GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Ο λαός μας αρέσκεται στα εύκολα ψέματα και δεν αντέχει την πικρή αλήθεια»...

Με την πρέπουσα ιεροπρέπεια η πόλη του Βόλου και τη Τοπική Εκκλησία γιόρτασαν την μνήμη των Αγίων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου ...

Με την πρέπουσα ιεροπρέπεια η πόλη του Βόλου και τη Τοπική Εκκλησία γιόρτασαν την μνήμη των Αγίων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου & Ελένης, με επίκεντρο τον..http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=9428

11 σχόλια

  1. ΠΑΠΑ .δεν είμαστε ανίκανοι!!ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ...


    Επειδή το παραμύθι με την δήθεν καταστροφή της Ελλάδος σε ενδεχομένη έξοδο της Ελλάδος από την Ευρωζώνη, ξεπέρασε κάθε όριο, ρωτάω:

    1) Από οικονομικά δεν γνωρίζω, αλλά επειδή είμαι από άλλο κλάδο, τι θα πάθουμε επακριβώς από άποψη προϊόντων; (ΠΡΟΣΟΧΗ! Το μεγαλύτερο ψέμα)

    Καταρχήν, είναι απολύτως ψέμα η εκτίμηση ότι δεν θα έχουμε προϊόντα δευτερογενούς παραγωγής (βλέπε απορρυπαντικά, χαρτικά που λέγονται δευτερογενή λόγω ότι απαιτούνται πρώτες ύλες για να παραχθούν), διότι η Ελλάς...

    α) βρίθει από πρώτες ύλες και

    β) τα περισσότερα απολύτως καθημερινής ανάγκης προϊόντα ΔΕΝ είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να παρασκευασθούν ακόμη και από έναν αδαή επί του αντικειμένου (δεν το συζητώ καν για εξειδικευμένους επί του κλάδου χημικούς, χημικούς μηχανικούς κτλ).


    Θα έλεγα ότι θα υπάρξει και όφελος τόσο προσωπικό οικονομικό όσο και κοινωνικό-οικονομικό αφού οι Έλληνες μεμονωμένα θα αρχίσουν να παράγουν κάτι ξεχωριστό (κάθε σπίτι και ένα εργαστήριο).


    Επιπλέον, θα διαπιστώσετε οι περισσότεροι ότι τόσα χρόνια αγοράζατε φύκια για μεταξωτές κορδέλες που τις πληρώνατε χρυσό!

    Φανταστείτε τον εαυτό σας σε δύσκολη θέση. Δεν θα αρχίσετε να σκέφθεσθε διάφορες ιδέες προς επιβίωση. Στο κάτω-κάτω όλα σχεδόν τα προιόντα που εδραιώθηκαν σήμερα, κάπως έτσι ξεκίνησαν πριν από 100-150 χρόνια. Εν τέλει θα μάθετε να δημιουργείτε και να το ευχαριστιέστε.


    2) Τι θα συμβεί στα αγροτικά προϊόντα;


    Εδώ, παίχθηκε το μεγάλο παραμύθι που ευτυχώς, δεν ήταν εκτεταμένο διότι κινδύνεψαν να θεωρηθούν γελοίοι οι θιασώτες.

    Η Ελλάδα ΔΕΝ έχει πρόβλημα τόσο άποψη κλίματος όσο και ποικιλίας χλωρίδας. Αντιθέτως, θα προκαλέσει έκρηξη αγροτικής παραγωγής αφού πολλοί θα φύγουν από τις πόλεις και θα ασχοληθούν με καλλιέργειες.


    Πιστεύω, ότι όχι μόνο θα ρολλάρει η αγροτική οικονομία αλλά με σωστή πολιτική και πραγματικούς ηγέτες στην κυβέρνηση, θα υπάρξει εξαγωγή Ελληνικών προιόντων που ΟΥΤΕ ευδοκιμούν σε άλλες χώρες και ΟΥΤΕ ποτέ τα είδαν ή τα ήξεραν.


    Επιπλέον, θα υπάρξει και δευτερογενής εκμετάλλευση των φυτών όπως παραγωγή αιθερίων έλαιων για καλλυντικά, ζαχαροπλαστική κτλ.

    3) Τι θα συμβεί σε προιόντα που ΔΕΝ παράγει η Ελλάδα;

    Εδώ, βασίμως έχουμε πρόβλημα δομικό και όχι τεχνογνωσίας.
    Αρχικά, ΔΕΝ θα αγοράζουμε αυτοκίνητα (δυστυχώς, δεν είχαμε σοβαρές εγκαταστάσεις) ή ηλεκτρικές συσκευές (τις παρήγαγε κάποτε και άρα οι κτιριακές εγκαταστάσεις σε πρώτη φάση είναι έτοιμες).

    Στη πρώτη περίπτωση πλήθος επιστημόνων που ασχολούνται με τον κλάδο και διαπρέπουν στο εξωτερικό θα γυρίσουν στην Ελλάδα αφού απομακρυνθούν τα σημερινά πολιτικά καθάρματα.


    Οι νέοι ηγέτες θα δώσουν ότι χρειαστεί (δάνεια, εγκαταστάσεις) και τα υπόλοιπα έπονται. Δεν αποκλείεται κάποια υποτυπώδη υπάρχοντα σχήματα να συνεργαστούν (βλέπε Βιοτεχνία REPLICA HELLAS) και να εξελιχθούν σε μεγάλη ανταγωνιστική εταιρεία διεθνούς κύρους.

    Στη δεύτερη περίπτωση, η κατάσταση είναι πιο εύκολη και θα γίνει επαναδραστηριοποίηση.

    Σε όλες τις περιπτώσεις που ανέφερα, το συμπέρασμα είναι ότι ΟΥΤΕ πρόβλημα θα έχει η Ελλάδα και ΟΥΤΕ θα καταστραφεί. Μην ξεχνάτε ότι το επιστημονικό επίπεδο του Έλληνα είναι αρκετά υψηλό και άρα τα προϊόντα της Νέας Πραγματικής Ελλάδας θα είναι αρίστης ποιότητας. Ούτως ή άλλως, και σήμερα κάποια προϊόντα διατροφής είναι απείρως καλύτερα.

    ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Από εμάς εξαρτάται η ανάκαμψη της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δημοσκοπήσεις βλάπτουν σοβαρά την αλήθεια...

    Τα τριάντα και χρόνια που ασχολούμαι με την πολιτική κυρίως μέσα από τη Ν. ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά και μέσα από τα διάφορα πολιτικά γραφεία, έχω δει πολλά ευτράπελα με τις δημοσκοπήσεις.

    Οι δημοσκόποι όπως και τα κανάλια άλλωστε επιτελούν ένα συγκεκριμένο έργο. Πληρώνονται από κάποιους για να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.

    Και από ποιους πληρώνονται; Από αυτούς που έχουν τη δυνατότητα. Από αυτούς που δανείστηκαν ... δεκάδες εκατομμύρια από τους τραπεζίτες με υποθήκη την ψήφο μας μέχρι το 2040, και...που τώρα πρέπει να ανταποκριθούν στην υποθήκη.

    Οι δημοσκόποι πληρώνονται για να παρουσιάσουν κάποιο αποτέλεσμα και φυσικά κάνουν αυτό για το οποίο πληρώνονται.

    Προσπαθούν να καθοδηγήσουν την ψήφο εκεί ακριβώς που επιλέγουν.

    Είναι οι ίδιοι που στις προηγούμενες δημοσκοπήσεις έδιναν στη Ν.Δ 27%, στο ΠΑΣΟΚ πάνω από 20% και στον Σύριζα 8,5% εκτιμώντας τον μάλιστα ως πέμπτο κόμμα.

    Καμιά προσπάθεια να δικαιολογήσουν το "λάθος", καμιά απολογία για την επιστημονική τους αλητεία, καμιά έστω συγγνώμη. Ένα απλό μπράβο λέγανε για το Σύριζα που κατάφερε μέσα σε μια εβδομάδα!!!!!! να ανατρέψει τα δημοκοπικά ευρήματα και ούτε γάτα ούτε ζημιά για την ανεπάρκεια τους...

    Ε, λοιπόν φίλοι μου δε θα κάνετε το άσπρο μαύρο και η αλητεία σας θα φανεί πολύ γρήγορα (σε 20 μερούλες) και ψάξτε τότε γωνιά για να κρυφτείτε....

    Η μόνη σταθερή δημοσκόπηση είναι η καθημερινή επαφή με το λαο. Και πιστέψτε με εκεί τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

    Το μνημονιο θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων, η αριστερα θα σχηματίσει κυβέρνηση και τα δυο Γερμανικά κόμματα θα πάνέ εκεί που τους αξίζει. Σ

    το περιθώρειο της Ιστορίας...

    Γι αυτό ψαξτε αλλού για χρηματόδοτες!΄

    Δημήτρης Νικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι συνιστώσες του κωλοχανείουΣΥΡΙΖΑ
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    (αναφέρονται με αλφαβητική σειρά και επισημαίνεται
    η ιδεολογική τους αναφορά και το έτος ένταξής τους στο σχήμα):

    Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά (ΑΚΟΑ)
    - ευρωκομμουνιστική / οικολογική συνιστώσα - 2004.
    Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα (ΔΗΚΚΙ)
    - σοσιαλιστές / σοσιαλδημοκράτες * 2007.
    Διεθνιστική Εργατική Αριστερά (ΔΕΑ)
    - τροτσκιστές κομμουνιστές - 2004.
    Ενεργοί Πολίτες - δημοκρατική πατριωτική αριστερά - 2004.
    Κίνηση για την Ενότητα Δράσης της Αριστεράς (ΚΕΔΑ) - ενωτικοί κομμουνιστές / αριστεροί
    - 2004.
    Κόκκινο - τροτσκιστές κομμουνιστές - 2004...
    Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ)
    - μαοϊκοί κομμουνιστές - 2007.
    Οικοσοσιαλιστές Ελλάδας - Μέλη του Διεθνούς Οικοσοσιαλιστικού Δικτύου (ΕΙΝ)
    - πολιτική (αριστερή) οικολογία - 2008.
    Ρόζα - πολιτική ομάδα που βασίζεται στο ριζοσπαστικό αριστερό Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα - 2008.
    Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας (ΣΥΝ) - πολυτασικό κόμμα που περιλαμβάνει από κλασικούς μαρξιστές έως σοσιαλδημοκράτες - 2004.
    Ανένταχτοι Αριστεροί του Χώρου Διαλόγου
    Αντικαπιταλιστική Πολιτική Ομάδα - ΑΠΟ - 2011.
    Ριζοσπάστες - 2011.

    = Δραγασάκης: Θα κινηθούμε βάση
    του μνημονίου____________________

    Δείτε το βίντεο και διαπιστώστε και μόνοι σας ότι ο Δραγασάκης ο οποίος είναι υπεύθυνος για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
    (το οποίο λένε ότι τώρα θα ξαναγράψουν επειδή μπορεί να κυβερνήσουν ενώ μέχρι τώρα έλεγαν ότι μαλακία τους κατέβαινε),
    λέει πως θα κινηθούνε ανάλογα με τον μνημόνιο και ενδεχομένως και πιο σκληρά!!

    Τα μέτρα που προβλέπει το μνημόνιο θα μείωναν το έλλειμμα σε κάποιο ποσό, ο Δραγασάκης όμως λέει ότι αν το έλλειμμα είναι μεγαλύτερο τότε θα χρειαστούν επιπλέον (έκτακτα) μέτρα από αυτά που προβλέπει το μνημόνιο!!!

    Άρα τι μας λένε ότι θα καταργήσουν το μνημόνιο;;
    Εννοούν ότι θα σκίσουν το χαρτί αλλά θα κρατήσουν σε ισχύ όλα τα μέτρα που περιγράφει και θα πάρουν κι άλλα αν δεν βγούνε τα νούμερα;;;


    ΤΣύριζα = το λαγνοΛάθρο κόμμα των χαρατσιών και της υπανάπτυξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 28 Μαϊ 2012 1:42:00 μ.μ.

    ΓΡΆΨΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΆΤΙ ΜΕ ΟΥΣΊΑ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΟ ... ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ...ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ; ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ; ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΔΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ @#$^%*^*&&ρ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το "βαθύ" ΠΑ$$ΟΚ πάει ΣΥΡΙΖΑ !
    Φωτόπουλος, Ραυτόπουλος, Κοτσακάς και λοιποί...

    Ο Αλ.Τσίπρας ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθειά του για το παλιό ΠΑΣΟΚ ("Είμαστε το ΠΑΣΟΚ του 1981"). Και η στρατηγική που ακολουθεί αυτό ακριβώς φανερώνει...

    Το "άνοιγμα" στον Γ. Αρσένη ήταν μόνο ένα από τα πολλά στοιχεία που καταδεικνύουν πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να...σκυλεύσει το ΠΑΣΟΚ.

    Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, τις τελευταίες μέρες, επαφές με την Κουμουνδούρου έχει και ο Ν.Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Οι σχέσεις του κ.Φωτόπουλου με το ΠΑΣΟΚ έχουν "παγώσει" από τη περίοδο της διακυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, ενώ ο κ. Βενιζέλος δεν έχει επιχειρήσει κάποιο "άνοιγμα" προς τον συνδικαλιστή. Έτσι, ο κ. Φωτόπουλος βρίσκεται σε επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με τον ίδιο τον Αλ. Τσίπρα, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

    Συν τοις άλλοις, πολλά ιστορικά συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν προσχωρήσει, εδώ και αρκετούς μήνες, στον ΣΥΡΙΖΑ. Μερικοί από αυτούς είναι οι κ. Ραυτόπουλος, Κοτσακάς και Γκόβας. Οι δύο πρώτοι, μάλιστα, ήταν στο πλευρό του Ακ.Τσοχατζόπουλου, στη "μεγάλη σύγκρουση" του 96'.

    Επίσης, από το ΠΑΣΟΚ προέρχονται και οι εκλεγέντες, στις τελευταίες εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλής και Σ. Σακοράφα, ενώ συζητήσεις με τον Αλ. Τσίπρα έχει κατά καιρούς και ο Ν. Κοτζιάς, παλιός συνεργάτης του Θ. Πάγκαλου και του Γ. Παπανδρέου. Από το ΠΑΣΟΚ, τέλος, προέρχεται και ο εργατολόγος, Αλ. Μητρόπουλος.

    Άντε και Υποργοί Οικονομικών
    με ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ σε όλους του άνδρες...

    και επιδόματα ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΧΕΡΙΩΝ στους ...πάντες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝΤ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
    ΤΟΥ..
    - ΕΣΕΙΣ ζώα έλληνες ΠΡΕΠΕΙ να τους ταίζετε,
    να τους πλουτίζετε και να ΣΑΣ Γ Α Μ Α Ν Ε ________


    Η άκριτη νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστων,
    η διάλυση της αστυνομίας και η υποστήριξη της άρνησης στράτευσης θα ήταν σε φυσιολογικές συνθήκες μία προκλητική κουβέντα καφενείου ή -στη χειρότερη περίπτωση- μία συζήτηση σε φοιτητικό αμφιθέατρο ή υπό κατάληψη λύκειο ανάμεσα σε επίδοξους κοινωνικούς επαναστάτες…
    Στην Ελλάδα του 2012 όμως, όσο κι αν δύσκολα μπορεί να το πιστέψει κανείς, αποτελούν επίσημες θέσεις ενός κόμματος εξουσίας (!) που προσδοκά να κυβερνήσει!
    Συνεχίζοντας την παρουσίαση των αληθινών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, που πολύ απέχουν από τα επικοινωνιακά τερτίπια του συμπαθή Αλέξη Τσίπρα, επικεντρώνουμε σήμερα σε κάποια από τα σοβαρότερα κοινωνικά ζητήματα και τον τρόπο με τον οποίο το κόμμα του τα αντιλαμβάνεται. Δείτε λοιπόν:
    Νομιμοποίηση Λαθρομεταναστών

    «Νομιμοποίηση των μεταναστών και μεταναστριών και η εξασφάλιση ότι οι εισφορές τους θα πιάνουν τόπο, ακόμα και αν φύγουν». (ΕΠ, σελ. 13)
    «Αποσύνδεση της χορήγησης άδειας παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων». (ΕΠ, σελ. 12)
    «Επέκταση του επιδόματος ανεργίας σε όλους και όλες, ντόπιους και μετανάστες, ώσπου να βρουν δουλειά, και η αύξησή του σταδιακά στο 80% του τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία». (ΕΠ, σελ. 13)
    «Μας απειλούν ότι θα φύγουμε από το Σένγκεν, μικρό το κακό λέω, η Δανία έχει φύγει δυο φορές», Αλ. Τσίπρας στη ΝΕΤ (2.5).

    (Όλες οι θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. συντείνουν όχι μόνο στη παγίωση της σημερινής κατάστασης με τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και θα βαρύνουν ακόμη περισσότερο τον ελλειμματικό κρατικό προϋπολογισμό αλλά και δημιουργούν το ευνοϊκό περιβάλλον για να προσελκυσθούν και νέα κύματα λαθρομεταναστών. Οι θέσεις του δεν ισχύουν σε καμία ευρωπαϊκή χώρα, αντίκεινται στις συμφωνίες της χώρας και θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην έξοδό μας από τη συνθήκη Σένγκεν)

    Επάνοδος στο καθεστώς ανομίας του Πανεπιστημιακού ασύλου

    «Την αναστολή της εφαρμογής του νόμου 4009 μέχρι την οριστική του απόσυρση». (ΕΠ, σελ. 16)

    Αποδυνάμωση της Αστυνομίας παρά την έξαρση της εγκληματικότητας
    «Οι υπηρεσίες Δημόσιας Τάξης πρέπει να είναι πολιτικές υπηρεσίες. Να αποστρατιωτικοποιηθούν η Αστυνομία και το Λιμενικό σώμα όσον αφορά την οργάνωση, την εκπαίδευση και την εμφάνισή τους. Να πάψει η εκπαίδευση σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις». (ΕΠ, σελ. 11)

    (Οι θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στοχεύουν ευθέως στην απόλυτη διάλυση της αστυνομίας και των σωμάτων ασφαλείας που θα σημάνει την αποχαλίνωση του εγκλήματος και τη γενίκευση της ανομίας)

    «Η άρνηση στράτευσης πρέπει να προστατεύεται». (ΕΠ, σελ. 12)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 28 Μαϊ 2012 1:33:00 μ.μ.

    Φίλε η αλήθεια είναι πως ούτε τρεις μέρες δε θα επιβιώσει η χώρα αποκομένη από τη διεθνή κοινότητα. Δεν υπάρχει λόγος να σου εξηγώ πολλά. Τότε θα δεις πως θα φάμε τις σάρκες μας ...

    Σημειοτέον δεκάρα δε δίνω για το κωλοχανείο της ΝΔ που αν είχαν λίγη τσίπα θα έπρεπε να έχουν εξαφανιστεί από την κοινωνία. Έχω και πολλές σχέσεις με αριστερά. Σου τα λέω να μη νομίσεις πως υπονομεύω το ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιγνάτιε, ντάξει το πιάσαμε τί θέλει η Δεξιά του Κυρίου...
    Αλλά βεβαία τί να πεις και εσύ που αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα φορολογηθείτε επιτέλους τραγόπαπες, που το μόνο που ξέρετε είναι να πέρδεστε και να τρέφετε πρωκτό. Άμα σας έβλεπε ο Παπαφλέσσας θα σας έφτυνε σάπιο κατεστημένο με πορνικά στοιχεία στις τάξεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ 28 Μαϊ 2012 1:33:00 μ.μ. ο Βίκτωρ Ουγκώ είχε πει: "Η ημιμάθεια χείρον της αμαθείας".
    Εσύ παρότι γράφεις:"Από οικονομικά δεν γνωρίζω", επιχειρείς οικονομική ανάλυση και καταλήγεις "ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ".
    Ποιοι ακριβώς δεν "φοβόμαστε";
    Γιατί εγώ φοβάμαι τους ημιμαθείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πούστη παπά οι Κωνστ/νος και Ελένη ήταν Ρωμαίοι δολοφόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση