟΥΣΚΑ ( όχι σαν του Χρηματιστηρίου ) και δεν έχει καμία σχέση με τα καθημερινά μας προβλήματα, αλλά μόνο για να ξεγελάσει ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ...ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ; ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΚΗ ; ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΑ 20 ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΔΕΝ ΚΌΒΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΆ ΜΑΛΑΚΑ ;; ΆΝΤΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΊΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΕ ΜΑΛΑΚΕΣ .

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΈΠΕΤΕ ΓΙΩΡΑΓΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΑΝΤ.. ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΝΕΝΕΚΟΙ..

    ΘΑ ΣΑΣ ΜΥΡΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΣΙΧΤΙΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πασοκ γαλλιας μιλα με πασοκ ελλαδας.
    οτι εκανε το γιοργακι το 2009
    το εκανε το πασοκ γαλλιας επι ζοσπεν,
    και εκανε 20 χρονια να δει εξουσια.
    οι φτωχοι γαλλοι χασανε τα παντα,
    και πηγαν λεπεν η αριστερα.
    το ιδιο γινεται και εδω,με συριζα και καμμενο/χρυση αυγη.

    μονο αν εισαι πλουσιος η μαλακας,
    ψηφιζεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΤΣΟΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΥΣ ΚΩΛΟΔΗΜΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ. ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΡΙΑΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΤΣΟΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τσιπρας ο σωτηρας των πρωην καλοπερασκηδων, Τα αγγουρια σκληρυναν τωρα μαγκες και σας πονανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τρίτη, 22 Μαΐου 2012
    Ούτε μία λέξη για τα «καρφιά» της Μέρκελ!!!

    Του Μιχάλη Ιγνατίου
    Σε άλλες εποχές, η δήλωση της κ. Μέρκελ στο CNN, ότι για την οικτρή οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθε ο ελληνικός λαός ευθύνονται οι Ελληνες πολιτικοί, θα ξεσήκωνε θύελλα αντιδράσεων από τους «ευαίσθητους» εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου. Αυτήν τη φορά δεν κουνήθηκε φύλλο και θαρρώ πως ικανοποιήθηκε και το λαϊκό αίσθημα, αν και η διαπίστωση προέρχεται από την καγκελάριο της Γερμανίας, η οποία.....
    με πράξεις και δηλώσεις έχει πονέσει τους Ελληνες πολίτες.

    Μέχρι πριν από τις εκλογές, με ευθύνη και της κ. Μέρκελ, ο λαός έβλεπε -ανήμπορος να αντιδράσει- τη θύελλα που προκάλεσαν τα σκάνδαλα και η ασυδοσία των πολιτικών να σαρώνει όλα όσα δημιούργησε με κόπο και ιδρώτα. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου «έβγαλε το άχτι του» και τιμώρησε με την ψήφο του αυτούς που θεωρεί τους κατεξοχήν φταίχτες. Το τελευταίο διάστημα οι φωνές εναντίον του πολιτικού κόσμου ακούγονται δυνατά και στο εξωτερικό, αν και αυτοί που τους ψέγουν εστιάζονται περισσότερο στις πράξεις τους μετά το Μνημόνιο. Η βασική κατηγορία είναι ότι δεν εφαρμόστηκε το Πρόγραμμα, διότι ταυτόχρονα αλληθώριζαν προς τους πελάτες-ψηφοφόρους.

    Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι οι πολιτικοί δεν έχουν αλλάξει και συνεχίζουν να αναλώνονται σε μικροπολιτική και να ξοδεύουν τον χρόνο τους για την προστασία των «κεκτημένων» τους. Και σ' αυτό το θέμα σχεδόν όλοι έχουν τον ίδιο στόχο και σκοπό: να μην πειραχθεί το σύστημα, που είναι σαθρό και οδήγησε με τη λαιμαργία και την ανικανότητά του στη σημερινή κατάσταση, που γρήγορα -εάν δεν γίνει κάποιο θαύμα- θα οδηγήσει στη χρεοκοπία.

    Είναι αδύνατον να σώσουν την ελληνική οικονομία οι πολιτικοί, διότι δεν έχουν ούτε τη βούληση, και πολύ περισσότερο τις ικανότητες που απαιτούνται για να σηκώσουν τη χώρα στην πλάτη τους. Πώς θα μπορέσουν να σταματήσουν την πορεία προς τον όλεθρο οι ίδιοι άνθρωποι που φέρουν ακέραιη την ευθύνη για το κατάντημα της Ελλάδας; Και, δυστυχώς, αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας: ο διεφθαρμένος πολιτικός της κόσμος...

    Από: ethnos.gr


    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Δ!! ΤΟ ΠΑΣΟΚ!! ΟΙ ΠΟΛΙΤIΚΟΙ ΜΑΣ .. ΡΕ ΣΑΣ ΦΤΗΝΉ ,ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗ, ΝΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! Γ.Α.Π ΠΑΓΚΑΛΕ!! ΣΑΜΑΡΑΑΑΑΑΑ ...ΤΙ ΛΈΕΙ ΑΥΤΉ...ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΙΞΕΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ...Η ΣΑΣ ΚΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ Α@@@@@@ ΖΙΜΕΝΣΣΣΣΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ; ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΠΑΡΕΣ .ΠΑΠΟΥΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΕΡΔΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥΓΚΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΠΕΙ ΜΠΙΛΙΝΟ ...ΚΑΜΕΙΑ ΑΝΑΚΗΝΩΣΟΥΛΑ Ο ΜΠΙΤΣΙΟΣ!!!! ΠΟΥ @@@@@@@ Η ΦΡΟΙΛΑΗΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΓΑ@@@@@@ ΤΑΣ ..


    ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΡΑΥΓΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΥΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ...ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΓΗΓΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΔΩ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΥΦΟΦΟΡΟΙΙΙ !!! ΕΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΕΣΥΣ ΕΙΣΤΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΣΑΣ ΘΑ ΓΑ@@@@ Η ΦΡΟΙΛΑΗΝ ΠΟΥ ΚΩΛΟΣ ΕΕΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΗΤΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν υπαρχει καλυτερη αποδειξη της πασοκοβλαχιας,
    απο την υπερηφανη πασοκοκραυγη
    "εμας μας δεχεται ο ολλαντ"

    αυτα ελεγε και ο ανθρωποφαγος μποκασα στην αφρικη..
    "εγκο φιλο ζισκαρ"
    διαβαστε και απολαυστε επαρχιωτικη πασοκοκαφριλα
    In the early days of his regime, Bokassa engaged in self-promotion before the local media, showing his countrymen his French army medals.
    After Bokassa threatened to withdraw from the franc monetary zone, President Charles de Gaulle decided to make an official visit to the CAR on 17 November 1966.
    In 1975, the French president Valéry Giscard d'Estaing declared himself a "friend and family member" of Bokassa
    The "friendly and fraternal" cooperation with France—according to Bokassa's own terms—reached its peak with the imperial coronation ceremony of Bokassa I on 4 December 1977.The French Defence Minister sent a battalion to secure the ceremony; he also lent 17 aircraft to the new Central African Empire's government, and even assigned French Navy personnel to support the orchestra.The coronation ceremony lasted for two days and cost 10 million GBP, more than annual budget of the Central African Republic.The ceremony was organized by French artist Jean-Pierre Dupont. Parisian jeweller Claude Bertrand made his crown, which included diamonds. Bokassa sat on a two-ton throne modeled in the shape of a large eagle made from solid gold.
    On 10 October 1979, the Canard Enchaîné satirical newspaper reported that President Bokassa had offered the then Minister of Finance Valéry Giscard d'Estaing two diamonds in 1973. This soon became a major political scandal known as the Diamonds Affair, which contributed significantly to Giscard d'Estaing's losing his reelection bid

    η απελπισμενη φυλη των πασοκοκαφρων θα κανει τα παντα για να μην εξαφανιστει εκλογικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O προσκυνημένος γραικύλος κολαούζος των τοκογλύφων Βενιζέλος εκπροσωπεί είπε στο εξωτερικό τον ελληνικό λαό? Ποιός τον εξουσιοδότησε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΓΛΥΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ Ο ΟΛΑΝΤ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΠΕ ΟΧΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΛΥΓΟΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ, ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΑΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑΝΤ ...

    ΡΕ ΣΕΙΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!!!
    ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΞΙΣΟς ..ΜΙΑ ΖΩΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οσοι μαλακες νομιζουν οτι ο τσιπρας ειναι ο σωτηρας τους βλεπουν ονειρα ορθιοι.

    Ξυπνατε ρεεεεε.
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

    ΒΡΕ .....ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ
    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ!


    Ας παει τωρα παρεα με τους Στρατουλη,
    Λαφαζανη, Βουτση καιτους εξ αποστασιας νεους συντροφους τους Κοτσακα , Ραυτοπουλο, Τσουκαλά κ.λ.στην Ιπποκρατους να σπασουν την τζαμαρια στα γραφεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ
    για να τους φυγει ο καυμος που δεν τον δεχτηκε ο Ολαντ.

    Ενα ονειρο τρελλο Τσιπρα μου απατηλο..



    Reuters: Οι Έλληνες έπλασαν το νέο μύθο τους:
    "Δεν μπορούν να μας βγάλουν από το ευρώ"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Ζώντας σε μια χώρα με αρχαίους μύθους, οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν δημιουργήσει τους δικούς τους σχετικά με το μέλλον της χώρας τους που βρίσκεται ένα βήμα πριν την χρεοκοπία.
    Σύμφωνα λοιπόν με νέο δημοσίευμα του Reuters, ο μύθος αυτός λέει ότι η Ευρώπη δεν θα διώξει ποτέ την Ελλάδα από ευρώ.

    Το γνωστό ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει ότι οι προειδοποιήσεις στην Αθήνα από το εξωτερικό, όσον αφορά την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, αντιμετωπίζονται με δυσπιστία από τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι πιστεύουν ότι η χώρα τους συγκεντρώνει το φθόνο των ξένων.
    Όπως αναφέρει το Reuters, οι Έλληνες δεν πιστεύουν ότι η Ευρώπη θα τους διώξει, παρά τις αυξανόμενες ενδείξεις ότι η χώρα τους οδεύει προς την έξοδο από την ευρωζώνη και προς μια οικονομική και κοινωνική καταστροφή.

    Μάλιστα, χαρακτηρίζει παράδοξο το γεγονός ότι, στις δημοσκοπήσεις το 75% των πολιτών δηλώνουν πως επιθυμούν να παραμείνουν στο ευρώ, αλλά τα 2/3 αντιτίθενται σε μια διεθνή διάσωση, που είχε ως αποτέλεσμα την σκληρή μείωση μισθών, συντάξεων καθώς και περικοπές στις θέσεις εργασίας.

    "Υπάρχουν πολλά χρήματα στη χώρα. Χρειάζεται μόνο να φορολογήσουν τους πλούσιους και θα λύσουν πολλά προβλήματα" λέει μια 55χρονη μοδίστρα, η οποία σύμφωνα με το Reuters πιστεύει στο μύθο ότι η Ελλάδα δεν θα βγει από το ευρώ.

    Μεγάλη αυταπάτη

    Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τα ρίσκα θα είναι πολύ μεγάλα
    "αν οι Έλληνες μεταφέρουν αυτούς τους μύθους στις κάλπες".

    Είναι μια μεγάλη αυταπάτη" λέει ο Θεόδωρος Κουλουμπής του think tank ΕΛΙΑΜΕΠ. "Τα κόμματα πρέπει να θέσουν το θεμελιώδες ερώτημα: εντός ή εκτός ευρώ; Θα είναι τραγικό εάν μας ρίξουν έξω από το ευρωπαϊκό λεωφορείο επειδή οι πολιτικοί δεν μπορούν να στείλουν το σωστό μύνημα".
    Το βασικό μήνυμα όμως που άκουσαν οι Έλληνες ήταν ότι οι πολιτικοί κατέστρεψαν την οικονομία.

    Σύμφωνα με το Reuters, πολλά κόμματα δεν δείχνουν να ξεκαθαρίζουν στους ψηφοφόρους ότι το διακύβευμα των επόμενων εκλογών είναι "ευρώ ή δραχμή".

    Τα κόμμα κοιτούν να κάνουν συμμαχίες, ενώ το μήνυμά τους δεν έχει αλλάξει από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
    "Έλληνες αξιωματούχοι έχουν παραδεχτεί ότι η χώρα θα ξεμείνει από χρήμα τον επόμενο μήνα" αναφέρει το πρακτορείο τονίζοντας, ωστόσο, ότι οι Έλληνες δεν πιστεύουν αυτές τις προφητείες.

    "Όπως και στο μύθο του Αισώπου "Ο βοσκός και ο λύκος", οι Έλληνες εδώ και καιρό ακούνε προειδοποιήσεις ότι τα χρήματα τελειώνουν μα αυτά συνέχεια εμφανίζονται ξανά. Αλλά επίσημες πηγές υποστηρίζουν ότι αυτή τη φορά ο λύκος είναι εδώ…"________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση